Hr Yhtiöt Oy

tuntematon1234

Moro ! Onko kukaan ollut tämän firman kautta töissä ? jos on niin miten ovat palvelleet, eli tuliko palkat ajallaan ym. ?

40

10360

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olisi työhaastatteluaika HR Yhtiöille, joten mielelläni kuulisin kokemuksia. Anyone?

      • Hr suck

        Kaveri lopetti just Hr-yhtiöillä, jäi palkkoja maksamatta ja firman jonne se vuokrattiin niin sen Jami-tecin työnjohtaja
        pölli vielä sen navigaattorinkin. Kiertäkää kaukaa nämä firmat, harrastavat ketjutettua työvoiman vuokrausta, eivätkä tule edes paikalle kun palkkasaatavista pitäisi puhua vaikka on sovittu.


    • Aska jokunen

      Kävin haastattelussa ja tuli sellainen olo, että hakemaani paikkaa ei edes ollut olemassakaan.

      • älkäähukatkoaikaa

        joo isot on puheet mutta lupaama työpaikka katoaa kun pitäisi töiden alkaa


    • Minzcu

      Heippa!

      Itse olen ollut HR:llä töissä lokakuusta 2010 eli reilu puoli vuotta. Homma on toiminut tähän mennessä täysin moitteettomasti, palkat tulleet oikein ja ajallaan ja olen onneksi saanut olla yhdellä ja samalla työmaalla töissä koko ajan. On kuitenkin hyvä muistaa, että vuokrafirma on aina vuokrafirma. Mene ihmeessä suoraan johonkin firmaan töihin, jos vain pääset :)

    • joku69846

      Itse olen pariin otteeseen ollut ja tällä hetkellä. Palkat ajallaan ja oikein.
      Tosin koiranhommista joutui aloittamaan :D hyvät fiilikset

    • hr seisse

      Tiedotus ei kyllä pelaa.
      Minulle ilmoitettiin, että nyt olis kunnolla varastoduunia. Paikan päällä kyselin, että milloin jatkuu, tulenko huomenna ym. Vastaus oli "ilmotetaan jos tarvitaan".
      Eli what?

      • uuno98

        Näin se menee. joskus voit saada pikkukeikan, enimmäkseen et. ikinä ei lähde sujumaan


      • hhfh

        Näin on sanottu jokaiselle omassa työpaikassa joiden työpanos ei ole ollut tarpeksi hyvä, ei oo poikia näkynyt sen jälkeen.


      • Keikkaduuni kunniaan

        Toi kommentti tulee silloin kun on tehnyt työnsä huonosti. Jos olisit ollut hyvä, niin olisivat varmasti sinua kysyneet suoraan vuoroon... Näin on ainakin käynyt minulle monessa paikassa.. Kannattaa siis tehdä työnsä huolella, eikä makoilla.


    • pk

      Olin itse siellä duunisa ja palkat maksettiin ajallaan ja muutenkin hommat toiki ok. Olen nyt lomalla mutta aion jatkossakin mennä heidän kautta töihin.

    • HR-kusetus

      Palkat aivan päin *ttua, jos ne ylipäätään tulee ollenkaan. Työsopimus täysin lainvastainen myös. Hakekaa toki duunia sieltä, omapa on häviönne.

      • pk mies 5678

        olen itse käynyt haastattelussa mutta sitä paikkaa mitä ne hakivat ei todennäköisesti ollut ollenkaan!


    • HR toimii

      HR:llä itse tällä hetkellä töissä ja hyvin toimii. Palkat tulee ajoissa ja töitä löytyy. Ainoa huono puoli on tiedotus esim. maanantain keikoista ilmoitetaan vasta maanantai aamuna joten itseltä ne jää väliin... Haastattelussa en itse edes käynyt vaa puhelimessa hoidettiin ja työsoppari tuli postissa.

    • Duunari

      Työsopimus on määräaikainen ilman päättymisajankohtaa, eli laiton? Sairaslomakorvauksia / lomarahoja työsuhteen päättyessä ei makseta ellei itse soita (väh. noin 5 kertaa) ja pyydä! Pikkupoikien ja kesäduunareiden kusettaminen kyllä varmasti onnistuu, mutta miten kauan kun maine leviää.... Älkää hakeko HR-yhtiöille.

    • penajeejee

      Miksi ihmeessä kitisette siitä, että ahdistaa olla vuokratyössä yms? Itehän te sinne haette..? Sen viellä ymmärrän, jos vanhalla työpaikalla siirrytään kokonaan vuokratyöfirmojen käyttämiseen, ja siten joudutte sitä tekemään, mutta jos ite haette sinne ja sitten täällä kitisette siitä ku ei jaksais olla.. Itse olen ollut Hr Yhtiöillä monta kertaa mm. rengassesongeissa, ja palkat on tullu niikun pitääkin. Tottakai monissa paikoissa on niin, että maanantai aamuna soitellaan että 12 pitää tulla töihin, mutta eihän he Hr:llä sille mitään voi, jos asiakas sillon aamu 8lta haluaa jonkun töihin kello 12:sta. Oisitte käyneet koulunne sillon kun piti, ni ehkä saisitte tehdä sitten ma-pe klo 8-16 :)

    • ful

      palkat on kyllä tulleet ajoissa, mutta vähintään joka toisella kerralla joku päivä tai lisät on jääneet "vahingossa" maksamatta, huom. koskaan ei ole maksettu vahingossa liikaa..... palkanlaskija ei aina edes välttämättä hoida asiaa vaikka lupaa, ennenkuin muistuttelee uudelleen. muuten homma on toiminut ok. mutta tälläsiin pitää varautua, that's life ja ei oo hirveen iso homma laskea aina sitä palkkakuittia. vuokratyössä on usein ihan hyviäkin puolia, kuten valinnanvapaus.

      • zztos

        Mitä tarkoitat valinnan vapaudella?


    • HR-yhtiössä

      Jos olisin nainen, antaisin pesää vuokrafirmassa.

    • zztos

      Suosittelen välttämään tätä firmaa.

    • hooverimuri

      samoin ja tämän "konsernin" ympärillä olevat muut HR-alkuiset yhtiöt ( jotka kuuluneet ko. yhtiöön) ovat menneet hiljan konkurssiin, onpa jopa perustettu jenkkiläänkin hieno etäkonttori..heh..heh

    • työtönkukkeli

      Onko ketään Joensuussa kokoonpanijana Hr:llä? Onko tosiaan huono firma, vai miten homma toimii?

      • zxcvxzcv

        Minä en ole, mutta moni meidän työpaikassa on. Noita kokoonpanijoita muuten ilmeisesti juuri meille hakevatkin. En ole kuullut vuokratyöntekijöiden valittavan. Aika moni siirtyi nyt vuodenvaihteessa talon kirjoille.


      • työtönkukkeli
        zxcvxzcv kirjoitti:

        Minä en ole, mutta moni meidän työpaikassa on. Noita kokoonpanijoita muuten ilmeisesti juuri meille hakevatkin. En ole kuullut vuokratyöntekijöiden valittavan. Aika moni siirtyi nyt vuodenvaihteessa talon kirjoille.

        Kiitos vastauksesta! Tuolta työkkäristä työntävät mua tuohon hommaan, mut vähän epäilyttää kun on niin paljon negatiivista kerrottu näistä vuokrapaikoista tässäkin ketjussa. :/


      • zxcvxzcv

        Itse vuokrafirmasta en osaa sanoa mitään, mutta jos varsinainen työpaikka olisi meillä (olen 90 prosenttisen varma, mutta firman nimeä en uskalla mainita), niin siinä ei ole muuta valittamista kuin pienet palkat. Porukka on ihan hyvä, esimies ei liikoja kyttäile, vuokratyöntekijöitä ei mitenkään sorsita ja mahdollisuudet saada vakituinen työpaikka on ihan hyvä. Lähes kaikki viime vuosina palkatut ovat entisiä vuokratyötekijöitä, työkokeilijoita yms. Itse ehdin olla kokoonpanijana kuusi vuotta, kunnes joku aika sitten pääsin toimiston puolelle.


      • työtönkukkeli
        zxcvxzcv kirjoitti:

        Itse vuokrafirmasta en osaa sanoa mitään, mutta jos varsinainen työpaikka olisi meillä (olen 90 prosenttisen varma, mutta firman nimeä en uskalla mainita), niin siinä ei ole muuta valittamista kuin pienet palkat. Porukka on ihan hyvä, esimies ei liikoja kyttäile, vuokratyöntekijöitä ei mitenkään sorsita ja mahdollisuudet saada vakituinen työpaikka on ihan hyvä. Lähes kaikki viime vuosina palkatut ovat entisiä vuokratyötekijöitä, työkokeilijoita yms. Itse ehdin olla kokoonpanijana kuusi vuotta, kunnes joku aika sitten pääsin toimiston puolelle.

        Perloksen entiset tilat. Ei tuo paikkana niin pahalta kuulosta. Mua lähinnä epäilyttää vuokrapaikoissa se että saako tarpeeksi työtä joka kuukausi että pystyy elättämään perhettä silläkin pienellä tulolla.


      • zxcvxzcv

        Elikkä meille olisit tulossa :) Jokaiselle vuokratyöntekijälle on kyllä töitä toistaiseksi riittänyt kokopäiväisesti koko vuokratyösuhteen ajan. Työmäärä tosin vaihtelee paljonkin kausiluontoisesti, nyt on melko hiljaista, mutta keväällä yleensä vilkastuu huomattavasti. Muutenkin meillä on omien ja vuokratyöntekijöiden määrä tuplaantunut viimeisen runsaan vuoden aikana.


    • Jarno_88

      Henk. koht. en ollut tyytyväinen firman sähläämiseen. Palkat myöhässä, sopimuksessa epäselvyyksiä, informaatio tökkii pahemman kerran ja työlainsäädännön kanssa leikkimistä. Tietävät itsekkin että leikkivät lakiasioilla.

    • huytur

      Aika paljon näköjään huonoa palautetta. Kannattaako hakea.

      • uiojkkl

        Ei kannata.


    • Anni_948

      Pari tuttua sanoneet etteivät noudata alan tessiä, mitä työntekijän työpaikka noudattaa. Pöllitään lisät ja päivärahat välistä.. reilua työntekijää kohtaan.

    • Jonna__r_r88

      Melko paljon näyttää olevan viestiketjun perusteella sellaisia ongelmia jotka kuitenkin jotka on kerrottu joka alan tessissä. Jos hr yhtiöt tietoisesti rikkovat eri alojen tessiä, niin ei tule olemaan pitkäikäinen firma kun liitot pistävät sen matalaksi ja maksamattomat työntekijliden saatavat perintään.

    • DuunAri_mies

      Mitä voi olettaa jos välikäsi tienaa sinun työpanoksella?
      Paljon on kyseisestä paikasta negatiivista palautetta. Meidän firmalla oli pari miestä töissä, joista toinen irtisanoi itsensä ja lähti muihin hommiin ja toisella on isoja epäselvyyksiä tessinmukaisista lisistä, joita ne eivät maksa. Onko epäselvät työsopimukset vai rikkooko joku lakia, niin se jää nähtäväksi. Yleisesti meidän työssä nuo lisät tulee tessin mukaan kaikille.

      • uioyuggg

        Noin siinä käy kun kavereille antaa kaikki jobit.


    • Menninkäinennennen

      Toihan kuulostaa ihan suomen postin toiminnalta , mutta hei nehän touhuaa ihan samoissa hommissa , ostivat tältä puljulta just hr hoivan , ja touhutaan perloksen tiloissa ( nokian valtion hommia) ...aah , tässä on kuulkaas valtio puljut takana, ilmankos on meno samaa settiä........men-nen tullen -nen ja ihan muut päättää.

    • Anonyymi

      Tätä firmaa en suosittele kenellekään. Luvataan aina että työt alkaa huomenna ja sitten kestääkin kaksi viikkoa että pääsee hommiin. Ainoa asia mikä heitä tuntui kiinnostavan, oli että palkka saadaan laskettua mahdollisimman alas, muuten ei juuri puheluihin eikä viesteihin vastailu. KIERTÄÄKÄÄ KQUKAA TÄMÄ FIRMA, hyviäkin vuokra firmoja on onneksi olemassa.

    • Anonyymi

      Onko mitään viimeaikaisia fiiliksiä kellään tästä? Olis mielenkiintonen duuni tarjolla mut epäilyttää vähän et miten kitkatonta olis palkanmaksun kanssa.

    • Anonyymi

      En suosittele kenellekään tätä firmaa
      Palkat pari kertaa jää nyt tulematta tai on tullut mutta tullut vitun myöhässä ja lupaavat että keikkaa löytyy vaikka todellisuudessa näin ei ole en suosittele kenellekään!!

    • Anonyymi

      Ei tule!saikut,lomat 0€.Eikä tonne saa yhteyttä.Monia kuukausia maksamatta.Pitäiskö vaihtaa tilitoimiston.

    • Anonyymi

      Kiertäkää kaukaa tämä vuokrafirma.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1305
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1066
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      70
      853
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      787
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      715
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      668
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      644
    Aihe