Koiranomistajien kurja elämä

Kuulosuojaimet

Viikonlopun ihmettelin joutilaan, työttömän pariskunnan surkeaa nysväämistä koiriensa kanssa homeisen pakettitalon pihamaalla. Syrjäkylän raitilla ei juuri ohikulkijoita ollut, mutta aina kun rakkilauma yhytti jonkun ja meni kuola roiskuen rähjäämään pelokkaan kesämökkiläisen pakosalle, isäntä melkein onanoi onnesta.
Kaksi aikuista työikäistä ihmistä, eikä mitään muuta järjellistä tekemistä kuin haukkuvan rakkilauman hyysääminen ja naapuruston häiriköinti. Kalliiksi tulee yhteiskunnalle tämän vapaamatkustajien luokan elättäminen. Heidän vainoamansa "matut" sentään saattavat joskus tehdä töitäkin. Muslimeilla harvoin on häiritseviä koiriakaan. Ottaisin mieluummin naapurikseni sadan hengen VOK:in kuin yhtään kantasuomalaista häirikkökoiranomistajaa.

20

426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hurtathiiteen

      Heitin koirat helevettiin. Olemisen laatu parani heti.

      • vapaaKesä

        Eikö ole mahtavaa, miten aikaa ja rahaa säästyy ihmisen elämään sen jälkeen? Ihan loistava ratkaisu. Minulla riittää rahat taas ulkomaanmatkoihin, vaikken ole saanut kun osa-aikatyötä vielä. Myin koirat pois. YES!


      • lhm-
        vapaaKesä kirjoitti:

        Eikö ole mahtavaa, miten aikaa ja rahaa säästyy ihmisen elämään sen jälkeen? Ihan loistava ratkaisu. Minulla riittää rahat taas ulkomaanmatkoihin, vaikken ole saanut kun osa-aikatyötä vielä. Myin koirat pois. YES!

        "Myin koirat pois."

        - Paljos sait?


    • vahtikoiriako

      Kaikkea ei voi aina tietää. Tuttavani maaseudulla on hyvinansaitulla eläkkeellä terveydentilan vuoksi ja vaimo tekee osa-aikaista etätyötä kotoa. Omakotitalossa he asuvat melko omavaraisesti. Kaupungissa toimettomina tuskin viihtyisivät.

      • työnvieroksujia

        "Osa-aikaista etätyötä kotona"
        Heh-heh. Sitähän kaikki koiranomistajat tekevät, joopa joo.


      • omaasia

        Niin..Nykyään voi verkossa tehdä työtä, opiskella tai vaikka sijoittaa. Toivottavasti sinäkin löydät sisältöä elämääsi.


    • Kääpiösusi

      Juu, myyn heti koiran pois, jääpähän aikaa laadukkaille ajanvietteille!

      Ajattelin aloittaa uuden hyödyllisemmän elämän seuraamalla kaula pitkällä ihmisten touhuja pihamaallaan . Varmasti jäätte odottamaan innolla ensimmäistä naapuriraporttiani tänne palstalle!

      • Harmaasusihukka

        Jos kokeilisit työssäkäyntiä alkuun...


      • eloikkunassaverhontakana

        Kyttää sä kanssa niitä koiran omistajia, se tuntuu olevan täällä muillakin harrastuksena.Lasket pissatuskerrat, ja kyyläät mihin kakkaa, ja kerääääkö niitä edes.Kannattaa herätä jo aikasin, 6 aikaan viimeistään.Niin kerkeät nähdä aamulähdönkin.Kyllä siinä elämälle on sisältöä, kun kytistää muita.Ja voithan mennä johonkin matkanvarrelle seisoskelemaan, ja katsomaan mitä puuhaavat.Onhan se elämä sitten paljon antoisampaa, kun saa muita tarkkailla.Tylsäähän se elämä ennen oli, kun eli omaa elämäänsä, omaa koiraa lenkittäen, kouluttaen ja silitellen.

        Että ei muuta kun uusia tuulia kohti, ja kyttäämään koiran ulkoiluttajia.Jos se touhu vahingossa menee kovasti yli, niin sitten vaan juttelet siittä lääkärin kanssa.Joku pilleri siihenkin vaivaan varmaan auttaa, ja tilannetta rauhoittaa,jos kokoajan ikkunassa tulee oltua,eikä levättyäkään enää saa.Elo on varmasti ihanaa ikkunassa, verhontakana piileskeleminen on jännää ;)


    • tulkaatulkaaelämäon

      Tulkaa seuraamaan mun elämää, ette kyllä perässä pysy niin paljon on aktiviteettia ja rientoa koiraharrastuksesta toiseen. Mahtava elämä!!! :)

    • naapurinkyylä

      No jopas on sulla rikkaat työttömät naapurit.Jos ihan omistavat pakettitaloa, ja omaapihamaatakin on, lemmikkeinä koiria,niin ompa niillä asiat hyvin.Tekemistä, ja elämän sisältöä varmasti riittää, ja aikaakin yhteiseen olemiseen, jos töitä ei ole.

      Ymmärrän että olet kade heille, itekkin olisin.Toisaalta ihmetyttää, eikö sulla ole elämää,kun kerkeät naapureita vahtia, ja ihan siitä kirjotuksen laitoit?

      Jos heillä on selkeästi omia touhuja, parisuhde, talo, piha, ja koirat.Niin väittäisin, että elelevät onnellista elämäänsä.Sinä tässä olet tässä se kurja, jolla se kurjempi elämä on.Kun sinulla vaikuttas olevan vaan tuo naapureiden kyttääminen, eikä muta.Onneksi, ilman heitä, sulla ei olis yhtään mitään.
      Mietippä mitä itse teit viikonloppuna, ja mitä he tekivät?
      Sinä kyttäsit heitä, koko viikonlopun, todella säälittävääXD

    • rupiKullit

      Koira pidetään koska se nuolee rouvan pillua paremmin kun mies . Joten nautinto rouvalle on välttämätön.

    • Koirasyrjäytymisensyy

      Surkeaa on, ei voi muuta sanoa. Tässä naapurissa yksi työtön mies. Kiirettä pitää hälläkin, kun pitää kaljanjuonnin ja puhdetöiden välissä käydä vahtimassa, ketä koirat haukkuvat joka ikinen kerta, jos tiellä kulkee joku ohi. Eikä siinä enää mene muut kuin pelokkaat naapurit autolla. Kävelemään ei uskalla kukaan paikkakuntalainen, sillä kimpussa on joko tappajarakit tai mielenvikainen äijä itse.

      • ehkäauttaaehkäei

        Ompa kurjaa että olet syrjäytetty, kerro siitä sossussa seuraavaksi , winks...


      • Yorkshiren
        ehkäauttaaehkäei kirjoitti:

        Ompa kurjaa että olet syrjäytetty, kerro siitä sossussa seuraavaksi , winks...

        Miten kommenttisi liittyy palstan aiheeseen, koiriin?
        Tässä ketjussa käsitellään koiranomistajien elämäntilannetta. Se ei aina ole hääppöinen. Viekö koira työkyvyn vai onko se vaan liian helppoa muumioitua kotiin mukamas koiran hoitoon?


      • vaimonsamies
        Yorkshiren kirjoitti:

        Miten kommenttisi liittyy palstan aiheeseen, koiriin?
        Tässä ketjussa käsitellään koiranomistajien elämäntilannetta. Se ei aina ole hääppöinen. Viekö koira työkyvyn vai onko se vaan liian helppoa muumioitua kotiin mukamas koiran hoitoon?

        .....eikö yleensä valiteta, että koiraihmiset kakattelee koiriaan jokapaikkaan, eikä kerää niitä.(Itse tietysti kerään, mulla on kakkapussirulla ;)
        Eihän ne silloin voi samalla muumioitua koteihinsa, jos kakattelevat koiriaan,eihän?
        Ja jos koira ihmiset häiritsee, niin eikö se ole hyvä että muumioituvat koteihinsa? Tai helpottaa varmaan oloasi kun ja jos niin ajattelet, vaikka tottahan tuo ei ole.

        Kävin tänäänkin aamulla lenkillä 6,5km, seitsemän koirallista ihmistä tuli yhteensä vastaan, ja kaksi koiratonta ihmistä näky lenkillä.En tietysti näe kuin muutamia alueen koiraihmisiä , kun kaikilla on omat tekemisensä, ja lenkkeilevät koska itse kerkeävät.Et toiset oli jo varmaan käyneet,ja toiset menossa myöhemmin, ja itekkin menen iltasella pidemmän lenkin uudelleen.Täällä on paljon urheilullisiä ihmisiä, kavelijöitä, rullaluistelijoitakin taas näkyy ja juoksijoita.
        Meilläpäin on sitten asiat toisin kun teilläpäin, kun koiran omistajat lenkkeilee, eikä muumioidukkaan koteihinsa.Mun työkavereilla yli puolella on koira, enkä kyllä muista tapausta et joku olis koiraansa jäänyt hoitamaan pidemmäksi aikaa kotiinsa.Jotain el käyntejä on ollut joskus harvoin jollakin,m ehkä kahdella kolmen vuoden aikana, jotain yksittäisiä kertoja.Joiden takia siirretty vuoroja, tai vapaita.Mut siis, koira, ei haittaa työssäoloa, enemmän lapsien sairastelu, tuntuu joissakin perheissä olevan ongelmallista.Itse olen kiinnittänyt huomiota siihen,että mitä liikunnallisemman rodun ihmiset valitsee, sen paremmassa kunnossa ne itekkin ovat, siis hoikempia ja jaksavampia.Ne joilla on ns.sylikoiria, voivat olla tukevampia, kuin ne joilla on koiria jotka tykkää juoksennella pidempiäkin matkoja.Työpaikan puolesta on myös salivuoroja, joten ei pelkästään koiralenkkien varassa kuntoa ylläpidetä.

        Mut hienoa, että sullakin on mielipiteitä, pidä toi linja jos tunnet et siitä on sun elämässä sulle itelles hyötyä,Ja että se tuo elämääs tarvitsemaas sisältöä, iloa, ja onnea.
        Siinäpä se aikas sitten kuluu kivasti miettien, että mites se naapurin (vaikka) Ritva, kun sillä on se doggi jota lenkittää, voikohan se Ritva hyvin vai oikein huonosti... ja johtuukohan se jotenkin koirasta vai ei mitenkään.... ja voiskohan se huonommine vai hyvemmin ilman doggiaan....Ja olisko Ritvalla enemmän miehiä, jos sillä ei olis doggia, vai olisko sillä ilman doggia edes sitä yhtäkään..... joka on kovin komea, oiiikein karski ja miehekäs, suomalainen miehen kokoinen mies, kaikin puolin ......Ja entäs ne kulmatalon Eija ja Tapsa, joilla on se pieni hauva vauva, olisko niillä enemmän vai vähemmän yhteistä tekeistä ja aikaa, jos niillä ei hauvaa oliskaan, ja olisko niiden elämä parempaa, vai huonompaa, ilman, tai hauvan kanssa .......Kyllä siinä sitä ajattelemista, ja miettimistä ja virikettä riittää yhden ihmisen eliniäksi, jatka valitsemallasi tiellä :)


    • Firman.piikkiin

      Minä olen huomannut kuinka koiralliset työntekijät pitävät ihmeellisiä 1-2 päivän saikkuja vähän väliä. Pomolle sanotaan, että on mahatautia ym. Kahvipöydässä kuulee, että ripulipaskoja onkin koira...

      • valivalikateuttakitiset

        Yksinäisyyskö kalvaa XD


    • woijumalauta

      "Viikonlopun ihmettelin joutilaan, työttömän pariskunnan surkeaa nysväämistä koiriensa kanssa homeisen pakettitalon pihamaalla. "

      Kuka käyttää viikonlopun naapurin työttömän seuraamiseen?
      HANKI ELÄMÄ, weetun kyylä.

      • koirakuseetaas

        Niin ja vielä neljän koiran kanssa kyylää verkkarit puolitangossa. Aika pelle äijä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      1835
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1479
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1262
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1255
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1180
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      969
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      942
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      895
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      826
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe