Ainakin 22 kuollutta Manchesterin

bngnnnvnv

terrori-iskussa! Mutta huomenna tämä on jo unohdettu, koska nämä iskut ovat vaan sellainen pikku paha, mikä kuuluu tähän nykyiseen globaaliin maailmaan.

Ne täytyy vaan sietää, mehän olemme halunneet avoimia rajoja.

73

820

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taaskopisee

      Herrat rakastaa kun kansalaisia putoo työkkärien ja maailman sosiaalijärjestelmästä , heräävät vasta kun eliitin päitä alkaa putoilla.

    • puskayllätys

      Joko Anus Huijari on pahoitellut iskua.

    • suvakiNiinYmmärtäväiset

      Suvakit varmaan harmittelevat itsemurhapommittajan kuolemaa.

      • hjhjhgjjgh

        Uhreina ihan lapsia ja nuoria jota sitten uutisoinnin kannalta pidetään kiusallisena kun menee ihmisten tunteisiiin ja sitten nopeasti siirryttiin nuoriin aikuisiin?


      • MonikultinUhrit

        Suvakit on kääntäneet syyn uhreihin ja länsimaiseen yhteiskuntaan, koska lännen sotatoimet, syrjintä ja sosiaalinen huono-osaisuus. Eli syy pois tekijästä ja hänen noudattamastaan ideologiasta. Sairas maailma ja sairaita ihmisiä, kun ei pikkutyttöjen kuolemakaan saa heitä avaamaan silmiä todellisuudelle.


    • fdhfgdhgf

      Pelolle ei saa antaa valtaa!
      Teolla ei ollut mitään tekemistä islamin kanssa ja se on erittäin tuomittava!
      Yksittäistapaus, mielenterveyshäiriö ja rasismin vika!

      Ei helvetes, ihmeen pitkä pinna noilla briteilläkin.

      • jojojojoj999

        ei mitään tekemistä islamin kanssa, ei mitään tekemistä islamin kanssa! uskokaa jo!


    • RajatAuki

      Johtuu ilmastonmuutoksesta, luin Hesarista.

      • tosisuomalainen

        se mancesterin pommi-iskuhan on vain tätä suvakkien haluamaa monikulttuurirappioihanuutta,kun viattomia ihmisiä tapetaan.on varmasti englannin ja suomen suvakkien ansiota-.kyllä sitä passaa nyt riemuhuutoja huutaa,äkkiä mielenosoitus pystyyn !kuolleen pommimiehen tai pommimiesten tueksi ja riemulaulut raikumaan.kyllä suvakitkin sen verran kehtaa.


    • stopthepress_
    • PerseisiinTungettuSuomi

      Ovat käyttäneet ilm. nk. naulapommia, joka tarkoittaa pommin sisältäneen nauloja, muttereita, mahd. lasinpalasia ja joka räjähtäessä silpoo ihmiset lähellä.

      Tässäkin iskussa oli muslimiterroristeille tyypillisesti kohteena manchesterilaiset lapset ja nuoret.

      Tämä on näillä tapana: käyttää lapsia nk. sodan kilpinä. On vuosikymmenien ajalta nk. "palestiinalaisten" terrori-iskuja, jotkut sittemmin tallentuneet turvakameroihinkin, joissa palestiinalaismurhaajat hyökkäävät juutalaislasten kouluihin, tai nk. rippijuhliin (bar mitsva). Omia lapsiaan palet käyttävät elävinä kilpinä hyökkäyksissä israelilaisia vastaan, isä nostaen (mieluiten) pienen tyttönsä kilveksi eteensä. Tai panostaen pikkulapsensa pommivöillä, esim. pikkupojalla heidän pahuuden epäjumalaansa, kuunjumala "allahia" ylistäviä iskulauseita otsapantoina, laittaen nämä taapertamaan kohti juutalaisia. Kun sotilas sitten ampuu tällaisen vanhempiensa hyväksikäyttämän ja uhraaman, kävelevän pommin, voi sitä kädet ylhäällä parkua ja huutoa pahoista israelilaisista!

      Näitä suomalainen vasemmisto, suvakkijoukko on jo ihan 1970-luvuilta asti aktiivisesti tukenut ja rahoittanut, heidän vihapropagandaansa levittänyt mm. medioiden kautta. Tuolloin 1960-70-luvun vaihteessa YLE:ä johti vasemmistolainen Eino S. Repo ja tästä vasemmiston, eli YLE:n valhepropagandasta ja mielikuvamuokkauksista käytettiin nimitystä "Repo-radio".

      Israelin ympäristössä on vuosikymmenien aikana vaikuttanut erinimisiä vasemmistolaisten tukemia terroristijärjestöjä, Al Fatah, PLO (eivät toimi enää, ilm. ainakaan näillä nimillä), tänäpäivänä Hamas. Suomalainen vasemmisto on kauan ollut erittäin aktiivi tässä asiassa ja tämänpäivän islamistien joukkotunkeutuminen maahamme, "laillinen" ja laiton, on ollut vasemmiston aikaansaannosta ja järjestämää. Yhdessä suomalaisten perivihollisten, ruotsalaisten, niin Ruotsissa kuin Suomessakin (Rkp) organisoimana. Ruotsi on pelkätään viimeisen, vajaan kahden vuoden aikana toimittanut maahamme n. 40 000 islamistia muka "pakolaisina".

      Kyseessä on Ruotsin sotatoimi Suomea vastaan. Kuin myös suomalaisen maanpettureiden, suvakkien, jotka ovat myyneet oman maansa ja kansansa vihollisille, terroristeille. Kiinnittäkääpä huomionne myös tähän: Ruotsi valtaa suomalaisia suurfirmoja itselleen, ahmien niitä, ennenkuin laiskasti ajatteleva hallituksemme hiffaa yhtään mitään. Ai? Onks tääkin jokin sotatoimi? On. Osa Ruotsin sotatointa, hävittää suomalaisuus Pohjolasta, vallata Suomen maaperä takaisin sen (Ruotsin) riistovallan alle, sekoittaen etninen muinaissuomalainen kansa vähemmän älykkäisiin "maahanmuuttajiin", rotujen sekoitusten ja suomalaisen kulttuurin hävitystyön kautta.

      Myös mediat, etenkin YLE edelleen, levittävät muslimipropagandaa aivan täysillä. YLE:n kanavia ei tarvitse kuin vilkaista havaitakseen sen tyrkyttävän islamistien sotapropagandaa. Samoin esim. Punainen Risti on täysin islamistien asialle vihkiytynyt ja valhetta valuu sujuvasti. Punaisen Ristin Syyriassa huseeraava, Suomessa asuva arabimannekiini onkin sanonut, että hän tunkee valheen suomalaisille vaikka meidän perseidemme kautta sisään.

      Tässä, aina Suomenkansan vihollisten kanssa mielellään makailevat ja näille epäsuomalaisia kakaroita synnyttelevät, isänmaattomat, omaa kansaansa halveksivat, etenkin vasemmistolaiset suvakkihuorat ovat perseet pystyssä olleet aivan nk. avain asemassa.

      Suvakit ovatkin mielellään, aina isänmaallisen kansan kokoontuessa, saapuneet torvet soiden keppihevostelemaan, tai pelleasuissaan pilkkaamaan mm. arabien / muslimien (jos muidenkin) raiskausten uhreja, huudattamaan torviaan ja levitelemään pilkkaviestejään, jo tunnetuksi tullutta likaista banderolliaan: "Tunkekaa Suomi perseeseenne!"
      .

      • Tiiviste

        Hyvin tiivistetty. Komppaan!


      • lällählälläh

        Asiaa,täyttä asiaa tämä kirjoitus!


    • puskayllätys

      Vituttaa nuo politikkojen pahoittelut, Vaikka vuoden polvillaan konttaisivat niin ei auta mitään. Itse ovat tämän aiheuttaneet. Tekisivät tai edes yrittäisivät tehdä asioille jotain.
      Saiskoha Kiinasta vuokrattua suomeen uudet politikot jotka ajaisivat suomalaisten ja suomen etua.

      • TaistojenTiellä

        Kun nyt tulit kysyneeksi.

        Virolaiset ovat myyneet meidät, liittoutuen NATO:n ja Ruotsin kanssa, oma sukulaiskansamme! Tässä ihan äskettäin - juuri Lavrovin vierailun aikaan - siellä joku ministeri ilmoitti suureen ääneen ylevästi, että jos Suomea uhataan, he kyllä tulevat apuun! Oli helvetinmoinen hätä Lavrovin vierailun aikana pyrkiä rikkomaan Suomen ja Venäjän välisiä asioita.

        Kukaan ja mikään muu ei uhkaa Suomea kuin iänikuinen suomenruotsalaisuus, joka aktiivisti touhuaa suomalaisuuden vastaisia pikkupuuhiaan, myyrinä pinnan alla ja jestas kun tämän ääneen sanot, niin viesti sensuroidaan!

        Viro ei NATO:n liittolaisena voi enää muuta kuin olla etulinjana omaa sukulaiskansaansa, suomalaista alkuperäiskansaa vastaan. Omamme pettävät meitä niin rajojemme ulko- kuin sisäpuolellakin. Mutta kaikkein halveksittavimpia ovat kansamme, kielemme ja kulttuurimme hävitystyössä aktiiviset, jopa Suomen ja Venäjän välisen rauhan vastaiset, sielunsa Ruotsille myyneet "suomalaiset" suvakit. Vasemmistoliittoa johtaa suomenruotsalainen Li Andersson.

        Rkp on tässäkin onnistunut laittamaan myyränsä suoraan suomalaisen "työkansan" keskelle, suomalaisuuden vastaisen "monikulttuurisuuden" (hah!), vasemmisto-aktivismin johtajaksi.
        .
        Venäjällä suomalaisuutta kunnioitetaan. Venäjän Karjalassa suomalaista kulttuuria avoimesti vaalitaan. Meillä Suomessahan jos sanoo olevansa aitosuomalainen alkuperäiskansan jäsen ja että tämä maa on meidän, ei muiden, saa kuulla olevansa rasisti. Ruotsalaiset avoimesti kieltävät "minkään suomalaisen alkuperäiskansan" olemassaolonkin".

        Venäläiset sen sijaan eivät meitä kiellä. Ruotsilla on helvetinmoinen hätä pyrkiä aina rikkomaan Suomen ja Venäjän välisiä ystävyyssuhteita. Virolaisen ministerin hyökkäys oli säälittävän läpinäkyvä.

        Herra Viron ministeri: te olette eräs omat kansanne pettänyt, vihollisille meidät myynyt, todella aktiivinen uhka Suomelle. Onneksi Lavrovilla / Venäjällä on malttia sietää tuollaiset riidankylvöt.
        .
        .


      • qåaäzm

        Paremminkin Unkarista ja Puolasta uudet poliitikot. Siellä on miehet johtamassa maata. Täällä naiselliset miehet.


      • nbhgb

        Täysin tekopyhää touhua.


    • ValittelinJoTwitterissä

      Sellaista se elämä joskus on. Rajat auki ja rakennataan lisää moskeijoita, niin ongelma varmasti poistuu. Tälle ongelmalle ei pysty tekemään mitään.

      • suvakkiuskonto

        Oikein. Kunnon kristitty kääntää myös toisen poskensa väkivallan edessä


    • ihmeellistä

      Raukkamainen ja epäinhimmillinen teko laskea terroristeja maahan ja pitää rajat avoinna,todella raukkamaiaista ja epäisänmaallista puuhaa, se on todellista maanpetturi politiikkaa josta nämä sekopäiset päättäjät on saatava edesvastuuseen, mitä pikimmin . Ei ole kuin ajan kysymys , kun totaallinen ryske alkaa tässä maassa. Onneksi kaikki huluuskin saa aina joskus lopun, muodossa tai toisessa. http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005222089.html

      • Ptkhuokipå

        Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei i mulla muuta.


    • sottainen.kauppala

      Kahden vuoden aikana Helsinki on alkanut näyttää lontoon slummialueelta,joka paikka on hirveän likaista ja virtsa ja ulosteet haisevat yhä useammassa paikassa, olen itse omin silmin nähnyt ihmisiä ulostamassa konkeissa ja jopa rappukäytävässä.
      Öiseen aikaan rottalaumat ovat jokaisen nähtävissä jos viitsii lähteä katsomaan kaduille.

    • HulluTäytyyOlla

      No niin. Jäitä hattuun , kuitenkin.

      Tässä vaiheessa siis tekijä tiedetäänviranomaisten puolella ja tekotapa uhrivalintoineen viittaa jihadismin puolelle vahvanlaisesti. Nyt on enää kysymysmerkki että oliko kyseessä joku turvapaikanhakijoiden mukana tullut vaiko toisen -tai peräti kolmannen polven maahanmuuttaja ...vai ihan valkoinen eurooppalainen käännynnäinen?

      Ja sitten se suuri kysymys että miten näitä estetään?

    • pahoitinTästäMieleni

      Voisiko ylläpito pysyä linjassansa ja poistaa tämän ketjun rasistisena vihapuheena!

    • Raukkoja
    • Yksittäinen

      Islam on perusteiltaan rauhan uskonto. Ei saa vetää vääriä johtopäätöksiä yksittäistapauksesta.

    • Ancka
      • EiKivaPuhetta

      • Surullinen-Totuus

        Tarkoitus on että kantaeurooppalaiset lopettavat kaikki omat kokoontumiset ja kyyristyvät koteihinsa odottamaan demografista loppuaan joka suoritetaan musliminaisten kohtujen tuotoksilla.
        Suomessakin on odotettavissa iskuja sellaisiin tapahtumiin joissa on paljon suomalaisia kokoontuneina, esimerkiksi Ilosaarirock. Isku tälläiseen tietäisi tapahtuman loppua. Muslimit toivovatkin että vääräuskoisten saatanallinen irstas juhla loppuisi. Tämä on nyt heidän Suomensa ja Eurooppansa.


    • tosipuhuja

      1. Tällä ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.
      2. Kaveri oli henkisesti sairas "yksinäinen susi".
      3. Ne, jotka vastustavat 1 ja 2 kohtaa, ovat rasistisia natseja.
      4. Vaihda FB-profiilia tuomitun maan lipulle.
      5. Sytytä kynttilöitä,auta matuja ja mene rauhanmarssiin.
      6. Odota, että seuraava teurastus tapahtuu.
      7. Toista.

    • Järkeä.puheisiin

      22 min. sitten Theresa May antoi lausunnon, että poliisilla on luultavasti terroriteon tekijän nimi tiedossa. Tutkinnallisista syistä asiasta ei anneta tietoa.

      Mutta meidän öyhöttäjät mässäävät teolla naama korvia myöten uhrien veressä. On tekijät tiedossa, on motiivit tiedossa ja on tiedossa keinot, joilla tällaiset teot vastaisuudessa estetään.

      Älkää nyt pojat viitsikö, asia on muutenkin vakava ja ikävä. Ei teidän tarvitse etukäteen öyhöttää.

      • heh_heh_heh

        MattiPunapääPappi täällä taas jauhaa ikuista sontaansa! Itse pidän sinua ja kaltaisiasi hörhöjä pääsyyllisenä koko tuohon terrorismiongelmaan! Sulla on Matti kädet veressä!

        Voi kun osaisit edes hävetä!


      • sulkekaa.palsta

        Mitäs tämä kirjoittaja tarkoittaa, tässä ketjussa ei näytä edes olevan pahemmin minkäänlaista mässäilyä.
        Kansalaiset vain ovat kauhuissaan, peloissaan, ja vielä pitää pelätä oman mielipiteenkin takia ettei sanoisi mitään, vaikka tekee mieli puida tällaista järkyttävää tapahtumaa.
        Ei kukaan ketjun kirjoittajista ole sanonut näitä, mitä (matti) vihjailee.
        Sulkisivat nämä sivut lopullisesti, jos ei kestetä muutamaa totuuden sanaa.


      • ImpivaaraRules

        Mites nyt suu pannaan? Vaikea arvata ketkä tekijät räjäyttelee lapsia ja nuoria vailla minkäänlaisia tunnontuskia. Jatka vaan silmät ja korvat ummessa lallatteluasi, kunnes rekka hurauttaa päälle tai joku läheisesti menehtyy pommi-iskussa. Eipä näillä väliä, koska nehän ovat vain merkki kansainvälisyydestä ja uusi normaali, johon on vain totuttava. Jes meilläkin on poliisit sarjatuliaseet kädessä kaduilla ja tapahtumissa islam-suojat. Olemme monikulttuurinen maa!


      • JM-J

        Tosiaan monikulttuurinen maa jos yksi öykkäröivä kulttuuri on saanut luvan tulla vaatimaan kaikkien muiden edelle ilmaista elatusta.


    • RajatAuki___

      Normipäivä. Asialle ei voi kukaan tehdä mitään. Hesarin mukaan terrorismi johtuu ilmastonmuutoksesta. Jatkakaa.

    • MarjaanaMustapääPappi

      Ihan pikkuhousut kastui.....Ihgua Ällähin tahto...

    • RajatKiinniHetiNyt
    • eisaaleimata

      Mitään ei ole tehtävissä. Jatketaan vaan normaalisti eteenpäin.

      • minäjuonnytkahvia

        En usko että erillaiset poliittiset linjaukset erinäisissä asioissa olisivat voineet pelastaa Manchesterin räjähdyksessä 22 kuollutta ja 59 loukkaantunutta. Varmasti myös iskussa kuolleiden 8-vuotiaan Seffien ja 18-vuotiaan Georginan oli jo aika lähteä täällä. Ei voi mitään, sellaista se elämä joskus on.


    • Eurooppa saa sitä mitä vihervassut on ajatellut,rajat auki ja monikulttuurin ihannointi.tamä on vasta alkua,suomikin saa siitä osansa.Islam ei sovi eurooppaan.

    • väkeäriittää
    • eivoiuskoa

      Poliitikkojen "voimaintunnustukset" on kuin Raamatusta:
      me käännämme posken vaikka kuinka monta kertaa, mutta emme tule antamaan pelolle valtaa.
      Soinin hyväkäskin samalla linjalla!

      Noin tyhmä laji sietääkin kadota maan päältä.

    • 09000

      Rajat auki vaikka maahan tulisi hauki.

      t. Suvakki

    • hiljainen.enemmistö

      Soinikin toistelee samaa mantraa: raukkamainen hyökkäys j.n.e.
      Onko tuollainen vihapuhe nyt tavanomaista Euroopan maissa, kun luullaan että sillä on jotain merkitystä kun käytetään tuonkaltaisia retorisia keinoja.
      Nuo "raukkamaiset hyökkäyksethän" jatkuvat niin kauan kun Euroopassa on alkuperäiskansaa.
      Terroristi ei pelkää lausahduksia.
      Ja Eurooppaan kannattaisi palkata ylimääräisiä ministereitä lausahtelemaan joka viikko : "oli taas raukkamainen isku".

    • hurrikaani49

      Sipilä jeesusteli terroritekoa Ylellä. Itse kutsui irakilaismiehet Suomeen vuonna 2015 lupaamalla talonsa irakilaishuijareille. Typerä lestantti hurskastelija ei sitten antanutkaan taloaan pakolaisille. Kepu pettää aina.
      Jos Suomessa sattuu jotain vielä pahempaa mitä on jo tapahtunut: Murhia ja raiskauksia, on Sipilä syyllinen.

      • hevoskenkä

        Kun se lupasi talonsa, ei se tarkoittanut sitä varsinaista taloaan, vaan niitä vuokra- ym kaupunkien asuntoja, jotka se luulee omistavansa. (tai ehkä omistaakin osan, sehän on miljonääri.)
        Eli ne se on antamassa huijareille.


    • orjatyöläinen

      Syy on syrjäytymisessä ja nuorissa, A-studiosta katsoin.

    • Järkipäähänpitäs

      Tämäkin tekijä oli muuten turvallisuusviranomaisten seurannassa ja kaverin tunteneet eivät voi uskoa että hiljainen poika tekee tuollaisen teon. Nuori ja kypsymätön poika vielä.

      Joku kuitenkin näistä aina on hajulla etukäteen.

      Miten nämä estetään?

      • pedolleeivaltaa

        Tällaiset tapaukset lisäävät ihmisten keskinäistä yhteisöllisyyttä, auttamisenhalua ja lähimmäisen rakastamista. Kuulemma kaikki ovat hyvin järkyttyneitä, ja nyt puhalletaan yhteen hiileen!


      • V_kuin_V_

        Kaikki uhrit oli kuitenkin orpoja. Tai omaiset tulee saamaan hyvin erikoista terapiaa.
        Yhteisöllisyys kantaa ja nujertaa orastavan verikoston ???
        Ihmeesti ihmistä sitä omaista auttaa kun TV-uutisissa sanotaan että KOKO MAA SUREE NÄITÄ JULMAN TEON UHREJA.


    • hehehehehhehehhsahsah

      Hehehehehehe nauroi sipilä. Muutama delas. Vittuuks siitä sanoi sipilä.

    • cvhxfhxfgh

      Tiukkaa tekstiä euroopan tulevaisuudesta, ranskasta:

      https://sarastuslehti.com/2013/10/21/ranskan-kuolema/

    • media.boikottiin

      Helpommalla pääsisi toimittajatkin kun seuraavan iskun kohdalla eivät enää kirjoita ja julkaise ainuttakaan kuvaa tai tekstiä.
      Miksi tällaisia uutisia yleensäkään julkaistaan, saadaanko siitä jotain hyötyä, ja millä tavalla?
      Ketä oikeasti kiinnostaa yhtään mikään.

      • uudenmaailman

        se on pakollinen liberaali demokratia


    • Luonnollinen_kosto

      Britit ovat osallistuneet USA:n tuhoamisoperaatioihin tavattoman innokkaasti "sonderkommando" joukkoina. Jäljelle on jäänyt takuulla paljon kostonhimoisia leskiä, kun Britit ovat murhanneet heidän perheensä.

      Siksi briteillä on nyt NAULA PÄÄSSÄ. Lisää lienee tulossa?

      • Pitäisköjotaintehdä

        Turha täällä Suomessa on pelätä, vai olisiko sittenkin. Kyllä nämä kaverit syyn keksii teurastukseen, asuit sitten missä tahansa. Missään tuppukylässä et ole enää turvassa islamilta.


    • Ancka

      Ilmeisesti kyseessa oli taas Britanniassa syntynyt nuori mies. Eli jostain syystä he eivät koskaan "kotoudu", niin kauan kun imaamit saarnaavat vääräuskoisten tuhoa. He tulevat tänne ja luulevat, että raha kasvaa puissa, sensijaan että on ensin opiskeltava ja sitten tehtävä koko ikä kovasti töitä elintasonsa eteen. Ja silti saattaa tulla pudotetuksi rattailta, kuten Euroopan työttömyysluvut todistavat. Myös "vääräuskoiset" ovat työttöminä. Ja korjausta ei ole tulossa, työttömyys on tullut ollakseen. Miten mikään valtio voi selvitä siitä? Kun vielä yhä suurempi osa resursseista käytetään tähän hyödyttömään "kotouttamiseen".

      • sitäseon

        TERROR murhaan Manchester myönsi islamilaisen valtio. Salman Abedin tehty hyökkäys. 22-vuotiaan syntyi Britanniassa, hänen vanhempansa ovat pakolaisia ​​Libyasta.


    • hehehehehhshahsa

      Terrori-iskun syy se, että Englannissa on muslimeita. Muuta syytä ei ole.

      • Järkyttävähyökkäys

      • järkyttävähyökkäys

    • UhritSyyllistetään
      • ruokavalio

        suvakit ylläpitää näitä 17 alaikäisiä miehiä vapaa siirtyminen Suomi


      • muututtava

        He vetoaa asiaan elämää, mutta tuhoavat elämämme kuten näette mitä tapahtuu ympärillämme.


      • hyvittää

        kyykäärme integroimiseksi avaa koteihin he odottavat tuki
        ja janoavat naiiviutta kiittää !


      • tiedotvahvistus

      • käännämme

        Rikollisuus, turvattomuus ja yleinen epäjärjestys liittyy ihan selkeästi
        Islamilaiset tulva löi rajaa , nyt oikeasti maahantunkeutuminen invaasion, rajan taakse ja karkotus.


      • helpommalla
        käännämme kirjoitti:

        Rikollisuus, turvattomuus ja yleinen epäjärjestys liittyy ihan selkeästi
        Islamilaiset tulva löi rajaa , nyt oikeasti maahantunkeutuminen invaasion, rajan taakse ja karkotus.

        Totuus on, että se ei ole ,eikä tule mitään integraatiota. kotouttamispolitiikan esim. Isossa-Britanniassa ja muissa Euroopan maissa eivät toimi, epäonnistunut!


      • Ancka

        Kotoutuminen on ihan omasta asenteesta kiinni, ja monilla vaikuttaa olevan asennevamma. He eivät kunnioita muita kuin toisia muslimeja, on ollut kasvaessa kiristävä pipo päässä. Eivätkä toisia muslimejakaan, tarkemmin ajatellen.
        Ei Suomessa ole ikinä ennen tarvinnut pelätä turvapaikanhakijoita tai työn perässä tulevia. Ja kun he ovat röyhkeästi "ohittaneet jonon", mitä täällä ei suvaita. Nyt on kiintiö täynnä kun tänne tuli kymmeniä tuhansia vihaisia nuoria miehiä. Joille ei löydy töitä enempää kuin meille suomalaisillekaan. Nyt on maailman lama joka pahenee vain koko ajan vastaisuudessa. Siivoojat ja raksamiehet meille on tulleet Venäjältä ja Virosta, kuinka monta bussikuskiakaan enää puuttuu?
        Lähihoitajaharjoittelijat eivät osaa kieltä, vakuuttavat ymmärtävänsä mutta hetken kuluttua huomaa, että mitään ei ole mennyt perille. Kivaa vanhuutta, ihmiset!


    • T5ppot

      Telttakylät ja terroristit kuuluvat nyt vaan tähän kulttuuriin, Ja kiittäkää meitä suvaitsevaisia siittä

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe