Ppo ja kuitutarpeet sijoitusideana

Kompetenssikohtaakuidun

Olipa hyvä esitys Merijärven kunnalta kuituasiassa. Taitaa nämä katin heinähatuiksi tituleeraamat olla pudonneet kanootista tai ei ole kaikki muumit laaksossa. Sehän jos mikä olisi tuottava sijoitus tulevaisuuteen jäsenien ja alueen osalta jos varat käytettäisiin kuitupalvelujen tuottamiseen täällä, eikä missään "jumalan selän takana" kuten tuntuu koko ajan julkituotavan huonoja päätöksiä ja sijoituksia.. nytkään ei tule kuin 60 E korkoa vaikka luvattiin ja palautettiin jo 500..
Haloo korrenkiertäjät hattu päästä jotta aurinko pääsee kuivattamaan lahoa latvaa.

21

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuituakehiin

      Lehdessä oli uutinen että Merijärvelle rakennetaan kuituverkko asukkaiden laajakaistatarpeisiin. Osuukuntakokoukselle oli esitetty että hallinto käynnistäisi ao. palveluliiketoiminnan sääntöjensä mukaisesti. Esitys oli tyrmätty mutta nythän olisi oikea paikka ja aika ottaa se ohjelmaan kun omistajakunta lähtee sitä toteuttamaan..sehän olisi tuottava sijoitus tulevaisuuteen..kun ei noilla katin-kujeilla tule rahaa..sitä vaan palaa ja syödään koko ajan kuormasta kuten saimme kuulla kokouksessa sijoitusalan ammattilaiselta. Delegaatio vain toimistolle asiafaktojen kera

      • ongelmajätettä

        Samaasia kuin hautaisi rahat maahan.Oulaisten päättäjät ovat todenneet että kymmenvuoden kuluttua kuitu on ongelmajätettä maan alla.


      • bgfvfvg
        ongelmajätettä kirjoitti:

        Samaasia kuin hautaisi rahat maahan.Oulaisten päättäjät ovat todenneet että kymmenvuoden kuluttua kuitu on ongelmajätettä maan alla.

        Kuitu ei muutu ongelmajätteeksi. Verkon aktiivilaitteet voivat vanhentua, mutta itse kuitujen tiedonsiirtonopeutta voidaan edelleen kasvattaa laitteistoa päivittämällä.


    • Vestiahoitaajätteet

      ..kyllä se kuso silti niissä kulkee..ei ne ylivieskassa kalajoella tarjottavat kuparitkaan ikäänsä kestä vaikka elisa niitä koittaa jopa ilman tarjota..ettei tarvisi antaa...kuitua..kati tietää anno dominiit

    • CathySkotti

      Löysit kaksi fraasia... onko sulle vintille vedetty sähköjä lainkaan? Vai onko siellä vain lepakoita? Kati on hoitanut asioitamme hienosti ja tuottavalla tavalla. Ilmaista rahaa on ollut jatkuvasti jaossa ja osuuksien arvo nousussa.

      • ei-hyvältä-näytä

        Mitä myöden se sähkö tulee, mokkulallako. Katin aikana on tase laskenut ties kuinka paljon ja riidat vain jatkuvat.


    • näin_on____

      Kuitu toimii vaikka maailmantappiin asti. Epävakaat 4G tai 5G ei tule koskaan korvaamaan kiinteää yhteyttä...

    • Bellinlabrastafaktat

      .kyllä siellä näyttää ..kati ja kontit luulevan jäseniä pöljiksi mutta paljastavat samalla oman tyhmyytensä..jonka olemme voineet jo tässäkin keskusteluketjussa havaita.. ei ne kuidut happane maahan mutta heinähatut kyllä homehtuu sinne jouduttuaan..kuten kati on työantajiensa valittuja edustajia nimitellyt..se tuo filosofian maisteri oppiarvo näköjään saa pankkitoimihenkilötkin kuvittelemaan itsestään vaikka mitä mutta käytäntö osoittaa ettei edes laskutaitoa niil ole.

    • Velinansiotakaikki

      Nyt ol oli tainnut kati , pauli tai joku hallinnosta yritystä..osuuden arvo on pankkitoimihenkilön aikana noussut..konsultitkin laski että se on 1240 euroa mutta markkinoilla siitä maksetaan vain 600.. paljonko se on nousussa..varmaan 100 % ..Teidän mielestä.. Ppon arvon nosti ihan eri henkilöt kuin ne jotka siellä on nyt korppina haaskalla parhaita paloja kourimassa massuunsa..se näkyy jo

    • Velinpiikkiinkaikki

      Näin kävi taas perinteisesti..eli hallinto tyrmäsi ja yritti mollata mielipiteitä esittäneitä.. mutta ei esittänyt..kuten ei ole neljään vuoteen tehnyt mitään visiointia tai vaihtoehtoisia ratkaisuja jäsenien eteen ja osuuden arvon kasvattamiseen. Se on faktaa jonka on ulkopuoliset tahot moneen kertaan julkituoneet että osuudesta on yli puolet hallinnon toimien takia kadonnut joka jatkuu ja lupauksista huolimatta edelleen sammutetuin lyhdyin eikä lainkaan jäsenien haluja huomioiden.. vanha sanonta pitää paikkansa hallinnossa.. ahneella on paskanen loppu..

    • köyhienkyykytysyritys

      ..on kiva havaita että hallinnon vahtikoirat seuraa kaikkia näitä keskustelusivuja ja aina yrittävät vääntää valkoisen mustaksi.. kommenttina useimmiten "köyhiä vituttaa".. kun fakta on että silmukka niiden kaulassa kiristyy..valheiden ja väärintekojen takia.. sanoo Paavo

    • Kkaupankatveesta

      Kiinnitti huomiota että Haapajärven alueella on käynnissä esiselvitys PyhäNet verkkohankkeen puitteissa. Ely (Eu) on pyytänyt tahoilta lausutoa hankkeista joita voi olla kolmen vuoden aikana esim teleoperaattoreilla tai muilla rakentamista suunnittelevaa tahoilla. Sinnehän kannattais Pponkin rynnätä ryntäät edellä kun on rakennettu k-kauppaa..viinakauppaa yms tahoja varten jo talojakin..ois otollista maaperää tätä ulkomaistettua paikallista tahoa vastaan... ja ois suuria tukirahoja jaossa.. kyllä Paavo tietää..

    • youhujas

      ..ppo hallinnolla on konteksi realliseen elämään hukassa..ollut jo kohta 5 vuotta.. Nyt yritetään joka kanavalla ja keskustelussa johdattaa ihmisiä ja jäseniä harhaan. Kaiken pahan alku ja juuri on 2012 joulukuussa istunut pöljien porukka jolla ei ollut mielessä kuin isot kokouspalkkiot ja omat lehmät ojassa..rähmäpullat ja lohipaketit huulilla niin että kuola valui.. tässä sitä sitten ollaan.. oisitte ajatelleet ensin ja vasta sitten syöneet..hölmöjä on helppo jujuttaa kuten tapahtui.. nyt kykypuolue ylivieskassa aivan sekamelskassa..menee potkupalloporukat konkursiin..datamet meni jo nurin..mihin ne kompetenssipoijjaat vielä siellä ehtii ?..80 M e on vielä hukattavaksi

    • Ilmainenbitcoin

      Ilmaisia bitcoineja tarjolla (satosheja) joka 15min uusi lunastus max5000 satoshia kerralla 5% päivittäinen korko.

      Olen itse tätä sivustoa jo käyttänyt jonkin verran edukseni :) ja se toimii kuten pitää ei sillä toki rikastu, mutta ilmainen tuotto maistuu :)

      Tästä pääset alkuun ja lunastat ensimmäisen bonuksen- http://bonusbitcoin.co/?ref=46BC952EDFBC

    • Kuithuakaiphaan

      ..voihko niillä saada kuituliittymän maksettua josh nämä paikallisverkhot rakenthuvat ja milloinh niisthä sais shen luvathun 10 % tuothon..kuthen kukkahattutäti luphasi..ylheisön eressä..

    • Syöntivainjatkuu

      ..ei edisty osuuskunnan toimialan mukaiset visiot.. kuitupalvelujen suhteen.. maahan kyllä kaivellaan koloja ja rautaromusta hierotaan kuluja mutta mitenkäs ne tuotot.. no onhan sieltä partneran jäämistöstä tulossa pikkuusen mutta samalla tase taas laskee.. eli kuormasta syönti jatkuu ja kulut vain kasvaa ..kauanko riittää..

    • Kukkienkeskeltäkuitua

      ..muualla ollaan kehityksessä kyllä mukana. Lehdessä oli että oulussa tarjotaan jo gigabitin nopeuksia kuituliittymiin (n. 800 000 000 bit/s) täällä pitää tyytyä käytännössä 256 kbit/s nopeuksiin..noilla rekkulolla tai elisan tuotannolla.
      Kyllä kannattais sijoittaa jäsenien omaisuus alueen kuituverkkojen kehittämiseen ja sitä kautta tuottaa jo lyhyellä aikavälillä hyvää korkoa..kaikkihan kohta tarvii kuidun..kun muuten ei pärjää näiden yhteiskunnallistenkaan palvelujen käyttämisessä..
      Haloo heinähatut ja kukkahattu kuningatar hunajapesässä

      • 234543

        Minulla on jo ja minun rahoillani ei makseta naapurin gikoja


      • 454566
        234543 kirjoitti:

        Minulla on jo ja minun rahoillani ei makseta naapurin gikoja

        Sinun rahoillasi, voi hyvänen aika.


    • LURPSkotti

      Pitäis köyhienkin jo alkaa kiljunlaittoon, jotta jotakin hauskuutta juhannukseen saisivat, ihmisviinaanhan ei varaa ole eikä osuuskunta maksele...

    • opportunismienkauhu

      ..katohan kun on hallitus ja vasallit heränneet talviunesta ja luulevat osaavansa pontikankeiton.. taitaa tulla taitettua kusta ja rahastosta joutuu ottamaan juhannukseksi "lainaa" jotta saa näkkäriä pöytään..silakat riittää särpimeksi mutta me nautitaan kylmäsavulohesta omaan omaan piikkiin.. ei toisten kuten heinähatut ja mehiläisruustinna..lakeijoineen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe