asuntovaunu poksi

matkalainen.

Tekisi mieli ostaa tuollainen pieni asuntovaunu kahden hengen matkailuun. Katselin malleja ja kahdessa versiossa N126NT ja N126NTL wc-tila näkyy selvästi pohjapiirroksessa, mutta mihin sijoittuu mallin N126N vessa, kun sellainen kuitenkin mainitaan olevan. Onko kellään tai tietääkö muuten minkälaisia ovat nämä vaunut?.

http://www.lom-tuote.eu/esitteet/poksi_n_nt_ntl_10.pdf

15

2785

  Vastaukset

  • Tervetuloa Lahden messuille! Ne vietetään 16-17-18.9 2011 Lahden messukeskuksella.
   Karavaanarimessuilla on niin Poksi kun Kabekin näytillä.

  • Poksi N126n mallissa ei ole lainkaan vessaa, eli siksi et sitä esitteessäkään
   näy. nt ja ntl mallit sen sijaan ovat varustettuja toilettitilalla, jossa on kasettiWC ja
   kääntyvä pesuallas.
   Annan mielelläni lisätietoja Pokseista puhelimesta: 020 7299705 / Lehtonen

   • Ok, ehkä palaan asiaan tuonnempana, ajatuksen asteella on vasta hanke. Mutta jos katsot tuota linkitettyä esitettä, niin siinä on ko. mallin kohdalla nro 4- wc, mutta tokikaan ei varusteluettelossa ole sitä mainittu, joten kai painovirhepaholainen tullut. Eli nuo vessamallit lähinnä ehkä tulisi kyseeseen.


  • Mä ostin Poksin vm. -06. Tutkailin ja testailin kun ei ohjekirjaa ollu mukana. Lopuksi yritin ottaa vararengasta irti. Se olikin ylivoimainen palikkatesti. Rengas on pohjasta kiinni jollain pultilla, johon ei tunnu pääsevän käsiksi mitenkään. Tai sitte ratkaisu on liian yksinkertanen. Onkos kokemuksia? Löytyisikö joltain Poksin käyttöohjekirja?

   • Poksin vararengas irtoaa ihan tavallisella kiintoavaimella. On muuten markkinoiden paras vaunu monessa mielessä.


  • Se irroitetaan pistosahalla päältä'päin. Mennään vaan sahaten pultin ympäri

  • Onko Poksissa Rumatikki vai keskuslämmitys?

   • Poksissa tavalliseti on Truman pistelämmitin, mutta myös löytyy Truman keskuslämmitimiä puhalluksella. Lämmittimistä riittää tehoja yli tarpeiden, koska sisätilavuus on pieni. Eli millä ilmalla tahansa tarkenee. Saadakseen tasaisen lämmön joka kolkkaan vaunussa, vaatii vähän korvausilman säätämistä, mutta sekin onnistuu.
    Pistelämmittimen etuna on vielä se ettei se tarvitse sähköä toimiessaan.


   • Kolmas Poksi menossa kirjoitti:

    Poksissa tavalliseti on Truman pistelämmitin, mutta myös löytyy Truman keskuslämmitimiä puhalluksella. Lämmittimistä riittää tehoja yli tarpeiden, koska sisätilavuus on pieni. Eli millä ilmalla tahansa tarkenee. Saadakseen tasaisen lämmön joka kolkkaan vaunussa, vaatii vähän korvausilman säätämistä, mutta sekin onnistuu.
    Pistelämmittimen etuna on vielä se ettei se tarvitse sähköä toimiessaan.

    Voiko siellä Boksissa tumputtaa ??


  • Kyllä boksin paripyörä rakennelma viittaa itälähtöisiin asetelmiin rakennuskulttuurissa. Aivan kuin meillä karavaanareilla on tapana alentaa paripyörälliset, alempaan kastiin.Pyörättömät loisija kärrit on sitten eriasia. Vaikka on hyvin usein mainittava isännän paremmin loisineen. Tunnen useitä juuri näitä pyörättömiä loisijaisäntiä. Sanoisin rumatikin olevan lähes tuntematon tekijä näissä loisija vaunuissa.

   Luulen paripyörämiesten haarrastusten viittailevan lähinnä muiden, kuin omien asioiden selvittelyyn.Siksi on erittäin harmillista näiden kyseisten harvalukuinen esiintyminen julkisilla alueilla. Onneksemme on todettava ettei näitä kyseisiä kapistuksia esiinny runsaslukuisesti luontoa saastuttamassa.

   Onhan kyseinen harrastus verrattavissa markkinatalouden esille tuomiin vinoutumiin. Nämä luontoa voimakkaasti saastuttavat kapistukset olisikin syytä valtiovallan toimesta lailla kieltää. Emmehän halua jättää lapsillemme saastunutta maapalloa, kuten nämä vastuuttomat paripyörämiehet tekevät.

   • Ei Fiatti Deltta-auton verstaalla saastuta luontoa.


   • Hyväauto kirjoitti:

    Ei Fiatti Deltta-auton verstaalla saastuta luontoa.

    ympäristöä saastuttaa pöpireino.


  • Meillä on myynnissä poksi N 126 NT / 280 Vuosi malli 2005 siisti ja kaikki kunnossa, sekä kysymäsi VC on kunnossa ja löytyy,ota yhteyttä email;timo.heino @live.fi tai puh 358500112335.Olemme lopettanut vaunuilemisen ikämme vuoksi.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   11941
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7524