Mitä tarkoittaa Materialistinen Filosofia LD+DN?

KIRJASTOPALVELUMESTARIT

ASEMAKOULUMESTARIT0000


Nyt on hyvä huomata se asia, että Pääomakirja on vain tutkimus siitä asiasta, että miten Luontaistalous muuttui Työnjakoon Perustuvaksi Vaihdantatalous eli Pääomatalous eli KAPITALISMI rp:ksi ja että miten Kapitalismi toimii tai sitten ei. Niin ja nyt on hyvä huomata myös se asia, että Pääomakirjassa ei ole kerrottu yhtään mitään siitä asiasta, että minkälainen on sosialistinen talous- ja yhteiskuntajärjestelmä, joten Pääomakirja ei ole Sosialismin ja Kommunismin Raamattu vaan vain ja ainaostaan Yhteiskunta- ja Taloustieteellinen Tutkimus. Meidän pitää vielä muistaa ainakin se asia, että vaikka Pääomakirjassa on kohta LUOKAT, mutta ei täälläkään ole kerrottu yhtään mitään siitä asiasta, että mitä Työväenluokka tarkoittaa, kuka siihen kuuluu ja millä perusteella, sillä luvussa LUOKAT kerrottiin vain sellaisista asioista kuin Maanomistajat(MO), Pääomanomistajat(PO) ja Työvoimanomistajat(TO).

Kun nyt PERUSMARXISMI rp:n lisäksi on olemassa myös sellainen anarkistinen oppijärjestelmä kuin MARXISMI-LENINISMI, niin on kai syytä vähän tarinoida siitä asiasta, että mikä ero on Perusmarxismi ja Marxismi-Leninismi rp:n välillä. Nyt Marxismi-Leninismi rp:n perusta on Suhteellisuusteoria, Alkupaukkuoppi ja Neliulotteinen Geometria, kun taas Perusmarxismi rp pohjautuu Luonnon Dialektiikka eli LD rp:hen.

Haluan nyt vielä tiedustella Teiltä Hyvät Ylinerot sitä asiaa, että minkälainen voisi olla Neliulotteisen Geometrian koordinaatiston Puusepän mallli eli XYZW-avaruus. Jos sanon, että me voimme helposti kuvitella sen, että minkälainen on XYZ-avaruuteen perustuva Koordinaatisto, mutta kuka nyt todella voi sanoa ja kuvitella sen, että minkälainen on Professori Zöllnerin Neliulotteisen Geometrian XYZW koordinaatiston puusepän malli. Minä en ainakaan pysty mieltämään XYZW-avaruutta millään muulla tavalla kuin sanomalla Metri-Metri-Metri-Sekuntti, mutta nyt koordinaatisto ei ole symmetrinen eli yhteneväinen, vaikka pitäisi olla.

Niin ja nyt sitten Luonnon Dialektiikka eli LD on pähkinän kuoressa seuraavankaltainen oppijärjestelmä.
LD:n kategoriat ovat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
LD:n liikelaki on: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Tasitelun Laki, Lieltämisen Kieltäminen eli SOPIMULAKI.
LD:n lausepuun Peruslause on: A) AINE-MATERIA(MASSA) sekä B) Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Laatuavaruus. (Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria sekä XYZ-avaruus eli VIIVA PINTA-ALA TILAVUUS)

Meidän pitää vielä muistaa se, että Euklidinen Geometria rp:tä ei voi liittää Neli- tai N-ulotteiseen Geometriaan, sillä Euklidinen Geometria rp pohjautuu käsitteisiin VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS. Me voimme vielä kysyä sitä, että miten on asiat Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria Kolmiulotteisena eli XYZ-avaruus rp:n kohdalla. Niin mitenkä on nyt näreet ja aidan seipäät Hyvät eri lajien Iskutaistelijat ja Ylinerot? Minusta Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria on myös sellainen, että sitä ei voi yhdistää Neli- ja N-ulotteiseen Geometriaan. Miksi on asiat näin? Minun vastaukseni on se, että me voimme kuvitella helposti sen, että minkälainen on Kolmiulotteinen XYZ-avaruus, mutta on suorastaan mahdotonta käsittää ja ymmärtää sitä, että minkälainen on Neliulotteinen XYZW-avaruus, puhumattakaan siitä, että minkälainen on N-ulotteinen Luontoavaruus.

Niin ja nyt sitten me voimme todistaa oikeaksi kaavan E=mc2 siltä pohjalta, että oletamme fotonilla olevan MASSA. Me voimme myös nyt kysyä sitä asiaa, että mitä jos Fotonilla ei olisikaan massaa. Nyt ME voimme vielä kysyä sitä asiaa, että mitä tapahtuu kaavalle E=mc2, jos todella Fotonilla ei olisikaan massaa. Merkitään ensiksi m=0 ja sitten sijoitetaan m=0 kaavaan E=mc2 sekä saadaan yhtälö E=0*c2 ja kun nyt yhtälä E=0*c2 ratkaistaan, niin saadaan yhtälö 0=0. Nyt kysyisin Leninisteiltä, Anarkisteilta ja Suhteellisuusteorian Kannattajilta sitä, että miten meidän nyt pitää tulkita kaava E=mc2, kun m:n paikalle pannaan nolla ja saadaan täten uusi kaava E=0*c2 ja kun nyt kaava E=0*c2 ratkaistaan, niin saadaan todellakin kaava 0=0.

Miten me voimme johtaa kaavan E= mc2 rs:n jopa Kolmiulotteisen Luontoavaruuden eli Geometrian sekä AINE-MATERIA(MASSA) rs:n perustalta ja pohjalta?

P= E/c
P= valomomentti
E= valon energiasisältö
P= mc
E/c= mc
c= fotonin eli valon nopeus
m= fotonin massa
P= mc
........
P= E/c
E/c= mc
E= mc2

Kuten nyt yllä tarinoidusta kykenemme huomaamaan sen asian, että KAAVA E= mc2 voidaan myös johtaa Kolmiulotteisen Luontoavaruuden eli Geometrian perustalta siis Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS sekä vielä kaiken perusta ja lähtökohta on siis todellakin Kolmiulotteinen Luontoavaruus ja AINE-MATERIA(MASSA). Miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät sekä asiat ja asian haarat Arvoisat Porvarit ja Toverit?

22

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OPISTOPALVELUMESTARIT007

      En ole kertonut mitään sellaista, joka voisi kumota Luonnon Dialektiikka LD ja DIALECTICA NATURALIS DN rs:n, mutta kuitenkin olen esittänyt monta sellaista väitettä vieläpä todistettuna, jotka saavat MarxismiLeninismi rs:n pahoihin ongelmiin.

      Kun nyt TE Leninistit olette hylänneet täysin ainakin Luonnon Dialektiikka ja samalla Dialektinen Materialismi LD rs:n ja samalla hyväksyneet MarxismiLeninismi rs:n pohjaksi ja perustaksi Suhteellisuusteoria ja Alkupaukkuoppi sekä Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:n, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että millä Logiikka- ja Realismikuviolle Te Iskutaistelijat pystytte osoittamaan sen, että Marxismi-Leninismi rs on vielä osana Materialistinen Filosofia rs:ää. Minä en pysty keksimään mitään sellaista Teoriakehikkoa, jonka avulla Te ehkä pystyisitte osoittamaan loogisesti ja reaalisesti sen, että Marxismi-Leninismi rs kuuluu Filosofiaperheeseen nimeltään Materialistinen Filosofia LD.

      Voimme todeta sen, että todisteeksi siihen asiaan, että Marxismi-Leninismi rs on osa Materialistinen Filosofia rs:ää, ei käy Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus, Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.
      Miksi todella Marxismi-Leninismi rs:n kuvioissa sen todistamiseen, että Marxismi-Leninismi rs on osa Filosofiaperhettä nimeltään Materialistinen Filosofia, niin ei käy Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause, on se, että LD:n lausepuun peruslauseen perusosat ovat AINE-MATERIA(MASSA) ja Kolmiulotteinen Geometria, kun taas Marxismi-Leninismi rs perustuu Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ään.

      On olemassa selvä ero koskien Perusmarxismi LD rs:ää ja Marxismi-Leninismi rs:ää ja se on se, kun Perusmarxismi rs pohjaa kuvionsa Kolmiulotteinen Geometria rs:ään, kun taas Marxismi-Leninismi rs perustaa kuvionsa Neliulotteinen Geometria rs:ään.

      Onko sillä asialla Materialistinen Filosofia rs:n kannalta arvioiden minkäänlaista logiikka- ja realismimerkitystä, jos logiikkaperusta on Neliulotteinen Geometria tai onko logiikkaperusta Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria? Onhan nyt ainakin Realismimielessä se merkitys, että ME emme ilmeisesti pysty mieltämään sitä, että mitä kaikkea pitää sisällään AIKA-AVARUUS eli Neliulotteinen Luontoavaruus, kun taas sen ymmärtäminen ja tajuaminen ei ole mikään ongelma, että mitä kaikkea tarkoittaa Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.

      Onhan olemassa myös sellainen Filosofiatutkimus, jossa väitetään sellaista, että Kymmenennessä Ulottuvuudessa AINE-MATERIA(MASSA) häviää ja muuttuu samalla pelkäksi HENKI rs:ksi siis täysin aineettomaksi. Meidän pitää muistaa se, että kaikki sellaiset kuviot, joissa on ulottuvuuksia NELJÄ tai enemmän, niin pitää kiinnittää ensin N-ulotteiseen Luontoavaruuteen, ja koska N-ulotteinen tarkoittaa Ääretöntä, niin johonkin N-ulotteisen Aliavaruuteen, joka Suhteellisuusteoria rs:n tapauksessa on ns. AIKA-AVARUUS eli Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria.

      Mikä voisi olla Marxismi-Leninismi rs:n lausepuun peruslause siis se LAUSE, josta voimme alkaa rakentaa varsinaista Lausepuuta? Onko todella ainoa mahdollinen Marxismi-Leninismi rs:n Lausepuun Peruslause sama kuin Objektiivinen Idealismi rs:n siis HENKI-KÄSITE sekä N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus?

      Luonnon Dialektiikka LD eli DIALECTICA NATURALIS DN rs:n lausepuun peruslause on muotoa: A)AINEMATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulottinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.
      LD rs:n peruskategoriat ovat seuraavat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD rs:n liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun LAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      PÄÄOMAKIRJA:
      MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Kauppapääoma R-T-R', Pankkipääoma R-R-R', Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
      MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Päoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
      MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.
      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttujat uskovat saavansa ostamastaan Tavarasta tai Palveluista.
      VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimäärä.
      KASAANTUMINEN-Yritystalous, KESKITTYMINEN-Julkistalous.

      PS Me voimme nyt arvioida Talouselämää siten, että yritämme selvittää sitä, että miten hyvin KOKONAISTALOUS noudattaa kaavaa R-T...P...T'R' ts RENGASTEORIA rs:ää.

      • RETKIKOULUMESTARIT0000

        PUUTARHAKOULUMESTARIT000
        27.6.2017 19:49
        PS Me voimme nyt tutkia sitä asiaa, että kuinka hyvin KOKONAISTALOUS toimii tai sitten ei esimerkiksi kaavan R-T...P...T'-R' rs:n avulla. Niin ja nyt meidän pitää vielä muistaa ottaa kehiin ns. RENGASTEORIA rs siis AVOIN RENGAS eli OPEN RING ja POLIPOL eli POLIPOLI, PUOLIAVOIN RENGAS eli HALF OPEN RING ja OLIGOPOL eli OLIGOPOLI sekä vielä SULJETTU RENGAS eli CLOSED RING ja MONOPOL eli MONOPOLI. Nyt edellä tarinoitua ME voimme tutkia vielä myös seuraavien kehitelmien avulla, ja jotka ovat seuraaavat: HISTORIANET, POLITOLOGIANET, TECHNOLOGIANET, PHILOSOPHIANET, SEMIOLOGIANET, SOCIOLOGIANET, BIOLOGIANET, CAMERANET, CORONANET, CASINONET sekä vielä SCHOLA THEATRE, SCHOLA PIRATE, SCHOLA NATURALIS, SCHOLA CULTURALIS, SCHOLA FENNICA, SCHOLA LATINA, SCHOLA MILITARIS rs.


    • RAUNIOKOULUMESTARIT0000

      VERKKOKOULUMESTARIT0000
      28.6.2017 1:28
      UUSI
      Nyt kysyisin sitä, että mitä Revisionismus tai revisio voisi tarkoittaa Suomeksi. Onko se oikea vastaus, että revari eli Revisionist tarkoittaa suomeksi sellaista kuin UUDISTAJA tai jotain vastaavaa.

      Onko Teille Toveri S'partacus selvillä se asia, että noin laajemmin on olemassa ainakin KAKSI erilaista revisio- eli uudistussuuntausta nimittäin ns. EB:n Revisonismi ja vielä ns. Marxilainen Revisionismi LD rs? Nyt Marxilainen Revisionismus LD tarkoittaa korostetusti sitä, että Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs pitää perustua Luonnon Dialektiikka eli DIALECTICA NATURALIS LD DN rs:ään sekä vielä PÄÄOMAKIRJAN ARVOLAKI LD rs:ään. Meidän pitää vielä ihmetellä sitä asiaa, että MIKSI todella NEUVOSTOSOSIALISMI otti ilmeisesti Akateemikko ja Nobel-palkittu LEV LANDAU rs:n toivomuksesta tai jopa vaateesta kehiin Albert Einstein rs:n kehittämän SUHTEELLISUUSTEORIA ja AIKA-AVARUUS rs:n tietäen ihan hyvin sen, että Materialistinen Filosofia ja Sosiologia rs on aina ja kaikkialla perustunut Luonnon Dialektiikka LD rs:ään.

      Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause on muotoa: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.

      LD rs:n peruskategoriat ovat seuraavat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.

      LD rs:n liikelaki on muotoa: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      PÄÄOMAKIRJA LD
      MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppapääoma R-T-R', Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.

      MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.

      MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan Tavarasta tai palveluista, kun taas VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.

      KASAANTUMINEN YRITYSTALOUS, KESKITTYMINEN JULKISTALOUS.

      PS Kaavan E=mc2 vatulointi on moskaa. Kaava tarkoittaa juuri sitä mitä Einstein sillä kuvasi. Kaava on tieteessä todettu yleispäteväksi.
      Kaavan E=mc2 todistus sillä perusoletuksella, että Fotonilla on MASSA:
      P= E/c
      P= valomomentti
      E= valon energiasisältö
      P= mc
      E/c= mc
      c= fotonin eli valon nopeus
      m= fotonin massa
      P= mc
      ........
      P= E/c
      E/c= mc
      E= mc2 M.O.T.

      Oletteko Te Toveri S'partacus sitä mieltä, että Fotonilla ei ole massaa siis se on massaton? Jos nyt me oletamme siten, että FOTONI on massaton, niin ME voimme kaavan E=mc2 kehittää myös muotoon E=0*c2 ja Te ilmeisesti tiedätte sen, että jos kertolausekkeesssa yksikin tekijä on NOLLA, niin myös koko lause on tasan tarkkaan NOLLA. Me voimme nyt kaavan E=mc2 muuntaa ensin muotoon E=0*c2 ja sitten muotoon E=0*0 ja sitten vielä muotoon 0=0. Onhan totta se, että nolla on aina nolla, vaikka luku nolla kerrottaisiin vaikkapa sadalla jne.
      Ehkä Te Toverit nyt huomaatte sen, että SUHTEELLISUUSTEORIA ja AIKA-AVARUUS rs:n ympäristössä Me voimme erittäin helposti kehitellä todella pahoja Ristiriitatilanteita, kun taas Luonnon Dialektiikka LD rs:n kuvioissa ei ole käytännössä mahdollista kehitellä, joten riittää, jos ME pyörimme Kolmiulotteinen LUONTOAVARUUS rs:ssä ja oletamme vielä siten, että fotonilla on MASSA.

      Jos Me nyt kaikesta huolimatta haluamme pyöriä Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus rs:ään perustuvassa Materialistinen Filosofia ja Sosiologia rs:ssä, niin nyt olemassa ainakin sellainen HYVÄ KYSYMYS, että mikä nyt voisi olla Meidän Materialistinen Filosofia ja Sosiologia rs:n lausepuun peruslause, kun se ei voi Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus sekä Professori Zöllnerin Neliulotteinen Luontoavaruus eli Geometria rs.stä johtuen olla sama kuin Luonnon Dialektiikka LD rs:n. Kävisiköhän nyt Objektiivinen Idealismi rs:n lausepuun peruslause siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus? Jos nyt sovimme siten, että Meidän Materialistinen Filosofia ja Sosiologia rs:n lausepuun peruslause on sama kuin Vastaava Objektiivinen Idealismi rs:n, niin nytkin ME voimme esittää sellaisen kysymyksen, että on enää minkäänlaista eroa Materialistinen Filosofia ja Sosiologia sekä Objektiivinen Idealismi rs:n välillä. Mehän voimme nyt sanoa siten, että Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi on YKSI ja SAMA ASIA, joten jos ME tämän hyväksymme, niin meidän pitää nyt myös tasan tarkkaan hylätä ainakin Luonnon Luonnon Dialektiikka LD eli DIALECTICA NATURALIS DN.

    • NOTAARIPALVELUMESTARIT07

      TUTKIMUSPALVELUMESTARIT

      Nyt sitten kysyisin sitä asiaa, että jos Teidän Toverit mielestänne pätevästi Materialistinen Filosofia ja Sosiologia pohjautuu SUHTEELLISUUSTEORIA ja AIKAAVARUUS rs:ään, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt ainakin se, että mikä voisi olla Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus rs:ään perustuvan Materialistinen Filosofia ja Sosiologia rs:n lausepuun peruslause, kun se ei voi ilmeisesti olla Luonnon Dialektiikka eli LD.

      Nyt Luonnon Dialektiikka eli LD rs:n lausepuun peruslause on A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiuloteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.

      LD rs:n peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.

      LD rs:n liikelaki on muotoa: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun LAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      Jos ME nyt tarkoitamme SUHTEELLISUUSTEORIA rs:n kohdalla Albert Einstein rs:n kehittämää Erikoinen Suhteellisuusteoria ja Yleinen Suhteellisuusteoria sekä vielä Aika-Avaruus rs:ää, niin edellä mainitut teoriat Luontoavaruus eli GEOMETRIA rs:n kohdalla eivät perustu Euklidinen Geometria eli Kolmilotteinen Geometria rs:ään vaan todellakin NELIULOTTEINEN LUONTOAVARUUS eli GEOMETRIA rs:ään siis Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ään.

      Nyt kuitenkin eräs kulkuri ja katunarri oli ymmärtävinään jotain sellaista, että Te Toveri S'partacus puhuitte kirjoituksissanne jostain sellaisesta asiasta kuin MATERIALISTINEN FILOSOFIA rs:stä mutta kuitenkin Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus rs:ään perustuen. Niin ja nyt erään kulkurin ja katunarrin ongelmaksi on kehkeytynyt sellainen asia, että HÄN ei tiedä, että minkälainen voisi olla sellaisen Materialistinen Filosofia rs:n lausepuu peruslause, joka pohjautuu Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus rs:ään.

      Korostan vielä sitä, että Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus rs:ään liitettävissä olevan Materialistinen Filosofia rs:n lausepuun peruslause ei voi olla sama kuin Luonnon Dialektiikka LD rs:n, sillä LD rs:n lausepuun peruslause on aina muotoa AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuaavruus, kun taas Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus rs:n lausepuun peruslause on Professori Zöllnerin Neliulotteinen Luontoavaruus eli Geometria.

      Nyt Kulkuri ja Katunarri ei pysty ratkaisemaan ongelmaa millään muulla tavalla kuin ottamalla kehiin Objektiivinen Idealismi rs:n lausepuun peruslauseen A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuaavruus. Jos ME nyt oletamme siten, että Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus rs:ään perustuvalla Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi rs:llä on täysin sama lausepuun peruslause, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt ainakin todella se, että mikä ero nyt näillä Objektiivinen Idealismi ja Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus rs:ään perustuvalla Materialistinen Filosofia rs:llä voi tosiasiassa olla. Jos vastaan siten, että ei yhtään mikään, niin olenko oikeassa vai olenko väärässä?

      PÄÄOMAKIRJAN ARVOLAKIMALLI:
      MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Kauppapääoma R-T-R', Pankkipääoma R-R-R', Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
      MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Päoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
      MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.
      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttujat uskovat saavansa ostamastaan Tavarasta tai Palveluista.
      VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.
      KASAANTUMINEN-Yritystalous, KESKITTYMINEN-Julkistalous.

      PS Me voimme nyt arvioida Talouselämää siten, että yritämme selvittää sitä, että miten hyvin KOKONAISTALOUS noudattaa kaavaa R-T...P...T'-R' siis ts. RENGASTEORIA rs:ää.

      PS On olemassa vielä Politologianet siis AVOIN RENGAS eli OPEN RING sekä POLIPOL eli POLIPOLI, PUOLIAVOIN RENGAS eli HALF OPEN RING sekä OLIGOPOL eli OLIGOPOLI, SULJETTU RENGAS eli CLOSED RING sekä MONOPOL eli MONOPOLI.

      PS Niin ja mikä merkitys Yhteiskunnallisten asioiden hoidossa on subjektiivisella eli puoluepoliittisella toiminnalla? Onko Elinkeinoelämän kuvioissa olemassa jotain sellaista kuin täysin Deterministinen Voima- ja Liikelakikenttä rs:ää vai eikö ole. Jos ei ole olemassa Yhteiskuntakuvioissa täysin yksisuuntaista kehitystietä vaan että mahdollisia kehitysteitä on useita, niin ME voimme nyt kysyä sitä asiaa, että millä keinoin me voimme valita parhaan mahdollisen.

      PS Niin ja jos kuitenkin on olemassa vain YKSI täysin deterministinen Elinkeinoelämän kehityssuunta, niin ME voimme nyt tässä tapauksessa kysyä sitä, että mitä me hyödymme puoluepoliittisesta toiminnasta.

    • ROTARIKOULUMESTARIT0007

      AINE-MATERIA (MATERIA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.
      LD:n peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD:n liikelaki on Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun LAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.
      Kategoriat eli Laatumuuttujat tarkoittavat jotain sellaista, että on olemassa SYSTEEMI kuten esimerkiksi Kaupunkipuisto, Kotipiha, Metsikkö jne. ME voimme ottaa tarkasteluun metsikön ja nyt metsikössä on olemassa erilaisia tilastollisesti merkitseviä laatumuuttuja kuten puusto ja tässä puustossa on vielä erilaisia osa-alueita siis männyt, kuuset, koivut, katajat, jalavat ja sitten vielä varsinaiset pensaistot sekä on vielä metsikön maapohja, tuulisuus, maapojan kosteus, valoisuus, ilmaston lämpötila jne. Nyt Laatu- eli Kategoriamuuttujat ovat jonkin systeemin joko Luonto- tai Yhteiskuntajärjestelmän osa-alueita.

      Nyt Yliopistofysikka, Yliopistobiologia, Yliopistoluonto-oppi jne perustuu ja pohjautuu sellaiseen Filosofiasuuntaukseen kuin FILOSOFINEN POSITIVISMI ja jonka Filosofiaperusta on Objektiivinen Idealismi, mutta ei kuitenkaan koko Idealistinen Filosofia. Filosofisen Idealismin toinen suuntaus on Subjektiivinen Idealismi ja joka tarkoittaa sitä, että KAIKKI korostan KAIKKI on havaituksi tulemista ja joka myös tarkoittaa sitä, että Me emme voi yleistää yhtään mitään kaikkiin mahdollisiin maailmoihin, kun taas Objektiivinen Idealismi on sellainen asia, jonka pohjalta kehitetyt TEORIAT, MALLIT ja KAAVAT voidaan Yleistää todellakin Kaikkiin Mahdollisiin Maailmoihin.

      Te Toveri S'partacus kirjoititte seuraavasti: "Siispä kaikki se mikä on fyysisesti olemassa eli materia, asuu aika-avaruudessa. Atomien sisällä avaruus on hieman toisenlainen kuin universumin tasolla. Näin olen mm. kosmologien Esko Valtaojan ja Karin Enqvistin kansantajuisista teoksista päätellyt", mutta kuten edellä sanotusta voimme ehkä päätellä, niin Te Toveri S'partacus unohditte sen, että Professorien Esko Valtaoja ja Kari Enqvist rs:n ajettelu ja heidän käyttämänsä TEORIAT, MALLIT ja KAAVAT perustuvat Yliopistopositivismi rs:ään, ja joka on varmasti täysin eri asia kuin Luonnon Dialektiikka LD rs siis LUONTOFILOSOFIA, TIEDEFILOSOFIA ja HISTORIAFILOSOFIA. Teidän Toveri S'partacus pitää myös muistaa se asia, että Yliopistoluonnontiede pohjautuu Teoriakuvion osalta tasan tarkkaan Filosofinen Positivismi eli Objektiivinen Idealismi rs:ään kuten myös Yliopistoyhteiskuntatiede, Yliopistotaloustiede ja Yliopistososiologia jne.

      Yhteiskuntatieteiden VALTAVIRTA on Odotuksilla Täydennetty Klassikkomalli eli Uusklassinen Talousoppi, kun taas Luonnontieteiden VALTAVIRTA on Suhtellisuusteoria ja Aika-Avaruus. MIKSI meidän Komujen ja Sossujen nyt pitää sekoittaa Objektiivinen Idealismi ja Materialistinen Filosofia rs keskenään Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus rs:n avulla? Mehän voimme pitää NE erillään ja yrittää samalla miettiä sitä, että onko Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus jotenkin liitettävissä myös Materialistinen Filosofia rs:ään. Nyt liittäminen ei onnistu ainakaan siten, että kehitetään sellainen LAUSEPUU, jonka peruslause pohjautuisi Luonnon Dialektiikka LD rs:n Lausepuun peruslauseeseen siis AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Laatuavaruus.

      Nyt LD rs:n AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ovat NE kohdat, jotka varmasti ovat sellaiset, joita ei voi millään tavalla liittää Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus rs:n pohjautuvaan Materialistinen Filosofia rs:n, koska Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus rs pohjautuu Luontoavaruuden osalta Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geomertia rs:n. Kun nyt 'Uusi Materialistinen Filosofia' rs:n lausepuun peruslauseeksi ei voida pätevästi liittää Luonnon Dialektiikka LD rs:ää, on HYVÄ KYSYMYS se, että mikä voisi olla ns. 'Uusi Materialistinen Filosofia' rs:n Lausepuun Peruslause. Onko ainoana kyseeseen tuleva Lausepuun Peruslause sama kuin Objektiivinen Idealismi eli Filosofinen Positivismi rs:n siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus eli Kategoria-avaruus?

      Jos Me nyt hyväksymme ainoaksi Materialistinen Filosofia rs:ksi sellaisen kuvion kuin ns UUSI MATERIALISTINEN FILOSOFIA rs:n, niin nyt tulee kehiin taas sellainen HYVÄ KYSYMYS, että mikä ero on Uusi Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi eli Filosofinen Positivismi rs:n välillä. Onko olemassa yhtään mitään eroittavaa tekijää? Jos me toteamme siten, että nyt Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi eli Filosofinen Positivismi ovat yksi ja sama asia, niin samalla voimme todeta sen, että Historian hämäriin katoaa sellainen Filosofia kuin Materialistinen Filosofia LD ja että jäljelle jää vain ja ainoastaan Idealistinen Filosofia, joten Uskovaiset ovat onnistuneet pyrkimyksessään hävittää täysin Filosofinen Materialismi LD rs.
      IlmiannaJaa
      L

    • RAUNIOKOULUMESTARIT0070

      PUUTARHAKOULUMESTARIT007
      2.7.2017 22:19
      UUSI
      HEI!

      MITÄ TARKOITTAA TÄSSÄ JA NYT JUMALA, JUMALUUS ja PYHÄ HENKI sekä AIKA-AVARUUS ja ALKUPAUKKU SEKÄ SUHTEELLISUUSTEORIA?

      Huipputieteilijät eivät ole yliopistotasolla olleet koskaan Luonnon Dialektiikka LD rs:n kannattajia vaan vain ja ainoastaan Looginen Positivismi tai Objektiivinen Idealismi rs:n tukijoita kuten erikoisesti Neuvostotiedemies, Akateemikko ja Nobel-palkittu LEV LANDAU väittää siinä kirjasessaan, jossa HÄN ylistää tulisesti SUHTEELLISUUSTEORIA ja AIKA-AVARUUS eli Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:n erinomaisuutta jopa vielä NKP rs:n Pääideologien rajun ylistyskannustuksen kera.

      Jos nyt kaiken ALKU on ns. ALKUPAUKKU, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on se, että miten ihmeessä AINE-MATERIA(MASSA) rs:stä täysin tyhjä tila voisi supistua. Jos nyt Ääretön Maailmankaikkeus on supistunut Äärelliseksi Pisteeksi, niin nyt toinen hyvä kysymys on se, että miten ihmeessä Äärettömästä voisi tulla ÄÄRELLINEN. Niin ja nyt se kolmas HYVÄ KYSYMYS on se, että mikä ihmevoima voisi taas laajentumiskehityksen käynnistää ja että miten ns. LAAJENTUMISVOIMA voisi ilmetä Äärimmäisen pienessä pisteessä. Onko meidän nyt BIOLOGIA NOVA rs:n lisäksi otettava KREOTIANISMI eli LUOMISOPPI kehiin myös FYSIIKKA ja KEMIA ja GEOLOGIA sekä ASTRONOMIA rs:ssä?

      Jos me nyt otamme KREATIONISMI eli LUOMISOPPI rs:n kehiin, niin HYVÄ KYSYMYS on myös nyt sitten se, että mitä todella voimakuviona voisivat tarkoittaa tässä ja nyt JUMALA, JUMALUUS ja PYHÄ HENKI.

      Nyt eräs kulkuri ja katunarri on sitä mieltä todella kovalla tavalla, että USKONTO on varmasti täysin eri asia kuin TIEDE siis TIEDEFILOSOFIA, LUONTOFILOSOFIA ja HISTORIAFILOSOFIA. Meidän pitää muistaa myös se asia, että Fysikaaliset ja Kemialliset Havainnot ovat ns. Realistisia eli Materialistisia, mutta niiden tulkinta voi perustua ainakin kahteen eri Filosofiasuuntaukseen siis Looginen Positivismi eli Objektiivinen Idealismi ja LUONNON DIALEKTIIKKA LD rs:ään. Nyt siten kysyn Teiltä Toveri S'partacus sitä asiaa, että kummalla teoriakehikolla Teidän mielestä Yhteiskunta- ja Luontotieteellisiä havaintoja pitää tulkita Idealistinen Filosofia eli Looginen Positivismi vai Materialistinen Filosofia eli LUONNON DIALEKTIIKKA LD rs:n pohjalta.

      Nyt Looginen Positivismi eli Objektiivinen Idealismi rs:n lausepuun peruslause on muotoa A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus, kun taas Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.

      Nyt Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus luontoavaruuden eli geometrian osalta pohjautuu N-ulotteisen Luontoavaruuden Neliulotteiseen Aliavaruuteen, kun taas Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD pohjautuu AINE-MATERIA(MASSA) ja Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA rs:ään.

      Voin sanoa nyt myös jotain sellaista, että USKOVAISET eli JUMALISET ovat todella tyytyväisiä siitä syystä, kun Te LENINISTIT eli Vallankumoukselliset olette tosin sopien esioletusten avaustama pystyneet yhdistämään toinen toiseensa Looginen Positivismi eli Objektiivinen Idealismi ja Materialistisen Filosofian MARXISMI-LENINISMI rs:n osa-alueet ja kumoamaan samalla Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs:n.

      PS Voin nyt näin lopuksi kysyä sitä asiaa, että oletteko Te Leninistit todella pystyneet kumoamaan täysin LUONNON DIALEKTIIKKA LD rs:n.
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

      MATERIALISTINEN FILOSOFIA ja SOSIOLOGIA LD DN
      MITÄ TARKOITTAA MARXILAINEN REVISIONISMI LD?

      Nyt on hyvä huomata se asia, että Pääomakirja on vain tutkimus siitä asiasta, että miten Luontaistalous muuttui Työnjakoon Perustuvaksi Vaihdantatalous eli Pääomatalous eli KAPITALISMI rp:ksi ja että miten Kapitalismi toimii tai sitten ei. Niin ja nyt on hyvä huomata myös se asia, että Pääomakirjassa ei ole kerrottu yhtään mitään siitä asiasta, että minkälainen on sosialistinen talous- ja yhteiskuntajärjestelmä, joten Pääomakirja ei ole Sosialismin ja Kommunismin Raamattu vaan vain ja ainaostaan Yhteiskunta- ja Taloustieteellinen Tutkimus. Meidän pitää vielä muistaa ainakin se asia, että vaikka Pääomakirjassa on kohta LUOKAT, mutta ei täälläkään ole kerrottu yhtään mitään siitä asiasta, että mitä Työväenluokka tarkoittaa, kuka siihen kuuluu ja millä perusteella, sillä luvussa LUOKAT kerrottiin vain sellaisista asioista kuin Maanomistajat(MO), Pääomanomistajat(PO) ja Työvoimanomistajat(TO).

      Kun nyt PERUSMARXISMI rp:n lisäksi on olemassa myös sellainen anarkistinen oppijärjestelmä kuin MARXISMI-LENINISMI, niin on kai syytä vähän tarinoida siitä asiasta, että mikä ero on Perusmarxismi ja Marxismi-Leninismi rp:n välillä. Nyt Marxismi-Leninismi rp:n perusta on Suhteellisuusteoria, Alkupaukkuoppi ja Neliulotteinen Geometria, kun taas Perusmarxismi rp pohjautuu Luonnon Dialektiikka eli LD rp:hen.

      Nyt haluan tiedustella Teiltä, että minkälainen voisi olla Neliulotteinen Luontoavaruus XYZW.

    • VERKKOPALVELUMESTARIT007

      OPINTOKERHOMESTARIT0070
      3.7.2017 14:41
      UUSI
      HEI!

      Mitä se Teidän HR laajennettu spiraali tarkoittaa ja myös kuvaa?

      Teidän pitää muistaa se asia, että MarxilaisLeniniläinen Sosiologia on juuri tämä ns. KORKKIRUUVITEORIA siis Metsästys- ja Kalastuskausi, Orjanomistusjärjestelmä, Feodalismi, Kapitalismi, Sosialismi ja Kommunismi1 jatkumona Orjanomistusjärjestelmä2, Feodalismi2, Kapitalismi2, Sosialismi2 ja Kommunismi2 jatkumona jne aina äärettömyyteen asti teorian mukaan.

      Mehän voimme myös todeta sen asian, että PÄÄOMAKIRJA rs ei tunne kuin KAKSI korostan KAKSI Talousjärjestelmää nimittäin LUONTAISTALOUS ja PÄÄOMATALOUS eli KAPITALISMI rs:n. Nyt sitten PÄÄOMAKIRJA on vain ja ainoastaan tutkimus siitä asiasta, että miten Luontaistalous muuttui Vaihdantatalous eli Pääomatalous eli Kapitalismi rs:ksi ja että miten Pääomatalous toimii tai sitten ei.

      Me voimme vielä todeta sen asian, että FEODALISMUS eli LÄÄNITYSLAITOS pitää sisällään seuraavat Taloushallintajärjestelmät siis KERÄILYTALOUS, ORJATALOUS, VALTIOTALOUS ja KAUPPATALOUS rs:t. Nyt ilmeisesti Me huomaamme sen, että FEODALISMUS eli LÄÄNITYSLAITOS ei ole Talousjärjestelmä vaan POLITOLOGIA NOVA rs:ään kuuluva ns Poliittinen Hallintajärjestelmä ei siis todellakaan yhtän mitään muuta.

      Haluan kysyä vielä sitä asiaa, että jos Teidän Vallankumousiskurien mielestä Sosialismi ja Kommunismi tulee deterministisellä ei täydellisllä varmuudella, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että mitä hyötyä todella on käytännössä ns PUOLUELAITOSTOIMINTA rs:stä varsin, jos ME katutallaajat emme voi tietää tasan tarkkaan edes Sosialismi- ja Kommunismiasian peruslähtökohtia.
      Tykkää · Vastaa · Hetki sitten

    • ETSIVÄKOULUMESTARIT0000

      VERKKOKOULUMESTARIT0000
      5.7.2017 16:55
      Partacus kirjoitti:
      MESTARILLE

      "Neuvostotiedemies, Akateemikko ja Nobel-palkittu LEV LANDAU väittää siinä kirjasessaan, jossa HÄN ylistää tulisesti SUHTEELLISUUSTEORIA ja AIKA-AVARUUS eli Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:n erinomaisuutta jopa vielä NKP rs:n Pääideologien rajun ylistyskannustuksen kera. "

      Arvostettu Mestari. Arvostelemasi lauselma on puhdasta materialistista filosofista dialektiikkaa ja samalla tiedettä. Tämä on todettu monesti.
      Avaruus, jossa materiaoliot asuvat, omaa pituuden, leveyden ja korkeuden sekä tapahtumaketjun elikkä ajan. Tiede ja materialismi pysyvät edelleen tällä kannalla. Jos muuta ilmenee, se tulee huomioida.
      Mikäli Zöllner oli tällä kannalla, hän tulkitsi oikein. Aika-avaruuden käsite luotiin jo 1 800 luvulla.
      Engels arvosteli Zöllneriä siitä, että tämä rakensi aika-avaruuden sisälle uusia ulottuvuuksia ja perusteli niitä mm. spiritismin avulla. Hän yhdisti mm. uuden löydön sähkön liikkuvan jumalallisissa sfääreissä. (Lähde: Engel, Luonnon Dialektiikka).

      " Jos nyt Ääretön Maailmankaikkeus on supistunut Äärelliseksi Pisteeksi, niin nyt toinen hyvä kysymys on se, että miten ihmeessä Äärettömästä voisi tulla ÄÄRELLINEN. "

      Ymmmärrän ja ymmärtänet itsekin, miksi väität joutavia. Materiakäsityksesi on muuta kuin materialistisen filosofian käsitys.
      Väität materian rajoiksi laajenevan universumin rajoja. Kaikki olemassa oleva materia olisi universumin materia ja joka "eläisi" syklissä vuoroin laajeten ja supistuen.
      Universum on yhtä yksittäinen olio materiaolioiden paljoudessa kuin atomi, ihminen, aurinko tai vesipisara. Materialismin symmeriateoria sisältää materian olemassaolon ajattomuuden ja rajattomuuden. Rajattomuus toteutuu rajallisten olioiden muuttumisessa toisiksi olioiksi.
      Rajattomuus ja rajallisuus vastakohtina ovat ristiriidassa keskenään mutta omaavat samalla myös samuutta. Universum yhtenä materiaoliona on mitätön häivähdys aika-avaruudessa mutta havainnoijasta ihmisestä valtavan suuri ja pitkäikäinen.

      MESTARILLE kysymys.
      Mikä mättää Einsteinen suhteellisuusteoriasssa kun et sitä hyväksy?
      Näytä lisää
      HEI!
      Mikä mättää Einsteinen suhteellisuusteoriasssa, kun et sitä hyväksy? Voin sanoa sen, että ei minua Suhteellisuusteoria rs kammoksuta luontoteoriana.

      Niin ja nyt en pidä Suhteellisuusteoria rs:ää ns Epätieteenä muuta kuin silloin, jos halutaan myös Materialistinen Filosofia ja Sosiologia rs perustaa ja pohjustaa tähän Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus rs:ään. Mehän tiedämme sen ilmeisesti, että Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs perustuu Luonnon Dialektiikka LD rs:ään ja että Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Niin ja nyt Looginen Positivismi eli Objektiivinen Idealismi rs:n lausepuun peruslause on taas muotoa A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus.

      Nyt pitää Arvoisat Toverit muistaa vielä se asia, että Suhteellisuusteoria rs:n perusta ja lähtökohta on AIKA-AVARUUS eli Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria siis XYZW-avaruus, kun taasa Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD lähtökohta on AINE-MATERIA(MASSA) ja Kolmiulotteinen Geometria siis XYZ-avaruus.

      Voittehan Te nyt olla Akateemikko ja Nobel-palkittu LEV LANDAU rs:n kanssa samaa mieltä siinä, että Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS on pätevä ja hyvä teoriakehitelmä, mutta kuitenkin vain omassa ympäristössään siis Filosofinen Positivismi ja Objektiiivnen Idealismi rs:n kuvioissa ainakin siitä syystä, kun Suhteellisuusteoria rs:n perusta AIKA-AVARUUS rs perustuu Neliulotteinen Geometria eli XYZW-avaruus rs:ään, kun ymmärtääkseni Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD perustuu Kolmiulotteinen Geometria eli XYZ-avaruus rs:ään siis VIIVA PINTA-ALA TILAVUUS rs:ään.

      Nyt ainakin minusta on RIKKAUS se, että on olemassa Filosofinen ja Looginen POSITIVISMI ja samalla SUHTEELLISUUSTEORIA ja AIKA-AVARUUS sekä vielä Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD sekä vielä Luonnon Dialektiikka LD. Mehän voimme nyt yrittää tutkia sitä asiaa, että kumpi Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus vai Luonnon Dialektiikka LD on loogisempi ja realistisempi, mutta kuitenkin muistaen sen, että Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus on tämän hetken LUONTOTUTKIMUS rs:n ehdoton VALTAVIRTA ihan samalla tavalla kuin YHTEISKUNTATUTKIMUS rs:n ehdoton VALTAVIRTA on tällä hetkellä Odotuksilla Täydennetty KLASSIKKOMALLI eli MONETARISMUS eli Uusklassinen Talousoppi. Nyt sitten Tieteellisen Tutkimustoiminnan ulkopuolella ehdoitta tällä hetkellä Yliopistotasolla ovat PÄÄOMAKIRJA ja LUONNON DIALEKTIIKKA LD ts Historiallinen Materialismi ja DIALECTICA NATURALIS DN siis Luonnon Dialektiikka rs:t.
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • justnäin

      Energia ja massa muuttuu, mutta valon nopeus ei muutu.
      E=mc2 pitää kuten myös Marx.

      • PUUTARHAKOULUMESTARIT007

        Te Justnäin kirjoititte seuraavasti: Energia ja massa muuttuu, mutta valon nopeus ei muutu.
        E=mc2 pitää kuten myös Marx.


        Te myös kirjoitte seuraavasti: Energia ja massa muuttuu, mutta valon nopeus ei muutu. Nyt kyisin sitä, että mihin Teoriat, Mallit ja Kaavat rs:ään Teidän se väitteenne, että energia ja massa muuttuu, mutta valon nopeus ei muutu, voisi perustua. Onko ainoana käyttökelpoinen se teoria, josta käytetään nimeä Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus?


        Miten Te määrittelisitte seuraavat käsitteet: Energia, Massa ja Valo sekä Valon Nopeus? Tiedättekö Te sen asian, että VALO ei voi olla ns. Ehdoton Luonnon Vakio, sillä esimerkiksi Valon Nopeus on määritelty Havaintomatriisien avulla ja Te ilmeisesti tiedätte vielä sen, että Valon Nopeus vaihtelee erilaisissa väliaineissa? Nyt kysyisin vielä sitä asiaa, että missä ihmeessä on voitu määritellä Valon Nopeus ehdottomassa eli absolyyttisessa tyhjiössä. Miten todella on esimerkiksi pysytty elinimoimaan tässä ns TYHJIÖ rs:stä radiologinen säteily?


        Oletteko Te myös sitä mieltä todella, että fotonilla ei ole sellaista ominaisuutta kuin MASSA? Jos fotonilla ei ole massa, niin miten ihmeessä fotonin nopeus voi vaihdella eri väliaineissa? Jos jollain esineellä ei ole massaa, niin tähän ei voi vaikuttaa minkäänlainen kitkavoima, joten me voimme nyt esittää sellainen HYVÄ KYSYMYS rs:n, että minkälainen esine voisi olla täysin massaton ns kappale siis ns HENKIKAPPALE.


        Mehän voimme todistaa kaavan E=mc2 oikeaksi ainakin sillä perusoletuksella, että oletamme fotonilla olevan MASSA.
        Nyt me voimme myös kaavan E=mc2 todistaa oikeaksi Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli XYZ-avaruudessa(siis Euklidinen Geometria ja Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria) siten, että oletamme fotonilla olevan massa.

        Nyt merkitään ensin seuraavasti:
        P = E/c;
        P = valomomentti;
        c = fotonin eli valon nopeus;
        m = fotonin massa;
        .......
        P = E/c;
        P = mc;
        E/c = mc
        E = mc2 MOT.


      • PUNAKAARTIMESTARIT0070

        HEI! Te Hyvät Toverit ja Porvarit olette varmaankin sitä mieltä, että TYÖTTÖMYYS johtuu vain ja ainoastaan siitä syystä, kun Työn Sankarin palkkataso on liian korkea.


        Niin ja haluan nyt kysyä vielä Teiltä Toverit ja Porvarit sitä asiaa, että onko HUOLTOTURVAETUUDET teidän mielestänne puhdasta loisimista, mutta kuitenkin siten, että kun suomalainen Iskutaistelija loisii, niin se on HYVÄ ASIA, kun taas pakolainen todella pakosta loisii, niin tämä on sitten Teidän Persukapot mielestänne erittäin PAHA ASIA.


        Nyt Eräs Kulkuri ja Katunarri haluaa korostaa vielä sitä asiaa, että pitää ainakin yrittää tutkia sitä, että MIKSI ihmiset ns. Kolmannista Maista lähtevät pakolaisiksi siinä mittakaavassa kuin todella tapahtuu. Niin ja kysyn nyt vielä Teiltä PERSUKAPOT todella sitä asiaa, että miten TE toimisitte silloin varsinkin, kun TE ette ole SOTILAS, kun korvissa vinkuvat konetuliaseiden luodit? Tekisikö mieli lähteä muille maille markkinoille vai mitä TE tekisitte?


        Onko rehellisten Kommunistien ja Materialistinen Filosofia LD rs:ää kannattavien tappaminen ja vainoaminen todella HYVÄ ASIA Arvoisat PERSUKAPOT?


        Voimme kai todeta myös sen asian, että onhan nyt Valkolaisalueilla todella pahoja ongelmia myös SUOMI-valtion eri alueilla kuten nyt esimerksi sellaisissa kaupungeissa kuin TURKU, TAMPERE, HELSINKI ja niin edespäin. Me voimme nyt kysyä vielä sitä, että mistä syystä todella, jotkut kuten Persukapot sanovat siten, että jos ei muusta syystä niin siitä, kun Omistajasankarit kuulemma joutuvat maksamaan ns. Takatuuppareille liian kovaa ja karua palkkaa sen, että mitä pitää todella tehdä. Kysyisinkin nyt vielä sitä asiaa, että mikä palkkataso olisi sopiva ns. Takatuuppareille Teidän PERSUKAPOT mielestänne. Onko nyt Yhdeksän Euron päiväpalkka sopiva tai sitten ei? Tiedättekö Te PERSUKAPOT sitä, että mitä kaikkea pitää sisällään RENGASTEORIA ja erikoisesti Tuotantopääoman kaava R-T...P...T'-R' rs?


    • VERKKOKOULUMESTARIT0070

      RAUNIOKOULUMESTARIT0000
      7.7.2017 11:51
      UUSI
      PALVELUKOULUMESTARIT0070
      7.7.2017 11:49
      UUSI
      HEI! Mitenkähän meidän tavallisten katunarrien ja kulkurien pitää todellakin suhtautua ns. Kovan Linjan Äärimmäinen OIKEISTO rs:ään? Ovatko Teidän Hyvät Valtakuntaiskurit mielestänne Äärimmäisen Oikeiston Vallankumoukselliset todella jonkun yhteisön ystäviä vai vain ja ainoastaan erittäin kovan tason Yrittäjyyspalvelu rs:n edushenkilöitä?

      Onhan nyt myös hyvä tuoda kehiin ns. PANNUKAKKU eli RENGASTEORIA rs ja todeta sen asiayhtymän, että jos me ensin otamme kehiin 3-4 metrisen rautalangan ja vedämme sen suoraksi ja sitten kun rautalanka on suorana maan kamaralla, niin tämän jälkeen liitämme rautalangan molemmat päät yhteen siten, että syntyy YMPÄRÄ.

      Nyt on sitten HYVÄ KYSYMYS se asia, että mitä me huomaammekaan, jos ensin olemme nimittäneet rautalangan toisen pään nimellä Äärimmäinen Oikeisto ja sitten toisen pään Äärimmäinen Vasemmisto. Onko nyt totta se asia, että Äärimmäinen Oikeisto ja Äärimmäinen Vasemmisto on yhtynyt samaksi kuvioksi ts. Rautalankaympyräksi?

      Me voimme nyt kysyä vielä sitä asiakuviota, että mikä ero loppujen lopuksi on Äärimmäinen Okeisto ja Äärimmäinen Vasemmisto rs:n välillä. Onko todella yhtään mitään? Me voimme nyt kuitenkin todeta sen, että molemmat sekä Äärimmäinen Oikeisto että Äärimmäinen Vasemmisto ovat erittäin kovan tason Väkivaltakoneistoja. Niin ja nyt kuitenkin molemmat Äärimmäinen Oikeisto ja Äärimmäinen Vasemmisto väittävät molemmat rakentavansa TELLUS-planeetan päälle maanpäällistä paratiisia IHANTOLA-periaatteella.


      MATERIALISTINEN FILOSOFIA ja SOSIOLOGIA LD DN
      MITÄ TARKOITTAA MARXILAINEN REVISIONISMI LD?

      Nyt on hyvä huomata se asia, että Pääomakirja on vain tutkimus siitä asiasta, että miten Luontaistalous muuttui Työnjakoon Perustuvaksi Vaihdantatalous eli Pääomatalous eli KAPITALISMI rp:ksi ja että miten Kapitalismi toimii tai sitten ei. Niin ja nyt on hyvä huomata myös se asia, että Pääomakirjassa ei ole kerrottu yhtään mitään siitä asiasta, että minkälainen on sosialistinen talous- ja yhteiskuntajärjestelmä, joten Pääomakirja ei ole Sosialismin ja Kommunismin Raamattu vaan vain ja ainaostaan Yhteiskunta- ja Taloustieteellinen Tutkimus. Meidän pitää vielä muistaa ainakin se asia, että vaikka Pääomakirjassa on kohta LUOKAT, mutta ei täälläkään ole kerrottu yhtään mitään siitä asiasta, että mitä Työväenluokka tarkoittaa, kuka siihen kuuluu ja millä perusteella, sillä luvussa LUOKAT kerrottiin vain sellaisista asioista kuin Maanomistajat(MO), Pääomanomistajat(PO) ja Työvoimanomistajat(TO).

      Kun nyt PERUSMARXISMI rp:n lisäksi on olemassa myös sellainen anarkistinen oppijärjestelmä kuin MARXISMI-LENINISMI, niin on kai syytä vähän tarinoida siitä asiasta, että mikä ero on Perusmarxismi ja Marxismi-Leninismi rp:n välillä. Nyt Marxismi-Leninismi rp:n perusta on Suhteellisuusteoria, Alkupaukkuoppi ja Neliulotteinen Geometria, kun taas Perusmarxismi rp pohjautuu Luonnon Dialektiikka eli LD rp:hen.

      Haluan nyt tiedustella Teiltä Hyvät Ylinerot sitä asiaa, että minkälainen voisi olla Neliulotteisen Geometrian koordinaatiston Puusepän mallli eli XYZW-avaruus. Jos sanon, että me voimme helposti kuvitella sen, että minkälainen on XYZ-avaruuteen perustuva Koordinaatisto, mutta kuka nyt todella voi sanoa ja kuvitella sen, että minkälainen on Professori Zöllnerin Neliulotteisen Geometrian XYZW koordinaatiston puusepän malli. Minä en ainakaan pysty mieltämään XYZW-avaruutta millään muulla tavalla kuin sanomalla Metri-Metri-Metri-Sekuntti, mutta nyt koordinaatisto ei ole symmetrinen eli yhteneväinen, vaikka pitäisi olla.

      Niin ja nyt sitten Luonnon Dialektiikka eli LD on pähkinän kuoressa seuraavankaltainen oppijärjestelmä.
      LD:n kategoriat ovat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD:n liikelaki on: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Tasitelun Laki, Lieltämisen Kieltäminen eli SOPIMULAKI.
      LD:n lausepuun Peruslause on: A) AINE-MATERIA(MASSA) sekä B) Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Laatuavaruus. (Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria sekä XYZ-avaruus eli VIIVA PINTA-ALA TILAVUUS)

      Meidän pitää vielä muistaa se, että Euklidinen Geometria rp:tä ei voi liittää Neli- tai N-ulotteiseen Geometriaan, sillä Euklidinen Geometria rp pohjautuu käsitteisiin VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS. Me voimme vielä kysyä sitä, että miten on asiat Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria Kolmiulotteisena eli XYZ-avaruus rp:n kohdalla. Niin mitenkä on nyt näreet ja aidan seipäät Hyvät eri lajien Iskutaistelijat ja Ylinerot? Minusta Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria on myös sellainen, että sitä ei voi yhdistää Neli- ja N-ulotteiseen Geometriaan. Miksi on asiat näin? Minun vastaukseni on se, että me voimme kuvitella helposti sen, että minkälainen on Kolmiulotteinen XYZ-avaruus, mutta on suorastaan mahdotonta käsittää sitä, että minkälainen on Neliulotteinen XYZW-avaruus rs.

    • PUNAKAARTIMESTARIT0070

      PUNAKAARTIMESTARIT007
      9.7.2017 19:14
      Extyökkäri kirjoitti:
      Taas tulee paksua pravdaa!

      Keitä ovat kapitalistit? Tuskin niitä edes montaa löytyy vaikka alkaisit hakemaan, työläisiähän me suurimmaksi osaksi olemme, tulevia, nykyisiä tai entisiä.

      Eläke ei ole sosiaaliapua vaan se on jotain mitä on ansaittu eli viivästettyä palkkaa. Sen maksaa eläkevakuutusyhtiö johon työntekijän työnantaja on osan palkasta maksanut eläkemaksuina. Niitä rahoja tässä käytetään. Sosiaaliset avut ja työttömyyskorvaukset taan maksetaan verorahoista pääosin joten niihin osallistuvat eläkeläisetkin.

      Kansaneläke on lähellä sosiaaliapua mutta sitä en saa senttiäkään.

      Ei sitä ennenkään kuka tahansa työtä saanut, jos tänään suhtautuu asiallisesti työhön ja on ammattitaitoinen niin kyllä työtä saa. Siitä on kokemuksia lähipiiristä, sitä saa ihan liiaksikin jottei ehdi edes lomia viettämään.

      Varmin tapa saada vakituinen työ on edelleen yrittäjäksi alkaminen, siinä vaan pitää olla silmät auki ja nähdä mitä puuttuu jota itse kykenisi tuottamaan.

      Mistä sinä vanhan työläisen titteliksi löydät änkyräporvarin? Taidat olla ihan sekopää!

      HEIPPA!!!
      Mitä pahaa on ns. PRAVDA-sanassa, sillä sehän on käyttökiellä sama asia kuin sana TOTUUS? Miksi Me emme voisi kertoa omia mielipiteitä Arvoisa Ylinero Extyökkäri? Te Ylinerot olette aina sitä mieltä, että Me tyhmät ja ehkä vähän sekopäät KOMUT ja SOSSUT valehtelemme ja sekoilemme aina joka hetki, kun taas Te Ylineroporvarit ainakin omasta mielestänne kerrotte vain ja ainoastaan TOTUUS ja vieläkerran TOTUUS rs:n.

    • PUNAKAARTIMESTARIT0070

      HEI! Nyt Porvari ja Toveri AM on Rasisti, Sadisti ja Fasisti siis todella sellainen henkilö, joka kannattaa tulisesti sellaista Aateryvästä kuin Kovan Linjan VALTIOSOSIALISMI sekä vielä tämän seuraavia alaosastoja: Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissoslialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT.


      Niin ja nyt sitten kovin mahdollinen NATSIDEMARIT-aate on STALINISMUS eli TERÄSMIESAATE siis toisin sanoen RASCISMUS eli ROTUOPPI ja FASCISMUS eli RUOSKAOPPI. Voimme kai todeta sen asian vielä, että ainoa aitolahtelainen Työläisaate on todellakin COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI ja SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI sekä NATUROLOGIA eli LUONTO-OPPI.


      Me voimme vielä kysyä sitä, että minkälainen Kommunisti eli KOMMARI voi olla sellainen HENKILÖ, joka väittää kannattavansa RASCISMUS et FASCISMUS ts. STALINISMUS rs:ää siis yhtä kuin ROTUOPPI ja RUOSKAOPPI sekä TERÄSMIESAATE rs:ää.


      Nyt kysyn vielä sitä, että minkä lajin PERSU ja NATSIKAPO rs:n kannattaja on sellainen NATSIKOMU, joka julistää omaksi aatekuviokseen seuraavan väittämän: Olisi varmaan ihan samaa, kuin SKP:lläkin, mutta sitten tulee mutta, olen rasisti, kun vaadin ja haluan. että Suomeen tulevat pakolaiset tarkistetaan jo lähtömaassa. Rajatarkastukset takaisin, niin että rajaa ei ylitetä ilman asianmukaisia asiakirjoja, ja että ei löydy rikosrekisteriä.


      Ovatkohan nyt ns. NATSIKOMUT sellaisia ihmeolioita, jotka ovat ihan tasan tarkkaan täysin puhtoisia pulmusia päin vastoin kuin me Vapaa Kommunismi ja Vapaa Sosialismi sekä Naturologia rs:ää kannattavat ja tukevat LEGA COMMUNISTICA eli KOMMUNISTINEN LIITTO rs:n tukija- ja kannattajajoukot.
      Tykkää · Vastaa · Hetki sitten

    • VERKKOPALVELUMESTARIT007

      PUNAKAARTIMESTARIT0070
      10.7.2017 0:01
      UUSI
      HEI! Nyt Porvari ja Toveri AM on Rasisti, Sadisti ja Fasisti siis todella sellainen henkilö, joka kannattaa tulisesti sellaista Aateryvästä kuin Kovan Linjan VALTIOSOSIALISMI sekä vielä tämän seuraavia alaosastoja: Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissoslialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT.

      Niin ja nyt sitten kovin mahdollinen NATSIDEMARIT-aate on STALINISMUS eli TERÄSMIESAATE siis toisin sanoen RASCISMUS eli ROTUOPPI ja FASCISMUS eli RUOSKAOPPI. Voimme kai todeta sen asian vielä, että ainoa aitolahtelainen Työläisaate on todellakin COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI ja SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI sekä NATUROLOGIA eli LUONTO-OPPI.

      Me voimme vielä kysyä sitä, että minkälainen Kommunisti eli KOMMARI voi olla sellainen HENKILÖ, joka väittää kannattavansa RASCISMUS et FASCISMUS ts. STALINISMUS rs:ää siis yhtä kuin ROTUOPPI ja RUOSKAOPPI sekä TERÄSMIESAATE rs:ää.

      Nyt kysyn vielä sitä, että minkä lajin PERSU ja NATSIKAPO rs:n kannattaja on sellainen NATSIKOMU, joka julistää omaksi aatekuviokseen seuraavan väittämän: Olisi varmaan ihan samaa, kuin SKP:lläkin, mutta sitten tulee mutta, olen rasisti, kun vaadin ja haluan. että Suomeen tulevat pakolaiset tarkistetaan jo lähtömaassa. Rajatarkastukset takaisin, niin että rajaa ei ylitetä ilman asianmukaisia asiakirjoja, ja että ei löydy rikosrekisteriä.

      Ovatkohan nyt ns. NATSIKOMUT sellaisia ihmeolioita, jotka ovat ihan tasan tarkkaan täysin puhtoisia pulmusia päin vastoin kuin me Vapaa Kommunismi ja Vapaa Sosialismi sekä Naturologia rs:ää kannattavat ja tukevat LEGA COMMUNISTICA eli KOMMUNISTINEN LIITTO rs:n tukija- ja kannattajajoukot.
      Tykkää · Vastaa · Hetki sitten

    • PALVELUKOULUMESTARIT0070

      AKATEMIAKOULUMESTARIT007
      12.7.2017 13:18
      UUSI
      MITÄ TARKOITTAA TYÖVÄENLUOKKA JA TEKNOKRATIA?

      HEI!

      Te Vasemmistotaistelijat kysyitte jotain sellaista, että mitä todella tarkoittaa Työväenluokka. Jo silloin kun eräs kulkuri ja katunarri kulutti penkkejä Marxilainen Filosofia ja Sosiologia rp:n opintopiirin kerhoissa, niin meille muodostui ongelmaksi se asia, että mitä työväenluokka todella tarkoittaa, kuka siihen työväenluokkaan kuuluu ja millä perusteella. Kun nyt eräs kulkuri sanoi, että Pääomakirjan Arvolakimalli LD rL:än mukaan työväenluokkaan kuuluvat kaikki HE, jotka saavat toimeentulonsa palkkaluonteisesti, siis henkilö on vieraan palveluksessa, niin tällöin moni Vallankumoustaistelija oli saada suorastaan hermoromahduksen. Voimme kai todeta sen, että ensi näkemältä työväenluokka voidaan määritellä tässä ja nyt HETI, mutta me voimme myös kysyä siten, että voidaanko todella. Kuuluvatko erilaisissa yrityksissä ja järjestöissä toimivat sekä täysin palkallaan elävät johtajat työväenluokkaan vai eivät?


      Mehän voimme tarkastella työväenluokka-asiaamme pelkästään Omistajuuspohjalta ainakin ensi alkuun ja sitten myöhemmin yrittää selvittää sitä, että mihin erilaisiin ryhmiin palkansaajat eli “työväenluokka” voi todella kuulua. Nyt on ollut keskustelussa se, että silloin kun Adam Smith kirjoitti tai kirjoitutti Haamukirjoittajien avulla kirjansa nimeltään KANSAKUNTAIN VARALLISUUS, niin eri yritykset olivat kullakin liiketoimialueella hyvin samanlaisia. Nyt koon suhteen 1800-luvun alkupuolella eri yritykset vaihtelivat kooltaan korkeintaan hyvin pienen tason hajontajana ei siis niin kuin nyt tällä hetkellä, kun eri yritysten koko vaihtelee kioskitason yrityksistä keskisuureen ja jättisuureen sekä monikansallisiin yritysyhtymiin asti.


      Kun 1800-luvun eri liiketoimiyrityksiä tutki, niin tämän pienen hajontakuvion piiriin suurin piirtein kaikki yritykset olivat liitettävissä. Nyt 1800-luvulla kaikki yritykset olivat liitettävissä IDENTTISYYSOLETUS rp:n piiriin C:n ja Q:n osalta todella pienen hajontakuvion sisälle, joten ihan hyvin voimme sanoa siten, että ADAM SMITH Kansakuntain Varallisuuskirjassa kertoi sen, että mikä oli Realismia 1800-luvulla eri yritysten koon suhteen.


      Me voimme vielä todeta sen, että näissä 1800-luvun yrityksissä omistajat toimivat myös yritysjohtajina eikä palkkarengit niin kuin jo 1900-luvun loppupuolella ja 2000-luvulla. Sen vuoksi kun 1900-luvun loppupuolella eri yritysten myös korkeimpina johtajina aina Pääjohtajatasolle asti alkoivat toimia ns. Palkkajohtajat ja nyt näitä palkkajohtajia alettiin kutsua Teknokraateiksi ja näitä teknokraattien yhteisöjä taas TEKNOKRATIA rp:ksi, niin nyt on ainakin Hyvä Kysymys se, että kuuluvatko nämä Teknokratian jäsenet Työväenluokkaan vai eivät. Niin ja nyt haluan todella kysyä sitä, että kuuluvatko ja jos eivät kuulu, niin MIKSI, ja jos kuuluvat, niin MIKSI.


      Nyt keskustelun alustukseksi ja herättämiseksi tuon näkyville sen, että PÄÄOMAKIRJA kohdassa LUOKAT kertoo ns. elinkeinoelämän erilaisista kerrostumista ja vastaavista. Voin nyt ensi alkuun todeta sen, että kohdassa luokat ei kerrota yhtään mitään Työväenluokasta vaan erilaisista omistajista kuten Maanomistajat (MO), Pääomanomistajat (PO) ja Työvoimanomistajat (TO). Nyt sitten nämä eri omistajat voidaan ryhmitellä seitsemään erilaiseen osastoon siis MO, PO, TO, MO PO, MO TO, PO TO, MO PO TO. Me voimme nyt kysyä sitä, että mistä on tullut käsite Työväenluokka varsinkin, kun sitä ei mainita PÄÄOMAKIRJA rp:ssä yhtään missään kohdassa.


      LUONNON DIALEKTIIKKA LD rs:n lausepuun peruslause on seuraava:
      (A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus, Euklidinen GEOMETRIA, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus siis VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS)
      LD rs:n peruskategoriat ovat seuraavat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD rs:n liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun LAKI, Kieltämisen KIeltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      TykkääNäytä lisää reaktioitaKommentoiJaa
      Kommentit
      Kalervo Krekula

      Kirjoita kommentti…
      Valitse tiedosto
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • OPISTOPALVELUMESTARIT000

      SATAMAPALVELUMESTARIT000
      12.7.2017 22:40
      Extyökkäri kirjoitti:
      Taidat olla täystollo hapaja!! Jos ihminen on isänmaallinen ja kannattaa järjestynyttä ja turvallista yhteiskuntaa niin se ei tee hänestä fasistia vaan kunnon kansalaisen!

      On niin teidän komuloispetturien tapasta alkaa nimittelemään muita fasisteiksi jos eivät ole teidän riveissänne mutta se on vain pravdaa eli komuloisharhaa!!

      Vain komut hakevat vihollisia, sitä ne ovat aina tehneet ja 1939 jopa natsien kanssa liitossa!

      Siinä tosin olet oikeassa, vasemmiston tavoilla ei hyvinvointia ole koskaan ja missään saatu syntymään! Hyvinvointiin kun tarvitaan varallisuutta ja sitä syntyy vain oikeiston tavoilla!


      HEI! Minkälainen on ns. Natsiputler kuten esimerkiksi Kyselijä-X tai Antipunikki? Onko Toveri ja Porvari Extyökkäri tietoinen siitä asiasta, että on olemassa VALTIOSOSIALISMI ja tämän alaosastot kuten NATSIKOMUT, NATSISOSSUT ja NATSIDEMARIT? Niin ja onko nyt Porvari ja Toveri Extyökkäri tietoinen myös siitä asiasta, että Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT tarkoittaa sitä asiaa, että Kansallisvaltiossa täytyy olla täysin yksityisessä omistuksessa vähintään 85 prosenttia kansallisvaltion varallisuudesta ja että vielä KANSALLISVALTIO rs:ssä täytyy olla olemassa erittäin kovan tason TURVALLISUUSPALVELU rs, jotta voidaan ehkäistä tehokkaasti kaikki sellainen YHTEISKUNTATOIMINTA, joka voisi uhata yksityistä omistajuutta ja samalla Kansallinen Demokratia rs:ää? Niin ja kaikkien sellaisten, jotka omasta mielestään voisivat olla NATSIDEMARIT rs:n jäsenkuntaa, niin pitää toimia oikein kovalla tavalla kaikenlaista ANARKISMUS-toimintaa vastaan siis toimia erittäin kovalla tavalla kaikenlaista Vallankumouskommunismi rs:ää vastaan.

    • AKATEMIAKOULUMESTARIT007

      OPINTOKERHOMESTARIT0070
      3.7.2017 14:41
      UUSI
      HEI!

      Mitä se Teidän HR laajennettu spiraali tarkoittaa ja myös kuvaa?
      Teidän pitää muistaa se asia, että MarxilaisLeniniläinen Sosiologia on juuri tämä ns. KORKKIRUUVITEORIA siis Metsästys- ja Kalastuskausi, Orjanomistusjärjestelmä, Feodalismi, Kapitalismi, Sosialismi ja Kommunismi1 jatkumona Orjanomistusjärjestelmä2, Feodalismi2, Kapitalismi2, Sosialismi2 ja Kommunismi2 ja sitten jatkumona aina äärettömyyteen asti teorian mukaan.


      Mehän voimme myös todeta sen asian, että PÄÄOMAKIRJA rs ei tunne kuin KAKSI korostan KAKSI Talousjärjestelmää nimittäin LUONTAISTALOUS ja PÄÄOMATALOUS eli KAPITALISMI rs:n. Nyt sitten PÄÄOMAKIRJA on vain ja ainoastaan tutkimus siitä asiasta, että miten Luontaistalous muuttui Vaihdantatalous eli Pääomatalous eli Kapitalismi rs:ksi ja että miten Pääomatalous toimii tai sitten ei.


      Me voimme vielä todeta sen asian, että FEODALISMUS eli LÄÄNITYSLAITOS pitää sisällään seuraavat Taloushallintajärjestelmät siis KERÄILYTALOUS, ORJATALOUS, VALTIOTALOUS ja KAUPPATALOUS rs:t. Nyt ilmeisesti Me huomaamme sen, että FEODALISMUS eli LÄÄNITYSLAITOS ei ole Talousjärjestelmä vaan POLITOLOGIA NOVA eli UUSI VALTIO-OPPI rs:ään kuuluva ns Poliittinen Hallintajärjestelmä, ei siis todellakaan yhtän mitään muuta.
      Haluan kysyä vielä sitä asiaa, että jos Teidän Vallankumousiskurien mielestä Sosialismi ja Kommunismi tulee toteutumaan deterministisellä eli täydellisellä varmuudella, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että mitä hyötyä todella on käytännössä ns. PUOLUELAITOSTOIMINTA rs:stä varsin, jos ME katutallaajat emme voi tietää tasan tarkkaan edes Sosialismi- ja Kommunismiasian peruslähtökohtia.


      Pääomakirjan Arvolakimalli on pähkinän kuoressa seuraava:
      Makroteoria: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppapääoma R-T-R', Tuotantopääma R-T...P...T'-R'.
      Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
      Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.
      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan Tavarasta tai Palveluista. VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Työtunti- ja Rahayksikkömääräinen.
      KASAANTUMINEN on Yritystalouskohtainen asia ja KESKITTYMINEN on Julkistalouskohtainen asia.


      Luonnon Dialektiikka LD eli DIALECTICA NATURALIS DN
      LD:n lausepuun peruslause on seuraava: AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus (Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.
      LD:n liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun LAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.
      LD:n peruskategoriat ovat seuraavat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.

    • PUUTARHAKOULUMESTARIT000

      Miksi nyt Punakaartien Keskusjärjestö on PYHIMYS ja Natsikomut Teidän HR mielestänne epämääräistä sekoiluporukkaa?


      Mitä mieltä Te Toveri ja Porvari HR olette sellaisista yhteisöistä kuin Lega Communistica eli Kommunistinen Liitto rs ja Partito Communistica eli Kommunistinen Puolue rs, kun molempien Teoria- ja Aatekehikko on COMMUNISMUS LIBERA ja SOZIALISMUS LIBERA sekä NATUROLOGIA rs?


      Onko nyt Teidän Arvoisat Toverit ja Porvarit mielestänne tämä meidän Vapaa Kommunismi ja Vapaa Sosialismi sekä LUONTO-OPPI rs todellakin ainoana sellainen kuviokellunta, joka pohjaa ja perustaa Teoriat, Mallit ja Kaavat vain ja ainoastaan Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI sekä LUONNON DIALEKTIIKKA LD eli DIALECTICA NATURA DN rs:ään?


      Minusta ainakin Materialistinen Filosofia ja Sosiologia ei voi perustua kuin Pääomakirjan Arvolakimalli rs:ään sekä vielä Luonnon Dialektiikka LD rs:ään.
      Niin ja nyt Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause on muotoa: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus (Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS).
      LD:n peruskategoriat ovat seuraavat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD:n liikelaki on seuraavan kaltainen kehitelmä: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun LAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.


      Niin ja nyt kysyn vielä sitä asiaa todellakin, että voiko Materialistinen Filosofia rs perustua ja pohjautua SUHTEELLISUUSTEORIA ja AIKA-AVARUUS rs:ään, sillä molemmat perustuvat ja pohjautuvat Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geomertia rs:ään. Onko nyt Materialistinen Filosofia siinä kuviokelluntavaiheessa, että LD:n lausepuun peruslause ei sovi kuvioihin, sillä LD:n lausepuun peruslauseen keskeiset tekijät ovat AINE-MATERIA(MASSA) ja Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA, kun taas Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus vaatii toimiakseen teoriakuvioissa Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ää.


      Nyt ilmeisesti ME olemme siinä tilanteessa, että LD on poispyyhitty Materialistinen Filosofia rs:stä, joten nyt on vielä olemassa sellainen HYVÄ KYSYMYS, että mikä nyt sitten käy todella Materialistinen Filosofia rs:n lausepuun peruslauseeksi Hyvät ja Arvoisat Toverit ja Porvarit. Onko ainoa mahdollinen kuviokelluntaympäristö se, joka on Objektiivinen Idealismi rs:n lausepuun peruslause siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus?


      Niin ja nyt on olemassa vielä sellainen Kuviokelluntavaihe, joka kysyy, että mikä ERO tai eroittava tekijä voisi olla Objektiivinen Idealismi ja Materialistinen Filosofia rs:n välillä, jos niillä on sama lausepuun peruslause siis HENKI-KÄSITE sekä N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Mitä nyt erään katunarrin ja kulkurin kysymykseen ehkä haluavat vastata Toverit ja Porvarit, niin MITÄ kaikkea todella?

    • SATAMAKOULUMESTARIT0070

      OPISTOPALVELUMESTARIT007
      16.7.2017 1:24
      UUSI
      Kansakuntamestarit kysyvät seuraavaa: "Ovatko nyt todella Vallankumousiskurit Ylineroja eli sellaisia, jotka tietävät, tuntevat ja osaavat ihan kaiken mahdollisen ja mahdottoman Arvoisat HT, HR ja Vastaavat?"

      Me Valtakuntamestarit kysymme nyt seuraavaa: "Mikä on nyt vastauksenne ns. Kovaan Kysymykseen? Mitä tarkoittaa nyt RIISTO, LUOKKASOTA, VAPAA KILPAILU JA MARKKINAVOIMAT? Onko sellainen Yhteiskunta vapaa ja luokkatietoinen, jossa on vain ja ainoastaan YKSI siis vain YKSI omistaja siis VALTIO-OMISTAJA? Kun Yksinvaltainen JOHTAJA ja YLIPÄÄLLIKKÖ rs komentaa VALTIO ja HALLINTOKUNTA rs:ää, niin tarkoittaako tämä sitä asiaa todella, että TYÖVÄESTÖ ja jopa RIVITYÖLÄISET hallitsevat yksi yhteen eikä vain ja ainoastaan ITSEVALTIAS VALTIOJOHTAJA?"

      Retkikoulumestarit kysyvät seuraavaa Kuviokellunta rs:ää: "Miksi Te Toveri HR ette myönnä sitä asiaa, että on olemassa VALTIOSOSIALISMI ja tämän alaosastot Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT? Niin ja nyt Te Toveri HR voitte valita sen, että oletteko TE Natsikomu, Natsisossu vai Natsidemari. Minä ainakin oletan siten, että Te Toveri HR olette NATSIDEMARI siis kannatatte sitä asiaa, josta nyt Kulkurit ja Katunarrit käyttävät nimeä Kansallisdemokratismi eli toisin sanoen VALTIO ja KUNTA ei saa omistaa Kansakuntavarallisuudesta kuin korkeintaan 10-15 prosentia ja loppujen pitää olla ehdoitta yksityisessä omistuksessa. Nyt korostamme vielä sitä asiaa, että vain ja ainoastaan Yksityinen YRITTÄJYYS voi nostaa jonkin VALTIO rs:n kukoistukseen, kun taas VALTIO-OMISTAJUUS rs on tasan tarkkaan täydellisen tuhon tie."

    • PUUTARHAKOULUMESTARIT007

      Nyt kysyn sitä, että mitä kaikkea Teidän X mielestänne voisi Sosialismi ja Kommunismi Talous- ja Yhteiskuntajärjestelminä tarkoittaa. Oletteko Te Extyökkäri sitä mieltä, että Sosialismi ja Kommunismi Talousjärjestelmänä tarkoittaa yksinkertaisesti vain sitä, että VALTIO eli KRUUNU omistaa kaiken tuotannollisen omaisuuden ja että vielä tätä valtiota hallitsee YKSI ainoa puolue kuten NL ja KEVSOS-maissa? Oletteko Te Arvoisat Toverit ja Porvarit huomanneet sitä, että tälläistä Sosialismi tai Kommunismi rs:ää kutsutaan aina KANSALLISKOMMUNISMI- tai KANSALLISSOSIALISMI-nimillä ja että tälläistä valtiota, jossa VALTIO omistaa kaiken Tuotannollisen omaisuuden, niin kutsutaan myös aina Kansallissosialistiseksi tai Kansalliskommunistiseksi, ei siis Sosialistinen tai Kommunistinen nimillä.

      Mitä pitävät sisällään SOZIALISMUS ja COMMUNISMUS eli Sosialismi tai Kommunismi, kun nämä määritelmän mukaan arvoiden ovat jotain muuta kuin Natsikomujen tai Natsisossujen hallitsemat Valtiot tai Valtioyhtymät. Meidän pitää nyt ensialkuun muistaa se, että Sosialismi on selkokielellä yhtä kuin KAVERUUS ja TOVERUUS ja Kommunismi on selkokielellä taas sama asia kuin KUNTALAISUUS.

      Me voimme todeta sen asian erikoisesti, että KULTTUURIHISTORIA ei tunne kuin KAKSI korostan siis KAKSI Talousjärjestelmää nimittäin LUONTAISTALOUS ja PÄÄOMATALOUS eli KAPITALISMI rs:t. On hyvä vielä huomata se, että LENINILÄINEN SOSIOLOGIA ja FILOSOFIA on varmasti täysin eri asia kuin MARXILAINEN SOSIOLOGIA ja FILOSOFIA. Nythän Leniniläinnen Sosiologia rs:n perusta on ns. KORKKIRUUVITEORIA siis METSÄSTYS- JA KALASTUSKAUSI, ORJANOMISTUSJÄRJESTELMÄ, FEODALISMI, KAPITALISMI, SOSIALISMI ja KOMMUNISMI1 jatkumona siten, että Kommunismi1 rs:n jälkeen tulee Orjanomistusjärjestelmä2, Feodalismi2, Kapitalismi2, Sosialismi2 ja Kommunismi2 ja jatkumona siten, että Kommunismi2 rs:n jälkeen tulee Orjanomistusjärjestelmä3, Feodalismi3, Kapitalismi3, Sosialismi3 ja Kommunismi3 sekä tämän jälkeen jatkuma siten, että aina äärettömyyteen asti toistuu seuraava jaksotus siis ORJANOMISTUSJÄRJESTELMÄ, FEODALISMI, KAPITALISMI, SOSIALISMI ja KOMMUNISMI. Onhan nyt Leniniläinen SOSIOLOGIA rs:ssä vielä esimerkiksi seuraava ongelma: Jos nyt Kommunismi1 edustaa lähes täydellisesti Työväestön ja Työväen Luokan etua, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että mitä Työväen Luokan etukuviota taas edustaa Kommunismi1 rs:n jälkeen tuleva Orjanomistusjärjestelmä2.

      Meidän pitää vielä muistaa se asia, että Marxilainen Filosofia ja Sosiologia LD rs:n mukaan Feodalismi eli LÄÄNITYSLAITOS ei ole Talousjärjestelmä vaan Taloushallintajärjestelmä siis KERÄILYTALOUS, ORJATALOUS, VALTIOTALOUS ja KAUPPATALOUS.
      MITÄ kaikkea Sosialismi ja Kommunismi pitävät sisällään, kun NE eivät ole todellakaan sellaisia asioita kuin TALOUS- ja YHTEISKUNTAJÄRJESTELMÄT? On meidän tyytyminen siihen, että Sosialismi ja Kommunismi ovat vain Yhteiskunta- ja Talousteoriakehitelmiä siis pitäen sisällään vain TEORIAT, MALLIT ja KAAVAT.

      Kun tilanne on sellainen, että Sosialismi ja Kommunismi rs:t eivät ainakaan suoraan auta meitä siinä asiassa, että minkälainen Yhteiskunta- ja Talousjärjestelmä olisi sopiva ja hyvä, niin MITEN me voisimme selittää itsellemme sen, että mikä Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä olisi meille todellakin PARAS MAHDOLLINEN? Onko nyt jäänyt jäljelle vain se, että on parasta antaa Taloudellisten ja Teknisten Liikelakien ja Liikevoimien ratkaista se asian, että MIKÄ Yhteiskunta- ja Talousjärjestelmä on HYVÄ?

      Me voimme todeta sen, että Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä rs:ssä jäljelle jäi vain ja ainoastaan VAPAA MARKKINATALOUS eli ts CAPITALISMUS eli Kapitalismi eli PÄÄOMATALOUS ja vielä siten, että meidän Vapaa Markkinatalous ainakin 85 prosentin osuudella pohjautuu Yksityiseen Omistajuuteen siis YKSITYISYRITTELIÄISYYS rs:ään. Onhan se totta, että paras mahdollinen Yhteiskuntajärjestys löytyy vain Vapaiden Markkinavoimen Toiminnan Tuloksena siis ei sellaisten Monopolien kuin ovat Valtiososialistiset Talousjärjestelmät.

      On olemassa vielä sellainen asia kuin RENGASTEORIA siis Polipoli eli Avoin Rengas, Oligopoli eli Puoliavoin Rengas ja Monopoli eli Suljettu Rengas. Nyt Polipoli on Elinkeinoelämässä arkipäivää vain silloin, kun Klassikkomallin oletukset Elinkeinoelämässä ovat reaalisina olemassa, ja joista keskeinen on IDENTTISYYSOLETUS C:n ja Q:n suhteen ja seuraavat ovat Vallitsee Täydellinen Informaatio, Alalle ja sieltä pois pääsee Kitkatta, Yritykset ovat pieniä kuin pisara meressä, joten NE ottavat Markkinahinnat annettuina, Kunkin alan yritykset ovat keskenään täysin Hogeenisiä eli Yhteneviä ja Vallitsee vielä Täystyöllisyystasapaino, joten kaikki, jotka haluavat tehdä työtä, niin saavat sitä. Oligopoli eli Puoliavoin Rengas on sellainen, jossa on jo olemassa Rikollisperheitä tai vastaavia, mutta pomojen pomo puuttu. Monopoli eli Suljettu Rengas on muuten samanlainen kuin Oligopoli, mutta nyt ovat Rikollisperheet tai Vastaavat pystyneet löytämään keskuudestaan Pomojen Pomon omia etujaan ajamaan.

    • NOTAARIKOULUMESTARIT07

      Onko Teille Porvarit ja Toverit selvinnyt se, että on olemassa ns. Yrityskohtaiset Kustannukset kuten PALKKA ja VASTAAVAT? Niin ja nyt sitten on olemassa se, että miksi on unohdettu se, että vaikka Työn Sankarin palkka on yksittäisessä yrityksessä KUSTANNUS, niin sama palkka on markkinoilla KYSYNTÄTEKIJÄ. Niin ja miksi nyt Persukapot todellakin haluavat sanoa siten, että Työttömyys- ja Huoltoturva on LUXUS- eli HERKKU-tekijä markkinakuvioissa? Mitähän nyt Edistyksen Ritarit kuten esimerkiksi Toveri ja Porvari AM, HT, HR ja Vastaavat ehkä haluaa vastata eräällä Komumulle ja Sossulle sekä Katunarrille ja Kulkurille tässä Sosiaalivakuutusasiassa?
      Tykkää · Vastaa · 11. heinäkuuta kello 23:33

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe