Dingo iskelmäfestareilla

dingoelää

Dingo oli oikeastaan erittäin hyvä Jämsän iskelmäfestivaaleilla. Bändillä on paljon tunnettuja lauluja joiden varaan voi festarikeikan helposti rakentaa. Yhteislaulussa jos mitataan niin Dingo oli ainakin lauantai-illan ehdoton ykkönen.
Mielenkiintoista katsella että mennäänkö jatkossakin näin varman päälle vai otetaanko riskejä ja tiputellaan joitain ikihittejä pois setistä ja tilalle tehdään uutta musiikkia.
Neumannin soolotuotantoa voisi myös ottaa mukaan, ainakin naiselleni cover biisin.
Bändi on varmasti jatkossakin vakiokalustoa tämän tyyppisillä kesäjuhlilla.
Keijo Quusta sen verran että ei ikä näy miehessä eikä soitossa, jos muiden askel on hieman lyhentynyt niin Quupalla se on vain pidentynyt vuosien saatossa.

18

585

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JanneK1984

      Oli koko festarin ykkönen. Bändi on aivan tajuttoman kovassa lyönnissä. Vähemmällä laulattamisella ja rumpusooloilla ehtisi festareillakin soittaa yhden biisin enemmän. No syksyn konserteissa sitten on enemmän aikaa.

    • heppuvaans

      Heti kun Dingot päästettiin ykköspallille soittamaan niin jälki oli murhaavaa. Eput jäi ihan telineisiin iskelmäfestivaaleilla.
      On Profeetoilla ja Robinilla aika haastava paikka soittaa näiden jälkeen Suomipopfestivaaleilla Jyväskylässä. Ei yksinkertaisesti riitä hyvät biisit vielä haastamaan Dingoa.
      Dingolla on vielä vuosia aikaa tehdä loistava ura ja kunhan työmoraali säilyy samana.
      Nipakin on kuin uusi mies kun on nykyään selvinpäin noilla keikoilla.

    • ffffghj

      Nyt on bändi iskussa!!

    • ygghhjjkl

      Norah, pyhä klaani, suru tahtoo sua ja mennään hiljaa markkinoille vois kanssa toimia

      • Mirah_

        Norah?


      • dingofani

        Tarkoitat varmaan Mirah biisiä?


    • dingofani

      Eilen Wanajafestareilla Hämeenlinnassa oli ihan mielettömän hyvä keikka myös, Dingo soii ja kuulostaa kyllä niin hyvältä. Ja keikan jälkeen dingon soitajat jakoivat vielä nimmareita.

    • heppuvaans

      Oli upea keikka Wanajalla. Dingo on ollut kaikilla kolmella näkemälläni kesän festarikeikalla paras bändi. Pidän ihmeenä jos ensi kesänä ei mennä vielä pidemmälle ja bändi ei soittaisi Ruississa ja Provinsissa. Dingo viimeisestä Ruissin keikastakin on jo 18 vuotta aikaa.
      Bändin hyvä suorittaminen on ollut varmasti yllätys kaikille.
      Mutta onko Dingolla annettavaa myös musiikillisesti? Nyt mennään 20-30 vuotta vanhojen laulujen varassa. Aika näyttää......

      • fanii

        Itsekin nyt 3 keikkaa nähneenä keikat oleet todella hyviä. Ehkä syksyn keikoilla enemmän valinnan varaa biiseissä kun on hieman pidempi aika soittaa... festareilla on vaan se 60min. Toivottavasti uutta musiikkiakin tulee...


    • Dingomania

      Jepp, hyviä keikkoja ollut pelkästään tähän mennessä. Sellaista vielä toivoisi että Nipa luopuisi kitarasta niin se mahdollistaisi 100% keskittymisen lauluun ja liikkumiseen lavalla. Luin tuossa juuri haastattelua Dingosta Yleltä. Erityisesti lämmitti seuraava kohta.

      "Dingon jäsenet ovat katselelet hieman haikeina vierestä kuinka esimerkiksi Popeda tai Eput ovat pärjänneet julkisuudessa vuodesta toiseen annostelemalla esiintymisiä ja ulostulojaan tarkalla kädellä.

      Neumann kertoo kuinka aiheesta on Eppujen Aku Syrjän kanssa tullut palaveerattua ja saatu oppia siitä miten temppu tehdään.

      – Pitää olla pitkäjänteinen, kärsivällinen sekä suunnitelmallinen, Neumann listaa."

      Juuri näin pitää toimiakkin! On selvät syyt miksi Popeda ja Eput ovat menestyneet edelleen hyvin ilman sen kummempia uusia hittejä.

    • dinkofaniddd

      Pitää kuitenkin muistaa että Popedalla ja Epuilla on paljon laajempi tuotanto kuin Dingolla. Eppujen ja Popedan keikoilla kuitenkin kuullaan myös 2000-luvun materiaalia. Dingo on nyt keskittynyt täysin vanhan tuotantonsa esittämiseen. Musta leski hittiäkään ei soiteta., sehän olisi uusi biisi muille paitsi Nipalle.
      Dingo on nyt livenä parempi kuin koskaan. Edelleenkin sanon että bändin tulevaisuuden kannalta myös uutta musiikkia olisi hyvä saada aikaan. Tuskin kukaan odottaa mitään ihmeitä mutta eihän kukaan ihmeitä odottanut tämän kesän keikoiltakaan. Dingo on kuitenkin vienyt pisteet kaikilla festareilla tähän asti. Hienosti on tehty treenit talvella.
      Neumann ei varsinainen kitaristi ole mutta tuohan hänen soittonsa lisää säröä suht poppeihin biiseihin.
      Bändin tulevaisuutta on mielenkiintoista seurata. Toivoisin ainakin että ei lähdettäisi hakemaan kuuta taivaalta konserttisalikiertueen merkeissä. Kunnon rundi klubeihin ympäri Suomen ensin, että orkesri tulee tutuksi taas kaikille. Sitten uutta musaa ja sen jälkeen konserttia jos kysyntää on.
      Ensi kesän festareille Dingo lienee jopa haluttu vieras, sen verran on kova ollut meno noilla tämän kesän keikoilla, yleisö on todellakin ollut mukana 100%.

    • Rhondaa

      Ilmeisesti konserttisalikeikat syksyllä... Olisi ehkä ollut kivempi klubikeikat mutta keikoille kyllä menen. Uutta musiikkiakin tekeillä.

      https://yle.fi/uutiset/3-9606210

    • dinkofaniddd

      Noin tehden mentäisiin väärässä järjestyksessä. Dingon suosio ei vielä täytä konserttisaleja.

      Syksyksi klubirundi, talvella uusi levy, ensi kesänä festareita ja sitten vuoden 2018 syksyllä saleihin soittamaan jos kysyntää on.

      Ei kannata pekästään vanhaa materiaalia lähteä veivaamaan konserttisaleihin.

    • Salminen__

      Talveksi ei saa mitenkään uutta levyä... mutta jos kesäksi uusi single niin Dingo laiva purjehtii taas ylväänä... kohti taivaan rannan seikkailua... uudistuneena... tuoreena... uusia lauluja merituulten mukana tuoden...

    • Dingofani

      Porisperessä Porissa oli varmasti kesän tähän asti paras keikka, niin loistava keikka!

    • Dingofani2.2

      Kyllä näin oli, mutta honey moon on kohta ohitse ja bändin on saatava luotua uutta musiikkia. Porissakin Dingo meni sellaisella setillä että oliko Haloo Helsingin porukka edes syntynyt kun Porissa soitetut Dingon setin laulut on tehty? Haloo Helsinki veti kylmästi uutta materiaalia lähes koko keikan ajan.
      Dingo on kovassa live kunnossa mutta mihin bändi asettuu taiteellisesti 2010-luvulla? Se onkin mielenkiintoinen tarina seurattavaksi.
      Huonoa levyä ei kannata julkaista mutta ei myöskään voi mennä näin varman päälle jatkossa. Onhan Dingolla toki paljon hyvää materiaalia jota ei livenä ole esitetty pitkiin aikoihin jos koskaan. Pyhä klaani levykin on ohitettu viimeisien vuosikymmenten aikana.
      Paljon kai kiinni että mihin Dingo tähtää, ok tiliä varmasti tekevät jatkossakin vanhoilla hiteillä. Olisiko kuitenkin pieni kipinä jätkillä näyttää että osataan sitä hyvää musaakin tehdä vielä hyvien keikkojen lisäksi???

      • Dingofani

        Sehän ollut se miksi esim.Pete lähti mukaan että tekisivät uutta ja ilmeisesti jotain on jo tehtykin


    • dingobaareihin

      Vanha konna Pave Maijanen pitäisi ehdottomasti saada Dingon taakse. Kaveri on sen tason vääpeli että huonoa musiikkia ei ainakaan julkaistaisi. Lasse "nortti" Norreskin on edelleen managerin hommissa joten nortti kanssa mukaan kimppaan.
      Näillä Dingon jätkillä on kuitenkin jo ikää sen verran että eläke häämöttää jo horisontissa. Nyt on oikea aika laittaa kaikki munat samaan koriin ja katsoa että vieläkö sieltä syntyy se kukkobiisi ja/tai levy.
      Ei tarvitse sitten kiikkustuolissa miettiä että miksi sitä levyä ei tehty.
      Mitään hävittävää ei bändillä ole, hieno keikkakesä takana ja toinen varmasti edessä. Ei muuta kuin syksyllä ja talvella uutta musiikkia aalloille ja sitten katsotaan mihin se riittää.
      Kiertää toki kannattaisi samalla maltillisesti talven aikana, ihan baarikeikkoja jotta myös peräkylien asukit huomaisivat että kas, Dingo bändihän on elävässä kunnossa.
      Elämme mielenkiintoisia aikoja veljet ja siskot.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe