Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Asunto vuokralle virolaisille rakennusmiehille

HmmHmmm

Kysyn asiaa tätini, joka muuttaa palvelutaloon asunnon tiimoilta.
Hän haluaa antaa asuntonsa nopeasti vuokralle ja mieleen tuli myös
nämä virolaiset rakennusmiehet ym. Tädilläni ei ole mitään heitä vastaan ja hyvien vuokralaisten etsiminen kestää liian kauan.
Nyt kysynkin minne ilmotan tämän asunnon vuokrauksesta?
Mistä ja mitä kautta ulkolaiset rakennusmiehet saavat tietää vapaista asunnoista?
Tottakai tilanne arvelluttaa meitä. MItä jos he aiheuttavat häiriötä? Mitä jos he jättävät vuokrat maksamatta? Minkäläisessa kunnossa asunto on heidän jäljiltään?
Mutta nyt tilanne on tämä. Asunto on saatava nopeasti vuokralle. Enemmin raksamiehiä kuin jotain somaleita.

15

1855

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vuokraneiti

      Itse en kyllä antaisi asuntoani vuokralle virolaisille enkä somaleille. Siinä ei kerjää kuin hankaluuksia itselle. Tietty jos saa maksajaksi jonkun luotettavan ison rakennusfirman,niin ainakin vuokranmaksu olisi jotenkin turvattu. Ihan pikkufirmoihin en luottaisi.
      Jos asunto on jo valmiiksi ihan peruskuntoinen/huonokuntoinen,niin sitten ei tarvisi pelätä asunnon kunnon puolesta.Mutta jos hyväkuntoinen,niin ei vuokratakuutkaan sitä kata jos asunto on sen jälkeen ihan pommi kunnossa.

      Itsellä ollut kerran vuokralaisina maahanmuuttaja perhe ja oli niin paljon hankaluuksia heidän kanssa että toiste en ota samaa riskiä ja harmia itselleni.

      • HmmmHmmm

        asunto on peruskunnossa, tarttis pientä pintaremmonttia.
        Noita rakennus firmoja minäkin ajattelin. Mutta nyt olen laittanut jo tietoa ihan eri ammatti ryhmälle. Aion laittaa ekaksi tietoa parille isolle rakennusliikkeelle.
        Ja syksyllä tulee opettajapariskunta. Just eilen tuli opettaja parinkunnalta vastaus. Ja sitä ennen asunto on vuokralla ehkä virolaisilla.
        Katsotaan Juhannuksen jälkeen.


    • Suosi Suomalaista

      Kyllä niitä tulijoita on ihan Suomesta ja Suomalaisia.
      Jos haluat pelata venäläistä rulettia niin siitä vaan. Todennäköisesti jäät ilman vuokranmaksuja ja kämppä on sitten joskus kun saat heidät ulos niin voipi tulla yllätys. Ihmetyttää tämä sinun intoilu vuokrata just Virolaisille rakennusmiehille ja herääkin kysymys ettet vain itse ole Virolainen rakennusmies joka tiedustelee paikkaa mistä ulkolaiset työmiehet saavat asuntoja.
      Toisekseen jos olet itse Suomalainen niin eikös sitä aikoinaan sanottu että suosi Suomalaista...

      Olen itse kuullut aika kauhutarinoita ulkolaisille vuokraamisesta.

      • Hhmmmmhmmmm

        Se oli tätini ajatus ei minun. Olen laittanut erään ammattiryhmän lehden sivuille ilmoituksen ja odottelen nyt vastauksia. Kyse on opettajista.
        Ei ole mitään "intoa" asunto nopeasti vuokralle.Piste!


    • ZemppiiiVuokraukseee

      Onko mahdollista, että Forenom voisi kiinnostua sinun tapauksestasi? Eli vuokraavat ehkä hieman halvemmalla kalustettuna sinulta ja yrittävät löytää kalliimmalla siihen (lyhytaikaisen) vuokralaisen. Varmaan muitakin "pikavuokraus" firmoja on?

      Yleisesti ulkomaalaiselle vuokraaminen on mielestäni riski kun voi olla että parina viimeisenä kuukautena vuokralainen katoaa ja kulttuuri erojakin voi olla asunnon hoitamisen suhteen. Samoin jos tulee ongelmia, niin voidaan heittäytyä tyhmäksi "en jymmärä" linjalle...

      • HmmmHmmmm

        Kyseessähän oli vain ilmaan heitetty ajatus, pohjalta jos vaikka? Koska jokapuolella rakennetaan ja rakennusmiehetkin tarvii nopeasti asuntoja.
        No, nyt juten jo kerroin on viidakkorumpu laitettu soimaan. Serkun kautta.(serkku on opetteja)


      • Mietin samaa

        Vuokra etukäteen koko vuokrakaudelta vesimaksuineen lisäksi vuokratakuu. Näillä ehdoilla voisi ajatella vuokrattavan ulkomaalaisille....mutta on siinäkin riskinsä.


    • vaikka mannelle

      Ne nyt niitä viimeisiä ovat, ei ikinä virulaisille jos meinaat siinä vielä joskus itse asua, vai oletko joku ryssän suosija.

    • ei missään nimessä

      Eikös olisi viisainta ajatella tätiäsi ja voisit hiukan valaista häntä tässä vuokraamis asiassa. Tätisi ei näemmä ole ihan jyvällä näissä vuokra-asioissa ja silloinhan olisi viisainta ja kohtuullista neuvoa häntä.
      Missään nimessä ei kannata vuokrata ulkomaalaisille ja varsinkaan rakennusalan miehille. Nämä kun kaikki ovat viinaan meneviä ja eivät taatusti huolehdi/välitä asunnosta, saatika Suomalaisesta asunnosta.
      Neuvoisin sinua unohtamaan nämä koska silloin pääset itsekkin siitä helpommalla, koska todennäköisesti joudut häntä neuvomaan myös tulevaisuudessa.
      Asunnoista on nyt pula ja vuokralaisia voi valita, miksi valita huonoimmasta päästä, en ymmärrä pointtiasi tai tätisi pointtia??

    • monta meinasit ottaa

      Vuokraat sen maksimissaan kahdelle ja seuraavana päivänä siellä nukkuu kymmenen ukkoa, jotka kulkee viikot paskasissa vaatteissa rappukäytävissä, parkkii autoillaan lähitienoot jne.
      Ei ne virolaiset välttis huonoja vuokralaisia ole, mutta määrä mitä niitä asutetaan yhteen HUONEESEEN on vierasta suomalaiseen ajatteluun..

    • nyrppis

      Mies on rakennusalalla yrittäjänä. Lähes jokaisessa rakennuskohteessa missä on virolaisia työntekijöitä, polttelevat surutta röökiä sisällä. Aina kun kohteessa on ollut urakoitsijoiden mukana virolaisia niin mieheni haisee tupakalle töistä tullessaan. Hän ei siis itse polta.

      Tutulla oli ok-talossa vuokralla virolaisia raksamiehiä. Aikamoista ryyppäämistä se vapaa-aika tuntuu olevan.
      Ei saisi yleistää mutta.

    • Sivusta seurannut

      Olen törmännyt aika moneen "Virolaiseen" rakennusmieheen tässä kotikulmilla. Sen olen pannut merkille että ne näyttävät viihtyvän samoissa vaatteissa töissä sekä vapaa-aikana. Voi vain arvata missä kunnossa asunnot ovat kun he sinne joka päivä menevät työvaatteissaan/kengissään.

      En kyllä ymmärrä sellaista vuokranantajaa joka valitsee vuokralaisen sieltä huonnoimmasta päästä. Parempiakin on vaikka kuinka paljon ja vielä sellaisia joidenka kanssa voi kommudikoida. Mutta onhan siinä jotain hyvääkin, tuleepa peruskorjautettua asunto jokaisen vuokrasuhteen jälkeen.
      Jokainen tehköön päätöksensä vuokralaisesta.

    • täti myy kämppä!
    • siisti virolainen

      Onko asunto vielä vapaa ja missä päin se sijaitsee?

    • Taitolaji2013

      Vuokralaisen valitseminen on taitolaji ja se ratkaisee, tuottaako vuokraaminen ja jos tuottaa niin paljonko.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2122
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1808
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      30
      1760
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1520
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1471
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1392
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1312
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1271
    Aihe