Kosto kolmannelle

sargit

Lapsellista ja ala-arvoista, mutta tekisipä tosiaan mieli kostaa kolmannellekin osapuolelle elämääni sotkeutuminen ja itsensä tarjoaminen... miehelleni olen jo kostanut sen ettei pitänyt pöksyjä jalassaan... Luultavasti teenkin sen, jos tilaisuus sattuu kohdalle. Viha voi olla todella liikkeellepaneva voima!

16

2025

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jineka

      kiukkusi ja katkeruutesi, mutta muista että sellaiset ihmiset jotka tieten tahtoen viettelevät toisten puolisoita, saavat juuri voimansa muiden tuskasta ja loukkaamisesta. Älä siis anna kolmannelle sitä iloa että saisi nähdä miten sinuun sattuu/sattui. Hän ei ole sen arvoinen. Ja vaikkei olisi tiennyt miehesi olevan varattu, ei sittenkään.

    • vähän

      Yritä nyt selvittää miehesi kanssa tämä juttu ellet sitä tee, niin saat olla koko elämäsi kostamassa jollekin, nimittäin tyrkyttäjiä riittää. Lähtisitkö itse, jos joku sinua oikein vonkaisi.

    • Revenger

      Eikun vihaamaan vaan. Liikkeelle paneva voima, voisi olla tällekkin sohvalla viihtyvälle kansalle patenttitapa päästä paino-ongelmistaan.

      Sitten kun oot tasannut tilit kolmannen osapuolen kanssa löydät varmaankin jonkun neljännen jne. jolle kostaa kokemasi vääryydet. Ja taas ollaan liikkeellä...

      • sargit

        se on kuin niellä kaikki vääryydet ja suostua lattiarätiksi. Riippuu näkökulmasta.


      • Revenger
        sargit kirjoitti:

        se on kuin niellä kaikki vääryydet ja suostua lattiarätiksi. Riippuu näkökulmasta.

        Sitä just tarkoitin, kannattaa riehua ihan kybällä, niin ei tartte polvillaan luututa lattioita, kyllä vihattavia riittää...
        Ainoo huono puoli, (jos se nyt sitä on) on se että kehenkään ei juuri luottamaan pysty mutta haitannekko tuo. Vääryyttähän ne tekee joskus kuitenkin, jos eivät ole jo tehneet, niin ainakin jo suunnittelevat.


      • sargit
        Revenger kirjoitti:

        Sitä just tarkoitin, kannattaa riehua ihan kybällä, niin ei tartte polvillaan luututa lattioita, kyllä vihattavia riittää...
        Ainoo huono puoli, (jos se nyt sitä on) on se että kehenkään ei juuri luottamaan pysty mutta haitannekko tuo. Vääryyttähän ne tekee joskus kuitenkin, jos eivät ole jo tehneet, niin ainakin jo suunnittelevat.

        mitä luultavimmin. Ei vanhat koirat enää uusia temppuja opi.


    • Milla

      on nainen (vai mies) avuttoman miehesi ilmeisesti raiskannut että on noin kostoa vailla. Eiköhän silti se paras kosto ole perinteinen: toivut, elät onnellisena eteenpäinkin etkä anna kenenkään sitä pilata. Itsesikään vihapäissäsi.

      Kosto voi olla hetken hauskaa, sillä tuppaa vaan olemaan ikäviä lieveilmiöt. Se ei ensinnäkään muuta mennyttä, poista pahaa oloa sun sisältä puhumattakaan estä tulevia vaikeita asioita.

      Kosto on (kuten pettäminenkin) lapsellinen tapa hoitaa omaa pahaa oloa ja ´purkaa sitä toisiin. Sen toteuttaminen ruokkii lisää pahaa oloa eikä kukaan saa koskaan parantua rauhassa. Ei tekijä ei se jolle on tehty.

      • Kostaja

        Puhuu sellainen jolla on tapana olla se varattujen kolmaspyörä, eiku turpaan vaan ja ONNEA 😂


    • sarjakuvasankari

      En aio sortua minkään huuhaameiningin (huonot vibrat tms) kannattajaksi, mutta jos aiot vähänkin pitempään hyödyntää vihaamistasi energianlähteenä, tulee se vahingoittamaan kaikkein eniten juuri sinua itseäsi.

      Mahtaneeko kannattaa?

    • Kansanparantaja

      Vaikka miehelläsi onkin ollut toinen nainen, niin ei Sinun silti kannata mennä kostamaan tälle naiselle. Mikä on ollut hänen vikansa? Miehesi on ehkä sattunut hetkellisesti ihastumaan sellaiseen naiseen, jonka kanssa hän on nauttinut yhdessäolosta. Miksi ihmeessä siitä pitäisi kostaa kolmannelle osapuolelle?

      Ymmärtääkseni tämä toinen nainen ei ole väkisin miestäsi sänkyyn vienyt, vaan luultavasti miehesi on hyvinkin aktiivisesti pyrkinyt tähän päämäärään. Oletko aivan varma siitä, ettei miehesi ole kertonut tälle toiselle naiselle olevansa vapaa mies, jotta hän olisi päässyt paremmin sänkyhommiin? Mikä olisi tässä tapauksessa toisen naisen synti, joka vaatisi kostamisen?

      Kaikissa parisuhdekriiseissä pitää kostaminen unohtaa ja keskittyä vain pettämisen syiden selvittämiseen. Jos pettämistä on tapahtunut, niin omassa parisuhteessa on joitakin käsittelemättömiä ongelmia, jotka ovat ehkä poissa tästä toisesta suhteesta. Siksi se toinen nainen saattaa silloin tuntua mieluisammalta.

      Viha ja kostaminen ovat hyvin vaarallisia, sillä ne myrkyttävät helposti ihmisen mielen, ja sen jälkeen kaikkien henkilösuhteiden hoitaminen on entistä vaikeampaa. Vihan ja suuren kostonhimon vallassa karkotat läheisyydestäsi kaikki ajattelevat ihmiset, joten ympärillesi jää vain muutamia muita katkeroituneita kostonhimoisia ihmisiä. Jos haet ymmärtämystä heiltä ja alat elää heidän oppiensa mukaisesti, niin olet koko loppuelämäsi vihainen ja katkera. Jos sen sijaan haluat ymmärtää anteeksiannon merkityksen, niin saatat vielä joskus elää onnellisiakin päiviä.

      • Tuulia

        Olen Kansanparantajan kanssa samaa mieltä, paitsi tuo kirjoituksen loppuosuus oli ehkä hieman liioiteltua yleistystä.

        Yleensäkin ihannemaailmassa kaikkien tulisi elää niin, ettei aiheuta toisille pahaa mieltä. Mutta jos toinen sitä tahallaan aiheuttaa, on juuri viha ja kostonhalu aivan normaali ihmisen reaktio. Se kertoo, ettei ihminenkään ole valmis kestämään ihan mitä tahansa kohtelua.

        Vihaa pitää vain opetella käsittelemään, siinäkin aika tekee tehtävänsä, viha laantuu jossain vaiheessa kestettäväksi tunteeksi.

        Anteeksianto taas voi olla hyvinkin vaikeaa, joskus jopa mahdotonta. Anteeksi kun voi antaa, muttei välttämättä koskaan unohtaa. Ihminen on monimutkainen yksilö tunteineen kaikkineen. Älkää kuitenkaan padotko tunteitanne liiaksi. Siinä voi nimittäin pidemmän päälle olla henkinen sekoaminen lähellä.

        Voimia kaikille petetyille.


    • Eipetetty

      Meillä jokaisella on ystävä/tuttavapiirissään naisia ( naikkosia) jotka valitsevat tietoisesti varatun miehen ja jopa nauttivat siitä, että aiheuttavat tuskaa vaimolle. He unohtavat kuitenkin sen, että kärsimässä on koko perhe ja lähisukukin.

      Näitä tunnevammaisia kodinrikkojia riittää aina! Heillä itsellään on jotain negatiivista tapahtunut omassa elämässään joka heidän mielestään oikeuttaa sen ” kostamisen” syyttömille.

      Eli kyllä kostajia on enemmänkin liikkeellä! Pettäjämieskin kostaa vaimolleen sen jos saa liian vähän kotona huomiota ja arvostamista. Hän lähtee siinä mielentilassa helpolla riidan jälkeen vieraaseen sänkyyn.

      Ja houkuttelijoita sekä seksin tarjoajia riittää! Mies usein herää katumukseen salasuhteessa, mutta naikkonen ei päästä kultamunaa käsistään. Hän kiristää vaimolle kertomisella, mutta unohtaa täysin oman oman tonttinsa ... ilkeyttä ja kieroutta harrastavat nämä ns. kolmannet.

      Heitä saakin vihata!

    • viestisilleystävälle

      Kyllä kannattaa edes viesti laittaa kolmannelle. Jotta tietää jääneensä kiinni edes. Luuletko että pettäjä kertoisi toiselle "ai niin kiinni jäätiin joten nyt se on loppu" älä viitsi laita viesti sille ja sano että todella paskamainen teko siltäkin. Toivo että törmää samaan ja kokee miltä tuntuu olla se petetty, vedätetty, naurunalaiseksi joutuminen. Jos tietäen oli suhteessa joutuu nyt hetken miettimään tekosiaan. Ei sillä ole väliä kumpi aloitti tai millä syyllä. Kyllä sinulla on oikeus kertoa kolmannellekin.

    • tuskinuskaltaatuttuja

      Oli se se lapsellinen teko tai ei niin kosta. Näin minäkin tein ja vain sillä sain hyvänolon tunteen. Toki se syyttely oli kovaa. Mutta pitää sen kolmannen joka törmää vaikka tietämättään varattuun saada se totuus miksi näin tapahtui. Vihaan tuota naista loppuelämän. En tiedä totuutta tiesikö mutta jos lukutaitoinen oli niin kyllä sen piti tietää. Joten kun sain kostettua hävettää myös petturia niin ettei se enään tule minua pettämään. Tietää tasan mitä menettää ja mitä lapset sanoisivat. Toki ne ei tiedä enkä kerro ikinä. Sai valita vapaasti. Mutta huonosti meni se mitä pyysin sille kertomaan ensin anteeksi pyyntö ja soitti mulle. Ei suostunut. Oli varmaan ihmeissään miksi mies kertoi nimen ja osoitteen. No kostoni oli tasan se mitä tuo toinen nainen halusi. Ja nyt uskon petturin tarinan siitä. Sairashan se on ei sille voi mitään. Toki laitoin lopuksi tiedoksi jos kuulen sen sekaantuneen muihin tuttuihin varattuihin tulee kokemaan todella rumasti.

    • rrtw

      Ainoan lohtuni saan siitä,että en ole pahantahtoinen ihminen.
      Syvimmän surun siitä, että suurin osa muista ihmisistä taitaa sellaisia olla.

      En tietäisi miten kostaa. Tuntuisi, että minun pahanolon näkeminen on suurikin harmi ja häpeä ja sen, miten lapset ottivat tiedon. Itselleni se riittäisi lopun elämän katumukseen, jos olisin toiselle aiheuttanut. Mies itki sitä monta viikkoa. Mutta tuo nainen on ihminen joka voi katsoa pettäjää silmiin peilissä joka aamu ja teeskennellä hymyn kaikille. Hän ei ottanut edes töistä vapaata,kun hänen miehensä sai tietää suhteesta ja kun tämä oli kyvytön menemään töihin. Tuo nainen on hukassa itsensä kanssa.

    • SuurinKosto

      Näille ihmisille on blokata ne elämästä niin ettei ne enään tiedä tai kuule susta yhtään mitään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe