Automyynti Penttilä

Hmm

Tietääkö kukaan tästä liikkeestä mitään? Kokemuksia tms?

23

6211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pikkupulju

      myy jostakin navetan nurkasta, kiertäisin kaukaa!

      • mahdollisuus

        Mahdollisuus, siihen että pikkupuljun 7 autosta juuri sinä löydät hyvän yksilön on aika pieni. Tommosiin kerääntyy juuri ne kaikkein huonoimmat autot.
        Autot joita ei kehtaa myydä sukulaiselle/kaverille/työpaikalla. Hyvälle alle 10000e autolle löytyy ostaja todella helposti tuttavapiiristä tai netistä. Mutta jos auton kilometreissä epäselvää(eli huoltokirjassa 198000km, mutta penkki rikki ja ratti kiiltää kuin....)niin herää kysymys kannattaako muutenkaan niin huonoa autoa ostaa.

        Sehän on tosi huonosti pidetty. Kaikki tällä hetkellä myynissä olevat autot, Skodasta alkaen kestävät hienosti sen 200000km ilööman kulumia. NORMAALIKÄYTÖSSÄ. Jotkun työautot, metsureilla jne ei. Mutta niitä ei kannata normaaliib hintaan ostaakaan.

        Eli jobbarin ja merkkiliikkeen autoissa hintaero 0-1500e, mutta auto on paljon parempi! Se huono auto laitetaan juuri jobbareille! 1500e alennuksella, ilman takuuta ns.korjattavaksi. Ei kannata luulla, että jobbari kovin pitkään sen 1500e sulle antaa "eduksi". Vaan putsaa auton ja myyn sen markkinahintaan jollekin, joka luulee saavansa auton halvalla. Ei kantttorikuluja "yksityiseltä, vaimon auto. Ostettiin mutta ei tykännytkään, siksi nyt 2vko kuluttua myynnissä:) Uskoo ken haluaa.


    • Kerran kokeillut

      Älkää herran Jestas sentään sekaantuko ainakaan tohon Automyynti Penttilään, sillä jos autossa jotain vikaa, niin yrittää heti luikerrella vastuusstaan.

      • pahasti pettynyt

        Eikö tuo ole sitä samaa porukkaa kuin se Anttila Raisiossa ja muualla? Jobbareita kaikki. Kiertäkää kaukaa älkää ainakaan ostako mitään!


      • Koeajelulla kävin
        pahasti pettynyt kirjoitti:

        Eikö tuo ole sitä samaa porukkaa kuin se Anttila Raisiossa ja muualla? Jobbareita kaikki. Kiertäkää kaukaa älkää ainakaan ostako mitään!

        Jobbari on yksityinen,pimeästi kauppaa tekevä henkilö,autoliike taas on ammatinharjoittaja.Miten näitä vuodesta toiseen sotketaan keskenään.Että Kyllä siinä tuollainen ero on.
        Paha sanoa mitään koko penttilästä tai anttilasta.Kerran olin koeajolla yhtä pakua kokeilemassa autotalo anttilassa,raisiossa ja palvelu oli ihan jees.Mutta löysin lopulta lohjalta lähes 25% halvemmalla vastaavan auton,Hieman vähemmän ajettuna,tosin puuttui vakionopeudensäädin.kyseessä oli tunnettu lohjalainen keskisuuri autoliike.


      • kalle11

        olen ainakin ostanut muutaman auton sieltä ,ja tulen jatkossakin ostamaan,hinta huomattavasti edullisempi kun isoissa autoliikeissä,joilla suuret kulut,kannattaisi otaa asioista ensin selvää kun kirjoitaa sellaista missä ei ole perää


    • Vielä väleissä

      Itse olen auton Penttilästä ostanut. Ei pahaa sanottavaa. Toki autokauppa on aina ongelmallista jos heti vikoja ilmaantuu. Ei ne isotkaa huuda perään että tuokaa vaan korjaukselle jos jotakin on. Mutta kuten aina, hinta/laatusuhde ratkaisee. Missä parhaat takuut, pakko sen on hinnoissa näkyä ja päinvastoin.

      • Ajan mossella!!

        Niin olen minäkin väleissä. Tämä suoli24 tuntuu olevan noita marakatteja täynnä jotka osaavat arvostella ilman kokemusta.
        Naurettavaa tai siis nämä arvostelijat taitavat juuri olla niitä joita on helppo höynäyttää ja sitten ne purnaa täällä nyrkkiään.

        Kuluttajansuoja on riitatilanteita varten.


    • Sitä saa mitä tilll

      Suoraan kysymykseen suora vastaus:


      Kun haette aina halvinta, mitä luulette saavanne, uuden auton kymmenen vuoden takuulla??

      Iha sama mistä ostatte, sitä saatte mitä ostatte, sen halvimman yksilön juuri missä voi olla mitä tahansa vikaa ja ongelmaa, eikä kukaan vastaa teidän autonne korjauksista vaikka kuvittelette päiväunissanne takuitanne, siinä faktaa olkaa hyvä.


      Kun ostatte vähän ajetun hyvän yksilön ja maksatte siitä pyydetyn hinnan niin todennäiköistä ettei tarvi itkeä neitien silmiään punaiseksi kun ei kukaan korvaa eikä maksa laskujanne eikä rutinaanne ja saatte juoda ja tupakoida nekin rahat...

    • hylpåpe

      Myyjä Penttilä ei ollut paikalla kolmannenkaan yhteysyrityksen jälkeen. Kolme turhaa reissua tein sinne navetalle.Sitten herra myyjä sattui olemaan siellä, mutta kauppahommat meni heti selälleen. Auto, josta olisin oikeasti tehnyt kauppaa, jäi sivuun. Sitä ei edes esitelty, vaan ensimmäinen kontakti kauppiaaseen oli, että kännykkä on hukassa. Sen löydyttyä kysy kauppias, että mitä tarvin vaihdokista. Arvioin summan. Ukko kävi autoa vilkaisemassa ja haukkui sen pystyyn.Ei ees koeajanut tokaisi, vaan että kilometrejä oli liikaa. Vähemmän kumminkin, ku näkemättä jääneessä myyntiautossa. Yleensä myyjä esittelee myyntituoteen ja sitten tehään kauppaa. Älkää hyvät ihmiset vaan sortuko tän navettakauppiaa kanssa tekemään kauppaa. Ottakaa ainakin todistajat mukaan.

    • jees960

      Joo ei todellakaan hyvä kokemus. Kaupat tehtiin 2012. Auto oli pahasti viallinen mitä ei koeajo tilanteessa huomattu mutta myyjä tiesi tasan tarkkaan auton kunnon, kusettipa suoraan päin naamaa. Kiertäisin kaukaa.

      • vitunvitunvitutus

        Köyhiltä kusipäiltä pitääkin viedä viimeset rahat pois, tappaa kun ei saa.


      • jees960

        Wow. Miten tasoisesi syyntakeeton ihminen on oppinut kirjoittamaan?


      • pröötAuto

        Heh... mielensäpahoittaja murehtinut asiaa 4 vuotta; 2012 ostanut ja mielensäpahoittanut, vielä 2016 näivertää mielensopukoissa noin pahasti.

        "Auto oli pahasti viallinen..."
        "Myyjä tiesi tasan tarkkaan..."
        "...kusettipa suoraan päin naamaa."

        Noh, toiset jopa harrastaa tuota "golden-shower" -juttua, eipä siinä mitään.
        Heh... parasta on kuitenkin tuo (heristää sormea yrmeä ilme kusisella naamallaan) "...tiesi tasan tarkkaan..."

        No voivoi ja kyynel; otan virtuaalisti osaa.


      • Volovo70

        Taidat sinäkin olla takapihan myyjä... hommaisitte oikean työn, mikäli sellaiseen kykenette : )


    • V2006

      Ostin auton häneltä, enkä ole pettynyt, auto oli sellainen kuin luvattiin, kaupankäynti sujui hyvin. Tiesin mitä etsin ja sellaisen sain.

    • GrönlundEsa

      Normi kärryjä normi hintaan, ihan ok.

    • MakkonenTommi

      Kunnon autoja on vaikkakin edullisia.

    • Lolita2

      Täys MKU koko jätkä

    • rova

      olen ostanut muutaman auton Penttilältä, enkä ole kertaakaan pettynyt,hinta halvempi hänellä kun ei oo semmosia kuluja kun isoilla autoliikeellä,seuraavan autonkin meinaan ostaa häneltä,arvostelioita näkyy olevan kun ei tiedä todelisuutta

    • Anonyymi

      Olkaa varovaisia. Takuu voimassa, kunnes ajat ulos pihalta. Jälkikäteen pesee käteensä ja voivovottelee. "Kauppa" on omakotitalon katoksen alla, "toimisto" oma huonne. Tehkää perustellinen tarkastus ja vaatikaa kaikki kirjallisena. Ei voi suosittella. Halpa ja ...

    • Anonyymi

      Jälkeenpäin selvisi, että auto oli kolaroittu. Korjattu omatoimisesti, auton historiassa ei näy mitään. Raha paloi korjauksiin, uudelleen maalauksiin ym. Myyjä väittää, ettei tiennyt asiasta eikä voi ottaa kanttaa. Itse kun en ole alan ammattilainen, ostin alle 10 tonnin auton autoliikkeestä luottaen siihen, että suht kunnossa. Olisinpa lukenut tätä sivua ennen ostoa, tyhmä!

      • Anonyymi

        Myyjä / sen hetkinen omistaja saa tehdä omistamalleen autolleen mitä haluaa. Pääasia että auto on myynti hetkellä siisti ja edellisen omistajan piiloviat piilotettu piilottamalla niin että omistajakaan ei niitä löydä, on ne niin kummallisia. Hei osta uusi ajamaton niitäkin on maalattu jo tehtaalla ja liikkeessä ennen luovutusta


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      193
      2128
    2. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      287
      1652
    3. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1345
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      82
      1234
    5. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      36
      1127
    6. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      89
      1126
    7. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      184
      1042
    8. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      4
      969
    9. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      874
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      65
      862
    Aihe