Hyviä anime sarjoja?

joo siis voitteko kertoa jotain hyvii anime sarjoi. oon kattonu attack on titan ja BLAME! elokuvan
tykkäsin. haluaisin mieluiten kattoa jotain vähän raakaa eli ei mitään anime lukio tyttöjä jos ymmärrätte :D mut joo kiitos

11

291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AtAtTa

      Näitä aiheita on kyllä jo hyvinkin paljon, joten pienellä etsimisellä voisi löytyä melko helposti. Kuitenkin sarjat joita itse suosittelisin olisi luultavasti...

      Owari no seraph (Seraph of the end): samalta studiolta joka teki attack on titanin. Vähän saman laisissa tunnelmissa mutta japanissa ja vastassa on vampyyrit (ja jotain otuksia joista en tiedä). Itse pidin ja nyt odotan 3 kautta.

      Black butler: Sijoittuu viktoriaaliseen aikaan jossa on joku demoni(?) hovimertari ja kaiken laista. Vaikea selittää, mutta kuitenkin tosi mielenkiintoinen ja tykkään animaatio tyylistä.

      Tokyo ghoul: Sijoittuu Tokyon, nyky päivään jossa ihmisten seassa elää ghouleja jotka syövät ihmisiä. Päähenkilö joutuu onnettomuuteen ja huomaa että tästä on tullut puoli ghouli ja sitä rataa. En tiedä mitä tarkoitit "hiukan" raa`alla, mutta jos olet katsonut attack on titanin niin ei kai sitten mitään.

      Nanatsu no taizai (The seven deathly sins): Sijoittuu fantasia maailmaan. Vaikea selittää lyhyesti, mutta suosittelen ainakin jossain vaiheessa katsottavaksi. En tiedä raakuudesta, mutta hyvä sarja. Läytyy muuten netflixistä.

      Deadman wonderland: Lyhyesti sanottuna, sairain vankila jonka olen koskaan nähnyt, mutta raaka on ainakin. Itse en niin tykännyt.

      Mirai nikki (Future diary): muistuttaa hiukan hunger gamea, mutta ei kuitenkaan yhtään.

      Neon genesis evangelion: Vnhempi sarja. Sijoittuu tulevaisuuteen, jossa maahan on hyökännyt avaruudesta jotkut "otukset"(enkelit(?)) päähenkilö valitaan pilotuksi ohjaamaan "asetta" jolla nämä enkelit pystyy tuhota. En ole nähnyt loppuun ja siitä on aikaa kun katsoin, mutta erittäin hyvä.

      Noragami: Ei ehkä kauhean raaka, mutta oikeasti en ole varmaan missään muussa animessa nauranut niin paljon nuin siinä. Loistava ja sillä on myöskin oma raaempi puolensa.

      Akame ga kill: Ööm... Sanotaan nyt vain että maailma jossa on tosi selvä ero köyhien ja rikkaiden välillä, sekä ihmis arvot ovat ihan *köhöm* (ei sanota rumia sanoja vaikka mieli tekisikin)

      Siinä oli jo jotain ja nuo olivat todella "huonot" kuvaiukset noista sarjoista, mutta toivottavasti jaksoit lukea ja löydät jotain katseltavaa. Sitä kyllä löytyy ja paljon.
      Hyviä anime hetkiä :D

    • Höhhöhhöh

      Pokemon, on väkivaltainen ja raaka

    • emtjoku

      Ajin demi-human on ihan mun mielestä hyvä

    • Valkkaanäistä

      Black Lagoon: tavis joutuu liittymään palkkasoturien liigaan, joka usein joutuu tekemisiin paikallisen mafian ja kartellien kanssa. Pyssyt heiluu, luodit viuhuu, mutta huumoriakin on, joten sitä on hauskakin katsoa kun hahmot ovat kivat.

      Baccano: (henkilökohtainen lemppari). Tässä on monta juonta, jotka kietoutuvat yhteen, mutta yhdessä juonessa kehitetään ikuisen elämän eliksiiriä, toisessa taas mafiosot ottavat yhteen. Sijoittuu 1930 luvun USA:an. Raaka mutta huumorilla höystetty!

      91 Days: Vakavamielisempi kuin edelliset. Päähenkilö soluttautuu mafiaan kostaakseen perheensä. Itse eri mafiaperheilläkin on erimielisyyksiä.

      Kabaneri of the Iron Fortress: verrataan usein Attack on Titaniin, joten kannattaa kokeilla jos siitä tykkää. Periaatteessa Edo-aikainen steampunk jossa zombit hyökkäävät ja selvinneet ihmiset yrittävät paeta junalla. Juoni toimii paremmin kuin miltä kuullostaa!

      Re:Zero Ei hirveästi tappelua, ainaskaan alkuun, mutta kylläkin raakuutta. ;) Sijoittuu fantasiamaailmaan - päähenkilöllä ei ole muita supervoimia, mutta aina kun hän kuolee (tapahtuu usein), aika menee pari päivää taaksepäin, joten hänen pitää keksiä mitä hän tällä kertaa voi tehdä toisin, jottei käy yhtä kehnosti.

      Death Note: Jos tykkäät trillerityyppisistä, niin kannattaa kokeilla. Päähenkilö saa käsiinsä kirjan, jolla voi tappaa ihmisiä. Superetsivä lähtee selvittämään kuolemia. Kumpikin ovat neroja ja yrittävät olla aina askeleen edellä.

      Ajin ja Mirai Nikki on jo mainittu muissa kommenteissa. Yhdyn näihin suosituksiin. Etenkin Ajin yllätti positiivisesti ja pahis on hyvin mielenkiintoinen hahmo.

      Tokyo Ghoul on myös mainittu. Se on joissain ekan kauden jaksoissa vähän hitaampi, mutta kannattaa sinnitellä jos voi.

      Neon Genesis Evangelion on klassikko! Raaka, mutta myös psykologinen ja esim. traumaa ja masennusta käsittelevä. Jos katsot loppuun, muista ehdottomasti katsoa myös End of Evangelion-elokuva! Oikeasti, se auttaa juonen ymmärtämisessä!

      Deadman Wonderlandkin on mainittu - itse tykkäsin kyllä, mutta jaksot loppuu kesken! Pakko lukea mangaa jos haluaa tietää miten käy, joten tästä minulta iso miinus ja siksi en suosittelisi - jää muuten harmittamaan.

      • Valkkaanäistä

        Pari vielä tuli mieleen:

        Psycho Pass: Tulevaisuudessa poliisin erikoisryhmä eliminoi AI:n avulla rikollisia ennen kuin he pystyvät tekemään rikosta. Mutta entä jos AI on väärässä? (Muistuttaa siis "Minority Report" leffaa jos olet nähnyt kyseisen.) Itse tykkäsin! Etenkin eka kausi oli hyvä. Raakaa, mutta ei pelkkää räiskintää, myös moraali kysymyksiä jotka pistää miettimään, muttei mitenkään saarnaavalla tavalla. Ja hyvä action soundtrack!

        Code Geass: Maanpaossa oleva prinssi saa voiman jolla hän voi saada kenet tahansa tottelemaan itseään. Käyttää tätä kaataakseen kuningashuoneensa, jota hän vihaa. Hän pyrkii olemaan paljastamatta henkilöllisyyttään, mutta hänen paras lapsuudenystävä onkin kuningashuoneen palveluksessa ritarina. Mecha taistelua, mutta välillä myös kevyempiä kohtauksia kun päähenkilö leikkii olevansa tavis koulussa.

        Tiger & Bunny: Supersankaruus on ammatti ja päähenkilöt lempinimiltään Tiger ja Bunny joutuvat kohtaamaan erilaisia pahiksia, vaikka heidän yhteistyö ei alkuun toimi ollenkaan. Yritetään saada selville myös kuka tappoi Bunnyn vanhemmat. Actionia ja juonta, mutta myös hauska.

        Trigun: Villi länsi/steampunk maailmassa, yksinäinen etsintäkuulutettu sankari. Tuho seuraa häntä minne ikinä hän menee, mutta oikeastaan se tapahtuu vähän niin kuin vahingossa ja hän on ihan hyvä tyyppi. Villi länsi tyyppistä ammuskelua, mutta koominen.

        Puella Magi Madoka Magika: Älä anna ulkonäön hämätä. Taikaolento tarjoaa kahdelle tytölle magical girls voimat ja he rupeavat taistelemaan pelottavia ns. noitia (hirviömäisiä abstrakteja olentoja) vastaan, ja jostain syystä toinen magical girl varoittaa että heidän tehtävänsä ei ole sitä miltä se näyttää.. Katso kolme ekaa jaksoa, sitten vasta päätät kannattaako jatkaa, jooko? Tätä ei syyttä kehuta anime piireissä.


    • Jellal

      Fairy Tail!
      Fairy Tail!
      Fairy Tail!

      Ei nyt kauheen raaka, mutta on siinä väkivaltaa ja paljon kuolemaa menneisyydessä, ei niinkään nykyisyydessä. Meinasin parin jakson jälkeen lopettaa, mutta sitte jäin koukkuun. Taso vähän vaihtelee, mutta mielestäni sarjan hyvät kohdat antavat anteeksi huonommat. Musiikki ja animaatio on loistavaa ja hahmot iloisia. Välillä liikaa fanserviceä ja nakama voimaa. Anna Fairy Tailille kuitenkin mahdollisuus.

    • Err0rC0de

      Parasyte The Maxim on hyvä ja melko raaka.

    • LiliumLucy

      Itse olen katsellut niin monta animesarjaa ettei mitään rajaa, ja edelleen on sama suosikki elikkä Elfen lied. Sarja on raaka, väkivaltainen ja surullinen. Muistaakseni 13 osaa. Suosittelen lämpimästi! Kannattaa katsoa ainakin pari ekaa jaksoa niin pääsee juoneen mukaan.

    • Grizzlysins

      Nanatsu no Taizai ja Death note ja jos sattuu kiinnostamaan niin myös Maid dragon on hyvä.

    • Anonyymi

      Kannattaa kattoo Tokyo ghoul

    • Anonyymi

      Great Teache Onizuka!
      - Prätkäjengin nuorena eläköitynyt pomo päätyy opettajaksi
      Made in Abyss
      - Tyttö ja Robotti lähtevät kauniille ja tunnelmalliselle luola reissulle ja tapaavat pörröisen ystävän
      Puella Magi Madoka Magica
      - Teini tytöistä tulee korun kauniita supersankareita
      Death Note
      - Poliisi aikoo estää älykkään nuoren kirjailijan uran
      Lelouch of the Rebellion
      - Super manipuloiva poika päätyy pizzamainosalalle
      Neon Genesis Evangelion
      - Seurakunta kieltää herran enkelit
      Parasyte
      - "Shinichi, aistin kaltaiseni läheisyydessämme"
      - "Missä!?"
      -"Kaalimat***omissa"
      Fate/Zero
      - Kassa aikuisia ja teini kinastelevat pokaalista vertailemalla omia satujaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe