JOKO TORNIO ON LÄHETTÄNYT SWÄNNEILLE LASKUN ?

Meinaan tuosta maiseman pilaamisesta ! Rajalla on on ollut jo vuosia monttu, kuin helevetin ison pommin jäljiltä!
Nyt on sitten sen reunalle fiksattu rauniot kuin konsanaan Irakin taikka Syyrian sodan jäljiltä!
On siinä turisteilla ihastelemista, jos on Tornion asukkaillakin! jos Suomalaiset olisivat loihtineet moiset maisemat rajalle, olisi swännit jo ajat sitten olleet huutamassa korvauksia Suomelta!
Miksi eivät Suomen lammasmaiset päättäjät voisi tehdä samoin ?????
Laittakaa nyt helevetissä laskua Simulle, Fahlanderille ja kumppaneille, hehän tuon sabotaashin ovat saaneet aikaan !

Late Lapista.

65

1218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tornitalonloppu

      No suomalaiset vaihtoivat maan siihen ensin, kaivoivat ravat pois ja ajoivat soran tilalle, svännet ajoivat sorat sitten omiin tarpeisiinsa ja jättivät haisevan montun siihen, hauskinta mitä siinä olen nähnyt oli kun jokin turisti koetti kalastella siinä, heitteli uistinta monttuun, ehkäpä luuli kala-altaaksi.

      • musaparta

        Hei ystävät. Aitan myymälä ja kahvila on sulkenut ovensa toistaiseksi. Jäämme odottamaan alueen rakennustyömaiden valmistumista ja että Barents Centerin alueelle oikeasti tehdään jotain. Kiitos kuluneesta keväästä ja kesästä. Hannu Alatalo hänen kaikki poistuneet yritykset et kuka maksanut ? Tornion Kaupunki varmaan kun hän on valtuustossa ja siitäjähän ei julkaista tietoja......


    • Hiialavei

      Saattaapa siellä muan fisu uiskennella, pääsee kai sinne jonku putken kautta, ainaki lokkeja pörräs lammikon päällä yks päivä sakeannaan ko hitskokin linnuissa.

      • kameroillakinkuvataan

        joo niitä on, oiskohan tuo monttu tehty siksi että jos Syyrialaisia tulee niin on kotoisempi olo, kun se asemakin tehtiin ruotsiin juuri tuon muuton vuoksi.


      • tullivaimamu

        Näkyypä tullimiehet alkaneet päivystään taas joka päivä museon parkkipaikalla virka tai siviili auto josta kiikaroidaan matkakeskukselle päin.


    • AinaSamatTemput

      Ruottalaiset pasko meidän housuihin. Eihän näkymät, pölyt tai äänet ole ruottalaisia häirinneet, meidän kesäkuistin maisemiahan he siinä pilaavat - ja veikkaan että piruuttaan.

      • ihansamamitänelupaa

        Suomalaisia on niin helppo vetää nenästä, muka yhteinen hanke linkkariasema ensin jotta pääsivät mamuista eroon helposti, ruotsistahan ne tuli suurin osa joita ei sinne haluttu, sitten rakennetaan oliko 11 kerroksinen yhteinen hotelli, voii mahoton semmonki, koulut viedään sinne että suomalaiset nuoret puhuisivat ruotsia ruttalaisten kanssa ja meinasivat Tornion kirkonkin rapakkoon vetää, nyt on asiat muutuneet kun saivat mamut meille ja puoleenhintaan aseman, mitäs me saatiin, jäi tyhjä asema taas, pöh.


    • penikka

      Sieltä menee salaojametro Tortturantaan vai mikä se toranta oli.

      • asdfgasdfga

        Eipä omas ole suakaan käytöstavoille opettaneet. Tainneet todeta mahdottomaksi.


    • perutturakentaminen

      Barents Centerin tilanne edelleen epävarma, kauppa lykkääntyi syyskuulle – Hanhirova: "Näyttää haasteelliselta"
      Barents Centeriä myyvä Concent AB kuuluu Avalanche-konserniin, joka asetettiin konkurssiin kesäkuussa. On vielä epäselvää, miten se vaikuttaa Barents Center -projektiin.

      LAPIN UUTISET21.07. 16.45
      MAIJU YLIPIESSA
      Barents Centerin tilanne edelleen epävarma, kauppa lykkääntyi syyskuulle – Hanhirova:
      Barents Centerin työmaa ei ole edennyt kevään 2015 jälkeen. Toistaiseksi Haaparannan ja Tornion rajalla ammottaa vain iso maakuoppa.

      Maiju Ylipiessa
      Haaparannan ja Tornion rajalle kaavaillun Barents Centerin kauppa viivästyy edelleen.

      Projektin oli tarkoitus siirtyä Concent AB:lta BC Investment AB:lle 30. kesäkuuta. Hbwebben.se kertoi kuitenkin kesäkuun lopussa, että uudeksi päiväksi on sovittu 12. syyskuuta.

      –Syyskuussa pitäisi olla ratkaistuna rahoitus myyjän puolelta, mutta näyttää aika haasteelliselta, sanoo BC Investment AB:n Erkki Hanhirova nyt.

      –Tämän enempää en osaa enkä tiedä kertoa.

      Huhtikuussa Concent AB ilmoitti päässeensä BC Investment AB:n kanssa yksimielisyyteen kaupan ehdoista. Kauppasummaksi ilmoitettiin tuolloin 320 miljoonaa kruunua eli noin 33 miljoonaa euroa.

      Avalanche Capital-konserni, johon Concent AB kuuluu, asetettiin konkurssiin 13. kesäkuuta. Asiasta kertoi tuolloin Norrländska Socialdemokraten.

      Toistaiseksi vaikuttaa olevan epäselvää, vaikuttaako konkurssi jotenkin Barents Centeriin.

      NSD:n mukaan Barents Centerin tontit ja vuokrasopimus ovat nyt Östermyra Bruk AB:n hallussa. Haaparannan kunnanjohtaja Lena Ekh kertoi lehdelle kesäkuussa, että kunnan ja juristien käsityksen mukaan Avalanche on silti edelleen merkittävästi mukana Barents Centerissä

      –Projektisopimus on edelleen olemassa Avalanchen kanssa. Jää nähtäväksi, arvioiko pesänhoitaja toisin, Ekh kommentoi tuolloin NSD:lle.

      Avalanchen konkurssin pesänhoitajalla Peter Rothilla ei ole asiasta uutta kerrottavaa.

      Lapin Kansa ei tavoittanut Haaparannan kunnan edustajaa kommentoimaan asiaa.

    • Minä taasen kuulin jotta BC,n montussa on jo velkaa satojamiljoonia perässä, nyt odotellaan pakkohuutokauppaa jotta velat jää välille, eikä rasita uutta yrittäjää!

      Late Lapista.

      • poistettava

        Poistata tämäkin vastaus. Suomi on maksajana kaikessa mitä siinä rajalla töherretään, rutti pesee kätensä.


    • erkkihanhirovaaku

      Barents Centerin tilanne edelleen epävarma, kauppa lykkääntyi syyskuulle –
      Hanhirova: "Näyttää haasteelliselta"
      Mediassa tuhoon tuomittu ei Hanhirova ole Roope ankan sarjakuvaa.........

      • Niinpäs! Erkki kyllä katsoo tarkoin mihin bisneksiin hanskansa työntää !

        Late Lapista.


      • ainaseonniin

        Ei ole tarkoitus mitään rakentaa, aikaa pelataan kuten hallituksen vaihdossa, luvataan ihmisille kaikenlaista jätetään asiat roikkumaan äänestyksen yli.


    • kylmämersu

      Joka vuosi se on valmistunut päivämäärineen. Ne kerrokset on maanalla ja putki tortturantaan Latelle torttua.,

      • arppullokerho

        Voi sinua Late riepu pitäisi jo tuonikäisen tajuta että nuoret vasiten ällyyttää ja ärsyttä. Muttta eihän siille voi mitään jos ei hoksaa


      • pervopera

        Pitikö paljastaa meidän vuosikausien vedätys. Late keräämään MV-ehdokkaan pressakannattajia. Pääsee rakennusneuvostoksi.


    • kusetusta

      Ei se fahlanderi ole mitään kusettanu. Ajat muuttuu. Pari vuotta sitten oli toisin. Tämä kylä on menossa nurin, niin eipä paljoa houkuttele sijoittaa rahojansa kankkulan kaivoon. Älkääkä alkako syyttelemään poliitikkoja tästäkään. Oletta ite Torniolaiset syypäitä lamaanne.

    • paskiaiset

      "Pari vuotta sitten oli toisin."

      Jos tarkoitat tämän Perämeren talousalueen kehittämiseen tai kehittymiseen vaikuttavia perusteita, niin kerropa mikä on muuttunut.
      Vaikea on kertoa, kun perusteissa ei muutoksia - joten ruotsalaiset ovat vaan kusettaneet meitä suomalaisia. Näin on asia - rapakko rajaan kiinni. Vähän niin kuin likaisen pyllyn pyllistys.

      Ruotsalaisia ei kiinnosta vähääkään raja-alueen kehittäminen ja piruuksissaan tekivät tuon savimontun tuohon näköalapaikalle, onpa ainakin haittaa suomalaisille.

      Jos olisi äänestys meneillään rumimmasta kaupunkimaisemasta, niin minun ääni ilman ehtoja Haaparannan rutakolle.

      • Se on tuo swänni vaikea naapuri, on ain ollut ja tulee olemaankin !
        Lähetti parivuotta sitten yli 30 000 aljuaankin tänne jalkoihimme ja ruokittavaksemme, ja Suomihan EU,n mallioppilaana otti kiltisti vastaan !
        Nyt ne sitten voitaisiin uusien EU sääntöjen mukaan, palauttaa swänneille takaisn !

        http://www.iltalehti.fi/politiikka/201707262200287966_pi.shtml

        Late Lapista.


      • ikeavaiuimaallas

        Ikean vaikutus näkyy myös konkreettisesti 15 minuutin ajomatkan päässä Kemissä, jossa ruotsalainen OX2 vaihtaa Kemin Ajoksen tuulivoimapuiston kymmenen tuulivoimalaa uusiin ja rakennuttaa lisäksi alueelle kolme uutta voimalaa. Samalla tuulivoimatuotanto yli kaksinkertaistuu.

        Rakennustöiden jälkeen puisto siirtyy Ikean omistukseen. Tuulipuisto tuottaa Ikean Suomen tavaratalojen tarvitseman sähkön.

        ”Samalla tavalla Ikea on rakennuttanut tuulivoimaa myös Pohjois-Ruotsissa”, sanoo OX2:n projektipäällikkö Pasi Tammivaara.


      • latavitsi
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        Se on tuo swänni vaikea naapuri, on ain ollut ja tulee olemaankin !
        Lähetti parivuotta sitten yli 30 000 aljuaankin tänne jalkoihimme ja ruokittavaksemme, ja Suomihan EU,n mallioppilaana otti kiltisti vastaan !
        Nyt ne sitten voitaisiin uusien EU sääntöjen mukaan, palauttaa swänneille takaisn !

        http://www.iltalehti.fi/politiikka/201707262200287966_pi.shtml

        Late Lapista.

        Antoiko ruottalaiset sullekkin häädön kun noin katkera olet. Vaikka lähdit kultaa vuolemaan taisi ollakkin tylsä puukko kun piti tulla nauttimaan suomen hyvistä sosiaali etuuksista. Me ollaan pienellä palkalla oltu luomassa sullekkin näitä etuuksia ja sinunlaisesi räkyttäjät vain päivästä toiseen valittaa ja arvostelee maan oloja.


      • vastauksiakehiin
        latavitsi kirjoitti:

        Antoiko ruottalaiset sullekkin häädön kun noin katkera olet. Vaikka lähdit kultaa vuolemaan taisi ollakkin tylsä puukko kun piti tulla nauttimaan suomen hyvistä sosiaali etuuksista. Me ollaan pienellä palkalla oltu luomassa sullekkin näitä etuuksia ja sinunlaisesi räkyttäjät vain päivästä toiseen valittaa ja arvostelee maan oloja.

        Miksi ei Ladevitsi vastaa odotan mielenkiinnolla


      • latavitsi kirjoitti:

        Antoiko ruottalaiset sullekkin häädön kun noin katkera olet. Vaikka lähdit kultaa vuolemaan taisi ollakkin tylsä puukko kun piti tulla nauttimaan suomen hyvistä sosiaali etuuksista. Me ollaan pienellä palkalla oltu luomassa sullekkin näitä etuuksia ja sinunlaisesi räkyttäjät vain päivästä toiseen valittaa ja arvostelee maan oloja.

        Minäpäs vastaan! En ole koskaan tarvinnut sosiaalitoimiston apuja, en Ruotsissa enkä Suomessa, kiinteistöverot maksoin aikoinaan Ruotsistakin Suomeen, jotta tekin saitte leipää te jotka jäitte 60 luvun työttömyyden iskiessä Suomeen sosiaalitanttojen helmoihin ! Me jotka lähdimme Suomen työttömyyttä karkuun Ruotsiin ja Norjaankin, elätimme rehellisellä työllä kaikenaikaa itsemme! Nyt sitten nautimme ansaittuja eläkkeitä kahdesta osa kolmestakin erimaasta, emme tarvitse edelleenkään sosiaalitanttojen avustuksia, jätämme ne teille jotka niihin olette tottuneet! ja sehän teitä sosiaalitanttojen helmoissa viihtyviä sliippareita vituttaa !

        PS; Ruotsalaiset eivät antaneet minulle kenkää, vaan minut kutsuttiin Suomeen töihin Ruotsissa oppini saaneena erkpoismiehenä! Asuntokin minulla on nykyisin sekä Ruotsissa että Suomessa !

        Lukekaa vastaukseni oikein ajatuksen kanssa, ja jättäkää räksytyksenne toiseen juttuun !

        Late Lapista.


      • korvaamaton
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        Minäpäs vastaan! En ole koskaan tarvinnut sosiaalitoimiston apuja, en Ruotsissa enkä Suomessa, kiinteistöverot maksoin aikoinaan Ruotsistakin Suomeen, jotta tekin saitte leipää te jotka jäitte 60 luvun työttömyyden iskiessä Suomeen sosiaalitanttojen helmoihin ! Me jotka lähdimme Suomen työttömyyttä karkuun Ruotsiin ja Norjaankin, elätimme rehellisellä työllä kaikenaikaa itsemme! Nyt sitten nautimme ansaittuja eläkkeitä kahdesta osa kolmestakin erimaasta, emme tarvitse edelleenkään sosiaalitanttojen avustuksia, jätämme ne teille jotka niihin olette tottuneet! ja sehän teitä sosiaalitanttojen helmoissa viihtyviä sliippareita vituttaa !

        PS; Ruotsalaiset eivät antaneet minulle kenkää, vaan minut kutsuttiin Suomeen töihin Ruotsissa oppini saaneena erkpoismiehenä! Asuntokin minulla on nykyisin sekä Ruotsissa että Suomessa !

        Lukekaa vastaukseni oikein ajatuksen kanssa, ja jättäkää räksytyksenne toiseen juttuun !

        Late Lapista.

        Etkö rassukka vieläkään tajua että sinua vasiten ärsytetään. Sulla on sama tapa kuin muillakin sossukäppyröillä ollut tuolla työmailla että minä olen ainut joka jotain osaa. Testaappa laske juomalasi täyteen vettä paina sormi upoksiin nosta sitten ylös jos jää reikä olet korvaamaton. Kuulostaa että olet hyvä kuin pikiöljy vanhoissa kenkärajoissa. Valitettavasti mulla on pitempi työura kuin sulla ja olen ollut Ruotsissakin . Taidat olla niitä tyypillisiä kovia työmiehiä joka tekee työt naamalla. Aamullahan on hyvä päästää kunnon rapula räkytykset


    • RutakkoRuotsi

      "Oletta ite Torniolaiset syypäitä lamaanne."

      Voiko yhdessä lauseessa olla enemmän kirjoitusvirheitä?

      Kelläs nyt lama on?
      Ei ainakaan torniolaisilla.
      Taitaa olla lama housuissasi?

      Haaparannan rutakko ehdolla Ruotsin kansallismaisemaksi "du glädjerika sköna"

    • berantscanter

      Torniolaiset kumarsi ruotsiin päin ja pyllisti MeriLappiin Ikea huumassa, siihen loppui kehitys!

    • pervopera

      Late on syypää kaikkeen ei mikään etene. Aina kampittaa vaikka se lätäkkö on nyt ihan hyä. Hyppää Late lätäkköön ja puhdistu kasteen armosta.

    • kaki34

      Minäkö Late 1 suuri hyppäisin lätäkköön luopiona ja isänmaanpetturina tietenkään en hyppäisi enkä tekisi muitakaan suur tekoja vaan suollan meilipuolipiteitäni ja olen kuin muutkin maahanmuuttajat poikkean vaan siitä että luopiona lähin maastani ja nyt neuvon teitä.

    • AsiaanToveritAsiaan

      Minusta on kaksi eri asiaa rajarutakon aiheuttamat esteettiset haitat ja Latelle viduilu. Tämä viesti ketju vissiin tarkoitettu ensin mainittuun - voitaisko keskittyä siihen? Ja ketä haluttaa Latelle päätään aukoa, niin avatkoon siihen aivan valitun ketjun. Uskon, että Late tomerasti tulee haistattelijoille sinnekin vastailemaan - samalla mitalla.

    • KatselkaaPoiketessanne

      "Kelläs nyt lama on? "

      Haaparanta on lamassa ja haaparantalaisilla hätä. Ei siellä ole kuin Imeä, joka sekin imee kaikki muut mahdolliset kasvuaiheet. Jos kierrätys Haaparanalla muualla kuin Ikean ympäristössä, niin kuolevaa ja laulavaa kaikki. Poikkeuksena hautumaan alue, se on hyvässä kunnossa.

      • Haaparannan tulli on nyt kuin esimerkki kansankodin tuhosta !

        Late Lapista.


      • tammatumma

        Ja Laten K....i on esimerkki olemattomasta uhosta. Ruotsi on 10 kertaa meitä rikkaampi ja rakkaampi.


      • tammatumma kirjoitti:

        Ja Laten K....i on esimerkki olemattomasta uhosta. Ruotsi on 10 kertaa meitä rikkaampi ja rakkaampi.

        Kaunko siitä on kun sait swänneiltä kansalaisuuden, ja täydet oikeudet sosiaalitukiin !
        Katso uutisia eteläruotsista, se on jo menetetty matuille !
        Joutessasi voisit myös lukaista kirjan nimeltään KANSANKODIN KUOLEMA, jotta ei totuus unohtuisi !

        Late Lapista.


    • Mielikuvituksenpuutetta

      Ei se monttu ole torniossa vaan torandassa. Eihän torniota ole enään olemassakaan vaan sen nimi on muutettu rumaksi torandaksi.

      • Torarandatorakka

        Minunki mielestä toranda nimi on huono valinta, tora=riita, torailu, tora kka ,vistoa ! Olis voitu vähän enämpi miettiä mikä nimi laitettaan !


    • kakilakki

      Late on huono nimi toranda tyyppi aina torailee täällä ja kiusaa minuakin.

      • oulubarents

        Taitaa tuoki homma nyt nytkähtää oikeesti eteenpäin...

        Onko nyt hotelli haudattu ja terveyskeskus tullut tilalle?
        Mie Oulusta .


      • pänikkäläinen

        On se. Tulee metro Arpelaan ja tortturantaan on tunneli valmis, pitää vaan rohkeasti sukeltaa lammikkoon . Kyllä Late neuvoo tortun saaneena.


      • hejahuri
        pänikkäläinen kirjoitti:

        On se. Tulee metro Arpelaan ja tortturantaan on tunneli valmis, pitää vaan rohkeasti sukeltaa lammikkoon . Kyllä Late neuvoo tortun saaneena.

        Vois siihen monttuun jotain haudata, nehän vois kuopata sinne sen ruttin tullin jäänteet.


    • Wildmark

      "Taitaa tuoki homma nyt..."

      Kävelin tuosta juuri ohi. Tulli oli muuttunut, tilalla nyt Tullitunturit (joku betonimurskeesta, joku yhdeksäntoista, ..) ja tunturissansapa sonetti komeat keskihinnat.

      Eihän tämä estetiikka edellytä kuin mielikuvitusta.

      • JEP jep! Tulli on muuttunut, siellä ilmastointi pelaa nyt, vaikka isompikin joukko swänni politikkoja tulisi paskaa puhumaan BC montun tulevaisuudesta !

        Late Lapista.


    • WilmarkTaas

      Nämä kirjoituksia korjailevat ohjelmat on perseestä.

    • 2057alkaarakentaminen

      Näin ehkä vuonna 2057 !!!!

      vuonna 2057 syksynä alkaa Barents Centerin rakentaminen Haaparannalle Tornion Rajalla-kauppakeskuksen naapuriin. Kempeleessä Oulun kupeessa päätoimipaikkaa pitävä Rakennusliike Lehto Oy voitti tarjouskilpailun.

      Toimitusjohtaja Hannu Lehto pitää firmassa projektia vetäneen Juha Paanasen osuutta ratkaisevana.

      – Hän osaa ruotsia niin kuin ruotsalainen ja ymmärtää kaikki vivahteetkin, Lehto sanoo.

      Rakennusalalla jo ennen RKL Lehdon palvelukseen tuloa pitkään toiminut Paananen kertoo asuneensa 20-vuotiaaksi Mockfjärdissä Taalainmaalla.

      – Armeijaan tulin Suomeen ja sille tielle jäin, Paananen kertoo.

      Isojen tilojen rakentaja

      RKL Lehto kuuluu isompaan Päätoimija OYJ-konserniin, jonka liikevaihto oli viime vuonna noin 180 miljoonaa euroa ja työntekijämäärä 400.

      Liikkeellä on kokemusta isojen liiketilojen rakentamisesta ympäri Suomea. Kuopioon valmistui äskettäin Ikano ja parhaillaan on menossa Ideaparkin rakentaminen Ouluun liikemies Toivo Sukarin toimeksiannosta.

      Ihmiset odottavat rakentamista

      Haaparannalla ja Torniossa uutinen Barents Centerin rakentajan paljastumisesta otettiin iloisesti vastaan. Lehdistötilaisuuteen kaupunkien yhteiselle Victorian torille oli saapunut runsaasti yleisöä.

      Tornion kunnanvaltuuston puheenjohtaja Katri Kulmuni piti hienona asiana sitä, että rakentajaksi valittiin nimenomaan suomalainen yritys.

      Rehtorin virasta eläkkeelle jäänyt Kjell Mäki kertoo seuraavansa mielenkiinnolla, miten Barents Centerin tiloihin tuleva lukio käynnistyy aikanaan.

      Leikkipuisto ja työpaikat tervetulleita

      Nuori pariskunta Venla Hurtig ja Niko Anttila olivat mielissään Barents Centerin rakennuttajan Avalanche Capitalin Mikael Fahlanderin lupaamasta lasten teemapuistosta, jonka yhtiö lahjoittaa Haaparannan kaupungille. Kaupanalaa opiskeleva Venla toivoo uudesta keskuksesta löytyvän työpaikankin.

      Haaparannan kunnanneuvos Gunnel Simu korostaa juuri uusien, satojen työpaikkojen merkitystä.

      Bartents Center on 1,5 miljardin hanke

      Barents Center on Haaparannalle aivan valtakunnanrajalle tuleva rakennuskompleksi, joka käsittää muun muassa 20-kerroksisen hotellin, joka tulee norjalaisen hotellimiljardöörin Petter Stordalenin omistukseen.

      Rakennukseen tulee myös monitoimiareena, jossa voidaan pelata esimerkiksi jääkiekkoa ja järjestää konferensseja.

      Haaparannan lukio siirtyy keskuksen valmistuessa tiloihin, jotka Haaparannan kunta on sitoutunut yhdessä monitoimiareenan kanssa vuokraamaan 25 ajaksi.

      Barents Centerin rakentaa liikemies Mikael Fahlanderin Avalanche Capital ja rakennukseen tulee kaiken kaikkiaan 120 000 kerrosneliötä. Projektin kokonaiskustannukset ovat arviolta 1,5 miljardia kruunua.

      • ainaseonniin

        Ja arviolta joulupukki tuo lahjoja Mikaelille kun hän saa ensimmäisen laudan naulattua toiseen kiinni syksymmällä, naulat ei maksa paljon ja laudat voi hakea sieltä ruotsin tullin jätöksistä.


      • hejahuri

        Mitäs se mikaelli sinne tukkii sehän piti olla erkin hiekkalaatikko nykysin.


      • ainaseonniin

        Syyrialainen säikähtää ku astuu ulos ruttin linkka-asemalta ku näkee sen montun ja tullirauniot, varmaan juoksee takaisin autoon kun uskoo tulleensa kotimaahan.


      • ainaseonniin kirjoitti:

        Syyrialainen säikähtää ku astuu ulos ruttin linkka-asemalta ku näkee sen montun ja tullirauniot, varmaan juoksee takaisin autoon kun uskoo tulleensa kotimaahan.

        Nyt tehdään lisää raunioita haaparantaan, kouluja on ryhdytty hakkaamaan kappaleiksi, taitavat swännit panna koko kaupunkin matalaksi, tullit ja poliisithan sieltä on jo viety ja kohta lähtee terveyskeskuskin !

        Late Laapista,


      • rallaan

        Kyllä on mennyt mallilleen touhu, rapakko täynnä sammakoita, betonipilarit vettyneet käyttökelvottomaksi, suoja-aiadat kaatuneet sikin sokin montun ympäriltä, oksennusta siellä täällä, tyhjät nuuskarasiat lojuvat siellä täällä jne jne. Kukaan ei välitä mistään mitään, on meillä ympäristölautakunnat ja teknisit johtajat , kaupunginjohtaja yms. , ainoa mikä kiinnosta on palkkanauha. Kuukausi sitä luetaan ja uutta odotetaan . Kaik on vi..rallaan mutta olkoon...


      • mamuteiuskallarajanyli
        ainaseonniin kirjoitti:

        Syyrialainen säikähtää ku astuu ulos ruttin linkka-asemalta ku näkee sen montun ja tullirauniot, varmaan juoksee takaisin autoon kun uskoo tulleensa kotimaahan.

        Toivottavasti pakolaiset luulee että täälläkin sota kun näkee montun pilareineen ja "pommitetun" tulliaseman ja lähtevät takasin että sittenkin positiivista noista raunioista saattaa olla meille Suomalaisille


      • mamujenlate

        Pakolaiset on lisääntynyt tullikin jo joka sisääntulossa väijymässä vai onko se Late hukassa ?


    • Kaupunginmies

      Ei suinkaan saa ajatella että olkoon, vaan menköön samalla tavalla johan tähän on totuttu valheuutisiin. Koko hanke vaikuttaa vedätykseltä . Tornio on suurempi kaupunki kuin ikeakylä joka on hyvä asia niilee ei meille latin latia. Kateus kalvaa. Kannatan Laten esittämää laskua ja pikaisesti.

    • tyhjätaskumamu

      Hyvä homma! Saatiin viimein tuo tyhjätasku pois pilaamasta koko juttua. Nyt asialla ovat rahamiehet ja Haaparantakin saa vähän valonpilkahdusta muuten niin synkkään tulevaisuudennäkymään.Haaparannalla ei ole tapahtunut vuosiin minkäänlaista eteenpäinmenoa – päinvastoin – mitään ei ole investoitu eikä uusia työpaikkoja ole saatu ja nuoriso muuttaa muualle. Nyt voi taas odottaaa muutosta parempaan.

    • Pasma.Sakki

      Eihän tuo ole kuin selvää viduilua, koko paras kesäaika pauketta, pölyä, hajua, ...

      • näinsevainon

        Et taida rapulapäissä itsekkään tajuta mitä kirjoitat. Ei sulla ole maailmalla kyllä minkäänlaista sivistystä tarttunut kehut olevasi aikuinen mutta kiroat kui puperteetti ikäinen lapsi .Kaikista ei tule miehiä koskaan vaan aikuisia POIKIA.


      • näinsevainon

        Voi sinua rassukka en ole ämmä enkä rapuloissa enkä lesta. Mutta näyttää että entiset juopot jotka on juoneet hermonsa riekaleiksi eivät totuuden kuulemista kestä. KYllä se on varmasti raskasta elää yksin TÄYDELLISENÄ. En mie kulje kauppakeskuksessa lappamassa juoruja kuin sie. Niin se on ollut tuolla työelämässäkin ne vi..n haistattaja ja tyhjän räkyttäjät hyvin herkkähipiäisiä mutta heikon itsetunnnon kun omistaa pitäähän sitä räkyttämällä yrittää nostaa


    • penikka

      Ja me pojat kiusaamme Latea joka on täysin sääntöjen vastaista. Lukotkin on rehellisiä ihmisiä varten.

    • narupässi

      kyllä työ torniolaiset ootte viksua sakkia, jatkakaa 😂😂😂

      • ainaseonniin

        Jaa se kemin ketkukin heräs ja kävi mamman läppärillä.


      • Onko nuo Torniolaisia vaiko Outokummulle junantuomia ?


        Late Lapista.


      • pojupa
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        Onko nuo Torniolaisia vaiko Outokummulle junantuomia ?


        Late Lapista.

        Enempi kuin sinä pakoloisiasi paapova matumammanpoika. Ole mies ja hiljainen.


      • Eipä Kemissä olla sen fiksumpia, lukekaapa lauantain Lounaislapista Kemin kapungin ja YIT,n tornihotelli seikkailuista, muistuttaa helkkarin paljon BC,n suhmurointia !

        Late Lapista.


      • Late_Lapista1 kirjoitti:

        Eipä Kemissä olla sen fiksumpia, lukekaapa lauantain Lounaislapista Kemin kapungin ja YIT,n tornihotelli seikkailuista, muistuttaa helkkarin paljon BC,n suhmurointia !

        Late Lapista.

        No löysittekö jutun ?

        Late Lapista.


      • tornistori
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        No löysittekö jutun ?

        Late Lapista.

        Löytyihän se vistoa touhua siellä Kurtti teköö mitä tahtoo. Komukat ne ei ole sopusaa sakkia.


    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1980
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1539
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      140
      1397
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1318
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1250
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      273
      1067
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      992
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      120
      968
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      957
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      49
      787
    Aihe