Intohimo puuttu, mitä mä teen? ;,(

Neitikevät81

Seurustelua vajaa vuosi, suurin osa tästä etäsuhteessa.

Silti nyt jo suhde on mielestäni muuttunut tylsäksi kun puhutaan seksistä.
Mies ei ole innokas kokeilemaan esim. mitään uusia asentoja (paitsi ehkä humalassa) . Hän ei kerro mitä haluaisi sängyssä ja mä olen kuitenkin vapaaehtoinen tekemään mitä vain, tykkään itsekkin oikeasti, jopa vähän pervommistakin hommista.

Aloitteet seksihommiin ovat väkinäisiä, oon oppinut lukemaan miestä, että milloin ei ainakaan hänelle sovi, milloin on maha liian täynnä tai pää kipeä ym. Tästä onkin kehittynyt sellainen kyttäyskierre, mä koitan lukea miestä, että millonhan sille on sopivin aika ja jotenkin se sitten syö kaiken himon minultakin.

Ollaan puhuttu asiasta ja mies on lisännyt seksikertoja, selvästikkin minun takiani, sekös tuntuukin toooooosi ihanalta minusta, oikeen tulee sellainen haluttu olo.. :(
Kaikki menee samaa kaavaa, vähän munan/pimpin hipelöintiä, sitten sänkyyn panemaan, kahdessa tai kolmessa tietyssä asennossa, riippuen kuinka kauan miehellä ottaa aikaa, itse saan melko nopeastikkin.

Tähän vaikuttaa myös se, että nuorempwna mies on ollut HYVINKIN aktiivinen seksisuhteissaan, niitä on ollut RUNSAASTI, nyt ei puhuta enää kymmenistä. Mietin että mikä minussa on vikana, kun en saa hänen himojaan syttymään niin paljon, että joskus jän vain tulisi ja ottaisi minut, ihan missä vaan.

Tässä on nyt yhteen muutto edessä, suhde ja mies on muuten niin ihanamja haluaa olla mun kanssani, mutta mä en voi lakata ajattelemasta tätä tiettyä ja yhtä asiaa, mitä tästä tulee vuosien saatossa? Elänkö katkeruudessa lopun elämäni :(

4

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yönjatkoja

      "Elänkö katkeruudessa lopun elämäni:(" Ei kannata jatkaa, jos tunnet nyt jo noin itse. Ei se muutu sen paremmaksi, koska yleensä on toisinpäin, että alkuhuumassa ollaan silläkin osa-alueella kuin paita ja peppu eikä malteta olla toisista erillään. Ehkä teillä ei vain natsaa yksiin se puoli ja mies ei ole niin seksuaalinen tai on estoisempi kuin sinä, ja lopulta saat kituuttaa suhteessanne puutteessa. Ei ne kännipanotkaan ole mistään kotoisin, koska ihmisen pitäisi kyetä nauttimaan seksistä selvinpäinkin.

    • Aikaristiriitaista

      Jotenkin vaikuttaa siltä, että onko mies tosiaan täysin tunteillaan mukana teidän suhteessa, jos seksi on tuonkaltaista väkinäistä jyystämistä eikä edes kerro, mitä haluaa sängyssä. Haluaako hänkään sinua todella, jos tuolla intiimillä alueella noin kovin tökkii jo näin suhteenne alkupuolella, se on taas ihan eri asia, jos olisitte seurustelleet vuosia. Ja jos hänellä on kokemusta paljon, niin ei luulisi olevan mitää ongelmaa siinä etteikö tiedä mistä pitää seksin saralla. Hänenkin puoleltaan...

    • Neitikevät81

      Niinpä, mies väittää rakastavansa minua enem,än kuin ketään koskaan.

      Pelkään että suhteen edetessä seksihommat kuivuvat kasaan. Olen kuitenkin jo siinä iässä, että ei tässä ole aikaa tuhlata elämäänsä.

      Mies on ihana ja herttainen, kehuu ja olen jänen mielestään haluttava ym. huomioi minua muutenkin. Meillä on kipinää, kerrankin mies joka sanoo vastaan jos ei pidä jostain minun jutuista, harmi kun sitä kipinää ei ole makuuhuoneen puolella tai se ei siirry sinne.

      En tiedä onko omassa päässä vain jokin klikki nyt. Meidän pitäisi muuttaa yhteen piakkoin. Se on saanut ajattelemaan, että onko tämä nyt se lopullinen juttu, jos tässä vaiheessa jo mua mietityttää. Toisaalta en voi kuvitellakkaan olevani jonkun muun kanssa suhteessa, mutta pystyn kyllä kuvitella harrastavani seksiä jonkun muun kanssa, ottajiakin olisi.

      • Aikaristiriitaista

        Kuuntele mieluummin itseäsi, jokinhan siinä on vikana "kun sitä kipinää ei ole makuuhuoneen puolella tai se ei siirry sinne." Itse en muuttaisi yhteen ihmisen kanssa, jos jossain mättää, ei se ole normaalia, jos olette vasta vuoden seurustelleet ja nyt jo tökkii seksissä, entistä huonommaksi se vain menee. Itse olen ollut tuon kaltaisessakin suhteessa ja erohan siitä tuli, mies sanoi lopulta itse ettei vain ole niin seksuaalinen ihmisenä kuin minä. Ja haluatko tosiaan kärvistellä suhteessa, jossa ennen pitkää se halusi kasvaa sellaisiin mittoihin, että voisit vaikka pettää?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe