yksinäisin

hapa

eipä nuita oo kavereita,eikä akkaakaan. ulkona en käy. treffipalstat on täynnä ilmotuksia,mut ei mitään. ainua asia mistä saan voimaa on työ ja tuntuu hyvältä ratkasulta ku alkoin metsuriyrittäjäksi. saa raataa vitutuksen pois ja hyvä olo tulee tehdystä työstä. tänäänki jalat notku ku hoipuin pois mettästä.
ajatukset menee monesti niin negatiivisiksi ja hulluiksi et työ vaan auttaa. koiran hommaan tässä joulunpyhinä. siitä saan varmasti luotettavan kaverin.

9

920

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • M a k e

      Kuullostaa vähän itseltäni. Päivät menee töissä illat kotana, välillä vapaa-aika ilta/päiväunia nukkuessa. Mikään ei vaan saa lähteemään kaupungille, kaikki ne ihmiset rupeaa vaan ahdistamaan. Olen ollut koulu kiusattu mutta en tiedä johtuuko se siitä.
      Työt on aina hoidettu kunnolla, oon jaksanut vääntää pitkää päivää, sitten kun oon tullu himaan ei ole vaan jaksanut tehdä mitään. Viikonloput ryypätessä arki töissä, loppupeleissä ollaan yksin. Tässä rupeaa hajoamaan pää, tulin etsimään numeroa mistä saa apua, sori jos avauduin.

      • TaikaröNsy

        tuo yksinäisyys..itse en koe olevani yksinäinen,mutta kaipaan mietiskelyä,ajatustenvaihtoa..ihmistä ei kai ole tarkoitettu elämään yksin..apua saa monesta paikasta,riippuen tietysti missä asuu..mutta itse on mentävä tai otettava luuri tai kännykkä käteen..kukaan ei tule kotoa väkisin hakemaan..oli ikä mikä tahansa,kaupungeista löytyy mm. sinkut seurakunnan piiristä,eivät ole piukkapipoja,eivätkä välttämättä hae kumppaia..olen ollut viettämässä joulua mm. heidän kanssaan..on erilaisia tapaamispaikkoja..koira on hyvä kaveri..juttututtuja ja parempiakin löytyy kun lenkille lähtee..on olemassa tämä elämä..kirjat tarjoavat mahdollisuuden mennä kaukaisuudeen ääriin..näprätä voi vaikka mitä,ihan vaan itselleen..tai lahjoittaa vaikka pelastusarmeijaan.Mutta jos tosiaan on hätä..voi soittaa PÄIVYSTÄVÄÄN PUHELIMEEN,numeron löytää luettelosta..tuliko mitään.?.ja voi mullekin kirjoittaa...mutta huom.en etsi miestä rinnalleni..ajatuksia vaihdan,jos niitä löytyy :[email protected]


    • tietää

      Nyt jätkät tsempatkaa, huomenna illalla pienet pohjat ja kirkolle kattomaan tilanne. Mitä tekee työllä jos ei ole muijaa kehen sitä palkkaa tuhlata. Ronkelit runkkaa...

    • loner

      Se etu on yksinäisyydessä, ettei tarvitse aina miellyttää muita (niin olen ainakin itse alkanut ajattelemaan).

      Jos kotona olisi aina joku odottamassa, niin helpottaisihan se sitä läheisyyden puutetta, mutta usein olisi "konsultoitava", että mitähän seuraavaksi tehdään.

      • vh.

        yksinäisyydes on omat "hyvätkin" puolet.Ei tule sydänsuruja eikä ole tilivelvollinen mistään, ja on niin ku "vapaa".Mut pitemmän päälle ei sitä jaksa olla yksin,alkaa kaivata toisen läheisyyttä ja yhteenkuulumista.


      • ja..
        vh. kirjoitti:

        yksinäisyydes on omat "hyvätkin" puolet.Ei tule sydänsuruja eikä ole tilivelvollinen mistään, ja on niin ku "vapaa".Mut pitemmän päälle ei sitä jaksa olla yksin,alkaa kaivata toisen läheisyyttä ja yhteenkuulumista.

        juuri se käy pidemmän päälle ongelmaksi, ettei ole tottunut tilittelemään asioitaan kellekään - on vaikea päästää ketään niin lähelle.


      • TaikaröNsy
        ja.. kirjoitti:

        juuri se käy pidemmän päälle ongelmaksi, ettei ole tottunut tilittelemään asioitaan kellekään - on vaikea päästää ketään niin lähelle.

        ...uskon kyllä,että jokaisella on mahdollisuus parisuhteeseen,mutta ,että se toimii..on vaikeampi juttu...luottamuksen pohjalla vapaus..liian tiivis ja pieni reviiri tukkii tykkäämisen..tilaa henkisesti ja neliöittäinkin..näkisin näin..:D..itse elän omaa elämääni rinnakkain kumppanin kanssa,en limittäin ja tilivelvollisena...senkin olen kokenut...kypsyyttä ja tiettyä kompromissiä kuitenkin tarvitaan...


    • perkele

      Hyvin kirjoitit ja saat kunnioitukseni kun arvostat raakaa työtäsi ja pidät kunnia-asianasi että hoidat sen hyvin. Totta on että ilman naista on miehen ikävä elää. Niin ikävä ettei sitä moni täälläkään kirjoittava nainen sitä käsitä alkuunkaan. Näin on luonto miehen ohjelmoinut. Mutta ei perkele nykyään tai ennenkään kaikille sitä onnea suoda. Pakko vaan kestää, kerätä onnensa muista asioista tai sitten pistää ranttaliksi tai rasvata köysi. Kannatan kahta ensimmäistä vaihtoehtoa , pahimmillaankin kurimus kestää alle 100 vuotta. Sen mies kestää vaikka päällään seisten, perkele.

      • TaikaröNsy

        ...elämä ilman saunapolulla astelevaa naista..vai miten se Aleksis sen aikoinaan kirjoitti...ei ole ihmisen hyvä olla yksin..eikä kyllä aina kaksinkaan...työ ja rankat sellaiset, sekä viikonloppu tieto pois Tapiolla....aika surullista..mutta ei kannata rasvaa tuhlata köyteen..löytyy,jos kelpaa...mutta se mistä etsiä????


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe