Murtovaras

Uneton uneksija

Mitä tarkoittaa, jos näkee murtovarkaan unessa? siinä unessa se kommandopipoinen varas vaan tunkeutuu yöllä sisään ja alkaa kahmimaan tavaraa säkkiinsä. Sitten minä yllätän hänet ja hän alkaa jahtaamaan minua. Syntyy tappelu ja hän yrittää tappaa minua linkkuveitsellään. Lopulta pääsen piiloon jonnekkin outoon ulkona olevaan arkkuun. Sieltä minä kurkin pelokkaana veitsi kädessä kulkevaa varasta. Pian huomaan, että arkussa on joku, jonka minä tunnen. Se minun tuntemani henkilökin on piilossa jotakin. sitten uni loppuu.

Uni on jatkunut kolmen päivän ajan, eikä se ole tullut minkään kirjan, pelin, elokuvan ym. takia. Joka päivä uni on edennyt vähän eteenpäin. Ensimmäisenä yönä näin, että murtovaras tuli sisään varastamaan tavaroitani. Toisena yönä minä sain sen varkaan kiinni. Ja kolmantena se alkoi jahtaamaan minua. Selittäkääs tämä uni. Palan halusta tietää.

5

8988

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jokin uhkaa omaa turvallista sielunelämääsi. Olet alitajuisesti ymmärtämässä mikä olisi nyt tajuttava, mutta se on liian ahdistavaa. Joku ahdistus se taitaa olla. Oma kotihan on sinä itse. Yö on alitajunnan tila. Joku siis murtautuu omalle alueellesi, meinaa viedä sinulta kaiken, riistää minuutesi. Mutta usein alitajunta on viekas kuin varas, että se näyttää varkaan, joka on todellisuudessa sinä itse. Katselet itse kuinka itse riistätä itseäsi. Taistelet tosiasiassa itsesi kanssa. Pelkäät itsäsi, sitä tuhoavaa voimaa jota käytät itseäsi kohtaan. Piilottaudut, että sinun ei tarvitsisi kohdat omaa itseäsi, ahdistustasi. Sitä olet tehnyt jo pitkään, olit siellä arkussa jo. Koska olet siellä lähes jatkuvasti(se toinen joka siellä jo oli, olit sinä).
      On hyvä että sait varkaan kiinni,siis itsesi itse teossa. Valveilla et sitä varmaan tajuakaan, että itse ryöstät omaa minuuttasi. Alitajunta siitä sitten viestittää ja tajuat sen siinä jotenkin, mutta asia on hyvin vaikea tajuta edes unessa, egosi on liian kova ja kylmä sinua itseäsi kohtaan, se ei sääli, pakenet omaa kuortasi, naamiotasi, roolejasi joita esität. Ne syö sinua. Se aito minä joka sinussa on, piileskelee siellä arkussa pelokkaana. Olet kovin vieraantunut itsestsi, siitä aidosta minästäsi, joka oikeasti olet. Koita valveilla ollessasi miettiä mitä rooleja esität, mitä naamioita käytät peittääksesi sen pelokkaan oman minän. Hyväksy ja rakasta omaa sisintäsi, sitä pelkokasta ja aitoa. Puolusta sitä, ja riisu naamiosi, joilla suojelet itseäsi, ne vain viraannuttavat sinua lisää aidosta minästäsi.

      • Uneton uneksija

        En olisi voinut uskoa, että joku osaa tulkita tuon unen noin hyvin. Olen juuri sellainen esittäjä. Kukaan ei ole koskaan hyväksynyt minua sellaisena, mikä minä oikeasti olen. On ollut pakko alkaa esittämään. Kiitos vielä kerran.


      • Anonyymi

        Oho ..... olipas siinä selitys murtovarkaan näkemisestä unessa. Ei voi olla totta. Unet on viitteellisiä ja voi johtua edellisen päivän tapahtumista ja toisinaan ovat enne unia mutta sinun tulkintasi oli naurettava.leikitkö psykiatriaa vai pidätkö ongelmista??


    • Omituistaunta

      Hei! Ketju on vanha mutta kaipa joku tätä lukee.
      Mitä tarkoittaa tällainen uni:
      Olin jossakin vieraassa mökissä pikkusiskoni ja jonkun läheisen ihmisen kanssa. En millään muista kuka tämä ihminen oli tai miltä hän näytti, mutta mökki oli hänen ja hän oli nainen.
      Mökki oli kaksihuoneinen ja siskoni (7v) oli nukkumassa toisessa huoneessa ja nukkuikin koko unen ajan siellä.
      En muista mitä olimme tekemässä, mutta jostain syystä olimme hädissämme tuon naisen kanssa kun oveen koputettiin. Emme avanneet sillä huomasimme että oven takana oli nahkatakkiin pukeutunut commandopipoinen mies aseen kanssa. Mies koputteli useampaan kertaan ja yritti kurkkia oven ikkunasta sisään.
      Menimme naisen kanssa toiseen huoneeseen piiloon ja nainen kaivoi kaapista vesipyssyn, joka kuitenkin muuttui minun kädessä oikeaksi.
      Odotimme ja odotimme, mutta mitään ei tapahtunut. Mies oli aseensa kanssa edelleen ovella ja yritti kurkkia ikkunasta sisään. Se että odotimme mitä tapahtuisi oli kamalaa. Nopeasti siirsin siskoni komeroon piiloon ja odotimme naisen kanssa mitä mies ovella tekisi. Nainen yritti soittaa poliiseja, mutta samalla hetkellä mökin pihaan tuli toinen mies. Commandomies lähti ovelta pois ja yhtäkkiä molemmat miehet kaatuivat maahan ja ilmeisesti kuolivat. Katsoimme peloissamme ja vapisten naisen kanssa miehiä ikkunasta ja sitten heräsin unesta.

      Herätessäni todella tärisin ja olin peloissani. Koskaan en ole tuollaista unta nähnyt enkä asetta pitänyt kädessä sillä en pidä niistä, enkä milloinkaan ole ollut tuollaisessa tilanteessa tosi elämässä.
      Mitä ihmettä tuo uni tarkoittaa? :o

      • NatasEmanteiga

        Luultavasti viimeisistä tapahtumista Ranskassa ihan normaali purku-uni, ISIS. Nythän epäillään että Suomessakin on ihan mahdollista ISISksen terroriteot.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6560
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2634
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2210
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1886
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe