Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Uuden Metallican dissaus

metallicaa

Miks kaikki aina valittavat että Metallican uudempi musiikki on paskaa? Okei St. Anger ei ollut mikää maailman paras levy mut sieltä löyty kyllä ihan hyviäkin biisejä. Kuitenki sitte Death Magnetic oli taas loistava levy, varsinki The Unforgiven 3, That was just your life ja All nighmare long ontosi hyviä biisejä. Kun Loadia ja ReLoadia kuuntelee vähä aikaa nii huomaa myös kuinka hienoja teoksia ne on. Mielipiteeni on että uudempi Metallican musiikki on helevetin hyvää siinä missä vanhaki!

11

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gjoåyd

      Sammaa mieltä!

    • Ia shaxul

      Minun mielestäni Death Magnetic on selkeästi Metallican paras levy sitten Black albumin.
      Loadin, Reloadin ja Garage Inc.in kappaleista olisi saanut kasattua yhden "ihan ok" levyn.
      St. Angeria ei olisi ikinä pitänyt julkaista.

      Tässä Metallican levyt paremmuus järjestyksessä:

      1. Ride the Lightning (1984)
      2. Kill 'Em All (1983)
      3. Master of Puppets (1986)
      4. ...And Justice for All (1988)
      5. Metallica (The Black Album) (1991)
      6. Death Magnetic (2008)
      7. ReLoad (1997)
      8.Load (1996)
      9.Garage Inc. (1998)
      10.St. Anger (2003)

    • Janne.

      Laitoit vanhan Kill' em allin kakkoseksi. En ihmettele yhtään.. vaikka on vanhaa niin helvetin hyvää. Parempaa itseasiassa mitä tuo minkä laitoit ekaksi.

    • RockOte

      Ennen vanhaan Metallicassa vaikutti Cliff Burton-niminen herra, jonka ymmärrys musiikin päälle oli täysin omaa luokkaansa. Vaikka DM onkin pitkästä aikaa astetta tiukempaa puserrusta, niin biisit ovat kaiken kaikkiaan sekavia riffikokoelmia, vailla minkäänlaista tyylitajua. Burtonin kappaleet ovat ikäänkuin dynaamisempia, Master of Puppets on hyvä esimerkki siitä miten voidaan tehdä 8-minuuttinen biisi johon ei kyllästy, sisältää useampia erilaisia osioita, mutta silti missään vaiheessa ei tule sitä tunnetta, että kappale vaihtuisi kesken itsensä.
      Dynamiikka olisi ehkä se sana jota haen.

      • motorbreath \m/

        Jep, onhan Trujillo hyvä basisti myöskin mutta Metallicassa oleminen rajoittaa hänen osaamistaan. Oli paljon parempi Suicidal Tendenciessä. Saisi seuraavalla levyllä kuulua kunnolla se basso.
        Mielestäni Larsin ja Jamesin pitäisi kirjoittaa kaikki biisit, niin kuin ennen vanhaan. Ei näytä kunnolla toimivan tuo että kaikki pistävät lusikkansa soppaan.
        Lemppari Metallica-levy vaihtelee usein mutta tällä hetkellä parhaiten iskee Kill Em All, onhan Davekin ollut mukana kirjoittamassa biisejä tuolle albumille.


      • Niiiiiiiiiiimpäniiin
        motorbreath \m/ kirjoitti:

        Jep, onhan Trujillo hyvä basisti myöskin mutta Metallicassa oleminen rajoittaa hänen osaamistaan. Oli paljon parempi Suicidal Tendenciessä. Saisi seuraavalla levyllä kuulua kunnolla se basso.
        Mielestäni Larsin ja Jamesin pitäisi kirjoittaa kaikki biisit, niin kuin ennen vanhaan. Ei näytä kunnolla toimivan tuo että kaikki pistävät lusikkansa soppaan.
        Lemppari Metallica-levy vaihtelee usein mutta tällä hetkellä parhaiten iskee Kill Em All, onhan Davekin ollut mukana kirjoittamassa biisejä tuolle albumille.

        Mustainen vaikutus kuuluu vielä Ride the Lightning levylläkin, ainakin biiseissä The Call of Ktulu ja Ride the Lightning on Dave ollut mukana.

        Metallica on aikoinaan myös kopioinut riffejä Exodukselta, jossa siis Hammet soitti ja sävelsi ennen Metallicaa. http://www.youtube.com/watch?v=tGWkqoc9xxI
        Hammet kielsi aikoinaan Exodusta soittamasta yhtään hänen tekemää biisiä sen jälkeen kun hän lähti Metallicaan.
        Impaler biisi on ainoa josta Exodus on myöhemmin tehnyt uusinta version.
        http://www.youtube.com/watch?v=_ey2KbHPpWo&feature=watch_response
        http://www.youtube.com/watch?v=UG7bK24eoIs


    • Kireät housut

      Metallica olis voinut lopettaa black-albumin jälkeen. Nykyään meininki sellaista vanhojen miesten mainstream ketkistelyä että oksettaa katsoa. Hetfield on niin onnellinen, iloinen, raitis ja auvoinen että vanhojen synkkien kasari klassikoiden esittäminen tuntuu naurettavalta. Nämät miehet ei yksinkertaisesti osaa enää tehdä kunnon heviä ja toisekseen näyttää että niitä ei vois paskan vertaa koko hevi kiinnostaakaan.

      Lopettaisivat metallican ja alkaisivat tekemään iskelmää tai kantria? Pysyis Larssikin hieman paremmin tahdissa kiinni, mutta kun ei. Jenkkipojat on tehnyt viimeiset vajaa 20vuotta merkityksetöntä kuraa, mutta silti siinä samalla onnistuneet luomaan metallicasta sellaisen brändin ja rahasammon että oksat pois. Hmm, kuka sitä nyt oman kultakaivoksensa haluais romuttaa?

    • -Janne.

      No, Metallica nauttii kuuluisuudestaan ja tulevaisuus on turvattu.
      Onhan osa noista Blackin jälkeisistä levyistä toki jotain lähes muuta mitä
      odotettiin, mutta Loadilta jäi muutama tosi hyvä biisi takaraivoon ja on hyvä
      asia että ne tehtiin. Sitten oli niitä turhempia liikaa, mutta menee suosion
      piikkiin kun tietää että kansa ostaa. Jokaisella näistäkin on silti kovaa yritetty
      saada jotain aikaan, eikä sille mitään voi jos ei porukkaa kiinnosta.

      Sanotaan nyt vielä, että kyllä nämä herrat metallia osaa tehdä vai kuinka monen mielestä sitä ei muka Death Magnetic olisi?

    • R.I.P. Metallica

      Monet hardcore-fanit ovat odottaneet sitä comeback-levyä jo 20 vuotta, mutta ei sitä näytä vieläkään tulleen. Death Magnetic oli mielestäni ok-lätty, mutta kun kyseessä on Metallica, odottaa sitä aina enemmän. Kyllästyin jo kyseiseen albumiin. Eniten vituttaa Larsin "rummutus" ja nuo huonot soundit jotka levyllä on.
      Ja nyt sitten Metallica kusi oikein kunnolla fanien silmään tekemällä tuota Lou Reed-paskaa. En uskonut että Metallica voi tehdä St.Angeria huonompaa levyä mutta näköjään voi. Metallican thrash-vuodet ovat jo menneet. Toivon, että jätkät olisivat oikeasti lopettaneet jo 20 vuotta sitten.

    • löpö kaktus

      James ite sano lulu ei oo Metallica levy.En oo ite hirveest kuullu tota st.angeria,loadia,re-loadia tai dm levyä mut alku tuontantoo oon paljo ja hyvii oli se on hyvä et ne ei lopettanu!

    • -Janne.

      Ei Metallica kyllä enää semmosta menoa aikaan ole saanut kuten Master of puppets, ride the lightning, and justice for all.. Siinä ne kovat kiekot ja Black on ehkä paras kaikista.
      Ei noita voita mikään uudemmista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe