SHÄ HÄVISHIT

lalalomsislallaaa

Johanna Mia Tukiainen
· 25 min ·

Ahaa; henkivaltojen hyökkäykset jatkuvat;KÄÄK en pelkää saatanaa!!!! Yeshuan veressä on voima! Äsken tuli kadulla mies vastaan myymään hindulaisia kirjoja; hän oli täysin saatanan vallassa suomalainen mies joka kauppasi okkultismia. Sanoin hänelle; että olen käynyt helvetissä; eikä sieltä mua pelastanut Sidhamar Gautama,kILL ILL -UN Buddha, Mohammed tai kukaan muukaan!!!! Minut pelasti sieltä Jeesus Jahve Kristus!!!! Hän alkoi yhtäkkiä latelrmaan tyrkeyksiä suustaan ja puhuin hänelle kielillä takaisin! Hän sanoi kutsuvansa ”poliisit” koska puhuin kielillä!!! Mutta itsesiassa lopputulos hän oli saatana itse minkä Jumala teki armossaan oli se; että hän alkoi juoksemaan pakoon!!Saatana.

Johanna Mia Tukiainen Amen!!! Jeesuksen veressä on niin suuri voima; että sitä ei voita mikään valta!!!! 24 min

59

3367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ailbii-waiting-jee

      Nyt on napit kohdallaan, kohta pääsee lepäämään piipaa autolla.

    • tramall-hyvää-nam

      Ei voi laittaa kuvia koska joku veti töpselin pois seinästä mutta kirjoittaa voi hyvin vaikka töpseli ei ole seinässä. Vauhti vaihde päällä ja kohta alkaa se jyrkkä alamäki kunhan päästä haihtuu kolmiolääkkeet pois.

    • jeesusvetääkiljua

      ” Johanna Mia Tukiainen Yksi äijä veti äsken johdot pois tietokoneesta!!! Postaan kuulemma liikaa ”paskaa” ”



      Johdot pois niin kuvia ei pysty latamaan , mutta kirjoittamaan pystyy hyvin ?

    • Pahhaatekköö

      Mikä ettei? Läppäri kiinni ja kännykällä kirjoitti tuon lopun. Mutta asiaan: eikö tuo jo joutais hoitoon? Jutut hullunee vaan kokoajan ja edestakas

    • eeppinen_kohtaus

      Toi kohtaus olisi kyllä pitänyt nähdä! Tuksu polottamassa kielillä ja hindu pakenemassa henkensä hädässä tätä jumalan ruoskaa.

    • laamanni-martin

      “Johanna Mia Tukiainen Tämä on täysin VÄÄRIN; ETTÄ SUOMALAISET HENGELLISET PIIRIT EIVÄT SUOSTU OTTAMAAN MUA TODISTAMAAN; KOSKA PUHUN HELVETISTÄ!!!!!!

      Sama selkokielellä: Haluan vähintään 1500-2000 euroa että tulen puhumaan
      kielillä ja todistan samalla. Matkakulut laskutan erikseen ja koska julistan uskonnon
      ja pyhän verenalla niin tämä tulo on verotonta tuloa minulle pyhänhengen kasteen
      saaneelle uuden ajan evankistalle.

    • valker

      Ei mikään ihme ettei oteta minnekään puhumaan ja ihmisiä pelottelemaan.Kuinka se voi löytää tuubista nuo kaikkein kamalimmat videot? Ite en niitä löydä.Sensijaan mm. nainen joka ollut selkäleikkauksessa ja leikkauspöydältä leijui ylöspäin serassain miespuolinen henkiopas.Tultiin joelle minkä toisella puolella odotti koko edesmennyt suku,monia ei edes tuntenut,kaikki iloisesti tervehtien.Kertoivat tukevansa naisen maallista vaellusta auttaen missä pystyisivät.Myös mennyt elämä näytettiin luin filmiltä.Kukaan ei tuominnut,virheistä piti itse oppia.Sairaalasta tulon jälkeen naisen oli vaikea mennä entiseen seurakuntaansa kuuntelemaan kuinka ihmiset jaetaan :osa menisi taivaaseen,osa taas palavaan helvettiin.Hän erosi siitä koska tiesi että mitään tuomitsemista ei ollut."There were no judgement".

    • Otto_Poski

      Vellilässä taitaa hajupommi majailla. Toivon, että Velli kestää paineet eikä suostu Tunkeron sulhaseksi.

    • Apinamiekkonen

      Eikö tunkki joudu tilille tuosta juutalaisvastaisesta vihan lietsonnasta?

    • Psykoositapaus

      Kyllä on tyhmää sakkia tuheron ympärillä, sehän on selvästi psykoottinen ja joutaisi hoitoon.
      Silloin kun oli miamissa niin sekosi täysin....ja pamahti psykoosiin. Nytkin luulee näkevänsä näkyjä ja puhuu kielillä.
      Kenen rahoilla se nyt elää, vellinkö?
      Joutaisi pakkohoitoon.

    • jeesusvetääkiljua

      Johanna Mia Tukiainen Juutalaiset hallitsee: NWO! Ei ihmekään että video on poistettu koska kyseessä oli juutalainen Uuden Maailmanjärjestyksen PASKIAINEN!!!!!! Maapalloa hallitsevat pari biljonäärisukua; juutalaiset Rotchield ja pari muuta; ja he kaikki palvovat saatanaa. Jos tämä ei myöskään ollut vielä tiedossa suomalaisilla……… 1 t



      Johanna Mia Tukiainen Suomalainen Aatos Erkko on pientä kamaa siihen nähden mitä tulee näihin mulkkuihin juutalaisiin…..!!!! 1 t

    • Valehteleminenonrumaa

      Valitettavasti hän juo taas. Tieto 100% ja loviisassa riehuu netissä, Veijon luona. En pilkkaa, en naura. Tilanne on paha. Onneksi yhtään koiraa ei tällä kertaa ole menossa mukana. Marja järjestänyt. Miten ikävää sekin, ettei laivapastori Ruuth vieläkään tajua tulleen huijatuksi.

    • totuus-esiin

      Dokaa ja rankasti Lallin luona, luulee ettei kukaan tiedä mutta Veijon kaveri tietää kun kävi Veijoa moikkaamassa. Siellä se repi läppäriä ja möyhkäsi kuola suupielissä. Lähti vieras vikkelään ettei tule vaatteisiin kiinni. Oli menossa kunnon sekoilu kun pää sekaisin napeista ja alkoholista.

    • Törkyä

      Ei Tuksu kauan jaksanut teeskennellä uskista. Heti ku huomas ettei voi vedättää noita uskispuljuja löyty se real johanna. Eikä kukaan huoli seurakuntaansa kun kaikkia kohtelee törkeästi ja haukkuu julkisesti päälle sellaisetkin jotka sitä auttoi ja halusi auttaa. Tosi paljon hallaa tekee missä liikkuukin. Minusta tosi kiittämätöntä kun porukka käy siivoomassa sen saastaisen kämpän niin kiitokseksi nimittelee auttajiaankin navettahuiviksi ja perunankukaksi. Ja tunkee itseään uskismiehille, oli ne naimisissa tai ei. Tosi röyhkeä akka. Miten kukaan voi olla noin kiittämätön? Selkeestihän se on lisäks alkoholipsykoottinen noitten demoniensa kanssa. Ne on noi demonit sieltä omasta mielestä nousseita. Huvittaa kun se hakee oikein ilmoituksella ystäviä = rahoittajia, kuskaajia, siivoojia, koiranhoitajia, ilmaisia tottakai.

    • äshlam-suhlum-sählåm

      Tuosta kielillä puhumisesta, ennen suurta Lähi-Idän kiertuetta kamelin kanssa harjoitteli oktaavilaulajan kanssa "kielillä" puhumista. Miettivät mikä molotus olisi kaikkein uskottavin ja sitä harjoiteltiin punkun ja nappien voimalla. Tarkoitus oli että tuksu saa paikan päällä kielillä puhumisen lahjan jumalalta mutta innostuksissaan mokasi ja kertoi ennen matkaa että siellä vuorella tulee tapahtumaan suuri ihme, eli tuttuun tapaan ei osannut pitää päätänsä kiinni vaan antoi vinkkejä tulevasta lahjasta. Sen jälkeen Patric Tiaista matkien puhutaan suurissa uskonnollisissa tilaisuuksissa ja kerätään hölmöiltä rahat pois. Tämä oli suuri suunnitelma jonka tuksu keksi ja tällä piti saada yli sadantonnin vuositulot ilman veroja. Mutta ryssi tämänkin jutun ja veti oktaavilaulajan kanssa välit poikki ja laulaja kertoi ympäripäissään kapakoissa tätä juttua jso vaan joku selvää sai mussutuksesta. Nyt huutelee facessa miksei seurakunnat ota häneen yhteyttä ja saisivat kuulla aito kielillä puhumista kohtuu hinnalla.

    • tulen-halvalla-toditaman

      ..




      Tietoja henkilöstä Johanna Mia Tukiainen


      Uudestisyntynyt kristitty joka toimii nykyisin sekä esiintyvänä artistina, sekä evankelistana Suomessa ja ulkomailla. Minut vietiin helvettiin linja autolla syksyllä 2115 ja Jeesus Jahve Yeshua Kristus pelasti minut sieltä takaisin. Jumalan 7 värillä sateenkaarinäky osoitti tehtäväkseni rahastaa pelastaa sieluja ja evankelioida. Amen!

    • Chjknbv

      Tuksu is back! Yllättävän kauan se jaksoi ylläpitää tätä raittiin uskovaisen roolia. Tosin ilmeisesti juominen jatkui jossain määrin koko ajan. Vaikuttaa kyllä että se on enemmän sekaisin kuin koskaan, ihan pelottaa ajatella mitä seuraavaksi tapahtuu.

    • Sinnnevaa

      Voi tapahtuu mitä vaa. Ja sit ku kunnolla kilahtaa ja siniset valot vilahtaa,akka joutuu vankimielisairaalaan hahhahaa

    • jeesustulleeotappakoppi

      Velli taitaa ottaa osumaa ellei tajua lähteä karkuun omasta kodistaan. Ei sillä Vellilläkään ole kaikki muumit laaksossa.

      • vaaran_paikka

        Mä en ainakaan uskaltaisi nukkua, jos samassa asunnossa olisi hilluisi tunnetusti väkivaltainen, täysin päästään sekaisin oleva ihminen. Ei olisi kiva herätä leipäveitsi rinnassa tms. Kuka tietää, mitä se keksii, kun alkaa taas näkyä demoneita ja sen semmoista.


    • raaraarapsutin

      Ohoi, Tunkki, tempase itses nyt ylös sieltä rytökasastas! Nyt korkki aukee ja kohta lanttus laukee...

    • Loviisassa

      Mitä juttuu tuolla muualla puhutaan? Tuksu riehunu repiny ja särkeny vellilässä? Ollu aivan sekasi ja sinivalot vilkkunu, vaikkeioo viel joulukaa? Tietääks kukaan???? Sentäs evankelistasta kyse ni sillä kyselen

      • Röllykkäpeikko

        Joopa joo ja niin varmaan. Missään ei ole kirjoiteltu mitään. Provo.


    • Hynynaana

      Wautsii, Johanna is back😀

    • Piipaapiipaa
    • Vaiettu.totuus

      Mistäs nyt tuulee? Tuksu ollut vuorokauden hiljaa. Mitenkäs se unohti mamman synttäritkin?!

      • ei.tullu.applee

        Ei mamman synttärit oo tärkeetä, ainoastaan Tuksun.


    • Gurrgo

      Krapula

      • Mitä.tapahtunut

        Taitaa olla tapahtunut jotain, mistä taas vaietaan, tai sitten on bannattu facesta. Aiemmin 15.8. illalla se mesosi siellä, mutta nyt näkyy vain aamuinen kirjoitus. siltä päivältä Missä on Tunkki? Ei edes uskikset kaipaile? Velli se ei vaan opi.


      • KuukaudenBanniinit

        Tunkki saanut 30pv bannit faceen liialla helvetinsaarnallaan. Saas nähdä kenen tunnuksilla yrittää hillua kun omat ei pelitä?


    • Poniponiponi

      On nähty albertin seudulla huonossa hapessa eilen, koira sylissä. Vittu, ku tuun helsinkiin otan sen koirat ja annan niille kunnon kodit. Ei tuollainen puliämmä voi eikä osaa antaa koirille hoitoa eikä suojaa. Puistattaa!!!!!!!!

    • vedä-paska-överit

      Kohta alkaa huuto taas ellei ole bannia päällä. Pikkusiskokin oppinut tältä saarnaajalta kunnon opit. Haukkuu kateelliseksi kaikki ja hän on rikas mutta se ei Suomalaisille kuulu.

      • Heinähattuja

        Moukka mikä moukka. Velatkin ovat muuttuneet saataviksi. Ei tuo edes suomalaisia oikeasti kiinnosta, vaikka itseään tyrkyttää esiin. Eikä tuo elämäntapakaan kovin rikkaalta vaikuta. Tukiaaniset suurelliset luuulot itsestään ja elämästään. - Tuksun vuodatuksia taas odotellessa.


    • lappionbest

      Johanna Tukiainen18 tuntia sitten

      Shalom suomalaiset; saín järkyttävän 30 päivää bannia etten pääse sivuilleni kaksi päivää sitten, joka oli suoraan saatanasta! OTTAKAA TÄMÄ VAKAVASTI!!!!! AIKAA EI OLE!!!!!!KRÄÄÄK
      Sain näyn saatanasta, joka nauroi suoraan edessäni ja vei minut paikkaan, josta nyt se en saa puhua. Enkä koskaan puhu Jahve olkoon suuri ja Yeshua yhtä suuri.

      • kaukana_poissa

        Kräääk indeed.


    • JeesusTuksuKristus

      Tuksulle tiedoksi...Jehovan todistajat käyttävät Jumalastaan nimitystä Jahve. Sellaista nimeä ei kristinuskossa ole olemassakaan, kuin Jeesus Jahve Kristus. Käytetään vain nimeä Jeesus, tai Jeesus Kristus. Jehovantodistajat eivät usko Jeesukseen. He eivät esim. vietä joulua, koska se on alun perin Jeesuksen syntymäjuhla. Siksi hekään eivät sata varmasti käytä koskaan nimeä Jeesus Jahve Kristus. Kuulostaa yhtä oudolta, kuin kuulostaisi Jeesus Buddha Kristus.

      • Bhi

        Olet ymmärtänyt väärin.
        Raamatussa mainitaan nimi Jahve, ja se tarkoittaa Jumalaa.
        Jehovantodistajat uskovat Jeesukseen mutta vain profeettana. Ja Raamatussa ei kerrota koska Jeesus syntyi. Ihmiset keksi sen, joulu on alunperin jokin pakanajuhla, ja kirkko keksi että pistetään Jeesus syntymään silloin koska ihmiset eivät halunneet luopua suuresta juhlasta.

        Johanna puhuu Yeshuasta joka taitaa olla Jeesuksen nimi alkuperäiskielellä.


    • HollantilaisenKapteeni

      Jahve on Jumalan nimi hepreankielisessä Vanhassa Testamentissa. Tarkoittaa myös herraa. Kristinuskossa sanotaankin, herramme Jeesus Kristus, ei Jahve. Jehovan
      todistajat käyttävät Jumalasta nimeä Jehova, Jahve. Miksi Tukiainen väittää, että on joutunut helvettiin, ja pelastunut sieltä? Kaikkihan tietävät, ettei hän ole noussut koskaan kuolleista. Jos hän vaikka sanoisi , että elämä on ollut joskus yhtä helvettiä, ja siitä yli pääsemiseen on auttanut Jeesus, niin sen jotenkin ymmärtäisi. Mutta pokkana väittää käyneensä helvetissä. Kuolleiden valtakunnassa edes takaisin on käynyt vain "Mustan Helmen" ja "Hollantilaisen" henkilökunta, ja sekin on vain Disney-elokuva, joka täysin fiktiota, että sillee:)

      • Ijvhy

        Siis juttuhan meni niin että viime Miamin reissullaan Johanna nappas jotain pillereitä, joista aiheutui niin paha psykoosi että joutui sairaalaan. Tapaukseen liittyi sitten erilaisia painajaisia, joista myöhemmin muodostui "matka" helvettiin. Eli psykoosin aiheuttama oli tämä helvettikokemus. Varmasti moni samassa tilanteessa ollut on nähnyt vastaavia.

        Tuksun taivaassa käynti oli uni. Tuksu näki unta ja vuosia myöhemmin tarina muuttui muotoon että taivas on nähty.


      • Roksi
        Ijvhy kirjoitti:

        Siis juttuhan meni niin että viime Miamin reissullaan Johanna nappas jotain pillereitä, joista aiheutui niin paha psykoosi että joutui sairaalaan. Tapaukseen liittyi sitten erilaisia painajaisia, joista myöhemmin muodostui "matka" helvettiin. Eli psykoosin aiheuttama oli tämä helvettikokemus. Varmasti moni samassa tilanteessa ollut on nähnyt vastaavia.

        Tuksun taivaassa käynti oli uni. Tuksu näki unta ja vuosia myöhemmin tarina muuttui muotoon että taivas on nähty.

        Minä luulen myös että asia on juuri noin. Se oli psykoosi - tai psykoosinomainen tila.
        Kyllä pitkäaikaisella päihteidenkäytöllä saa kuka tahansa aivot sekaisin. Ja tämä koskee kaikkia päihteitä, laillisia ja laittomia.
        Pelkällä viinallakin voi tulla karmeita tiloja, (vrt alkoholipsykoosi) . Puhumattakaan kun on muiden aineiden yhteiskäyttöä.
        Ne tilat ovat hyvin todellisia. Henkilön vaan täytyy ottaa järki käyttöön ja osata erottaa todellisuus ja kauhunäyt toisistaan.
        Miksei Johanna kykene tähän?
        Tiedän jopa siktsofreenikkoja jotka psykoosissa ollessaan näkivät demoneja, mutta jotka selvänä ollessaan naureskelivat omille harhoilleen....
        Minä kyllä toivon Johannalle kaikkea hyvää. Todellisuuden myöntäminen on ainut pitävä pohja ja silloin alkaa parempi elämä.


      • tuksu-todellisuus

        "Ne tilat ovat hyvin todellisia. Henkilön vaan täytyy ottaa järki käyttöön ja osata erottaa todellisuus ja kauhunäyt toisistaan.
        Miksei Johanna kykene tähän?"

        Ei kai tämä arvoitus ole. Ensinnäkin Tuksu näyttää olleen koko ikänsä varsin todellisuuspakoinen tapaus. On elänyt omissa fantasioissaan hyvin kauan. Toisekseen hänellä on erittäin vahva hihhulitausta, mikä on tietysti osaltaan ohjannut harhojen luonnetta sekä antanut hyvän tekosyyn olla katsomatta totuutta silmiin.


    • Kunhankysynn

      Miksei Johannan fasessa ole enää päivityksiä? Mitä on tapahtunut?

      • BannitTuli

        Sai kuukauden bannit kun postaili sivun täyteen amerikan hihhuleiden helvettiörvellyksiä ja käytti rumaa kieltä itseään arvostelevia kohtaan, sekä tuomitsi kaikki muut helvetin liekkeihin paitsi itsensä, koska hänen taivaspaikkansa on muka jo varma.

        Mitähän taivaassa tuumitaan koirantappajista... hmmm?? Entä kuolemansairaan siskon heitteille jätöstä?
        Enpä olisi tunkkina niinkään varma siitä taivasosuudesta.... taitaa tuo alakerran sorkkajalka nyt höynäyttää tunkkia ja käyttää sitä vain hyväkseen asiansa levityksessä.


    • härhiläinen

      Nyt Tunkki on julistanut myös Epyktin ja Israelin keikan pomon Sadhu-sedän vääräksi profeetaksi ja eksyttäjäksi. Me selväjärkiset tiesimme tämän jo etukäteen. Setä lypsi Tunkilta ylihinnoitellut matkarahat. Bua-ha-haa!

    • Rayosdesol

      Tukiainenhan vois uskovaisena pistää hynttyyt yhteen sipilän kanssa

    • saunan-takana-tilaa

      Avioliiton täyttymys tukiaisten perheessä. Ishkä Markku tarkasti hääyönä että Arton elin upposi tuksuun makaamalla sängyssä aviopaprin vieressä. Ja tämän riemu uutisen kertoi itse tuksu ja löytyy häävolleista kun etsii. Hieman ehkä sairasta kuin myös se että tytöt olivat persepaljaina ja ishkä katseli kirmailua raamattu sylissä ettei miehinen kunto näy päälle. Tämäkin löytyy netistä. Pieni kevennys: julian synttäreillä jollaksessa koomalle soitettu ambulanssi ja ensihoitajat kooman kimpussa ja tuksu ei laittanut juhlia poikki vaan halusi stripata isälleen joka oli pukeutunut poliisin uniformuun ja iso pamppu kädessä katseli kun oma tytär strippasi hänelle. Jälkeen päin tuksu ilmoitti facessa että kooma haki pelkästään huomiota ja oli kateellinen minulle johanna mia tukiaiselle. Kiva perhe vai.

    • SoonaTomte

      Mä muistan, että Tuksu halus et ambulanssin miehetkin saivat nähdä tanssin ja Julia oli jo hyvissä käsissä siinä, ku lanssimiehet hois sitä. Että Julialle oli ok. Tää perhe on nii-in erikoinen, ei pelkästää Tuksun kertomana vaa käyttäytymisensä takia. Varför pappa lämna hos kärä tuksu-hemma...taijotainsp. Ja yhdessä saunaan med pappa...ei mahdu kalloon. Ite en menis ikinä oman isän kaa saunomaan, ei ikuna.

      • Perheonpahin

        Jostain tuksukin on sekopäisyytensä perinyt


    • valheella-lyhyet-jäljet

      Jossain oli juttu että nämä vanhemmat olisivat jotain sukua keskenään.

    • hapsistakeikkaa

      Ylöstempaus: siinä jää kapinen peruukki ylöstempaajan kouraan kun Tunkkia yrittää.

    • krgxy

      Tuksu ja ishkä leikkivät albertilla raamatullista kotileikkiä. Ishkä on Loot ja Tuhnu on se toinen niistä miehenkipeistä tyttäristä.

    • Saunantakanaontilaa

      Akka meuhkaa suu vaahdossa maailman lopusta. Taitaa olla hallut päällä. Kohta viedään piipaa kärryllä lepäämään. Hymyssä lisää.

    • Bnkiuj

      Mikä juttu tää oli et se sadhu olikin eksyttäjä? Tuksuhan oli niin vaikuttunut niistä konferensseista.

    • gygy111

      Tarkoittaako tämä nyt että kirja oli totuuden mukainen ?

      Tuksu haastoi ex-keikkamyyjänsä oikeuteen kunnianloukkauksesta – syyttäjän päätös tässä!

      Koko kansan Johanna – paljastuksia kulissien takaa -paljastuskirja Johanna Tukiaisesta ilmestyi vuonna 2013. Tukiainen teki asiasta rikosilmoituksen ja vaati entistä keikkamyyjäänsä ja kiertuemanageria vastuuseen törkeästä kunnianloukkauksesta.

      Salpausselän syyttäjäviraston Lappeenrannan osaston syyttäjä on nyt antanut aiheesta päätöksen. Se on syyttämättäjättämispäätös.

      -Jätän syytteen nostamatta epäillystä rikoksesta, koska ei ole olemassa todennäköisiä syitä rikoksesta epäillyn syyllisyyden tueksi, syyttäjä toteaa.

      Myöskään Hottis-tähti Juha Immosta vastaan ei syyttäjä nostanut syytettä.

      Teksti: Hymyn toimitus

      • ggpgpiug

        MinuaNI naurattaa syyttäjän sanavalinnat.
        Tämähän on suoraa v*ttuilua tunkiolle, tyyliin: "Alahan, tuksu todistaa, ettei kirjassa kerrotut asiat pidä paikkaansa. Siihen et pysty..."
        Syyttäjä ei lähde aikaa tuhlaamaan moiseen huuhaa-hommaan.
        Vaikka laki olisikin kaikille sama jo tunkion julkinen esiintyminen ja vuosien varrella kertynyt itse aiheutettu negatiivinen julkisuus painavat vaakakupissa.
        Kyllä ne syyttäjätkin ovat ihan tavallisia ihmisiä, jotka kampaamossa/parturissa häpeillen ja salaa kirveslehdeä lukevat :D


      • gh-jhjh
        ggpgpiug kirjoitti:

        MinuaNI naurattaa syyttäjän sanavalinnat.
        Tämähän on suoraa v*ttuilua tunkiolle, tyyliin: "Alahan, tuksu todistaa, ettei kirjassa kerrotut asiat pidä paikkaansa. Siihen et pysty..."
        Syyttäjä ei lähde aikaa tuhlaamaan moiseen huuhaa-hommaan.
        Vaikka laki olisikin kaikille sama jo tunkion julkinen esiintyminen ja vuosien varrella kertynyt itse aiheutettu negatiivinen julkisuus painavat vaakakupissa.
        Kyllä ne syyttäjätkin ovat ihan tavallisia ihmisiä, jotka kampaamossa/parturissa häpeillen ja salaa kirveslehdeä lukevat :D

        *lehteä


    • sensuuria-olla-pitää

      Kirja on todettu oikeusasteita myöten dokumentiksi.

    • hyhyhy111

      Voi kun Tuksu on blokattu fb:tä, olisi kiva lukea Tuksun kommentit.
      Varmaan syyttäjä on näätä ym.

      • yhuihhuå

        Siellähän toi instassa riehuu...
        Ei ole varmaan vielä herännyt lukemaan juttua.
        Paasto ottaa koville ;)


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3560
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2962
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2850
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2738
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2634
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2435
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      244
      2075
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1867
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      43
      1783
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      169
      1740
    Aihe