voiko Taggedissa profiilin piilottaa jotta se ei näy muille kuin hyväksytyille ystäville joiden kanssa haluaisi jatkaa yhteydenpitoa? vai onko poistettava koko profiili vaihtoehtona sille että näkyy sitten kaikille
Tagged sivusto
eiosaavielä
0101
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.