Siskopuoli kiihottaa.

DSAWEQDR

Olen 17-vuotias nuori mies ja siskopuoleni (ei samaa sukua) on 19-vuotias. Hän on erittäin seksikäs ja ainakun satumme viikonloppuisin yhtäaikaa vanhempien luo, alkaa minun fantasiapäivät. Saunan jälkeen hän pukeutuu vain toppiin, ilman rintaliivejä ja jalassa on aivan minisortsit. Elokuvaa katsoessa katselen lähinnä häntä, jää elokuvat katsomatta.

Yhtenä päivänä olimme "aula-huoneessa" (hän nukkuu siellä ja siellä on myös pöytäkone) ja minä istuin tietokoneella. Hän tuli sinne vaihtamaan vaatteita. Vaihtoi teepaidan selin minuun päin, mutta heitti sitten housut pois ja oli näin ollen vain pikkuhousuissaan ja teepaidassa. Sitten hän tuli petaamaan petiä siihen eteeni ja keikisteli niissä pikkuhousuissaan. Ette usko, että olisi tehnyt mieli mennä suutelemaan häntä.

Voiko tollaisen keikistelyn ottaa ihan vain random-tapahtumana vai yrittääkö hän vikitellä mua? Mitään muita eleitä kiinnostumiseen ei ole tullut ja muutenkin hän on hieman piittaamaton, joten ei välttämättä edes ajatellut suuremmin sitä, että istun siinä tietokoneella. Esimerkiks. hän piereksii ja röyhtäilee seurassani (jos toinen siskopuoleni on paikalla). Periaatteessa se on aika ällöttävää, mutta toisaalta aika kiihottavaa. (moittikaa!)

Juttelemme siskopuolen kanssa erittäin vähän, mutta olemme kuitenkin aika samalla aaltopituudella ja olemme kiinnostuneet melkein samoista asioista. Suhteen aloittaminen olisi varmaan hieman vaikeaa, saattaaisi vanhemmat ja muut sisarukset hieman ihmetellä.. Tekisi nyt vain mieli tietää, että onko hän ihastunut minuun.

32

4589

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siskopuolet on hot

      Hän ei ilmeisestikään ole sinuun ihastunut, vaan käyttäytyy vain rennosti, koska tuntee olonsa kotoisaksi. Mutta voithan ottaa riskin ja vaikkapa hipaista hänen peppuaan, kun hän seuraavan kerran keikistelee pikkuhousuissa. Tee se ikäänkuin vahingossa, mutta muista hymyillä viehättäväsi, kun hän kääntyy ja kysyy: "Mitä v...a??" Ties vaikka hän lähtisi leikkiin mukaan. Siinä tapauksessa teillä saattaisi olla kivaa tekemistä aina, kun jäätte kahden sinne vanhempien luo. Joten ei muuta kuin kokeilemaan!

      • pikkusiskoon_ihastunut

        Olen samoilla linjoilla. Oli varmaan vaan rennosti. Ei siinä vikitelty.


    • DSAWEQDR

      Kovasti tekisi mieli noin tehdä, mutta tuo voi vaikuttaa negatiivisesti suhteeseemme ja yhdessäolo sitten vaikeutuu. No, mutta jos hän joskus noin tulee keikistelemään tai vastaavan tapainen tilanne tulee niin pitää jotain koittaa.

    • Kokokokokokokoko

      "j" Tossahan sanottiin että "EI SAMAA SUKUA"
      Eli ei ole sukurutsausta...

      • aivan_oikein

        just niin


    • j

      Niinpä näyttää olevan, mutta kyllä se silti on aika iljettävää.

    • neuvoja.

      Tietysti siinä on se tosiasia, että siskopuolen kanssa elämä on hiukan toista kuin tyttökaverin. Joten jos suhteen pieleen meneminen lähentelyn vuoksi pelottaa, niin kannattaa pitää pää kylmänä ja kädet poissa siskopuolen takamuksilta!

    • xcvvvhtdd

      Ei todellakaan ole suhun ihastunut jos piereskelee ja röyhtäilee kuullesi. Röyhtäily vielä menee joten kuten mutta piereskely ei tod. Eli hands off.

    • jdgsåogsrfåog

      ^ paska puhetta me piereskellään mun tyttöystävän kaa iha vapaasti ja se saattaa joskus jopa enemmänku mä (kaverit kyllä vähä ihmettelee)

    • Setämiesukko

      Kenties siskollasi on ns. Scat-fetissi, kun hän piereskelee seurassasi. Hän on selvästi ihastunut sinuun ja suosittelen, että keskiyöllä ulostat ja ejakuloit hänen sänkyynsä/päällensä.
      Kommentoi jos tämä auttoi.

    • Rapatessa roiskuu

      Mun yks kaveri iski kerran festareilla muijan ja meni yöksi niille ja nussi sitä vähän joka aukkoon niin kuin asiaan kuuluu ja vielä söpöili kovin rakastuneena aamulla kun heräsivät. No sit aamupalalla sen tytön mutsi tuli keittiöön ja kävi ilmi, että se muija olikin kaverin siskopuoli. Siis kummallakin sama isä. Tytön äiti oletti, että nuoret olisivat tietysti tunteneet toisensa (tavanneet ehkä just joskus 6-vuotiaina viimeksi) ja poika sen takia tullut yöksi kylään. Tosi tarina.

      • upaa_fantasiaa

        Loistava tarina! Kävisipä mullekin noin!


    • Varmasti_kiihottaa

      Kannattaa kokeilla seuraavaa siirtoa! Tarjoudut hieromaan hänen niskojaan ja sivelet samalla hänen kaulaansakin voimakkaasti. Jos hänen yllään on rento toppi, voit nähdä myös rinnat nänneineen kurkistamalla varovasti takaapäin. :) Toivon niin paljon, että päädytte rakastelemaan yhdessä!

    • htrh

      miten hän voi olla siskopuoli, jos ette ole sukua? mahdollisesti uusperhe?

      • mitä sää selität


      • jydtjdyt

        "Olen 17-vuotias nuori mies ja siskopuoleni (ei samaa sukua) "
        aloituksesta kopioitua.


    • ottakaa_selvää

      Sukurutsaus kieltää veljeä ja sisarta tekemästä yhteistä lasta, koska siitä voi tulla kromosomien vuoksi kehitysvammainen. Mitään muuta estettä veljen ja sisaren välisille jutuille ei ole.

      • OTA_V1TTU_SELVÄÄ_ITE

        kyseessä on edelleen siskoPUOLI ei sisko


      • twrtwertwert

        Siskopuoli oli kyseessä, ottakaa_selvä. Vittu kun oot liian fiksu


    • kaidslssnsnsksn

      Oisko taas näitä nuorten poikien fantasioita

      • edweq

        Veikkaan vanhojen setien fantasioita


      • tosi_tarinaa
        edweq kirjoitti:

        Veikkaan vanhojen setien fantasioita

        Veikkaan että TOSITARINAA.

        Katsokaas, joskus totuus on trua ihmeellisempää.

        Tositarina siis kyseessä!


    • Panensiskopuoltani

      Ite olin huomannut siskopuolen "kiimailun" joskus kun oltiin kummatki 14vuotiaita. Tämä esiintyi silleen että siskopuoli alkoi olemaan seksikkäimmissä ja paljastavimmissa vaatteissa seurassani oli enemmän seurassani nauroi jutuilleni paljon kertoi kaikkia seksijuttuja kertoi minkälaista pornoa katsoo puhui itsetyydytyksestä heitti paljon kaksimielistä läppää halusi kanssani saunaan kyseli paljon onko mulla tyttökavereita puhui neitsyyden menettämisestä ja siitä kuinka jo melkeen himosi munaa pyysi mua mukaan kun meni ostamaan vaatteita jotka oli tosi usein paljastavia seksikkäitä tai niissä oli joku rivo teksti tai vastaava jonka pystyi ottamaan kaksimielisesti nuoli huuliansa puri huulta lekki kielellään paljon "flirttaili" kertoi parhaista orkuistansa. Ja nää jutut ei tullu niinku tossa järjestyksessä vaan silleen ekaks kaikki ei seksi jutut sit myöhemmin ne vasta mutta kaikki tää tuli jossain 5 kuukaudes esille ja joo ne oli tosi moni semmosii tosi selvii merkkejä että haluis munaa ja tajusin sen kyllä mutta luulin että siskopuoli vaan vitsailisi mutta ei (onneksi) kerran kun mentin yhdessä saunaa tämän pyynnöstä saunassa siskopuoli rupeskyselee taas tosi paljon kaikkee seksijuttuja ja sit se kusikas hiljaa mun korvaan että tehdään se mä olin heti ihan sillee että wouuu mitää ooks sä tosissas mutta sitten siskopuoli sai mut ylipuhuttua kun löi vähän faktoja pöytään sisar seksistä ja muusta ja sitten saunan jälkeen kun vanhemmat meni saunaan niin tehtiin se tosi nopeesti ja mä kestin ehkä jotain 2minuuttia ennenku tuntu siltä että nyt tulee ja äkkii muna pois siskopuolen sisältä ja lastit lens välittömästi sen mahan päälle nykyään meillä on suht säännöllinen seksisuhde että 3-4 kertaa viikossa seksiä ja kaikenlaista ollaan koitettu jos haluaa tietää onko sisko kiinnostuni niin kannattaa kysyy vaan suoraan siltä vaikka sitten jos se on sun kaa van viikonloppin niin sit ku se lähtee niin kysyy vaikka tekstiviestil niin sit se saattaa olla että se on unohtanut kuntulee takas viikon päästä noni moro meen nyt harrastaa siskopuolen kaa anaaliseksiä moi moi

      • siskon_panija

        Jostain tommosesta olen aina haaveillut, et pääsisin siskoni (ei sisarpuoli vaan SISKO) kanssa tekeen. Mut eihän se tapahdu, kun ollaan sisaruksia.


    • poika16vaasa

      voithan kysya hanelta. ja kertoa etta tykkaat hanesta. mutta tuskin suhdetta. olette kuitenkin samaa sukua.

      • gsdgsdgsd

        Samaa sukua oleminen ei ole mikään este sinänsä. On oikeasti serkkuja, joilla on suhde. Joidenkin mielestä sekin on kaameaa ja hirveää, mutta mun mielestä ihan ok. Eri tilanne, mutta sukulaisuus ei välttämättä ole este, se on ihan mielipidekysymys


    • esittelevälilläitseäsi

      Olepa ensi kerralla itse jossain college-housuissa ilman alkkareita ja anna erektiosi näkyä. Ole ihan vain muina miehinä kikkeli tanassa. Mahtaako siskopuoli reagoida?

    • gkyugu

      minulla on sisarpuoli. meillä on yhteinen isä ja eri äidit. asun isän luona, kun taas sisarpuoli isän exän luona. toisinaan sisarpuoli on meillä yötä. tätä ei ole helppo tunnustaa, mutta olen lesbo. kun käydään yhdessä suihkussa ja saunotaan, pääsen katselemaan toisen alastonta vartaloa. kun itsetyydytän, saatan fantasioita sisarpuolestani. olisi kiva päästä hänen kanssaan rakastelemaan, mutten uskalla ehdottaa, ettei toinen suuttuisi.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5025
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1645
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1255
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe