Turun puukotuksessa ei kuollut JT-nainen

LopetakaaValehtelu

Se on pelkkää valetta tällä palstalla!

32

879

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uskonnot.sucks

      Oli tai ei, sillä asialla ei ole mitään merkitystä.

      • LopetakaaValehtelu

        On sillä se väliä, koska taas halutaan mollata JT:a
        JT todistaja ei ollut millään tavalla mukana turussa!
        Puukkoa sai nainen joka myi mm. vanhoja kirjoja ja lehtiä torilla.


    • Saaroninruusu

      Varmaan se puukottaja näki hengellistä materiaalia ja päätti eliminoida sellaisten tyrkyttäjän. Karmeaa. Sillä hehän taistelevat ei-muslimeja vastaan, jotka edustavat muita uskontoja.

      • dhimmim

        Jehovan todistaja on muslimin silmissä parempi kuin peruskristitty. Jos haluat tietää miksi, katso eroja JT:n ja muun kristinuskon välillä. Tuskin olisi niin mielellään tappanut JT:tä jos olisi sellaiseksi tiennyt ja olisi oppejaan tuntenut.


      • hänestä.ei.mainintaa

        Toinen uhri taisi olla nuori tyttö.


      • hyvin.ikävää
        hänestä.ei.mainintaa kirjoitti:

        Toinen uhri taisi olla nuori tyttö.

        Toinen menehtynyt nainen oli syntynyt v. 1951 ja tämä toinen nuorempi 1986


    • Tiedotustillaisuus

      Poliisi sen kertoi , joten puhut ns, omiasi ,..

    • pitkäänhellari

      Tällainenko on kiistanaihe kun ihminen tapetaan omassa kaupungissaan keskellä kirkasta päivää.

      • lkopp

        Olipa hyvä, että joku pystyy osoittamaan ihmisyyttä uskonnosta riippumatta. Tällaiset tilanteet aina paljastaa, millainen ihminen todellisuudessa on.


    • Järjenkannalta

      Minusta tuntuu, että Jehova on antanut varoituksen. Sallinut tuon, ehkä pedofilian poistamiseksi lahkosta.
      Eikö sinustakin ole järkevää ajatella, että jos olisit Jehova, niin et sallisi ilman erityistä syytä tuollaista tapahtua.

      • nnniin

        Onko nämä muut uhrit näissä muissa iskuissa osoitus Jumalan varoitus kaikesta, mitä heidän uskonnoissaan tapahtuu. Ajatteletko, että tuo uskollinen ihminen uhrattiin jonkun muun teosta? Mainitsemasi inhottavuus on nähtävänä paljon suuremmassa mittakaavassa suosituissa uskonnoissa. Ajatteletko, että jonkun paha teko leimaa koko uskonnon? Ovatko kaikki katoliset pedofiileja, kun niin monet heidän papeistaan ovat sitä, tai kaikki luterilaiset, helluntalaiset ym. uskontojen edustajat myöskin pedofiileja, koska sitä esiintyy heidänkin piireissään. Ulkokultaista kirjoittelua. Sitäpaitsi se on harvinaista, vaikka jotkut haluavat antaa ymmärtää, että sitä esiintyy paljon.
        Jumalaa ei voi syyttää ihmisten pahoista teoista. Ajatteleppa kuinka paljon kauheita asioita tapahtuu niidenkin ihmisten keskuudessa, jotka väittävät olevansa uskovia, siitä tulisi todella pitkä lista. Jumala ei aiheuta niitä, vaan ihmiset itse, jotka rikkovat Jumalan tahtoa vastaa.


      • Pantanderi

        Tarkoitat siis, että lahko voi verrata pärjäten hyvin nimenomaan mitä kaikenkarvaiseen pahuuteen tulee.
        " Jumalaa ei voi syyttää ihmisten pahoista teoista "
        -Varoituksesta tuossa nimimerkki puhuikin. Jos lukisit Raamattua, tietäisit että varoitus ei ole Jumalalle vieras.

        -Vartiotorniseura murhaa itse moninkertaisesti jäseniään verensiirtokiellolla.
        Oletko tullut ajatelleeksi, että verensiirto on elinsiirto
        Ja että Raamattu sallii veren syömisenkin 3 Moos 17:15 -jakeessa.

        Tulisi pitää oma tupa puhtaana ennenkuin kaivaa rikkaa silmästä.

        Kristityille on totta Raamatussa oleva tärkein sääntö, lähimmäisen rakastamisen sääntö. Verensiirto on suurinta rakkautta hengen pelastaminen.


      • Uskomatonta.uskontoa

        Tätäkö on jehovantodistajuus? Ei myötätunnon häivääkään. Leimataan uskonsisar alhaisella tavalla, vain siitä syystä, että joutui hyökkäyksen kohteeksi.
        Eikö teille opeteta mitään siellä valtakunnansalillanne?


    • violaluna17

      Mitäs tämä nyt tarkoittaa? Oli kuollut mitä kristin uskoa hyvänsä, hän on marttyyri, koska se marokkolainen selvään varmaan näki hänellä kristillistä materiaalia! Hän kuoli uskonsa puolesta.

      • harhaisuuksien.summa

        Ja kolmas uskonharhainen he-ma kirjoittaa palstalla. Siinäpä se pyhä kolminaisuus


      • harhaisuuksien.summa kirjoitti:

        Ja kolmas uskonharhainen he-ma kirjoittaa palstalla. Siinäpä se pyhä kolminaisuus

        No ei kai sentään. Mihin kuvittelet uskonnottoman uskovan?


    • mmmmm4

      Järjen kannalta, miten järjetön väite. Millainen kuva sinulla on Jumalasta? Suunnitteliko Jumala, että nyt tuo hieno nuori nainen täytyy tapattaa pahan ihmisen toimesta. Kyllä kaiken pahan takana on ensinnäkin Jumalan päävastustaja Saatana ja myöskin ihmisen oma pahuus. Väitteestäsi tulee mieleen, että Jumala käyttäisi esim.terroristeja tahtonsa toteuttamiseen. Todellisuudessa ihmisten itsekkyys ja ahneus aiheuttaa sotia ja toisten riistämistä ja sen seurauksena tulee katkeria ihmisiä, jotka ryhtyvät tappamaan viattomia ihmisiä.
      Vielä sen lisäksi asenteesi tuottaa omaisille tarpeetonta tuskaa, joka on jo tarpeeksi tuskallista. Tapahtuma olisi voinut yhtä hyvin sattua omalla kohdallasi.
      He-ma, se vasta vaatii uskoa olla uskomatta. Katsele hieman ympärillesi ja mieti kaikkea ihmeellistä ympärilläsi.

      • Nuljannuppu

        " järjetön väite. .... Suunnitteliko Jumala, että nyt tuo hieno nuori nainen täytyy tapattaa"

        -Et tunne Raamattua. mutta sehän on todistajan ammattitauti.
        Siellä kerrotaan myös Jobin tarina.


    • wjok

      Miksi monet ovat eri mieltä jehovantodistajien kanssa , jehovantdistajat sanovat että heillä on totuus ja kaikki muut ovat väärässä jos he ovat eri mieltä heidän kanssaan. Maailma olisi varmaan paljon parempi paikka elää kun kaikki uskoisivat siihen mitä jehovan järjestö sanoo, koska heillä on totuus

      • Prinsessampi

        Tuossa pari päivää sitten jäi pikkupoika eräässä ostoskeskuksessa kengästään kiinni liukuportaaseen , Äitinsä hakiessa apua paikalle kertyi suuri joukko ihmisi harakanuteliaina keskenään kälättämään , eikäkukaan mnnyt pojan luo auttamaan , huoltomiehet sa pojan jalan pois kengästä , ja äiti haki uudet kengät jalkaan , mutta ihmisjoukko kälätti vain ymäpärillä ,
        sa
        ma se on näissä terroritapauksissa , Pari ihmistä , henkensä uhalla , meni auttamaan , muut kokoontu ja alko keskenään kälättämään , Ovat kuin kellokosken Prinsessa , joka kun alkoi harhoissaan tanssia , hänestä tehtiin legenda , kirjoja ja lopulta elokuva
        Nää maaimanloppujen paasaajat ovat näitä Prinsessoja ,..


      • Erkkinimim

        =>Maailma olisi varmaan paljon parempi paikka elää kun kaikki uskoisivat siihen mitä jehovan järjestö sanoo, koska heillä on totuus ==

        Huoli pois kaikilta meiltä, ainoita oikeita totuuksia on kaikkialla:

        http://www.theholdemans.com/Compare.htm

        Maailma paranee kaiken aikaa sitä mukaa kun uusia ainoita oikeita totuuksia keksitään.


    • vääräuskoiset

      Muslimit tappaa vääräuskoisia.
      Se oli muslimille liikaa nähdä naisen myyvän Jehovan todistajien lehteä.
      Kun vauhtiin pääsi, samalla puukko viuhui jokaista tielle osuvaa kohti.

    • vaikuttimet-paljastuu

      Nuljannuppu, jos luet Jobin kirjan, voit huomata, että Saatana aiheutti Jobin kärsimykset. Job 1:7-12. Saatana väitti, että Job palveli Jumalaa vain siksi, että hän oli siunannut Jobia. Kuten huomaamme, Job säilytti uskonsa Jumalaan ja osoitti Saatanan valehtelijaksi. Jumala siunasi Jobin loppuelämän. Uskollisuudellaan Job todisti, että Saatanan väite ei pitänyt alkuunkaan paikkaansa. Hän kieltäytyi kääntämästä selkäänsä Jumalalle (Job 27:5)

      Ylipäänsä kirjoittelu täällä osoittaa suurta välinpitämättömyyttä joidenkin taholta ihmiselämää kohtaan. Ja jotkut näkevät tilaisuuden parjata todistajia kirjoittelullaan. Ensimmäinen nainen sattui olemaan todistaja, enkä tiedä mitä muuta uskontoa muut edustivat. Vaunuja kuljettava nainen oli ilmeisesti katolilainen koska oli ollut Italiassa lapsensa kastetilaisuudessa. Tämä kertoo vain siitä hiveydestä, jota tekijä pystyi osoittamaan.
      Tällaisissa tapahtumissa paljastuu se viha, jota jotkut tuntevat todistajia kohtaan, sillä kirjoituksen takaa heijastuu mielihyvä siitä, että yksi uhreista oli todistaja. Antakaa olla asian ruotiminen, jos ette pysty osoittamaan kunnioitusta ja surua tarpeettomista ihmiselämän menetyksistä. Siitähän näissä terroriteoissa on kysymys. Niissä kuolee kaikenlaisen uskon omaavia. Sisaremme oli ensimmäinen todistaja tällaisessa tapahtumassa. Tällaiset tapahtumat osoittavat ihmisten pahuuden, jonka takana on juuri Jumalan päävastustaja Saatana.

      • Ellonaikkis

        "Saatana aiheutti Jobin kärsimykset"

        -Vain koska Herra antoi luvan " Saat tehdä mitä haluat " (12 jae). (Ratkaisu oli Herran).
        " tuuli, joka tarttui rakennuksen neljään kulmaan ja luhisti sen sinun lastesi päälle, niin että he kaikki kuolivat" (19 jae)

        "jotkut näkevät tilaisuuden parjata todistajia kirjoittelullaan"
        -Olemme todistajafoorumilla
        - Jos todistajuus sinänsä tuntuu parjaamiselta, niin se on vartiotorniseuran säätmää. Täällä on usein tullut esille, että todistajat ovat viattomia ja hyvää tarkoittavia, mutta ns. "rakkauspommitettu" jäsenyyteen, jota he eivät oikein tajuakaan, heidän tulee katkoa ihmissuhteet lahkon ulkopuolisiin, heiltä on kielletty kristillinen kirjallisuus, he elävät toinen toisiaan valvoen, ja aiheen ilmetessä käräyttelevät toisiaan "vanhimmalle" lahkorikkeistä.

        "paljastuu se viha, jota jotkut tuntevat todistajia kohtaan"
        -Myötätunto ja sääli ei ole vihaa. (vartiotorni neuvoo puhumaan vihasta, joka sitten tulee yhdistää sekä toisaalta Raamattuun, että toisaalta vartiotornin lopun ennustevuosiin, todisteeksi).


      • turhia_lupauksia

        Kestikö viikko vain kaksi päivää?


    • Jobinpostia

      Job.3:1. Senjälkeen Job avasi suunsa ja kirosi syntymäpäivänsä. Biblia (1776). Sitte avasi Job suunsa ja kirosi päivänsä.

    • rewyed

      Eräs asia tuli mieleeni tässä asiassa. Miksi tämä islamisti olisi ollut erityisen vihainen Jehovan todistajille. Yksikään heistä ei ole ollut mukana niissä sodissa, joita on käyty islamisteja vastaan. Eivätköhän sotilaat edusta muita uskontoja? Joten tällainenkin väite on kaukaa haettu.
      Kuollut sisar oli mitä rakkaudellisin ja ihanin ihminen, joten eikö olisi aihetta lopettaa loan heittäminen. Ole tyytyväinen kun et sattunut olemaan tuon murhaajan matkareitillä.

      • Myötätunnonruusu

        Siis mökötti kun niin määrättiin
        Toivon, että hän kerkesi katumaan ennen poismenoaan


      • påminnelse

        Ai katumaanko, sitä, ettei hänestä tullut 'uudestisyntynyttä'? Tässä nähtiin jälleen, miten lupaukset kestävät. Viikko vannottiin, mutta viikko muuttui päiväksi.
        Mene mököttämään muualle ilkeyksinesi.


    • eikönäin

      Ellonaikkis, tiedät varmaan, että Job oli arvokas Jumalan silmissä ja kesti Saatanan julman hyökkäyksen, vaikka ei tiennyt, miksi häntä kohtasi tuo ankara hyökkäys. Monet muutkin Raamatun henkilöt joutuivat kokemaan ikäviä asioita vastustajiensa taholta. Paavalikin kertoi, miten häntä koeteltiin ankarasti monta kertaa. Jumala ei ollut niidenkään takana, ja suurin esimerkki on Jeesus, joka kuoli kidutuspaalussa, jotta hän täyttäisi ennustuksen ja antaisi elämän meidän puolestamme. Mutta tämä rakas sisaremme oli juuri tuossa paikassa väärään aikaan. Aika ja sattumat kohtaavat kaikkia, kuten Saarnaaja totesi kirjassaan.
      Kuten tiedämme hyökkäyksessä kuoli toinenkin viaton nuori nainen, kostiko Jumala hänenkin kauttaan joillekkin? Miten järkyttäviä ja julmia väitteitä jotkut kehittelevät kokoon asian ympäriltä.
      Kuten tiedämme, seuraavana päivänä sattui jälleen uusi puukotus jossain Suomessa, ketähän siinä rangaistiin.
      Jaakob 1:13: "Älkää koettelemuksessa ollessanne sanoko: "Jumala koettelee minua.." Sillä pahalla ei Jumalaa voida koetella, eikä hän itse koettele ketään."

    • Rukinsurina

      eikönäin 21.8.2017 16:12

      "Job oli arvokas Jumalan silmissä"
      -Jeesukselle oli arvokas se karitsa halkeamaan pudonneena. Jonka sabattinakin pelasti. Jeesukselle on arvokas jokainen todistaja, sinäkin, joka olet nyt halkeamaan pudonnut.

      " Jeesus, joka kuoli kidutuspaalussa "
      -Niin, vartiotorni sotii ristiä vastaan. Entinen todistaja on kirjoittanut, että Turusessa juuri kappale joka esitteli vartiotorniseuran ristisotatuotosta sai hänen silmänsä avautumaan, johtaen sitten lahkosta ulkoskin. Lue sinäkin se, jos hän olisi oikeassa, tietäisit, jos väärässä, voisit korjata hänelle ja saada palaamaan lahkoon, eikö ?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe