Perustuslaki - kansalaisten turva

vai turvattomuus?

Suomen perustuslaki 11.6.1999/731
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731

Tarkastelkaamme suomen perustuslakia ja mietitään asioita sen faktan valossa ja miettikäämme onko se laki käytännössä toteudettu suomalaisen ja suomalaisuuden tarpeiden ja tahdon mukaisesti.
Mielestäni suomalainen lapsikin on oikeutettu nauttimaan purustuslain suomalaisille suomasta turvasta, vai!?
Kansalaisina suomalaiset ovat velvollisia omantuntonsa mukaan valitsemaan johtajikseen henkilöt jotka katsoo olevan suomen ja suomalaisuuden kannalta tehtäviin sopivia.
Ja kansan sopiviksi valitsemille virkailijoille tulee kansan antaman luottamuksen myötä antaa tehtävän suorittamiseen tarvittava turva virkailijalle. Keskustelun avauksen maallikkona teen näin.
Sen lisäksi kansalaisten tulee saada oikeus olla SAMAN ARVOISIA LAIN EDESSÄ. Eli laki ei saisi olla niin kirjoitettu että se jättä ihmisen tai ihmisryhmiä ulkopuolelle tai että ottaa ihmisryhmiä lain piiriin sulkemalla toisia pois.
Keskustelun avauksen maallikkona teen näin.

Suomeen tuotiin kristinusko ryöstäen, raiskaten, tappaen jne syyttömiä suomalaisia. Väitän, että kristinusko rikkoi raamatussa olevaa Jumalan Moosekselle antamaa lakia jonka Jeesus on vahvistanut ja lisännyt rakasta lähimmäistäsi käskyn. (voimassa ollut ja oleva laki)
-älä tapa
-rakasta lähimmäistäsi

Siirtyessämme ajassa myöhempään vaiheeseen niin kristinuskon toimesta pidettiin yllä satojen vuosien ajan noitavainoina, pakanavainoina, "alempiarvoisten rotujen" vainoina jne, eli syyttömien murhaamiset jatkuivat laajoilla alueilla maailmassa ruotsalais-lutherilaisen opin mukaan. Väitän, että kansanmurhat olivat, ja on, Jumalan Moosekselle antaman lain vastaista toimintaa.
Suomi on ollut vuosi kymmeniä itsenäinen valtio jolla on oikeus omien lakien säätämiseen suomen ja suomalaisuuden omilla ehdoilla kaikki kansainväliset sopimukset huomioon ottaen.
MIKSI MEILLE SUOMALAISILLA EI OLE NIITÄ OIKEUKSIA JOITA SUOMI ON ITSE ALLEKIRJOITTANUT YK:SSA, KUTEN ESIMERKIKSI IHMISTEN JA/TAI LASTEN SUOJELUA KOSKEVAT SOPIMUKSET?
///Väitän, että suomessa rikkotaan uskonvapautta koskevaa lakia ruotsalais-lutherilaisuuden toimesta, ja vieraan maan ja valtion toimesta. Kun rikollinen, tässä tapauksessa kristinusko, pakkokastaa puolustus kyvyttömiä suomalaisia lapsia Ruotsalais-Lutherilaisiksi (vieras valtio ja valtio jota ei ole olemassa), siis maahan jota ei ole ja ilman yksilön; kastettavan tahtoa uskonrauhaan viitaten, ja jolla myös on uskonvapaus YK:n sopimuksen mukaan.
-älä varasta
-Älä himoitse lähimmäisesi huonetta. Älä himoitse lähimmäisesi vaimoa äläkä hänen palvelijaansa, palvelijatartaan, härkäänsä, aasiansa äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa.

Lapsikasteessa varastetaan lapselta oikeus valita oma kasteensa ja kastajansa niinkuin Jeesuskin teki, ja ymmärtäkseni samalla varastetaan suomen perustuslailla suojattu yksilön uskonvapauden oikeus ja rikotaan uskonrauha - lapsi ei saa olla rauhassa uskonnoilta.

Väitän, että ruotsalaiset ovat tuoneen suomeen rikollisesti Jumalan Mooseksella antaman lain vastaisesti laittoman opin ja sivistyksen tason. Näin ollen Suomen valtion pitäisi toimia perustuslain edellyttämällä tavalla, eli suojella etupäässä Suomalaisia kieltäen kaiken toiminnan mikä missään mielessä rikkoo 10 Käskyä (mihin Suomen Laki juurtuu) ja Suomen Lakia. Yksilön vapaus on perustuslaissa suojattu ja se oikeus on jokaisella vastasyntyneellä suomalaisella lapsellakin sillä hänkin on oikeutensa ansainnut niinkuin jokainen suomalainen.

Ja suomalaisen yksilön vapautta ei ymmärtääkseni vieraan valtion Jumalan antaman lain vastaiset rikolliset millään oikeudella saisi riistää.
Voi olla, että olen väärässä.
Tavallisena maallikkon puutteellisella järjellä ajatelevana en ole täydellinen. Mutta jos olen väärässä antakaa se anteeksi mutta en ota vastaan selityksiä jotka ei perustu Jumalan Moosekselle antamaan lain sanaan ja Suomen perustuslakiin; mainitussa järjestyksessä sekä YK:n kansainväliset sopimukset huomioon ottaen.

Ymmärtääkseni esimerkiksi uskonvapaus on YKSILÖN OMAN VALINNAN VAPAUS; siis se ei oikeuta meitä pakokastamaan pakkouskontoon puolustuskyvytöntä lasta. Sitä oikeutta en löydä vanhemmille, kirkolle tai edes vieraan maan lutherinopille jne. Eli joka sitä todennäköisesti rikollista oikeutta käyttää, ymmärtääkseni rikkoo Jumalan lakia, ja sen kautta Suomen perustuslakia, sekä Suomen allekirjoittamia YK:n kansainvälisiä sopimuksia koskien esimerkiksi lastensuojelua, yksilön vapautta j. n. e. JOS näin on niin meillä on rikollisia joille me pakkomaksamme palkaa rikollisuudesta jota tekevät!

Tuolta pohjalta katsottuna, kyseessä on lähinnä järjestäytynyt rikollisuus ihmiskunta vastaan. Kertokaa missä kohtaa olen väitöksissäni väärässä Jumalan Moosekselle antaman lain ja Suomen perustuslain mukaan.
Ymmärtääkseni Suomen perustuslaki juurtuu Jumalan Liittoon ja sen Ehtoihin; 10 Käskyä.

Olen kiitollinen asiallisista vastauksista, ja toivon, että vastauksen antaja on tietoinen, että ylin laki on nykysuomen kielisenä tässä; Ensimmäinen raamattu; jos jokin muu raamatullinen tieto rikkoo tai on ristiriidassa tämän kanssa, se on ymmärtääkseni joko väärennetty tai harhaoppi. Ottakaa huomioon, että tämän mukaan terrorismi, fasismi, rasismi, tappaminen, valehtelu, väärän todistuksen antaminen, yksilön tai koko kansan herjaaminen ja syyttäminen kaikkien lakien rikkojaksi - kansan nuorimmasta kansan vanhimpaa Tasavallan Presidenttiä myöten on kielletty; Se tekee kristinuskon tuojan rikolliseksi, ja kristinuskon opin rikolliseksi.

Pyydän teitä välttämään tarpeetonta haukkumista ja pysymään asialinjalla koska asia on hyvin arkaluontoinen mutta kuitenkin tärkeä niin ihmiskunnalle kuin suomalaisille suomessa.
Sen lisäksi, jos ymmärrän asiaa edes hiukan oikealla tavalla niin useinhan lain teksteihin jää/on aukkoja joita käytetään "hyväksi väärällä tavalla" joten varovainen vaikka itse olen vakuuttunut, että Jumala Moosekselle antamssa laissa ei aukkoja ole. Laittakaa maltillisesti ajatuksenne keskusteluun niin luen ne suurella mielenkiinnolla!

-------------------------

Suomen kielellä - Raamattu 1933/38

3 Älä pidä muita jumalia minun rinnallani.

4 Älä tee itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla.

5 Älä kumarra niitä äläkä palvele niitä. Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat;

6 mutta teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni.

7 Älä turhaan lausu Herran, sinun Jumalasi, nimeä, sillä Herra ei jätä rankaisematta sitä, joka hänen nimensä turhaan lausuu.

8 Muista pyhittää lepopäivä.

9 Kuusi päivää tee työtä ja toimita kaikki askareesi;

10 mutta seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, sapatti; silloin älä mitään askaretta toimita, älä sinä älköönkä sinun poikasi tai tyttäresi, sinun palvelijasi tai palvelijattaresi tai juhtasi älköönkä muukalaisesi, joka sinun porteissasi on.

11 Sillä kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan ja meren ja kaikki, mitä niissä on, mutta seitsemäntenä päivänä hän lepäsi; sentähden Herra siunasi lepopäivän ja pyhitti sen.

12 Kunnioita isääsi ja äitiäsi, että kauan eläisit siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa.

13 Älä tapa.

14 Älä tee huorin.

15 Älä varasta.

16 Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi.

17 Älä himoitse lähimmäisesi huonetta. Älä himoitse lähimmäisesi vaimoa äläkä hänen palvelijaansa, palvelijatartaan, härkäänsä, aasiansa äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa."

10

289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • meidän...

      olisi parempi palata jonnekin keskiajalle, aikaan ennen Henrikin ristiretkeä. Hmm. Mielenkiintoista.

      "Väitän, että ruotsalaiset ovat tuoneen suomeen rikollisesti Jumalan Mooseksella antaman lain vastaisesti laittoman opin ja sivistyksen tason."

      • valinnan tekoon

        Ehkä olet sitä mieltä tosissasi että pitäs siirtyä ajassa taaksepäin mutta minä uskoisin, että elämme senkin ajan laittomuuden orjina edelleen ja että kehitykselle olis tilaa.

        Ei suomalainen lapsi ihmisenä huonone vaikka hänen annetaan pitää hänelle kuuluvat lailliset oikeudet. Ja etenkin kun Jumalan sanan ja suomen perustuslain mukaan lapsella on siihen oma oikeus sillä suomalainen lapsi on ihminen!
        Jokaisen oikeutta esim. uskonsa valinnassa ei ole Jumala ottanut pois niin kuinka ihmeessä ihmisellä, tai edes kristinuskolla olis sen pois ottamis oikeus koska suomen perustuslakikaan ei sellaista tue?

        Tuskin yksilön vapautta koskevia ihmisillekkin kuuluvia oikeuksia olis Jumalan antamassa tai edes suomen perutuslaissa jos ne olisivat merkitsemättömiä.

        Ja koska Jumala ei sanassaan ole pakkolapsikastetta asettanut niin kenellä on yksilön uskonvapautta on oikeus loukata? ..ja sellaista toiminta lupaa en minä löydä suomen perustuslaistakaan.

        Ja jos oikein tarkoin mietit asiaa niin väärän todistuksen antaminen on rikos, eli kun jokaista suomalaistakin osoitetaan syntisenä syntyneeksi ilman todisteita niin se on todella vakava syytös. Etenkin kun ne syytökset esitetään Jumalan ja Jeesuksen nimissä aiheettomasti koska lasta ei ole todistettu lainrikkojaksi mutta lasta syntiseksi osoittava pakkokastaja on sitä väittäessään lasta syntiseksi - eli osoittaa lapsen rikolliseksi vaikka on syytön ja siten rikkoo Jumalan sanaa vastaan koska väärää todistusta ei saa antaa.

        Lapsi ei ole rikollinen syntyessään; eikä perustuslain mukaankaan ole velvollinen perimään pakkokasteen taakkaan.
        Jos ymmärrän oikein niin lapsikasteessa lapsi liitetään, hänen mielipidettä kysymättä, uskonnollisen yhteisön jäseneksi eli samalla sen yhteisön laittomuuksiin jne.
        En halua tämän asian keskustelua uskonnollseksi mutta mainittakoon, että raamatussa olevan Jeesuksen sanan mukaan ei yhtää Jumalallisuuden oikeaoppisuuden seurakuntaa maailmaan tule Hänen jälkeen, eli Efesonin seurakunta on viimeinen ja kaikki kristinuskon seurakunnat ovat sen jälkeen perutettuja (ulkopuolisia) ja sen huomaa kristinuskon historiasta tappajana ja tapattajana sekä älä tapa käskyn rikkojien tukijana.

        Jos suomen perustuslain tarkoitus on kansalaisten tasa-arvoinen kohtelu lain edessä niin käytännössä siinä on korjaamisen aihetta.
        Jos perustuslailla ei ole tarkoitettu kansalaisten tasa-arvoisesti kohtelua niin se tuskin on suomalaisuutta.

        Kun suomeen rikollisesti tuotu oikeus ja sen ymmärtäminen sallii Jumalan lain rikkomisen niin silloin suomen laki ei olekkaan Jumalan Moosekselle antaman lain pohjalta laadittu.

        Kysymys on valinnasta kumman lain mukaan suomen perustuslaki tulee laatia ja tulkita:
        -Jumalan lain
        vain
        -Jumalan lainrikkojan tahdon mukaan.

        =Kumman valitset?


    • lyhyempi

      ei jaxa lukee

      • aloituksen tekijä

        Tämä on lyhennys. Siinä alkupräisessä on esipuhekkin pitempi kuin tämä teksti. Ja se laittomuuksien lista on paljon laajempi sekä syvempi osoittaen mitä talaudellisia kustannuksia tämä suomella aiheuttaa. Ja voin vihjata ettei kyse ole pikku summasta keskimäärin jokaista suomalaista kohden.


    • Kangasala

      Tuota kannattaa tutkia tarkemmin. Vaikuttaa siltä että suojeleva laki on olemassa mutta toisaalta se kumoaa itsensä.

      • asia

        Mutta esimerkiksi lastensuojelun kannalta oikeuden käsittelyyn vietävä asia. Usko ei ole tietoa mutta laki ja sopimuksen esimerkiksi YK:n kanssa ovat sitovia.
        Antaiskohan maallinen korkeinoikeus asiasta ennakko tietoa jos pyytäs?!


      • tuosta

        Laadi tuosta aloittajan luvalla; jos sitä ees tarvitaan; asiallinen kysely suomen perustuslaki valiokunnalle.
        Ja pidä tämän sivun osoite tallessa, tai / ja ota keskustelun aloitus koneellesi talteen ja kun saat vastauksen perustuslaki valiokunnalta niin laita tänne esiin.
        Tosin ei ole varma että alkavat asiaa käsittelemään koska tiedämme jo etukäteen että asia ei ole vain arkaluontoinen vaan myös eräille hyvin piinallinen epäkohta jota ei olis edes saanut tulla täytäntöön.


    • voi kyllä

      Tuohon voi kyllä myös lisätä senkin näkökannan, että kun lapsen väitetään olevan perisyntinen (sanaa ei löydy raamatusta) niin se suurella todennäköisyydellä rikkoo käskyä älä anna väärää todistusta lähimmäisestäsi.

      Joka ei ole syntiä tehnyt on synnitön.
      Ja raamatun mukaan Jeesus sanoin lapsista, että heidän kaltainen on Jumalan valtakunta. Eli kun väitetään lasten syntyvän syntisinä, niin sillä väitteellä pyritään osoittaa Jumalan valtakunta syntiseksi sillä jos lapsi on Jumalan valtakunnan kaltainen niin Jumalan valtakunta on lasten kaltainen. Synnittömiä molemmat!

      Kun Jumalan Moosekselle antaman lainrikkoja, kristinuskon lapsia kastavat suunnat, itse rikkoo ja ovat rikkoneet koko olemassa olonsa ajan esimerkisi älä tapa käskyä lapsiakin noitina noitarovioilla polttaen, niin todennäköisesti itse siirtää omien tekojensa synnit syyttömien lastenkin kannettaviksi vääriä todistuksia antaen.

    • tekstiä

      ihmisen uskon
      Kirjoittanut: vapauta 6.2.2008 klo 05.37

      Lapselta varastetaan uskonvapaus oikeus sekä oikeus valita oma kaste hyvin usein.
      Kaikille kristittyjenkin lapsillekkin pitäs antaa IHMISEN OIKEUDET.
      Kristinuskoon ei ole luottamista joka on satojen vuosien ajan elävinä kiduttanut ja sitten polttanut herransa helvetin tulella syyttömiä pikku lapsiakin.
      Yksikään sylivauva ei ole lapsia noitarovioilla polttaneen jumalan kastetta tahtonut:
      "... joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi" (Ilm. 22.17).
      Kun raamatussa ei ole lapsikaste sanaakaan niin saatanaa jumalanaan palvelevilla on kiire pakkokastamaan.
      MUTTA
      Kun raamatussa on yhdeksän (9) älä tapa käskyä niin kristinusko on maailman suurin tappaja, tapattaja ja murhaajia tukeva rikosjärjestö.
      Tälläkin hetkellä on esim. Irakissa kristinuskon sotilaspappi tukemassa murhaajia, uhreina syyttömiä lapsiakin!
      Jeesus varasi myllynkiviä lasten pakkokastajille.

      Mielestäni myös kristittyjen lapsia tulis kohdella ihmisinä krisitnuskon kaikkien lahkojen toimesta.
      Tässä asiallista faktaa asioista:

      YK:n ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistuksen mukaan jokaisella ihmisellä on oikeus uskonnon vapauteen.
      18. artiklan mukaisesti: "Jokaisella ihmisellä on ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus; tämä oikeus sisältää vapauden uskonnon tai vakaumuksen vaihtamiseen sekä uskonnon tai vakaumuksen julistamiseen yksin tai yhdessä toisten kanssa, sekä julkisesti että yksityisesti, opettamalla sekä harjoittamalla hartautta ja uskonnollisia menoja."

      Suomen perustuslaki 11.6.1999/731:
      11 § Uskonnon ja omantunnon vapaus
      "Jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus. Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista vakaumus ja oikeus kuulua tai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan. Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."

      Rikoslaki
      Pykälä Kiihottaminen kansanryhmää vastaan
      Joka yleisön keskuuteen levittää lausuntoja tai muita tiedonantoja, joissa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin kansallista, rodullista, etnistä tai uskonnollista ryhmää taikka niihin rinnastettavaa kansanryhmää, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

      luku 24 pykälä Yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen

      "Joka oikeudettomasti
      1) joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai
      2) muuten toimittamalla lukuisten ihmisten saataville esittää toisen yksityiselämästä tiedon, vihjauksen tai kuvan siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, on tuomittava yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

      Yksityiselämää loukkaavana tiedon levittämisenä ei pidetä sellaisen yksityiselämää koskevan tiedon, vihjauksen tai kuvan esittämistä politiikassa, elinkeinoelämässä tai julkisessa virassa tai tehtävässä taikka näihin rinnastettavassa tehtävässä toimivasta, joka voi vaikuttaa tämän toiminnan arviointiin mainitussa tehtävässä, jos esittäminen on tarpeen yhteiskunnallisesti merkittävän asian käsittelemiseksi."

      Kunnianloukkaus (Rikoslaki 24 luku 9 §)

      1) Joka esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka
      2) muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista, on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

      Edellä 1 momentin 2 kohdassa tarkoitettuna kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

      Kunnianloukkauksesta tuomitaan myös se, joka esittää kuolleesta henkilöstä valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan kärsimystä ihmiselle, jolle vainaja oli erityisen läheinen.

      Törkeä kunnianloukkaus (Rikoslaki 24 luku 10 §)
      Jos 9 §:n 1 momentissa tarkoitetussa kunnianloukkauksessa

      1) rikos tehdään joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai muuten toimittamalla tieto tai vihjaus lukuisten ihmisten saataville taikka

      2) aiheutetaan suurta tai pitkäaikaista kärsimystä taikka erityisen suurta tai tuntuvaa vahinkoa
      ja kunnianloukkaus on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä,

      Rikoksentekijä on tuomittava törkeästä kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

      ---------

      Kun kristinuskon toimesta lapsen kastamisen syyksi mainitaan lapsen syntisenä syntyminen, perisyntisyys - niin se on väärän todistuksen antamista koska esimerkiksi sylivauva ei ole ketään älä tapa käskynkään rikkoja mutta lapsen kastajalla on murhaajan historia. Perisyntisyyden ilmeisesti pakkokasteessa yritetään antaa lapselle pakkoperintönä synti eli toimintana tuollainen on sielullisesti hyvin sairasta kehittymättömyyttä.
      Mainittakoon, että ei edes väärennetty raamattu tunne sanoja lapsikaste ja perisynti.
      Sitä vastoi raamattu tuntee valinnan oikeuden jota pakkokastetulta lapselta varastetan:
      "... joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi" (Ilm. 22.17).
      Jeesus ei raamatun mukaan ollut uskossa, Hän ei palvellut saatanaa jumalanaan vaikka se kiusasi Jeesusta. Jeesus ei ollut kristitty.
      Ryöväri ei ollut kastettu eikä uskossa joten on ilmeistä että vain luojan antama kaste on ainoa oikea kaste jonka jokainen saa tahtoi tai ei. Eli kristinuskon suunnissa joissa lapsikaste toiminta on yleistä, ei toimi lain tai edes raamatun mukaisesti lapsien suhteen vaan suorasaan valehtelee kasteen välttämättömyydestä vaikka raamattu osoittaa toisin.

      On monia syitä alkaa perustuslailla turvaamaan KAIKKIEN lasten asemaa yhteiskunnassa. Kun rippikoulun päätteeksi nuorelle pistetään sieluun ristiriita niin se vahingoittaa ihmisen sielun elämää koko hänen iän:
      Ruumiin lihan syöminen ja ruumiin veren juominen on yleensä epänormaalia ja jopa saatanan palvontaan liittyvinä toimintana tulkittua.
      28. Jokaisen on tutkittava itseään, ennen kuin syö tätä leipää ja juo tästä maljasta.
      29. Se, joka syö ja juo ajattelematta, että kysymys on Kristuksen ruumiista, syö ja juo itselleen tuomion.
      1Kor.15:50. Sen sanon, veljet, ettei liha ja veri voi saada omakseen Jumalan valtakuntaa ja ettei katoava voi saada omakseen katoamattomuutta.

      Jos nuori varttuessaan aikuiseksi joutuu miettimään esim. älä tapa käskyä ja huomaa mahdollisesti palvelevansa Jumalaa uskossa joka tappaa ja tapattaa itse syntyy sieluun ristiriitaisuus joka ei ole psyykkiselle terveydelle eduksi. Kannattee miettiä kuinka paljon psyykkisistä sairauksista kokonaisuudessaan tietoa vailla oleva usko aiheuttaa. Jos usko olis tieto, niin maailmassa olis vain yksi Jumalallisuuden tietous. Nyt kristinuskolla on noin 3500 eri uskonsuunttaa etsimässsä totuutta koskaan sitä löytämättä väärennetystä raamatusta ja siten aiheuttaa tarpeetonta vaivaa ja kustannuksia maailmassa laittomuuksillaan. Ja asiaa ei paranna se että kristinusko ei ole ainoa lainrikkoja maailamassa mutta on suurin ja ilmeisesti pahin...

      Perustuslaki valiokunnalla olis asian suhteen mahdollisuus aloittaa toiminta asia korjaamiseksi; ilmeisesti ensimmäisenä maailmassa.
      Jos lapsi on ihminen niin hänellä kuuluu lapsenakin olla ihmisen oikeudet!

    • oiuyhiko

      za za

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1880
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1499
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      89
      1279
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1190
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      999
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      952
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      905
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      104
      857
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      46
      705
    Aihe