Mitä ne yo:n lehtorit tekee - maailman hitaimpia

EiKuuluArvosanaa

Miten voi psykologian kurssin oppimistehtävän (samoja kuukaudesta toiseen) palautuksessaa kestää näin kauan???? Siis 1 kk ja 1vk kulunut enkä vieläkään ole saanut arvosanaa!!! Mitä ne siellä yliopistolla tekee, kun kaikki on niin hidasta?????!! Kyseessä UEF. Toistunut ohjauksen kursseillakin. Miten kauan teillä yleensä menee oppimistehtävän tai tenttitulosten saamisessa?

Enhän mä kohta edes muista, mistä aiheestakaan kirjoitin, saati, että oppisin palautteestani, kun se ehkä joskus tulee. Ymmärrän, että sellanen 3vk voi mennä, mutta viiteenkään viikkoon ei edelleen kuulu mtn... raivostuttavaa! Ja joo, kysyn niiltä opettajilta kyllä todellakin, mutta haluisin tietää kauan teillä menny.

4

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ApTarkentaa

      ...ja tarkennuksena, että kyseessä tällä kertaa kesäopinnot. Nekin jotka ovat olleet lomilla, ovat tulleet tiedotteen mukaan jo ainakin 17 päivää sitten töihin. On toistunut tämä helvatin hidas kokeiden ja tehtävien tarkastusaika monesti myös syksyisin ja keväisin. Miten siis teillä. Kuudetta viikkoa kohta odotellen....

      • Laatujärjestelmä

        Mutta onhan yliopistoilla sertifioidut laatujärjestelmät DDDDD. Eikös olekin hieno homma. BTW! opettajasta ja kurssista voi aina antaa kannustavan palautteen. Siihenkin on oma raportointisysteeminsä.


    • LawOfAttraction

      Psykologian opiskelijana sinun kannattaisi hyödyntää "Law of attraction, mindfullness, abundance,power of now" jne. periaatteita. Tunnet varmaan alitajunnan rajattomat mahdollisuudet,kun alaa päätoimisesti opiskelet. Nyt kun painit villisti egosi kanssa, niin tavoite vain karkaa kauemmas ulottumattomiin. https://www.youtube.com/watch?v=uvXYAYbgrXY

      • APläpälää

        Hahhah "alitajunnan rajattomat mahdollisuudet". :D No ihan ok läppä, nauroin kyllä kun videoon klikkasin, mutta ei taida nyt mitenkään liittyä tähän, ja HUOM: Ei kannata muutenkaan sekoittaa kaiken maailman muodissa olevia meditaatiomenetelmiä yms. suoraan psykologiaan.
        Ne eivät todellakaan ole suoraa samoja asioita. On siellä yhteyksiä, kaikki eivät edes tieteellisesti todistettuja ja joka tapauksessa lyhyesti sanottuna kontraversaaleja tiedepiireissä.

        Tässä ei paljon MUN "alitajunnan mahdollisuudet" tai mitkään maagiset mielikuva- tai meditaatioharjoitukset auta joo. Fakta on se, että joku muu ei toimi tietyllä tavalla, ja ainoa keino mulla on kysyä asiasta, minkä jo tein, ja odotan nyt vastausta.

        Laatujärjestelmä - juu... onhan se tollanen välillinen vaiktuusmahdollisuus, jonka mahd. positiiviset seuraukset aktualisoituvat ehkäpä seuraavien kurssilaisten kohdalla. Siis tukeuduin yksinkertaisesti vain hienovaraiseen vuorovaikutukseen, ja kysyin asiasta, sähköpostitse vaan.

        Ehkä jaksan käyttää laatujärjestelmää muiden hyödyksi, ehkä en. Ehkä siitä voisi jatkossa myös minulle olla hyötyä. Ehkäpä saan palautteeni ja opintopisteeni syksyyn mennessä. Nyt lakkaan odottamasto koko asiaa siihen asti, eli muutan omaa asennettani, koska olen tehnyt kaiken, millä itse voin vaikuttaa. Oon ehtinyt palauttaa jo seuraavankin raportin ennen kuin olen ensimmäisestä saanut palautetta. Kolmaskin on tulilla ja taitaa ehtiä palautuslaatikkoon vielä viikonloppuna :D Ruuhkautetaan ihan kunnolla nyt sitten...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe