Vieläkö tollokansalaiset haluavat "viherjytkyn" ?

VieläköUnelmoidaan

Vieläkö kansa on valmis äänestämään gallup kiidossa olevia "rajat auki, Suomi kehitysmaaksi" Vihreitä?

37

539

2Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiikinävihreitä

      Suvakit on mitä ilmeisemmin kaikki vihreitä.
      Mitä ne välittää, vaikka läheinen joutuisi terroristien uhriksi.

      • värejä

        Ne on PUNAvihreitä. Pääasiassa kaupungeissa asuvia yliopiston kirjoilla loisivia ikiteiniopiskelijoita, kävelykatuja (ilman betonipossuja!) vaativia anarkomarkoja, töitä vältteleviä sosiaalipummeja, ja sekalainen iso joukko muita puunhalaajia, jotka eivät ole metsässä käyneetkään.
        Viimeistään ensi vaaleissa harvat oikeat duunarit, jotka on erehdytetty tähän surkeaan joukkoon, jättävät Li:n ja Toukon desperadot ja antavat äänensä perussuomalaisten Jussin puolueelle. Valitettavasti tämä nyt ei kovasti paljon näy kannatusprosenteissa puoleen eikä toiseen, mutta hyvä niinkin. Tulkaa nyt vaan rohkeasti te 1000 oikeita töitä tekevät sieltä punavihreiden Suomi-tuholaisten joukoista!


    • surkea.tulevaisuus

      Valitettavasti se on suuntaus. Vasta sitten kun tyhmemmätkin duunarit huomaavat, että vasurit ja vihreät eivät aja heidän vaan pelkästään heidän pöydässään syövien matujen ja homojen asioita, äänisaalis voi pudota. Mutta silloin voi olla jo liian myöhäistä, loissakkia alkaa olemaan silloin jo niin paljon että ko. puolueet saavat ääniä näiltä tyhjäntoimittajilta.

    • KUKAnäitäÄÄNNESTÄÄ

      nuo gallut jutut on vihrvasMediaan valehtelua! Kyllä se vihreilekki tulee talvi,matut vievät sos.tuki,ym yhteiskunnan avustukset.Kaikille loisille ei vaan riitä hunaja!!!

    • realismi____

      suvaitsevaisuus on mielisairauteen verrattavissa oleva tila ei siinä enää järjellä ajatella?

    • Täpinöissään

      Veri saa punavihreistön kiihottumaan. Gallupit nousee.

    • KannattaisiVähänMiettiä

      Vihreitä äänestämällä ihminen antaa äänensä islamille ja Suomen kehitysmaalaistumiselle.

    • vihreällä-oksalla

      Vihreiden äänestäjäkunta on koulutetumpaa, sivistyneempää ja tietävämpää, kuin muiden puolueiden, m. o. t.. Luonnon kantokyvyn vaaliminen ja kestävä kehitys ovat edelleen puolueen ideologian ytimessä. Se ei luonnollisestikaan (heh!) kerro teille tietämättömille yhtään mitään.

      • heh___

        Sarkasmista 5/5


    • 456466

      Ruotsi on tutkimusten mukaan viimeistään 2030 kehitysmaa haluaako Suomi ottaa niistä mallia.

    • SuomenKansaOy

      Mikään Puolue Oy:n alaosastoista ei tottele kansaa, vaan pyrkivät Hallitsijoiksi. Vallasta ja rahasta he haaveilevat. Oletteko kuunnelleet amerikkalaista nuorta miestä, joka puhuu todella selkeästi ja järkevästi vaihtoehdosta, vapaudesta? Youtubesta löytyy yksi hänen puheensa otsikolla 'THIS is the speech that caused the Feds to put Schaeffer Cox in illegal CMU prison'. Hän selittää lyhyesti ja kansantajuisesti rahan arvon alenemisen, piiloverotuksen hinnoissa, lahjussysteemin, ja paljon muuta. Oletteko te kuulleet Liberty Ring -systeemistä, jolla saadaan paikalle silminnäkijöitä, kun tyrannia kyykyttää? Hänen (eikä se hänen keksintönsä ole) ajatuksensa oikean lain käyttöönotosta kansalaisten omissa oikeudenkäynneissä olisi upea täällä meilläkin. Rikoksen uhri saisi syylliseltä kompensaation, tekijä saisi tilaisuuden sovittaa tekonsa, kalliita lakimiehiä ei tarvittaisi. Kaikki laki voitaisiin tiivistää kahteen asiaan: Tee, mitä olet sopinut ja älä vahingoita toista ihmistä tai hänen omaisuuttaan. Tosiaan, kuten Cox sanoo, voisimme Suomessakin rauhanomaisesti alkaa hoitaa asioitamme keskenämme, ja huono hallinto, eli tyrannia, kaatuisi omaan ahneuteensa ja vallanhimoonsa. Vangittaisiinko Suomessakin vapaudesta puhuva kansalainen? Entä, jos meitä olisi suurin osa kansaa? Kukapa EI haluaisi elää vapaassa maailmassa?

    • Järkeä.kuuppaan

      Jos vihreät ja vasemmisto pääsee valtaan on se Suomen tuho, totaalinen. Haluatteko kulkea kaduilla ja toreilla pelkona että joku hullu käy puukon,pommin, auton avulla kimppuusi tarkoituksena tappaa. Nuo puolueet haluavat vain kaaosta ja motiivia voi vain arvailla. Vaihtoehto on että kansaliset alkavat vieläkin epäluuloisemmiksi ulkomaalaisa kohtaan, niitä kunnon kansalisia myös jotka tekevät työnsä ja maksavat veronsa. Hyväksyn itse ihan kaikenväriset mutta maassa maan tavalla ja ei näin kuten nämä viimeksi joukoin maahan tulleet röyhkeät, jotka alkoivat lähes heti vaatimaan erityskohtelua. Kummasti ainakin itse olen alkanut kyräilemaan kaikki joilla on ananastukka ja ruskeampi iho.

      • Kokoomuspaha

        Kokoomuslainen sisäministeri päästi matut(32.000) länsirajalta. Kokoomuslaisen Kataisen tavoite on 1,8 miljoonaa matua Suomeen.


      • huonommaksi_vaan_menee
        Kokoomuspaha kirjoitti:

        Kokoomuslainen sisäministeri päästi matut(32.000) länsirajalta. Kokoomuslaisen Kataisen tavoite on 1,8 miljoonaa matua Suomeen.

        Tuo ei vielä mitään, koska
        "Tuossa on siis yhteensä yli 70 miljoonaa ihmistä, joiden kaikkien pitäisi tuon Marjaana Toiviaisen mielestä tulla Suomeen."
        Lähde: http://suomaliansanomat.blogspot.fi/2017/05/marjaana-toiviainen-haluaa-suomeen-70.html

        Ei mitään järkeä, jos tulee miljoonia elintasopakolaisia tänne elämään meidän verotuloilla. Seinästäkö sitä rahaa taiotaan? Rahanpainokoneet ottopisteisiin?


    • irysjntum

      Maltillisten kannatus tulee vain nousemaan entisestään. Persut riemuitsee joka paikassa ihan liikaa näistä niin kauan toivomistaan iskuista. Kansan enemmistö näkee helposti tuon kaksinaamaisuuden läpi.

      • näintämä

        Höpöjä puhelet vihervasemmiston pottunokka. Naiset herätkää puolustaan oikeuksianne. Keskiaikaiset mallit ei vain sovi yhteiskuntaamme. Vihervasemmiston unelma on elää velaksi ja vaipua synkkyyteen.


      • hyvin.käänsit
        näintämä kirjoitti:

        Höpöjä puhelet vihervasemmiston pottunokka. Naiset herätkää puolustaan oikeuksianne. Keskiaikaiset mallit ei vain sovi yhteiskuntaamme. Vihervasemmiston unelma on elää velaksi ja vaipua synkkyyteen.

        Heh heh heee. Vitsillä heitit tuon? Persuja äänestämällä keskiaika todellakin palaa ja naisten oikeudet menee.


    • joku.pyörii

      Viherjytkyn jälkeen energian saantikin olisi kuin Afrikassa: välillä virtaa tulee, välillä ei. Kas kun tuulimyllyt kun ei kovalla pakkasella pyöri. Vain vihervasuri-tuuliviirit pyörivät, aina ja aina vaan.

    • kohtataasräjähtää

      Suomi on sisällisodan partaalla, kun Hallitukselta ja Presidentiltä on maahanmuuttaneet terroristit karanneet käsistä. Supon mukaan joukossamme pyörii n. 350 Isis-koulutettua terroristia ja tämä Turun puukotukset tehnyt kaveri oli rauhallinen muslimi.

      Perussuomalaiset pystyivät jarruttamaan terrorisolujen leviämistä, mutta eivät mahtaneet mitään Orpon ja Sipilän vastuuttomalle maahanmuuttopolitiikalle.

      On syytä huomioida, että kaikkein pahimmat terroristien tukijat ovat vihreät, demarit, rkp ja vasemmistoliitto.

      • huuha-aukot-asialla

        Älä viitsi jauhaa paskaa. Mikään puolue Suomessa ei todellakaan ole tukenut terrorismia. Erään puolueen äärimieliset on kyllä sitä toivoneet, jopa julkisesti, oman agendansa ajamiseksi, mutta tuskin sentään sielläkään terrorismia on tuettu. Tuollainen väite, että terrorismia olisi tuettu on posketonta ja täysin vastuutonta populismia, ja kertoo kaiken tarpeellisen väittäjistään.


      • sanniina92

        On se minustakin terroristien tukemista, jos suomeen on otettu jo 350 terrorisoluissa kepposiaan opiskellutta nuorta miestä ja lisää on tulossa.


      • orpollepotkut

        Juuri näin. Orpolla ja Risikolla on kädet eniten veressä, eikä se tullut kansalaisten auttamisesta tai suojelemisesta.


      • potkutjahetiRisikolle

        Risikon on otettava poliittinen vastuu ja EROTTAVA VÄLITTÖMÄSTI! Ei ole ajanut riittävästi kansalaisten turvallisuutta. Unelmahöttö on ollut etusijalla.


      • hrrdfggffgdgfdgf
        huuha-aukot-asialla kirjoitti:

        Älä viitsi jauhaa paskaa. Mikään puolue Suomessa ei todellakaan ole tukenut terrorismia. Erään puolueen äärimieliset on kyllä sitä toivoneet, jopa julkisesti, oman agendansa ajamiseksi, mutta tuskin sentään sielläkään terrorismia on tuettu. Tuollainen väite, että terrorismia olisi tuettu on posketonta ja täysin vastuutonta populismia, ja kertoo kaiken tarpeellisen väittäjistään.

        Kyllä se on terrorismin tukemista, jos estetään asioiden oikeanlainen käsittely ja jopa oikeuden päätökset. Ihan oikein, jos laittomien piilottelusta tulee rangaistava teko. Ihan eri porukka on luullut hallitsevansa Suomen asioita, vaikka he ovat vain oppisitiossa räksyttäviä rakkeja ja populisteja.

        Minä ilmiannan varmasti kaikki terroristeja piilottelevat suomalaiset. Niin paljon haittaa Suomelle on tämä hörhöporukka jo tehnyt.


    • ViherNatsit

      Suomen kuvalehti oli tehnyt naamioiimisen, jälki oli täydellinen. Jopa Emma Kari ja Touko Aalto näyttivät lehden kuvassa seesteisiltä porvareilta. Jo kai tuollainen hämää! Kari on "EU-natsi", oikea "noita-akka". Aalto tekopyhå "valehtelija". SK:n juttu ei kerro mitään siitä, millaisia ne ovat tällä palstalla. Kaikkea helvettiä sitä joku äänestää eduskuntaan kuin aivan "idioottia" Karia! "natsimpaa" yksilöä loytyy Brysselistä.

      • fgffasfdsddfs

        Hienosti tuo Suomen Kuvalehtikin on luisut punavihreiden käsiin. Ennen sitä tuli pidettyä jonkinlaisena laatujulkaisuna.


    • Uytrggtrff

      Turkugate opettaa.

      Vaaleihin on liian pitkä aika, protesteja tarvitaan heti. 18.9. Turvallisuuspäivään on osallistuttava sankoin joukoin.

    • OnneksiOlenVanha

      Erehdyin peräti kaksissa vaaleissa äänestämään vihreitä. Ei tapahdu enää! Tosin nyt en tiedä, kehen voisi luottaa... Tuntuu, ettei meidän suomalaisten asioista huolta kanna kukaan . Toivoton olo.

      • surullistasuomessa

        Saman virheen minäkin tein kun olin aikuistumassa. Nyt on kaksi omaa lasta ja haluan heille turvallisemman tulevaisuuden, kuin mitä vihervasemmisto haluaa tarjota. Ulkona en ole uskaltanut enään liikkua ilman miestäni, kun asemantunneleissa lojuu kymmenittäin ulkomaalaisten näköisiä jengejä.


    • turunmummo

      En edelleenkään aio äänestää ihmisvihaa lietsovia ja kansakunnan hajaannusta yrittäviä persuja.

      • helsinginmummo

        Ja minä en edelleenkään aio äänestää ihmisvihaa ja velaksi elämistä ja kansan kurjistamista lietsovia ENTISIÄ KOMMUNISTEJA eli vihervasemmistoa.
        Kekkonenkin kielsi kommunistien pääsyn hallitukseen yhdessä vaiheessa, niin vaarallisia ne olivat.
        Muistele vaaran vuosia.


    • KOKpuutarhaosasto

      Minun viheräänestys loppui 3 ydinvoimalapäätökseen ja vihreät oli hallituksessa tumput suorana, ero hallituksesta olisi pitkittänyt silmieni avautumista.

    • homeperse

      tottapa tolloppa totrta kai wihreetä
      homekin vihreetä homejuustu on hyvää

    • globaalia_unelmaa

      Vihreiden äänestäjien lapsellisuus hakee vertaistaan.

    • äskoodeeälmies

      Mikseivät nyt marssi suu vaahdossa meillä on unelma sakki uusin termein Li ja Ville Niinistä MEILLÄ OLI UNELMA. me mokasimme.

    • 654645645

      Oon äänestänyt vihreitä, vasemmistoliittoa, demareita ja nyt viimeisimpänä yhtä kepulaista. Seuraavaks täytyy kyllä äänestää vihreitä. Ei pelkästään että vihreitä asioita täytyy pitää tapetilla koska ympäristö on meidän kaikkien yhteinen, niin moni arvopuolen asiakin kolahtaa niiden kanssa yhteen. Ihan kaikesta ei tartte kohkata, mut tässä ajassa inhimillisyydestä ja ihmisenä kehittymisestä on pidettävä kiinni.

    • kokemush

      Naisten keskuudessa vihreiden kannatus nousee poliittisesta mielipiteestä huolimatta siilä heillä on puheenjohtajana kyntömiesten ehdotonta eliittiä oleva Touko. Ja kunnon kyntömieshän ei kyntäessään vakoa katso

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe