POLIISI: ilmoita laittomista maassaolijoista

PuolustaMaatasi

POLIISITIEDOTE: laittomasti maassa olevista henkilöistä voi ilmoittaa poliisille

https://www.suomenuutiset.fi/poliisi-neuvoo-laittomasti-maassa-olevista-henkiloista-ilmoittaa-poliisille/

http://www.poliisi.fi/pohjanmaa/yhteystiedot#Seinäjoki

http://www.poliisi.fi/pohjanmaa/yhteystiedot#Seinäjoki

23

498

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koneita.tankataan.jo

      Hieno homma. Irakin nuoret parta jantterit maataan rakentamaan. Tarvitaan insinöörejä, lääkäreitä, huippukokkeja ym. moniosaajia, joita maahamme kuulemma tuli 2015 jälkeen vaikka muille jakaa, näin monen päättäjän mukaan. Pois lähiösuvakkien helmoista itkemästä huonoja olosuhteita ja huonoa ruokaa. Kotimaassaan saavat kokata ja toteuttaa itseään. Kurdit ja maahan jääneet naiset ovat putsanneet maan turvalliseksi, joten hopi hopi kotia maataan rakentamaan uuteen kukoistukseen.

      • pimppihalalteurastettu

        Seuraavaksi ne valittaa karkotuksestaan sillä perusteella, että vaikka Isis on lyöty, niin heitä lyö vaimo pataan jos menee kotia, ei roskasäkkikään siedä sitä, että on oltu vääräuskoisten läskiämmien nurkissa hoivattavana.


      • miten.ne.kehtaavat

        Sinne vaan ja äkkiä omaa maata jälleenrakentamaan. Kun katsoo uutisista kuvia esim. Mosulista, jossa naiset ja lapset kärsivät raunioiden keskellä, tulee väkisinkin mieleen, miten ne nuoret miehet kehtaavat loisia täällä suomalaisten elätettävinä. Eikö yhtään omatunto kolkuta, varmasti kuitenkin näkevät samoja uutisfilmejä televisiosta.


    • Tottamikätotta

      Ja NOT:ti huutaa kohta ettei niitä saa palauttaa, kuka mut sitte huolii..

      • Nothing_On_Top

        Ja sitten se vinkuu, että ei saa palauttaa mun asiakkaita, enhän mä osaa mitään muuta "työtä" kuin matubisnestä. Voin alkaa ryyppäämään ja joudun olemaan tekemisissä tavallisten suomalaisten kanssa. Kauheeta.


    • moniosaajatkotiaan

      Hienoa!! Alkaa järki palautua vissiin tähänkin maahan vaikka vaihtoehto mediasta oon lukenut ajat sitten, että ne toivoo karkulaisiaan jälleenrakennus puuhiin, nyt on moniosaajille käyttöä.

    • HuolestunutKansalainen56

      Mun mielestä meidän lainkuuliaisten kansalaisten tulee ilmoittaa heti poliisille jos näkee jonkun käyttävän huumeita ja jos huomaan selvästi jonkun ajavan kännissä tai huumeissa ajoneuvoa, heti vaan soitto poliisille niin saadaan tämä inhottava huume ja pillerikauppa loppumaan näiltä kulmilta. Kannattaa ilmoittaa nimet tai vähintään selkeät tuntomerkit poliisille jos varmasti tietää joidenkin henkilöiden myyvän tai käyttävän huumeita. Täällä seinäjoella on kuitenkin melko pieni tuo varsinainen huumerinki ja sen tulisi täältä kitkeä nopeasti pois. Valitettavasti näihin juttuihin yleensä liittyy vahvasti ulkomaalaiset henkilöt ja etenkin tummaihoiset. Kadulla on siis suhteellisen helppo kiinnittää huomiota juuri näiden henkilöiden liikkeisiin ja tekemisiin. Olkaa tarkkana kansalaiset niin saadaan suomi siistittyä! tai ainakin meidän seinäjoki paremmaksi elää ja asua.

      • Aineissa ajavista lähes jokainen on valkoihoinen suomalainen...


      • Nothing_On_Top

        Aineissa (mielialalääkityksessä kirjoittavista) jokainen on valkoihoinen suomalainen suvakki

        jotka tienaavat matubisneksellä. Sen ainakin huomaa, kun yleensä maniassaan kirjoittelee, että lisää matuja vain, ettei rahantulo tyrehdy. Kun harvoin saa maniansa tasaantumaan, niin kehuu sekoomusta, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet pitäisi kotiuttaa. Eli se siitä johdonmukaisuudesta. Sen se yksinäisyys ja univaikeudet ympärivuorokautisesta trollauksesta teettää.


    • MukaHuolestuneelleKansa

      Jos hoidetaan ensin tämä mamu-ongelam kuntoon eli ulkoinen uhka ja kun se on hoidettu niin voidaan keskittyä ehdottamiisi ongelmiin rauhassa.

    • KansallisvaltiotAlas

      Lisää pakolaisia vaaditaan Seinäjoellekin
      Kaarina Heiskanen vaatii lisää nuori maahanmuuttajamiehiä Suomeen
      https://www.ilkka.fi/1.2342664

      Eritoten afganistanilaiset käyvät mutta muutkin kunhan ovat nuoria ja miehiä.
      Omassa maassaan he voisivat joutua vaikka armeijaan puolustamaan omaa maataan ja sehän ei käy.

      http://www.goo.gl/CguUvg

      • KYLLÄSTYNYT211

        Missä nälkiintyneet lapset ja naiset ja vanhukset?

        EIKÖ SUOMALAISIA NAISIA KIINNOSTA NAISTEN JA LASTEN HÄTÄ!!!!!!!!!!!!!!

        Ei yhtään miehiä enää Suomeen, vain lapsia tai naisia!!!! Heillä on todellinen hätä!!!!


      • Kaija.K.Kyllikki

        Kyllä feministit kitisee, että pörssiyhtiöihin pitää olla vähintää 40% naiskiintiö hallituksiin. Miksei sitä vaadita matuihinkin. Paras konsti olisi rajalla heti sanoa, että meillä on mieskiintiö täynnä. Vain naiset ja lapset pääsevät yli.


    • kaksillakorteilla

      Voikun olisi niin että Suomeen pyrkisi pakolaisiksi satojatuhansia kauniita nuoria naisia.
      Kyllä menisi rajat välittömästi kiinni.
      Ja tiedätte kyllä että tämä on totta ;)

    • Minnekäs ilmoitetaan laittomasti maasta poistuneista? Lainaus Ilkan uutisesta " Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueen vastaanottokeskuksista on "kadonnut", eli lähtenyt ilmoittamatta, noin sata turvapaikanhakijaa vuoden 2017 aikana, kertoo rikoskomisario Sami Isoniemi Pohjanmaan poliisilaitokselta. Suurin osa lähtee Eurooppaan.
      – Ei näytä sillä, että porukka olisi vetäytymässä maan alle Suomessa. Enemmänkin kokeillaan, jos tulevaisuus aukeaisi jossain muussa Euroopan maassa.
      Tänä vuonna koko maassa kesäkuun loppuun mennessä kadonneeksi on kirjattu 1 156 turvapaikanhakijaa, kertoo Maahanmuuttovirasto Migri. Ylen (8.7.2017) mukaan aikavälillä 1.1.2015–1.6.2017 Suomesta on poistunut ilmoittamatta 5 100 turvapaikanhakijaa. "

      Lue päivän lehdestä koko uutinen.

      • HusuHusHusAfrikkaaa

        Joo niitä on kadonnu "maan alle" Toisinsanoen naapuri lihava rouva oli hillamettällä survonu suohon kymmenkunta pelkuria ja Kauhavalla niistä tehrään minkinrehua. Tai sitten ne on tosiaan menny vapaaehtoisesti takaisin Ruotsiin.


    • valvova.silmä

      Vitut mihinkään Eurooppaan, täällä ne piilottelee lähiövalaiden helmoissa. Nyt kaikki tarkkana ja ilmoitus poliisille tai ulkomaalaisvalvontaaa jos näkee nuoren lähi-itäläisen näköisen partajantterin siiderivalaan seurassa.

    • väliaika.kahvipullaa

      Ai poliisi pyytää ilmoittamaan laittomasti maassa olevista henkilöistä?

      Kas, kun eivät itse hoitaneet työtänsä Helsingin rautatientorilla! Siellähän niitä oli joka päivä vaihtuvalla kokoonpanolla lauma laittomasti maassa oleskelevia tyyppejä, joille on annettu hylkäävä päätös ja maastapoistumiskäsky.

      Mitäs poliisi aikoo tehdä, jos ilmoitellaan laittomista oleskelijoista? Käydä kahvilla partalasten kanssa, kuten teki Helsingin Poliisin edustaja Kotro? Vai mitä aikovat tehdä? Eivät ainakaan ottaa säilöönsä näitä laittomia..VAIKKA LAKIKIRJASSA KYLLÄ SANOTAAN, ETTÄ LAITTOMASTI MAASSA OLEVA HENKILÖ PITÄÄ OTTAA POLIISIN SUOJIIN LUKKOJEN TAAKSE MAASTA POISTAMISTA VARTEN.

      Mutta tässä maassa ei ole enää lakia noudatettu pitkään aikaan.

      Että täysin haista paskaa koko uutinen. Propagandaa, jolla yritetään uskotella kansalle, että poliisi olisi muka jotekin muka sillä asialla mitä kansa vaatii..täyttä teatteria.

    • hölmölandia

      USAssa kuten useimmissa muissakin maissa turvapaikanhakijat laitetaan lukkojen taakse josta ei poistuta diskoon notkumaan vaan ollaan sellissä sen pari vuotta minkä asian käsittely kestää. Poiskin pääsee jos palaa vapaaehtoisesti kotimaahansa.

      Suomessa tuntemattomat ihmiset vaikka olisivat massamurhaajia ja ammattitappaja päästetään kansan keskuuteen.

    • panzer

      Eräänä takavuotena poliisin katutason suorittaja käskytti minua lähtemään siperiaan hyvän sään aikana. Hyvää säätä on riittänyt ja nyt odotankin kyyditystä itärajalle. Onneksi antoivat opinnointiaikaa edes venäjänkieleen. Putinille terveiset kun tulee bilettämään finskien satkujuhlia! stalingrad hans...

    • benintalli
      • Jaoin tuon linkin eilen Kauhavan ryhmässä, mutta eihän siellä kukaan tuollaista halua lukea.

        Kokoomuksessa on paljon hyviä tyyppejä, mm. Katainen joka toivoi Suomeen 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa tekemään töitä, että huoltosuhde säilyisi edes ennallaan.
        Samassa lauseessa hän kyllä ilmoitti sen olevan mahdotonta.
        Moni toivoi Kataisen eroa ja sitten kun hän läksi, niin ovat nyt varmaan tavattoman tyytyväisiä?

        Kokoomuksessa on aina arvostettu työntekoa ja työllistämistä ja joissain puolueissa haaveillaan vain palkasta ilman ikävää työtä.
        Kuinka realistista se olisi, että miljoonille suomalaisille maksettaisiin palkkaa ja ne joita sattuisi huvittamaan, tekisivät sen päälle töitä?



    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe