Mukdara vai Seaview hotelliksi?

Kahden vaiheilla

Hei,

tunteeko kukaan palstan lukijoista sekä Khao Lakin Mukdara että Seaview -hotelleja? Mukdara ilmeisesti kauempana, mutta onko silti kätevästi palveluja lähellä? Miten verrattuna Seaviewhin?

Olen lähdössä reissuun 3-vuotiaan lapsen kansssa, mutta Seaviewn Bamse-klubi ei välttämättä ole meidän juttu. Onkohan Mukdarassakin lapselle suunnattuja juttuja, siis leikkinurkkaus ainakin netin mukaan mutta ulkoleikkipaikkaa tms.?

Kiitos kaikista vinkeistä!

6

1214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Varanneet

      Mukdaraan helmikuussa, bungalovin jossa tilaa riittävästi. Eka matka Thaimaahan.

    • Saat

      Parhaiten matkatoimistosta, täällä ei juuri Thaimaassa Khao Lakissa käynneitä kirjoittele.

    • Lepolomailija

      Mukdara on hyvin ylellinen ja rauhallinen paikka ja asiakkaina on yleensä aikuisia pariskuntia. Omien lomiemme aikana vieraina on ollut korkeintaan 1-2 lasta kerrallaan. Bilettäjänuorisoa ei myöskään ole ollut.

      Lapsiin toki suhtaudutaan ystävällisesti, mutta mitään touhua ei heille ole hotellin taholta järjestetty. Mukdara on selkeästi aikuisten lomanviettopaikka. Toki siellä upeat isot huoneet parvekkeet ja isot bungalowit kuisteineen, laadukas aamiasbuffet, valtava fantastinen puutarha ja Khao Lakin upein hiekkaranta. Kyllä siellä lapsi voi viihtyyä jos itse hänen kanssaan puuhaa. Ikätovereita ei luultavasti juuri löydy.

      • Jarmoijarmoi

    • käynyt

      Seaview on lapsiperheelle oikein hyvä valinta. Keskusta on 3-vuotiaillekin kävelymatkan päässä ja allasalueet ovat kuten netin kuvissa. Ihan luksustasoa hotelli ei ole. Palvelu toimii: esim. kun mainitsin respassa huoneeseen unohtuneesta avaimesta, avaaja odotti jo ovella, unohtunut matkamuisto postitettiin Suomeen maksutta jne.

      YKSI VAROITUS! Jos saat maalle tuoksuvan ensimmäisen kerroksen huoneen allasalueen puolelta, vaadi Finnmatkojen oppaalta heti, että se vaihdetaan. Meidän kohdalla vaihto onnistui ongelmitta, eräs toinen perhe raportoi "nihkeydestä". Toisessa kerroksessa ongelmaa ei ollut, ja huone oli valoisampi. Hyttyset viihtyvät ekan kerroksen patioita reunustavissa keinoaltaissa. Kehutuista bungaloweista en itse maksaisi pyydettyä lisähintaa.

      ÄLÄ syö allasalueen baarissa. Lomani ainoa huono ruoka - molemmilla kerroilla! Törkyhintaistakin. Aamiaishuone on ainakin maaliskuussa helvetillisen tukala puuttuvan ilmastoinnin vuoksi. Vuoteet kovia. Muuta valittamista en keksi.

      • Tom Yam Goong

        Sea View on mielestämme oikein mukava hotelli ja yleinen taso on hyvä. Kuten yllä mainitaan ainakin hotellin yläpuolen, (lagoon wing) huoneissa haisee voimakas home. Valitimme asiasta ja saimme toisen kerroksen huoneen. Home haisi sielläkin. Matkaoppaamme mukaan kyseessä ei ole homeen haju vaan kaikki Thaimaassa haisee sille ilman kosteuden takia...Toisella viikolla Krabilla hotellissa tai muissa rakennuksissa emme bonganneet samaa ummehtunutta mullan hajua. Poikamme on astmaatikko, jonka vuoksi olimme erityisen huolissamme.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1280
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      68
      831
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      770
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      658
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe