Pentti Linkola: rajat kiinni

telluksentuho

Ekologi ja kalastaja Pentti Linkolalta hyvää ja oikeaa juttua, ja ihme kyllä Hesarissa:

http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005328364.html

Afrikkalaisia ei saa päästää Välimeren yli Eurooppaan, vaan estettävä se vaikka äärimmäisin keinoin. Myös suomalaisten tulee muistaa väestönkasvu, eli ei laumaa kakaroita perheeseen. Kehitysapuna ainoastaan kondomien jakaminen. Linkola puhuu vähän mutta asiaa. Muutoin ihmiskunnasta ei selviydy ketkään, ja muu luonto tuhoutuu kokonaan.

Mistä tätä järkeä saisi esimerkiksi Vihreille ja muille citysuvakeille? Kyse ei ole rasismista, ei syrjinnästä, kyse on maapallomme eliöstön eloon jäämisestä!

93

2003

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 796896897

      Turha yrittää järjenkäyttöä tai arvostelukykyä opettaa dogmaattisille aatteenpalon kantajille, suvakeille.

      • kotimaammeOmpi

        Rajat auki, kunnes täällä on tarpeeksi miehiä laittamaan ne kiinni. Suomessa on akkavalta luopiokristittyjen ja ateistien sallimana. Muslimimies tulee ja räjäyttää lian pois, eli Andy'ä odotellessa vaan rakentamaan Helsinkiin lisää taloja tulijoille. Okei minähän se olen paras kertomaan asiasta, kun ilmastonmuutos ei ole vielä ehtinyt kuivuutta ja sotia täällä aiheuttamaan, eikä islam tuhoamaan inhimillisyyttämme, kuten eräs arabitaustainen kanssamatkustajamme asiasta totesi. Islam on yhtä kun saatanan sävelet, joka tappaa uhrinsa ja kannattajansa tyhjillä valheillaan ja lupauksillaan.


      • Anonyymi
        kotimaammeOmpi kirjoitti:

        Rajat auki, kunnes täällä on tarpeeksi miehiä laittamaan ne kiinni. Suomessa on akkavalta luopiokristittyjen ja ateistien sallimana. Muslimimies tulee ja räjäyttää lian pois, eli Andy'ä odotellessa vaan rakentamaan Helsinkiin lisää taloja tulijoille. Okei minähän se olen paras kertomaan asiasta, kun ilmastonmuutos ei ole vielä ehtinyt kuivuutta ja sotia täällä aiheuttamaan, eikä islam tuhoamaan inhimillisyyttämme, kuten eräs arabitaustainen kanssamatkustajamme asiasta totesi. Islam on yhtä kun saatanan sävelet, joka tappaa uhrinsa ja kannattajansa tyhjillä valheillaan ja lupauksillaan.

        Islam on täyttää hevonpaskaa,
        naisvihamielinen sekä alastomuus-
        ja seksikielteinen uskontokunta.

        Buddhalaisuus, Juutalaisuus ja
        Kristinusko ovat sittenkin var-
        teenotettavia uskontokuntia.

        Ateismista ja ateisteista ei
        ole hyötyä ihmiskunnalle.


    • Hoplaax

      Linkola on täysin oikeassa tuossa rajat kiinni -kommentissaan.
      Samoin hän on myös oikeassa monessa muussakin, lähes maailmanloppua ennustavissa kommenteissaan. Miksi hänen mielipiteitään kuitenkin yleisesti pidetään huuhaana? No siksi, että ihmiskunta itsekkyydessään sulkee silmänsä ja korvansa tulevaisuudelta, jonka jokainen rationaalisesti ajatteleva ihminen pystyy hahmottamaan. Kukapa suostuisi luopumaan nykyajan mukavuuksista ja palaamaan lähes keräilytalouteen ihmiskunnan pelastamiseksi, et sinä enkä minä.

      Kysymys on vain siitä, kuinka monta sukupolvea pystyy vielä elämään kohtuullisen järjestäytyneissä yhteisöissä...

      • 34t4gg

        Ei Linkolan mielipiteitä kukaan älyllinen pidä huuhaana! Linkola on oikeassa, mutta ahneiden lompakko ja oma etu vaatii toisin.


      • ManiKätönen

    • AdolfHitlerFani

      Sir Pentti Linkola on Suomen (hölmölän) viisaimpia jannuja! Respect!

    • Hyyjvjvvkkbkl

      Luontoa suojelevalta Pentti Linkolalta sallitaan usein sellaisten mielipiteiden esittäminen, joita tuskin siedettäisiin keneltäkään muulta. Poliitikko Pekka Sauri luonnehtii

      • tässätotuus

        Sauri on pelkkä idiootti., matuttaja, maamme ja Suomen kansan tuhoaja.


      • Gyugghjjhvkbkbk

        Sauri puhuu vain vihreiden puolesta.....linkola voi heittää tosiasioita joita vihreät ei leimaaa natsismiksi tai raismiksi ..muut heti lynkattaisiin vihreiden puolesta


    • Ihuvuvkvkkbl

      Nyt pitäisi aloittaa edes siitä, että tässä valtakunnassa ja maailmassa ryhdyttäisiin säännöstelemään syntyvyyttä. Mutta ei sekään yksin riitä. Valmiiksi tiheimmin asutettuun maanosaan eli Eurooppaan tulee muista maanosista pakolaisia ja siirtolaisia. Rajoille pitäisi ehdottomasti laittaa sulku.”

      • kantasuomalaisetEnsin_

        Niin. Viisasta olisi aloittaa syntyvyyden säännöstely ihan kantasuomalaisista valkoihoisilta suomalaisuskiksilta esim. jehovat, lestat, helluntalaiset, niillä kun tuppaa olemaan 10 lasta perheessä ja kondomin käyttö on syntiä!


      • trtrtt

        Eikö ne suvakit juuri valita suomalaisten heikkoa syntyvyyttä ja siksi pitää saada mamuja? Ei ois kyllä eka kerta kun heidän puheissaan ole mitään perää.


      • kuumapää

        Miksi Suomi nainen lankeaa mutantteihin, eikö Suomi poika riitä, kysyn vaan. Rajat kiinni, ne vaan saastuttaa maamme ja raiskaa, varastaa, lietsoo kaikkea mahdollista tappamista.


    • Ygugjgkhkvihih

      YK on ennustanut, että Afrikan väestö kasvaa yli 2,5 miljardin vuoteen 2050 mennessä. Hurja väestönkasvu voi tuoda Eurooppaan satoja miljoonia siirtolaisia. Miten tilanteeseen pitäisi mielestänne reagoida?

      ”Kaikki materiaalinen kehitysapu pitäisi ottaa heti pois Afrikan mailta. Ainoastaan kondomeja saisi jakaa. Kun ihmiset lähtevät Afrikasta, heitä ollaan pelastamassa Välimerellä. Tulee kyynel silmään, kun ajattelee toiminnan järjettömyyttä. Se olisi luonnollista, että edes pieni ylijäämä hukkuisi Välimereen. Mutta sitäkään ei anneta tapahtua.”

    • ei_puoshaka_vaan

      Kaikki jotka vähänkin seurasi Linkolan mielipiteitä 90-luvulla tai luki hänen kirjojaan, ovat osanneet suhtautua tähän väestön siirtoon järkevästi : vastustaa sitä.

      Mutta koska sitenpä jotenpa - rasssiissmmi !
      Järkiveikot vaikenevat pöydässä. Vaikka Linkolan teeseillä voisi pullasorsat pyyhkiä pöydästä.
      Liika hyvinvointi on sokaissut ihmiset ja siksi ajatellaan että Linkolan menetelmät ovat liian voimakkaita, liian radikaaleja - kas kun ei jotain äärioikeistoviheriästä :)

      Mutta kohta jää keppi vetävän käteen ja silloin toivotaan että Linkolan teesit olisi toteutettu ajoissa. Pelastusveneen hankaimissa ja reunoissa roikkuu käsiä - mitäs niille tehtiinkään ...

      • Minä luin Linkolaa ja seurasin 90-luvulla.

        Väestönsiirrosta ei ole minulla tietoa, mutta jos tarkoitat hädänalaisten auttamista, niin sitä minä kyllä kannatan. Tosin en tietenkään ollut Linkolalainen 90-luvulla, kun tykkään elintasosta ja ylipäätänsä ihmisistä. Olikos se 100 000 asukasta, mitä Linkolan mukaan Suomeen sallitaan ja veivattava radio teknologian huippua?


    • Linkolaonpirunoikeassa

      Linkola puhuu asiaa.
      Rajat on laitettava kiinni.
      Suomea ei ole tarkoitus asuttaa kokonaan.
      Siihen ei Suomella ole varaakaan.
      Luonnonsuojelualueet ovat tärkeitä.

      • kiitän_ja_kumarran

        Kunnioitan Pentti Linkolaa;
        asenteet, elämäntapa, maailmankatsomus, uskallus puhua asioista, mistä ei saisi puhua, älykkyys, mihin harva meistä pystyy, vaikka haluaisikin.


      • orjiksikoalistumme

        Ei tulijat tule asuttamaan luonnonsuojelualueita vaan ottamaan sen mikä on valmista ja siinä leikissä ei kantasuomalaisia enää ole kuin orjina ja tämän on nuori somalinainen huutanut metroasemalla jo vuosia sitten: "me somalit olemme tulleet Suomeen valloittamaan Suomi teemme teistä orjia, ajamme teidät maanpakoon". Eipä siksi johan me kantasuomalaiset orjallisesti elätämme maahanängenneitä niin somaleita kuin muitakin Suomeen päästettyjä.


      • Anonyymi
        kiitän_ja_kumarran kirjoitti:

        Kunnioitan Pentti Linkolaa;
        asenteet, elämäntapa, maailmankatsomus, uskallus puhua asioista, mistä ei saisi puhua, älykkyys, mihin harva meistä pystyy, vaikka haluaisikin.

        Naamanvääntöön ei naama taipunut, sanojen vääntämisessä oli välillä kiusallista odottelua. Kirjoitteluun taipui paraiten


    • onviisasmies

      Kyllä Linkolan jutut ovat täyttä asiaa.

    • Myöhäistäon

      Ei nyt ketään vartavasten tappamaan ruveta, kun on elämään päässyt, mutta ehkäisy, ehkäisy, ehkäisy. Pidättyvyys, on siihen ennenkin kyetty. Ja jokainen populaatio omilla sijoillaan eläen niin että pärjää. Siis ehkäisy ja tarkkaan harkittu kulutus. Taitaa luonnon muutokset ehtiä ensin.

    • HölmöSapiens

      Linkolan suusta tulee Totuus, Ankara Totuus. Ihmislaji vaan toimii toisin: pää pensaaseen ja kahtasataa päin betoniseinää.

      KAIKEN suuren ongelma maapallollamme on nykyaikana holtiton ihmislajin lisääntyminen. Ihmiselle on pirullisesti siunaantunut liikaa älykkyyttä ja luovuutta, mutta viisautta ei. Nykyaikana kaikkialla ihmiset ovat yhä koulutetumpia, ja tietoa saa netin kautta vaikka koulut olisivat jääneetkin alimmalle tasolle -jos vaan lukutaito on hankittu. Mutta sekään ei auta. Kouluissa on vuosikymmenet opetettu esimerkiksi luonnosta, kasveista, metsien tärkeydestä, eläinlajeista, saastumisesta ja ihmiskunnan väestöräjähdyksestä (jo 70-luvun alussa ns. Rooman klubin synkät väestöennusteet jotka opetettiin ainakin Savossa kansakoulussa, ala-asteella saati sitten myöhemmin maantiedon tunneilla yläasteella ja lukiossa). Maamme ja muiden maiden johdossa on pääosin korkeakoulutetut ihmiset ja kaarti ympärillä samoin. Silti mitään ei ole tehty väestönkasvun hillitsemiseksi.

      Kieroutuneella tavalla on jaettu maastammekin miljardeja kehitysapuun, jolla ollaan viety kulutus- ja elintasokeskeistä oppia ja materiaalia kehitysmaihin, luonnonkansakulttuureiden keskelle. Terveydenhoidon nimissä on jaettu rokotteita, antibiootteja ja ruokaa nälänhätäalueille, vaikka liikakansoituksella ja väärillä kestämättömillä maataloustoimilla (tehomaatalous, lannoitus, väärät kasvilajit, suuret karjamäärät ja sitä kautta maaperän eroosio eli kuivuminen) nälkä on saatu aikaan. Katolinen kirkko ja yleensäkin kristinusko on päätynyt suojelemaan järjenvastaisesti kaikkea ihmiseen liittyvää, sikiöstä vanhusten elämän keinotekoiseen pitkittämiseen sekä nykyaikana ihmisoikeuksien ja "humanitaarisuuden" nimissä siirtolaistulvan vastaanottamiseen.

      Liikaväestöön kiteytyy kaikki: luonnontuhot, ilmastonmuutos, lajien suuri sukupuuttoaalto, nälänhätä, raaka-aineiden pula ja hinnannousu, energiakriisi, sodat, suurtyöttömyys ja sitä kautta elintasosiirtolaisuus. Meidänkin Vihreä Liitto on aivan kieroutunut ja toimii järjenvastaisesti, kuten Linkolakin sanoo. Vihreät eivät viis veisaa maapallon kokonaisuudesta eivätkä (halua) ymmärtää liikaväestön keskeistä osuutta ongelmiin. Heille keskeistä on vain liberaalius kaikkeen sairaaseen, ihmisoikeuksien loputon jano, maahanmuuttajapaapominen sekä lapsiperheiden elintason nosto.

      Meillä ei olisi mitään ongelmia raaka-aineiden ja ruuan kanssa, jos maapallon väkimäärä olisi esimerkiksi maksimissaan 3 miljardia. Luonnonkansakulttuurit olisi pitänyt säilyttää esim. Afrikassa ja Aasiassa, eikä Kiinaa olisi saanut päästää polkupyörien päältä autojen rattiin. Nyt Kiina (ja perässä Intia, ja Afrikan maat) nostava elintasoaan eurooppalaisten ja jenkkien tasolle mikä merkitsee esim. paperinkulutuksen huimaa kasvua (vesivessat ja vessapaperi), metallien ja jalometallien varantojen hiipumista sekä polttoaineiden kulutuksen ja päästöjen lisääntymistä. Paperin takia metsät kaadetaan pian kokonaan, lihankulutuksen takia karjaa lisätään ja samalla maaperä kuivuu autioksi, kaivokset saastuttavat pohjavedet jne. Lisäksi Aasian maissa sairaalla tavalla ahnehditaan norsunluuta ja paratiisilintujen sulkia.

      Sitten vielä joku Helsingin pormestari Vapaavuori höpisee kuinka kaupunki tarvitsee paljon lisää maahanmuuttajia. Täysin mielipuolista ajattelua. Ja mies on ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut, joten luulisi lukeneen myöskin väestöräjähdyksen umpikujasta ja luonnon tuhoutumisesta. Vaan ei, hänkin Sinnemäen tapaan haikailee isoa metropolia ja valtaisaa talonrakennustoimintaa tuhoten kaikki vähäiset jäljellä olevat metsät ja viheralueet. Samalla maamme velkataakka paisuu, rikollisuus kasvaa ja joka paikassa näemme muista kulttuureista tulleita sopeutumattomia notkujia asemilla ja kauppakeskuksissa.

      Mutta, kuten Linkolakin totesi, emme mahda me toisinajattelijatkaan enää mitään. Ihmiskunta ei halua oppia ja viisastua, vaan kulkee tuhoaan kohti. Minäkin olen kovettunut ihmiskuntaa koskien melkoisen empatiakyvyttömäksi, eli olen suurten ihmismassojen tuhon tarpeellisuuden kannalla. Tuhottavaa olisi miljarditolkulla. Pahin dilemma on Linkolan tapaan se, että toisaalta sitten lähipiirissä läheltä kohdattavissa ihmisissä on hyvääkin ja rakastettavaa, eikä yksilötasolla esimerkiksi pystyisi elimoimaan yksittäistä ihmistä. Tästä Linkolakin pohdiskeli kirjoissaan. Mutta ellei isossa mittakaavassa mitään tapahdu, lopulta luonto itse tuhoaa suurimman osan ihmiskunnasta -ja se näyttää vääjäämättä tapahtuvan. Ja aika pian.

      Joka kerta kyynel tulee silmäkulmaan, kun lukee uutisen siitä esimerkiksi, miten maassamme Sipilän ahneuskoplan ajama biometsätalous tuhoaa loputkin metsistämme, Puola hakkaa vastoin EU:n kieltoa tuhansia vuosia vanhat ikimetsänsä, Brasilia sademetsänsä. Ja lukea, miten maassamme mahtavat Pienet Suuret hömötiainen, töyhtötiainen, metsäkanalinnut, pöllöt, jne ovat uhanalaisia, muualla maailmassa uskomattoman ainutlaatuiset koralliriutat, valaat, kalalajit, lintulajit, nisäkkäät.

      • jälkeemme_vedenpaisumus

        Jos helvettiin on joka tapauksessa pakko ajaa, sinne kannattaa ajaa ensimmäisessä luokassa.


      • Anonyymi

        Kaikki kuolee joskus, kun näin on, mitä väliä koska? Täysillä vaan vaikka seinään. 😅😗


    • FridunaSkigunaHoplaa

      Tarttis varmaan tehdä jotain väestöräjähdyksen muuttamiseksi väestön vähenemiseksi, kunnes päästäisiin aluksi edes miljardin ihmisen rajan alapuolelle. Raaka-aineiden ja maan määrä ihmistä kohden moninkertaistuisi. Luonto alkaisi puhdistua, kun väki vähenisi vielä siitäkin.

    • sivuskjd

      Sinänsä outo ajatuskuvio nykyihmisellä, että sikiäjiä pitäisi erityissuojella ja harvinaiset lajit kuolla pois. Kai tuo on sitä keinotekoista survival of the fittest -ajattelua, joka on aika kokoomuslaista.

    • Yfgyhuhuuhhuuj

      Niinpä!niin ...väestökasvu on kuin heinäsirkkalauma tai sopulilauma ja ainakin afrikan väestö käyttäytyy tämäm edessä kuin sopulilauma...

      Väestöräjähdys on kehitysmaiden ingelma ja se pitää siellä myös ratkaista...sodat ja taudit on ennen pitänyt väestönkasvua afrikassa kurissa mutta nyt sotivat päästetään eurooppaan ja kaikki taudit pyritään hoitamaan eurooppalaisten kustannuksella ja afrikkalaiset ruokitaan euroopan rahoilla niin väestöräjähdysnon taattu..

    • HyväPena

      Ja siinäkin Linkola on oikeassa että kaikenlainen kehitysapu olisi välittömästi lopetettava ja turvauduttava ruokatuotannossa omavaraisuuteen. Kun kuumat ja kuivat kaudet iskevät Etelä-Eurooppaan ja muuallekin emme voi tukeutua tuontiin. Valtaosa ruoasta pitää tulla omasta maasta. Ja sitä myötä ruoan vienti Suomesta ulkomaille loppuu.

    • wreerwerwe

      eurooppa ei ole omavarainen mineraaleista,raaka aineista eikä energiasta ja lisaksi eurooppa on jonykyisellän maaiman tiheimmin asuttu mantere...

      siinä on jo perusteet siirtolaismassojen siirtymisen järjettömyydestä eurooppaan

    • qeqeqeqwe

      "Mutta, kuten Linkolakin totesi, emme mahda me toisinajattelijatkaan enää mitään. Ihmiskunta ei halua oppia ja viisastua, vaan kulkee tuhoaan kohti. "

      tätä on kyllä vaikea ymmärtää miksi juuri näin toimitaan mutta näin on jo ennustettu taphatuvan maailmanlopun kynnyksellä..

    • NytMennäänVikaan

      Rajat taitavat nykymenolla mennä kiinni vain jos maailmalla leviää joku iso tappava epidemia. Ja se epidemia voipi niistää ison osan maapallon väestöstä. Ei ole Suomen poliitikoilla munaa tehdä Unkarin kaltaisia ratkaisuja.

      • wrrwrwrwer

        ei se auta jos tautia kantava ihminen huutaa asylumia euroopan rajalla...suomalaiset antaa kyllä vaikka rutolle turvapaikanw


    • wrwerwerwer

      osmo soininvaaralla o taas päinvastainen näkemys ..kehitysapua ja rahaa pitää oikein syyytää afrikaan jotta talous kasvaisi ja lisääntyvät miljardit afikkalaiset työllistäisi itsensä afrikassa saviruukkuja tehden..

      on aika nurinkurista etä euroopassa vaaditaan suuria päästöleikkauksia jotta ilmasto pelastuisi mutta afrikkaan pitäisi saada talouskasvua joka tarkoittaa ilmasto kuormitusta..

      • hehhehhee

        osmo kaljoissaan nyt jorisee mitä räkä suuhun tuo.ei sitä enään kukaan tosissaan ota edes omissaan


    • biologi.opettaa.rassuja

      Mukava oli lukea HS:n Linkolan juttu, vaikka haastattelu ei tehnyt täyttä oikeutta Linkolan ajattelulle. Haastatelija kysyi tai haki vain sellaisia vastauksia, joista saisi aikaan mediakohua.

      Kuten aina, rassukat eivät osanneet lukea juttua loppuun. Linkola päästeli tällaistakin suustaan: "Muutenhan halla-aholaisilta puuttuu monissa asioissa vähäinenkin valistus. Heillä on kaiken maailman hölmöilyjä, joista en suinkaan ole samaa mieltä. "

      Linkola elää niin kuin opettaa. Se antaa oikeuden puhua jyrkkiäkin mielipiteitä. Mutta Linkolan ekologinen ajattelu ei rajoitu vain Afrikkaan. Hänen mukaansa Suomen luonto voi kantaa vain muutama satatuhatta asukasta. Niitä kondomeja pitäisi jakaa myös täällä. Myös rassukoiden pitäisi ajaa hevosella tai sotkea polkypyörällä, autoilu johtaa helvettiin, sanoo Linkola.

      • heh_heh_heh

        Taitaa ainoa rassukka tälläkin palstalla olla mielenterveyskuntoutuja "maailmanmatti" eli sinä. Sinusta ei oo opettamaan ketään, ku itse hädintuskin osaat käydä vessassa. Lukeminen tai lukemisen ymmärtäminen lienee heikoimpia ominaisuuksiasi. ;DDDD


    • TolkunKaveri

      Eipä oo tullu Linkolan ajatuksia aikasemmin luettua, mutta tolkun kaverilta vaikuttaa! Täytyypä ottaa hänenkin kirjoituksensa seurantaan!

      • AdolfHitlerFani

        Suosittelen! Linkolalla se järki pelaa, vaikka ikää onkin.


    • Näinhän-se-on

      "”Kaikki materiaalinen kehitysapu pitäisi ottaa heti pois Afrikan mailta. Ainoastaan kondomeja saisi jakaa. Kun ihmiset lähtevät Afrikasta, heitä ollaan pelastamassa Välimerellä. Tulee kyynel silmään, kun ajattelee toiminnan järjettömyyttä. Se olisi luonnollista, että edes pieni ylijäämä hukkuisi Välimereen. Mutta sitäkään ei anneta tapahtua.”

      Siinä puhuu järjen ääni. Harvinaista tässä nykyisessä Maailmassa.

    • biologi.opettaa.rassuja

      "...tolkun kaverilta vaikuttaa! "

      Kannattaa kipaista kirjastoon ja kysyä vaikka näitä Linkolan kirjoja:
      - Johdatus 1990-luvun ajatteluun
      - Voisiko elämä voittaa

      Päivälehtien lyhyet jutut eivät tee täyttä oikeutta Linkolan ajattelulle.

      • lopun_ajat_ovella

        Olen lukenut nuo Linkolan kirjat. Hänen ajatuksensa ovat pääosin selkeitä. Ne olisi voitu toteuttaa kollegiaalisesti kautta maailman, jos päättäjillä olisi yksimielisesti tahtoa. Mutta ei, talouskasvu aina, ja ahneus. Linkola itse elää vaatimattomasti: sähkötön mökki, ei teeveetä. Vaatteet yksinkertaiset vahvat ja pitkäikäiset. Syö kalastamaansa kalaa ja lähiseudun muuta ruokaa, ja sitäkin kohtuullisesti. Tekee edelleen ruumiillista työtä joten on pysynyt ikäisekseen hyvässä kunnossa. Ja terve ravinto ilman liikasokereita on taannut sen, ettei tarvitse edes lukulaseja. Ei ole autoa, vain yksivaihteinen vanha polkupyörä ja puinen soutuvene.

        Linkolan eräs teesi on hyvä ja mieleenjäänyt: Kaikki talouskasvua paasaavat johtajat kuten metsäteollisuuspomot pankkiirit poliitikot sun muut ahneet tulisi pistää uudelleenkasvatusleirille. Jo pelkkä asfalttitie tappaa alleen kastemadot, saati rakentamisessa myllättävä maa-aines. Linkola on rakastanut tinkimättömästi luontoa ja muita eläimiä. Hieno harvinainen ihminen.


      • linkolaonrautaa

        linkola on suomen ainoa tosi vihreä,muut näitä jotka huutavat raitalipun nimessä kallion kupeessä nuuskapölyissä


    • KyynelTuleeSilmään

      ”Kaikki materiaalinen kehitysapu pitäisi ottaa heti pois Afrikan mailta. Ainoastaan kondomeja saisi jakaa. Kun ihmiset lähtevät Afrikasta, heitä ollaan pelastamassa Välimerellä. Tulee kyynel silmään, kun ajattelee toiminnan järjettömyyttä. Se olisi luonnollista, että edes pieni ylijäämä hukkuisi Välimereen. Mutta sitäkään ei anneta tapahtua.”

      Harvinaisen järkevää ajattelua!

    • Teukka_Teukka_Teukka

      Teuvo Hakkaraisesta kuoriutui näppärästi pöhöttynyt ja alkoholisoitunut pönttö!

      • akrabakapra

        sitä se teettää kun haaviston kanssa kaveraa siviilissä


    • VihreäVoittaja

      Se on sama mitä Linkola sanoo. Me kuitenkin tulemme kansan valtuuttamina päättämään asioista. Näinhän luonto pohjimmiltaan toimii yrityksen ja erehdysten kautta kohti tulevaa viettien ja vaistojen ohjaamana..

    • AdolfHitlerFani

      Linkola on tolkunmiäs!

    • tutkijatutkiiteoriassa
      • tutkija.hutkii.rassua

        Tutkija Ville Lähteen haastattelussa hän myös perustelee näkemystään. Sinä et vaan osannut lukea koko juttua tai et ymmärtänyt lukemaasi.


    • EihänJookos

      Kannattaa todellakin tuoda väestöräjähdys pienen hiilijalanjäljen kehitysmaista suuren hiilijalanjäljen Eurooppaan. Me tienataan sillä ja rajattomalla kehitysmaista tulleen väestön kasvullahan ei ole mitään tekemistä ilmastonmuutoksen, saastumisen, ympäristötuhon, väkivallan, raiskausten, tartuntatautien tai ylipäätään minkään ongelman kanssa. Eihän. Jookos.

      • 34t34t

        Ongelma on siis ratkaistu: Suomi tarvitsee väestönkasvua, kuten koko maailma. Meitä on liian vähän, voi, voi niin vähän, että mikä tahansa kelpaa.


      • rikkauttarakkautta
        34t34t kirjoitti:

        Ongelma on siis ratkaistu: Suomi tarvitsee väestönkasvua, kuten koko maailma. Meitä on liian vähän, voi, voi niin vähän, että mikä tahansa kelpaa.

        Juuri näin. Hgin pormestari Jan Vapaavuorikin vaatii runsasta maahanmuuttoa ja matujen sijoittumista Helsinkiin. Kuulemma voimavara, rikkaus ja luo kaupungista kansainvälisen metropolin.

        Kyllä, ehdottomasti. Jo nyt näemme kaupunkikuvan upeuden: steissillä notkuvia matuporukoita ahdistelemassa tyttöjä, tappelemassa, ryöstämässä, hakemassa sossusta runsaasti tukia, shoppailemassa. Kaikki valtiomme laskuun. Rikkautta todella, ah ihana Suuri Unelma kuten paasasi aikoinaan mm. laulajan irvikuva Anssi Kela.


    • OlleSarkasti

      Jonkun Perus Penan sanomana samat asiat tuomittaisiin rasismina ja kiihotuksena kansanryhmää vastaan.Onneksi edes Linkolalla on sananvapaus.

    • oölku

      Pakolaisille automaattinen sterilointi jo rajalla tai käännytys.
      Jos sterilointia harrastettaisiin enemmän jo lähtöalueella niin pakolaisuus vähenisi dramaattisesti.
      Eurooppa ei ole maailman sosialitoimisto.

    • LI.nkolan

      Hoh hoijaa. Kylläpä Linkolaa näytetään suitsutettavan tässä ketjussa, siitäkin huolimatta että Linkolan teeseillä ajettaisiin alas koko nykyinen tunnettu yhteiskunta sekä talousjärjestelmä Suomesta ja kaikkialta muualtakin maailmasta. Edessä olisi katastrofeilla ja kaaoksilla silattu tie suoraan takaisin keskiaikaan tai jopa vieläkin kauemmaksi historiassa.

      Ei sähköä. Ei marketteja mistä käydä hakemassa sapuskat kun nälkä alkaa kurnimaan vatsassa. Ei autoa millä huristella muutaman kymmenen kilometrin päähän , vaan lähdepä kävellä nytkyttämään kesäkeleillä ja talvisin vedät suksilla tuollaisen reissun. Ei jääkaappia missä säilytellä sapuskoja , vaan tönkkösuolaat lihat ja kalat ( mitkä olet ensin itse omin käsin saalistanut ja nylkenyt ) ja peittelet ne sopivaan maakellariin säilytykseen. Ei keskuslämmitystä ,vaan teet halkoja käsipelillä kirveen kanssa kesäisin niin paljon että niillä pärjää talven yli. Ei kännyköitä , kuten ei myöskään toimivaa postijärjestelmää , vaan jos asiaa jostakin syystä olisi sadan kilometrin päähän niin ihmeessä olisit miten sen viestin sinne saisit perille.

      ...ja paljon paljon muuta sellaista mitä nykyihminen ei enää osaa hallita mitenkään.

      Linkolan teesit ja opit eivät toimi niin ,että niistä poimitaan vain itselleen sopivimmat osaset , joka on tässä tapauksessa se että vain afrikkalaisia ja arabeja ei päästetä Euroopan alueelle.

      • ylistys.rassukan.älylle

        "Linkolan teesit ja opit eivät toimi niin ,että niistä poimitaan vain itselleen sopivimmat osaset..."
        Eivät toimi, tässä komppaan kirjoittajaa.

        Mutta eiväthän rassukat itse ajattele. He poimivat maailmasta palasen siltä, palasen täältä ja huutavat omassa kuplassaan äärimmilleen pelkistettyä selitystä monimutkaisesta todellisuudesta. ;)))


      • MetsienMies_

        Kyllä nuo listaamasi asiant ainakin multa onnistuis! Toista se on teidän vesipäisten suvakkien kanssa. Te luulette edelleenkin, että maito tulee kaupasta ja raha "taikaseinästä". Itse pystyisin elämään loistavasti Linkolan haaveilemassa yhteiskunnassa. Kyllä ihmisen pitää osata hankkia ruoka luonnosta omin käsin ja selviytyä erämaaoloissa vaikka talven yli tarvittaessa. Jos ei onnistu, niin mielestäni kuolkoon pois!


      • malli1942

        Linkola pitää 1930- ja 1950-luvun Suomea ihanteena. Olen elänyt lapsuuden ja nuoruuden 40- ja 50-lukujen pienviljelijäin yhteiskunnassa. Pelto- ja metsätyöt tehtiin pääosin hevosella. Itsekin ole ajanut parireellä halkoja ja tukkeja metsästä melko paksussa hangessa ja muokannut jo poikasena peltoja hevosen vetämillä äkeillä. Jos peltoa ja metsää riittää, ei elämä ollut mitenkään huonoa. Viikonloppuisin soudettiin saarille uimaan retkitunnelmissa ja talvella tehtiin hiihtoretkiä. Juhlia ole paljon koululla, seuraintalossa ja talojen tuvissa. Kirjojen lainaaminen kirjastosta oli yleistä. Junalla matkustettiin pikkukaupunkiin katsomaan elokuvia.

        Myöhemmin olen elänyt aivan toisenlaista elämää työskennelleen yrityksessä, yliopistossa, tutkimuslaitoksessa ja lopulta hyvin toimeentulevana yrittäjänä. Periaatteessa, jos väestömäärä vaan pidetään kohtuullisena ja kaikille riittää luonnon resursseja, ei entinen yhteiskunta ollut mitenkään huono, jos vain mikään ahdasmielinen uskonnollinen liike ei päässyt henkistä elämää turmelemaan.


    • pyysiafrikkalaiset

      Ekologi ja kalastaja Pentti Linkolalta hyvää ja oikeaa juttua, ja ihme kyllä Hesarissa:

      http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005328364.html

      Afrikkalaisia ei saa päästää Välimeren yli Eurooppaan, vaan estettävä se vaikka äärimmäisin keinoin. Myös suomalaisten tulee muistaa väestönkasvu, eli ei laumaa kakaroita perheeseen. Kehitysapuna ainoastaan kondomien jakaminen. Linkola puhuu vähän mutta asiaa. Muutoin ihmiskunnasta ei selviydy ketkään, ja muu luonto tuhoutuu kokonaan.

      Mistä tätä järkeä saisi esimerkiksi Vihreille ja muille citysuvakeille? Kyse ei ole rasismista, ei syrjinnästä, kyse on maapallomme eliöstön eloon jäämisestä!
      ...
      ja j.sipuli pois hommista lepoon

    • Linkolanteesit

      Linkolan mielstä sopiva väkiluku Suomessa olisi noin puoli miljoonaa asukasta, eli saman verran kuin uuden ajan alussa.
      Polttomoottoriajoneuvoja ei tulisi olla kuin pelkästään armeijan käytössä.
      Liikenne tulisi hoitaa höyryvetureilla.

      • MariKäkönen

        Islannissa on 300 000 asukasta.


    • MariKäkönen

      Espoo, Helsinki ja Vantaa kasvattavat väkilukuaan keinotekoisesti nopeasti! Esimerkiksi Espoon uusista asukkaista noin 80% on maahanmuuttajia. Samoin lienee ainakin Vantaalla ellei Helsingissäkin.

      Väestöa siis lisätään tuomalla nopeasti sikiäviä rotuja pienen hiilijalanjäljen kehitysmaista suuren hiilijalanjäljen maihin. Väestöräjähdystä ei siis pyritä hillitsemään edes Suomessa! Kuinka voisimme siis vaatia sitä meitä pienemmän hiilijalanjäljen mailta? Olemme paljon edesvastuuttomampia kuin neekerit savimajoissaan.

      Ilmastonmuutoshankkeet ovat täyttä huuhaata ja turhia, ellemme vähennä maailman väkilukua ja - kuten liturgia kuuluu - meidän tulee aloittaa omasta maastamme ja olla edelläkävijöitä!

      • Barbaba

        Ihminen on puuttunut luonnonvalintaan. Aikaisemmin taudit ja nälänhädät pitivät kehitysmaiden väestön jotenkin kurissa. Nyt kaikki apu, mitä sinne lähetetään, kasvattaa vain liikaväestön määrää. Maassa pitäisi olla vain sen verran ihmisiä, mitä se pystyy elättämään.


      • Anonyymi
        Barbaba kirjoitti:

        Ihminen on puuttunut luonnonvalintaan. Aikaisemmin taudit ja nälänhädät pitivät kehitysmaiden väestön jotenkin kurissa. Nyt kaikki apu, mitä sinne lähetetään, kasvattaa vain liikaväestön määrää. Maassa pitäisi olla vain sen verran ihmisiä, mitä se pystyy elättämään.

        Ekologia on hieno juttu.


    • Anonyymi

      miksi pitää kasvaa maahanmuuton avulla?

    • Anonyymi

      kuuluuko vihreisiin?

      • Anonyymi

        Yksi tie omalta osalta on elää ekologista elämää. Maailman muutokset ovat niin isoja että ne toimivat omalla painollaan.Ekologisen elämän opiskelu voisi avata monelle uuden oven elämässä, Eräät ihmiset ovat näin tehneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksi tie omalta osalta on elää ekologista elämää. Maailman muutokset ovat niin isoja että ne toimivat omalla painollaan.Ekologisen elämän opiskelu voisi avata monelle uuden oven elämässä, Eräät ihmiset ovat näin tehneet.

        Päijänteellä asui aikanaan saaressa Toivo ,Pylvänäinen. Kalasti ja eli todella ekologista elämää, Linkolan malli toimi hänen kohdallaan.


    • Anonyymi

      Tarvitsemme 3,7 maapalloa, jos kaikki saavat saman elintason kuin suomalaiset


      https://yle.fi/uutiset/3-11029399

      • Anonyymi

        Miksi meidän pitää kasvaa maahan muuton avulla? Hieno kommentti.Paras ratkaisu olisi olla tuottamatta mitä ei tarvita, niitä "turhakkeita".

        Vihreät ovat täysin ulapalla ekologisuudessa, sotkevat itsensä "maailmaan" jota ei voi hallita.Tuloksena vaan ristiriitoja,levottomuutta ym.

        Luontokin pitää löytää ja meillä on todella hieno luonto.


    • Anonyymi

      Ei Linkolalla aikoinaan ainakaan ollut sähkötön mökki. Eräässä haastattelussa häntä harmitti se, että omistaa yhden valaisimen kirjoittaakseen illan pimetyessä.

      Arvostan toki, koska elää aatteensa mukaisesti. Radikaalit mielipiteet eivät kuitenkaan välttämättä toimi isossa mittakaavassa.

      Siinä hän on oikeassa, kiistattomasti, että ihmisen lisääntymistä tulisi rajoittaa. Maapallomme massa ei juurikaan muutu. Mistään ei tule lisää orgaanista ainesta ilman, ettei se olisi jostain muusta orgaanisesta aineksesta pois.

      Eli mitä enemmän ihmisiä, sitä vähemmän ruokaa ihmisille. Tämä tottakai korjaantuu pitkässä juoksussa. Ihmistä ei silloin enään ole.

      • Anonyymi

        Isot asiat todellakin määrää, tähän ollaan tultu.Nk. aktiivisen vastarinnan sijaan voi jokainen siirtyä passiiviseen vastarintaan.

        Ekologisessa passiivisessa "vastarinnassa" ei ole muuta kuin hyvää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Isot asiat todellakin määrää, tähän ollaan tultu.Nk. aktiivisen vastarinnan sijaan voi jokainen siirtyä passiiviseen vastarintaan.

        Ekologisessa passiivisessa "vastarinnassa" ei ole muuta kuin hyvää.

        Ekologista puoluetta ei taida olla edes olemassa. Ei pysty edes äänestämään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ekologista puoluetta ei taida olla edes olemassa. Ei pysty edes äänestämään

        Onhan Suomi vapaa maa, jokainen voi opiskella ekologisen tyylin. Hienoa!

        Maailmaa kun ei pysty muuttamaan voi lähteä "omille teilleen".


    • Anonyymi

      Oliko hän PS miehiä?

      • Anonyymi

        Linkola oli alkuperäinen vihreä.


    • Anonyymi

      Jos ihmiskunnasa kaikki olisivat olleet linkolan kaltaisia, eläisimme edelleen kivikaudessa! Mitään kehitystä millään alalla ei olisi päässyt tapahtumaan!!

    • Anonyymi

      Pentti Linkola on aivan oikeassa että Jokaisen ihmisen pitäisi asua siellä
      Missä ovat syntyneet ja ainoa apu Afrikkaan on kondomit koska liikakansoitus on täydellinen tuho.

    • Ornitologi ja kalastaja Pentti Linkola lähti itse rajan taakse 5.4.2020. Se raja on takuuvarmasti kiinni, eikä Pentti tule selittämään kantaansa.

      Ihmiskunnasta kukaan ei ole selvinnyt elämästä hengissä, joten se asia lienee varsin selvää jokaiselle, joka vain vaivautuu asiaa ajattelemaan.

      Parhain terveisin, Moktar. ;)

    • Anonyymi

      Linkola oli järkevä ja ekologinen.

      • Anonyymi

        Ajatteli maapallon ja ihmiskunnan parasta. Cityvihreät ovat sokeudessaan tuhoamassa suomalaisuuden.


    • Anonyymi

      Haavisto haluaa täyttää maan Jihadisteilla ja Homoilla?

      koska tulee uusi Linkola niin vihreät nousee ohi kokoomuksen

    • Anonyymi

      Siinäpä OIKEAA vihreää aatetta ja pohdintaa maapallon hyvinvoinnin eteen.
      Nykyiset Cityvihreät ovat pelkkiä sirkuspelleporvareita.

    • Anonyymi

      hohhoijaa vihreät kuulat

    • Anonyymi

      Linkola oli monessa oikeassa!
      Kuten siinnä että maapallo ei tuhoudu ilmaston muutokseen, vaan viherkommunistien fanittamaan holtittomaan väestönkasvuun!

      • Anonyymi

        Maapallonväkiluku on noussut 50 luvun 2,5 miljardista kohta 8 miljardiin….!
        Mutta se ei ole islampaskalla aivopestylle intersektionaaliselle vihrkommunistien feministi hallitukselle mikään ongelma!
        Nille on ongelma ettei suomeen saadaa lisää kehitysmaataustaista islampaskaa lisääntymään holtittomasti ja suoritettua väestönvaihtoa kehitysmaalaiseksi islampaskaksi!


      • Anonyymi

        Juuri kuten Linkola sanoi että ihmiskunta kaivaa omaa hautaansa ja tuhoaa itsensä pakolaisten vastaanottamisessa eikä missään nimessä niitä pidä päästää Suomeen.


    • Anonyymi

      TUHOOJAT SEILAA JO RAJOILLAMME KAIKEN HÄVITTÄJÄT

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe