Kysymyksiä peppuseksistä

Matthisz

Ajatus peppuseksistä on alkanut kiihottaa ja vihjasi tyttöystävälle että pitäisikö kokeilla ja hän sanoi että voidaan joku kerta yrittää. Haluaisin kysyä muutamaa asiaa.

1. Liukastetta pitää varmaan käyttää mutta onko väliä millaista?
2. Kannattaako peppuseksissä käyttää kondomia? Käytämme kondomia normi seksissä koska tyttöystäväni ei syö pillereitä mutta ajatus paljaalla panemisesta peppuun kiihottaisi.
3. Jos panee peppuun ilman kondomia niin voiko laueta sisälle vai pitääkö vetää pois ennen?
4. Kuinka syvälle peppuun voi panna? Monissa pornovideoissa anaaliyhdynnässä kalu ei mene kokonaan sisälle. Voiko peppupanossa työntää kalun niin sanotusti juuria myöten sisälle vai pitääkö mennä vain muutaman sentin syvyyteen?
5. Mikä olisi paras ja helpoin asento? Itseäni kiihottaisi doggystyle mutta onko helpompi jos tyttö makaa vatsallaan? Haluaisin kuitenkin takaapäin.
6. Miltä peppuseksi miehestä/naisesta tuntuu? Miten peppuun paneminen eroaa pilluun panemisesta? Tuntuuko peppureikä kalun ympärillä erilaiselta? Onko peppu merkittävästi tiukempi? Tuntuuko se naisesta hyvältä tai oudolta?

Kiitos asiallisista vastauksista. Löylykauhat eivät sitten kiinnosta.

3

1215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toki kannattaa kokeilla, jos kiinnostaa. Sittenhän sen näkee, onko teidän "juttu". Tärkeintä on muistaa varovaisuus ja rauhallisuus. Alkulämmittelyt ensin leluilla tai vaikka sormilla. Kalua voi kokeilla sovittaa peppuun sitten kun se on rentoutunut.

      Liukastetta pitää käyttää. Kaikki toimivat, jotkut kestävät kauemmin, joitain pitää välillä lisäillä jos touhu kestää kauan. Meillä on lähimarketista löytyvää Aquaglide Anal:ia, joka on toiminut hyvin. Jos nolostuttaa kassalla, voit hyvin ostaa myös jotain perusliukkaria. Glid, Klick jne. Kondomin kanssa pitää muistaa että öljypohjaista liukkaria ei saa käyttää, se hajottaa kumin. Suurin osa on vesipohjaisia ja ok kondomille.

      Kondomia voi olla hyvä käyttää, jos on huolissaan puhtaudesta. Omien kokemusten mukaan, kun suoli on tyhjä ja mahdollisesti vielä huuhdeltu, ei tahroja tule. Tuon huuhtelun voi tehdä painamalla suihkun suuttimen peppureikää vasten ja laskemalla vähän kädenlämpöistä vettä sisään, sitten päästää sen pytyllä istuen pois. Huuhtelu ei ole välttämätöntä. Voi käyttää myös vaikka Microlax pienoisperäruisketta.

      Jos tyttöystäväsi ei syö pillereitä, on pieni ei-toivotun raskauden vaara olemassa peppuunkin lauetessa. Spermaa voi valua ulos ja siirtyä emättimeen tekemään tehtävänsä. Joten suosittelen kyllä kondomia tämänkin takia.

      Sisälle voi laueta ja se tuntuu hyvältä. Sperma tulee pepusta ulos normaalisti ulostamisen yhteydessä. Joillekin voi tulla ilmavaivoja, mutta se johtuu pikemminkin ilman menemisestä peräsuoleen peppupanon aikana.

      Kuinka syvälle voi mennä, riippuu kalun mitoista ja kumppanin anatomiasta. Jos tekee kipeää, ei mennä enää syvemmälle! Takaapäin naidessa on suoli sellaisessa asennossa että syvällekin pääsee. Ja yhtäkkiä ei tietenkään paineta pohjaan, vaan hitaasti ja kumppanin tuntoja kuulostellen. Lusikka-asento sivuttain tai doggy takaapäin ovat kumpikin toimivia. Vatsallaan maaten voi sovittaa tyynyä naisen vatsan alle, jolloin peppuun pääsee paremmin, mutta silloin ei voi työntyä kovin syvälle.

      Peppu eroaa pillusta, se on alkupäästä tiukempi ja syvemmältä kuumempi. Ehkä suurempi ero on kuitenkin siinä "kielletyn hedelmän" tunteessa, ja siinä, että on saavuttanut kumppanin luottamuksen niin että hän uskaltaa antaa tulla peppuunsa ja tietää ettei satuteta. Moni nainen ei pidä peppuseksistä, mutta joidenkin mielestä paine ja "täysi" tunne on nautinnollista. Yksilöllisiä juttuja, selviää vain kokeilemalla. Onnea kokeiluun!

    • Nomparelli99

      Tuossa oli jo niin kattavasti kaikki asiatieto, että kommentoin vain pari juttua näin naisen näkökulmasta.

      Itse nautin peppuseksistä ihan älyttömästi. Jostain syystä se kuitenkin aina jännittää, joten suht harvoin tulee harrastettua. Laji vaatii harjoittelua, että siitä tulee sujuva osa seksiä. Vielä on harjoituksen asteella täälläkin. Jännityksen takia seksin kiihkoon tulee aina pieni notkahdus kun lähdetään asettelemaan miehen kalua hollille. Mutta kun alusta päästään, niin wow. Rakastan jo sitä tunnetta kun penis etenee ees ja taas pari senttiä. Kun mies pääsee kokonaan sisään, pidän näppini visusti erossa klitoriksesta, koska muuten laukean saman tein. Peppuseksi tuntuu ihan sairaan hyvältä... Lusikka-asento kyljittäin on hyvä, koska siinä voin itsekin ohjailla miestä ja kontrolloida etenemistä.

      Nyt on postissa kuitenkin tulossa tappivalikoima, jotta päästäisiin lelujen lämmittelyn avulla siihen, että anaaliin voisi "vaihtaa lennosta", vaikka just takaapäin. En malta odottaa...

      Nautinnollisia treenejä! Hitaasti hyvä tulee.

    • DrFil

      1. Normaali vesipohjainen liukaste käy.
      2. Ei välttämättä, mutta jos harrastatte ensiksi normiseksiä kondomin kanssa niin turha sitä on ottaa pois siirryttäessä pepun puolelle.
      3. Voi laueta peppuun.
      4. Ihan oman fiiliksen mukaan. Alussa ei kannata työntyä kovin syvälle. Paras puristus on n. 3 sentin matkalla.
      5. Doggystyle on näin miehen näkökulmasta tietysti paras asento (hyvät näkymät, voi pitää pepusta kiinni ja pystyy työntämään syvälle) mutta kannattaa aloittaa siten että tyttö makaa vatsallaan, jolloin hänellä on helpompi rentoutua. Voitte myös kokeilla lusikka-asentoa mutta mielestäni silloin on vaikeampi työntää kalua sisälle. Kun saat kalun sisälle ja homma alkaa toimia, niin on helpompi siirtyä doggy asentoon.
      6. Peppu tuntuu todella tiukalta ja paras on se hetki kun ensimmäisen kerran terska "muljahtaa" sisään ja tuntee pepun kalun ympärillä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe