Ben latasi A-Studiossa

Totuustorvi

realismia ylen unelmahöttöön eilen 17.7. Kannattaa katsoa. Ylen toimittaja yritti esittää laittomasti maassa olevat taas uhreina johon Ben reagoi ainoalla järkevällä tavalla.

68

976

3Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yle_kyllä_yritti

      Ben totesi heti alkuun totuuden, joka tavallaan vesitti lopun keskustelun. Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet ovat laittomasti maassa olevia.

      Yritykset jotka palkkaavat heitä syllistyvät rikokseen.

      Toinen keskustelija RKP:N edustaja yritti puhua, jos paperittomat saisi väliaikaisen oleskeluluvan. Ajatus on käsittämätön, sillä jos koko turvapaikka asioiden käsittelyyn laitetaan miljoonia euroa, olisi järjetöntä antaa paperittomalle oleskelulupa siksi, että kieltäytyy lähtemästä.

      Ylen toimittajaa selvästi harmitti, kun Ben laittoi faktat pöytään heti alussa.

      • Valehtelija.valehtelija

        "Ben on sitä vanhaa kunnon kokoomuskaartia. Nämä uusliberaalit kokoomuspässit urpo, käteinen, stupido yms. ovat sitä sakkia jota äänestävät vain pesunkestävät imbesillit".

        Enpä ole benin kuullut kritisoivan kokoomuskavereitaan, jotka ovat räjäyttäneet suomen matumäärän 2015 ja haluavat lisätä sitä entisestään kasvattamalla kiintiöitä ja taakanjakoa.
        Ben on todellinen populisti joka puhuu mediassa kansan mieliksi yhtä ja toteuttaa kokoomuksessa toista. No ottihan kokoomus myös kunnian koulutusleikkausten perumisesta, jonka itse tosin oli tuonut hallitusohjelmaan. Tyhmimmät suomalaiset äänestävät varmaan tästäkin syystä kokoomusta seuraavissa vaaleissa, kuten myös benin populististen satuilujen takia. Tyhmää kansaa.


      • Katupoika

        Joo, kyllä pitää olla todella pöljää kansaa, jos vielä ihmiset lankeavat tuohon populistiseen ansaan, jonka Ben nyt asetti heille. Ääntenkalastelua! Älä yritä Ben sumuttaa, kun kumminkaan et edes ole äänestänyt pakolaisia vastaan eduskunnassa!

        Kokoomuksen suosio on romahtanut heidän vastuuttoman pakolais-, turvapaikanhakija- ja paperittomien siirtolaisten, joista sekoomus luuli saavansa halpaa työvoimaa, jotta reaalipalkat putoaisivat ja kansan ostovoima heikkenisi entisestään nykyisestä.

        Ja jos Ben olisi nyt oikeasti mukamas tätä mieltä henkilökohtaisellakaan tasolla kyseisessä asiassa, niin miksei hän jo ajat sitten tullut kaapista ulos ja ottanut kantaa julkisesti, eli siis täysin oman kokoomuspuolueensa vastaisesti?! Nyt hän yrittää epätoivoisesti mielistellä kansaa ja puhua mitä kansa haluaa paperittomista turvapaikanhakijoista puhuttavan. Aiheesta, josta Jussi Halla-Ahon perussuomalaiset on puhunut jo alusta saakka!


      • Ääriämääriä

        No ko on kumma, että asiallisia viestejä poistetaan. Tämäkin Päi Räsäsen sanomisia .
        Onko Päivi Räsäsen puheenaiheet kiellettyjä täällä.
        http://beta.oikeamedia.com/o1-30019
        Räsäne puhuu myös eduskunnassa, tutkitaankin sielläkin hänen suunsa.


    • massapostaustataas

      Asiasto on jo aloitus tehty.

      • EiMassapostaus

        Misi tästä aiheesta ei saisi keskustella vapaassa Suomessa??


      • No siksi kun tuo " massapostaustaas", ei pääsyt itse aloittamaan juttua. Että silleen.


    • oikeusonkohtuus

      Ben pitkään politiikkona olleena kyllä tietää mitkä ovat todella faktat.Tuolla kokemuksella hänellä on rohkeutta puhua asiasta selkokielellä.Olisi tosiaankin tiukasti nuo luettava pöytään eikä luovia liuttamalla oikeudettomiin oleskelijoiden ja heidän avustajiensa mielihaluihin.

    • MissäYhtenäisyys

      On kyllä outoa että yle on huolissaan laittomasti maassaa olevista.ja tekee heistä säälijuttuja.Annteaan täysin väärä signaali jos maastakarkoituksella ei olekkaan mitään merkitystä ja "pakolainen" voisi jäädä loisimaan tänne Ja loisiahan hän vain voi koska ei voi saada ainakaan laillista työtä.On vastuutonta kun yle antaa tilanteesta väärää kuvaa.Ilmiöstä josta pitäisi kantaa huolta turvallisuusuhkana.Haluaako yle Suomen kaaokseen??.Sehän on jo havaittu että Sipilän hallitusta on yritetty kaataa "journalismilla"

    • Nvvbkk

      Ben puhui asiaa eli selkeä ja looginen esitys mutta RKPn edustajan selityksissä ei mitään järkeä, siis ainakaan näin tavan ihmisen näkövinkkelistä.

    • saankos

      ihmettelen laitonta oleskelua ja rahaa saa kunnalta ? kai tiedetään kelle rahaa annetaan ?

    • sensuuria____

      yle areena palvelussa on häiriö yritä myöhemmin uudelleen...

    • EttäSilläTavalla

      Yle, samoin kuin tämäkin palsta sallii ainoastaan Orwell,lilais matriakaalisen paskan puhumisen. Rikollisista tehdään uhreja ja uhista mahdollisuuksia, sosiaalipummeista tehdään työvoimapulasta pelastajia ja suomalaisista tehdään rikollisia. Ben osaa sanoa asiat niin kun ne oikeasti ovat.

      • khwkehtlkwhet

        Ylellä on aina ollut sellainen asenne, että se keksii itse asian luonteen jonka ympärille se rakentaa keskustelun, A-Studion tai jonkin muun. Kuten nyt tämäkin. "Suuri pakolaisten hyväksikäyttöilta" olisi varmaan ylen konseptiin sopiva jossa suulaat toimittajat heittelevät pehmomikrofonia ihmiseltä toiselle ja keskustelijat istuvat kahteen leiriin jakautuneena.

        Yle voisi aivan yhtä hyvin esittää suomalaiselle miehelle kysymyksen:
        "Oletko jo lopettanut vaimosi hakkaamisen"?
        Vastaat kyllä tai ei niin tunnustaudut vaimosi hakkajaksi.


    • turha_valittaa

      Yle yritti laittaa muutaman "tosikertomuksen" ja haastatteli muutamaa "riistettyä" Tarkoituksena oli saada ihmiset suhtaumaan maassa laittomasti oleviin sääliä tuntien.

      Yritys tosiaan meni pieleen jo ohjelman alussa, kun Ben latasi totuuden .

    • Paaaljon

      Ihme ettei tuota kaikki ymmärrä, jos kielteisen päätöksen saanut saisi jäädä, silloin kaikki (ainakin miljardi) jotka haluaisivat voisivat jäädä maahan

    • Trffgh

      Kaikki hämärä puhe on johtanut siihen, että nykyään EI tarkoittaakin ehkä, siis lain kunnioitus rapautuu kovaa vauhtia ja YLE ja monet poliitikot vaan edistävät tuota trendinä. Kummallista touhua.

    • ImbesillinFanit

      Ben on sitä vanhaa kunnon kokoomuskaartia. Nämä uusliberaalit kokoomuspässit urpo, käteinen, stupido yms. ovat sitä sakkia jota äänestävät vain pesunkestävät imbesillit.

      • Jouhilaakso

        Ben on ihan samaa liberaali-koomusta kuin kaikki muutkin siinä puolueessa tällä hetkellä hallituksessa istuvat! Taattua sekoomuslaatua - sellaista kyseenalaista tosin vain.


    • hävetkää_ylessä

      Pahinta on, että verorahoilla ohjelmiaan tekevä yle ei ymmärrä asiaa. Miksi yle kyseenalaistaa oikeuden päätökset? Kaikki nämä kielteisen päätöksen saaneet ovat saaneet valittaa alkuperäisestä kielteisestä tuomiostaan. Heidän tilanteensa on siis tutkittu juuriaan myöten.

      Kaiken lisäksi näille tarjotaan ilmainen lento kotimaahan mukavalla rahasummalla ryyditettynä.

    • suvakkionvajakki

      kaikki laittomien matujen "auttajat" syyllistyvät ihmiskauppaan täysin omaa tyhmyyttään?

    • jokin_ei_täsmää

      Aika tyhmää jäädä laittomana suomeen, kun kotilento ja rahaa olisi saatavilla.

    • antifan_listoilla

      Ben saattaa plla Sio-Natsi.

      • JärjenRiemuvoittoTaas

        Mikä hemmetin sio-natsi???

        Ensinnäkin sionisteiksi sanotaan nykyään ihmisiä, jotka hyväksyvät Israelin olemassaolon.

        Ja tuo natsi-sana taas...... Voi sinua IDIOOTTIA, Benin koko sukuhan murhattiin ihan OIKEIDEN natsien toimesta keskitysleirissä toisen maailman sodan aikana!!!!


    • tälleennn

      Yle on nykyisin kansan vihollinen.

      • Kuka_päättää

        Tarkemmin... Yle käyttää suurinta valtaa Suomessa, siis suurin valtiomahti, sitten tulevat etujärjestöt ja jossakin pitkällä perässä kansanedustajat.


    • Maksan_siitä_vielä

      Hienoa etten ole yksin väittäessäni, että yle tuottaa mielestäni asenteelisesti muokattuja uutisia ja ajankohtais ohjelmia.

    • YleFakeNews

      Yle on täynnä liberaaleja ja punavihreitä vati päitä!!

    • MeillaOnUnelmaa

      Ben on juutalainen rasisti, oikea sio-natsi.

      • NäinpäOnAsia

        Ja naimisissa muslimin kanssa!


      • MäEnKestäNäitä

        Mikä hemmetin sio-natsi???

        Ensinnäkin sionisteiksi sanotaan nykyään ihmisiä, jotka hyväksyvät Israelin olemassaolon.

        Ja tuo natsi-sana taas...... Voi sinua IDIOOTTIA, Benin koko sukuhan murhattiin ihan OIKEIDEN natsien toimesta keskitysleirissä toisen maailman sodan aikana!!!!


    • tottapuhui

      Ben puhuu aivan Perussuomalaisten suulla , mutta persujen sanomisena on rasismia ja kansankiihotusta.

    • alinta_kastia

      Minulle paperiton on laittomasti maassa oleva turhake, joka pitää pikaisesti poistaa suomesta.

    • Pervo_homo_setäläkö

      Ylläpidossa taitaa työskennellä näitä paperittomia, kun asialliset keskustelut tästä aiheesta usein poistetaan.

    • olisi-tutkittava

      Onko ylen toimittajat vastuuntunnottomia ihan oikeasti, vai aivopesty ylen toimesta järjettömään suvaitsevaisuuteen?

      • Kirves_kivessä

        Laissa on määritelty Ylen tehtäväksi monikulttuurisuuden edistäminen. Ilmeisesti tämä on sitten sellaista, ainakin niin arvellaan.


    • Hieno_jutttu

      Ilmankos kokoomuksen kannatus nousee, kun puolueessa näin viisaita poliitikkoja.

      • On niitä viisaita politiikkoja muissakin puolueissa, mutta ne eivät uskalla puhua ääneen mitä ne ajattelevat tästä järjettömästä mamutuksesta. Suomesta on hävitettävä nuo suvakit ja hyysärit tukijoukkoineen tuhoamasta Suomea. Että silleen.


    • mitä-on-sananvapaus

      Mamba muusikko kertoi Alfalla mitä sai aikoinaan osakseen kun vertasi näitä enisen itänaapurin suhteeseen 1970 luvulla.Ei saanut sanoa niin kuin asia on vaikka kaikki tiesivät.Itse sensuuri kaikilla tasoilla tuohon suuntaan oli melkoista.Vertailtuaan näin nykypäivään niin joutu boikottiin.
      Levyjä ei soitettumm.

    • NäiSeMenee

      Miksi mamut saavat ilmaiset asunnot uusista taloista, taulutelkkarit ym. kotoutuksena.

      Suomalainen entinen asunnonton, joka onnistuu ehkä saamaan asunnon, hommaa vanhanaikaisen telkkarin kirpparilta.

    • vieraskoreuttakin

      Koska matut osaa vaatia ja ovat röyhkeämpiä

    • Varmuuskopioi

      Ne uhkaa muuttaa pois jos ei saa uutta tv:tä

    • tuskin.koskaan

      Onkohan nyt niin, että Ben ei enää koskaan pääse maahanmuuttoa käsitteleviin keskusteluihin?

    • emmeannaarmoa

      Laittomat luikurit laitettava säilöön, kunnes mieli muuttuu ja kotimaa houkuttaa.

    • VääräMielipide

      Se oli Benin joutsenlaulu A-Studiossa, ei enään kutsuta.Syynä väärät ja liian selväsanaiset mielipiteet.Seuraavaksi aihetta käsittelevät varmaan Touko Aalto ja Antti Rinne joiden maailmaa parantava lässytys on toimituksen mieleen.Samalla tuodaan esiin Suomen pahimmat ongelmat nimittäin äärioikeiston väkivallat ja rasismin kasvu

    • Kokoomussuvakismia

      Ben Zyzzywitsin mainostoimistoko Suoli on nykyään, sen verran Benisaloituksia on. Kuinka paljon Ben on kritisoinut oman puolueensa Kokoomuksen supersuvakismilinjaa? Eikö yhtään, se kertoo tämän populistin todellisista ajatuksista, kansanmielisillä jutuilla koitetaan ostaa vain kannattajia, ja ne tyhmimmät löytyy Kokoomuksesta jo valmiiksi.

      • TunnustustaEdesJoskus

        No nyt ainakin kritisoi supersuvakki linjaa.Anna nyt edes sille sitten tunnustusta.Onhan tämäkin enemmän kuin "ei yhtään"


    • Beni_vaan_peesaa

      Oli Benistä ja hänen puolueestaan mitä mieltä tahansa, nyt puhui asiaa. Paperiton kuona on Suomesssa laittomasti.

      Jussi Halla-Aho on kertonut samat totuudet jo vuosia.

    • missäseon

      Miksei tuota löydy Areenasta?
      Onko sensuuri iskenyt kun kyseessä oli väärät mielipiteet?

      • täälläseon

      • benjyrää
        täälläseon kirjoitti:

        http://areena.yle.fi/1-4124492?autoplay=tru

        kyllä se siellä vielä on

        Hyvä ,kiitos linkistä.
        RKP:n kansanedustaja puhuu kyllä aivan täysin päättömiä, kuka hullu on voinut noin idioottimaisen tyhmää miestä äänestää eduskuntaan?
        Kyllä kansakin täällä on sitten helvetin tyhmää.


    • loput_paperittomiksi

      Joka kolmas kuluerä saa jäädä.

    • politiikka.ratkaisee

      Ben yrittää mielipiteillään houkutella äänestäjiä kokoomukseen seuraavissa vaaleissa. Älkää nyt menkö halpaan. Ben on taatusti saanut Orpon ja Risikon hyväksynnän räksytykselleen. Kokoomuksen vaalikannatusennusteet sen kun nousevat. Älkää nyt hyvät ihmiset yksittäistä ihmistä äänestäkö. Katsokaa mitä politiikkaa kokoomuspuolue tekee (kokoomus= lisää pakolaisia, rajoja ei suljeta, Natoon ja Euroopan liittovaltioon mennään kovaa vauhtia)
      Nytkin maksamme EU:lle enmmän kuin sieltä saamme. Nyt me vaan joudumme anomaan OMIA rahojamme. Emme päätä mistään.

    • poliittinenura

      Eipä löydy vihervasuripuolueista ketään, joka uskaltaa kertoa näitä totuuksia matuista.

      • herätkääihmiset

        Vasurit ovat pahimman luokan sekopäitä tänä päivänä, mutta en sen puoleen ymmärrä miksi kukaan normijamppa äänestäisi Kokoomustakaan?
        Mitä siitä saa käteen: oikeistolaista köyhää ja normipalkkaista kyykyttävää talouspolitiikkaa ja MOKUTUSTA.


    • Suomessa_olisi_otettava

      käyttöön Australian systeemit. http://www.findlaw.com.au/articles/4423/why-an-employer-should-never-hire-an-unlawful-over.aspx

    • siis_öljytukat

      Paska on paskaa, vaikka voissa paistaisi

    • nytjaaina

      Hyvä Ben is Best

    • onnettomuus

      Oho jutskulta lipsati totuutta sekaan.

    • fghfdgfghghf

      Benillä voi olla mielipide kohdallaan, ikävä juttu silti että todellakaan ei muuten kannata Kokoomukselle antaa ääntään, koska on täysi mokutusmyönteinen puolue..

    • eivariaatioita

      Totuus on sanottava niin kuin se on. Laittomasti maassa olevat, piste.

    • täysinä_turhakkeina

      Nuo ovat rasite luonnolle.

    • lisäätällaista

      En ole aiemmin miehen aatteisin perehtynyt, mutta asiaa puhui.

    • Schlalom

      "Ben on sitä vanhaa kunnon kokoomuskaartia. Nämä uusliberaalit kokoomuspässit urpo, käteinen, stupido yms. ovat sitä sakkia jota äänestävät vain pesunkestävät imbesillit".

      Benin lausuntoja analysoitaessa, kannattaa otta huomioon Benin USKONTO RAJOITTUNEISUUS. Muslimit eivät Beniä miellytä noin yleensä, you know. ;)

      • kujhgkhjkuj

        Ben on Kokoomuksen mamuvastaisten äänestäjien harava, tosin yhtään ei hyödytä häntä äänestää, koska se ääni menee mokuttaja-kokoomukselle.


    • retghdfhyrtgf

      PYH. Äänestä Beniä niin äänestät Kokoomusta - eli äänestät MOKUTUSTA!

      Moni asiallinen viesti on tästäkinketjusta hävinnyt, mikä varmistaa sen että täällä sallitaan vain Kokoomuksen peesaajien muka-mokukriittiset Zyschowitzin kehumiset.

    • olemme_opetuslapsiasi

      Ben, anna palaa

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      314
      3856
    2. 209
      3068
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2604
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2054
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1495
    6. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      178
      1402
    7. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1344
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1287
    Aihe