Kuin usein vedätte kännin ?

Baarikärpänen 85

Hei sinkut, kuin usein vedätte kännin?
Itse vedän joka viikonloppu, en tiedä onko se normaalia vai epänormalia, siksi kysynkin, baarissa en ihan joka viikonloppu käy, kuitenkin lähes joka viikonloppu, silloin kun en baarissa ole vetämässä känniä, juon kotona.

31

184

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • crazyratlady

      Minäki ennen, nykyään humallun ehkä kerran kolmessa viikossa.

    • Todella harvoin, saattaa mennä useampikin vuosi putkeen kun en alkoon edes koske.

    • yksin kotona

      Ihan liian harvoin. tänä vuonna 4 kertaa olen ollut kännissä.

    • Ikisinkku v76

      Baarissa/yökerhossa käyn ehkä kuusi kertaa vuodessa. Viime kerroilla tullut juotua lähinnä vain mehua. Kotona en ole koskaan juonnut alkoholia. Jonkinlaisen humalatilaan juon itseni ehkä noin viisi kertaa vuodessa.

    • Pari kertaa vuodessa. Mutten juurikaan notku baareissa. Käyn ulkona ehkä kerran vuodessa tai kahdessa.

    • Sir Von Baughen

      Viimeeksi Toukokuussa ja sitä edellinen uutena vuotena.Nii,enkä mä juo ikinä itteäni mihinkään kaatokänniin.

    • Kerran kuussa tai harvemmin.
      Mutta harvemmin sitä nyt ihan tillin tallin kuitenkaan :D

    • Mies1985

      En ikinä enää.

    • tp-83

      En koskaan!
      Ennätys on vajaa pullo lämmennyttä Karhu-olutta kerralla.
      Mitä iloa on ryyppäämisestä?

    • gweaga

      Otan alkoholia kohtalaisen usein, mutta varsinaisesti kännissä olen ollut viimeksi 15 vuotta sitten. Pieni hiprakka ei aiheuta jälkiseuraamuksia.

    • miäs36

      Ryyppäämistä en harrasta, mutta pari kertaa vuodessa pää on kipeä juhlimisesta.

    • kuningas_

      Joka päivä!

      • The king

        selvää päivää ei ole näköpiirissä.


    • En koskaan

      Ollet kasvanut pullossa, jos et nykyihmisenä tiedä, mitä joka vkl:inen juominen aiheuttaa sekä fyysiselle että mielen terveydellesi rahapussiasikaan unohtamatta.

      Viisas keksii muuta tekemistä kuin dokaaminen, sellaista, joka pitää terveenä ja täysipäisenä vanhuuteen asti. Jos et keksi, kandeisko alkaa funtsia, mistä se johtuu eikä juoda loppujakin aivoistaan pellolle.

    • Hyi selvä päivä!

      Joka viikonloppu, vetäisin useamminkin, mutta työssäkäynti haittaa. Nyt on onneksi kesäloma, loman alusta olen kiskonut kolme viikkoa putkeen, mahtavaa! Nyt pari päivää selvänä, muutama kalja vaan. Huomenna lähtee taas tolkku ja vielä on kaksi viikkoa lomaa eli estotonta juoma-aikaa jäljellä. Selvänä ei kyllä huvita olla, alkaa vaan vituttaa. Nyt jo vituttaa että elokuussa on pakko vähentää juomista.

      • just detttt

        Minua jossakin määrin huvittaa nämä tyypit jotka aina puhuvat siitä miten alkoholi tuhoaa aivoja ja henkstä kapasiteettia. Aivan kuin se olisi itsestään selvä asia, että meillä on jotain etua henkisen puolen kapasiteetistamme. Minä olen varma siitä että vain harvoille meistä olisi haittaa siitä jos vaikka tuhoaisimmekin henkistä kapasiteettiamme, pänvastoin se vaan vähentäisi turhaa vitutusta ja lisäisi sosiaalisuuttakin. Ei myöskään ole varmaa tietoa siitä josko esim. alkoholin kohtuukäyttö paaljon aivokapasoiteettia huonontaa ainakaan yli sen mitä se saattaa muutenkin huonontua ajan kuluessa. Myös vaikkapa parkinssonin tauti voi iskeä raivoraittiisiin, ja kukaties ennemmin heihin kuin kohtuudella viinaaa juoviin.


    • Aika harvoin tulee vedettyä oikein kännit - niitä kertoja on yhden käden sormilla laskettava määrä vuodessa. Sen sijaan alkoholia tulee juotua kyllä - hieman vuodenajasta riippuen 3-5 iltana viikossa. Kerta-annokset ovat keskimäärin kyllä 1-2.

      • jaapa jaaaa

        Onko tuo 3-5 litraa kaljaa, vaiko jotain 40% viinaa. Jos se on viinaa niin on se kyllä jo vähän liikaa. Ei saisi mennä ainakaan yli 10 litran kuukaudessa. Yllättävän paljon sitä viinaa kyllä kuluu jos sitä joka päivä vähän juo, vaikka ei koskaan kännissä olisi.


      • LOL REPS
        jaapa jaaaa kirjoitti:

        Onko tuo 3-5 litraa kaljaa, vaiko jotain 40% viinaa. Jos se on viinaa niin on se kyllä jo vähän liikaa. Ei saisi mennä ainakaan yli 10 litran kuukaudessa. Yllättävän paljon sitä viinaa kyllä kuluu jos sitä joka päivä vähän juo, vaikka ei koskaan kännissä olisi.

        Luetun ymmärtäminen? 3-5 iltana juominen on eri asia kuin 3-5 litraa


      • just joooo
        LOL REPS kirjoitti:

        Luetun ymmärtäminen? 3-5 iltana juominen on eri asia kuin 3-5 litraa

        Joo. En ole huomannut että minulla mitään lukihäiriötä koskaan olisi ollut, mutta jostain syystä tuon kyllä luin litraa vaikka siinä illoista nimenomaan puhutaan. Outo juttu tämä, kaikkea sitä sattuu.
        Se on kait noin 4 ravintolannosta päisvässä riskiraja miehille, eli noin 5 litraa kuukaudessa, vähän se riippuu miehen koostakin. Kyllä tuo riskiraja helposti ylittyy jos vaan joka päivä juo.


    • Hannu Heittola-Loti

      Ilmankos olette sinkkuja.
      En tarkoita että känni per viikko pitäisi vetää, mutta ahkera baareissa käyminen ja alkoholin käyttäminen sosiaalisena dopingina kyllä edes auttaa vastakkaiseen sukupuoleen tutustumista.

      • leeatuulia

        Enpä nyt tiijä.. Siis auttaahan se ehkä tutustumisessa joo, mutta jos ettii jotain muutakin ku sitä yhen illan kaveria, ni ei ahkera baarittelu paljon auta. Joskus tuli käytyy ulkona useinkin, mutta ei se ikinä johtanu muuhun ku niihin tietynlaisiin ehottelijoihin. Tosin kyllähän oon kuullu, että jotkut on baaristakin toisensa löytäny.. Mutta edellyttääkö se sitten tuolla yhen illan jutulla alottamista, että siitä saattas jotain kehkeytyy? Tai sitten olla kehkeytymättä.. Itte en kuitenkaa oo aatellu hypätä kapakkaan ja lähtee jonku random-tyypin matkaan ja kaattoo, että joskos se tahtos tavata vielä seuraavinakin päivinä..


    • 15+5

      Perskännit otan nyt.

    • leeatuulia

      Tosi harvoin. Oli aika, jollon kävin puoliksi olosuhteitten pakosta (okei, olin töissä tunturissa :) baarittelemassa hieman liian usein, mutta sitä ennen ja sen jälkeen korkeentaan parisen kertaa vuuessa.. Ikinä en oo kyllä ollu kaatokunnossa ja muistikaan ei oo koskaan menny. En todellakaan haluu mihinkään örvellyskuntoon, jo sellasen seuraaminen sivusta on.. Okei, not a comment, jos joku sitä haluaa, ni ei miuta haittaa. Sillon tällön saatan muuten ottaa pari, mutta aika harvon sitäkin. Pärjään ilmankin.

    • nir-

      Välillä on tullut aika perseet vetästyä useampaankin kertaan viikosta, mutta nykyään ei vaan jaksa. Taisin viimeksi juhannuksena ottaa yli 2 annosta ja silloinkin 3-4. Ensi viikonloppuna tullee aika kunnon kännit, kun on juominkeihin kutsuttu.

      Tykkään kyllä olla tolkuttomassa kännissä, mutta on niin paljon muutakin kivaa tehtävää joka kankkusessa jää tekemättä että ei kovin usein viitsi.

    • Mä oon kännissä koko ajan, siis nyt lomalla ollut. Kun ei ole toleranssi kauhean korkealla, muutamakin juoma saa humaltumaan. Ja joka ilta on joku syy ottaa jotain pientä. Milloin on liian kuuma, milloin kylmä. Eilen oli saunapäivä, tänään työkaverin kanssa terassilla.

      Mutta normaalisti ehkä kerran kahdessa kuukaudessa.

      Mutta ei ole normaalia toi yksin? kotona juopottelu. Jos jotain mielipidettä siis kysyit.

      • faefgewg

        Juoputtelu ehkä ei, mutta miksipä minä muuttaisin tapojani, jos viikonloppuun kuuluu hyvän ruoan laittaminen ja vähän viiniä siiniä sivussa. Tämänhetkinen sinkkuus ei ole riittävä syy kieltäytyä elämän pienistä nautinnoista, joita toki oikeanlainen nainen on tervetullut yhteisesti nauttimaan.


    • Alkoholia käytän kuukausittain. Edellinen känni oli muistaakseni vuonna 2003. Silloin tuli rajat opittua ja sittemmin olen osannut paremmin.

    • 9+11

      En koskaan kännää, enkä käy baareissa. Mielelläni tissuttelisin kotona vaikka aina, mutta terveys ei kestä. Ehkä nyt loman kunniaksi tulee alkossa käytyä.

    • crazyratlady

      Tänään taas juomaan, ei paljoa kuitenkaan haluta. Lähinnä sosialisoimaan omaan "kantabaariin" tuttujen kanssa. Viime viikonloppuna join viimeksi alkoholia, silloin pe yks viskipaukku, la pari lasia viiniä ruuan kanssa ja pari saunasiideriä. Tänään vois olla shottipuolen juomia kun flunssaa pukkaa. Minä lähden siksi baariin, että tapaan uusia ihmisiä ja osin vanhoja tuttujakin, ja olenpa joskus poikakaverinki löytäny baarista. Jostain luin joskus, että älykkäät ihmiset ovat enemmän viinaan meneviä. Tiedä sitten haluanko "laskeutua" normaali-ihmisen tasolle.

    • WrappedInPlastic

      Perskännejä ei ole tullut vedettyä kyllä pariin vuoteen.

      Pikkaisen olotilaa keventävä hiprakka on joskus paikallaan X)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      420
      2430
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      79
      2192
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      224
      1645
    4. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      163
      1422
    5. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      89
      1255
    6. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      82
      1244
    7. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      60
      1189
    8. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      77
      1113
    9. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      59
      1059
    10. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      285
      1022
    Aihe