Lisan itsekkyys

Kauhistunu

Kyllä nyt teki pahaa ja oikeen kouraisi vatsanpohjalta ku Lisa vaatii rahaa toiselta ja yrittää varastaa... Mistä tämmöinen itsekkyys ja ahneus johtuu? Eikai kenenkää ole velvollisuus antaa omistaan toiselle. Lisa ois voinu itse tehdä rahaa nuorena. Onko tämä sitä sosialistien tulon jakoa?

40

1043

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dinglen.tavat

      Se oli vain Dinglemäinen röyhkeä toimintatapa. Jos ei saada jotain pyytämällä, se otetaan pyytämättä. Lisa on myös heikkohermoinen ihminen, joka tulee vähästäkin hysteeriseksi.
      Silloin hän alkaa huutamaan, raivoamaan ja syyttelemään viattomiakin ja toimii sen enempää mitään ajattelematta.

    • RehtiDuunari

      Bisnesmiesten rahat on kieroilemalla hankittu, ja siihen päälle sitten kitsastellaan niiden suhteen kuin olisi ihan omalla hiellä ansaittu. Mutta sehän kertookin vain minkälainen ihmistyyppi vallitsee pisnismaailmassa.

      "Eikai kenenkää ole velvollisuus antaa omistaan toiselle."

      Niin vaan se verottajan perkele vie meidän hiki otsassa puurtavien hanttiduunareidenkin rahat yleiseen käyttöön. Jopa niiden bisnesmiestenkin hyödyksi.

    • pyhä.sylvi

      Höh. Lisa oli sekaisin huolesta ja Chrissien poika tuli siihen tarjoamaan puuttuvaa rahasummaa ja houkuttelemaan äitinsä luokse. Tunteet kuumenivat kun mitään ei annettukaan. Auton varastaminen tietysti oli hullua, mutta onneksi Charity pelasti tilanteen.

      Lisa on kyllä Emmerdalen epäitsekkäimpiä hahmoja, ja Chrissie puolestaan on lyhyen vierailunsa aikana jo häijyillyt ja rötöstellyt enemmän kuin Lisa vuosikymmeniin.

    • lawren

      Ymmärtäähän sen, että haluaa lapselleen parasta. Vaikka tässä tapauksessa Belle on sitä saamassa, mutta liian kaukana. Jotenkin turhauttava hetki juonessa tämä Lisan tarve saada viisi tonnia viikossa.. Kuvitteliko se tosissaan, että viikossa se likka paranee? Ei taida kylässäkään autoja riittää varastettavaksi kullekin viikolle.

    • Ärsyttävä.Lisa.D

      Lisalla on aina lyönyt vähän yli tämä äidinrakkaus. Zak ajattelee Bellen vanhempana paljon järkevämmin ja rauhallisemmin. Hän ymmärtää, miten on viisainta toimia nyt tämän Bellen hoitopaikan suhteen. Lisa ei kykene ajattelemaan järkevästi. Mitähän apua hänestä siellä psykiatrisessa hoidossakin on häsläämässä? Ylihuolehtivana äitinä, joka ei osaa katkaista milloinkaan napanuoraa itsensä ja lapsensa väliltä. Lisan häsläämisestä Bellen lähellä saattaa nyt olla jopa enemmän haittaa, kuin hyötyä. Onhan se nähty muutamia kertoja,
      miten Belleä terveenäkin ahdisti ja hermostutti Lisan liiallinen ja jatkuva puuttuminen hänen elämäänsä. Hän alkoi roikkua yhä enemmän Bellen elämässä avioeronsa jälkeen.

      Lisa tarvitsee nyt paljon rahaa, muuttaakseena majailemaan Belle hoitopaikan läheisyyteen, hoitojakson ajaksi, joka voi kestää useamman kuukauden.
      Puhelimet ja some on keksitty ja niiden avulla voisi pitää halvemmalla yhteyttä kauemmaksikin. Belle ei ole siellä kauempana hoitolassa edes kuolemaa tekemässä.
      Eikä Belle ei toistaiseksi edes tunnista Lisaa äidikseen, eikä halua tätä nähdä.
      Silti Lisa haluaa, tehdä itsestään tärkeän, änkeämällä kyttäämmään tyttärensä hoitoa.
      Lisa hössötti hysterisenä ympäri kylää, hankkimassa rahaa. Hän sekoitti Chastitynkin ongelmiinsa ja sai tämänkin sekoilemaan. Chas keksii rohmuta luvatta Livin perintörahoista Lisalle viisituhatta Dingleavustukseen. Kun varakkaalta Chrissieltä ei irronnut lainaapuja, sehän otetaan sitten Dingletyylillä muualta, lupia kyselemättä.

      Lisan elämä on ollut nyt niin tyhjä ja tylsää. Siihen ei ole mahtunut muuta, kuin työ makeistehtaalla ja sikojen hoito ja Bellen ongelmien kanssa hössöttäminen. Eikö tuonkin roolihahmon elämään voisi keksiä jo välillä jotain muutakin? Minua ainakin alkaa tympäisemään tämä Lisa Dinglen elämä ja oikeastaan koko hänen olemuksensa.

    • rgggggggggg

      Dingle perintörahojen hoitajana ,kuin pukki kaalimaan vartijana.

      • DingletRöyhkeitäRosvoja

        Liv ei ole tainnut saada rahojaan takaisin? Lisan työnteko on olematonta ja Zak ei tee mitään. Miksei sarja kerro suoraan että Zakin perhe elää sosiaalituilla ja varastamalla? Lisan hullu sairaaloinen riippuvuus Bellestä on tyypillistä skitsofreenikon perheessä. On vastenmielistä aina kun ketkut nyhtää rahaa työtätekeviltä sarjassa. Sharmoja ja Whiteja käytetään hyväksi. Victoriakin paheksuu Robertin ahkeruutta menestyä ja saada rahaa. Gordonin puolen miljoonan punnan omaisuus puolittui. Sarjassa raha asioiden käsittely on leväperäistä ja ärsyttävää.


    • sillointällöinkatsova

      Onpahan tosi tyhmää ja ärsyttävää kun selostat jakson uudelleen, please, ei tartte, toi on tosi ärsyttävää, lopeta tollanen, Ärsyttävä.Lisa.D.

      Mun mielestä toi lääkäri, mikä sen nimi lie ollut, on tosi idiootti. Naama murheesta vääränä vetää rooliaan, mutta ei osaa minkäänlaista lääketieteellistä kommenttia heittää naisystävänsä sairaudesta tämän vanhemmille. Ei niin mitään hyötyä sarjan kannalta tollasesta turhake roolihenkilöstä. Täysin turhasta sille ainakin palkkaa maksetaan.

      Eipähän nuo Sharmatkaan töitä tee. Ne on aina tauolla pubissa tai kahvilassa. Vetävät kokkelia nokkaan, shoppailevat merkkivaatteita tai ainakin ostoskasseja on käsissä tällä oksentelevalla tytsyllä, pappaSharma haahuilee sinne tänne mitään tekemättä. Karkinpakkaajanaiset tekee sentään joskus minuutin kaksi töitäkin :) tauolla istumisen lomassa.

      Minäkin ihmettelen, kukahan sen toisen neljännesmiljoonan sai sen perverssin perinnöstä. Ei ainakaan Aaron, koska hän sanoi, että ei huoli isältään latin latia. Mutta nämähän ovat sivuseikkoja, parisataatonnia sinne tai tänne, who cares.

      PappaWhiteä ei kukaan muu käytä hyväksi kuin tuo mutruhuuli naikkonen ja hänen poikansa. Eivät ole mitään sukua koko äijälle ja silti elävät hänen rahoillaan ja talossa. Minusta tuo nainen on pahempi rikollinen kuin moni Dingle. Ilmeisesti tappoi poikansa isän, yritti saada sen luominaamapoikaystävänsä vuosikymmeniksi vankilaan itse lavastamillaan todisteilla, on kiristänyt sitä tumpeloa asianajajaa joka nyt on ties missä. Näiden lisäksi on tehnyt vaikka ja mitä rikollista viimeisen vuoden aikana. Siihen ei moni kyläläinen pysty elinikänään mitä tämä naikkonen on tehnyt.

      • pyhä.sylvi

        Chrissie on todella sarjan pahin ja turha kammotus, Emma ja Jaykin sentään jollain mystisesti tavalla ovat kiinnostavia hahmoja, mutta on kyllä Chrissie kuitenkin ilman omaa syytään Lawrencen tyttäreksi otettu. Kestäköön siis Lawrence tekonsa seuraukset niin kuin biologisetkin isät kestävät. Ymmärrän kyllä, että helppoa ei ole.

        Pearlilla taitaa olla raiskaajapoika johon välit ovat kai poikki. Jossain menee raja vanhempienkin rakkaudella.


      • EiPulmusiaKylässä

        Aaronin ja Livin isän Gordonin perinnöstä sanottiin alussa että, on lähes puoli miljoonaa puntaa. Chas kertoi juuri että velkojen ja verojen jälkeen jäi 250.000 puntaa. Aaron ei ottanut osuuttaan joten kaikki perintö rahat on sisar Livin säätiö tilillä. Rahat sijoitetaan, käytetään oikein viisaasti loppuvuodesta. He 3 haluavat enemmän tilaa, oman talon ja rauhan tietysti.
        Rakeshihan on ketku lakimies,joka sotki asiansa ensin väärensi isyystestin,ei teettänyt ahneuksissaan kuntotarkistusta Mill kaupassa,yritti vakuutuspetosta ja käyttää Sharman rahoja jne. Chrissietä en näe kovin pahiksena. Lawrencea pidän eniten vastenmielisenä hahmona.


      • Zakinnaiset
        pyhä.sylvi kirjoitti:

        Chrissie on todella sarjan pahin ja turha kammotus, Emma ja Jaykin sentään jollain mystisesti tavalla ovat kiinnostavia hahmoja, mutta on kyllä Chrissie kuitenkin ilman omaa syytään Lawrencen tyttäreksi otettu. Kestäköön siis Lawrence tekonsa seuraukset niin kuin biologisetkin isät kestävät. Ymmärrän kyllä, että helppoa ei ole.

        Pearlilla taitaa olla raiskaajapoika johon välit ovat kai poikki. Jossain menee raja vanhempienkin rakkaudella.

        Ilmeisesti Chrissiestä yritetään tehdä jonkinlaista manttelinperijää kartanoa aiemmin hallinneiden naisten (Kim, Rosemary, Charity) mukaan, mutta huonosti kirjoitettu hahmo ja erittäin keskinkertainen näyttelijä ei kovinkaan kummoisiin suorituksiin yllä.


      • Glub
        Zakinnaiset kirjoitti:

        Ilmeisesti Chrissiestä yritetään tehdä jonkinlaista manttelinperijää kartanoa aiemmin hallinneiden naisten (Kim, Rosemary, Charity) mukaan, mutta huonosti kirjoitettu hahmo ja erittäin keskinkertainen näyttelijä ei kovinkaan kummoisiin suorituksiin yllä.

        Pidän Chrissiestä. : )


    • Kommentointitapoja

      Ei minun mielestä "Ärsyttävä Lisa D" selosta kommentissaan sen enempää kuin muutkaan.
      Jos noista asioista kommentoi, se vaatii juuri tuon verran selostusta. Hyvin kommentoitu.
      Hän kertoo selkeästi ja hyvässä järjestyksessä, sen mitä on tapahtunut ja mitä mieltä siitä on.

      Sen sijaan "sillointällöinkatsovan" kommentoinnin lomassa vilisee, vain halveksivia, vihamielisiä adjektiiveja=kuvauksia millainen joku on. Tuollainenkin voi olla jonkun mielestä ärsyttävää. Muutkin nimittelevät, arvostellessaan sarjaa ja roolihenkilöitä. Mutta ei kaikilla pelkästä nimittelystä tule ihan se kommentoinnin pääasia.

      "sillointällöinkatsovan" kommentoinnissa, pisti silmään tälläinen tiuhaan esiintynyt nimittely. Vaikka, hän ei tätä itse ehkä huomannutkaan.
      "Mun mielestä toi lääkäri, mikä sen nimi lie ollut, on tosi idiootti."
      "Ei niin mitään hyötyä sarjan kannalta tollasesta turhake roolihenkilöstä."
      "Vetävät kokkelia nokkaan, shoppailevat merkkivaatteita tai ainakin ostoskasseja on käsissä tällä oksentelevalla tytsyllä"
      "kukahan sen toisen neljännesmiljoonan sai sen perverssin perinnöstä."
      "mutruhuuli naikkonen " " luominaamapoikaystävänsä"

      • SohvaJaPuu

        Silloin tällöin katsojat ja kommentoivat eivät ole perillä niin hyvin asioista kuin ne jotka seuraavat tiiviisti sekä hahmoja ja tapahtumia ja se näkyy kommenteissa. Jos mainitsee asukkaan nimen niin lukija tietää kenestä puhutaan eikä tarvitse tuon tyylisiä kuvauksia kuin "silloin tällöin katsoja".


    • sillointällöinkatsova

      halloota. Olen katsonut sarjaa puoli tuntia kerran viikossa. Hyvin pysyy ajan tasalla. Pitäisikö mun vetää randomina koko sarja alusta loppuun ja opetella jokaisen roolihenkilön nimi voidakseni kommentoida tänne. No way, eipä niin paljoo kiinnosta.

      Olen sitä mieltä että mulla on oikeus siinä kuin muillakin arvostella hommaa.
      Vai onko tämä joku iäkkäiden mummojen sarja niinkuin kaunarit, saa kommentoida vain kirjakielellä ja kauniita asioita kirjoittaen?

      Kertokaapa viisaammat mitä jakoo sillä lääkärillä on koko hommassa?
      Sen tietotaito loppu tasan tarkkaan potkuihin. Eikös se olisi voinut olla baarimikko alun alkaenkin kun kerran sillä lääkärintittelillä ei ole oikeen sairauden kohdalle osuessa mitään merkitystä noin sarjan kannalta. Kai roolihenkilölle jotain uskottavuutta pitäis kehitellä sen ammattinsa ympärille.

      Esim tämän yhden talon remppaaminen. Miten voi olla noin tyhmiä rakennusmiehiä ja kiinteistöjen omistajia, että puretaan kaikki pois runkoon saakka, sitten tehdään kaikki seinät katot, koko huusholli viimesen päälle kaappeineen, kodinkoneineen kaikkineen valmiiksi. Rempataan kuukausitolkulla kymmenillä tai sadalla tonnilla. Hyvä etteivät huonekaluja kantaneet sisään, tais olla 2 viikkoo muuttoon ja vasta sitten aletaan korjaamaan lattiaa! Teihin tuokin uppoo kuin veitsi voihin. Huh, mitä katsojien aliarvioimista.

      • Murheidenpadotus

        Oisit alottanu uuden ketjun, kun on uutta aihetta

        "Kertokaapa viisaammat mitä jakoo sillä lääkärillä on koko hommassa?"
        On Bellen hellu, jos et ole sattunut hoksaamaan


      • Kaikellaonaikansa

        Liittyykö tuo em talon remontointi kuvaus Emmerdaleen? Vai johonkin muuhun remppa ohjelmaan? Ei Mill talon asiat ole noin sekavasti menneet kuten kuvaat. Kerrataan tapahtumat:
        Jimmy Kingillä oli rahavaikeuksia ja vaihtoi Rakeshin kanssa asuntoja,sai vielä rahaakin vaihdossa. Rakeshi Kotecha muutti Mill talon kahdeksi asunnoksi. Remontin loppuvaiheessa huomattiin että talo on kärsinyt aiemmin tulva vahingosta,jota on peitelty. Talon puurakenteet lattiat,sisäkatot jne ovat kuiva lahoa ja siten koko talo on asumiskelvoton ja lähes arvoton. Kaikki puuosat pitää purkaa ja uusia. Rahapulassa Rakeshi sytytti tulipalon saadakseen vakuurahat, se ei onnistunut. Jaksot ovat nyt tässä vaiheessa. Talo oli asumiskelvoton lahon ja palovahinkojen takia. Kukaan ei ostanut ja pankki ottaakin talon pian haltuunsa Rakeshin veloista. Pankki myy talon joulukuussa 2016 huutokaupalla ja uudet omistajat alkavat teetättää remonttia vuoden 2017 alun jaksoissa. Mill Cottage on nyt vasta toukokuun lopulla muutto ja asumiskunnossa. Talon uusi sisätila lavaste setti on ITV tv studiolla kuten lähes kaikki sarjassa nähdyt talot. Talon pihassa tehdään vain ulkokuvauksia.


      • kijhgvfcdx

        "Olen sitä mieltä että mulla on oikeus siinä kuin muillakin arvostella hommaa."

        Mutta et itse kumminkaan anna oikeuksia muille "arvostella hommaa":
        "Onpahan tosi tyhmää ja ärsyttävää kun selostat jakson uudelleen, please, ei tartte, toi on tosi ärsyttävää, lopeta tollanen, Ärsyttävä.Lisa.D."

        Lääkärintitteliä tarvittiin, jotta Belle saisi mielenkiintoa "pelastajaansa", naiset kun kuolaavat kaikenmaailman titteleiden ja statuksen perään. Teinitytöt ei kyllä tuosta vain iske silmiään ykskaks nelikymppisiin "kalkkiksiin", jotka ovat varustettuja kyseisen lekurin pärstävärkillä, ellei ole jotain muuta houkuttimena. Bellen ikäisille ulkonäkö on se, josta sytytään tuon ikäisten miesten kohdalla.
        Mutta kaiken kaikkiaan Bellen ja tuon lekurin romanssi oli juonenkäänteenä yhtä vakuuttava kuin Ewingin Bobbyn suihkusta astuminen.


    • Nyt ollaan jo aika kaukanan aloituksen aiheesta= "Lisan itsekkyys" Tai siihen liittyvät Bellen ongelmat. Ei kai myllyn rakennushistoria ja raksaprojektit kai liity siihen.
      En tiedä liittyykö aloitukseen myöskään Bellen sulhanen. Tai sekään, onko sarja ja siitä keskusteluoikeus vain mummoikäisillä jne. Eihän se tietenkään maailmaa kaada, jos vähän sivutaan muitakin, sarjan tapahtumia, mitä aloituksen otsikon alla pitäisi.
      Olenhan itsekin joskus kommentoidessani, vähän karkaillut aloituksen aiheista.
      Eikä tämäkään kommettini liity tavallaan nyt aloitukseen.
      Halusin vain näin ehdottaa-
      Saataisiin palstalle enemmän keskustelua aikaan, jos tehtäisiin näille muille aiheille oma erillisiä aloituksia. Puhumalla käydyissä keskusteluissakin on hyvä pysyä aiheessa.
      Eikä pompata puhumaan yht`äkkiä aivan eri aiheesta.

      • Housewatching

        Myllytuvan engl Mill Cottagen remontista on oma spoileri ketju. Viikon päästä siellä kerrotaan miltä sisustus valmiina näyttää kun asukkaat muuttavat sinne asumaan yms.
        Eikä koko Mill talon remontointi ole ollut tuollaista kuin "silloin tällöin katsoja " sitä kuvaa.
        Davidin kauppa tarvittiin sisätiloihin pääsponsorin tuotteiden esillä olon vuoksi yms. ja se tehtiin siihen Millin lavaste tilaan jossa Kingit asuivat. Tuotanto Studio sai myöhemmin lisätilaa käyttöönsä ja tuotanto teki talvella uudet lavasteet joten Mill talo otetaan nyt käyttöön taas.


      • kommentteja_jääkaapilta

        Hyvin harvat ihmiset puhuvat vain aiheesta ja vain pelkästään yhdestä asiasta kerrallaan. Keskustelupalsta ei ole johdettu kokous, tämä on nimensä mukaisesti keskustelupalsta.

        Aloittajakin rönsyilee Lisasta pois kysymällä onko Lisan rahan pyytäminen sosialistien tulon jakoa. Käsittääkseni 1800-luvulla teollisuustyöntekijät olivat hyvin heikossa asemassa Euroopassa ja kansanliikkeellä jota sosialismiksi sanottiin, oli tarkoitus siirtää tuotantovälineet yhteisomistukseen. Käsittääkseni Lisa ei yrittänyt viedä keneltäkään pubia eikä muitakaan "tuotanto"välineitä, eikä hän ollut edes vaatimassa rahaa omaan hyvinvointiinsa vaan tyttärensä mielenterveyshoitoon.

        Mitä tuohon Lisan rahan lainaamiseen ex-miehensä sukulaisilta ja muilta ihmisiltä tulee, niin eipä hetkauttanut minua suuntaan eikä toiseen.
        Ei siis kouraissut vatsanpohjasta eikä tehnyt tippaakaan pahaa, koska siihen ei ole mitään syytä.
        Emmerdale ei ole tosi-tv-sarja. Kukaan ei ole oikeasti sairaana, kukaan ei oikeasti mene minnekään niillä rahoilla koska niitä rahoja ei todellisuudessa ole edes olemassa.


      • TunteetPelissä

        Jos katsoo kiinnostavaa sarjaa niin siinä olevien ihmisten tapahtumat koskettaa, harmittaa kuten Livin tililtä otetut rahat,jotka Chasin olisi pitänyt pyytää takaisin ja Lisan antaa. Belle pääsi riittävän hyvään hoitoon toiseen sairaalaan. Skitsofrenian hoidossa lääkitys auttaa eniten potilasta. Ongelma onkin Lisan omat henkiset syyt ja sairas riippuvuus tyttärestään.
        Miksi katsoa ja seurata sarjaa jos millään ei ole merkitystä ja pitää kaikkea vain leikkinä? Mikään ei aiheuta mitään reaktiota katsojassa,eihän se ole totta jne. Olette te lapsellisia katsojia asenne. On ilmeisesti ihmisiä joille tosielämänkään ongelmat,kärsimykset eivät vaikuta mitenkään? Miksi tehdään elokuvia, sarjoja ja jotkut niitä katsovat?
        On kolmen tyyppisiä katsojia: osa voi eläytyä liikaa näkemästään ja pitää sitä liiankin totena ja sitten niitä, joita mikään ei kosketa se on vain tehtyä,ei totta eivätkä he nauti näkemästään.
        Sitten on me suuri enemmistö jotka tiedämme katsovamme käsikirjoitettuja tarinoita ja kiinnostumme siinä olevista asioista,hahmoista,kohtaloista ja koemme tunteita näkemästämme. Voimme myös nauttia hyvistä näyttelijä suorituksista.


      • vahvaa_reagointia
        TunteetPelissä kirjoitti:

        Jos katsoo kiinnostavaa sarjaa niin siinä olevien ihmisten tapahtumat koskettaa, harmittaa kuten Livin tililtä otetut rahat,jotka Chasin olisi pitänyt pyytää takaisin ja Lisan antaa. Belle pääsi riittävän hyvään hoitoon toiseen sairaalaan. Skitsofrenian hoidossa lääkitys auttaa eniten potilasta. Ongelma onkin Lisan omat henkiset syyt ja sairas riippuvuus tyttärestään.
        Miksi katsoa ja seurata sarjaa jos millään ei ole merkitystä ja pitää kaikkea vain leikkinä? Mikään ei aiheuta mitään reaktiota katsojassa,eihän se ole totta jne. Olette te lapsellisia katsojia asenne. On ilmeisesti ihmisiä joille tosielämänkään ongelmat,kärsimykset eivät vaikuta mitenkään? Miksi tehdään elokuvia, sarjoja ja jotkut niitä katsovat?
        On kolmen tyyppisiä katsojia: osa voi eläytyä liikaa näkemästään ja pitää sitä liiankin totena ja sitten niitä, joita mikään ei kosketa se on vain tehtyä,ei totta eivätkä he nauti näkemästään.
        Sitten on me suuri enemmistö jotka tiedämme katsovamme käsikirjoitettuja tarinoita ja kiinnostumme siinä olevista asioista,hahmoista,kohtaloista ja koemme tunteita näkemästämme. Voimme myös nauttia hyvistä näyttelijä suorituksista.

        Tässä aloituksessa mennään jo syvälle televisiosarjaan sisälle kun saadaan jopa fyysisiä tuntemuksia, koetaan närkästystä ja syytellään sarjan henkilöitä..

        ...Kyllä nyt teki pahaa ja oikeen kouraisi vatsanpohjalta ku Lisa vaatii rahaa toiselta ja yrittää varastaa... Mistä tämmöinen itsekkyys ja ahneus johtuu? Eikai kenenkää ole velvollisuus antaa omistaan toiselle.....

        Jos tämä on hyvästä näyttelijäsuorituksesta nauttimista, niin minkähänlaisia kohtauksia aloittaja huonoista näyttelijäsuorituksista saa.


      • Taastuotarääpimista
        TunteetPelissä kirjoitti:

        Jos katsoo kiinnostavaa sarjaa niin siinä olevien ihmisten tapahtumat koskettaa, harmittaa kuten Livin tililtä otetut rahat,jotka Chasin olisi pitänyt pyytää takaisin ja Lisan antaa. Belle pääsi riittävän hyvään hoitoon toiseen sairaalaan. Skitsofrenian hoidossa lääkitys auttaa eniten potilasta. Ongelma onkin Lisan omat henkiset syyt ja sairas riippuvuus tyttärestään.
        Miksi katsoa ja seurata sarjaa jos millään ei ole merkitystä ja pitää kaikkea vain leikkinä? Mikään ei aiheuta mitään reaktiota katsojassa,eihän se ole totta jne. Olette te lapsellisia katsojia asenne. On ilmeisesti ihmisiä joille tosielämänkään ongelmat,kärsimykset eivät vaikuta mitenkään? Miksi tehdään elokuvia, sarjoja ja jotkut niitä katsovat?
        On kolmen tyyppisiä katsojia: osa voi eläytyä liikaa näkemästään ja pitää sitä liiankin totena ja sitten niitä, joita mikään ei kosketa se on vain tehtyä,ei totta eivätkä he nauti näkemästään.
        Sitten on me suuri enemmistö jotka tiedämme katsovamme käsikirjoitettuja tarinoita ja kiinnostumme siinä olevista asioista,hahmoista,kohtaloista ja koemme tunteita näkemästämme. Voimme myös nauttia hyvistä näyttelijä suorituksista.

        Ei tuossa tekstissä kehuttu ärsyttävän Lisan näyttelijän suoritusta vaan puhuttiin yleisellä tasolla tv sarjojen katsomisesta. Livin rahojen ottaminen ei ollut oikein eikä tarpeellista.
        Koeta nyt palstan trolli toisten mollaaja vai mikälie oppia lukemaan tekstin sisältöjä oikein. Älä kopioi toisten eri kirjoittajien tekstejä yhteen irvailu teksteihisi.


      • Uiimssxfx
        vahvaa_reagointia kirjoitti:

        Tässä aloituksessa mennään jo syvälle televisiosarjaan sisälle kun saadaan jopa fyysisiä tuntemuksia, koetaan närkästystä ja syytellään sarjan henkilöitä..

        ...Kyllä nyt teki pahaa ja oikeen kouraisi vatsanpohjalta ku Lisa vaatii rahaa toiselta ja yrittää varastaa... Mistä tämmöinen itsekkyys ja ahneus johtuu? Eikai kenenkää ole velvollisuus antaa omistaan toiselle.....

        Jos tämä on hyvästä näyttelijäsuorituksesta nauttimista, niin minkähänlaisia kohtauksia aloittaja huonoista näyttelijäsuorituksista saa.

        Taas tuota rääpimistä on tarkoitettu vastauksksi nimimerkille .__Vahvaa reagointia__kommenttiin.


    • Kummallista_ajattelua

      Jos noin ajattelisimme. Ei kukaan voisi kirjoittaa mitään tälle palstalle.
      Koska kaikki mikä on kuvitteellista tv-draamaa, sen tapahtumista ei voi siksi esittää minkäänlaisia mielipiteitä.

    • Chasinilme

      Lisan itsekkyyttä kuvaa sekin, että ei palauttanut Chasin antamia Bellen hoitomaksurahoja, vaan käyttää ne hoitopaikalla asumiseen ja elämiseen.

    • SadLisa

      Ainoa mikä voisi pelastaa Lisan itsekkyyden pirulta olisi uusi rakkaus. Derekin kanssa solmittu ystävyyssuhde meni pieleen, mutta joku ulkopuolinem äijänköriläs voisi olla Lisan elämässä enemmän kuin paikallaan. Mutta kukapa Lisasta kiinnostuisi. Hän ei ole koskaan huolehtinut ulkonäöstään ja kantaa siitä nyt seurauksia.

    • Lisan_oletukset

      Lisa luotti liikaa siihen, kuten tyypillisesti naimississa olevat naiset. Ettei tarvitse enää hoitaa itseään, eikä näyttää houkuttelevalta, kun on saanut jo miehen. Lisa oletti silti Zakin pysyvän rinnallaan, kunnes kuolema heidät erottaa. Mutta ennen sitä, heidät erottikin jokin muu.

      Voisiko Zakin kiinnostuminen toisesta naisesta johtua siitä, että Joanie on huolehtinut itsestään jotenkin paremmin, kuin Lisa?
      Ylipainoa ainakin on kertynyt molemmille ja hiukset harmaantuneet. Ei kovin paljon vaihtamalla vaimo parantunut. Naisten luonteissa on kyllä eroa. Joanie on Lisaa hieman tasapainoisempi ja rauhallisempi.

    • ÄijienÄijä

      Joanissa on kuulkaa sielukkuutta ja tyylikkyyttä. Hän on ikäsekseen hyvän näköinen nainen ja osaa lisäksi korostaa kasvojensa parhaita puolia. Siispä en ihmettele Zakin valintaa. Onhan nimittäin niin jotta näissä kahressa naisessa on iso ero.

      • kamalaäijä

        En minäkään ihmettele Zakin valintaa, mutta sitäkin enemmän Joanien valintaa. Kuka nainen olisi oikeasti niin epätoivoinen ja miehenkipeä, että ottais tuon Zakin kaltaisen rutaleen. Epäsiisti, likainen , ruma, köyhä, juoppo , laiska, työtön jne.


      • Zakinzikalahyh

        Joanie vaikutti alun alkaen paljon fiksummalta ja oli jotenkin epäuskottavaa että ihastuisi Zakin kaltaiseen retaleeseen. Tietysti Cainin pojan Kylen takia tämäkin kuvio tehtiin.


      • Zakinnaiset
        kamalaäijä kirjoitti:

        En minäkään ihmettele Zakin valintaa, mutta sitäkin enemmän Joanien valintaa. Kuka nainen olisi oikeasti niin epätoivoinen ja miehenkipeä, että ottais tuon Zakin kaltaisen rutaleen. Epäsiisti, likainen , ruma, köyhä, juoppo , laiska, työtön jne.

        Eikö kartanonrouva Rosemary kiehnännyt Zakin ympärillä aikoinaan?


      • RuusuKuningas
        Zakinnaiset kirjoitti:

        Eikö kartanonrouva Rosemary kiehnännyt Zakin ympärillä aikoinaan?

        Enemmänkin kaveruutta, josta Lisa tuli mustikseksi


    • Belle.ja.pellet

      Lisa piikitteli ja nälvi ilkeästi Cainiakin, kun Cain ei ollut tarpeeksi hössöttämässä, auttamassa ja tukemassa Bellen tilannetta muun suvun kanssa. Korosti, kuinka koko muu suku on tukee, paitsi Cain, joka vaan luisti tilanteesta. Mitä Cain olisi muka voinut tehdä? Kotkottaa ja hyppiä hysteerisenä seinille Lisan kanssa? Juosta etsimässä Belleä ympäriinsä? Varastaa jostain rahaa Bellen hoitoon? Uhkailla hoitolaitosta ja lääkäreitä?

      • Dingdongpois

        Juuri tuo tukemis asia on kummalista sarjoissa ja tosielässäkin Joillakin on aina olevinaan monta läheistä ja sitten kuten tarvitsee auttajaa ei suvusta olekaan apua esim. Aaronin Gordon juttu. Dingle suvun välittämisestä on monta typerää näyttöä. Kun Lisalla ja Livillä on sama syntymäpäivä niin miten tulee käymään?
        Zak ja Lisa toisten rahoilla eläjiä.yäk.


    • Sohvaltahuomioitu

      Huomasihan Lisan luonteen jo silloin, kun Lisa antoi hövelisti pillua
      Derekille. Mitä teki Lisa jälkeenpäin, no syytti Derek parkaa raiskauksesta, saadakseen
      sääliä ja sympatiaa itselleen.

    • Tuo ei kyllä ole minun huomioni. Mutta onhan noita sohvia ja huomioita tietysti muillakin.

      Lisa kyllä flirttaili aika estottomasti Derekin kanssa. Mutta, vaikka Lisa ns."antoi ymmärtää, mutta ei ymmärtänyt antaa" Ei ei se silti antanut oikeutta Derekille raiskata häntä.
      Näin vaan jotkut sivistymättömät miehet silti toimii. Se kyllä täytyy myöntää, että Lisa teki raiskauksestaan ison numeron. Kun Lisan käytöstä on pitkään seurannut. On vaikea erottaa, onko Lisa vain liian herkkä, vai eikö hän ole psyykkisesti täysin terve. Olisiko hän siis, vain hieman yksinkertainen. Mielisairaudet ei aina periydy. Mutta kaikki tämä aikaisempi Bellen ahdistuneisuus ja sairastuminen skitsofreniaan, voisi kuitenkin osittain selittyä paljolti sillä, millainen hänen äitinsä on ollut. Ehkä Belle on perinyt myös isältään jotain.
      Sekosihan Zak itsekin. Eikä Zakin muutkaan lapset mieleltään ihan täysin normaaleja ole.
      Ei Butchkaan ollut ihan täyspäinen ja Sam on sellainen kun on.
      Cainistakan ei voi sanoa, että hän olisi henkisesti tasapainoinen. Tosin hänen käytöstään yritetään selitellä vaikealla lapsuudella juopon Shadrackin hoivissa.

    • Hermoilija.Lisa

      Lisan hermoheikkous tuli taas esille, odottaessaan "pyhää belleä" kotona käymään.
      Sikolättihuusholliaan yritti yksin siivota. Silti alkoi kiukuttelemaan rääkymään auttamaan tulleelle Joanielle ja paiskasi seinään Joanien tekemän lasagnen. Aika itsekästä ja ajattelematonta, tuon ikäiseltä mammalta. Sitten yritti taas hysteerisesti siivota jälkiään ja meinasi pumppukin nikeltyä Lisakin tarvitsisi selvästi jotain psykiatrista hoitoa.

    • lisanpuolellaolen

      Lisa sanoi moneen kertaan, että hän ei halua Joanieta kotiinsa, mutta ei nainen tunkee väkisin sisään.
      Mielestäni kaiken huippu oli kun Joanie sanoi sydänsairaalle Lisalle, että mene sinä paukuttamaan mattoja (ilmeisesti tamppaamaan) niin hän ryhtyy pyyhkimään pölyjä!
      Siis jopa minä olen sen verran fiksu, että olisin itse terveempänä mennyt mattoja tamppaamaan ja jättänyt Lisan tekemään kevyempiä hommia!!

      Joanie tietää tasan tarkkaan Lisan sydänsairauden, on jopa muistaakseni kerran soittanut ambulanssin, siitä huolimatta sen pitää mennä uudelleen ja uudelleen Lisan luokse riitaa haastamaan. Ilmiselvästi yrittää saada Lisan kämpän ittelleen ja Zakille puljattua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2635
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2233
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      87
      1971
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1695
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1636
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1626
    8. 91
      1563
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe