HALLITUS NURIIN!!!

Parsku71

Vai työttömät ilmaiseksi töihin. Entäs nämä saatanan "loiset" jotka saavat eduskunnalta SOPEUTTAMISELÄKETTÄ 4000€/kk jonka lisäksi saa tienata "vähän" noin 50.000-- 120.000€/vuosi. Eikö edes hävetä. Hallitus nurii, ja äkkiä!!

16

414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Parsku71

      Suomesta ei löydy työttömien puolustajia. Valmiita ollaan kovaäänisesti puolustamaan ulkomaalaisten maahantulijoiden ihmisoikeuksia ja oikeusturvaa. Sairaiden, köyhien kantaväestön yhteiskunnasta syrjäytyneiden oikeusturvasta ja ihmisoikeuksien puolustamisesta ei kukaan ole kiinnostunut?Te-toimisto ei ole vuosiin ottanut mitään vastuuta vajaakuntoisten työttömien terveydentilan tutkimiseen ja siihen että työttömät pääsisi lääketieteelliseen kuntoutukseen. Ei myöskään perusterveydenhuolto välitä vähääkään vajaakuntoisista työttömistä. Kantaväestön vajaakuntoiset työttömät eivät anna lisäarvoa olemassaolollaan tähän hyvinvointivaltion monikulttuurisen yhteiskunnan, heikompaa ei jätetä, heikommat yksilöt on hyvin toimivan sortokoneiston tarkoitus raivata pois TE-toimiston kortistosta.

      • Parsku71

        Tästä yhden kansanosan kohtelusta pitää jonkin tahon tehdä valitus EU- ihmisoikeus tuomioistuimeen. Itsellä on kielitaitoa joten onnistu minulta...Mutta en ole juristi.
        http://formin.finland.fi/public/default.aspx?nodeid=49304
        Valittaminen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen -…
        formin.finland.fi


      • työtön_mies

        Erittäin hyvin sanottu! Juurin näin se on.


      • Parsku71

        Suomalaisilla kokeilla nälkä. Ylen uutiset uutisoi että Suomeen tuodaan vietnamista kokkeja koska keittäjistä on kova puute vaikka työttömänä työkkärissä 1500 työtöntä suomalaista kokkia. Vietnamilaiselle kokille maksetaan Helsingissä palkkaa 1300 euroa /kk josta hän maksaa ruuan ja asunnon vuokran. Joka alalla sama homma, rakennus, kuljetus, elintarvikeala pitää mennä duuniin alle köyhyysraja palkalla koska hallitus roudaa näitä ilmaisia työperäisiä maahanmuuttajia ja pakolaisia tänne orjiksi lahkolaisille. Miten ne oi huudella vihapuheella että suomalaiset ovat laiskoja ja eivät mene duuniin kun vasen käsi ei tiedä mitä oikea tekee. Sikamaista seikkailua tämä työttömillä pelailu.


      • efefefefe

        2019 vaaleissa sitten KAIKKI TYÖTTÖMÄT ÄÄNESTÄMÄÄN. Kukaan työtön ei saa jättää äännestämättä. Miettikää myös tarkoin ketä äännestätte jos oleten työtön ei silloin kannata äänestää mitään kokoomusta tai keksustaa tai jotain entistä yritysjohtajaa. Vasemmistoliitto on hyvä vaihtoehto. Perus suomalaiset ei oikein enää.


      • igkljöfgjödfg
        efefefefe kirjoitti:

        2019 vaaleissa sitten KAIKKI TYÖTTÖMÄT ÄÄNESTÄMÄÄN. Kukaan työtön ei saa jättää äännestämättä. Miettikää myös tarkoin ketä äännestätte jos oleten työtön ei silloin kannata äänestää mitään kokoomusta tai keksustaa tai jotain entistä yritysjohtajaa. Vasemmistoliitto on hyvä vaihtoehto. Perus suomalaiset ei oikein enää.

        Haista sinä sen vasemmistoliittosi kanssa vain pitkä paska! Itse olisin voinut jopa siirtyä vasemmiston äänestäjäksi ellei näistä olisi tullut niin törkeitä kantasuomalaisten vihaajia. Ainoa huoli heillä on etteivät vain LAITTOMAT maassaolijat joudu pois. Sen sijaan LAILLISET maassaolijat, kantasuomalaiset, eivät voisi vähempää kiinnostaa ja heitä saa potkia päähän.

        Suomessa ei yksikään puolue aja työnsä menettäneiden päähänpotkittujen asioita. Orjatyö tulee ja suomalaiset pakotetaan siihen. Ja monet kapot (nykyiset palkkarengit) menettävät myös itse työnsä ja asemansa ja siirtyvät tavallisten keskitysleirivankien (työttömät) joukkoon.


    • ainaeiymmärrysriitä

      Hallaaholla tosi tiukkoja mielipiteitä myös suomalaisista työttömistä.Eli jos voittaa puoluejohtajuuden niin persujen suuntana on kaikki sosiaalituet alas ja vastikkeellisiksi.

      • Parsku71

        En ymmärrä tätä ihmisten kiusaamisen hyväksymistä, joka vain lisää vihapuhetta. Tuntuu, että valtiovalta haluaakin tehdä tietyn ihmisryhmän henkisen mitätöinnin mahdolliseksi. Kun ihmisiltä viedään ihmisarvo tietyn ominaisuuden vuoksi (ihminenhän ei koskaan ole pelkästään työtön, vaan paljonkin muuta), tällä asialla oikeutetaan myös näiden ihmisten koko elämän sanktioiminen. On rikollista olla elossa, jos et kuulu työllisiin. Alkaa kuulostaa siltä, että seuraavaksi näitä ihmisiä saa kuka tahansa vapaasti esimerkiksi pahoinpidellä kaikin tavoin kun he ovat yhteiskunnassa leimattu vihollisiksi. Vainoja sallitaan ja seuraava askel on tuhota nämä ihmiset. Suomi on kolmas valtakunta hyvin pian, saattepa nähdä. Historiasta ei todellakaan olla opittu mitään.


      • porsaanreikäporsaat

        Itse ollut sen 5 vuotta työttömänä, ja voi kyllä sanoa että viimeiset noin 2 vuotta on olleet yhtä hullunmyllyä järjestelmän käytännössä alasajossa ja muuttamisessa vastikkeelliseksi. Koskaan ei aiemmin ole koko työttömyysturvan (ja sosiaalitukien) kenttä omaan miesmuistiin ollut kokoajan muutoksessa. Vaikea pysyä oikeuksistaankaan perillä, kun lakiin tulee ja suunnitellaan koko ajan uusia heikentäviä muutoksia työttömän kannalta jo, kun edelliset on ehtinyt vasta opetella. Koko ajan media pyörittää kunnon makoilevat työttömänt-propagandaa, samaan aikaan kun hallitus säätää ja suunnittelee uusia heikennyksiä ja vastikkeellistamisen (toisinsanoen työsopimuksettoman, palkattoman työn teettämisen) seuraavia suunnitelmia.

        Järjestelmä ei ole vakaa. Aiemmin ennen viimevuosia se oli vakaa, ja tiesi mitä odottaa, ja mitä vaaditaan. Nyt ei voi luottaa mihinkään. Vittumaisinta koko jutussa on se, että heikennykset uutisoidaan härskisti median otsikoissa parannuksina ja koko järjestelmän yksinkertaistamisena työttömille, vaikka sokeakin näkee, jos vain jaksaa lukea ja tietää edes vähän asioista, että jokainen uudistus on vain mutkistanut koko järjestelmää, luonut uusia vaateita työttömälle työnhakijalle, lisännyt raportointia, haastattelujen määrää, luukkujen määrää (mm. monialainen TYP, moniasiakkuus TE-keskus/KELA/sossu) - ja ennen kaikkea, lisännyt vastikkeellisuutta PALKATTOMAN, TYÖSOPIMUKSETTOMAN TYÖN TEKEMISEN VAATEIDEN MUODOSSA.

        Alakohtaiset työehtosopimukset ja niiden viimesijaisimmat minimiehdot, sekä muut työntekijöiden perusoikeudet, karttuvat eläkkeet, ym. ym. voidaan härskisti kiertää, kun pakotetaan työttömiä tekemään ilman työsopimsta työtä, joka ei ole työsuhteen alaista, ilman palkkaa. Tällöin kun kyseessä ei ole työsuhde, vaikka tehdään työtä jota normaalisti työsuhteen alaisena palkalla tehdään, ei työsuhteen alaiset työntekijää turvaavat minimiehdot ja turva, sekä palkka koske työnsä tekijää.

        Yrittäjävetoinen porvarihallitus on löytänyt porsaanreiän kiertää työehtosopimukset ja palkkavaatimukset, sekä muut lailliset työntekijöiden oikeudet, teettämällä laajamittaisesti työtä ilman työsopimusta. Se kohdistetaan heikoimmassa asemassa olevaan kansanosaan, eli työttömiin, rankkojen taloudellisten sanktioiden ja uhkailun nojalla. Juuri siihen kansanosaan, jonka olisi kaikkein tärkeintä päästä työttömyydestään eroon ihan oikealla palkkatyöllä työllistymällä, ja näin myöskin päästä edes nautiimaan minimi TES:in mukaista palkkaa, jolla voisi irroittautua usein pitkäkestoisestakin taloudellisesta ahdingosta ja köyhyydestä ihan palkkatyötä tekemällä. Mutta ei. Kyllä porsas (porvari) aina porsaanreiän löytää.


    • orjakansa

      Ihmettelen suuresti ettei maasta löydy edes senverran yhteisöllisyyttä että saataisiin yleislakko aikaiseksi, jokainen joka osaa ajatella omilla aivoillaan tajuaa kyllä että tämä sairas kehitys tai siis taantuminen tulee koskettamaan kaikkia työelämässä olevia henkilöitä ennemmin tai myöhemmin, nyt pitää toimia heti siis NYT.

      Suomi herrat vs. duunrit 100 - 0 tämänhetken tilanne ja kohta ei duunari ole enää edes ihminen vaan numero jota voi potkia päähän miten halutaan.

      • Parsku71

        Hämmästyttävää on miten kauan ihmisten riisto on annettu jatkua , vai että takaisin orjiksi. Onko tämä sitä suvaitsevaisuutta , oikeaa ihmisrakkautta , kaikkien hyväksymistä ja vieläpä uskonnollisten arvojen noudattamista? Sipilä kun on hurskas vanhoillis lestadiolainen ,,,,, paholainen lampaanvillassa , se hän on. Kovat ja sietämättömät on arvot "herroilla" kun vauhtiin ovat päässeet. Kaikkeen ei todellakaan pidä suostua....HALLITUS ALAS!


      • Parsku71

        Miten pitkälle tää hulluus päästetään, ennen kuin kansa oikeasti ärähtää.. Noita kauheuksia on jo mielettömästi, ja jokainen juttu on jo yksinäänkin anteeksiantamaton muutos. Alan jo nähdä toiveunia, että työministeri kidnapataan ja pakotetaan luuttuamaan lattioita palkatta ja vapaa-ajatta ja eläkeiättä. Kenellekään oikealle ihmiselle en moista toivo.


      • ijgjgjkgjklhg
        Parsku71 kirjoitti:

        Miten pitkälle tää hulluus päästetään, ennen kuin kansa oikeasti ärähtää.. Noita kauheuksia on jo mielettömästi, ja jokainen juttu on jo yksinäänkin anteeksiantamaton muutos. Alan jo nähdä toiveunia, että työministeri kidnapataan ja pakotetaan luuttuamaan lattioita palkatta ja vapaa-ajatta ja eläkeiättä. Kenellekään oikealle ihmiselle en moista toivo.

        Ei kannata myöskään unohtaa sitä, että ei tämä ole alkanut vain tämän hallituksen aikana, vaan useiden aikaisempienkin. YT:t voittoa tuottavista yrityksistä, työvoiman ulkoistus, halpatyövoiman tuonti, verojen kierto, ilmaistyö, ilmaistyövoiman käytön kierre, rikkaiden optiot, sähköyhtiöiden myynti yksityisille. Ja työvoimakyykytyksissä demariministereilla on pisimmät pestit.

        Älkää tehkö tästä mustavalkoista puoluepolitiikkaa, jossa kaikki pistetään sen syyksi, jota ei itse kannata. Kaikki puolueet ovat tässä kyykytyksessä mukana olleet jollakin tavalla.


      • sekopäähallitus

        Tämä on se hallitus, joka aikaanpanee kaiken mahdollisen kyykytykseen liittyen ja keksii kolminverroin tulevaisuutta varten lisää, verrattuna entisiin. Ihan turha lähteä edellisiä hallituksia syyttämään tästä hulluudesta. Aika mustavalkoisesti nykyinen hallitus ja nykyiset hallituspuolueet ovat koko TOTEUTUNEEN sekä UUDEN TULEVAN KYYKYTYKSEN TAKANA. Näistä se tuleva, ja nyt suunnitteilla oleva kyykytys ja köyhien nälkään tappaminen on pahin. Ei nuo edellisten hallitusten kaavailut, joita nykyhallitus pahimman mukaan nyt toteuttaa ennen uusien toimeenpanoa, ole mitään verrattuna nyt suunnitteilla oleviin toimiin. Suunnitteilla olevat ovat 100%:tisesti Sipilän hallituksen käsialaa, ja siitä on pahemmaksi enää vaikea laittaa.


    • 64728

      Jos tämä hallitus pannaan nurin, paraskin skenaario on, että samat asiat tekee sitten nykyinen oppositio. Harvat poliitikot vastustavat vaikkapa muhkeita sopeutumiseläkkeitä itselleen. Tempputyöllistäminen taas on vasemmisto-opposiomme varsinainen lempilapsi, sitä he eivät ainakaan poistaisi.

    • Hallaahon.äänestäjä

      Breaking news, UUSI ALKU PS:
      http://alfatv.fi/ajankohtaiset/611/ Dosentti tiistaina 23.5.: Tiistaina klo 21:00 Miksi Jussi Halla-aho

      TERHO: Minun on hyvin vaikea nähdä, että hallituspuoluetta voisi johtaa etänä

      KANSAN ON VAIKEA NÄHDÄ, ETTÄ PUOLUETTA VOI JOHTAA SOININ SYLISTÄ, hallintorekisteri-Terho on siirtynyt ministeritason höpöttäjäksi smp-kepulaisen Soinin nuollessa Sipilältä etuja, itselleen Englannin tms. diplomaattivirkaa, Terho on potentiaalinen putoaja 2019 ja silloin vasta ratkaistaan, maksaako soinisäätiö Terhon palkan, kun puoluetuki romahtaa, nyt Soini vain ratsastaa Terholla

      Uutisia Soinin sylistä: http://mvlehti.net/2017/05/21/sampo-terho-reippaana-hallituksessa-auttamassa-pakolaisia/

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2102
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      171
      1630
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1557
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1358
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1312
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      287
      1172
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      134
      1058
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1032
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1013
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      882
    Aihe