Islamin 5 valhetta

mopo.nen

Avi Lipkin on Israelin Armeijan reservinupseeri, joka nykyisin työskentelee Armeijan puhemiehen toimistossa.

1. Ensimmäinen islamin petos:

Nyt, kun on sanottu nämä muutamat sanat , aloitetaan puhe. Ja minä aina tykkään alottaa Raamatun Sanalla. Psalmissa 19 , siellä sanotaan : "Olkoon minun suuni sanat ja sydämeni mietiskelyt sinulle otolliset, Herra minun kallioni ja lunastajani. " Mitä aion nyt painottaa , ovat viisi islamin uskon petosta. Ja ennenkuin puhun näistä viidestä islamin uskon petoksesta, minä haluan sanoa, etten vihaa muslimeja . Enkä halua kenenkään ajattelevankaan, että vihaisin muslimeja, vaan rakastan muslimeja. Ja kuka tahansa, joka Raamattua tuntee, te tiedätte sieltä 5. Moos. 6:sta luvusta , kaikkein tärkeimmän käskyn koko Raamatusta: Rakasta Herraa sinun Jumalaasi ja toinen tämän vertainen on 3 Moos.19:ssa : Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. Minä olen juutalainen ja rakastan Jeesusta ja Uutta Testamenttia . Kun Jeesus siellä Markuksen evankeliumissa vahvistaa, Hän ikäänkuin summaa koko Raamatun , on kaksi käskyä : Rakasta Herraa sinun Jumalaasi ja lähimmäistä, niinkuin itseäsi. Nämä ovat ne kaksi pääkäskyä. Eikä ole näitä kahta suurempaa käskyä. Joten Jeesus summaa koko Raamatun yhdellä sanalla: rakkaus.

Nyt. Ensimmäinen petos islamin uskossa on , että se on rakkauden uskonto. Kuitenkin nämä kaksi käskyä , näitä ei löydy Koraanista. Jos luet Koraania, löydät sieltä sanan rakkaus 27 kertaa. Allah rakastaa tuota, Allah rakastaa tätä. Koskaan ei sieltä löydä kristittyjen ja juutalaisten sanaa: rakasta Herraa sinun Jumalaasi ja lähimmäistäsi, niinkuin itseäsi. Itse asiassa Koraanissa , siellä luku 5 jae 51 sanoo: uskovat muslimit , älä ota juutalaista tai kristittyä ystäväksesi. Juutalaiset ja kristityt ovat toistensa ystäviä, joka on heidän ystävänsä, luetaan heidän joukkoonsa. Allah ei ohjaa väärintekijöitä. Allah ei pidä juutalaisista , eikä kristityistä.

Vaimoni tekee työtä Israelin radiossa. Ja siellä arabiankielisellä osastolla. Hän kuuntelee siellä, mitä uskonnolliset johtajat puhuvat. Jos haluat todella tietää, mitä muslimit todella , todella uskovat, kuuntele heidän saarnamiehiään. Siellä Koraanissa sanotaan, että saarnaaja Temppelivuorella sanoo, että kristityt ja juutalaiset ovat sikojen ja apinoiden jälkeläisiä. Tämä on Koraanin Suuran 5:ssä luvussa. Siellä Koraanissa on kohtia, jotka eivät suoranaisesti liity kristittyihin ja juutalaisiin , mutta siellä käsketään tappamaan pakana 27 kertaa. On tärkeä ymmärtää, että tämä juutalaiskristillinen usko , siellä on nämä kaksi pääkäskyä : Rakasta Herraa sinun Jumalaasi ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. Eikä ole suurempaa käskyä kuin nämä kaksi. Mutta näin ei ole Koraanissa. Eikä Chadisissa. (Koraanin selitysteos). Se on Islamin Talmud. Tarkoittaako tämä, että muslimi-ihmiset ovat huonoja tai pahoja? Ei , muslimit ovat hyviä. Miksi muslimit ovat hyviä? Koska me kaikki olemme luodut Jumalan kuvaksi. Ja Jumalan luonne on rakkaus. Miksi Jeesus käskee rakastamaan lähimmäistään niinkuin itseään? Koska, jos et tee näin, ja kuitenkin olemme luodut Jumalan kuvaksi. Jos et siis rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi, et rakasta Jumalaa. Uskon , että Johanneksen Evankeliumin 13 luku, Johannes opettaa, minä tunnistan opetuslapseni siitä, miten he rakastavat toisiaan. Ja sinähän tiedät , että Jeesus opettaa rakastamaan vihollistaan. Siis ensimmäinen islamin petos on tämä : islamilaiset eivät ole pahoja, vaan islam on paha.

Haluan kertoa teille, nuorena kasvoin Amerikassa , synnyin 1949 ja kävin hepreankielistä koulua. Omat vanhempani kasvoivat Argentiinassa. Ja kaikki ystävämme olivat katolisia. Minun vanhemmillani ei ollut juutalaisia ystäviä, ainoastaan kristittyjä. Eikä vanhemmillani ollut mitään antisemitismiä. Argentiinalaiset kristityt ovat hyviä ihmisiä. Oikein ystävällisiä. Mutta kun vanhempani muuttivat Amerikkaan ja menin siellä hepreankieliseen kouluun, meille opetettiin Natsien Holokaustista, tuhosta. Ja meille kerrottiin katolisten inkvisitioista ja meille kerrottiin ristiretkistä ja venäläisten pogromeista. Periaatteessa minusta tuli vainoharhainen. Koska niin monet eri kristilliset ryhmät tappoivat meitä. Vuonna 1968 muutin Israeliin, enkä voi sanoa, että minä vihasin kristittyjä. Mutta sydämessäni olin satutettu tästä antisemitismistä. Kun menet metsään, ja ammut siellä peuran, etkä tapa sitä, vaan vain haavoitat. Peura ei koskaan sen jälkeen enää lähesty ihmistä. Mitä siis juutalaiset sanovat kristityistä? Kun olin 40-vuotias, ensimmäistä kertaa elämässäni menin evankeelisten kokoukseen ja näin kristittyjä , valkoihoisia , mustaihoisia, meksikkolaisia , espanjalaisia, alkuperäiskansoja, intiaaneja San Antoniossa ja kaikki pitivät käsistä toisiansa ja rukoilivat Herraa. Ja kaikki he kyynelehtien muistivat Israelia ja siellä oli monta saksalaista. Sanoin itsekseni, nämä eivät ole natseja. Eivät nämä tappaneet juutalaisia. Ei yhtään juutalaista tapettu Amerikassa, eikä Kanadassa, eikä Australiassa. Ja protestanttiset kristityt puolustivat juutalaisia, Hollannissa, Belgiassa ja Englannissa. Ja tiedän, että 2. maailmansodan aikana teidän suuri johtajanne Suomessa ei sallinut natsien käydä juutalaisten kimppuun Suomessa. Ja Suomen armeijassa oli juutalaisia. Ja oli monia protestanttisia maita, jotka puolustivat juutalaisia, esim. Tanska. Ja esimerkiksi Bulgaria , joka ei ole protestanttinen maa, vaan ortodoksinen , pelasti omat juutalaisensa. Ja minä tulin ymmärtämään, ettei ole totta, että kaikki kristityt vihaisivat juutalaisia . Ja kiitos Jumalalle , viimeisten kymmenen vuoden aikana, olen ollut melkein 400:ssa seurakunnassa Amerikassa. Myös katolisissa kirkoissa. Myös katolilaiset ovat olleet hyvin vaikutettuja tästä avantgardisesta seurakunnasta. Toisinsanoen protestanttiset seurakunnat ovat olleet johtajia tässä uudessa ajassa. Mutta pääkohta , mitä haluan sanoa on : saksalaiset olivat hyviä juutalaisille ensimmäisessä maailmansodassa.

Mutta toisessa maailmansodassa saksalaiset menivät muodonmuutoksen läpi. Ja Natsipuolue käänsi hyvät ihmiset pahoiksi.Aivan niinkuin nyt tapahtuu, palestiinalaisia käännetään pahoiksi. Ongelmana eivät ole ihmiset, vaan systeemi. Kun 2. maailmansota loppui 1945, ja YK:n kautta Saksaan tuotiin demokratia, tätä länsimaisen sivistyksen demokratiaa, jota myös kutsutaan nimellä: juutalaiskristillinen sivilisaatio. Katsokaa Saksaa tänään . Saksa on yksi suurimpia maita Euroopassa. Sehän seuraa nyt eurooppalaista demokraattista systeemiä.

Nuo, jotka siunaavat Israelia, ovat siunattuja ja jotka Israelia kiroavat ovat kirottuja.
Haluan lisätä, kymmenen vuotta en olisi sanonut näin. Mutta kiitos kristittyjen. Minä suren niiden 20 miljoonan saksalaisen puolesta, jotka kuolivat toisessa maailmansodassa. Koska nämä 20 miljoonaa ihmistä olivat Saatanan pettämiä. Ja sitten heidät tuhosi tuo Saatana Aadolf Hitler. Perheeni Puolassa näki nälkää 1. maailmansodassa. Kun Saksan armeija 1914 tuli Warsovaan, saksalaiset upseerit olivat täysin aristokraattisia herrasmiehiä. Ja venäläiset olivat barbaareja. Ja saksalaiset olivat hienoja ihmisiä, jotka pelastivat juutalaisia ihmisiä.
1939 klun Wermacht tuli Puolaan, juutalaiset eivät voineet uskoa, että saksalaiset olivat näin muuttuneet. Mutta tätä Saatana kykenee tekemään. Ja tämä on hengellinen ongelma. Tämä on sotaa henkivalloissa. Tämä on sotaa hengen maailmassa. Ja se on sanomani tänä aamuna. Ja samankaltaisesti haluan sanoa.

Meidän suurin liittolaisemme Lähi-Idässä vuoteen 1979 saakka oli Iranin Shaahi. Iranilaiset olivat kulmakivi USA:n Lähi-Idän politiikassa. Iranilaiset olivat kulmakivi Israelin puolustussysteemissä. Iranilaiset olivat parhaita ystäviämme. Useiden yhteensattumien tähden , Ajatollah Homeini tuli valtaan 1979 ja katsokaa nyt Irania. Kahden , kolmen vuoden kuluttua heillä on ydinohjukset Israelin tuhoamiseksi. Ovatko iranilaiset muuttuneet? Ei. Iranilaiset itsessään ovat samoja hyviä ihmisiä. Mutta siellä Iranissa vallitsee saatanallinen diktatuuri. Ovatko afganistanin ihmiset pahoja ihmisiä? Hehän ovat ihastuttavia ihmisiä. Mutta siellä on saatanallinen talibaanien hallinto. Ovatko irakilaiset pahoja ihmisiä? Irakilaiset ovat hyviä ihmisiä. Aabraham, Iisak ja Jaakob olivat irakilaisia. Vihaanko irakilaisia?

Ajattelen, että suurin synti, minkä George W.Bushin isä teki, että Aavikkomyrsky-Persianlahden sodassa, kun kenraali Schwarzkopf oli lähellä Bagdadia, olisimme voineet lopettaa homman siihen , ja irakilaiset olisivat iloinneet. Enkä tarkoita Saddam Husseinin tappamista. Hänet olisi voitu viedä Alankomaihin, Haagin sotaoikeuteen, hänhän on sotarikollinen. Hän tappoi 2 miljoonaa ihmistä. Hän tappoi omia muslimejaan 2 miljoonaa. Irakiin olisi tarvittu samanlainen YK:n systeemi, kuin Saksassa 1945. Jos George Bush, Isä olisi ollut todellinen johtaja, asioita Irakissa olisi hoidettu kollektiivisesti Yk:n avulla. Ehkä 5-10 vuoden ajan. Ja Bath-puolue olsi poistettu ja annettu heille demokraattinen vaihtoehto, jota kutsumme juutalaiskristilliseksi demokraattiseksi systeemiksi. Ja toinenkin tämän isä-Bushin synti oli se, että sota Kuwaitissa ei ollut sotaa demokratiaa vastaan, koskaan siellä ei ole demokratiaa koskaan ollutkaan, eikä ole tänä päivänäkään. Koko "aavikkomyrsky"-sodan tarkoitus oli suojella öljyintressejä. Mutta sinä aikana Saddam Hussein tappoi miljoonia ihmisiä. Iranin ja Irakin välisessä sodassa kuoli miljoona ihmistä. Hän tappoi satojatuhansia kuwaitilaisia, tuhansia omia kurdeja ja sunnimuslimeja. Ja kukaan ei sanonut mitään. Koska hän oli George Bushin luomus. 1977 kun George Bush, isä oli CIA:n johtaja. Ikävä kyllä johtajuus on rahan sokaisemaa, ja Jumalan rankaisu oli näiden kahden tornin tuho.

En halua, että tämä kuulostaa miltään mainospalalta, mutta minulla on tuolla pöydälläni videonauha ja tämä on Amerikasta. Sen nimi on Jihad Amerikassa. Ja se on saatavissa eurooppalaisena systeeminä. Ne ovat siellä minun myyntipöydälläni. Tämä videonauha on näytetty aivan muutamissa Amerikan televisioasemissa. Sen media hautasi, koska se oli islamin painostuksen alla. Näin tämän videon
Texasissa, San Antoniossa. Se näytettiin myös Washington DC:ssa. Ja New York Cityssä. Mutta muualla USA:ssa entiedä, että sitä olisi näytetty. Koska mediaa Amerikassa kontrolloi öljydollarit. Eikä tämä nauha ole juutalaisten tai kristittyjen nauha. Sen on tehnyt BBS. Se on julkinen mediapalvelu. Ja monet ihmiset seurakunnissa Amerikassa sanovat BBS on antikristillinen. Kuitenkin BBS teki elokuvan terrorismista. FBI, CIA ja valtionosasto osallistuivat tämän tekemiseen BBS:n kanssa. Video on islamilaisesta ryhmästä Amerikan maaperällä. Ja heidän konferensseissaan he antavat ilmaisia videonauhoja, jossa he sanovat : "Tappakaa kristityt, tappakaa juutalaiset." Ja he sanovat näissä videonauhoissa: "Allahin uskonto vaatii päänahkoja." Aivan samoinkuin intiaanit leikkasivat päänahkoja ennen. Allahin uskonto vaatii päänahkoja. Allahin uskonto vaatii marttyyreja. Täytyy olla leskiä, täytyy olla orpoja.

Sheikki Faiz Assam islamilainen johtaja Amerikassa ja tämä on dokumentoitu siellä videonauhalla. Ja toinen islamilainen johtaja Abdullah Iz Ude sanoi : "Ja nyt Allah tuo juutalaisia Palestiinaan suurina ryhminä, että ne haudataan sinne suureen hautaan. Ja lupaus pidetään ja silloin juutalaiset tulevat tajuamaan kohtalonsa." Elikkä jälleen kerran Natsien Holokausti. Kesti kauan tuoda ilmi tämä ensimmäinen (islamin) petos.

19

1235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mopo.nen

      2. Toinen islamin petos:

      Seuraava petos on se, että islam on rauhan uskonto. Islam on jaettu kahtia. On Daar Es Salam(sehän on Tansanian pääkaungin nimi. Daar Es Salam merkitsee : Islamin talo. Muistatteko, kun pari vuotta sitten räjäytettiin suurlähetystö, jossa kuoli 200 ihmistä. Se oli Daar Es Salamissa , Islamin huoneessa. Periaatteessa muslimit näin sanovat, mitä amerikkalainen pakana tekee Tansaniassa. Daar Es Salam siis tarkoittaa islamin huonetta. Muslimit sanovat sinulle : Daar Es Salam merkitsee , rauhan taloa. Salam tarkoittaa myös rauhaa. Mutta se tarkoittaa myös passiiviseksi tekemistä tai alamaisuutta tai antautumista. On myös toinen talo Daar El Har ja se tarkoittaa: sodan taloa. Kuka tahansa, joka ei ole muslimi , on sodan talo. Islam on rauhan uskonto, silloin kun kaikki sodan talot on tuhottu. Sitä ennen ei rauhaa voi olla. Islamin talon täytyy tuhota pakanoiden talon. Katsotaanpa tätä rauhan taloa. Tästä löytyy täydellinen esimerkki, Algeria. Siellä ei ole juutalaisia, eikä kristittyjä, vain muslimeja.

      Pyydän oikein esirukousta vaimoni Rachelin puolesta. Hän saattaa tulla tännekin vähän myöhemmin. Hän on siellä myyntipöytien ääressä. Hän siis työkseen kuuntelee arabien lähettämiä ohjelmia. Ja eilen hän alkoi vapista, koska hän kertoi, mitä hän oli kuullut. Ja hän kertoi, kuinka hän kuunteli algerialaista terroristia, joka kertoi siitä kuinka he tappoivat kanssamuslimejansa. Ja selittäen sitä systeemiä: Jos on jokin kylä, joka on katsottu antimuslimilaiseksi,he saartavat kylän, ettei kukaan voi paeta. He raiskaavat naisia, sitten laittavat naiset keittämään itsellensä ruokaa. Syövät heidän ruokansa. Sitten he ottavat tietynlaista huumetta, joka tekee heistä hulluja ja sitten he hakkaavat kappaleiksi nämä ihmiset. Ja tyynesti mies selitti, kuinka he tekevät näitä asioita. Koska Koraanissa sanotaan, että kuka tahansa sotii Allahia vastaan, me tapamme hänet. Me ristiinnaulitsemme hänet ja hakkaamme heidän kätensä ja jalkansa kappaleiksi ja ajamme heidät ulos maasta. Ja näin he toimivat Algeriassa.

      Katsotaanpa vielä yhtä islamin utopiaa. Tiesitkö, että utopia on kreikankielinen sana. Suomenkielessäkin utopia tarkoittaa ihastuttavaa paikkaa, parasta paikkaa maailmassa. Mutta alkuperäisessä kreikankielessä , eutopia merkitsee paikkaa, jonka on mahdotonta olla olemassa. Ja katsotaan nyt yhtä islamin utopiaa Afganistania. Afganistanissa oli ennen buddhalaisia ja hinduja. Vieläkin siellä on 5000 hindua. Näillä hinduilla pitää olla keltaiset merkit, niinkuin juutalaisilla, kun Natsit valloittivat Eurooppaa. Afganistanissa on vain 5000 hindua. Juutalaiset ja kristityt ovat häipyneet maasta jo kauan sitten. Kun ei ketään enää ole jäljellä, on Daar Es Salam, kaikki ovat siis muslimeja. Ei ole ketään ketä tappaa, joten he tappavat toisiaan. Ihan niinkuin Saddam Hussein ja iranilaiset ovat tappaneet miljoonia omia kansalaisiaan. Joten islam ei ole rauhan uskonto. Ja yksi syy tähän on Ismael. Tämä Ismaelin henki, sodan henki, tämä miekan henki. Ja nyt siirrymme kolmanteen islamin petokseen.

    • mopo.nen

      3. Kolmas islamin petos.

      Puhutaanpa Jumalasta. Kuka on meidän Jumalamme? Ja minun täytyy teille sanoa, että monet juutalaiset tätä tiedä, että juutalaisten Jumala on Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala on myös kristittyjen Jumala. Juutalaiset eivät tiedä tätä, koska juutalaiset eivät lue Uutta Testamenttia. Miksi heidän pitäisi lukea Uutta Testamenttia, kun monet juutalaiset eivät lue edes Vanhaa Testamenttia. Mutta UT:ssa sanotaan 7 kertaa, Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala. Meidän Jumalamme, suurella Jiillä on Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala. Ja meidän Jumalallamme on tietty henki. Ja Jumalan Henki on rakkaus ja Jumalan Henki on rauha. Ja nyt me olemme juuri puhuneet siitä, kahdesta islamin petoksesta , että islam muka olisi rakkauden ja rauhan uskonto. Se ei sitä ole. Ja täytyy olla hyvin varovainen, koska islamissa on monia tällaisia petoksen muotoja. (islamilaiset sanovat) Joo, joo Aabraham on meidän isämme, ja onhan Aabraham isä. Aabrahamillahan ei ollut vain Iisakia ja Ismaelia. Aabrahamilla oli paljon lapsia. Mutta Aabrahamin lapsi Iisak oli valittu poika. Näinhän on tottakai, jos uskot Raamattuun. Mutta Koraani sanoo ei, se (valittu) on Ismael. Nyt siis, joko Raamattu on väärässä tai sitten Koraani on väärässä. Eihän Jumala ole hämmentävä Jumala. Ja täytyy olla varuillaan tällaisten väärennösten suhteen. Meillä ei ole aikaa mennä Genesikseen jae jakeelta, mutta 1. Moos. kirjassa Jumala sanoo Aabrahamille kahdeksan kertaa: "Iisakista sinä saat nimellesi jälkeläisen." Ensimmäisen kerran silloin kun Saara oli 90 vuotias, eikä hänellä ollut lapsia. Ja Jumala sanoi, Saara tulee saamaan pojan. Aabraham nauroi, Saara nauroi. Ja mikä Iisakille tuli nimeksi: Nauraja. Iisakhan tarkoittaa: Hän nauraa. Aabraham rakastavana isänä , hän rakasti Ismaelia. Ismael oli vähän villi, mutta hyvä poika.

      Nyt sellainen retorinen kysymys, johon ei tarvitse vastata, eikö olekin niin, että meillä on perheessä erilaisia lapsia, uskonnollisia ja villimpiä lapsia. Mutta isä ja äiti aina rakastavat kaikkia lapsiansa. Silloinkin, kun lapset ovat villejä. Eikö näin olekin? Kaikki sormennekin ovat erilaisia kädessänne, mutta jokainen sormi on osana kättä. Aabraham ajatteli Ismaelista, että hän on hyvä poika ja että hän haluaa, että Ismael saa elää ja että hän voisi hyvin ja Jumala sanoi Aabrahamille, että Ismaelin tulee käymään hyvin. Ja Ismael on oleva siunattu, hänestä tulee monien kansojen isä. Mutta ei Ismaelin kautta, vaan Iisakin kautta saat nimellesi jälkeläisen. Ja myöhemmin näemme, kun Iisak on pieni lapsi ja Ismael käyttäytyi väärin. Saara lähettää Ismaelin pois. Aabraham murtuu sisäisesti. Jän ei halua, että Ismael lähtee pois. Ismaelhan on hänen vertansa ja lihaansa. Hän menee Jumalan luo ja sanoo, miten Ismaelille käy. Jumala sanoo: "Lähetä Ismael pois." Minä suojelen Ismaelia. Hänestä tulee monien kansojen isä, mutta Iisakista sinä saat nimellesi jälkeläisen. Kolmannen kerran Moorian vuorella. Sanoiko Jumala: Ota Ismael. Ei, vaan Raamatussa Jumala sanoi: " Ota ainoa poikasi Iisak. Ja sitten neljännen kerran näemme, kun aabraham menee naimisiin Keturan kanssa, hän oli 147 vuotias ja hänellä oli monia vaimoja ja lapsia, eikä ollut mitään Viagraakaan noina päivinä. Jumalalla on huumorintajuakin.

      Ja Jumala sanoi: Lähetä heidät pois ja anna heille lahjoja, koska poikasi Iisak on perivä sinut. Ja nyt vielä katsotaan Ismaelia. Ismael, ennenkuin hän syntyi, kun hän oli vielä äitinsä, Haagarin vatsassa. Ja Saara lähetti hänet pois ensimmäistä kertaa. Ja siellä hän itki autiomaassa, Haagar oli siis raskaana. Herran enkeli ilmestyi Haagarille ja sanoi älä murehdi Haagar tulet saamaan lapsen, pojan. Hänen nimensä on Ismael. Se on hepreaa ja tarkoittaa: Jumala kuulee. Jumala on kuullut sinun itkusi äänen. Sinä saat pojan, hänen nimensä on Ismael ja hänestä tulee monien kansojen isä. Ja sitten hän kuvailee, millainen tämä Ismael on oleva. Ismael on oleva villi mies. Hepreaksi: Pere Adam. Adam tarkoittaa miestä, pere tarkoittaa villiä. Se tarkoittaa myös villiaasia. Oletko koskaan nähnyt, kun villiaasi potkii eri suuntiin? Et voi mennä lähelle. Ismael on oleva pere adam, villi mies. Hänen kätensä on oleva kaikkia veljiänsä vastaan. Ja hänen veljiensä kädet ovat häntä vastaan. Ja hän tulee asumaan veljiensä kasvoissa, se tarkoittaa jatkuvaa taistelua. Muutama kappale myöhemmin Raamatussa, Raamattu kertoo, Ismael kuoli veljiensä kasvoja vasten. Hän kuoli taistellen. Joka elää miekkansa varassa, kuolee miekkansa varassa. Itse asiassa, kun Aabraham lähetti Ismaelin pois, Jumala sanoi: "Minä olen siunaava Ismaelia. Hänestä tulee monien kansojen isä." Hänestä on tuleva miekan mies. Miksi ei kuningas Daavid rakentanut Temppeliä? Miksi Salomo rakensi Temppelin? Siksi, koska kuningas Daavid oli tappaja. Kuningas Daavid oli miekan mies. Salomo oli rakkauden mies, ei sodan. Jumalalla on huumorintajua.

      Katsotaanpa seuraavaa sukupolvea. Jaakobhan varastaa esikoisoikeuden. Sitten hän menee enonsa Laabanin luokse ja nai kaksi sisarusta. Raamatussa, Malakian kirjassa: Eesauta minä vihasin. Minkätakia näin oli? Iisak piti parempana Eesauta. Rebekka piti parempana Jaakobia. Miksi Iisak piti parempana Eesauta? Koska Jaakob koko ajan roikkui äitinsä esiliinassa. Mutta Eesau oli metsämies. Eesau löysi aina sen peuran tai kauriin ja oli myös hyvä kokki. Ja Jaakob roikkui siellä äitinsä helmoissa. Oikein tyypillinen juutalainen menestystarina. Miksi siis Eesauta niin vihattiin? Uskonpa, että kahdesta syystä. Ensiksi hän nai kaksi pakanavaimoa. Ja jos muistat Raamattuasi, Haamin ja Kanaanin yllä oli kirous ja heidän jälkeläistensä yllä. Sentakia, miten Haam käyttäytyi aikoinaan. Jos Eesau meni Kanaanin tyttärien kanssa naimisiin, olisi silloin kirous myös hänen yllään. Ja sitten, kun Jaakob tuli Leean ja Raakelin kanssa kotiin, mitä Ismael teki, saadakseen rauhan vanhempiensa kanssa? Hän otti vaimoikseen Mahalatin ja Baasematin. Nämä olivat hänen enonsa Ismaelin 2 tytärtä. Jaakob meni oman enonsa , Laabanin tyttärien kanssa naimisiin. Mutta Eesau nai Ismael enonsa kaksi tytärtä. Mitä Raamattu sanoo: Eesau meni asumaan enonsa Ismaelin luo. Hänestä tuli ismaelilainen. Onhan sanonta : samankaltaiset ovat samoissa paikoissa. Jumala näyttää, Aabraham, Iisak ja Jaakob. Meidän ei tule vihata Ismaelia, meidän ei tule vihata Eesauta. Meidän tulisi rakastaa heitä. Rakastaa heidän jälkeläisiään. Meidän tulee todistaa heille, ja tuoda heidät takaisin luoksemme. Mutta, jos he edustavat miekan, jousen ja nuolen henkeä. Me edustamme paimenen henkeä. He olivat sotilaita, me olemme rauhan ihmisiä. On siis olemassa hengellinen jakautuminen. Ja kun katsot Moosesta. Mooseskin oli paimen. Emmekö kuvaakin Jeesusta paimenena? Koska tämä on henki, ei sotilas. Meidän Jumalamme on siis rakkauden Jumala, rauhan Jumala. Ja Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala.

      Katsotaan Allahia. Allah on siis islamin Jumala. Ja kolmas islamin petos on, että Allah on Jumala. Allah on vain yksi nimi Jumalalle. Ole varuillasi petoksen suhteen. Ymmärtääkseen Allahia,täytyy ymmärtää Muhammedia. Kun Muhammed oli 26 vuotias, oli hänellä ensimmäinen ilmestyksensä. Amerikassa on julkaistu juuri kirja, jonka on kirjoittanut kristitty arabi, ja sen nimi on : Muhammedin lääketieteellinen diagnoosi.
      Muhammedilla oli neurologinen sairaus, epilepsia. Hän sai kohtauksia. Hän putosi maahan, ei voinut hengittää, hän vapisi, vaahto tuli suusta. ja Näinä hetkinä hän sai nuo ilmestykset. Ja tämä kirja kertoo, että nämä olivat hallusinaatioita. Hän oli 26-vuotias, kun hän sai ensimmäisen ilmestyksensä Allahilta. Hän oli kamelien ajaja. Hän ei osannut lukea, eikä kirjoittaa. Kuitenkin hän oli hyvin älykäs. Mekassa hän sai paljon vaikutteita juutalaisilta ja kristityiltä. Hän tuli ensin juutalaisten luokse. Ja hän sanoi, olen profeetta. Kuulin äänen. (Se oli siis epilepsiakohtauksen aikana.) Ja olen suurin kaikista profeetoista. Olen jopa suurempi kuin Mooses.

      Jos, ette satu tietämään, Mooses on kuuma nimi juutalaisille. Älä unohda, että Mooses oli 40 vuotta prinssinä Egyptissä. 40 vuotta hän oli Jetron paimenena. Ja ollessaan 80 vuotias, Jumala sanoi hänelle, mene takaisin Egyptiin erämaan halki. Mene Faaraon luo ja vie israelilaiset ulos Egyptistä. Ja oli nuo 10 vitsausta Egyptissä. Ja yhdestoista oli sitten se, kun nuo vaunut tuhoutuivat Punaisessa meressä. Ja Mooses johti kansaa 40 vuotta erämaassa. On vitsi Amerikassa, miksi Mooses oli 40 vuotta erämaassa johtamassa kansaa? Sentakia, kun hän ei pysähtynyt kysymään suuntaa. 40 vuoden aikana saimme Tooran(5 Moos.kirjaa) Siinailla. Hän johti heidät Jordanin joelle. 120 vuotta Jumalalle vihittyä elämää. Minä herään joka aamu, ja pestessäni kasvojani ja katsoessani peiliin sanon Herralle: "Taas uusi päivä. Anna marssiohjeesi, mitä voin tehdä hyväksesi Jumala tänä päivänä. Ja anna minulle 120 vuotta palvelua, niinkuin Moosekselle." Ja tässä tulee 26-vuotias paljasjalkainen, joka sanoo, että hän on suurempi kuin Mooses, joka antoi 120 vuotta elämästään Jumalalle ja joka antoi maailmalle Raamatun. Ja tottakai juutalaiset nauroivat ja lähettivät hänet pois. Joten hän meni kristittyjen luo Mekassa ja sanoi heille: "Minä olen suurempi kuin Jeesus Kristus." Ja Kristityt katsoivat häntä kummeksuen ja lähettivät hänet pois. Ketä ovat juutalaiset ja kristityt? Juutalaiset ja kristityt ovat kirjan kansaa. Me olemme Raamatun kansaa. Ja meidän Jumalamme on Aabrahamin , Iisakin ja Jaakobin Jumala.

      Muhammed oli niin vihainen juutalaisille ja kristityille. Ja Muhammed sanoi: " Minä luon suuremman jumalan, kuin juutalaisilla ja kristityillä on. Mekassa oli 360 pakana-jumalaa. Ne olivat jumalia pienellä j-kirjaimella. Aabrahamin , Iisakin ja Jaakobin Jumala, meidän Jumalamme on Jumala isolla J-kirjaimella. Siellä oli 360 pikkujumalaa. Ja Muhammed sanoi, me hylkäämme niistä 359. Ja me otamme sen kaikista suurimman pakanajumalan Allahin ja me teemme hänestä monoteistisen jumalamme. Ja hänestä tulee kaikkein suurin jumala, suurempi kuin juutalaisten ja kristittyjen Jumalasta. Kuinka monet olette kuulleet huudon minareetista? Allah, Allah huu achbar! Tiedättekö mitä se tarkoittaa? CNN sanoo, että se tarkoittaa, Allah on suuri. Jumala on suuri. No , me kaikki tässä huoneessa tiedämme, että Jumala on suuri. Mutta, jos CNN sanoo, että Jumala on suuri, meidän on syytä tarkata sitä huolellisesti. Tunteeko kukaan arabian kieltä? Arabian kielellä tuo sana suuri on kebier. Tuo sana achbar ei ole suuri. Siinä on kyllä sama sanan juuri, mutta achbar tarkoittaa suurempi tai suurin. Eli, kun muslimi sanoo, Allah huu achbar, hän tarkoittaa, että Allah on suurempi tai Allah on suurin. Jos Allah on suurin, niin hän on suurin noista 360 pakanajumalasta. Jos he sanovat Allah on suurempi. Siis suurempi kuin kuka? Että, Allah on suurempi kuin juutalaisten ja kristittyjen Jumala. Kuka Raamatussa sanoi, että hän on suurempi kuin Jumala, ennenkuin lankesi? Saatana. Lucifer. Allah ei ole jumala. Hänhän sanoo, olevansa suurempi kuin Jumala. Allah ei ole Jumala , Allah on saatana. Ole varuillasi petoksesta. Ja tämä on kolmas islamin petos.

    • mopo.nen

      4. Neljäs islamin petos.

      Islamissa tunnetaan opetus Hadif. Hadif ei ole koraani, se on niinkuin mishna tai talmud juutalaisuudessa(=koraanin selitys). Hadifissa on opetus, että tuomion päivänä on oleva lopullinen taistelu. Ja muslimit tappavat jokaisen juutaalaisen maa-planeetalla, ei vain Israelissa, ei vain Amerikassa tai Suomessa, vaan kaikkialla maailmassa. Jokaisen juutalaisen on kuoltava. Ja on oleva joitakin juutalaisia, jotka väliaikaisesti pääsevät pakenemaan. Ja he menevät kallioihin ja puitten taakse piiloon. Ja sitten Allah on antava suun noille kiville ja puille ja ne huutavat: "Täällä on juutalainen, tule ja tapa." Koska Allah haluaa kaikkien juutalaisten kuolemaa. Neljäs islamin petos on, kun he sanovat , mekin muslimit kunnioitamme Jeesusta. Ole varuillasi jäljennöksen suhteen. Koska koraanin jeesus kristus ei ole Raamatun Jeesus Kristus. Koska Hadifin mukaan, usko, ettei tämä ole pelkkää akateemisuutta, vaan tässä on islamilaisten sotilaitten marssikäsky. Tuomion päivänä , Jeesus Kristus tulee toisen kerran. On vain yksi ongelma: Hän on muslimi. Tämä on islamin traditio.

      Kuinka moni muistaa Jasser Arafatin 1993 Beetlehemissä? Syntymäkirkossa? Jasser Arafat sanoi: Jeesus Kristus oli ensimmäinen palestiinalainen , islamilainen vallankumouksellinen. Ei tämä ole mielikuvitusta. Vaan tämä on islamilaista traditiota. Ja Jeesus Kristus palaa takaisin ja surmaa anti-Kristuksen, joka tottakai on juutalainen. Sitten hän tulee Jerusalemiin Temppelivuorelle. Sitten Jeesus Kristus, muslimi rukoilee siellä Temppelivuorella 400.000:n muslimin kanssa. Sitten Jeesus Kristus , muslimi tulee alas Temppelivuorelta ja murskaa kaikki ristit ja tuhoaa kaikki kristilliset kirkot ja tuhoaa kaikki juutalaisten synagoogat. Ja tuona tuomion päivänä kaikki juutalaiset ja kristityt, jotka ovat yhtä ja samaa kansaa islamilaisten silmissä, me juutalaiset ja kristityt olemme kirjan kansaa, ja kaikki nuo kirjan ihmiset, jotka eivät ole ottaneet vastaan Allahia suurimpana ja Muhammedia suurimpana profeettana. Heidät kaikki tapetaan ja kurkut leikataan Jeesuksen Kristuksen, muslimin toimesta. Ja tämä on islamilaisten pyhää uskoa! Tämä ei ole akateemista. Tämä on itsemurhaiskujen tekijöiden, kuten New Yorkissa, marssikäsky. Tämä hyökkäys Amerikassa. Ei se ollut hyökkäys Israelia vastaan. Eikä se ollut Amerikkaa vastaan, vaan se oli maailmaa vastaan, tätä juutalais-kristillistä demokratiaa ja sivilisaatioita vastaan. Ja kun he tappoivat nyt vähintään 6000 ihmistä New Yorkissa,suurin osa kristittyjä, siellähän oli myös juutalaisia. Mutta ei sillä muslimien silmissä ole väliä. Tässä on siis neljäs petos, että islamin jeesus kristus olisi sama kuin kristillinen Jeesus Kristus, Raamatun Jeesus Kristus.

    • mopo.nen

      5. Viides islamin petos.

      Nyt menemme nopeasti läpi tämän viidennen petoksen, koska minua on pyydetty lopettamaan 10.30.
      Se on ,että Koraani on pyhä kirja. Koraanin kirjoitti rabbi. Koska ensimmäiset muslimit olivat parhaita taistelijoita maailmassa. Hehän valtasivat alueita Marokosta Filippiineille. Afrikasta Euroopan sydämeen. Mutta he olivat lukutaidottomia. He tarvitsivat kirjainten ja kirjoittamisen taitajia avukseen. Tiedättekö Henryn, jolla on myyntipöytä tuolla aulassa. Hän on armenialainen. Kysypäs häneltä, kuka kirjoitti Koraanin. Kaikkihan sen tietävät, että Koraanin kirjoitti pappi. Ei sillä ole väliä, oliko se rabbi vai pappi. Sen kirjoitti joku, joka oli juutalaiskristillisestä taustasta. Koska muslimit eivät tienneet, kuinka kirjoittaa ja lukea. He ottivat pyhän miehen ja laskivat hänet kaivoon ja sanoivat: Kirjoita meille pyhä kirja tai me tapamme sinut. Ja tappoivat sitten kuitenkin. Tämä kirjoittaja käytti gematriaa(kirjainten lukuarvo-oppia) kirjoittaessaan. Siinä oli luvun 19 salakoodi. Minun kirjassani on siellä luku 19. Tämä on semmoinen itsensä tuhoava koodi. Otti 1400 vuotta, ennenkuin kävi selville, että Koraanin on kirjoittanut mies. Muslimithan sanovat, että Koraanin on kirjoittanut Allah ja sitä ei koskaan muutettu. Mutta Koraania on muutettu monen monta kertaa.

      Arizonassa on tarina. Siellä on tällainen muslimi, matemaattinen nero. Hän pani Koraanin tietokoneeseen ja löysi tämän luvun 19 koodin ja siellä (koraanissa) oli joitakin jakeita, jossa ei ollut tätä 19 koodia. Ja hän sanoi, että nuo jakeet olivat saatanallisia jakeita. Sitten hänet tapettiin pakistanilaisten käskystä. Pakistanilaiset antoivat ohjeet kahdelle mustalle muslimiryhmälle, Colorado Springsissä ja Pensylviniassa. Ja nämä ihmiset menivät Arizonaan ja tappoivat tämän muslimin, koska he sanoivat, että hän on harhauskoinen. Saksassa on yliopisto, Sarbryckenin yliopisto. Tämä yliopisto lähetti ryhmän Jemeniin ja sieltä he löysivät 100.000 pergamenttia. Ne olivat jakeita Koraanista. Mutta nyt ne eivät ole Koraanissa, ne on poistettu sieltä.
      Koraania on muutettu monta kertaa. Koraani ei ole Allahilta, Jumalalta. Se on ihmisen tekoa.
      Ja se on Raamatun väärennös. Ja se, mihin haluan päättää, kun on puhuttu tästä viidennestä petoksesta. Tämä on se sanomani päälinja. Miksi Saatana haluaa tappaa juutalaiset? Koska juutalaiset antoivat Raamatun maailmalle. Miksi saatana vihaa kristittyjä? Koska kristityt saarnaavat Raamattua maailmalle. Miksi Saatana vihaa muslimeja? Koska he ovat hyviä ihmisiä, niinkuin juutalaiset ja kristityt, luodut Jumalan kuviksi. Ja Saatana tulee taistelemaan juutalaisia ja kristittyjä vastaan, viimeiseen muslimien veripisaraan saakka.

      Aivan niinkuin Saatana tappoi 20 miljoonaa saksalaista 2. Maailmansodassa ja minä suren sydämessäni näiden 20 miljoonan saksalaisen tähden. Ja minä suren sydämessäni jokaisen muslimin puolesta, joka kuolee taistellessaan meitä vastaan ja haluan teidän tietävän, että rakastan muslimeja. Nyt ei ole enempää aikaa todistukselleni. Meidän täytyy lopettaa. Mutta , kun muslimeista tulee kristittyjä, eivät he enää ole vihaajia ja surmaajia. He rakastavat juutalaisia ja kristittyjä.
      Ongelma ei ole tappaa muslimeja, vaan vapauttaa heidät Saatanan kahleista. Ja toivon, että jos täällä on sellaisia,joiden seurakunnasta lähetetään lähetyssaarnaajia muslimimaailmaan, voin vain sanoa, että Jumala siunatkoon ja lisätköön kaikkea, mitä teette, koska muslimit ovat hyviä ihmisiä. Koska tämä on maailman kohtalo tulevaisuudessa, voittaako Saatana vai Jumala.

    • Riimittelijä

      Olette erittäin perehtynyt ja asiantunteva ihminen. Valitettavasti fundamentalisminen oppi ei arvosta tuollaisen tason argumentointia.

      Viisas sanoo tehkää niinkuin sydämessäs'tahdot
      Pappisvalta islamissa määrää - minkäs mahdat?

      Elämässä kauneutta onpi mielin määrin
      Imaamit ne kieltää kaiken, eikös ole väärin?

    • TAAS KERRAN

      johan oli tekstiä.... vai että islam on saatanasta????

      • kristinuskon takia on kuollut eniten ihmisiä!


      • Mörri
        karvapää kirjoitti:

        kristinuskon takia on kuollut eniten ihmisiä!

        Ykkössijaa maailmanhistoriassa pitää kommunismi noin 100 miljoonalla kuolonuhrilla. Se pitää ykkössijaa myös nopeimmassa tahdissa - kaikki alle sadassa vuodessa.

        Islamin takia kuolee vuosittain noin 500 000 naista sukuelinten silpomiseen. Lisäksi islamin lain määräämiin rangaistuksiin, kunniamurhiin jne kuolee vuosittain satojatuhansia, ehkä miljoonia, naisia. Islam on kuolonuhrien osalta kakkosena kommunismin jälkeen.

        Natsismi pitää sitten kolmossijaa noin 12 miljoonalla kuolleella.

        Kristinusko on nelosena tai viitosena, riippuen siitä, paljonko atsteekkien veriorgiat saivat ruumiita aikaan.


      • Salam
        Mörri kirjoitti:

        Ykkössijaa maailmanhistoriassa pitää kommunismi noin 100 miljoonalla kuolonuhrilla. Se pitää ykkössijaa myös nopeimmassa tahdissa - kaikki alle sadassa vuodessa.

        Islamin takia kuolee vuosittain noin 500 000 naista sukuelinten silpomiseen. Lisäksi islamin lain määräämiin rangaistuksiin, kunniamurhiin jne kuolee vuosittain satojatuhansia, ehkä miljoonia, naisia. Islam on kuolonuhrien osalta kakkosena kommunismin jälkeen.

        Natsismi pitää sitten kolmossijaa noin 12 miljoonalla kuolleella.

        Kristinusko on nelosena tai viitosena, riippuen siitä, paljonko atsteekkien veriorgiat saivat ruumiita aikaan.

        Islamin takia kuolee vuosittain 50000000000000000 naista ymppärileikauksen takia ja
        999999999999999999999999 kunniamurhan takia.


      • Mörri kirjoitti:

        Ykkössijaa maailmanhistoriassa pitää kommunismi noin 100 miljoonalla kuolonuhrilla. Se pitää ykkössijaa myös nopeimmassa tahdissa - kaikki alle sadassa vuodessa.

        Islamin takia kuolee vuosittain noin 500 000 naista sukuelinten silpomiseen. Lisäksi islamin lain määräämiin rangaistuksiin, kunniamurhiin jne kuolee vuosittain satojatuhansia, ehkä miljoonia, naisia. Islam on kuolonuhrien osalta kakkosena kommunismin jälkeen.

        Natsismi pitää sitten kolmossijaa noin 12 miljoonalla kuolleella.

        Kristinusko on nelosena tai viitosena, riippuen siitä, paljonko atsteekkien veriorgiat saivat ruumiita aikaan.

        luvuista olisi kiva nähdä puoleetonta faktaa.


      • Mörri
        karvapää kirjoitti:

        luvuista olisi kiva nähdä puoleetonta faktaa.

        Kommunismin uhrien lukumäärä on arvio, ja lainattu "Kommunismin mustasta kirjasta". Islamin takia joka vuosi kuolevien naisten lukumäärä on WHO:n sivuilta, tsekkaa "female genital mutilation". Natsismin uhreiksi arvioidaan noin 12 miljoonaa; noin 5,5 miljoonaa juutalaista, loput sitten venäläisiä, puolalaisia ja ei-toivottuja saksalaisia jne.


      • Mörri kirjoitti:

        Kommunismin uhrien lukumäärä on arvio, ja lainattu "Kommunismin mustasta kirjasta". Islamin takia joka vuosi kuolevien naisten lukumäärä on WHO:n sivuilta, tsekkaa "female genital mutilation". Natsismin uhreiksi arvioidaan noin 12 miljoonaa; noin 5,5 miljoonaa juutalaista, loput sitten venäläisiä, puolalaisia ja ei-toivottuja saksalaisia jne.

        ympärileikkaus ei kuulu islamiin.


      • Jake Waits
        karvapää kirjoitti:

        ympärileikkaus ei kuulu islamiin.

        Naisten ympärileikkaus Muhammadin mukaan

        "Eräs nainen suoritti ympärileikkauksia Medinassa. Profeetta (ROHK) sanoi hänelle: 'Älä leikkaa liikaa, sillä se on parempi naiselle ja nautinnollisempaa miehelle.' "
        [Sunan Abu-Dawud, Book 41, Number 5251]
        http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/abudawud/041.sat.html#041.5251

        "Aisha (Muhammadin 9-vuotias morsian, "Uskovien äiti") kertoi Profeetan (ROHK) sanoneen: 'Kun neljä osaa (naisesta) sekä ympärileikatut osat koskettavat toisiaan, peseytymisestä tulee pakollista.' "
        [Sahih Muslim Book 003, Number 0684]
        http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/muslim/003.smt.html#003.0684

        "Profeetta (ROHK) sanoi: 'Ympärileikkaus on miehille Sunna ja naisille kunniaksi.' "
        [Silsilah al-Ahadith al-Da'ifah by al-Albani, no. 1935]


      • Jake Waits kirjoitti:

        Naisten ympärileikkaus Muhammadin mukaan

        "Eräs nainen suoritti ympärileikkauksia Medinassa. Profeetta (ROHK) sanoi hänelle: 'Älä leikkaa liikaa, sillä se on parempi naiselle ja nautinnollisempaa miehelle.' "
        [Sunan Abu-Dawud, Book 41, Number 5251]
        http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/abudawud/041.sat.html#041.5251

        "Aisha (Muhammadin 9-vuotias morsian, "Uskovien äiti") kertoi Profeetan (ROHK) sanoneen: 'Kun neljä osaa (naisesta) sekä ympärileikatut osat koskettavat toisiaan, peseytymisestä tulee pakollista.' "
        [Sahih Muslim Book 003, Number 0684]
        http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/muslim/003.smt.html#003.0684

        "Profeetta (ROHK) sanoi: 'Ympärileikkaus on miehille Sunna ja naisille kunniaksi.' "
        [Silsilah al-Ahadith al-Da'ifah by al-Albani, no. 1935]

        eskon, ärjylöiden, viper-mies-81:n ym. suurten teologien ja "isolamin" tuntijoiden käsityksiä siitä, mitä islam pitää sisällään.


      • Elia
        Jake Waits kirjoitti:

        Naisten ympärileikkaus Muhammadin mukaan

        "Eräs nainen suoritti ympärileikkauksia Medinassa. Profeetta (ROHK) sanoi hänelle: 'Älä leikkaa liikaa, sillä se on parempi naiselle ja nautinnollisempaa miehelle.' "
        [Sunan Abu-Dawud, Book 41, Number 5251]
        http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/abudawud/041.sat.html#041.5251

        "Aisha (Muhammadin 9-vuotias morsian, "Uskovien äiti") kertoi Profeetan (ROHK) sanoneen: 'Kun neljä osaa (naisesta) sekä ympärileikatut osat koskettavat toisiaan, peseytymisestä tulee pakollista.' "
        [Sahih Muslim Book 003, Number 0684]
        http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/muslim/003.smt.html#003.0684

        "Profeetta (ROHK) sanoi: 'Ympärileikkaus on miehille Sunna ja naisille kunniaksi.' "
        [Silsilah al-Ahadith al-Da'ifah by al-Albani, no. 1935]

        'Sunna - profeetta Muhammadin elämäntapa ja sen tarjoama malli kaikille muslimeille. ... Sunna on sitova esikuva muslimeille, ja jokaisen hurskaan muslimin velvollisuus on noudattaa Muhammedin tarjoamaa esikuvaa.'

        Eli Haditheista löytyy tukea naisten ympärileikkaukselle?

        Joten se ei ole ainakaan pahana pidetty asia islamissa! Pikemminkin päinvastoin?

        'naiselle kunnia' - näin varmaan lukemattomat vilpittömät muslimit uskovat profeettansa sanoneen. Ja silloin he ajattelevat: "On parasta seurata tuota käytäntöä!"


    • Salam

      Ja muka rakastaa Muslimeja,HYI MITÄ valetta!!!
      Ja sinä JUUTalaisten paskapuhuja toivottavasti BIN LADEN saa sinut kasiinssa niin hän voi kertoa pari jutua sulle.

      • Raamatun lukija

        minä saisin sun bin ladenis kiinni nii mulla ois sille vähä asiaa.


      • Salam
        Raamatun lukija kirjoitti:

        minä saisin sun bin ladenis kiinni nii mulla ois sille vähä asiaa.

        Niin varmaan olisi ;) hahahahaha
        pelastit päiväni 8)


    • No more

      Kiitos näistä tiedoista!! Nyt vasta huomaankin, kuinka pimeydessä olen ollut!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8895
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2643
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2380
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1237
    Aihe