Äteritsiputeritsipuolilautatsibaari

Sallassa on kuulemma tuonniminen ravitsemusliike. Omistaja oli tempaissut nimen saatuaan rekisteröintiviranomaisilta useampia bumerangeja aiemmille ehdotuksilleen.
Onko joku kunnioittanut ko.baaria läsnäolollaan? Kokemuksia, sattumuksia?

Tai tietoa jostain muusta yhtä hyvästä nimestä..?

9

6624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sattuu olemaan

      ...kotikylän baari
      Mahtava paikka on.

      Se vain että siellä on joka vkl samat naamat, kuten melkein minunkin.

    • ihmeessä

      Onhan sieltä tullut poikettua hakemassa kalaluvat ja veikkauksen pelit on tullut pelattua, kun matka on ollut Naruskaan ja Tuntsaan "sivilisaation" tavoittamattomiin. Baari on tyypillinen keskikaljakuppila ja sapuskapuoli on ihan tavallista baarieinettä.
      Muutama peliautomaatti kuuluu tietenkin kuvioon. Paikalliset karut ikä-ukot ja -ruusut sitä vissiin pystyssä pitää. Mutta käynnin arvoinen paikka on jo ihan nimisotkuhistoriansakin takia. Sen verran erikoinen nimikyltti on , että pitäähän sen alla itsensä kuvauttaakin.

    • Matti-Keränen

      01.02.2005 kello 16.50 Matti Keränen , Salla.

      Asuttuani täällä 30 km Napapiiriltä pohjoiseen ja 18 km länteen Venäjän rajalta Sallan kirkonkylässä voin todeta käyneeni useinkin tuossa monipuolisessa ravitsemusliikkeessä.

      Hiihtolomien , juhlapyhien ja lomasesonkien aikoihin baarin yleisö on yllättävän kansainvälistä joukkoa. Normaaleina arkipäivinä sen sijaan enemmänkin tavallista Sallan ja lähiseutujen kahvittelijoita tai keskikaljan kittaajia.

      Itse käyn tässä baarissa yleensäkin tekemässä viikon lotto - ja jokerinumeroni. Kerran vain sattui oikein hiton huono tuuri. Ostin luontoarvan , jossa oli 500 markan voitto. Siitä nyt hieman kuumenin niin paljon , etten malttanut ostaa tiskiltä pois loppuja kolmea luontoarpaa.

      Äteritsin kaljaukot alkoivat vonkailla minulta pientä stipendiä kaljapäytäänsä. Sanoin vielä löytyvän kolme luontoa - kokeilkaahan ! Ukot ostivat ne kimpasssa ja joukosta löytyi vielä yksi 300 markan voittoarpa. Arvatkaapas että harmittiko ? Kaljaporukka haki täyden korin pöytäänsä tällä 300 markalla ja jäi jatkamaan hyvin alkanutta päiväänsä ...

      • puppeliini

        ihan kiva paikka...minusta ihan tavallinen "grilli" tyylinen paikka,mikään ei siellä ole erikoista muuta kun tietenkin nimi.Itsekin ensin ihmettelin että miten paikan nimi voi olla tuollainen??mutta kyllä se vaan oli...


    • susan

      Kyllä baari on olemassa ja edellisten kuvausten oloinen. Toki tuirstikausina siellä on hiukan enemmän vipinää ja nämä kylän poikamiehet ja akat poistuvattakavasemmalle. Itsekin tulee aina olusella käytyä kun kotipuolessa piipahdan. Rento paikka, missä tapaa aina mukavia tuttuja ja kun olen ei paikkakuntalaisiakin sinne vienyt ovat kommentit ovat olleet positiivisia... Kylläpäs ne olivat tuttavallsia, kaikki kyselivät et kukas se sinä olet ja mistä tulet? =) tämmöisiä me sallalaiset...

    • Kummaihme

      Olen käyny po Baarissa, tosin siitä on vierähtänyt jo vuosikymmeniä. Olimme perheen kanssa menossa jonnekin ja Nimen erikoisuuden vuoksi menimme sisään. Tarkemmin en tapahtumasta muista enempää.

    • Anonyymi

      Kun baaria hakee Googlella, osassa kuvia kyltin takana oleva seinäpinta on ruskea ja osassa beige, myös ikkunat ovat erilaiset. Onko baari joskus muuttanut? Vai onko talo vain aikanaan rempattu?

      • Anonyymi

        Lopetettu aikoja sitten, ei sallassa ole enää kapakoita


    • Anonyymi

      Tennaripierijöitä taas tuvan täydeltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2675
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2252
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1729
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1583
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe