Martina tyrmää erohuhut!

totuudenTorvitörähtää

Emme ole eroamassa. Stefanin toilailuja ei kommentoi, hänellä ja lapsilla on kaikki hyvin. Näin kertoo Ilta Sanomat viihde 22.5.17.

40

2299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seliiiiiseliseli

      Jos laittaa sellaisen päivityksen faceen kuin therman, on ero ihan varmasti edessä, jossei nyt, niin myöhemmin.

      • sittenjoskus

        Ja se on sitten niin kuin pehmennyksen aika kommenteille.


      • eveliinasofia

        Mä kylläkin tarkistin muutama päivä sitten, niin Martina oli poistettu Stefanin facebook-kavereista ja päinvastoin, että vaikuttaa todellakin tosissaan kirjoitetulta päivitykseltä.

        Mitähän on taustalla? Vaikea uskoa tähän liittoon, kun alkoi niin ikävällä tavalla, eli Martina petti aviomiestään Levillä, ettei voi sellaisesta hyvää seurata. Pettäjä pettää aina.

        Outoa sakkia, arvotus nolla, ei jatkoon.


      • mun_laukut
        eveliinasofia kirjoitti:

        Mä kylläkin tarkistin muutama päivä sitten, niin Martina oli poistettu Stefanin facebook-kavereista ja päinvastoin, että vaikuttaa todellakin tosissaan kirjoitetulta päivitykseltä.

        Mitähän on taustalla? Vaikea uskoa tähän liittoon, kun alkoi niin ikävällä tavalla, eli Martina petti aviomiestään Levillä, ettei voi sellaisesta hyvää seurata. Pettäjä pettää aina.

        Outoa sakkia, arvotus nolla, ei jatkoon.

        Olen täysin samaa mieltä. Korteaivoriihessä on selvästi ahkeroitu valkopesun parissa.


      • manskunlastis

        Eikös tuo mundi ole laittanut vhän väliä joain tuolaisia viestejä? Se kertoo paljon, ellei jopa jo liikaa. Miks häne postauksensa aina häviää? Omasta, vai Martinan tahdosta? Mutta mulle on ihan fucking sama mitä noi idiootit duunaa, mutta kun siinä on kaksi pientä lasta todistamassa tuota kulissielämää ja kuheaa riitelyä/iroilua/jopa fyysistä tappelua. Onneksi edes sillä vanhemmalla tyttärellä on hyvä isä. Ihan sama kuinka paljon rahaa lapsella/vanhemmillaon, jos ei ole rakkautta.


      • Lotta85

        Anteeksi kirjoitusvirheet, mutta tulin oikeasta pulitunia sitten. duunista MML:sta enkä saa unta vielä kun oli niin rankka tapaus tänään. Niin, ja ss päädyin tälle sivulle ja alstalle kun etsin duunini kautta lastensuojeluasioita.


    • tuksufanit

      Selviikö enää steffani väskyostoksilla vai säikähtikö nyt niin että kesähäitä pedaillaan. Lapsenetu tärkein!

    • nbbnnb

      Karma kyllä se vielä tulee.

      • suuresti.naurattaa

        Ilman muut se on KARMAN laki, sanoo EeroVäkäleuka.


    • outologiikka

      Miksi nämä silikonimuijat hinkuu joka lehteen ja pyllistelee joka paikassa alasti silikonitisseineen ja avautuvat ukoistaa ym. elämästään ja jos ihmiset kommentoivat tuota toilailua, niin sitten ihmetellään, kun heistä puhutaan. Tämäkin muija vinkuu, ettei heidän asiansa kuulu julkisuuteen, mutta itsehän tyrkyttää itteensä jokapaikkaan, että pitää olla tyhmä.

      • Fkljfdddf

        Nimenomaan...... "meidän asiat eivät muille kuulu ja kovasti levittelee asioitaan".... nytpä kävikin vain niin ikävästi, ettei tuo ero uutinen ollut mieleistä julkisuutta.... vain mukavista asioista sopii muidenkin puhua. Jos ero ei ole totta ja Stefan kirjoittelee niin kuin teki, antaa se nyt myös hänestä tollon kuvan.... niin tai näin, Martina on vapaaehtoisesti julkisuudessa ja asiat ovat julkisia... muuten pysyköön poissa... ei se haittaisi..


    • työ.sana.mainittu

      Hän ilmoittaa myös, ettei aio puhua asiasta enää enempää vaan keskittyy nyt Töihinsä.

      • intiimipaikatnähty

        muija on levitellyt omat asiansa koko maailmalle. on nähty eukko perse ja pillu paljaana römpsä ammollaan ja nähty siellä myös sexi akti netissä. samoin roskalehden maksamat silsut nähtu tuhanteen kertaan. työt ollu oman elämän julkista revittelyä.


    • SekoMaraVaaraksiLapsille

      Ei kellään lapsella ole asiat hyvin jos Martinan kaltainen seko akka on niiden äiti, ne pitäisi ottaa huostaan samantien.
      Missä on lastensuojelu, missä ovat lasten isät?

    • Raakakku

      Mitähän kokkelia pupu käyttää, terve, selväpäinen ei huvikseen kirjoittaisi moisia ellei totta olisi tai sitten on pyssyn piippu selässä.

      • elaripullansiivellä

        Tuo päivitys oli kaikkien nähtävillä koko päivän. Stefan on satavarmasti tiennyt sen päätyvän julkisuuteen, ja näin halunnut nöyryyttää Martinaa. Kummallakaan noista ei ole kaikki inkkarit kanootissa, sääli että tuollaisilla on lapsia.


    • Fjkkkjgdd

      Siis.... suhteita ja eroja puidaan julkisuudessa on kamalaa... näin kirjoittaa Martina.... halloo.... se nyt vaan on niin, että itsehän ne sen suhteensa ovat julkisuuteen tuoneet... eipä todellakaan noista kummallakaan järjen ääni soi. Gladiaattori-ohjelma on tulossa... sekin hirvitys... taas tyrkkyjulkkisten esiinmarssi julkisuuden toivossa. Liekkö nyt niin, että tämä olikin sopivaa mainosta... ohjelmalle.. ehkäpä nyt Steffu taas vuorostaan vahvistaa viimeisen tiedon... vaikka eiväthän he halua julkisuudessa suhteestaan puhua.. 😁

    • kulissitkaatu

      eihän kukaan ole eroon kuollut. monilla on kaikki hyvin. kulissit kaatuu kolisten. jos eukko ei suostu totuutta uskomaan vaan roikkuu lapsen iskässä, kuin takiainen. ei tajua edes julkista eri ilmoitusta. muut bonjaa. marsu elää unelmissaan.

    • Cgvhjb

      Kai ne päätyy jonkinlaiseen diiliin ja jatkaa niinku ennenkin. stefulls voi olla muita naisia kunhan Martinan elintaso säilyy ja se saa uuden laukun silloin tällöin. Ikävää että vuonna 2017 pitää olla vielä noin riippuvainen miehestä.
      Muistakaa tytöt opiskella niin ei tarvi miehen varaan laskea!

      • Rahaa.Maralle

        Ei riitä pelkkä laukun osto, Marttina vaatii lisäksi selvää rahaa tuhansia euroja sillä Stefanin teko oli niin törkeä!


      • kfkdiehb

        Ei tuohon auta opiskelut. Aika moni korkeakoulutettukin nainen tienaa vähemmän kuin Martina, ja pystyy sillä elämään ihan mukavaa, tasapainoista ja onnellista elämää. Martinalla vain on niin kova glamyyyrin hinku, että mikään ei riitä ja kaikki kaupan sekä kotona että julkisuudessa.


    • riidankylväjän.laukku

      Nyt siellä riidellään hampaat irvessä ja päät verissä. Kivahan sen on pienen lapsen katsoa vereestä tuollaista touhua! Aivan karmeeta.
      Emäntä pääsee pian laukkuostoksille ja sitten kakki on taas hyvin.

    • fromeira

      On surullinen parisuhde. Voiko joku 30-vuotias mies olla niin uhmaikäinen, että julkisen fbn kautta kertoo parisuhteestaan tuohon malliin. Ja Martina reppana ei ymmärrä, että totta kai media ja muutkin kommentoivat, kun julkisesti avomiehensä ilmoittaa tylysti erosta.
      Sen uskon, etteivät ole eronneet, mutta kummallinen suhde on. Miten suuri onkaan maallisen mammonan mahti!

      • NoloMara

        Jos Martina nyt miettisi, kuinka inhottavaa ero julkisuudessa on. Mitä Esko joutui kokemaan ja heillä oli avioliitto ja yhteinen tytär. Esko yritti auttaa Martinaa saamaan laulajanuran (josta ei tietenkään tullut mitään, kun Martina on laulutaidoton). Martinan kommentti Eskolle oli "Rumaksi meni tämä peli, mutta kiitos Esko". Että Martinallako on tämmöinen yksinoikeus loukata toista ja jättää toinen painimaan julkisuudessa asian kanssa. Kyllä tuo oli Martinalta aika pirullista toisen ihmisen kiusaamista.

        Ja Martina sanoo: "ei pidä paikkaansa, en ole jättänyt Stefania". No sen tietää kaikki. Mutta Stefan on jättänyt Martinan ja useaan kertaan. Kaikki touhut eivät ole tuossa suhteessa todellakaan kestä päivänvaloa ja siksi Martina saakin Stefun kiristettyä pidetyksi toistaiseksi suhteessa. Aika kynnysmatto se Martina kuitenkin on, kun antaa kohdella itseään noin huonosti jatkuvasti.

        Martina on usein sanonut, meillä menee hyvin. Jos silloin on mennyt hyvin, kun Martina yrittää saada huonot ajat näyttämään hyviltä, niin MILLAISIA SITTEN MAHTAVAT OLLA NE AJAT, KUN HEILLÄ MENEE HUONOSTI. Niin, Martina on lapsuudessa tottunut siihen, että hänestä ei ole huolehdittu tarpeeksi ja isänsä on hänet hylännyt ennen syntymäänsä. Siihen nähden ymmärrän, että kestää hirveänkin suhteen ennemmin kuin kokonaan hylätyksi tulemisen.

        Melkein säälin Martinaa. Mutta en kuitenkaan. Jos on noin saamaton, ettei päästä toista osapuolta lähtemään, vaikka toinen haluaisi, niin melko heikko nainen on. Normaali itseään kunnioittava nainen lähtee vaikka kaupungin vuokra-asuntoon, kuin antaa itsensä ja varsinkaan lastensa nähdä tuollaista. Ai, mutta Martinahan ei pääsekään vuokra-asuntoon, kun ei ole edes luottotiedot kunnossa.

        Voi rähmä, kun tulin kateellliseksi :D


    • Sffghh

      Kummallinen mies, kun päivittää julkisesti suhteensa päättyvän ja sitten vetää sen pois.... ei ole kaikki muumit laaksossa silläkään... ei ne halua julkisuutta.... mitä ne haluaa..

    • MattijaMervi

      Tulee mieleen Matti ja Mervi

      • ehohä

        Mattia ja Merviä oli huvittavaakin seurata. Heillä ei kuitenkaan ollut yhteisiä lapsia. Kukaan tuskin koskaan ihaili Matin ja Mervin touhuja. Martinan ja Stefanin kypsymättömyydestä vaan joutuvat kärsimään lapset. Ja jos tuo ottaa noin koville Martinalle, niin miettisi, mitä hänen lapsensa tulevat kokemaan ihan vain Martinan itsensä julkisuuden takia.

        Kätilö puhui totta, ettei Martina kykene huolehtimaan toisesta ihmisestä. Ei merkannu Vicke mitään, kun Martina erosi Eskosta. Ei merkitse Isbekään mitään, kunhan Martinaa luultaisiin haluttavaksi ja hän saisi kauniita laukkuja. Häpeäisi!


    • hirveeeukko

      Akkaparka koettaa väkisin roikkua ukon taaloissa kiinni, ei päästä tuommosta saalista irti helpolla!

      • rikas_rakas_köyhä_Mara

        Antaa saaliin rimpuilla, kotkan kynnet kyllä pitävät, ovathan ne aina mintissä, kiitos jonkin salongin. :))


      • Fhkkhfgj

        Luin ensin, että ukon haaroissa. 😁


    • Ajattelisivatskidejä

      Pupu haluais eroon riivinraudasta ja hakee jo julkista huomioo asian tiimoilta. Onks jonkinlainen hätähuuto pupulta? Toi suhde on niin naurettava ettei mitään rajaa..häpeisivät molemmat!

    • Ilon_päivä

      Seurasihan tästä sotkusta jotakin hyvääkin: Martina lupasi jatkossa olla kirjoittamatta henkilökohtaisista asioistaan. Mikä fantastinen ilon päivä!

    • Y.S.L

      Ei se päästä niitä kynsiään irti miljonääristä niin kauan kun sillä perintöä ja tiluksia sun muita huviloita riittää.Sit kun perintö hassattu tähän raha reikään ei enää rupee moista vätystä katselemaan ei oo sit hyötyä enää pysyä suhteessa. Rahan takia kaiken kestää eikä päästä irti.

    • Eroapukkaa

      Isbe näytti olevan Rosanna luona pyjama päällä snäppien mukaan. Lapsi on laitettu jaloista pois, jotta M voi rauhassa selvitellä S:n toilailuja... Ihan hyvä niin mutta eikö heillä pitänyt olla kaikki kunnossa.
      M on mässäillyt elämällään julkisesti, hän on ihan itse tehnyt itsestään julkisen eläimen. Turha enää on kitistä...

      • 9digits

        Kortelammen ämmät janoavat julkisuutta 27/7.


    • Myötähäpeää

      Teki itsestään niin typerän. Ja tämä riippakivi kokee olevansa oikeutettu arvostelemaan ja antamaan elämänohjeita nykynuorisolle ja ties kelle....sorry Martina, mut pidä susi kiinni. Hävettää sen puolesta.

    • elarinsiivellä

      martsu kirjoitti itse olleensa hirveässä suhteessa lapsen takia. eli sai elää luxus elämää elari pullan siivellä. itsekin kertoo mitä sattuu. muuttuiko hirveä suhde vai, unohtuiko mitä itse kirjoitti. tuulella käypä muija.

    • voevoeevoeee

      jos mies on sitä mieltä, että 6v parisuhteesta ei ole jäänyt käteen mitään, ja pistää sen vielä koko kansan luettavaksi niin on se aika karua tekstiä. voi stefan parkaa, yritti luikerrella pois suhteesta, mutta eipä taida onnistua. menee jo ihan naurettavaksi tuo touhu. toinen on sitä mieltä, että "me olemme onnemme kukkuloilla" ja toinen ei ole vuosiin nähnyt mitään hyvää :(

    • fjdiljgdlkd

      Fitness-ammattilainen uusi titteli valtavasti tietävän Marakatin ceeveehen

    • Lassetk

      Että mua sitten säälittää ne lapset, etenkin se reppana Isabella... näyttää nytkin olevan jollain Martinan kaverilla hoidossa. No toki, jotta Martina saa rauhassa riidellä ja jahdata ympäri Helsinkiä "pupua", joka jälleen kerran on ottanut hatkat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe