Tupakointi

Satunnainen röökaaja

Kuvitellaan että tapaat miehen/naisen johon ihastut, joka kaikin puolin vastaa ihannekumppaniasi, mutta sitten paljastuukin että tämä henkilö polttaa tupakkaa, niin miten suhtaudut?
Muutatko suhtautumistasi? Onko se ehdoton turn-off vai annatko anteeksi pienen paheen?

39

194

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mummo-ankan tossut

      Ei kuvitella. Tupakointi ei kuulu ikinä sivistyneen ihmisen harrastuksiin. En kunnioita ihmisiä jotka vetää röökiä pelkän sosiaaliseen paineen takia, ihan vain siksi että se coolia ja muutkin tekee niin. Kannattaa säilyttää häikäilemätön itsenäisyys kaikissa tilanteissa.

      • fdhhfdhfsdhsfdhsd

        Pаskanmarjat. Röökaavat naiset on keskimäärin hеlvetin cooleja.


      • fdhhfdhfsdhsfdhsd kirjoitti:

        Pаskanmarjat. Röökaavat naiset on keskimäärin hеlvetin cooleja.

        Joo. 50-luvun tupakka-mainoksissa..


    • Tupakoimaton M76

      Ei muuta suhtautumista

    • RSB

      Kyllä aika monet ns. coolin oloiset ihmiset vetää röökiä, varsinkin kauniit nuoret naiset tuntuvat kuvittelevan, että se tekee heistä jotenkin coolimpia, sitten monet hiestä ei edes osaa polttaa, vaan vetävät poskareita, sitä ollaan niin maailman naista niin maailmannaista että.

      • Ei kukaan enää nykypäivänä vedä poskareita.


    • .........

      Ei sellaista voi paljastua ihastumisen jälkeen, koska sen maistaa ja haistaa välittömästi.

    • jumalan sana

      Rööökille haisevat muijat saa jeesus-lapsen oksentamaan.

    • Ei se olisi mikään ehdoton ei, jos kaikki muu olisi hyvin, mutta kuittailla voisin asiasta.

    • smoke on the water

      Ei ehdoton ei, mutta jos on joku ketjupolttaja, niin kyllähän se häiritsisi/haittaisi.

      • ...

        "Poltan satunnaisesti" tarkoittaa, että aski palaa päivässä.


      • smoke on the water
        ... kirjoitti:

        "Poltan satunnaisesti" tarkoittaa, että aski palaa päivässä.

        Aski.. Paljon on askissa tupakkaa? XD

        Ajattelin, et jos tunnin välein on pakko päästä röökille, niin se olis aika paljon.
        Eihän siinä muuta, mutta haisee... Terveys.. no, se voi mennä muutenkin :(


      • oletko sokea
        ... kirjoitti:

        "Poltan satunnaisesti" tarkoittaa, että aski palaa päivässä.

        eli poltat vakituisesti


      • ..................
        smoke on the water kirjoitti:

        Aski.. Paljon on askissa tupakkaa? XD

        Ajattelin, et jos tunnin välein on pakko päästä röökille, niin se olis aika paljon.
        Eihän siinä muuta, mutta haisee... Terveys.. no, se voi mennä muutenkin :(

        Satunnaisesti minusta tarkoittaa, että saattaa polttaa esimerkiksi kännissä (eikä ole humalassa jatkuvasti) tai isommissa juhlissa. Joskus sitä sikaria tarjotaan, enkä ole vielä tähän päivään mennessä kieltäytynyt.


    • Turn off

      Turn offi se on tämäkin.

    • yksin kotona

      Se on ehdoton ei tupakoivalle.Itse en ole koskaan polttanut ja en usko et olisin sellasen kanssa joka polttaa. Tää onkin mun ainoo kunnon vaatimus

    • Tupakka on typerin päihde ikinä, että kyllä se olisi iso miinus!

    • leeatuulia

      En polta, mutta ei se haittaisi; en siis muuttaisi suhtautumista. Joskus nuorena tuli jo siitä savusta huono olo, mutta nykysin jostain syystä tykkään siitä. Varmaan siedätyshoito Enkuissa, lattiamatollisessa huoneessa, ympärillä muutama korsteeni.. :) Ja niin, kaikillahan sitä jotain paheita on.

    • jesssssssssssss

      Ei minua haittaa.
      Kyllä hän siitä pääsee - ei ole välttämättömyys!

    • Köh Köh

      Kyllä se haittaisi ilman muuta. Sääli että aika moni näennäisesti fiksukin ihminen polttaa tupakkaa.

    • Kyllähän se aika todella iso turn-off on, joten takuulla se haittaa. Yhdessä tapauksessa se ei haittaisi eli jos nainen on muuten täydellinen kaikinpuolin (käytös, luonne, ulkonäkö, jne.) mutta ei silloinkaan täysin menisi koska nalkuttaisin koko ajan röökaamisesta naiselle... et vaikeeta tulis oleen.

    • Annan anteeksi tuon Ison paheen, eli se ei olisi ainokaisuudessaan syy orastavan suhteen päättymiseen, mutta todennäköisesti ohjaisin miestä vähentämään ja myöhemmin lopettamaan kokonaan tupakan polttamisen :)

    • Mahtisonni 67899656

      Ei ihme että olette sinkkuja, kun olette noin nynnyjä.

      Kauniit, rohkeat, menevät, trendikkäät ja muodikkaat bilettäjäihmiset polttavat ja juovat, monet vetää lisäksi huumeitakin, minä haluan samaistua tähän menevien biletysihmisten porukkaan.

      Hedonismia. kyllä, mutta mimulla riittää mallikaunottaria, jotka polttaa ja juo, sillain pysyy laihempanakin, kun viina ja tupakka vie ruokahalut.

      Mahtuu tiukat farkut päälle

    • Itse lopettanut tupakoinnin pari vuotta sitten, eikä suunnitelmissa aloittaa enää uudelleen, koska ilman on parempi. Ei se kuitenkaan tarkoita, että toisen paheita alkaisin määräillä. Parempi tietenkin olisi jos ei polttaisi.

    • RBS

      Kyllä sitä taas viikonloppuna huomasi, kuinka baarien tupakkakopeissa oli paljon kauniita naisia vetämässä röökiä ja tupakkakopeissa on helppo tutustua vastakkaiseen sukupuoleen.

    • ei kiitos
      • Etovin tapa mitä tiedän.
        En voisi hyväksyä tupakointia kumppanilta missään muodossa.


    • Se on ehdoton turn-off !!!

      Suhde loppu kuin seinän, mutta jkyllä voimme jatka frendeinä.

    • Vastuullinenpanomies

      Tunsin kerran tytön, jolla oli enkelin kasvot, pornotähden vartalo, mukava luonne ja paljon yhteistä kanssani. Valitettavasti hän tupakoi, joten jätin suhteen kaveruustasolle. Joskus kyllä kaduttaa.

    • cvxvcxcvxxcvvcx

      Paljon tupakoivaa ei voi olla huomaamatta, sen haistaa jo kauas. Pitkään tupakoinutta tai muuten vain aktiivisesti tupakoivaa en huolisi koskaan. Jos nainen tupakoi satunnaisesti esim. humalassa niin se on ihan ok jos hän on valmis lopettamaan tupakoinnin. Jos nainen ei ole valmis lopettamaan tupakointia niin se on sitten siinä. Löydän kyllä muitakin naisia suudeltavaksi kuin tuhkakuppeja.

    • Sigge Sakke

      Eipä tuo haittaa, koska itsekin polttelen sikareita aina joskus. Ketjupolttajaa en todennäköisesti kuitenkaan huolisi

    • Miesssssssssssssssss

      Jos polttaa vain viihteellä ollessaan, se on mulle ok. Itsekin poltan joskus jos alkoholia nauttii. Päivittäisestä tupakoinnista en pidä, vaatteet haisevat ja henki myös. Onhan se ikävää jos läheinen ihminen vahingoittaa itseään.

      Toisaalta pidän siitä että naisella on paheita. Viihdepolttajat ja kohtuudella alkoholia käyttävät naiset saa multa vaan lisäpisteitä :-D

      • Miesssssssssssssssss

        Tarkoitan tuolla viimeisellä kappaleella sitäkin etten välitä ihmisistä jotka suhtautuvat niin hirvittävän kielteisesti asioihin. On sellaisia ihmisiä jotka ei voi ottaa paria olutta sen takia kun on niin hirveä pelko että itsekontrolli pettää ja tuleekin sanoneeksi jotain mikä todellisuudessa ei ketään kiinnosta.


      • tp-83
        Miesssssssssssssssss kirjoitti:

        Tarkoitan tuolla viimeisellä kappaleella sitäkin etten välitä ihmisistä jotka suhtautuvat niin hirvittävän kielteisesti asioihin. On sellaisia ihmisiä jotka ei voi ottaa paria olutta sen takia kun on niin hirveä pelko että itsekontrolli pettää ja tuleekin sanoneeksi jotain mikä todellisuudessa ei ketään kiinnosta.

        Miten kukaan jaksaa ottaa pari olutta kerralla? Eihän sitä vettäkään juoda paljoa kerralla, eikä maitoa.


    • nohh,,,,

      Mua ei haittaisi, jos ei polta sisällä ja jos pystyy olemaan polttamatta tilanteissa, joissa tupakointia ei sallita tai joissa se on sosiaalisesti epäkorrektia. Minusta tupakan poltto ei ole erityinen pahe..toki on osoitettu kiistatta, että tupakoinnilla on myös on terveysvaikutuksia, mutta kun esimerkiksi itse olisin letkuissa kahden kuukauden sisällä, jos lopettaisin röökin, en oikein jaksa mouhoamista siitä aiheesta.

      Itse sain loppuelämäni kestävän autoimmuunisairauden mihin pitää syödä mm. solusalpaajia, kun yritin aikoinaan kertalaakista lopettaa tupakan polttamisen ja kun olin siinä aiemmin päivässä noin askin poltettuani ollut sitä ennen n. pari kuukautta täysin ilman tupakkaa, eikä mulla tietenkään ole varmuutta siitä, että johtuuko asia juuri tuosta kun kohdallani sairastuin ei- elämäntapapohjaiseen autoimmuunisairauteen joka on voinut olla mulla kenties ikäni piilevänä vain ilman oireita, mutta on se outoa, että jos en polta yhtäkään tupakkaa päivässä, olen aina vatsa kivuista solmussa, melkein p*skon housuuni ja voimat on täysin pois, mutta että jos taas poltan muutaman tupakan päivässä, voin erittäin hyvin... En ottais miestä, jolle tupakointi olisi kynnyskysymys, mutta en myöskään miestä jollaisen mielestä sen röökin saisi sytyttää tilanteessa kuin tilanteessa.

      Että on myös tupakoitsijoita, jotka eivät uskalla lopettaa tupakointia, kun elimistö sekoaa siitä. Terveisin yli 15- vuotta tupakoinut.

      Itse en ottaisi ihmistä, jolla on tosi huonot sosiaaliset käytöstavat ja alhainen sivistys. Rööki haittaa vähemmän, kuin idiotismi.

    • minä poltan tupakkaa, ja törmäsin mieheen, joka ei sitten poltakkaan.
      Jotenkin vaistomaisesti ajattelin, etten kehtaa edes istua jätkän viereen sen jälkeen kun oon tupakalta tullut, ja koska mielelläni hänen vieressään istuin, jätin menemättä tupakalle...
      hmmmmh... voiiii sitä poikaa... :D

    • Koskettava kosketus

      Jotkut on kyllä aika tiukkapipoja.

      Aloittajahan korosti sitä, että jos KAIKKI MUUT OMINAISUUDET on ok, niin eikö ole aika kohtuutonta YHDEN kielteisen ominaisuuden takia vetää koko ihminen "vessasta alas" eli torjua.

      Miten on muiden kielteisten ominaisuuksien suhde myönteisiin ominaisuuksin?
      Jos kymmenestä ominaisuudesta yksi on kileteinen, niin onko se taas TURN-OFF?

      Eli on todella olemassa nirsoilijoita jotka torjuu ihmisen yhden negatiivisen seikan takia, vaikka muuten olisi kuinka loistava tapaus muuten.
      Heitä todella on.

    • Olen lopettanut sen verran vähän aikaa sitten, että tupakoimattomuuteni ei varmasti kestäisi tupakoijaa. Ei välttämättä tule ikinä kestämään.

      Tupakoimattomuuteni asetan tärkeämmäksi.

    • varignon

      Itse kunnioitan terveitä ihmisiä, enkä haluaisi seurustella tupakoitsijan kanssa. Onhan se jo itsessään erittäin epämiellyttävä tapa, mutta aiheuttaa myös sen, että kumppani haisee ja maistuu tuhkakupille.

      Hassua tästä tekee sen, että itse poltin noin 6 vuotta ennen kuin pääsin kyseisestä tavasta irti. Ja onhan se niinkin, että oma onnistuminen saattaa karahtaa kivikkoon jos joutuu katselemaan toisen tupakoimista päivästä toiseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      421
      2502
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      88
      2345
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      226
      1679
    4. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      167
      1490
    5. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      70
      1350
    6. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      83
      1297
    7. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      89
      1285
    8. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      86
      1229
    9. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      1085
    10. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      286
      1065
    Aihe