Kiinnostaako kokoukseen meno?

ohlord

27

283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nukuttavaa

      Kiitos nyt tiedän mitä odottaa. Ei näytä eikä kuulosta kovin kiinnostavalta.

    • pelottavaa

      Olisikohan näytettä herätyskokouksesta, ihan noin vertailun vuoksi. Esim. se, joka näytettiin Patric Tiaisen esityksestä tai jostain suuresta showsta, jossa joku amerikkalainen tähti poukkoilee lavalla hurmoksen vallassa. Ei ainakaan tylsää. Tai sunnuntai aamua kirkon jumalanpalveluksesta, jossa isossa kirkossa istuu kaksi tai kuusi ihmistä.

      • silmätauki-

        Jos et ole huomannut niin tämä palsta on "Jehovan todistajat" jossa käsitellään asioita jotka liittyy jehovan todistajuuteen. Jos sua kiinnostaa esim. mainitsemasi herätyskokoukset ym. niille on omat palstansa. Aloittaja on ainakin oikealla palstalla viesteineen.


    • pelottavaa

      Olen tietoinen, mutta vertailuhan on aina paikallaan. On aina helppo moittia muita, vaikka omassa on paljon enemmän korjattavaa. Ja olikohan nuo videot ihan todenmukaisia, siellähän on videoita suurista konventeistakin, joissa näkyy se ilo ja ykseys, mikä on silmiinpistävää. Onko ihmisellä oikeus opastaa muita, jos oma uskonto ei kestä tarkastelua. 2.Piet. 3:16.

      • hauskatvideot

        Se ilo ja ykseys on vain kulissia jos et ole sattunut huomaamaan ja mitä vähemmät olet huomannut sitä enemmän sua on sumutettu tai olet yksinkertaisesti sokea ja aivopesty, etkä näe oikeasti yhtään mitään. Mistä päättelet, että mulla olisi joku "oma uskontoni"?

        Kyllähän nuo aloittajan linkittämät videot pääpiirteittäin kuvaavat jt-seurakuntaa, vaikkakin huumorilla höystettynä.


    • EerikkälänErkki

      pelottavaa 29.5.2017 11:49

      "konventeistakin, joissa näkyy se ilo ja ykseys, mikä on silmiinpistävää"

      -Niin, kyllä entiset todistajatkin myöntävät, että noin heidän kuului lausua. Mutta nyt erottuaan he myöntävät että pakollista kun oli, niin mentävähän sinne oli, mutta raskasta siellä oli olla, kun oli pitkäveteistä ja kyllästyttävää.

    • s1924

      Jos joku asia ei ole sydämessä, niin eipä se kiinnosta ja niin ajan myötä ei sinne enää mennäkkään, eikä ole pakkokaan.
      Ilo ei ole kulissia,se on aitoa, enkä ole sokea tai aivopesty, mutta kuten tässä mainitsin, jos asia ei ole sydämessä, alkaa puolustella käytöstään sillä, että on tylsää. Täällä sensijaan yritetään aivopestä ihmisiä kaikenlaisella kielteisellä aineistolla. Siihen aivopesuun emme lähde. Tiedämme, mistä saamme parhainta opetusta Raamatusta, emmekä aio yrityksistäänne huolimatta luopua siitä.
      Videonnekin on täysin tarkoituksenhakuista, eikä aitoa.

      • Jonnelius

        Mitä sydämellä tarkoitat ?

        Kristitty saa Raamatusta Jeesuksen lupauksen, se tarvitsee vain ottaa vastaan. "Konventtia" ei Jeesus vaadi, ei edes tiedä, mikä se on.
        Raamattua voi ymmärtää kuka tahansa, se on tarkoitettu kaikille, ja se voi myös saa halun ottaa vastaan Jeesuksen lupaus.

        Vartiotorniuskonnossa on vartiotorni, konventti ja sydän.
        Vartiotornissa on aikaisemmin ollut sydämensiirtokielto, elinten siirtokielto, nykyään vielä nestemäisen elimen, veren siirtokielto, se tuottaa kuolemaa, tarkoitushakuisena se on murhaa.

        Raamatusta kristitty lukee että hedelmistään puu tunnetaan. Niin Jeesus sanoi.
        Jeesus puhui rakkaudesta.


    • Jos todella kiinnostaa jt-hipat, niin ehdottomasti yhteys tuonne. Ehkä jotain on vielä tehtävissä.

      Niuvanniemen sairaala
      Niuvankuja 65
      70240 Kuopio

      0295 242 111 (virka-aikana 8.00-16.15)

      Päivystävä sairaanhoitaja p. 0295 242 575

      • Nimimerkki_kookoo2

        >>Niuvanniemen sairaala
        Niuvankuja 65
        70240 Kuopio

        0295 242 111 (virka-aikana 8.00-16.15)

        Päivystävä sairaanhoitaja p. 0295 242 57>>

        Ilmeisesti on "vakioasiakas" kyseisessä laitoksessa, koska tiedot ovat viimeistä piirtoa täydelliset.


      • Nimimerkki_kookoo2 kirjoitti:

        >>Niuvanniemen sairaala
        Niuvankuja 65
        70240 Kuopio

        0295 242 111 (virka-aikana 8.00-16.15)

        Päivystävä sairaanhoitaja p. 0295 242 57>>

        Ilmeisesti on "vakioasiakas" kyseisessä laitoksessa, koska tiedot ovat viimeistä piirtoa täydelliset.

        Enpä ole. Näemmä tietokoneen "kopioi"-toiminta on liian vaikea hoksata. Herää kysymys: mistäs muuten sinä tiesit tietojen olevan "viimeistä piirtoa (myöten) täydelliset" ?


    • Ei tosiaankaan kiiinnosta.

    • s1924

      Kenenkään ei tarvitse mennä, jos ei kiinnosta. Aloitteen tekijä ei ole todistaja, jonka tarkoitus oli vain loan heittäminen. Jokainen saa mennä, minkä näkee arvokkaaksi. Emme mekään halua mennä Jonneliuksen uskonnollisiin pelottaviin hurmoskokouksiin, joiden opetus perustuu pakanuudesta otettuihin opetuksiin. Hän itse puhuu rakkaudesta, mutta purkaa vihaansa tällä sivustolla päivästä toiseen. Muistamme, mikä iloinen juhla israelilaisilla mennessään lehtimajajuhlaan ja samaa iloa tuntee ne yli 8milj. ihmistä ympäri maailman, jotka saavat saman opetuksen tulevien kuukauksien aikana.
      Psalmit 84:10 sanoo: "Sillä yksi päivä sinun esipihoissasi on parempi kuin tuhat muualla. Olen päättänyt seisoa Jumalani huoneen kynnyksellä mieluummin kuin liikuskella jumalattomuuden teltoissa."
      Hebrealaiskirje 10:23-25: " Pitäkäämme kiinni toivomme julkisesta julistamisesta horjumatta, sillä hän joka lupasi on uskollinen. Ja ottakaamme huomioon toinen toisemme kannustaaksemme rakkauteen ja hyviin tekoihin, jättämättä yhteenkokoontumistamme, niinkuin muutamilla on tapana, vaan rohkaisten toisiamme, ja sitä enemmän, kuta enemmän näette sen päivän lähestyvän."
      Sinne mennään taas tietäen, miten paljon saamme opetusta ja rohkaisua. Vuosi vuodelta ne tulevat yhä tärkeämmiksi, jotta pysymme tiedon tasalla ja voimme seisoa Jehovan puolella koetusten keskellä.

      • vartiotornivaatii

        "jättämättä yhteenkokoontumistamme, niinkuin muutamilla on tapana"

        Niin, ja osaatko kertoa paljonko kokoontumisia oli ensimmäisen vuosisadan kristityillä? Oliko kaksi tai peräti kolme kertaa viikossa ja useita konventtipäiviä vuodessa vielä lisäksi? (Huom: noudata pukukoodia, mikäli haluat, että sinut hyväksytään joukkoon)

        Vartiotorniseura keksii itse vaatimuksensa, mutta käyttää Raamattua niiden oikeuttamiseen.


    • s1924

      Ohenen kehoitus annettiinkin kristityille, joille Paavali kirjoitti tuon kirjeen. Heitä kehoitettiin näin toimimaan. Kuten huomaat, Paavali kirjoitti useille kristillisille seurakunnille. Kyllä tämäkin ohje annetaan Raamatussa, se ei ole Vartioseuran keksintö. Tässäkin asiassa noudatamme varhaisseurakunnan ja Raamatun mallia.Vartiotorniseura ei ole mikään uskonto, vaan rekisteröity yhdyskunta, kuten laki vaatii. Olemme Jehovan todistajia,josta Jesaja 43: 10 kertoo: " Te olette minun todistajani, lausuu Jehova, niin palvelijani, jonka olen valinnut, jotta te tuntisitte minut ja uskoisitte minuun ja ymmärtäisitte, että minä olen sama. Ennen minua ei ollut muodostettu yhtään Jumalaa, eikä minun jälkeeni edelleenkään ole ollut ketään."
      Kun lukee Ilmestyskirjan alkua niin Jeesuksestakin kutsutaan "uskolliseksi todistajaksi."1:5. Ja ihan alussa sanotaan : " Jeesuksen Kristuksen ilmestys, jonkaJumala antoi hänelle näyttääkseen orjilleen sen , minkä pitää pian tapahtuman" Saamme jatkuvasti apua noiden asioiden ymmärtämiseen tulevaisuuden suhteen. Ainutlaatuista.

      • VartiotorniEiOleJumala

        Missään Paavali ei kuitenkaan vaadi, että kristittyjen tulisi osallistua kahteen kokoukseen viikossa ja konventteihin lisäksi, mutta Jehovan todistajien keskuudessa näin tulee kuitenkin tehdä, jos haluaa hyväksytyn aseman seurakunnassa. Ellei terveydellistä tms. syytä ole, kokouksia väliin jättävää aletaan helposti pitää huonona seurana. Jehovan todistajat menevät tässäkin yli sen, mitä on kirjoitettu.

        "Vartiotorniseura ei ole mikään uskonto, vaan rekisteröity yhdyskunta, kuten laki vaatii. Olemme Jehovan todistajia"

        Voitte kutsua itseänne millä nimellä haluatte, mutta teidän porukassanne tulee kuitenkin noudattaa sitä, mitä USA:ssa pääkonttoriaan pitävä Vartiotornin Raamattu- ja traktaattiseura opettaa. Vai väitätkö, ettei tarvitse?


    • Valianttimus

      s1924 29.5.2017 18:33

      " Muistamme, mikä iloinen juhla israelilaisilla mennessään lehtimajajuhlaan "
      -Varmaankin vartiotornisi suomennoksessa on käännösvirhe. Lehtimajajuhla on juutalaisten juhla, missä eivät muut tapaa käydä. kuinka sellaisen muistaa ?

      s1924 29.5.2017 20:57
      "Vartiotorniseura ei ole mikään uskonto, vaan rekisteröity yhdyskunta, kuten laki vaatii"
      -Vartiotorniseura on osakeyhtiö. Eikä laki vaadi, vaan oy:n voi perustaa joka haluaa liiketoimintaansa harjoittaa tuollaisena yhtiönä. Oy:n perusti lahkon emolahkon, raamatuntutkijain perustaja Russell, perustamisesta on keskusteltu ex-todistajain foorumilla veljesseura.org ja Russellin vaimo oli yksi osakkeenomistaja.

      " Olemme Jehovan todistajia,josta Jesaja 43: 10 kertoo"
      -Eikä Jesaja kerro. Mutta valtiovallalla hyväksytetyt uskontokunnan säännöt kertovat, että todistajat ovat äänävaltaa vailla olevia ulkojäseniä tuossa "omassa" yhteisössään. Säännöt ovat nopeimmiten nähtävissä Johanneksenpojan kotisivulla, eikä Jesaja totisestikaan sellaista ole kertonut.

      "Kun lukee Ilmestyskirjan alkua niin Jeesuksestakin kutsutaan "uskolliseksi todistajaksi."1:5. "
      -Lahkonne toimintatapana on hyvin vahvasti tuollaiset kielipelit, otetaan jostakin jae, ja kiinnitetään huomiota siinä olevaan sanaan, joka sitten yhdistetään lahkon tarpeita vastaavasti muuanne asiayhteydeltään lähinnä päinvastaiseen merkitykseen. Koska kuitenkin todistajat ovat mielenhallintamenetelmin hallittuja, he menevät sitten puistoon ja sanovat että "tiesitkö että Jeesuskin oli meikäläisiä, jehovantodistaja"

      Ulkopuolisen on hyvä tietää esim. että vartiotorni on kirjoittanut uuden testamentin olevan enimmäkseen tarkoitettu niille, jotka ovat kirjauttaneet itsensä vartiotorniseuran kortistoon taivaaseen menemistä varten.

      • Siunausta

        Muistan tuon vartiotornista, että UT olisi suurimmalta osalta tarkoitettu taivaaseen menijöille, mutta muistaako kukaan, millä tavoin vartiotorni perusteli tämän, Jumalan Sanan kieltämisen kanssaihmisiltään, taikka luomuksilta jos ajattelemme heitä syntymäpäivien viettäjinä.

        Vartiotornihan korostaa että se laittaa värvättynsä oville, tarkoittaako se, että vartiotornitkaan eivät sisällä mainintoja uudesta testamentista ?


    • s1924

      Nimin. vartiotornivaatii: Ajattele viikossa on 168 tuntia ja niistä kokouksiin menee n. 5 tuntia, joten jää vielä 163 tuntia jäljelle. Monilla menee paljon enemmän aikaa harrastuksiin tai tv: n katseluun. Jos tuon ajan varaa hengellisen tiedon hankkimiseen, onko se mielestäsi liikaa? Olisiko parempi kerran pari vuodessa? Mitä se ketään hyödyttää.
      Ja konventeista, vuodessa on 360 päivää, jos niistä menee 5 päivää konventtiin, onko sekin liikaa. Joillakin saattaa mennä koko vuosi, ettei käy kertaakaan kirkossa. Onko se mielestäsi Jumalan palvontaa? Tuskin.
      Daavid lauloi Psalmin 122: 1. : "Minä iloitsin, kun minulle sanottiin: Menkäämme Jehovan huoneeseen."
      Valianttimuksen kirjoitus on taas hyödytöntä lapsellista jaarittelua. Sitä pitää syytää kun ei pysty hengelliseen opetukseen.

      • Takstaks

        Tunnit, päivät ja maailmanlopun vuodet ovat vartiotorniuskonnosta. Ainoa mittapuu niille on vartiotorniseuran mieli.

        Tuo taksvärkkityö, josta värvätyt tekevät ne kenttätyöraportit, on ollut vähenemissuunnassa jo noin 50 vuotta.


      • millä.oikeudella

        Jos minä vaadin sinulta tunnin taksvärkkiä päivässä, jäähän sinulle aika monta tuntia vielä omiin hommiisi, joten varmasti suostut? Etpä tietenkään.

        Eli kysymys kuuluu: millä oikeudella Vartiotorniseura vaatii vilpittömiltä Jehovan todistajilta työsuorituksia, lupaillen pehmoisia ja pelotellen kovilla seurauksilla, jos ei tottelemaan suostu.


    • Löyliäiskä

      s1924 30.5.2017 12:51

      "Valianttimuksen kirjoitus on taas hyödytöntä lapsellista jaarittelua. Sitä pitää syytää kun ei pysty hengelliseen opetukseen."
      -Kannattaakin vilkaista, mitä todistaja nyreksii, oikaisematta mitään.

      "Daavid lauloi Psalmin 122: 1. : "Minä iloitsin, kun minulle sanottiin: Menkäämme Jehovan huoneeseen." "
      -Psalmi 122 ninmetty: Ole tervehditty, Jerusalem.
      (Jerusalem on kaupunki, jonka muinaista tuhoutumisvuotta vartiotorniseura ei tiedä. Se oli 588/7 eaa, mutta vartiotorni luulee että 607 eaa)

      122:2 Nyt seisomme porteillasi, Jerusalem.

      -Eli vartiotorni on muuttanut Herran Jehovaksi, Herran huoneen Jehovan huoneeksi.
      ja Herran huone psalmissa tarkoittaa Jerusalemia.

    • ei_nimetön

      Päinvastoin, Jumalan nimi on muutettu Herraksi ja Jumalaksi, jotka ovat vain arvonimiä. Jeesustakin kutsutaan Herraksi, miten erotat heidät toisistaan. Kaikki muut nimet säilytettiin Raamatun käännöksissä, ainoastaan Jumalan persoonanimi Jehova jätettiin pois. Jehovan todistajat palauttivat tuon nimen paikalleen.

      • Pseudonymius

        "Jehovan todistajat palauttivat tuon nimen paikalleen."

        -onko vartiotorni tosiaan neuvonut että Raamatun muutokset on esitettävä jehovantodistajain muutoksina,
        Vartiotorniseurahan sanoo toisaalla anmtavansa kaikki lahkon kirjalliset tuotteet, koska sen jäsenet ovat nähneet vuoden 1914 tapahtumat (onko se kertonut, montako tapahtumaa oli v. 1914 ?)


      • Kampakeraamikko

        " Jumalan nimi on muutettu Herraksi ja Jumalaksi, "
        -nimiteologiaa-

        "Jumalan persoonanimi Jehova jätettiin pois."
        -Niin, Paavali käytti nimeä Jumala, Jeesus nimeä "Taivaan Isä".
        Vartiotorniuskontoon kuuluu UM-pamfletti, jossa on todistajille selostettavaa nettipalsoillekin.

        Todistaja ei tule ajatelleeksi, että jos Jeesus Isä meidän rukouksessaan korosti nimeä "Jehova", niin tämä jäi aposteleille arvauksenvaraiseksi, eivätkä he sitä koskaan arvanneetkaan. Pelkällä nimen korostamisella tulee mieleen että paljon on tosiaan erityisesti VT:ssä Jumalan nimiä. Eikö olekin.


    • q1q1q124

      Ehtiiköhän mnaat käydä edes kaupassa tai haukkaamassa raitista ilmaa tämän projektinsa ohessa? Aikamoista sekoilua, varmaan raittiin ilman puutetta.
      Käyköhän kukaan tuomassa ruokaa hänelle?

    • muistan-ajat

      Kiitos linkeistä. Tuollaistahan se pääpiirteittäin oli. Puhujan monotoninen nukuttava puheääni oli kerrassaan parasta unilääkettä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe