Mikä syynä ettei holokaustia voitu estää

watch

- Miten holokausti olisi voitu estää?

- Mikä kaikki oli 30-luvun maailmankuvassa ja yleisessä mielipiteessä pahimmin pielessä niin että holokaustia ei voitu estää?

- Entä nyt? Onko mikään muuttunut?

- Voiko uuden holokaustin estää?

- Onko uusi holokausti jo alkanut?

- Mistä holokausti alkaa?

Olisi kiva kuulla esimerkiksi NeverUnoleverin, Lauri Österbackan ja muitten juutalaisista 'ei niin kovasti tykkäävien' mielipiteitä.

Tervetuloa kaikki keskustelemaan kaikkia kiinnostavasta ajankohtaisesta aiheesta!

118

2406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NeverUniLever

      - Miten holokausti olisi voitu estää?
      Hitler ja kumppanit tarvitsivat jonkun "ulkoisen uhan" ja juutalaiset olivat selkeästi erottuva ryhmä Saksalaisessa yhteiskunnassa. Jos joku muu olisi poikennut saksalaisuudesta enemmän niin olisi todennäköisesti ollut "puhdistusten" ensimmäinen kohde. Mustalaiset ehkä olivat Hitlerin listauksissa melko alas rankattuja.
      Juutalaiset olisivat tietenkiin voineet luopua tavoistaan ja uskostaan ja integroitua saksalaisuuteen mutta eihän kukaan itseään kunnioittava voi olla muuta kuin se mitä on.
      Aatu jatkaessaan toimintaansa olisi kuitenkin ennemmin tai myöhemmin todennäköisesti kaasuttanut myös meidät suomalaiset jos ei orjatyövoimaksi olisi tarvinnut.

      - Mikä kaikki oli 30-luvun maailmankuvassa ja yleisessä mielipiteessä pahimmin pielessä niin että holokaustia ei voitu estää?
      Maailama tarvitsi niitä vihollisia ja Saksa ei ollut ainoa maa jossa juutalaisia inhottiin.
      Kaikkialla tiedettiin mitä Saksassa tapahtui, vaikka ei ehkä uskottu siihen että murhaamisesta oli tullut sellaista massa teollisuutta. Samankaltaiset murha myllyt jauhoivat muuallakin, tosin pienemmissä mitoissa tai sitten ne onnistuttiin salaamaan paremmin. Muualla uhrit olivat usein muita kuin juutalaisia.

      - Entä nyt? Onko mikään muuttunut?
      Ei, ympyrä sulkeutuu, menee siinnä 10 - 50 vuotta, tai itse asiassa tänään Kosovossa, eilen Ruandassa ja huomenna ties missä. Uhrit voivat olla lopultakin ketä tahansa, myös palestiinalaisia tai juutalaisia.

      - Voiko uuden holokaustin estää?
      Jos tahtoa riittää. Ei pidä katsoa törkeyksiä "läpi sormien" oli tekijä mitä uskonkuntaa, kansaa, rotua, aatesuuntaa tai ihan mitä vaan.

      - Onko uusi holokausti jo alkanut?
      Jos juutalaisia tarkoitat niin ei ole. Arabit varmaan aloittaisivat sen jos pystyisivät. Mutta ovatko juutalaiset sen jo aloittaneet? Mielestäni ei, he vain terrorisoivat palestiinalaisia saadakseen heidät lähtemään Palestiinasta.

      - Mistä holokausti alkaa?
      Israelin ja Arabien heikkoudesta toimia asiallisesti. Ja muun maailman tavasta "katsoa sormien läpi".

      • Israelonhyvä

        Hyvä raportti todistusaineistoineen




        Ohessa erittäin hyvä raportti todistusaineistoineen, joka kannattaa lukea "juurta jaksaen". Koskee palestiinalaishallinnon koulutusjärjestelmää, jota EU edelleen surutta tukee, Suomi mukaan lukien ja sen mukana sinä ja minä veronmaksajina:

        Tässä vain pieni katsaus raporttiin:
        "Väkivaltaiseen taisteluun yllyttäminen rauhan sijaan

        Palestiinalaishallinnon oppikirjoista puuttuu täysin tuki rauhaan pyrkimiselle ja rinnakkaiseloon Israelin kanssa. Päinvastoin koulukirjat yllyttävät väkivaltaiseen taisteluun ja vapautukseen, eikä vain Gazassa ja Länsirannalla vaan myös Israeliin ennen vuotta 1967 kuuluneilla alueilla.

        Tässä viitekehyksessä hyödynnetään myös traditionaalisia Islamistisia käsitteitä kuten jihad ja martyyriys taistelun voimistamiseksi. Taistelun uskonnollinen luonne huipentuu 11 asteen oppikirjassa vanhalla profeetallisella sanomalla jossa muslimit tappavat kaikki juutalaiset puiden ja kivien avulla lopun ajan päivien ennakkoehtona. Oppikirjojen sankareina ja marttyyreina esitellään mm menestyksekkäitä terrori-iskujen tekijöitä. Asennetta kuvaa myös molotovin coktaileilla israelilaisbussiin tapahtunutta hyökkäystä ”barbeque juhlaksi”.

        Tiivistetysti Palestiinalaishallinnon oppikirjat valmistelevat oppilaita älyllisesti ja asenteellisesti Israelin ja juutalaisten likvidointiin. Huolestuttavaa on myös se, että YK –virasto UNRWA sallii hallinnoimissaan palestiinalaiskouluissa jihadin opetuksen kouluissaan silloinkin kun tämä taistelu on tarkoitus käydä Israelin kansainvälisesti tunnustettujen 1967 edeltäneiden rajojen sisällä.

        Esimerkki matematiikan kirjasta jossa kysytään Palestiinaa ympäröiviä arabimaita, Palestiinalla ymmärretään aluetta Jordanjoesta Välimereen ilman Israelia.

        Palestiinalaisille vihakoulutusta rauhankasvatuksen sijaan

        Etnisten ristiriitojen riivaamassa Lähi-idässäkin koulutuksella voi olla suuri merkitys paitsi integroivana myös jakautumista syventävänä tekijänä. Erityisesti oman yhteisön historian opetus voi parantaa menneisyydestä kumpuavia toisiin kulttuureihin liittyviä vihamielisiä asenteita, mutta myös syventää niitä koulutuksen suunnittelijoiden/toteuttajien tavoitteista riippuen.

        Oppi- ja erityisesti historiankirjahankkeet ovat nähdäkseni yksi keskeisimpiä alueellisten konfliktien pienimuotoisia aktiviteetteja rauhan rakentamisessa. Vaikka ylätasoilla neuvottelut ja yhteistyö ylipäänsä voivat olla olemattomia niin ruohonjuuritason kyky keskinäiseen vuorovaikutukseen voi ratkaisevasti luoda pohjaa rauhanomaiselle yhteiselolle tulevaisuudessa.

        Israelilais-palestiinalainen historiankirja on yksi osa Peace Research Institute in the Middle East’n aloitteista. Kirjaa valmisteli ensisijaisesti 18 historioitsijaa, joista kolmannes muita kuin israelilaisia tai palestiinalaisia. Tekijöille kävi jo varhain selväksi ettei yhteiselle historianäkemykselle ainakaan vielä ole mahdollisuuksia. Siksi koulukirjasta muokattiin innovatiivinen: Kirja sisältää rinnakkain sekä israelilaisen että palestiinalaisen näkemyksen israelilais-palestiinalaisen konflikin virstanpylväistä eli oppilas tutustuttuaan milempiin näkemyksiin voi muodostaa oman näkemyksensä oppimansa pohjalta. Hankkeen hyödyntämisen ongelmat puolestaan kuvastavat kuinka ylätason kommunikaatio-ongelmat kuitenkin voivat hidastaa ruohonjuuritason yhteistoimintaa ja aikaansaatua oppikirjaa on käytössä vain hyvin harvoissa paikoissa. Histroriakirjahankkeista lisää 



        https://goo.gl/FyQ99G



        http://www.vispo.com/PRIME/leohn1.pdf


        http://www.vispo.com/PRIME/iram192.pdf


      • Einatsari

        Natsi Saksan armeija oli vahva, ettei muut maat päässeet estämään


      • myönnä.holohoax

        SAKSANnatsitOLIVATjuutalaisia


    • Johtaja

      Ison-Britannian ja Ranskan johtajat tiesivät varsin hyvin mitä Hitlerin Saksassa tapahtuu. Mielenkiintoista on se kuinka yritettiin vain päästä sopimuksiin, eikä lyöty kovaa kovaa vastaan. Vasta kun Hitler alkoi olla uhka heille otettiin Saksan rotusorto poliittiseksi kortiksi. Ison-Britannian ja Ranskan toimet tähtäsivät Neuvostoliiton ja Saksan väliseen konfliktiin, ja siinä pelissä ei muutama miljoona juutalainen paljoa Chamberlainia kiinnostanut.

      Ison-Britannian ja Ranskan kansat eivät älähtäneet, heihin tehosi silloin aivan yhtä hyvin kuin nytkin propaganda.

      • jude.natzi

        http://lloydthomas.org/5-SpecialStudies/JewishHostilities.html

        1917 juutalainen Rothschildin pankkimafia teki Englannin kanssa Balfour Declaration-sopimuksen juutalaisvaltion perustamisesta PALESTIINAAN.

        1930 maaliskuu: Englantilaisen Shaw kommission reportin mukaan juutalaisten massamuutto PALESTIINAAN aiheuttaa maattoman ja tyytymättömän luokan palestiinalaisia.

        1931 huhtikuu: Juutalaiset zionistit perustavat sotilaallisen terroristijärjestön IRGUNin valloittamaan maat palestiinalaisilta ja myöskin osia Jordaniasta ja Syriasta.

        1937 heinäkuu: Lordi Peel`sin raportti tekee tilanteesta sen johtopäätöksen, ettei yhteistyö arabien ja juutalaisten välillä onnistu Palestiinan valtiossa.

        Elokuu: Juutalaiset IRGUN terroristit hyökkäävät arabien linja-autoihin Palestiinassa.

        1939 toukokuu: Englannin hallitus julkaisee tiedonannon jonka mukaa Palestiinan jako ei onnistu vaan ehdottaa itsenäisen ja roduttoman Palestiinan valtion perustamista kymmenen vuoden sisällä. Juutalaisten maahanmuuttoa rajoitetaan 75 000 henkeen seuraavan viiden vuoden aikana.

        Kesäkuu 29: Palestiinassa juutalaiset IRGUN terroristit iskevät jälleen arabien linja-autoihin tappaen 24 siviiliä.

        Marraskuu: Palestiinan tilanteen takia Englannin hallitus perustaa uuden Sir John Woodheadin johtaman komission, joka yrittää saada uudellen läpi Peelen komission ehdotusta, jonka mukaan juutalaisilla olisi 1000 neliökilometrin alue Tel Avivin ympärillä.

        Äärioikeistolaisen Stern-liigan terroristin Avraham Sternin kirje NAZI-Saksan hallitukselle, jossa hän ehdottaa liittoa Saksan kanssa Englantia vastaan päämääränään Israelin itsenäistyminen:
        http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6f/SternGang-Doc-Nazi-Collaboration.jpg

        Beirutissa, Saksan juutalais-NAZIen kanssa, solmittujen salaisten sopimusten mukaan, Lehi aloitti toisen rintaman sodan brittejä vastaan, vastapalveluksena Saksan juutalais-ashkeNAZIt auttaisivat erottamaan Euroopan juutalaiset Palestiinaan MUUTTOA varten.
        http://en.wikipedia.org/wiki/Lehi_(group)#Contact_with_Nazi_Germany

        1943 lokakuu: Juutalaisten johtaja YITZHAK SHAMIR kirjoittaa artikkelin "Terror" jossa toteaa mm. "Juutalainen moraali ja juutalaiset tavat eivät saa olla esteenä terrorin käytölle osana sodankäyntiä arabeja vastaan"


      • syrjästäkatsoja

        "Ison-Britannian ja Ranskan johtajat tiesivät varsin hyvin mitä Hitlerin Saksassa tapahtuu."

        Ulsterin yliopiston emeritusprofessori Richard Lynn lausui 5.12.2005 (lähde: Truth at Last, numero 465, huhtikuu 2008):
        ”Olen tarkistanut Churchillin teoksesta ’The Second World War’, ja asia on todella niin, ettei siinä kertaakaan mainita natsien ’kaasukammioita’, juutalaisten ’kansanmurhaa’ tai ’kuutta miljoonaa’ juutalaista sodan uhria. Tämä on hämmästyttävää. Kuinka tämä on selitettävissä? Eisenhowerin ’Crusade in Europe’ on 559-sivuinen kirja, Churchillin kuusiosaisessa ’Second World War’-teoksessa on yhteensä 4448 sivua, de Gaullen kolmiosaisessa ’Memoirs de guerre’ -teoksessa 2054 sivua. Tässä vuosina 1948-1959 kirjoitetussa tekstimassassa, jossa on yhteensä 7061 sivua (johdanto-osat eivät mukana), ei ole minkäänlaista mainintaa natsien ’kaasukammioista’, juutalaisten ’kansanmurhasta’ tai ’kuudesta miljoonasta’ juutalaisesta sodan uhrista.”

        Kun näissä kirjoissa ei puhuta mitään ”kaasukammioista”, ”juutalaisten kansanmurhasta” tai ”kuudesta miljoonasta tuhotusta juutalaisesta”, niin syynä voisi olla se, ettei kaasukammioita ollut olemassakaan eikä tapahtunut mitään kuuden miljoonan juutalaisen kansanmurhaa. Näillä Hitlerin vihollisten sotapäälliköillä ei ollut syytä peitellä tällaista tietoa, päinvastoin, sillä olisi voitu puolustella massiivisia Saksan siviiliväestöönkin kohdistuneita pommituksia.


    • "Ja juutalaiset, anttikristuksen [sic] pääpapit, saavat kärsiä ensinnä ... Kun kerran aineelliset edut merkitsevät kaikkea, niin miksei niitä riistettäisi niiden käsistä, joiden käsissä on niiden jättiosa. Pois juutalaiset, jotta me saisimme heidän anastamansa edus. Ahdistetuille juutalaisille on anttikristus [sic] totisesti jo tullut. Ja juutalaiset saavat niittä sitä, mitä ovat vuosisadat kylväneet."

      Kares 1938

      • " Antikristuksen valheisiin kuuluivat mm. lupaukset vapaudesta, veljeydestä ja yhdenvertaisuudesta. Tuota sanomaa levittivät kristittyjen keskuuteen juutalaiset:"


        "Salaisesti vaikuttamassa on juutalaisten ikivanha kristusviha, juutalaisuuden, joka väärässä messiasodotuksessaan tavoittelee maailmanherruutta ja jonka hallussa suurimmalta osalta on maailman rahatalous ja sanomalehdistö. Mistäs väärä messias ilmestyisi, ellei siitä kansasta, joka oikean messiaansa hylkäsi. Tätä aatetta toteuttamassa on bolshevismi."


    • "Juutalaisten maailmanhalloitushalut johtuivat Kristus-vihasta. Ideat kansainvälisistä juutalaisvastaisista ajatuksista kulkeutuivat Suomeen Saksasta. Suomessakin uskottiin, että juutalaiset olivat hyötyneet ensimmäisen maailmansodan jälkeisestä maailmasta. He olivat hyötyneet Saksan kustannuksella. Ahonen kirjoittaa, että suomalaiset kirkonmiehet kokivat lähes poikkeuksetta Hitlerin valtaannousun saksalaista yhteiskuntaa tervehdyttävänä asiana. Lutherin maa sai vahvan "lapualaishengen".

      Vaikka Suomeen kantautui väkivaltaisia uutisia juutalaisten kohtelusta, pidettiin juutalaisvastaisuutta perusteltuna.

      Lopulta Hitler hyökkäsi jopa kirkkojen arvovaltaa kohtaan Saksassa. Natsi-Saksa saisi positiivisen kristinuskon, eli pakanallisuudesta oppeja ammentavan uskonnon joka ei oikeasti ollut kristinuskoa. Tällöin suomalaiset papit alkoivat ihmettelemään Hitlerin motiiveja. Heikentäessään kristinuskon asemaa Hitler teki kuin tietämättään juutalaisten työtä. Aivan, jopa tuollaisessa tilanteessa juutalaisten juonet olivat taustalla."

      • rffrfrfrfrfrfr

        Juutalaisia Suomessa on aina ollut vähän ja heidän merkityksensä on ollut myös vähäinen.
        Suomessa taasen kommunisteja ja muita sosialisteja on ollut paljon ja heidän merkityksensä on ollut suuri ennen Toista Maailmansotaa, sotaa jossa natsismi kävi kamppailua kommunismia vastaan. Toki kamppailuun liittyi myös demokraattisia voimia jotka jatkoivat kilpailua kommunisteja vastaan sodan jälkeen.
        Katolinen kirkko ja osa reformoituja kirkkoja oli lähinnä kommunisteja vastaan ja hyväksyivät siinä sivussa salaisesti myös juutalaisten vainot.
        Pakanallisia vaikutuksia oli jo kristinuskossa aiemminkin ja ne vain korostuivat Hitler-liikkeen avittamana. Hitler oli kuin saksalaisten messias jota myös kristityt ihailivat.
        Suomalaiset papit olivat oikeastaan vain kiinnostuneita tuhoamaan kommunismin ja venäläisten tulon Suomeen.Korvausteologia teki juutalaisista merkityksettömiä uskonnollisesti ja kansallisesti.


      • gtttgtgtgtgtt

        Niin kuin kirjoitin omia ajatuksiani niin juutalaisia oli niin vähän tuohon aikaan ,että heillä ei ollut Suomessa paljoa merkitystä.


      • gtttgtgtgtgtt kirjoitti:

        Niin kuin kirjoitin omia ajatuksiani niin juutalaisia oli niin vähän tuohon aikaan ,että heillä ei ollut Suomessa paljoa merkitystä.

        Aloitus kysyykin , miksi holokaustia ei voinut estää .

        Jos kirkon ja pappien luoma yleinen ilmapiiri koko Euroopassa oli tuo, mitä linkissä kerrotaan ja mikä myös Suomeen levisi, pitäisi varmaan kysyä miksi holokaustia ei 'haluttu' estää.

        Ihmiset ovat 'uskovaisia', ja papit ovat olleet suuria auktoriteetteja. Tässä tapauksessa vihanlietsojia. Holokaustin jälkeen vihanlietsontaa on pyritty hillitsemään, kieltämään, mutta aina se nousee uudelleen.

        Ja kuten on nähty, nuo samat syytökset lentelevät edelleen.


      • frfrfrfrfrfrfrfrfr
        fari.g kirjoitti:

        Aloitus kysyykin , miksi holokaustia ei voinut estää .

        Jos kirkon ja pappien luoma yleinen ilmapiiri koko Euroopassa oli tuo, mitä linkissä kerrotaan ja mikä myös Suomeen levisi, pitäisi varmaan kysyä miksi holokaustia ei 'haluttu' estää.

        Ihmiset ovat 'uskovaisia', ja papit ovat olleet suuria auktoriteetteja. Tässä tapauksessa vihanlietsojia. Holokaustin jälkeen vihanlietsontaa on pyritty hillitsemään, kieltämään, mutta aina se nousee uudelleen.

        Ja kuten on nähty, nuo samat syytökset lentelevät edelleen.

        Joo antisemitismiä ei ollut samassa mittakaavassa Suomessa kun asialla ei ollut merkitystä Suomessa. Harvat ihmiset olivat Suomessa edes nähneet juutalaista.
        O,maksuttiin tietysti Saksasta tiettyjä toimintamalleja mutta ne olivat lähinnä kommunisteja vastaan suunnattuja.
        Lutherin juutalaisvastaisia kirjoituksiakin yritettiin levittää Suomessakin ns.äärioikeiston taholta. mutta juutalaisvastaisuus oli kuitenkin Suomessa aika markinaalista touhua, minun mielestäni.
        Tietty Suomen juutalaisten suojelu tuli ajankohtaiseks,i kun Natsi-Saksan johto yritti vaivihkaa saada Suomenkin juutalaiset tuho-ohjelman piiriin. Suojelu piti ja tuho-ohjelma Suomen juutalaisten suhteen jäi unholaan.


      • frfrfrfrfrfrfrfrfr kirjoitti:

        Joo antisemitismiä ei ollut samassa mittakaavassa Suomessa kun asialla ei ollut merkitystä Suomessa. Harvat ihmiset olivat Suomessa edes nähneet juutalaista.
        O,maksuttiin tietysti Saksasta tiettyjä toimintamalleja mutta ne olivat lähinnä kommunisteja vastaan suunnattuja.
        Lutherin juutalaisvastaisia kirjoituksiakin yritettiin levittää Suomessakin ns.äärioikeiston taholta. mutta juutalaisvastaisuus oli kuitenkin Suomessa aika markinaalista touhua, minun mielestäni.
        Tietty Suomen juutalaisten suojelu tuli ajankohtaiseks,i kun Natsi-Saksan johto yritti vaivihkaa saada Suomenkin juutalaiset tuho-ohjelman piiriin. Suojelu piti ja tuho-ohjelma Suomen juutalaisten suhteen jäi unholaan.

        On antisemitismia vieläkin Suomessa, mutta Saksassa antisemitismi on kielletty.


      • ttgtgtgtgtrfr
        fari.g kirjoitti:

        On antisemitismia vieläkin Suomessa, mutta Saksassa antisemitismi on kielletty.

        On jonkin verran äärioikeiston taholta ehkä 1-2% kansasta kannattaa sitä. Sama asia äärivasemmiston kohdalla ja sitten vakavampi uhka islamistinen jihadismi joka on uusi ilmiö Suomessa.
        Jos asiasta vaietaan ei enää tunne uhkaajaa. Ei osata varautua iskuihin.


    • KristittyjenHolokausti

      Maailmassa on jo kauan ollut meneillään kristittyjen holokausti. Harvempi suomalainen ilmeisesti on kuullut koko asiasta ja jos kuullut, niin vähät välittänyt.

      Tämä johtuu poliittisista syistä: muslimeille mielinkielin olemisesta, eikä suomalainen vasemmisto tietenkään toimi myöskään omiaan, kommunisteja vastaan, myöskään muualla maailmassa.

      Vihervasemmisto halitsee medioita ja pitävät huolen siitä, ettei heikäläisten näin valtava rikos tule ihmisten tietoon.

      Kristittyjä murhataan nimenomaan heidän uskonsa vuoksi muutama satatuhatta joka vuosi.

      Tätä tapahtuu pääasiassa islamilaisissa sekä kommunistisissa maissa.

      Samoin oli juutalaisten holokaustin laita: asia salattiin. Sen ajan ihmiset ovat kertoneet, ettei Suomessa kerrottu juuri mitään saksalaisten teoista Saksassa, ennenkuin Kolmas valtakunta kaatui ja asiat pakosti vuotivat julki. Se suomalaisen, tavallisen kansan tiedossa oli, että juutalaiset olivat Saksassa jotenkin vaikeissa oloissa, mutta 6 miljoonan juutalaisen joukkomurha paljastui vasta sodan lopussa.

      Miksi? Koska etenkin Erkko-media tuolloin sensuroi nämä tiedot Suomenkansalta. Samaa sensuuria, mutta kohdistettuna toisinpäin se jatkaa tänäpäivänäkin.

    • "Kristittyjen vainot."

      Jos oikeasti uskoo Jumalaan, kuten minä, siitä voisi ajatella, että ovat seuraus jostakin, kuten siitä, että on itse ollut vainoaja. Samalla se osoittaa, että Jumala ei julista syyllistä syyttömäksi, eikä jakele armoja armon päälle, koska armosta ei opi mitään.

      Näin ei tietenkään saa sanoa, koska se loukkaa kristittyjä, mutta ei tässä nyt muutakaan tullut mieleen.

      • AinaLöytyyKaveriFari.g

        Ahaa. Ei tuo loukkaa mutta kertoo sen että syyllistät rikoksen eli holokaustin kristityt uhrit väittäen näiden itse olleen ensin jotain pahantekijöitä.

        Islam ja kommunistit murhaavat kristittyjä ihan silkasta periaatteesta. Nämä kristityt eivät ole yhteiskunnan vaikuttajia vaan suurin osa ihan tavallista kansaa, köyhiä, uskovaisia perheitä joiden pikkulapsiakin naulitaan risteille.

        Mutta kiva, että vainoajat saivat sinustakin heti tukijansa!


      • VähänTarkkuutta
        AinaLöytyyKaveriFari.g kirjoitti:

        Ahaa. Ei tuo loukkaa mutta kertoo sen että syyllistät rikoksen eli holokaustin kristityt uhrit väittäen näiden itse olleen ensin jotain pahantekijöitä.

        Islam ja kommunistit murhaavat kristittyjä ihan silkasta periaatteesta. Nämä kristityt eivät ole yhteiskunnan vaikuttajia vaan suurin osa ihan tavallista kansaa, köyhiä, uskovaisia perheitä joiden pikkulapsiakin naulitaan risteille.

        Mutta kiva, että vainoajat saivat sinustakin heti tukijansa!

        "Islam ja kommunistit murhaavat kristittyjä ihan silkasta periaatteesta. "

        Missä maassa kommunistit murhaavat nykyään kristittyjä?
        Islam on uskonto, eikä uskonto ketään murhaa. Islamin uskontoa tunnustavat terroristit murhaavat, ei Islam.


      • VähänTarkkuutta kirjoitti:

        "Islam ja kommunistit murhaavat kristittyjä ihan silkasta periaatteesta. "

        Missä maassa kommunistit murhaavat nykyään kristittyjä?
        Islam on uskonto, eikä uskonto ketään murhaa. Islamin uskontoa tunnustavat terroristit murhaavat, ei Islam.

        Ei kirjoittanut.


      • AinaLöytyyKaveriFari.g kirjoitti:

        Ahaa. Ei tuo loukkaa mutta kertoo sen että syyllistät rikoksen eli holokaustin kristityt uhrit väittäen näiden itse olleen ensin jotain pahantekijöitä.

        Islam ja kommunistit murhaavat kristittyjä ihan silkasta periaatteesta. Nämä kristityt eivät ole yhteiskunnan vaikuttajia vaan suurin osa ihan tavallista kansaa, köyhiä, uskovaisia perheitä joiden pikkulapsiakin naulitaan risteille.

        Mutta kiva, että vainoajat saivat sinustakin heti tukijansa!

        >uskovaisia perheitä joiden pikkulapsiakin naulitaan risteille.

        No jopas. Sattuuko olemaan todisteita? Mielellään ei sitten kohtauksia kanadalaisista viihdeleffoista, kuten Egyptin kauheitten vainojen kohdalla jokunen vuosi sitten.


    • TapahtuuKaikenaikaa

      Ja vastaus itse aloituksen kysymykseen:

      Jos joku riittävän lahjakas kansanjohtaja päättää suorittaa holokaustin ja hän saa maailman puolelleen, vedoten siihen, että holokaustin uhrit ansaitsevat tulla murhatuiksi, - että holokausti on suorastaan jokaisen kunniallisen kansan velvollisuus! - homma sujuu kuin leikiten, sillä siitä tukijoiden mediat pitävät huolen.

      Otetaan esimerkkinä Ukraina.

      Eurooppalaisille on syötetty tarina jossa natsijohtaja Poroshenko esitetään hyviksenä ja omiaan pelastamaan mennyt kristitty Putin esitetään rikollisena. Mediat estävät kaiken päunvastaisen faktan esiintuomisen, sensuroivat, eivät julkaise.

      Ukrainassa on meneillään aie itä-Ukrainan venäläisvähemmistön kansanmurhasta. Putin joukkoineen yrittää estää sen. Mutta länsi,- jopa Suomi! - tukee natsijohtaja Poroshenkon toimia.

    • Eikö natsit kuitenkin saaneet rangaistuksen ja hävisivät haaveissaan maailmanvallasta , ja Ukrainan tilanne, minun mielestäni, on seuraus Euroopan laajentumispyrkimyksistä.

      Missä EU, siellä ongelma, sanoi aikoinaan Timo Soini ja sai jytkyn, kunnes pääsi ministeriksi ja unohti kaiken mitä tuli sanottua.

    • TriplaXX

      Ehkä pitäisi kysyä miksi natsit pääsivät valtaan Saksassa?

      Saksa oli kärsinyt nöyryyttävän tappion 1. maailmansodassa, rauhanehdot olivat kovat. Saksan talous oli kuralla hyperinflaatioineen. Tämä aiheutti vihaa ja katkeruutta, tarvittiin syntipukkeja ja juutalaiset valikoituivat sopivasti sellaisiksi.

      Sitten täytyy muistaa että 1930-luvulla äärioikeistolaisuus ei ollut vain saksalainen ilmiö, vaan sille löytyi kannatusta laajemminkin porvariston piirissä. Se ei siis aatteena ollut miten kovin marginaalinen. Älymystönkin keskuudessakin kannatettiin rotuoppeja, uskottiin eugeniikkaan ja muuhun vastaavaan hölynpölyyn. Tässä vaikutti taustalla myös nouseva uusi aate sosialismi ja yleensäkin työväenaate. Sosialismin ja työväenaatteen pelko sai monet porvaritkin kannattamaan äärioikeistolaisuutta joka nähtiin sopivasti sosialismin vastavoimana.

      • bkdhgfg

        Kansallissosialismi on nimensä mukaisesti sosialistinen ja vasemmistolainen ideologia, sekä -oppi. Äärioikeistolaisen arvomaailman kanssa sillä on tuskin mitään tekemistä. Äärioikeistolainen ideologia ei piittaa vähääkään kansallisista arvoista tai kansallisvaltioiden rajoista, vaan ainoastaan pääomataloudesta ja sen vapaasta kasvusta rajoituksitta, se myös vastustaa kaikkia sosiaalisia tulonsiirtoja yhteiskunnassa.

        On käsittämätöntä, että natseja (kansallissosialisteja) kutsutaan "äärioikeistolaisiksi", vaikka heidän pahin ideologinen kilpailijansa on aina ollut toinen totalitaristinen vasemmistoaate: - kommunismi. Nuo kaksi ovat hyvin lähellä toisiaan.


      • myösYhdysvalloissa

        , Suomessa ja vielä 1970-lukuun asti Ruotsissa mielisairaat pakko steriloitiin. "uskottiin eugeniikkaan ja muuhun vastaavaan hölynpölyyn."


    • rfrfrfrfrfrrr

      Saksan kansa olisi voinut äänestämällä toisin estää natsismin pääsyn valtaan.
      -30-luku yleisesti oli äärimmäisyyksien aikaa kun natsismi(äärioikeisto) mellasti ja myös kommunismi-
      Nytkin äärioikeisto mellastaa mutta ei niin kovasti kuin 30-luvulla. Natsismilla ja kommunismilla on huono maine menneisyyden hirveyksien takia.
      Ääri-islam on uusi Holokaustin toimeenpanija jos se saa tahtonsa läpi. Sitä ja natsismia vastustamalla uusi Holokausti voidaan torjua.

      • MinustaOlisi

        paljon pahempaa, jos meitä suomalaisia ja eurooppalaisia murhattaisiin.


    • Minun ajatusmaailmassa kommunismi ei ole sama asia kuin Stalinismi.

      Kommunismi oli taistelua harvainvaltaa ja elitismiä vastaan, jotka itseasiassa harjoittivat sortovaltaa köyhempää väestöä, eli kansaa kohtaan, eläen itse ruhtinaallisessa yltäkylläisyydessä.

      Kirkko tietysti vihasi kommunisteja sen takia että heitä pidettiin ateisteina, kristillisesti hallintovalta oli jumalan säätämys, eikä sitä vastaan saanut nousta. Ja ateisti oli yhtä kuin syntinen, joka ei alistunut ja nöyrtynyt Kristuksen kirkon hallintavaltaan ja kuuliaisuuteen.
      He nauttivat siitä, että kansa kärsi koska kristuskin oli kärsinyt ja he saivat lohduttaa taivaallisella valtakunnalla, kunhan tarpeeksi oli kärsinyt ja riutunut. Se ei ole taistelua oikeudenmukaisuuden puolesta, vaan pirullista vallankäyttöä.

      Ilman kommunismia ei olisi syntynyt sosialidemokratiaa.

      Saa olla eri mieltä.

      • rfrfrfrdedede

        Reaalisosialismi ei tuonut sitä onnelaa jonka sosialismin oppirakenteet lupasivat.
        Eiköhän pysytellä demokratiassa.
        ISn kalifaatikkihin oli pelkkä helvetti.


    • dgfhdjdgjfdgfdgf

      According to the American Jewish Yearbook, the Jewish population of Europe was about 9.5 million in 1933. In 1950, the Jewish population of Europe was about 3.5 million. In 1933, 60 percent of all Jews lived in Europe. In 1950, most Jews (51 percent) lived in the Americas (North and South combined), while only a third of the world's Jewish population lived in Europe.

      http://www.magneettimedia.com/wp-content/uploads/2014/05/holocaustfraud1.jpg
      http://www.magneettimedia.com/wp-content/uploads/2014/05/RedCrossRecordsShowHolocaustDeathTollFRAUD.jpg

      -Pitkään salassa pidettyjen Punaisen Ristin asiakirjojen mukaan keskitysleirien kuolonuhrien kokonaismäärä oli vain 271 301 henkeä. Kuusi miljoonaa juutalaista ei kuollut, väite oli huijausta!

      Vuosikymmenien ajan juutalaiset ovat kertoneet heistä kuuden miljoonan joutuneen murhatuiksi saksalaisilla ”keskitysleireillä” toisen maailmansodan aikana. Jokainen tätä väitettä arvostellut on joutunut ilkeän mustamaalauskampanjan kohteeksi ja syytetyksi vihapuheista juutalaisia vastaan. Useissa maissa on jopa ihmisiä tuomittu vankeuteen heidän kyseenalaistettuaan väitteen 6 miljoonasta kuolleesta.

      • Mites se Jeesuksen kuolema, sentään vain yksi juutalainen ja niin suuri merkitys.


      • Natsithan

        ne kertoivat tappaneensa kuusi miljoonaa juutalaista. Säntilliseen saksalaiseen tapaansa he pitivät tarkkaa kirjanpitoa kaikesta tekemästään. Kun et usko juutalaisia, niin usko sentään natseja. Ei kai hekään niin tyhmiä olleet, että tieten tahtoen loivat itsestään mielikuvan sekopäisinä siviilien tappajina.


      • Tushi

        Hyvä että pistit lähteen näkyviin. Kai huomasit erityisesti alleviivatun ja täten korostetun kommentin dokumentissa http://www.magneettimedia.com/wp-content/uploads/2014/05/holocaustfraud1.jpg:

        "Die Beurkundungszahlen des Sonderstandesamtes lassen keine Rückschlüsse auf die tatsächliche Zahl der Toten in den Konzentrationslagern zu."

        Kirjoittamaasi englanninkielistä tekstiäsi tai tukea sille ei löydy linkittämistäsi dokumenteista. Mitä yrität todistaa sillä?

        Tästä

        http://www.magneettimedia.com/wp-content/uploads/2014/05/RedCrossRecordsShowHolocaustDeathTollFRAUD.jpg

        en saanut kunnolla selvää kaikilta osin, mutta näyttäisi siltä, että kyse ei ole Punaisen Ristin keräämistä tiedoista, vaan Punaisen Ristin lähettämistä tiedoista, jotka ovat samasta lähteestä kuin tuon toisen linkittämäsi dokumentin tiedot, mutta tiedot on koostettu aikaisempana ajankohtana, jonka jälkeen tiedot ovat muuttuneet monet kerrat. Näyttäisi siltä, että Punainen Risti on kirjoittanut koneella siihen lisäyksiä. Tuossa myöhemmässä dokumentissahan siis lukee: "Die Beurkundungszahlen des Sonderstandesamtes lassen keine Rückschlüsse auf die tatsächliche Zahl der Toten in den Konzentrationslagern zu."


    • Jos yhden kuolemalla ( jeesus) on niin maailmaa mullistava merkitys, niin eikö sadalla tuhannella liene jo yli ymmärryksen menevä merkitys.

      • RAmattu

        Jeesus on aurinko, ja aurinko on käsittääkseni vielä hengissä.


    • 12____13

      "Onko uusi holokausti jo alkanut?"

      Ainakin Juutalaisvastainen mielenmuokkaus on taas kovassa vauhdissa. Tällä kertaa taitaa kuitenkin käydä niin, että muut kansat saavat rankasti turpiin (Jumalalta). Sääli jos Suomi on joukossa mukana.

      • KristittyRasisminUhri

        Juutalaisuus ja juutalaiset eivät ole muita ylempänä ja kaiken arvostelun yläpuolella. Tuota juuri esittämääsi syytöstä on aina osoitettu kaikille heille jotka uskaltavat missään asiassa arvostella juutalaisia. Myös heidän tulee ottaa vastaan asiallinen itsensä arvostelu. Myöskään se Jumala jonka itse Raamatusta tunnen, ei ole turpiinantaja niille jotka puhuvat totta ja sinä olet valehtelija, joka jälleen itsekin väärinkäytätä Jumalan Nimeä, vaientaaksesi asiallisen arvostelun.

        Juuri tuo käytöksenne, eli juutalaisten asettaminen kaiken arvostelun yläpuolelle ja jopa Jumalan kostolla uhkailu on itsessään jo lietsonut nk. juutalaisvastaisuutta, myös heissä jotka aiemmin olivat nk. juutalaisten ystäviä.

        Kirjoituksesi on dokumentti siinä kuin mikä tahansa muukin.

        Juutalaisia saa ja tuleekin asiallisesti arvostella, samoin myös muitakin ihmiskunnan jäseniä ja totisesti ovat esim. juutalaiset esim. meikäläisiä arvostelleetkin ja vihaansa meitä vastaan osoittaneetkin.

        Juutalaisten holokausti on tosiasia, kaasukammiot ovat tosiasia. Kuinka paljon juutalaisia kuoli, n. 6 miljoonaa on arvio, tarkkaa lukua ei tiedetä. Mutta on valehtelua myös kiistää tämän kaiken tapahtuneen. Tällaiset tosiasioiden kiistäjät ovat samaa joukkoa kuin muutkin valehtelijat, eikä tuollainen ainakaan aja nk. kansallismielisten asiaa.

        Kansallismielisyyttä, eli isänmaallisuutta tuntevat muutkin kuin nimenomaiset natsit, mutta meitä, rehellisiä kansallismielisiä on kyllä jo meitä vastaan lietsottujen äärivasemmistolaisten taholta syytelty myös natseiksi.

        Nämä tietyt asiat tuntuvat jatkuvasti kulkevan käsikädessä, niin historiassa kuin tässäkin päivässä:
        - juutalaiset äärivasemmisto / kommunismi / sosialismi valhe ja sensuuri.

        - Alkuperäiskansojen oma isänmaallisuus, rehellisyys, vapaus kansallismielisyys.

        Mutta rehellisen, puhtaan kansallismielisyyden yhtäkkiseksi ääri-ilmiöksi on noussut nk. natsismi, joka taas on olemukseltaan sosialismia sekin: kansallis-sosialismia, eli toisinkuin vasemmisto valehtelee: ei oikeistoaatetta, vaan vasemmistoaatetta, sosialisma.

        Ja sosialismin taustaltahan löytyy aina juutalaisuus (esim. kommunismin luoja Karl Marx, kristinuskoisen Venäjän kaatamiseen tähdännyt Venäjän vallankumous). Eli: juutalaisuus sosialismi pyrkii tässäkin kohdin fasistisen ääriliikkeen kautta turmelemaan muutoin hyvän ja kauniin isänmaallisuuden.

        Hei, nämä ovat faktoja! Jos löydätte rasismia tästä kirjoituksesta, se rasismi on juutalaisrasismia esim. kristinuskoa, kaikkea eri kansojen rauhanomaista rinnakkaiseloa vastaan, kukin omassa maassaan, kodissaan jonka kansat ovat itse itselleen kovalla työllään rakentaneet. Tällaisen puolustamista tänä päivänä rasismisyytöksillä sensuroidaan!

        Löysin S24:ltä äskettäin linkin tosi rankkaan youtubeen. Rasismiin vedoten se poistettiin. Mutta, keiden rasimiin ja keitä vastaan?


      • Käännätokitoinenposki

        kyllä, kristittyjen johtajaksi solutetaan taas juutalaisten juoksupoika (uusi Hitler) ja väitetään taas tuhottavan juutalaisia, mutta todellisuudessa tuhotaan kymmeniä miljoonia kristittyjä


      • Merkkareijo
        Käännätokitoinenposki kirjoitti:

        kyllä, kristittyjen johtajaksi solutetaan taas juutalaisten juoksupoika (uusi Hitler) ja väitetään taas tuhottavan juutalaisia, mutta todellisuudessa tuhotaan kymmeniä miljoonia kristittyjä

        Ketä ollaan soluttamassa kristittyjen johtajaksi?

        Kristityt ovat maailman vainotuin uskonnollinen ryhmä jo nyt, mikäli lasketaan vainon kohteeksi joutuneiden lukumäärä. Jos joku keksii, kuinka juutalaisia voisi tuosta syyttää, uutisoitaisiin asiasta varmasti huomattavasti nykyistä enemmän. Uskonsa vuoksi kristittyjä teurastetaan lähinnä muslimimaissa, mutta myös mm. Pohjois-Koreassa.

        Viestisi on juuri sitä mielenmuokkausta juutalaisvastaisuuteen, josta kommentoimassasi viestissä mainitaan.


      • 12____13
        KristittyRasisminUhri kirjoitti:

        Juutalaisuus ja juutalaiset eivät ole muita ylempänä ja kaiken arvostelun yläpuolella. Tuota juuri esittämääsi syytöstä on aina osoitettu kaikille heille jotka uskaltavat missään asiassa arvostella juutalaisia. Myös heidän tulee ottaa vastaan asiallinen itsensä arvostelu. Myöskään se Jumala jonka itse Raamatusta tunnen, ei ole turpiinantaja niille jotka puhuvat totta ja sinä olet valehtelija, joka jälleen itsekin väärinkäytätä Jumalan Nimeä, vaientaaksesi asiallisen arvostelun.

        Juuri tuo käytöksenne, eli juutalaisten asettaminen kaiken arvostelun yläpuolelle ja jopa Jumalan kostolla uhkailu on itsessään jo lietsonut nk. juutalaisvastaisuutta, myös heissä jotka aiemmin olivat nk. juutalaisten ystäviä.

        Kirjoituksesi on dokumentti siinä kuin mikä tahansa muukin.

        Juutalaisia saa ja tuleekin asiallisesti arvostella, samoin myös muitakin ihmiskunnan jäseniä ja totisesti ovat esim. juutalaiset esim. meikäläisiä arvostelleetkin ja vihaansa meitä vastaan osoittaneetkin.

        Juutalaisten holokausti on tosiasia, kaasukammiot ovat tosiasia. Kuinka paljon juutalaisia kuoli, n. 6 miljoonaa on arvio, tarkkaa lukua ei tiedetä. Mutta on valehtelua myös kiistää tämän kaiken tapahtuneen. Tällaiset tosiasioiden kiistäjät ovat samaa joukkoa kuin muutkin valehtelijat, eikä tuollainen ainakaan aja nk. kansallismielisten asiaa.

        Kansallismielisyyttä, eli isänmaallisuutta tuntevat muutkin kuin nimenomaiset natsit, mutta meitä, rehellisiä kansallismielisiä on kyllä jo meitä vastaan lietsottujen äärivasemmistolaisten taholta syytelty myös natseiksi.

        Nämä tietyt asiat tuntuvat jatkuvasti kulkevan käsikädessä, niin historiassa kuin tässäkin päivässä:
        - juutalaiset äärivasemmisto / kommunismi / sosialismi valhe ja sensuuri.

        - Alkuperäiskansojen oma isänmaallisuus, rehellisyys, vapaus kansallismielisyys.

        Mutta rehellisen, puhtaan kansallismielisyyden yhtäkkiseksi ääri-ilmiöksi on noussut nk. natsismi, joka taas on olemukseltaan sosialismia sekin: kansallis-sosialismia, eli toisinkuin vasemmisto valehtelee: ei oikeistoaatetta, vaan vasemmistoaatetta, sosialisma.

        Ja sosialismin taustaltahan löytyy aina juutalaisuus (esim. kommunismin luoja Karl Marx, kristinuskoisen Venäjän kaatamiseen tähdännyt Venäjän vallankumous). Eli: juutalaisuus sosialismi pyrkii tässäkin kohdin fasistisen ääriliikkeen kautta turmelemaan muutoin hyvän ja kauniin isänmaallisuuden.

        Hei, nämä ovat faktoja! Jos löydätte rasismia tästä kirjoituksesta, se rasismi on juutalaisrasismia esim. kristinuskoa, kaikkea eri kansojen rauhanomaista rinnakkaiseloa vastaan, kukin omassa maassaan, kodissaan jonka kansat ovat itse itselleen kovalla työllään rakentaneet. Tällaisen puolustamista tänä päivänä rasismisyytöksillä sensuroidaan!

        Löysin S24:ltä äskettäin linkin tosi rankkaan youtubeen. Rasismiin vedoten se poistettiin. Mutta, keiden rasimiin ja keitä vastaan?

        "Myös heidän tulee ottaa vastaan asiallinen itsensä arvostelu. "

        Asiallinen kyllä, sitä vaan aika vähän näyttää olevan. Enemmän näyttää olevan natsityylistä noitavainotasoista järjettömyyttä ja epärehellistä puolueellisuutta Juutalaisia vastaan.


    • HeksagramminMustaVarjo

      Juutalaiset monikulttuurin taustalla:
      https://www.youtube.com/watch?v=5pFbkTbQiSM

      Juutalaiset, teillä on jo Israel. Pyydän: jättäkää meidät, eurooppalaiset kansat rauhaan. Me rakastamme omia maitamme. Omista puheistanne ja kirjoituksistanne päätellen te ette meitä, kansojamme ja isänmaitamme rakasta. Lopettakaa meitä vastaan hyökkääminen. Antisemitismi on vain vastaus teidän omiin tekoihinne meitä vastaan.

      Toivotan rauhaa Jerusalemille. Mutta etenkin omalle, rakkaalle Isänmaalleni, Suomelle. Myös naapurimaallemme Venäjälle ja sen alkuperäiskansoille. Venäjä on kristitty maa ja sillä on oikeus omaan uskoonsa. Olette jo riittävästi vahingoittaneet meitä: Pohjolan, Venäjän ja Euroopan kansoja.

      Pyydän: hoitakaa jo vain omat asianne. Mutta, jo Kristuksesta alkaen te vihasitte niin Häntä kuin meitäkin, Hänen seuraajiaan. Raamatun tuntien tiedän, että te ette lopeta pahantekoanne ennenkuin Kristus Itse palaa takaisin maanpäälle. Se on teidän tuomionpäivänne: pahuudenvaltakuntanne loppu, se kaadetaan, antimessiaanne otetaan kiinni ja vangitaan.

      • Sinulla taitaa olla pahamieli.


    • No niin. Paras vastaus on antanut odottaa itseään ja se tulee tässä:

      Jos kaikki, siis niin saksalaiset ei-natsit kuin ulkovallatkin, olisivat uskoneet että Hitler oli _tosissaan_ kaikessa mitä hän kirjoitti Mein Kampfiin, natsit olisivat tuskin päässeet edes valtaan. Ja jos olisivatkin, heitä ei olisi päästetty varustautumaan, käymään naapuriensa kimppuun ja aloittamaan maailmansotaa.

      Koko paska juonsi juurensa siihen suunnattomaan erehdykseen, jossa kuviteltiin että Hitler olisi pohjimmiltaan samanlainen luotettava herrasmies kuin muutkin johtavat poliitikot ja Mein Kampf vain pettynyttä kansaa kosiskelevia maalailuja jotka tosipaikassa jätetään historian roskatynnyriin järkevän reaalipolitiikan tieltä.

      Stalin oli ainoa merkittävä johtaja joka piti edes mahdollisena että Hitler todella aikoi valloittaa elintilaa idästä ja orjuuttaa slaavilaiset kansat. Länsi heräsi kaameaan todellisuuteen vasta kun Hitler Tšekkoslovakian sudeettialueet saatuaan miehitti Böömin vastoin kaikkia sopimuksia, joita hän ei tietenkään hetkeäkään ollut aikonut oikeasti noudattaa.

      Kun Stalin sitten teki oman diilinsä Hitlerin kanssa, hän tiesi hyvin että kyse oli vain ajanpeluusta. Ja silti hänkään ei tahtonut uskoa korviaan, kun Saksa hyökkäsi Venäjälle 1941. Niin uskomattomia Hitlerin suunnitelmat kaikessa suuruudenhulluudessaan ja mielipuolisuudessaan olivat.

      Jos Hitler ei olisi kyennyt aloittamaan sotaa ja siinä pitkään myös pärjäämään, holokaustikin olisi ollut mahdoton toteuttaa.

      Summa summarum: Saksan johtavat poliitikot olisivat kyenneet estämään Hitlerin valtaannousun 1933, jos he eivät olisi olleet kaikki tyynni aivan uskomattoman sinisilmäisiä ja naiiveja. Ja länsivaltojen johtajat olivat vielä heitäkin sinisilmäisempiä ja naiivimpia, kun he olivat jo omin silmin nähneet Hitlerin häikäilemättömyyden ja silti kuvittelivat hänen kanssaan voitavan tehdä pitäviä sopimuksia.

      • gtgtgtgtrfrfr

        ---Hitler olisi herrasmies kuin muutkin johtavat poliitikot esim Stalin, Mussolini, Franco, Japanin keisari Hirohito jne. Aika oli äärimmäisyysliikkeiden aikaa olihan kansalla luettavanaan muutakin hirvittävää kuin vain Hitlerin roskakirja.


      • gtgtgtgtrfrfr kirjoitti:

        ---Hitler olisi herrasmies kuin muutkin johtavat poliitikot esim Stalin, Mussolini, Franco, Japanin keisari Hirohito jne. Aika oli äärimmäisyysliikkeiden aikaa olihan kansalla luettavanaan muutakin hirvittävää kuin vain Hitlerin roskakirja.

        Tosiasia nyt vain on se, että Saksa oli Euroopan huomattavin sivistys- ja kulttuurikansa, eikä monikaan poliitikko uskonut että sen johtoon voisi pyrkiä ja nousta mies joka pettää kaikki sopimukset mutta sen sijaan pitää mielettömän ideologisen ohjelmansa sanatarkasti. Tästä ei päästä mihinkään.


      • Noinhan
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        Tosiasia nyt vain on se, että Saksa oli Euroopan huomattavin sivistys- ja kulttuurikansa, eikä monikaan poliitikko uskonut että sen johtoon voisi pyrkiä ja nousta mies joka pettää kaikki sopimukset mutta sen sijaan pitää mielettömän ideologisen ohjelmansa sanatarkasti. Tästä ei päästä mihinkään.

        se on. Saksalainen kulttuuri tosiaan kukoisti ennen Hitleriä. Keskustellaan holokaustin uudesta mahdollisuudesta. Mielellään haluaisimme uskoa, että sivistys ja kouilutustason nousu estävät ääriajattelun nousun. Saksan esimerkin pohjalta meidän on pääteltävä, että edes sivistys ei pysty estämään vaarallista kehitystä.


      • Noinhan kirjoitti:

        se on. Saksalainen kulttuuri tosiaan kukoisti ennen Hitleriä. Keskustellaan holokaustin uudesta mahdollisuudesta. Mielellään haluaisimme uskoa, että sivistys ja kouilutustason nousu estävät ääriajattelun nousun. Saksan esimerkin pohjalta meidän on pääteltävä, että edes sivistys ei pysty estämään vaarallista kehitystä.

        >Saksan esimerkin pohjalta meidän on pääteltävä, että edes sivistys ei pysty estämään vaarallista kehitystä.

        Ei ainakaan silloin kun yhteiskunnassa yhdistyvät sekä nuori ja vakiintumaton demokratia että syvä lama massatyöttömyyksineen kuten 1930-luvun alun Saksassa. Se oli hengenvaarallinen yhdistelmä, ja kirsikkana kakussa oli siis johtavien poliitikkojen tavaton herkkäuskoisuus.


      • frrrfrr
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        Tosiasia nyt vain on se, että Saksa oli Euroopan huomattavin sivistys- ja kulttuurikansa, eikä monikaan poliitikko uskonut että sen johtoon voisi pyrkiä ja nousta mies joka pettää kaikki sopimukset mutta sen sijaan pitää mielettömän ideologisen ohjelmansa sanatarkasti. Tästä ei päästä mihinkään.

        Tosiasia on myös , että myös muualla Euroopassa ja esim. kiinassa, Japanissa oli väkivaltaiset miehet vallassa. Saksan kehitys kohden väkivaltaa alkoi jo ensinmäisen maailmansodan aikaan.
        Suuret talousongelmat vain vauhdittivat kehitystä kohden diktatuuria monessa Euroopan maassa.
        Kommunismin vakiintuminen pahensi asiaa. Stalinin terrori vahvisti Saksan terroria entisestään kun pelättiin kommunismin syövän etenevän muualekin ja levisihän se työväestön keskuuteen monessa maassa.


      • tgygtt

        Saksan poliitikot ja länsimaat olivat alkuvaiheessa vain kiinnostuneita Neuvostoliiton sosialismin etenemisen estämiseen kuin Fasismin vastustamiseen. Länsimaiden johtajat lisäksi halusivat fasimin ja kommunismin tuhoavan toisensa ja lopulta he korjaavat potin.


      • edeedededesww
        tgygtt kirjoitti:

        Saksan poliitikot ja länsimaat olivat alkuvaiheessa vain kiinnostuneita Neuvostoliiton sosialismin etenemisen estämiseen kuin Fasismin vastustamiseen. Länsimaiden johtajat lisäksi halusivat fasimin ja kommunismin tuhoavan toisensa ja lopulta he korjaavat potin.

        Todellakin länsimaiden odottelema jättipotti suotiin vasta 1990 luvulla kun sosialismi kaatui Euroopassa. Neuvostoliitto tuhosi Natsi-Saksan länsimaiden aseilla ja tuella.


      • edeedededesww kirjoitti:

        Todellakin länsimaiden odottelema jättipotti suotiin vasta 1990 luvulla kun sosialismi kaatui Euroopassa. Neuvostoliitto tuhosi Natsi-Saksan länsimaiden aseilla ja tuella.

        >Neuvostoliitto tuhosi Natsi-Saksan länsimaiden aseilla ja tuella.

        Tarkkaan ottaen tuikitärkeä kuljetuskalusto oli olennaisilta osiltaan amerikkalaista. Asepuoli taas enimmäkseen omaa. On kuitenkin selvää, että jenkkiautojen panos oli itärintamalla ratkaiseva. Jos armeija ei pääse liikkeelle, se tuhotaan.


    • Tämä on vielä parempi.

      Juutalaisilla ei ollut aseita, he eivät voineet puolustautua.

      • Eipä olisi auttanut vaikka olisi ollutkin. Eivät he sentään omaa armeijaa olisi kyenneet perustamaan missään vaiheessa. Loppu olisi toki ollut sankarillisempi aseiden kera, kuten getoissa nähtiin.


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        Eipä olisi auttanut vaikka olisi ollutkin. Eivät he sentään omaa armeijaa olisi kyenneet perustamaan missään vaiheessa. Loppu olisi toki ollut sankarillisempi aseiden kera, kuten getoissa nähtiin.

        " Ei olisi auttanut "

        Eipä sitä tiedä, kuusimiljoonaa on sentään aika suuri määrä ihmisiä.

        Tässä toteutui tai kumoutui kristillinen kehoitus: " Älä tee pahalle vastarintaa" . Koska oletusarvo tuossa on, että paha muuttuisi hyväksi, jos sitä ei vastusta. Eipä muuttunut, tarvittiin tykkejä ja pommeja.


      • yhteis.hyvä
        fari.g kirjoitti:

        " Ei olisi auttanut "

        Eipä sitä tiedä, kuusimiljoonaa on sentään aika suuri määrä ihmisiä.

        Tässä toteutui tai kumoutui kristillinen kehoitus: " Älä tee pahalle vastarintaa" . Koska oletusarvo tuossa on, että paha muuttuisi hyväksi, jos sitä ei vastusta. Eipä muuttunut, tarvittiin tykkejä ja pommeja.

        Kyllä noi 6 miljoonaa ois ny jo kuolleet vaikka uunit ois jätetty lämmittämätäkin?
        Ja saksalla / juutalaisilla menee nyt hyvin? Eli aika pienen hinnan joutuvat maksamaan saadakseen oman ydiase valtion? noi juutalaiset?
        (tais saksa/juutalaiset jotenkin junailla tän homman keskenään?)


      • Shum

        Israel on ollut jo kauan ydinasevaltio ja juuri se on nostanut kynnyksen yrittää hyökätä sinne hyvin korkeaksi, mikä on tarkoituskin. Harva valtio haluaisi ottaa riskin ydinsodasta tai ydiniskusta itseään vastaan. Israelilla on myös erittäin voimakkaat ja hyvin koulutetut puolustusvoimat (Zahal/ IDF) , jotka ovat kansainvälisesti vertaillen huipputasoa, oli sitten kysymys Ilmavoimista, ohjusjärjestelmistä, tiedustelusta, merivoimista, tai maavoimien eri alalajeista.


      • bbbbbv
        Shum kirjoitti:

        Israel on ollut jo kauan ydinasevaltio ja juuri se on nostanut kynnyksen yrittää hyökätä sinne hyvin korkeaksi, mikä on tarkoituskin. Harva valtio haluaisi ottaa riskin ydinsodasta tai ydiniskusta itseään vastaan. Israelilla on myös erittäin voimakkaat ja hyvin koulutetut puolustusvoimat (Zahal/ IDF) , jotka ovat kansainvälisesti vertaillen huipputasoa, oli sitten kysymys Ilmavoimista, ohjusjärjestelmistä, tiedustelusta, merivoimista, tai maavoimien eri alalajeista.

        Ne mitään valtiota ois saanu jos ei saksa ois lämmitänyt uuneja? Ja koska lämmitti niin sen takia saksa on arvostettu johtava eurooppalainen maa (vai siittä huolimatta?)


    • MMandoliini

      Holokaustin kieltäminen on useissa maissa rikos, ilmeisesti paljon todisteitakin revisionisteilla on väitteidensä tueksi, mutta niistä ei saa keskustella. "Heidän" kanssaan väittely on täysin turhaa. Totuuden puhumisesta tehdään lakien voimalla vihapuhetta. Heidän maailmanvalloituksensa on lähellä ja he käyttävät kaikki keinot onnistuakseen, toki se onnistuu, mutta aikansa on lyhyt. Mielenkiintoinen artikkeli, jos sallinette:
      https://www.stormfront.org/jewish/antisemite.html

      • Siellä oli kysymys MIKSI, miksi teillä on se vihamielisyys, tai miksi kansoilla on ollut, ei minuun ole koskaan tarttunut, eikä tule tarttumaankaan.


    • sfdbsfgsdgsdbsbsdf

      Europe Russia has 6,000,000 Jews , America
      350,000, Africa 500,000, Asia 250,000 and
      Australasia 20,000.

      So, altogether , there are 7,120,000 of this
      nation (jews).

      Siis 33 vuotta ennen Hitlerin valtaannousua Euroopassa sekä Venäjällä oli yhteensä vain 6 miljoonaa juutalaista, näistä Amerikkaan muutti 1900 luvun tienoilla n. 2,5 miljoonaa, jäi siis 3,5 miljoonaa, jotka jäivät I maailmansodan jalkoihin, jonka jälkeen amerikkalaiset lehdet revittelevät 6 miljoonasta apua tarvitsevasta juutalaisesta Itä-Euroopassa, jotka jäävät II maailmasodan jalkoihin, jossa väitetään 6 miljoonan juutalaisen tuhotun varta vasten rakennetuissa tuhoamisleireissä, ja sodan jälkeen väitetään näitä perkeleitä olevan vielä hengissä vähintään 6 miljoonaa.

      https://www.myjewishlearning.com/article/jewish-immigration-to-america-three-waves/

      -Between 1880 and the onset of restrictive immigration quotas in 1924, over 2 million Jews from Russia, Austria-Hungary, and Romania came to America

      Onko mun laskutaito tosiaan näin heikko, vai mikä tässä mättää, eihän noita pitäis olla II mailmansodan jälkeen ollut enää yhtään.

      Nyt joku gusettaa raakasti, American Jewish Yearbook valehtelee juutalaisten määrän vuonna 1933 Euroopassa 6 miljoonaa suuremmaksi, kun se todellisuudessa oli.
      Vuonna 1933 Venäjällä Euroopassa oli siis vain 3,5 (max. 6 miljoonaa) miljoonaa juutalaista, joista vain noin 271 tuhatta jäi sodan jalkoihin, tämä luku täsmää myös Punaisen Ristin tilaston kanssa.

      • Sanoiko Punainen Risti, että perkeleitä, vai sinäkö sen keksit?
        Kyllä sinussa mättää nyt joku muukin kuin laskutaito.


      • SaariVaari

        Siltä näyttää että se gusettaja olet sinä tai sitten et osaa laskea. Koetahan kertoa tarkemmin mistä olet minkäkin luvun ja tiedon ottanut niin ehkä tuo alkaa sitten selviämään sinullekin.


      • ed.qewf

      • Sateen_varjo

        Punainen Risti ei ole tilastoinut holokaustin uhreja. Olet tainnut keksiä nuo väitteet omasta päästäsi.


    • Perkele

      "Perun (myös Parom) on slaavilaisen mytologian ylijumala ja salaman sekä ukkosen jumala. Hänen muita tuntomerkkejään olivat vuoret, tammi, kotka, taivaankansi, hevoset ja kärryt, aseet (vasara, kirves ja nuoli), sota ja tuli.

      Perunin nimellä on ilmeisesti balttilaisten kielten kautta yhteys suomalaiseen Perkeleeseen, joka alun perin tarkoitti ukkosen jumala Ukkoa. "

      Wikipedia

      • uiuuuyyyuu

        Mikä Jumala oli vuorella jossa oli tulta ja salamoi ukkostakaan unohtamatta?
        Pyhimyksiä meni taivaankanteen tulisilla vaunuilla jne. Muistaakseni sen Jumalan patsaat pitivät keihästä ylhäällä.
        Muistutan vain.


      • fsdhg.sfhg

        -Olin kyllä ajatellut, etten enää kirjoita mitään juutalaisista enkä heitä vastaankaan. Mutta koska olen saanut tietää, etteivät nämä kurjat ja parantumattomat ihmiset lakkaa houkuttelemasta meitäkään, se on, kristittyjä, puoleensa, olen julkaissut tämän kirjasen osoittaakseni, että minäkin lukeudun niihin, jotka sellaisia juutalaisten myrkyllisiä toimenpiteitä vastustavat ja että olen varoittanut kristityitä kavahtamaan juutalaisia. Minä en soisi, että kristityt antaisivat juutalaisten vietellä itseään samaan kurjuuteen ja surkeuteen, missä nämä itse ovat. Mutta perkele on maailman jumala, ja missä Jumalan sanaa ei ole, siellä perkeleen on hyvä toimia, ei ainoastaan heikkojen vaan myös väkevien keskuudessa. Jumala meitä auttakoon! Amen


    • cccpp
      • Ei ollut yhtään juutalaista johtajaa siellä linkissä, kansamurhan tekijänä.


    • Kaikkimerkitviittaa

      Oliko natsit juutalaisia?

    • ihmisten-erot

      Osalle ihmisistä on vaikeeta päättää saako naapurin Pena elää
      Jotku "sotastrategit" voi silmää räpäyttämättä hyväksyy siirron jossa kuolee "vain" kymmenentuhatta "naapurin Penaa" ja jos näkevät ettei se riittänytkään niin "korotetaan" kymmenellä tuhannella? Penojahan meillä riittää ;)

      • zionistit

        päätti ettei tuhannella naisella ja lapsella ei ole syytä elää,
        ja listi heidät gettoosa...


      • zionistit kirjoitti:

        päätti ettei tuhannella naisella ja lapsella ei ole syytä elää,
        ja listi heidät gettoosa...

        Palestiinalaiset ovat paremmin turvassa, kuin kukaan noilla seuduilla, kunhan opettelevat elämään ihmisiksi.


      • juhjuu

        naiset ja lapset eivät olleet ihmisiksi,
        siksi zionisti heidät listi...


      • juhjuu kirjoitti:

        naiset ja lapset eivät olleet ihmisiksi,
        siksi zionisti heidät listi...

        Eivät naiset ja lapsetkaan ole olleet ihmisiksi.

        Ei täälläkään saa räjäytellä itsemurhapommeja ihmisjoukossa, vaikka olisi nainen, tai lapsi.


      • juhjuu
        fari.g kirjoitti:

        Eivät naiset ja lapsetkaan ole olleet ihmisiksi.

        Ei täälläkään saa räjäytellä itsemurhapommeja ihmisjoukossa, vaikka olisi nainen, tai lapsi.

        göbbelsilläkin oli kaikenlaisia selityksiä,
        miksi naiset ja lapset pitää listiä,
        olet kuvottava...


    • Jobinpostia

      Jumalakin teki kansanmurhan. 4Moos.14:16 Koska Herra ei kyvennyt viemään tätä kansaa siihen maahan, jonka hän oli valalla vannoen luvannut, tappoi hän heidät erämaahan.

      • Asiayhteydestä irrotettu lause, lue muutama edellinen jae, niin sekin selviää.


      • zionistit

        tykkää enemmän selkään ampumisesta,
        salamurhista, politiikkaa tehdään murhaamalla,

        tietojeni mukaan yksi zionin terroristi räjäytti itsensä ympäristönsä rautatieasemalla,
        saattaahan niitä olla enemmänkin,

        zionistit heittelivät pommeja toreille ja busseihin,
        virittelivät helvetin koneita...


      • Asiayhteys

        Tuoltahan se näyttää, jos lukee vain tuon yhden jakeen. Jotkut yksinkertaiset ihmiset kuvittelevat tuossa olevan koko totuus ja tekevät tuon perusteella johtopäätelmiä. Juuri tuollainen asiayhteydestään tekstin postaaminen on sitä mistä sanotaan, että "lukee kuin piru Raamattua". Tuollaisesta ei ole mitään syytä olla ylpeä.


      • Merkkareijo
        zionistit kirjoitti:

        tykkää enemmän selkään ampumisesta,
        salamurhista, politiikkaa tehdään murhaamalla,

        tietojeni mukaan yksi zionin terroristi räjäytti itsensä ympäristönsä rautatieasemalla,
        saattaahan niitä olla enemmänkin,

        zionistit heittelivät pommeja toreille ja busseihin,
        virittelivät helvetin koneita...

        Taas joku mamu yrittää kääntää palstan lukijoita suomalaisten enemmistöä vastaan. Suomalaiset eivät kannata Israelin tuhoa, vaikka siihen yritätkin suomalaisia yllyttää. Enemmistö suomalaisista on siionisteja. Presidentiksikin valittiin siionistiksi tunnettu henkilö ylivoimaisella äänten enemmistöllä.


      • MitäSeKaimaSekoilee

        ei suomalaiset hyväksy zionin terroria,
        nöyryytystä, alistamista, ryöstöä, kidutusta ja murhia...


      • Merkkareijo
        MitäSeKaimaSekoilee kirjoitti:

        ei suomalaiset hyväksy zionin terroria,
        nöyryytystä, alistamista, ryöstöä, kidutusta ja murhia...

        Ei niin. Israelkaan ei sitä hyväksy ja on mm. terrori-iskut pystynyt pitkälti estämään rakentamalla turva-aidan ja näin suojaamaan kansalaisiaan. Silti osa palestiinalaisalueiden arabeista vielä yrittävät kuvailemiasi tekoja tekemään palestiinalaisalueiden arabien ja juutalaisten lisäksi myös muiden alueiden asukkaille, mutta menestys on nykyään huomattavasti heikompaa kuin se oli vielä parikymmentä vuotta sitten.


      • juhjuu

        hyvä on zionistin muurin takaa harjoittaa terroria,
        nöyryyttää, alistaa, ryöstää, kiduttaa ja murhata...


      • Merkkareijo
        juhjuu kirjoitti:

        hyvä on zionistin muurin takaa harjoittaa terroria,
        nöyryyttää, alistaa, ryöstää, kiduttaa ja murhata...

        Totta, nyt ns. palestiinalaiset ovat joutuneet harjoittamaan sitä terroria, nyöryyttämistä, alistamista, ryöstöä, kiduttamista ja murhia zionistien rakentaman muurin (oikeammin aidan) takana keskenään, kun eivät ole päässeet kovin menestyksekkäästi harjoittamaan noita juutalaisten keskuudessa. Ovat nämä palestiinalaiset sitä omiensa keskuudessa harjoittaneet kyllä pitkään jo ennen aidan rakentamistakin.


      • juhjuu

        sieltä ne muurin takaa zionin fasistiset miehittäjät,
        harjoittaa etnistä puhdistusta,
        listivät gettoon tuhat naista ja lasta kerta linttuulla...


      • Merkkareijo
        juhjuu kirjoitti:

        sieltä ne muurin takaa zionin fasistiset miehittäjät,
        harjoittaa etnistä puhdistusta,
        listivät gettoon tuhat naista ja lasta kerta linttuulla...

        ... ja ovat luvanneet, että mikäli pääsevät vielä hyökkäämään joukolla aidan yli, tappavat kaikki juutalaiset ja kristityt valloittavat Israelin. Tätä tosin seuraisi näiden miehittäjien välinen sota, kun taistelisivat siitä, kuuluuko alue Syyrialle, Jordanialle vai Egyptille. Ehkä Saudi-arabiakin tulisi mukaan ja mahdollisesti myös Iran. Libyakin yrittäisi osingolille, mutta mahtaisiko saada lupaa kuin pieneen siivuu.


      • juhjuu

        Miksi arabit tekisivät rauhan? Jos olisin arabijohtaja, en koskaan sopisi Israelin kanssa. Tämä on luonnollista: me olemme ottaneet heidän maansa. Tietysti, Jumala lupasi sen meille, mutta mitä väliä sillä on heidän kannaltaan? Meidän Jumalamme ei ole heidän, Me tulemme Israelista, se on totta, mutta kaksi tuhatta vuotta sitten, ja mitä se merkitsee heille? On ollut antisemitismiä, natsit, Hitler, Auschwitz, mutta onko se heidän vikansa? He näkevät vain yhden asian: Tulimme ja ryöstimme heidän maansa. Miksi he hyväksyisivät sen?

        david ben-gurion (דוד בן גוריון, syntyään david grün) oli israelin ensimmäinen pääministeri,
        puolan juutalainen terroristi...


    • NoNiinpäTietenkin

      Holokausti keksittiin vasta sen jälkeen, kun se olisi voitu estää.

      • jutkutuottaja

        Holokausti on Hollywoodin keksintö, miksipä sitä estämään?


    • Ei-uus-vaan-vanha-kunnon

      ...Nazi
      Minkäänlaista kaustia ei ollut - se n holohoax koko juttu. No, jollain rintamilla pojilla meni vähän överiksi, kun juutalaisterroristit räjäyttivät kokonaisia kaupunkeja asukkaineen ja saksalaissotilaineen - kai se piti kostaa niin että tuntuu. Mutta kyllä todellisen holokaustin järjestivät Winston ja ''Teurastaja'' Harris pommittamalla päreiksi saksalaisia kaupunkeja tappaen ainakin puoli miljoonaa siviiliä - joukossa juutalaisiakin. Se on sitä temokratian levittämistä se.

    • sfdg.dfh

      DAILY INTER MOUNTAIN : BUTTE. MONTANA, TUESDAY, APRIL 25, 1899.

      Europe Russia has 6,000,000 Jews , America
      350,000, Africa 500,000, Asia 250,000 and
      Australasia 20,000.

      So, altogether , there are 7,120,000 of this
      nation (jews).

      Siis 33 vuotta ennen Hitlerin valtaannousua Euroopassa sekä Venäjällä oli yhteensä vain 6 miljoonaa ns. juutalaista! (Käännynnäisiä khazari-/ashke-NAZI-juutalaisia, hunnien sukulaisia, vailla sukujuuria Palestiinaan. Kielenä heillä oli jiddis eli juutalaissaksa)

      Näistä Amerikkaan muutti 1900 luvun tienoilla n. 2,5 miljoonaa, joten Eurooppaan ja Venäjälle jäi siis vain 3,5 miljoonaa ns. juutalaista.

      https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Jews_in_the_United_States#Immigration_of_Central_and_Eastern_European_Jews
      -None of the early migratory movements assumed the significance and volume of that from Russia and neighboring countries. Between the last two decades of nineteenth-century, and the first quarter of the twentieth-century, there was a mass emigration of Jewish peoples from Eastern and Southern Europe.[44] During that period 2,800,000 Jewish Europeans immigrated to the United States, with 94% of them coming from Eastern Europe.


      .....jotka jäivät I maailmansodan jalkoihin, jonka jälkeen amerikkalaiset lehdet revittelevät 6 miljoonasta apua tarvitsevasta juutalaisesta Itä-Euroopassa.

      .....jotka jäävät II maailmasodan jalkoihin, jossa väitetään 6 miljoonan juutalaisen tuhotun varta vasten rakennetuissa tuhoamisleireissä.

      ...ja sodan jälkeen väitetään näitä perkeleitä olevan vielä hengissä vähintään 6 miljoonaa.

      Onko mun laskutaito tosiaan näin heikko, vai mikä tässä mättää, eihän noita pitäis olla II mailmansodan jälkeen ollut enää yhtään.

      Nyt joku gusettaa raakasti, American Jewish Yearbook valehtelee juutalaisten määrän vuonna 1933 Euroopassa 6 miljoonaa suuremmaksi, kun se todellisuudessa oli.

      Vuonna 1933 Venäjällä Euroopassa oli siis vain 3,5 (max. 6 miljoonaa) miljoonaa ns. juutalaista, joista vain noin 271 tuhatta jäi sodan jalkoihin, tämä luku täsmää myös Punaisen Ristin tilaston kanssa.

      https://socioecohistory.wordpress.com/2015/11/02/international-red-cross-report-confirms-the-myth-of-the-holocaust-six-million/

    • juu.jujuujuu

      ...voi juuuuuuuuuuuuuuuu

    • antivihervasemmisto

      Palstalta näkee syyn miksi mututieto on mennyt perille, aivan kuten natsien hallinnan aikana.
      Monet ajattelemaan kyvyttömät ovat omaksuneet aivan saman valheen kuin Saksassa tapahtui 30-luvulla.
      Suurin osa tuosta valheellisesta "tiedotuksesta" tulee kahdesta tuutista; natsimielisten tyhjäntoimittajien ja arabievaltioiden, joiden kärjessä on Egypti, propagandasta.
      Mikään ei ole muuttunut, sillä samanlaisia idiootteja löytyy kuten 30-luvulla.

      • fasistinenzionisti

        toimii kun natsi,
        listii gettoon naisia ja lapsia...


    • tosi.tarina

      Mistä tiedät että juutalainen valehtelee?

      Sen huulet liikkuu.

      • Pieni puutiais-aivo-tulehdus on taas liikekannalla, aiheuttaen hallusinaatioita.


      • asiallistakeskustelua
        fari.g kirjoitti:

        Pieni puutiais-aivo-tulehdus on taas liikekannalla, aiheuttaen hallusinaatioita.

        Miksi et kunnioita muiden keskustelijoiden mielipidettä?
        Jos olet eri mieltä voit esittää asiasi kohteliaasti? Minun mielestäni vaikka huulet ei niillä liikkuisikaan niin vähintään ajattelevat "mitähän valehtelisi seuraavaksi"


      • asiallistakeskustelua kirjoitti:

        Miksi et kunnioita muiden keskustelijoiden mielipidettä?
        Jos olet eri mieltä voit esittää asiasi kohteliaasti? Minun mielestäni vaikka huulet ei niillä liikkuisikaan niin vähintään ajattelevat "mitähän valehtelisi seuraavaksi"

        Pitäisikö minun kunnioittaa keskustelijaa, joka näkee liikkuvia huulia, lasten listimistä ja kertoo mielikuviaan siitä, mitä toiset ajattelevat?
        Voin ystävällisesti kehoittaa hoitoon menoa, koska kysymys on selvästikin hypokondriasta..... jos puuaivo, ei kun siis aivopuutiainen oli loukkaavaa.


      • juhjuu

        liikuvat huulet muistuttaa sinua,
        kun pilkkaat vääräuskoisia,

        naisten ja lasten listinistä kannatat,
        niin olet kirjoittanut,

        saat voimakkaita mielihyvän tunteita,
        kun ne ois voinu olla terroristeja...


    • Eurooppalaisten rotuoppien mukaan me olemme mongoleita, erityinen arktinen rotu muiden pohjoimaiden kanssa.

      Saamelaiset olivat lappalainen rotu, viheliäisiä eläimiä, hyvin rumia ja kitukasvuisia, primitiivinen ryhmä, valkokeltaisen kantarodun jäänteitä.
      Rotujen sekoittumista pitä välttää perusteluina rotujen äykkyys ja moraali.

      saamelaisia pidettiin jälkeenjääneinä, kehityskelvottomina, primitiivisinä, lapsenomaisina, vastuuttomina, arkoina.

      Homo monstrosus-muunnos. epäuotoiset, poikkeavat eurooppalaisen muodon olemuksesta.

      • juhjuu

        zionistit kertovat olevansa herra rotua,
        muut rodut, maanparannusainetta,

        30 luku tulee mieleen,
        fasistit on aina fasisteja...


      • juhjuu kirjoitti:

        zionistit kertovat olevansa herra rotua,
        muut rodut, maanparannusainetta,

        30 luku tulee mieleen,
        fasistit on aina fasisteja...

        Sinähän tuon kerrot, koska yrität lietsoa vihaa.

        En usko että mikään maa paranee vihanlietsojista. Yhtä ja samaa jankutusta joka väliin.


      • TS51
        juhjuu kirjoitti:

        zionistit kertovat olevansa herra rotua,
        muut rodut, maanparannusainetta,

        30 luku tulee mieleen,
        fasistit on aina fasisteja...

        Siionistit (matut kirjoittavat yleensä "zionistit") eivät ole rotu. Suomalaisista suurin osa on siionisteja, myös Suomen juuri valittu presidentti on siionisti. Suomessa ei-siionisteja ovat lähinnä pieni äänekäs joukko äärivasemmistolaisista ja suurin osa matuista.


      • mo.SS.ad

        Varttijuutalaisen Hitlerin ashke-NAZI.leiri muutti Palestiinaan, samat vartiat, sama meno.


    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1960
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1529
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      139
      1373
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1308
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1230
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      271
      1039
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      982
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      947
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      116
      933
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      48
      771
    Aihe