Onkos Hyvinkään Suvakit

Prunjo

Ottaneet yhtään pakolaista kotiinsa asumaan? Niitä ei lasketa, jotka pulskat ellei peräti maxipaksut on kotiorjan itseään työstämään miesystävä nimikkeellä ottaneet.

67

979

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeremias97

      Sissus sentää kaikkee sä kyselet. Ei niitä oteta, ku kodin monitoimikoneeks.

      • Harsot.silmillä

        Kyllä järkensä menettätäneet suvakkihyysääjät käyvät virallistamassa maistraatissa avioliiton ja muutamanm vuoden pääsytä kulkevat silmä mustana lastenvaunuja lykkäen. Ei todellakaan mikään uusi asia, mutta veronmaksajille kallis.


      • Näin_tämä_rullaa

        Ei noista tänne tulleista 2015 vuoden jälkeisistä pakolaisista ole oikeita pakolaisia kuin n. 5-10% porukasta ja suht sama pätee viimeiseen reiluun 20 vuoteen Suomessa tulijoiden suhteen sanotaanko 10-15% todennäköisyydellä, kaikki loput on pelkkiä huijareita, sotarikoksiaan pakosalla olevia, käpykaartilaisia, pummeja sun muita tyhjäntoimittajia.

        Edellä kirjoittamani tarkoittaa Afrikan ja lähi-idän tulijoita lähinnä, loput muut mamut muualta maailmaa ovat sitten juttu erikseen ja ovat tulleet jopa rehellisin perustein ja aikein aika moni.


    • TyyliAnneli

      Tuskin. Ei suvakkikaan ihan tyhmä ole. On kivempaa netissä kirjoitella rasisiminvastaisia kannanottoja ja särpiä punaviiniä, mutta oma osallistuminen talkoisiin jätetään kernaasti muille.

      Ja auta armias jos VOKia yritetään suvakin asuinalueelle sijoittaa! Ei tule kuuloonkaan! Kuten ei kehitysvammaisten tai päihdekuntoutujien asuntolaa. Suvakki haluaa asua vain arjalaisella alueella, arjalaisisessa ympäristössä. Välillä voi ajella keskustan läpi ja katsella auton ikkunasta monikulttuuri-ihannetta, mutta sen lähemmäksi ei saa tulla.

      • OLENYKSINNYT

        VOITSIN OTTAA YHDEN JESIDI NEIDON MUTTA KUN EIVÄT ANNA


    • Rapido78

      Minäkin voisin jonkun kotiini ottaa vähän niinkuin yhdistetty kodinhoitaja ja isännän hoitaja, jos valtio maksais jotaa tukia.

    • KlausRekola

      Suvakit on kovin kovin hiljaa. Luulisi, että ainakin kaupunginhallituksen puheenjohtajalla ois caddynä sellanen, kun se kävi oikein paikanpäällä maistelemassa minkälaista ruokaa hän sitten heille tarjoaa meidän rahoilla. Ei varmaankaan senkään matkan johdosta paljo sämpylän makua muutettu tosin taisi syödä parhaissa ravintoloissa tutustumismatkallaan meidän rahoilla sekin.

    • juoruis

      Kokkohan on halukas ottamaan kaikki tänne, aloittaisi vaikka itse eka, Lustigin Likka halusi ottaa yhessä välissä, Haluaisiko vieläkin??? Ai niin, mutta eikö sekin jättänyt jopa omat vuokransakin maksamata kaupungille??? minne se niitä sitten ottaa??? Juu, Vanhalle Sikalalle, vissiin ?!!??

      • ahdistelija.Hussein

        KANSALAISET !! MV-lehti näkyy jälleen.


    • Åssi53

      Puheenjohtaja on varsin mallikelpoinen kansalainen, joka ahneena ottaa minkä irti saa ja isännällekkin löytyi ihan työpaikka ihan omalta alalta. Mutta niinpä sitä sanotaan, että työ tekijäänsä opettaa, tosin edellyttää työpaikalla oloa.

    • Kuka_Käskee

      No onko se Kokko ollu nyt niille pakolaisille soppaa keittämässä, jos kerran kävi ruokakulttuuria oikein paikanpäällä tutkimassa? Luulis että sillä ois tärkeämpiä hommia tehtävänä, keittäjien hommia yhtään väheksymattä. Vai voisko seuraavaksi laittaa ukon keittohommiin?

    • Työstäitseäsi

      Miksi kenenkään, vaikka maahanmuuttajia ei karsastaisikaan, pitäisi ottaa heitä kotiinsa asumaan? Eihän kukaan ota edes omia vanhempiaan tai muita sukulaisia nurkkiinsa. Aloittajankin on parasta hoidella vain omat asiansa, kenenkään muun mitkään "kotiorjat" ja "työstämiset" eivät kuulu sulle(kaan).

      • Varmasi.kuuluu

        Kyllä kuuluu jos joutuu veronmaksajana maksamaan tuon puuhastelun. Monelta tuo fakta tuntuu unohtuvan.


      • Äläunohdatätä

        Veroeuroja pannaan menemään miljardeja muutaman sotahulluksi suuntautuneen leikkikalujen hankintaan ja niillä puuhasteluun. Kun ne menevät hädänalaisten ihmisten auttamiseen, ne menevät juuri sinne minne niitten pitääkin.


      • Qege

        Tarkoitit kai terroristien auttamiseen? Juuri sinun ajatusmallisi pakoittaa laittamaan ne miljardit leikkikaluihin joilla pidetään kurissa nämä ääripää kansalaiset.


      • Mitämuutajäänytväliin

        Puurot ja vellit ovat vallan pahasti sekaasin jos pitää kaikkia maahantulijoita terroristeina.


      • Tosiasiat
        Mitämuutajäänytväliin kirjoitti:

        Puurot ja vellit ovat vallan pahasti sekaasin jos pitää kaikkia maahantulijoita terroristeina.

        Hiukan yli 300 on heitä maahan tulijoiden joukossa poliisin kertoman mukaan. Mitäs puuroja ja vellejä siinä enää tarvitaan.


      • Revisiitä

        Ja paljonko pakolaisia on tähän maahan tullut? Ja kuinka moni suomalainen on rikollinen?


      • Kylmää.kyytiä
        Mitämuutajäänytväliin kirjoitti:

        Puurot ja vellit ovat vallan pahasti sekaasin jos pitää kaikkia maahantulijoita terroristeina.

        Mene sanomaan se Barcelonan terroristien uhreille. Jälleen kerran nähtiin heidän luonteensa ylläpitonsa kustantajia kohtaan. Kyllä kantaväestö on usein luonteeltansa lampaita, mutta kauanko.


      • Tätä.se.tiesi
        Kylmää.kyytiä kirjoitti:

        Mene sanomaan se Barcelonan terroristien uhreille. Jälleen kerran nähtiin heidän luonteensa ylläpitonsa kustantajia kohtaan. Kyllä kantaväestö on usein luonteeltansa lampaita, mutta kauanko.

        Turku on lähempänä. Tätä se tiesi, eikä yllättänyt. Siinä riittää aivopestylle repijällekin mietittävää jos vastuuntuntoa riittää. Siellä jäi pieni lapsi ilman äitiä, mutta jotkut suomalaisetkin jaksaa lässyttää. Nää hyysäävät suvakit olisi pitänyt laittaa sinne uhreiksi niin törkypuheet loppuisi.


      • Hyysäämisen.huippu
        Tosiasiat kirjoitti:

        Hiukan yli 300 on heitä maahan tulijoiden joukossa poliisin kertoman mukaan. Mitäs puuroja ja vellejä siinä enää tarvitaan.

        Osasitpa ennustaa hyvin. Turussa murhaajana oli kielteisen päätöksen saanut, joka sai käppäillä kaupungilla vapaana!!!!!!!


    • Mugge

      Eiköhän se oo kuiteski niin, et ite ne on sotansa alottaneet ja ite ne sais kantaa seurauksetki. Mitä helvettiä se Suomelle kuuluu jos rättipäät tappelee keskenään jossain toisella puolella maailmaa tai vaikka naapurissa. Jos Ahmed ampuu toisen Ahmedin talon paskaks, ni sopikoo keskenää korjataanko ja miten ja kumman rahoilla. Mutta ei, meidän Orpo poika soittaa Sipilän käskystä maailmanpankkiin pikku vippiä pari miljardia ja lähettää osan Ahmedeille ja osan jakaa tänne kutsumilleen Saledeille ja kumppaneille, jotka tappelee täällä keskenään ja raiskailee suomineitoja suhteessa paljon enemmin, kuin kantaväestö. Enhän mäkään pääse Tampereelle pakolaisavun piiriin, jos Ikaalisissa on uhattu tappaa ja vedetty turpaankin.

      • Mitämuutajäänytväliin

        Globalisaatio näyttää olevan sulle täysin tuntematon käsite. Ja muukin yleismaailmallinen tilannetaju. Vai väitätkö että sodat ja pakolaiset / sinun henkilökohtaiset ongelmasi ovat samalla lähtöviivalla?


      • JoonaVirta

        Tajua kyllä löytyy, mutta ei maksuhaluja minulla, mugella, eikä miljoonilla muillakaan. Suomessakin voisi olla verokortin yhteydessä raksi ruutuun haluan maksaa pakolaisten elämistä palkastani tai vaihtoehtoisesti en halua maksaa. Kukin saisi siten olla suvaitsevainen tai suvaitsematon. Luulempa vain, että aika monelta lipsahtaisi raksi ruutuun, en halua maksaa. Helppoa vai mitä?


      • Hornetithelwettiin

        Pakolaisten aiheuttamat menot ovat kuitenkin murto-osa niistä menoista, jotka menevät kankkulan kaivoon eli epäinhimilliseen sotavarusteluun, johon hassataan miljardeja muutaman sotahullun leikkikaluhankintoihin.


      • Qari

        Jaa jaa jaa pakolaisten kansat ne siellä sotii ja ovat syyllisiä satojen miljardien asevarusteluun. Pakolaiset on hieman varakkaampien poikia, jotka lähetetty pois, sen sijaan , että puolustaisivat maataan .Lähinnä nuo ovat sotilaskarkureita ja kuuluisivat vankilaan, eikä Euroopan tarjoamiin luxus lomiin, juuri niin Luxus verrattuna meidän oman kansamme köyhimpien elämään. Lapset ovat luku erikseen. Miksi muuten pakolaiset valehtelevat ikänsä, kun testit kertovat muuta. Tanska ei ole suosiossa, kun kerää rahat ja korut parempaan talteen. Euroopassa Suomi mukaan lukien on kohtuullisen rauhallista ajatellen noita sotatiloja. Suomessa on parempi olla pakolainen, kuin vähävarainen alkuperäiskansalainen.


      • Ällöttäväasenne

        Tervemenoa "Qari" sinne mistä pakolaiset tulevat. Ja pysy siellä siitä huolimatta että tykit ja ammukset paukkuvat eikä minkään laisesta normaalielämästä ole tietoakaan. Kommenttisi on esimerkki vähällä siunattujen jutuista.


      • Tosiasiat
        Ällöttäväasenne kirjoitti:

        Tervemenoa "Qari" sinne mistä pakolaiset tulevat. Ja pysy siellä siitä huolimatta että tykit ja ammukset paukkuvat eikä minkään laisesta normaalielämästä ole tietoakaan. Kommenttisi on esimerkki vähällä siunattujen jutuista.

        Italiaan tulleita haastateltiin median edessä. "Tultiin tuottosempiin hommiin" oli kommentti Afrikan maasta tulleelle, eikä maassa ole sodittu vuosikymmeniin. Älä lähde täällä muita opastamaan jos luulot aiheesta ovat "vähällä siunattuja" itselläsi. Elintasosiirtolaiset ja pakolaiset ovat kaksi eri asiaa, vaikka jotkut eivät halua sitä myöntää. Oikeat pakolaiset eivät pysty makselemaan salakuljettajille kymmeniä tuhansia euroja. Miksi nämä faktat on jollekin vaikea ymmärtää?


      • AnniinaU

        Voi hyvä Ällöttävä asenne voisitko mennä Turkulaisten omaisille kertomaan mielipiteitäsi. Saattaapi olla, että sinut luokitellaan täysidiootiksi, mitä mielestäni oletkin.


      • ulinaa
        Ällöttäväasenne kirjoitti:

        Tervemenoa "Qari" sinne mistä pakolaiset tulevat. Ja pysy siellä siitä huolimatta että tykit ja ammukset paukkuvat eikä minkään laisesta normaalielämästä ole tietoakaan. Kommenttisi on esimerkki vähällä siunattujen jutuista.

        Mitkä tykit nyt Marokossa on kyseessä? Missä niissä lukuisissa turistikohteissa jatkuvasti ammutaan? Siinä faktaa vähän siunatulle.


      • Mitämuutajäänytväliin

        Miten helwetissä voi olla noin paljon sekopäitä joilla on puurot ja vellit pahasti sekaisin ja silti ne huutelee sekaan kuin kaikkitietävät kykloopit.


      • Mahdollisesti_näin
        Mitämuutajäänytväliin kirjoitti:

        Miten helwetissä voi olla noin paljon sekopäitä joilla on puurot ja vellit pahasti sekaisin ja silti ne huutelee sekaan kuin kaikkitietävät kykloopit.

        Jos huutelevatkin virkansa puolesta. Duunissa vokissa tai SPR.n vakansseille. Oma etukin siinä kyseessä.


    • lämpöäuunista

      Eihän tämä ole kovin vaikeaa.....Suvakki ja pakolainen on pelkkää paskaa joka olisi poistettava maastamme ongelmajätteenä. Kuljetetteva pois maasta samoin kuin radioaktiivinen ongelmajäte. Mielummin otan naapuriini atomivoimalan loppusijoituspaikan kuin suvakin ja pakolaisjätteen. Paskaan heitetty raha on tuottavampaa kuin pakolaiseen työnnetty euro. Pakolainen on tuottavaa ainoastaan kaukolämmön lähteenä. Eli, eikun uuniin.

    • Sensuurista_hieman

      Kovasta ketjun sensuurista päätellen ajatusrikoksia ja vääriä totuuksia on nähty taas ja tuhmat kansalaiset urakoineet näitä oikein urakalla muutaman viesteinä ketjuun, kun tuhmimmat kirjoitukset on siivottu ketjusta pois.

      Nykyään pitää ajatella vain tietyllä tavalla ja nähdä asioita tietyllä tavalla, jotta miellyttää eräitä ja ei sensuuri iske.

      • Jotainonjäänytväliin

        Miksi "lämpöäuunista" on sitten saanut jäädä ketjuun? Sangen sairasta tekstiä kommentti pullollaan.


    • Kuuma_peruna_näemmä

      Näön vuoksi hämäykseksi ehkäpä jättäneet lämpöuuni höpön, jotta ei muka sensuuri olisi niin aivan ilmeistä, tai jopa tajunneet sen olevan mustaa hjuumoria, tai jotain sinnepäin.

      Ketjua sivusta seuranneena jo muutamia kertoja poistettu viestejä, jossa mainittu Prisman lähistöllä Willassa kehitysmaa rahakeräystä alituiseen suorittavat matut/matun tapaiset ja eräs suomalainen suvakkimies, tarkennettuna "mies", joka antanut sitten kolikoitaan kehitysmaa kerjuuseen.

      Tämä on ollut nyt se ketjun kuuma peruna ja liikaa palstalle, joka sitten johtanut sensuuriin. Tuon kyseisen tapahtuneen tilanteen kirjoittajien värikkäät kuvaukset umpi tyhmästä lammasmaisesta suvakki"miehestä" antamassa aisankannattaja cuckold-veroansa kehitysmaa kerjureille ja samalla koko Afrikalle/lähi-idälle, jotka vetävät tätä kerjuu jutullaan höplästä on ollut täysin liikaa palstalle ja johtanut sitten sensuuriin.

      On näemmä osunut todella arkaan paikkaan mokoma tilanne ja joidenkin ihmisten näkemys koko tapahtuneesta.

      • Lain.vastaista

        Älkää ihmeessä antako rahaa laittomiin keräyksiin.


    • Ajatus_poliisi

      Poliittinen Tšeka valvoo ja sensuroi ketjussa väärät ajatukset, väärät nähdyt faktat ja väärät näkemykset pois sensuurilla teho putsauksella. Palstan sensuuri mukailee aikansa Neuvostoliiton Tšeka poliisia täysin.

    • Huittinen

      No niin suvakki, nyt kaipaisi selityksiä, kun tummaihoinen ystäsi tovereineen päätti Turussa viedä hengen kantasuomalaisilta . Vaikka mitä selittäisit, niin voin sanoa, että sinä ja kaltaisesi olette täysin vastuussa Turun tapahtumisista.

      • Totta.esille

        Hyvä kysymys. Voisi lisätä sen että tuon kaiken on poliisit kertoneet tv.n suorassa lähetyksessä, joten sensuurin kestävää.


    • 893247

      Yksittäisen ulkomaalaisen ihmisen hätähuudon ei saa antaa lisätä rasismia ja ulkomaalaisvihaa. Tämän takia Turkuun tulee järjestää pikaisesti rasisminvastainen marssi äärioikeiston kasvavaa väkivaltaa vastaan

      • Marokko.rauhallinen

        Ei murhat ja niiden yritys ole hätähuuto, vaan ylimielisyys ja piittaamattomuus ennalta tietyjä faktoja kohtaan.


      • Lössy

        Mikä vitun hätähuuto? Kyllä se nyt vaan oli terroristiryhmän suunnittelema isku elättäjiään kohtaan, jolla yritetään saada ihmisen pelkäämään ja luopumaan pikkuhiljaa omaisuudestaan. Parhaassa tapauksessa Suomalaiset lähtee suomesta Syyriaan pakolaisiksi tai Marokkoon. Vaan eipä ymmärtänyt etelän rotta, että tuli väärään maahan pullistelemaan.


    • Näillä_mennään
    • Nyyh_nyyh

      Nyt näyttää palstalla olevan ajatuspoliiseilla sensuurin kohteena juutalaisten Talmud kirja ja youtube linkki siihen goy termin osalta. Sanomattakin selvää, että sensuuriin lähtee myös liiat pohdinnat juuri olleen Turun tapahtuneesta, uusimmasta Saksan puukko hippasesta ja Barcelonan vastaavasta eilisestä autokeilailusta, sekä kymmenistä suht samanlaisista tapahtuneista, joita parinvuoden aikana varsinkin on tehtailtu ympäri Eurooppaa oikein urakalla.

      Nyt vaan turvat tukkoon hymyä naamaan ja tekohymy naamassa kävelkäämme lammasmaisesti teuraalle,, ei inahdustakaan turvat tukkoon, suvakki moodi päälle, sensuuri valvoo ajatuspoliiseineen.

    • GunnarB

      Oletko sinäkin mahdollistanut osaltasi Turun tapahtumat, jotka olivat vasta alkusoittoa siitä mitä tuleman pitää? Jokainen centti, jolla tuetaan jossain muodossa pakolaisten saapumista/oleskelemista suomessa on avustamista julmien tekojen tekemisen mahdollistamista. Tuskimpa he joiden lähipiiriläisiä on tapettu, raiskattu tai pahoinpidelty ovat kovinkaan suvaitsevaisia ja anteeksi antavia pakolaisia tai heidän täällä olemisensa mahdollistaneita kohtaan. Myös muualla euroopassa on havaittu pakolaisten tuomat ongelmat ja jo ryhdyttykin toimiin asian vaatimalla vakavuudella.

    • Komijat

      Suvakit kertokaapa nyt, miten tämä teidän ajatusmalli palvelee suomalaista yhteiskuntaa. Onko todellakin tappajat terroristit teidän mielestänne tervetulleita maahamme? Vai meinaatteko sittenkin lokeroimaan kuka saa tulla, kuka ei?

      • Revisiitä-jososaat

        Miten mielestäsi suomalaisen rasistin mielen maisema ja mentaliteetti eroaa terroristin vastaavista? Ihan samanlaista hengen köyhyyttä molemmin puolin, ei mitään eroa, yhtä tyhjää ja yhtä hedelmätöntä toimintaa molemmilla osapuolilla.


      • Revitty.totuus
        Revisiitä-jososaat kirjoitti:

        Miten mielestäsi suomalaisen rasistin mielen maisema ja mentaliteetti eroaa terroristin vastaavista? Ihan samanlaista hengen köyhyyttä molemmin puolin, ei mitään eroa, yhtä tyhjää ja yhtä hedelmätöntä toimintaa molemmilla osapuolilla.

        Onneksi ei niin pahaa kuin suvakeilla jotka ovat hyysänneet murhiin syyllistynyttä terroristia. Joutaisivat hekin syytteeseen. Nyt sitten selitellään kaikenlaisella lässytyksellä kun totuus tuli ilmi.


      • Snaijaatko-han

        Niiin, mistä me kukaan voimme tietää vaikka tuntisimme sinut ihan oikeassa live-elämässä, mikä olet ja mitä pahoja sinä saat aikaiseksi. Valitettavasti sitä ei ole kirjoitettu sinun(kaan) otsaasi merkiksi vaarasta.


    • Kielo56

      Mitä nyt sanot suvakki. Taitaa olla pää kipeänä pohtimisesta, kannattaako elättää ja kouluttaa terroristeja vai pitäikö rahat kuitenkin käyttää vanhusten olojen inhimilliseksi tekemiseen ja vähävaraisten tukemiseen. Jos se rahamäärä mikä menee pakolaisiin käytettäisiin omiin kansalaisiin, niin totta tosiaan Suomi olisi todellinen hyvinvointivaltio, ei yhtää köyhyysrajan alapuolella elävää. Suvakki on mieleltään harhautunut ja täysin muiden johdateltavissa.

    • Riittahyvinkäältä

      Aina mukavasti tervehtivät nuo turvapaikan hakija pojat. Vanhempaa naisihmistä se lämmittää, kantasuomalaiset miehet kulkee aina naama kurtussa. Käytöstapojen puutetta.

      • NiinTätä

        Mikäs se tervehtiessä naama virneessä ja kantasuomalaisen rahat taskussa. Kantasuomalaisen naama menee kurttuun, kun pakolaiset vei sen rahat. Tottakai se mummoa ilahduttaa, kun joku vielä huomioi, vaikkakin siinä toivossa, että saa mummon putsattua.


    • Kiitosmamut

      Kantasuomalaiset uroot kuulema puhelintaan vaan räpläsivät mutta mamut ryhty heti auttamaan sekä takaa-ajamaan puukottajaa. Turun miehillä taisi mennä pupu pöksyyn , varmaan hommafoorumilla uhittelevat mutta ei ole minkään tekijäksi kun pitäisi toimia. Kiitos maahanmuuttajataustaisille auttajille, hävetkää lökäpöksy kantasuomalaiset somettajat.

      • Miksi.valehtelet

        Kaksi suomalaista miestä sai vammoja terroristin hyökkäyksessä yrittäessään auttaa naispuolisia uhreja.


      • Factisti

        Oli vielä epäselvää ketä oli puukotettu ja siinä toivossa, että pakolaista, ei viittitty alkaa hommiin. Myönnetään, että virhearvio tuli tehtyä, mutta ei se poista sitä tosiasiaa, että pakois terroristit sen hässäkän järkkäs kokonaisuudessaan ja Suvakin antamilla rahoilla osti tekovälineen.


      • Räplätty.112

        Nykyisin sillä kännykällä saa avun nopeasti paikalle. 3 minuuttia meni kun poliisi oli paikalla lopettamassa terrorisoinnin. Hyvin toimittu poliisilla ja hälyttäjällä.


      • Hopsista_vaan

        Kiitosmamut -nimimerkki syytä tarkistaa faktat mitä siellä tosiasiassa tapahtui ja kuka valehteli ja mistä? Meinaan tuon valheen törkeystaso on jo aika ällöttävän suuri, ei kun tuosta katsoo vaan tämänkin todisteiden kera.

        http://mvlehti.net/2017/08/20/turun-sanomat-teki-valheuutisen-maahantunkeutuja-ahmed-hosseinista/

        Sinänsä asioista kartalla oleville ei tässäkään ole enää mitään uutta ja outoa, koska vastaavaa valkopesua, valehtelua ja sun muuta sensuuria on valtamedialta sun muilta kaupunki lehdiltä tullut riittämiin viime vuosina aina telkkua myöten, tämä taas yksi oiva esimerkki, kuin jäädään housut kintuissa nolosti valheesta kiinni.


    • Sensuuri_ei_toimi

      Sensuurilla kovasti ohjaillaan ja siivotaan tätäkin ketjua, jottei matu kritiikki ja tosi fakta matuista muka näkyisi, no näkyy se kuitenkin kohtana, jossa lukee: Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena,,, eli näkyy.

      Vaikka sensuroitte ketjusta väärät mielipiteet ja väärät nähdyt asiat, rivien välistä ruma totuus paistaa kuitenkin, sille ette mahda yhtikäs mitään.

      Surkeaa mielipide maiseman tökeröä väärentämistä tuo sensuurinne.

    • Lössy

      Suvakkien on syytä järjestää hätäkokous, mistä ja miten saadaan koottua lisää rahaa piiloterroristeille kaluston hankintaan, kun osa on päätynyt todistevarastoon terroristisen teon seurauksena.

    • TeamNäätä

      Suvakkihan tunnetusti antaa omistaan. Siellä keskuksessa onkin hyvät tilat harjoitella kaupunkisotaa leikkimielisesti lasten kanssa ja tauolla täti jakaa limunaadia ja pullaa.

      • Jossnaijaat

        Niiih, vähän sama kuin se vanha viisaus että "köyhä antaa vähästään, rikas ei paljostaankaan". Kunnon ihmiset ovat kunnon ihmisiä, inhimillisiä, sydämellisiä, välittäviä ... He eivät katso ketään 'karvoihin' vaan joika iikka on samalla viivalla, saman arvoinen väristä ja kotimaasta riippumatta.


      • Hiffasitko
        Jossnaijaat kirjoitti:

        Niiih, vähän sama kuin se vanha viisaus että "köyhä antaa vähästään, rikas ei paljostaankaan". Kunnon ihmiset ovat kunnon ihmisiä, inhimillisiä, sydämellisiä, välittäviä ... He eivät katso ketään 'karvoihin' vaan joika iikka on samalla viivalla, saman arvoinen väristä ja kotimaasta riippumatta.

        Vaikka henki lähtisi.


      • Paukku100

        Ainahan se on kautta maailmansivun ollu ja tulee olemaan, että köyhät pysyy köyhinä ja rikkaat rikastuu entisestään, mutta se johtuu älyn puutteesta ja rämpii köyhänä. Kyllä raha vain tuo rauhallisen mielen ja voi mietiskellä miten tekis lisää. En haluaisi olla köyhä ja mukava vaan edelleenkin varakas ja mulkku. Valinta kysymyksiä.


      • Snaijaatko-han

        En nyt taida tajuta mitä "hiffailija" meinaa. Sitäkö että auttaa pitää "vaikka henki lähtisi"? Auttajilla, oikeilla inhimillisillä ihmisillä on hyvä karma, ei heiltä henki ainakaan auttamisen takia lähde. Eivätkä he pidä sitä päällimmäisenä maailman ongelmana kuten ne rassukat, jotka eivät mitään muuta elämällään ymmärrä tehdä kuin pelätä milloin mitäkin hengen viejää.


    • Tytteli37

      Mamuja autettava lähimmäisen rakkauden tähden. Suurin osa komeita ,kyllä noita katselee.

      • Eläkeakka

        Joo mamuille istuvat muotivaatteet, joihin vain sossulla on varaa. Vain pakolaisilla on varaa istuskella päivät kahviloissa pitämässä seuraa toisilleen.


    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3179
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2801
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2618
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2588
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2456
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2305
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1743
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1697
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      38
      1559
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1416
    Aihe