mieheni toinen elämä avautui

never ever more

4vuotta avioliittoa kauniita sanoja ja lupauksia tulevasta. Kuitenkin jossain sisälläni oli epäilys ettei kaikki ole sitä miltä se näyttää ja......vaikka kuulin olevani hullu skitso sairas jne en jättänyt tietokonetta tutkimatta. Mies toitotti : sun pitää vain uskoa minuun. Vaan en uskonut tarpeeksi. Eilen sitten sain varmistuksen asiaan kun avun kanssa tutkimme poistetut tiedostot : Mies oli deletoinut koneelta 42 tiedostoa viikon aikana. Kuvia. Mese tiedostoja, eri emaileja lukematon määrä chattia jne jne. Hän oli jopa ajanut koneelle uuden selaimen jonka pystyi poistamaan tarvittaessa ja joka hävitti tiedot samalla. Nyt siis on ero edessä. Olen myös helpottunut koska tämä tuli nyt ilmi en enää tiennyt olenko todellakin hullu itse.Avustajani kertoi että olen tekemisissä miehen kanssa joka kuuluu ryhmään joka on oppinut peittämään jälkensä hyvin. Mies on ollut minun kanssani vain oleskeluluvan takia. Ostin sian säkissä jäljelle jää paljon velkaa ja pahamieli. Mutta minä selviän kyllä....kunhan saan miehen jotenkin ulos elämästäni. Ei never ever enää muslimia.

101

2758

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuulostaa pahalta

      Nyt olet turvassa, mutta musujätkä on pahempi kun miltä näyttää. Minkä takia musuäijät opettelee sellaisia atk-taitoja, joissa ajetaan koneelle selain,jonka pystyy poistamaan tarvittaessa ja joka hävittää tiedot samalla ? Miksi avustajasi
      kertoi miehen kuuluvan "ryhmään, joka on oppinut peittämään jälkensä hyvin"? Mihin ryhmään ? Terroristiryhmäänkö ? Onko tällaiselle sialle myönnetty Suomesta oleskelulupa ?Ttutkiihan suojelupoliisi jo tyypin taustoja ?

    • never ever more

      Musujätä olikin paljon viisaampi tietokoneen kanssa kuin mitä itse kertoi. Näppärästi on ylikirjoittanut muita tiedostoja ja salannut monia niin ettei niihin pääse vaikka henkilö joka minua auttoi tekee työkseen noita juttuja. Ei se mikään terroristi ole muutaku mua kohtaan. Oleskelulupa tässä on takana. Joko oikea oppinen vaimo haussa taustalla tai jo valmiina vaimo afrikassa. Ovelampia ja kylmempiä kuin never osasin edes unissani kuvitella. Ne on valmiita tekemään ihan mitä tahansa oleskeluluvan takia. Sialla on perhesiteen perusteella 5vuoden oleskelulupa. Vien nyt tietokoneeni veljelle hoitoon ennenku äijä tulee, ettei pääse tuhoamaan tiedostoja. Sitten marssin ulkomaalaispoliisille ja ilmotan että mua on kusetettu, jos tarvii todistaa näytän tietokoneelta. Se n ollu suomessa vuoden. Siivoojana on joten tuskin heruu oleskelulupaa sillä duunilla. Kotiin vaan opettelemaan uusia kikkoja miten kusettaa. Pikkusen riipii että menin tähän halpaan mutta toisaalta olen ylen helpottunut ja iloinen että tää selvis, en jääny yksin ku musu ottaaki oikeen vaimon, vaan laitan musun pihalle niine hyvineen saa mennä ei itketä tippaakaan. Löytäjä pitäköön.

      • paljon onnea !

        Olet selviytynyt hyvin. Tulet selvitymään vastedeskin, ja suuntakin on oikea:
        ulkomaalaispoliisi tai suojelupoliisi. Emme voi toisaalta tietää, mihin perustuu
        näiden tyyppejen viritetyt atk-taidot, kun ne eivät yleensä ottaen muutenkaan käy
        kouluja. Niin miksi juuri atk... Tuskin pelkästään salatakseen sen hetkiseltä
        naiseltaan vilkasta seuraelämäänsä...


    • never ever more

      Tämä oli poliisin sivulla. Siispä ei jää musu suomeen , ei ole perustetta. Teremenemäst!!!!
      Mua näköjään v...tuttaa kumminki:)) ja naurattaa samalla...olenhan hullu, sen olen kuullut niin monesti. On musua mahtanu naurattaa kun on syöttäny mulle kaikkee paskaa 4vuoden ajan....ja oksettaa kun on ollu pakko harrastaa seksiäkin....mua oksettaa se nyt...ja se parhaiten nauraa joka suomeen jää.

      Poliisi voi peruuttaa myöntämänsä luvat, jos hakija
      on muuttanut pysyvästi pois Suomesta
      on oleskellut yhtäjaksoisesti kaksi vuotta ulkomailla tai
      on lupaa hakiessaan antanut vääriä tietoja tai salannut sellaisen seikan, joka olisi saattanut estää oleskeluluvan myöntämisen

      Ennen kuin edellä mainittu kahden vuoden määräaika on kulunut, ulkomaalainen voi tehdä hakemuksen siitä, että oleskelulupaa ei peruuteta, jos oleskelu Suomen ulkopuolella on johtunut erityisestä tai poikkeuksellisesta syystä.

      Lisäksi lupa voidaan peruuttaa
      mikäli luvan perusteita ei enää ole ja luvan haltija on oleskellut Suomessa vasta lyhyen aikaa tai
      toisen Schengen-valtion pyynnöstä

      Oleskelulupa raukeaa, kun ulkomaalainen karkotetaan maasta taikka hän saa Suomen kansalaisuuden.

    • Musta tuntuu

      Moi,

      Ikävää että olet joutunut pettymään.

      Olen suomalainen mies ja naimisissa afrikkalaisen naisen kanssa. Oleskelulupalainsäädäntö on tullut vuosien aikana tutuksi. Arvelisin että miestäsi ei kovin helposti Suomesta pois saa. Kerroit että hänellä on nyt 5 vuoden oleskelulupa perhesiteen perusteella (eli naimisissa suomalaisen kanssa).

      Olettaisin asioiden menevän seuraavasti:
      Jos ja kun otat avioeron, niin kun ero astuu voimaan viranomaiset voivat mahdollisesti (kunhan joku ilmoittaa heille erosta) peruuttaa oleskeluluvan. Miehesi voi tuolloin jättää uuden oleskelulupahakemuksen, perusteena luonnollisesti perheside (mahdollinen uusi avioliitto, tai syntynyt lapsi), työpaikka tai opiskelu. Nuo kaksi viimeistä ovat aika tarkkaan säänneltyjä, joten lupa voi olla kiven takana - mahdollista se kuitenkin on.

      Uuden oleskeluluvan käsittelyn ajan ex-miehesi voi odottaa päätöksen käsittelyä Suomessa. Se onko hänellä työskentelyoikeus tuona aikana - en osaa sanoa. Mikäli päätös on hylkäävä, hän voi valittaa siitä hallintotuomioistuimiin - ja odottaa käsittelyä Suomessa. Tänä aikana hän voi etsia uutta kumppania tai uutta työpaikkaa ja jättää sitten uuden oleskelupahakemuksen mikäli tilanne muuttuu.

      Nämä arveluni perustuvat omaan tietämykseeni ja niissä voi olla asiavirheitä. Mutta uskallan arvoida että mikäli miehesi ei syyllisty vakaviin rikoksiin Suomessa, häntä on aika vaikea saada pois täältä.

      • kysyn vaan

        Olisiko vakava rikos jos vaikka olisi raiskannut vaimonsa, jolla perusteella vaimo hakee myös eroa ?

        Tuota raiskausta olisi vaikea näyttää toteen - mutta vaikea myös kumota väitettä. AP:han kertoo että "ja oksettaa kun on ollu pakko harrastaa seksiäkin".

        Jos vaikkapa AP tekee rikosilmoituksen toistuvasta seksiin pakottamisesta, olisiko se "vakava rikos"`?


      • 8+4
        kysyn vaan kirjoitti:

        Olisiko vakava rikos jos vaikka olisi raiskannut vaimonsa, jolla perusteella vaimo hakee myös eroa ?

        Tuota raiskausta olisi vaikea näyttää toteen - mutta vaikea myös kumota väitettä. AP:han kertoo että "ja oksettaa kun on ollu pakko harrastaa seksiäkin".

        Jos vaikkapa AP tekee rikosilmoituksen toistuvasta seksiin pakottamisesta, olisiko se "vakava rikos"`?

        Vaimoa on ruvennut jälkikäteen seksi oksettamaan kun miehen todelliset piirteet on tulleet ilmi.

        Enpä usko, että poliisilla on valtuuksia hirveästi tehdä asialle mitään kun on jälkikäteen ruvennut seksi kaduttamaan.


    • never ever more

      ooikeestaan ihan sama. kunhan on pois tästä asunnosta.

    • never ever more

      niin vai sallitaanko se islamin sääntöjen mukaisena tekona????? Koska naisen on annettava jos mies haluaa, halusi itse tai ei. Mies ilmotti etti kirjota eropapereita eikä muuta mihinkään. Totesi vain : muuta sinä kun tunnet suomen paremmin. Tulee meibi hankala keissi.Eron voi saada yksinkin mutta miten saan miehen ulos?

      • vaihda lukot !

        Todella vaarallinen heppu. Vaihda jo lukot ja sitten lähestymiskielto. Voit vielä korostaa sitä mainitsemalla sialle, että jos rikkoo lähestymiskieltoa millään tavalla, se vaikeuttaa kaikkia poliisiasioitaan jatkossa.


      • 76yuk

        Kumman nimissä kämppä on?


    • suomithai

      Minkä ihmeen takia täytyy aina lähteä kostamaan puolisolle, jos liitto ajautuu karille. Monikulttuurisissa liitoissa käytetään helposti oleskelulupaa ja omaa asuntoa lyömäaseena. Tuskin ulkomaalaisvirasto(tai kuka näistä asioista nyt päättääkin) on innokas kieltämään oleskelulupaa rehellisesti elantonsa ansaitsevalta siivoojalta. Lähtekää vain kumpikin kävelemään eri suuntiin ja ottakaa iisisti seuraavan kumppaninne kanssa.

      Minusta tuollaisesta sinisilmäisyydestä tulisi asettaa muutamaksi vuodeksi jäähylle, jonka aikana ei saisi solmia uutta avioliittoa. Jotenkin tuntuu että palstalla petetyksi tulleet suhtautuvat avioliittoon kevytkenkäisesti tyyliin: "Oltuani kolmesti naimisissa suomalaisen ja kerran thaimaalaisen kanssa, vasta ugandalainen puolisoni osaa kohdella minua oikein."

      • juupaeipäkä

        "Minkä ihmeen takia täytyy aina lähteä kostamaan puolisolle, jos liitto ajautuu karille. "

        Tässä tapauuksessa liiitto ei "ajautunut karille". Tässä tapauksessa tonen osapuoli oli systemaattisen valehtelun keinoin luikerrellut avioliittoon ja tämän avulla yrittänyt saada oleskeluluvan suomesta. Joten siis se oleskeluluvan lyömäaseena käyttämisesta. Karua faktaa, jota sinunkin on selvästi vaikea hyväksyä.

        Ja mitä rehellisesti ansaitsevan siivoojan sympatioimiseen tulee, niin hmm. No tuo ylempi tekstini taisikin kumota rehellisyydem tässä miehen irvikuvassa.

        Kosto tulee varmaankin suurimmaksi osaksi ihan vaan omasta kiukusta, mutta osaksi varmaan huolesta, ettei pääse kusettamaan muita..

        Maasta maahan ja maassa maan tavalla. Kun sen kaikki ymmärtäisivät.


      • Kannattaa kuitenkin
        juupaeipäkä kirjoitti:

        "Minkä ihmeen takia täytyy aina lähteä kostamaan puolisolle, jos liitto ajautuu karille. "

        Tässä tapauuksessa liiitto ei "ajautunut karille". Tässä tapauksessa tonen osapuoli oli systemaattisen valehtelun keinoin luikerrellut avioliittoon ja tämän avulla yrittänyt saada oleskeluluvan suomesta. Joten siis se oleskeluluvan lyömäaseena käyttämisesta. Karua faktaa, jota sinunkin on selvästi vaikea hyväksyä.

        Ja mitä rehellisesti ansaitsevan siivoojan sympatioimiseen tulee, niin hmm. No tuo ylempi tekstini taisikin kumota rehellisyydem tässä miehen irvikuvassa.

        Kosto tulee varmaankin suurimmaksi osaksi ihan vaan omasta kiukusta, mutta osaksi varmaan huolesta, ettei pääse kusettamaan muita..

        Maasta maahan ja maassa maan tavalla. Kun sen kaikki ymmärtäisivät.

        pitää mielessä, että tässä olemme kuulleet vain toisen osapuolen kertomuksen. Voi olla, että jos mies kertoisi oman tarinasa, niin se olisikin aivan toisenlainen. Sen jälkeen on vain ja ainoastaan kuulijan vastuulla, kumpaa haluaa uskoa. Totuus on kuitenkin harvoin musta-valkoinen, ja se löytyy yleensä jostakin tarinoiden välimaastosta.


      • juupaeipäjuu
        Kannattaa kuitenkin kirjoitti:

        pitää mielessä, että tässä olemme kuulleet vain toisen osapuolen kertomuksen. Voi olla, että jos mies kertoisi oman tarinasa, niin se olisikin aivan toisenlainen. Sen jälkeen on vain ja ainoastaan kuulijan vastuulla, kumpaa haluaa uskoa. Totuus on kuitenkin harvoin musta-valkoinen, ja se löytyy yleensä jostakin tarinoiden välimaastosta.

        Niin no täällä me tulemme kuulemaan vaan toisen osapuolen kertoman, on aivan idioottimaista alkaa nettipalstalla jossittelemaan mitä toinen kertoisi. Sitä kun emme tule koskaan tietämään, joten jos nyt pitäydyttäisi niissä faktoissa mitä meille tässä keskustelussa annetaan?


    • Ei tajuu

      Ostit miehen säkissä? Jäi velkaa? Olisi kiva, jos tarkentaisit.

      Kerroit, että koneelta oli poistettu asioita. Mitä pahaa siinä on? Vai selvivikö niistä huijaus?

      Jos näin on, niin eikä avioliitto pitäisi mitätöidä?

    • never ever more

      naimisiin liian nopeesti, omaa hölmöyttö luonnollisesti. Mutta maailman taitavin pyörittäjä sai minut uskomaan että on rehellisin aikein. Velkaa tietty koska noin 3vuotta matkustin mieheni kotimaahan koska halusin olla hänen kanssaan. Hotellit jne , tietty siihen pitkät lomat. Asianajaja kun ei oleskelulupaa herunutkaan. Miksi mies pitää salassa eri selainta koneessa ja poistaa sen kun tulen kotiin. Deletoi kaiken mitä oli tehnyt. Istui 5pvän aikana 14tuntia chatissa, on fb profiili jossa vain minun sukulaisia, miksi, koska on toinen profiili salassa. On email johon jalosti antoi salasanan mutta salassa on toinen msn ja email. On lukuisia skype nimiä. Miksi se on tarpeellista???? On mullakin kaikkia foorumeita, esim tämä. Mutta en pidä niitä salassa ja deletoi ja aja uusia ohjelmia koneelle pitääkseni asioita salassa. Ja miksi minä en saa pitää yhteyttä hänen sukuunsa enää kun herra sai oleskeluluvan??????Minusta tämä ei täytä ihan normi liiton kriteerejä. Ja tiedoksi etten ole kostamassa, minulle on sama mihin häipyy kunhan häipyy, asunto on minun nimissäni. Onneksi.

      • hieno juttu !

        Olet vapaa uusiin haasteisiin. Ja varotuksena muillekin naisille:
        olette niin kauan muslimimiehen sydänkäpysiä, kun se paska odottelee oleskelulupaansa. Tätä voitte ihan vapaasti testata sanomalla, että seukataan vaan ,mutta asutaan eri asunnoissa ja katsotaan pari vuotta, miten tämä kehittyy.
        Silloin se karvas totuus tulee kyllä vastaan.
        Tolle suomitaille sanoisin, ettei näitä suhteita voi edes verrata seksin avulla
        Suomeen tuleviin kouluja käymättömiin ja kielitaidottomiin aasialaisämmiin.
        Ne on monella tvavalla riippuvaisia sen äijän rahoista. Sen takia niitä niin paljon
        ajautuukin thaihieromalaitoksiin. Vaikka on ne sen tienestin muutenkin jo huomanneet, oli aviossa tai ei.


      • r323232r

        "asunto on minun nimissäni. Onneksi. "

        No hyvä niin. Siinä tapauksessahan sinä kyllä saat hyypiön ulostettua, itkulla tai ilman.


      • siirappi65

        olen törmännyt samaan ilmiöön, miesystävälläni on lukuisia mese ja s-postiosoitteita, ja joltakin badoo treffisivustoilta, löytyi monella eri nimimerkillä hakusessa ilmoituksia, kone pyysi katsomaan kuka ystävistä on siellä ja syötin miesystäväni hotmailiosoitteen siihen, niin olipa hänellä monia eri nimiä. ja samaa tekee, historiat pyyhkii koneelta ym. aivan samaa kuin sinulla, olen tosi pahoillani puolestasi.


      • eienääikinä
        siirappi65 kirjoitti:

        olen törmännyt samaan ilmiöön, miesystävälläni on lukuisia mese ja s-postiosoitteita, ja joltakin badoo treffisivustoilta, löytyi monella eri nimimerkillä hakusessa ilmoituksia, kone pyysi katsomaan kuka ystävistä on siellä ja syötin miesystäväni hotmailiosoitteen siihen, niin olipa hänellä monia eri nimiä. ja samaa tekee, historiat pyyhkii koneelta ym. aivan samaa kuin sinulla, olen tosi pahoillani puolestasi.

        eroon vaan ja äkkiä tollasista miehistä myöhemmin se voi olla mahdotonta! itsekin pyrin eroon kun vaan pääsisi!!

        Juuri tälläkin viikolla mies tuli taas vaihteeksi vastaan ja yritti häiritä mutta ei kehdannut juosta perässä kun molemmilla oli onneksi kaverit mukana.. Yli 3 kuukautta välttelin miestä kunnes nyt sitten tuli vastaan. Ja jälkeenpäin mies oli heti valehdellut kaikille että se olen minä joka soittelee hänelle, muuten vaan olen jo yli vuoden yrittänyt päästä hänestä eroon enkä puhu tai vastaa hänelle ikinä, mikään ei auta tai ehkä aika?

        Lohduton tilanne joka suututtaa päivä ja kuukausi toisensa jälkeen.


    • arabi muslim m..

      entä semmonen muslimi mies sitte jolla on kans työpaikka/opiskelu.?.ja ei ole ehottanutkaan naimisiin menoa vaikkei ole vielä pysyvää oleskelulupaa.kannattaako sellaistakaan ottaa vakavasti.itse olen selväksi tehnyt ja sanonutkin sen suoraan,että jotkut miehet ovat tehneet näin suomalais naisille,että naimisiin mennään jotta saadaan pysyvä oleskelulupa.ja kaveri on myöntänyt itsekin tuon asian..eli suoralta ja rehdiltä kaverilta vaikuttaa.toki ei kaikki ulkomaiset mieehtkään sellaisia ole,että omaa etuansa vain etsivät,mutta on kyllä myös näitäkin jotka sitä tekevät tai on tehneet luulen,että ne törkeät hyväksi käyttäjät on jo rantaununu tänne suomeen pysyväksi asukiksi luvan kera,koska nykyhetkeä kun katsoo niin laki on tiukentunu sillee et ei tänne ihan helposti saa jäädä.toiminta on erillainen kuin ennen.nykyisin siis on tiukempaa ennen oli hieman toisin.

      • PITKÄ seukka-aika

        Olkoon vaikka miten upea paketti tahansa, se on naista alistava muslimi, kannattaa pitää pitkä seurusteluaika ja mielellään omissa luukuissa tai sinun nimelläsi olevassa, jos on pakko.
        Voihan sille selittää, että on aikaisemmin ollut epäonnea suhteissa, että olet nyt varovainen. Kyllä se läpi menee.


      • Älä yleistä
        PITKÄ seukka-aika kirjoitti:

        Olkoon vaikka miten upea paketti tahansa, se on naista alistava muslimi, kannattaa pitää pitkä seurusteluaika ja mielellään omissa luukuissa tai sinun nimelläsi olevassa, jos on pakko.
        Voihan sille selittää, että on aikaisemmin ollut epäonnea suhteissa, että olet nyt varovainen. Kyllä se läpi menee.

        "kyseessä on naista alistava muslimi"

        Vaikka joissakin maissa lakikin sallii järkyttävää kohtelua naisille, se ei tee muslimimiehestä pahaa missään maassa. Minun muslimimiehelleni äitiä suurempaa päällikköä ei löydy. Siskojen hyvinvointi tarkistetaan päivittäin. Joskus jopa riitelee niiden miesten kanssa, kun eivät hoida naisiaan tarpeeksi hyvin. Tekee ruokaa, siivoaa, käy töissä meidän arjessamme.

        Tätä palstaa lukiessaan tekee mieli tehdä jotain yleistyksiä suomalaisista miehistä. En sitä tee, koska kaikki ovat omanlaisiaan.


      • mikäs sinä olet ?
        Älä yleistä kirjoitti:

        "kyseessä on naista alistava muslimi"

        Vaikka joissakin maissa lakikin sallii järkyttävää kohtelua naisille, se ei tee muslimimiehestä pahaa missään maassa. Minun muslimimiehelleni äitiä suurempaa päällikköä ei löydy. Siskojen hyvinvointi tarkistetaan päivittäin. Joskus jopa riitelee niiden miesten kanssa, kun eivät hoida naisiaan tarpeeksi hyvin. Tekee ruokaa, siivoaa, käy töissä meidän arjessamme.

        Tätä palstaa lukiessaan tekee mieli tehdä jotain yleistyksiä suomalaisista miehistä. En sitä tee, koska kaikki ovat omanlaisiaan.

        Kun äiti on päällikkö ja siskot huolehditaan päivittäin, entäs SINUN huomioimisesi ? Entä kun saatte lapsia ? Onko äiti edelleen bosse ja siskot
        rakkaita tätejä ja vaimo vain "sukuun naitu" ???


      • Hyvässä......
        mikäs sinä olet ? kirjoitti:

        Kun äiti on päällikkö ja siskot huolehditaan päivittäin, entäs SINUN huomioimisesi ? Entä kun saatte lapsia ? Onko äiti edelleen bosse ja siskot
        rakkaita tätejä ja vaimo vain "sukuun naitu" ???

        Siihen aiheeseen en halunnut mennä, koska se herättää kateutta täällä ja jaoudutaan taas off topic.


      • seksi ei riitä
        Hyvässä...... kirjoitti:

        Siihen aiheeseen en halunnut mennä, koska se herättää kateutta täällä ja jaoudutaan taas off topic.

        Suhteen täytyy sisältää myös kunnioitusta, arvostusta, ystävyyttä ja rakkautta.
        Seksillä pelitetään hyvin lyhyt aika.


      • 75563365
        Älä yleistä kirjoitti:

        "kyseessä on naista alistava muslimi"

        Vaikka joissakin maissa lakikin sallii järkyttävää kohtelua naisille, se ei tee muslimimiehestä pahaa missään maassa. Minun muslimimiehelleni äitiä suurempaa päällikköä ei löydy. Siskojen hyvinvointi tarkistetaan päivittäin. Joskus jopa riitelee niiden miesten kanssa, kun eivät hoida naisiaan tarpeeksi hyvin. Tekee ruokaa, siivoaa, käy töissä meidän arjessamme.

        Tätä palstaa lukiessaan tekee mieli tehdä jotain yleistyksiä suomalaisista miehistä. En sitä tee, koska kaikki ovat omanlaisiaan.

        "Tätä palstaa lukiessaan tekee mieli tehdä jotain yleistyksiä suomalaisista miehistä. En sitä tee, koska kaikki ovat omanlaisiaan. "

        Pojot sulle. Tällä palstalla on ihan liikaa provoilijoita ja provosoitujia. Aikuiset ihmiset taantuvat hiekkalaatikkoikäisiksi. Joten pidetään hermo kylmänä ja asialinja.


      • siirappi65

        juju voi olla siinä,että et kelpaa hänelle vaimoksi, jos et ole syntyjään muslimi, kelpaat tyttöystäväksi, se on pahempi asia, jos et kelpaa vaimoksi, rikkoo heidän kulttuuriaan enemmän. Kysypä mitä sitten, kun hakee uutta lupaa ja jos tulee kielteinen? Ainahan on poikkeuksia ja liittoja mitkä kestävät ja se on hieno asia ja onnea heille paljon, kun olette saaneet kulttuurit sopimaan yhteen,siinä on miehellä suuri osuus.tietenkin myös naisellakin mutta mies kohtaa suvun asenteet sitten ja saa ne järjestymään, jos rakkaus on aitoa.


    • never ever more

      niin oli minunkin musuni rehti ja kunnollinen, paheksui kovasti hyväksikäyttäjä miehiä ja oli niin kovin ymmärtäväinen. Kannattaa ehdottaa että tekisitte jonkun hankinnan joka sitoo yhteen ja pakottaisi miehen sitoutumaan kymmeniksi vuosiksi. Jos mies ei ole ymmärtävinään netistä mitään niin seuraa pitääkö se paikkansa, minun musuni kun ei tiennyt mitään netistä mutta kun totuus aukeni niin ilmi tuli että on todella pätevä tietokoneen kanssa. Löysin esim että yhteinen fb profiili oli peitetty niin että linkki johti ihan toiselle sivulle ja kaikki yhteiset kuvamme oli laitettu peittoon, vain minä ja minun sukulaiseni näkivät ne. Hän piilotti ID tunnuksia ja profiileja emailiin kakkuresepteihin jne. Kannattaa myös miettiä jos ei miehellä ole ketään kontakteja mesessä, tai vaan pari, tai ei juuri ketään fb:ssä ja väittää ettei se ole suosittua kotimaassa...se on vale...silloin on toinen profiili joka on naisen silmiltä piilossa. Eurooppalainen nainen on portti ulos, sen takia voi tehdä mitä vaan. Nyt mieheni ei puhu...syykin selvisi. Muslimi saa valehdella niin kauan kun ei jää kiinni, jos jää kiinni niin ei saa puhua. Siksi mieheni usein halusi kirjoittaa puhumisen sijasta. Huomenna menen poliisille ja kerron koko tarinan. Olen toivottavasti hyödyksi muille naisille, annan mielelläni neuvoja ja ohjeita.

      • Yksilökohtaista

        Tässäkin ketjussa pannaan miljoonat muslimit aika tiukkaan nippuun. Tuokin, että miehesi halusi kirjoittaa puhumisen sijaan ei ole mikään muslimipiirre ainakaan kaikilla. Todennäköisesti han haluaa kirjoittaa, niin pysyy tolkussa valheistaan. Minun miesystäväni taas haluaa soittaa, jos meillä on jotain epäselvyyksiä, kun minä taas haluaisin kirjoittaa, niin voi vähän harkita sanojaan.

        Onhan se kiva, että varoitat muita, mutta kyllä kaikille naisille pitäisi olla selvää, ettei mieheen, muslimiinkaan tarvitse rahaa sijoittaa.


      • miten saa piiloon?

        no mun ystäväni(muslimi mies) ei ole kieltänyt etteikö osaa käyttää nettiä. ja fb osoitteetkin kun vaihdettiin niin kertoi jo jonkin aikaa ennen sitä,että hänellä on paljon naisiakin ystävissä.no joo okei ei siinä mitään ku ei vielä sillo seurusteltu tai aateltu mitää vakavaa kuin vain ystävyyttä.nyt olemme kuitenkin ystävissä facebookissa,mutta kappas minä en näe hänen ystäviään..siis sitä ystävä listaa sieltä. liekö tarkoituksella multa sen piilottanut vai onkohan se sitten myös muilta ystäviltä tää lista piilossa? jaa a..tämmöstä minulta..


      • Not stupid anymore

        Itselläni oli samanlainen tapaus tyyppi kuvitteli olevansa SOMETHING ELSE aina oli sellanen pieni kutina ettei kaikki ollu kohdallaan tyyppi oli hyvin itsekeskeinen ja siitä tuli usein riitoja.

        Tyyppi osti 400€ lentolipun Algeriaan että pääsee "sukulaisia" katsomaan samaan aikaan mun tietämättä tyyppi oli kirjotellut sellaselle typylle Tunisiassa jolla oli sama sukunimi ja uskoin tietty kun se sano että se oli hänen serkkunsa.

        Joka ikinen päivä tapeltiin ja loppu tuli siihen kun se löi se oli viimeinen pisara alkoi siinä samassa pyytelee anteeksi itki ja karjuin että tässä ei enään mitkään anteeks pyynnöt auta ja heitin jätkän rytkyt rappukäytävään.

        Sillä oli aina se tyyli että miltä ulospäin näyttää asiat niin on aivan ok sekin pisti miettimään että miksi se ei koskaan katsonut suoraan silmiin aina sillä oli jotain salattavaa (sellanen fiilis tuli)

        Eron jälkeen kun se pommitti e-maileilla että kuin hän rakastaa ja on ikävä sanoin vain selvästi OHI ON ja muutaman valitun sanan sekä suomeksi että enkuksi että varmaan tajusi.

        Ukko osti itselleen yhden päivän aikana yli 300€ edestä rytkyjä mitä se mulle osti NOTHING! Mentiin ruokakauppaan se sano ettei hänelllä ole paljoa rahaa että ei voida ostaa paljoa ruokaa joten pintaliitoa parhaimmasta päästä tollanen käytös.

        Itse olen hyvin käytännöllinen immeinen ja ajattelen muitakin kuin itseäni ex-ukko ei osannut koskaan ymmärtää miksi huolehdin laskuista niiden eräpäivään mennessä jne.

        Paljon lupauksia kuulin mutta ne oli täyttä P****A suoraan sanottuna näin bonus lakselmasta että joku oli käyttänyt hotelli laskuun 1000€ olin et TÄH??? ajattelin et ööh onko mulla jokin aikainen dementia menossa että en muista hotelliiin menoa ja et 1000€!!

        Sit ne öiset "kamun" luo menot kun kaveri pyysi muuttamaan siis sun kamu pyysi sua muuttamaan klo 22 illalla ja homma kesti 3 asti?? Siitä tuli hirveä tappelu kun en uskonut häntä how can i?? Kirjoitus oli seinällä alko muurit murtumaan en enään hyväksynyt hänen puheitaan.

        Seuraava oli et just sovittiin että yöksi tullaan himaan ( olin hänen äitinsä en vaimonsa) meni 10 min siitä kun just sovittiin niin se keksi että pitää käydä kamun luona joka asu 2 korttelia meistä kun se oli MUKA kipeä.

        Sisällä kiehu soitin kamuille et no niin yritetty on mut ei tule mitään EN JAKSA TÄTÄ BULLSHIT ANYMORE puhelin oli 12 aikaa yöllä pois päältä heräsin 4 aikaa aamuyöstä jätkä ei vieläkään ollu himassa.


        Jätkä tuli 11 aikaa päivällä himaan ja sitten kiehu en vaan jaksanu kuunnella yhtäkään valhetta enään hän ei halunut jutella kun oli pääkipeä kuulemma just just samaa niin kuin aina ennenkin.

        Minä en itse juo en polta en käy klubeilla en vetele yöllä kamujen kanssa bilettämässä tai muuta se oli vaan sellanen juttu että normaali ihminen ei P****A jaksa kovin kauan kuunnella.

        So that was it hra läksi opiskelemaan ja puhelimessa sanoi että hyvää elämää sullekkin niin kun aina ennekin ja päätin että kissa hiiri leikki loppu tähän seuraavana aamuna menin iloisena hakee avioeroa.

        Blokkasin tyypin kokonaan mun mesestä Facebookista sähköpostit blokkasin eron jälkeen ja tein hyvin selväksi että meille ei ole enään mitään asiaa ja ennen kun se läksi niin me pidettiin vara-avainta komerossa kun ajoin tyypin ulos niin meinas jätkä nappaa avaimen mukaansa.

        ONNEKSI käväsin komerossa ennen kun se läksipyysin avaimen takas ei meinanu antaa sanoin et jos et anna sovinolla niin sit kyttien kera mut avaimen mä otan sulta PISTE.


      • uskoa voi,mitä halua
        miten saa piiloon? kirjoitti:

        no mun ystäväni(muslimi mies) ei ole kieltänyt etteikö osaa käyttää nettiä. ja fb osoitteetkin kun vaihdettiin niin kertoi jo jonkin aikaa ennen sitä,että hänellä on paljon naisiakin ystävissä.no joo okei ei siinä mitään ku ei vielä sillo seurusteltu tai aateltu mitää vakavaa kuin vain ystävyyttä.nyt olemme kuitenkin ystävissä facebookissa,mutta kappas minä en näe hänen ystäviään..siis sitä ystävä listaa sieltä. liekö tarkoituksella multa sen piilottanut vai onkohan se sitten myös muilta ystäviltä tää lista piilossa? jaa a..tämmöstä minulta..

        kyllä se vaan on niin,itsekin saman kokenut.


      • eienääikinä
        uskoa voi,mitä halua kirjoitti:

        kyllä se vaan on niin,itsekin saman kokenut.

        "siis sitä ystävä listaa sieltä. liekö tarkoituksella multa sen piilottanut vai onkohan se sitten myös muilta ystäviltä tää lista piilossa? jaa a..tämmöstä minulta.. "

        fb:ssä voi säätää profiilista kaverien kohdalta niin ettei tietty henkilö näe kaverilistaa tai niin ettei kukaan näe, minulla on kokemusta että usein musumiehet säätää sen niin joko siksi ettei haluta että iskuyrityksen kohteena oleva nainen saisi tietää toisista naisista (tai mahdollisesta vaimosta yms) tai että muuten vaan pitää salailla ja ei luota, jos mies ei vaikuta rehdiltä heti alussa ja jää tämmöisistä pienistäkin valheista/keplotteluista kii niin usein se jatkuu aina samanlailla..


      • Avioero vireillä

        Valitettavasti, aivan sama pätee päiväntasaajan naisiin. Afrikkalainen vaimoni työskenteli "siivoojana", ja teki yökeikkoja kun "toimistot ovat kiinni". Joskus hän oli koko yön "vahaamassa" toimistoiden lattioita. Tosiasiassa hän kävi deiteillä milloin kenenkin miesten kanssa. Stockmann Exclusive asiakkuus siivoojan palkalla, 3 puhelinta joista 2 oli aina kotona kiinni ja sängyn alla tai muualla piilossa. Eri sähköpostiosoitteita, paljon "ystäviä". Siinä muutamia johtolankoja joilla voitte alkaa miettiä oman ihanan vaimonne tai miehenne uskollisuutta. Riitelimme asiasta, ja sosiaalivirasto määräsi minut muuttamaan pois asunnosta. Vaimo elää asunnossani ja sosiaalivirasto maksaa hänelle kaiken, taulu tv:t ja autot on, 3 puhelinta edelleen, viinaksia kaapit täynnä ja saunallinen kiva kämppä... kaikki on "sika miehen" syytä. Voittaja on aina köyhä ja syrjitty maahanmuuttaja ressukka. Toivotan onnea kaikille näiden tulokkaiden kanssa kamppaileville.


    • eienääikinä

      hei osaisiko joku neuvoa miten saa maasta pois oleskeluluvattoman valehtelevan kurdin? ilmoitanko maahanmuuttovirastoon uudelleen vai mitä voisin tehdä? mies myös aina häiritsee jos satutaan liikkumaan samoilla seuduilla valitettavasti asutaankin lähellä, puhelinhäirintä on ainakin hetkeksi loppunut..
      Mies asuikin/asuu alaikäisen tytön kanssa mutta kun on kirjoilla muualla niin asiaa ei muka kai voi todistaa.. Mies yritti kahden vuoden ajan huijata minua, en suostunut tapaamisiin pariin kuukauteen mutta mies jäi roikkumaan ja vakuutti haluavansa vakavan suhteen ja että pitää vain minusta vaikka ilmeisesti joka hetki pyöritteli useampaakin naista. Hetkeen en mitään huomannut sitten sain tietää että valehteli kaiken itsestään, myös rehellisenä pitämäni miehen lähipiiri valehteli miehen puolesta mm. miehen veli ja entinen tyttöystävä valehtelivat että miehellä on oleskelulupa. Olin nähnyt hakemuksen mutten ollut yhtään varma että mies lupaa saisi, en suostunut nopeaan naimisiin menoon tms. Sitten kaikki vakuuttivat miehen saaneen luvan ja mies siinä välissä kävikin kotimaassaan niin uskoin! kunnes selvitin eräällä feikkinimellä häneltä itseltään ettei hän ollutkaan saanut lupaa... Nyt mies edelleen pyörii ympäriinsä seuraavaa uhria etsien ja aina hän kai jonkun löytää, en toivo kenellekään hänenlaistaan miestä..


      "silloin on toinen profiili joka on naisen silmiltä piilossa. Eurooppalainen nainen on portti ulos, sen takia voi tehdä mitä vaan."

      Tuo on niin totta, saman miehen lähipiiriin kuului parikymppinen mies joka seurusteli viisikymppisen naisen kanssa oleskelulupatoiveiden tähden..

      • 554ttrge

        Mä en kyllä voi ymmärtää tommosia "miehiä". Mitä tollanen liero näkee, kun se kattoo peiliin? Miten se saa unta? Ei helvetti. Pitää vaan toivoa, että ennen pitkää metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan ja oikeus toteutuu. Voimia sulle.


      • oewithal

        Minunkin avokin ystävä meni naimisiin "vanhan" naisen kanssa, josta ei välittänyt, oleskeluluvan toivossa. En tiedä naisen ikää. Itsekin olen vanhempi kuin mieheni, mutta en mitenkään rutkasti. Onkohan kurdisi minunkin avokin kavereita...Mutta papereistaan hän ei ole koskaan valehdellut. Olen lukenut kaikki maahanmuuttoviraston, ulkomaalaispoliisin ja terveydenhuollon paperit hänestä hänen luvallaan ja hänen nähtensä.


      • ::::::::::::::::::::
        oewithal kirjoitti:

        Minunkin avokin ystävä meni naimisiin "vanhan" naisen kanssa, josta ei välittänyt, oleskeluluvan toivossa. En tiedä naisen ikää. Itsekin olen vanhempi kuin mieheni, mutta en mitenkään rutkasti. Onkohan kurdisi minunkin avokin kavereita...Mutta papereistaan hän ei ole koskaan valehdellut. Olen lukenut kaikki maahanmuuttoviraston, ulkomaalaispoliisin ja terveydenhuollon paperit hänestä hänen luvallaan ja hänen nähtensä.

        En tahdo pahoittaa mieltäsi, mutta kaikki se mitä siellä maahanmuuttoviranomaisten, sosiaalihuollon ja poliisin papereissa lukee, ei välttämättä ole totta.
        Jos pakolaisena suomeen tulevat saapuvat maahan ilman ainoaakaan dokumenttia henkilöllisyydestään, niin suomen viranomaisilla on vain se mitä itse ovat kertoneet. Sormenjälkirekisteristä löytyy tieto, jos on oleskellut toisessa euroopan maassa, mutta sielläkääån ei ole tietoa millä nimellä henkilö on tunnettu kotimaassaan.
        Itse olen elellyt kurdin kanssa usean vuoden ajan ja olen nähnyt hänen passinsa, muita henkilöllisyyspapereita ja koulutodistuksia hänen kotimaastaan.


    • auttaiskojärki

      Oliskohan jossain joku autio saari minne vois lähettää kaikki petturimiehet, myös suomalaiset?

      Nyt kannattaisi selvittää onko kaveri kotimaassaan naimisissa. Muutoin haaskaat vain itsesi ja poliisien aikaa. suomen laissa ei ole sellaista kohtaa, joka kieltää pettämisen. jos avioero olisi haettu ennen pysyvää oleskelulupaa, lupaa ei olisi myönnetty. nyt on myöhäistä itkeä. shit happend jne.

      nyt myöskin liioittelet menetyksiäsi. ihan kuin oma matkustelusi puolison kotimaahan olisi ollut joku uhraus...hohhhoijaa. itseään saa syyttää jos matkusteluun ja mieheen laittaa rahansa.

      kuulostat muutenkin melko hölmöläiseltä, kun niputat ihmiset uskonnon perusteella. järkeä voi myös käyttää ihmissuhteissa. good luck

      • auttaiskojärki

        niin vielä avioliittolaista...

        jos olette menneet naimisiin islamilaisittain, hänellä on mahdollisuus ottaa monta vaimoa, mutta ei suomessa.

        jos taas olette menneet naimisiin maistraatissa ja hänellä on vaimo myös kotimaassaan, se on luultavammin rikos myös hänen kotimaassaan.

        se, että on muslimi ei tarkoita sitä, että voisi siviilivihkimisellä ottaa monta vaimoa.

        ota yhteys miehen kotimaan oikeustaloon.


    • olen yksiavioinen

      se on aivan varma se. Moniavioiset juoskoon baareissa ja menköön ihan jatkoille asti sänkyyn jos huvittaa.

    • never ever more

      tota joo..tietty omaa hölmöyttö kenenkäs muunkaan. En syytäkkään ketään en edes itseäni. En tehnyt väärin missään asiassa muille kuin itselleni. Enkä marise , en edes itkeä pirauttanut asian tiimoilta. Kyrsii tietty, rahaa menee ja tulee turha stä on surra. En vaan tajua miten joku voi loputtomasti kusettaa. En myöskään niputa ihmisiä uskonnon tai poliittisen näkemyksen takia, joka ryhmässä on kusipäitä. Tämä kyseinen tapaus vaan sattui käyttämään uskontoaan verukkeena milloin mihinkin, säännöt toki vaihtelivat mielen mukaan. Ei vihitty suomessa eikä ole pysyvää lupaa vaan perhesiteen perusteella oleva lupa. Eikä se ole pointti jääkö ukko suomeen vai mihin meneekin...ISS:)) . Ja muuten moniavioisuus ei kuitenkaan ole monessakaan maassa enää tavallista....eroaminen sen sijaan on ...nimittäin siitä eurooppalaisesta vaimosta eroaminen:))

      • minäkinkö?

        Never ever more, tarinassas on yhtymäkohtia jokin aika sitten tapaamaani niksumieheen, olis kiva vaihtaa privaviestejä, pistä viestiä osoitteeseen [email protected].


    • lukotvaihtoon

      suomessa avioeroja oli ennen 80-lukua vain murto-osa siitä mitä on nyt. 50% avioliitoista päättyy eroon tänä päivänä. tämä kehitys on melko yleinen monessa euroopan maassa sekä yhdysvalloissa.

      ennenvanhaan (ja edelleen köyhissä maissa) mies meni naimisiin, koska halusi jatkaa sukua ja turvata vanhuuden, että lapset pitävät huolta.nainen taas meni naimisiin turvatakseen talouden itselleen ja tuleville lapsille. oma status yhteiskunnassa myös nousi naimisiinmenon myötä.

      naimisiin siis mentiin taloudellisista syistä. jos miehesi tulee köyhästä maasta, hän luultavammin meni myös kanssasi naimisiin taloudellisista syistä. tämä ei tietenkään pois sulje sitä että miehesi ei sinua rakasta. hän on ajatellut asiaa järkevästi, kun sinä olet leijunut jossain haavemaailmassa.

      ehkä mies on ajatellut asiaa jopa niin pitkälle, että tiennyt liittonne hajoavan jokatapauksessa ja siksi pitänyt muita naisia varalla.

      eli mitä opimme tästä. vaaleanpunaiset lasit kannattaa ottaa pois ennen naimisiinmenoa ja katsoa liittoa myös ihan taloudellisesti.

      nyt vaan kamat ulos ja lukot vaihtoon. maistraattiin ja huoltoyhtiöön ilmoitat että mies ei enää asu asunnossa. avioero vireille ja sitten lähdet joksikin viikoksi kaverille tai reissuun. siellä voi mies sitten soitella ovikelloa rauhassa.

      rahoja et saa takaisin ja tuskinpa miestä häädetään, jos rikosta ei ole tehnyt. parasta mitä itsellesi voit nyt tehdä, niin unohtaa koko paskiaisen ja jatkaa elämää.

    • neveragain30

      Harmi homma :( Itse myös aikoinaan seurustelin ulkomaalaisen miehen kanssa. Olin rakastunut, mutta koin karvaan pettymyksen, kun miehen tunteet minua kohtaan eivät olleet aidot ja tyypillä oli monta muuta kierroksessa. Tavoitteena oli varmaankin löytää se "varmin elättäjä" - mene ja tiedä.

      Olen kuitenkin onnellinen, että nyt olen yksin turvallisesti ilman valehtelua ja pettämistä. En voisi ikinä enää seurustella ulkomaalaisen kanssa. En kestäisi epävarmuuden tunnetta, joka varmasti seuraisi minua koko suhteen ajan. Helmiä varmasti on, mutta en halua etsiä niitä sikojen joukosta.

      Turvaudun tuttuun ja turvalliseen suomalaiseen mieheen.

      • nomore

        Ikävä tapaus ja varmasti sapettaa ja kostonhimo päällä jne. Mutta laajassa perspektiivissä ei kauheasti liity maahanmuuttajuuteen. Olen ehtinyt syvään keski-ikään, nuoruuteni vietin ulkomailla ja toinen puolikas elämää - Suomessa. Kaikkialla sama pas.ajuttu: miehet valehtelevat, petkuttavat, keplottelevat ja kaikessa menevät siitä, missä aita on matalin! Ei tarvi olla muslimi, riittää hyvin suomipoikakin, mikä tuli omalla kohdalla varsin selväksi niiden 8 vuoden jälkeen, mitä olen ollut manipuloivan valehtelevan pintaliitäjä-narsistikusipään vieteltävänä. Lupauksia sateli ja syvällisiä tunnustuksia ja kauniita sanoja, eikä mikään koskaan toteutunut tai vastannut totuutta. Umpirakastuneena sitä vaan ei tahdo nähdä, että toinen vain käyttää hyväksi ja luikertelee kaikista vastuista ja moraalisista sitoumuksista pois. Tässä kun on vielä sellainen yksilökeskeinen kulttuuri (lue itsekeskeinen). Sinä et sentään menettänyt kuin rahat ja huonon kumppanin, itse tyhmyyttäni menetin tylsän, mutta toimivan avioliiton maanmieheni kanssa josta juoksin tuon niinsanotun "rakkauden" perään, ja lapseni - ehjän perheen. Onneksi ei tarvinnut koskaan olla taloudellisesti riippuvainen kenestäkään ja nyt kaiken jälkeen yksin on parempi olla. Miehiin en kyllä osaa enää suhtautua kuin hyvin negatiivisesti.


      • 325235
        nomore kirjoitti:

        Ikävä tapaus ja varmasti sapettaa ja kostonhimo päällä jne. Mutta laajassa perspektiivissä ei kauheasti liity maahanmuuttajuuteen. Olen ehtinyt syvään keski-ikään, nuoruuteni vietin ulkomailla ja toinen puolikas elämää - Suomessa. Kaikkialla sama pas.ajuttu: miehet valehtelevat, petkuttavat, keplottelevat ja kaikessa menevät siitä, missä aita on matalin! Ei tarvi olla muslimi, riittää hyvin suomipoikakin, mikä tuli omalla kohdalla varsin selväksi niiden 8 vuoden jälkeen, mitä olen ollut manipuloivan valehtelevan pintaliitäjä-narsistikusipään vieteltävänä. Lupauksia sateli ja syvällisiä tunnustuksia ja kauniita sanoja, eikä mikään koskaan toteutunut tai vastannut totuutta. Umpirakastuneena sitä vaan ei tahdo nähdä, että toinen vain käyttää hyväksi ja luikertelee kaikista vastuista ja moraalisista sitoumuksista pois. Tässä kun on vielä sellainen yksilökeskeinen kulttuuri (lue itsekeskeinen). Sinä et sentään menettänyt kuin rahat ja huonon kumppanin, itse tyhmyyttäni menetin tylsän, mutta toimivan avioliiton maanmieheni kanssa josta juoksin tuon niinsanotun "rakkauden" perään, ja lapseni - ehjän perheen. Onneksi ei tarvinnut koskaan olla taloudellisesti riippuvainen kenestäkään ja nyt kaiken jälkeen yksin on parempi olla. Miehiin en kyllä osaa enää suhtautua kuin hyvin negatiivisesti.

        "Miehiin en kyllä osaa enää suhtautua kuin hyvin negatiivisesti. "

        Niin no, jos sinua ajattelisi esimerkkinä tyypillisestä naisesta, niin täytyy sanoa, että omalla toiminnallasi olet edesauttamassa samanlaista yleisnegatiivista suhtautumista naisiin . Yritäpä muistaa myös se.


      • r9oeur0oeirfer
        325235 kirjoitti:

        "Miehiin en kyllä osaa enää suhtautua kuin hyvin negatiivisesti. "

        Niin no, jos sinua ajattelisi esimerkkinä tyypillisestä naisesta, niin täytyy sanoa, että omalla toiminnallasi olet edesauttamassa samanlaista yleisnegatiivista suhtautumista naisiin . Yritäpä muistaa myös se.

        mulla mies ystävä valehdellut viranomaisille todellisen ikänsä,mutta minulle on sanonut oikean ikänsä..on siis vanhempi.eli joo niihin papaereihinkaan ei aina ole luottamista ei kai se auta kuin vain katsoa toinen ihminen tarkoin ja ei luottaa heti ja toivottavasti sattuu sellainen mies kohdalle joka itse haluaa kertoa rehelleisesti taustoistaan ikänsä myös


      • rfoktorkotr
        r9oeur0oeirfer kirjoitti:

        mulla mies ystävä valehdellut viranomaisille todellisen ikänsä,mutta minulle on sanonut oikean ikänsä..on siis vanhempi.eli joo niihin papaereihinkaan ei aina ole luottamista ei kai se auta kuin vain katsoa toinen ihminen tarkoin ja ei luottaa heti ja toivottavasti sattuu sellainen mies kohdalle joka itse haluaa kertoa rehelleisesti taustoistaan ikänsä myös

        ps. jatkoa vielä edelliseen..epävarmalta tääkin tilanne tuntuu ja liikaa silti sala myhkäisyyttä selvyyttä ei kuitenkaan saa joihinkin tärkeisiin kysymyksiin joten olen heivannut koko ukkelin käpälän mäkeen en halua olla missään tekemisissä,mutta kanssa sisaret olkaa tarkkoja oikeesti ne tyhjät sanat ja lupaukset ei vaadi mitään taitoa eikä maksa mitään!


    • manujaaa..

      miekii jätin miehen ku oli hää nii petollinen hyi nuo miehet millassii on kamalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    • 55+19=??

      minun mies oli 55 mut mie luulin et se ol 19.eikö hassua oho

    • silviisssii

      Miun mies ol omien sanojen mukaa 34v, mut sit ku myö mentiin maistraattii vihille, niin ulkoovella sanoi jotta onkiin 24v.Ikäeroo tulikii sit 11 v, mut mentii vihille maistraatis, ja sitte erottii 2 viikko vihkimisen jälkee. Äijä vei mut maistraatin jälkeen pummilla veneajelulle, ja sitte se häippäs jonkun eukon kämpille. Sinne se muuten jäikin muutamaksi vuodeksi, mut nyt on kuulemma ukko pistetty kiertoon.

    • ex-lehmä

      Et ole ainoa, noita uskottavia kusettajia riittää. Minun miehelläni oli useampia profiileja myös, hän harrasti niillä nettipokeria naisten kanssa chattailun lisäksi.
      heitin miehen pellolle useamman kerran ja aina vannoi ikuista rakkautta tunkiessaan takaisin kotiin. Tein eron jälkeen ilmoituksen maahanmuuttoviranomaisille että heittäisivät mokoman ketkun pihalle. Eivät voi tehdä mitään, monivuotinen salainen tyttöystävä saa kohta lapsen ja työpaikka ja asunto hankittu. Olin vain portti eu-maahan. Naimisiin eivät ainakaan pääse koska olemme miehen kotimaassa vielä naimisissa, siitä erosta saavat maksaa saman summan kuin minulla meni miehen maahan toimitamiseen ja elättämiseen.
      Et voi tehdä asian hyväksi muuta kuin minäkin, yrittää vain unohtaa viimeiset paskat 4 vuotta.

      • sinisilmänen

        Tää kaikki on ihan järkyttävää luettavaa,miten tällänen voi ylipäätänsä olla mahdollista?mihin tää maailma on menossa?Voi meitä Suomalaisia naisia miten helposti ollaan käytettävissä,mistä lie johtuu?lapsuuden kasvatuksesta tai huonosta itse tunnosta tai rakkauden puutteesta??Eikö mihinkään,kenenkään ei voi enään luottaa,missä on rehellisyys?voi helvetin helvetti!


    • never ever more

      hei...niin se on. Huomaan että erittäin ovelasti on junaillut kaiken ettei mistään saa kiinni että olisi tehnyt jotain väärää. Pitäis olla yhtä kylmä ja ovela ja esittää kaiken olevan kunnossa ja iskeä sitten kun on valtit kourassa.

    • Sadbutrue

      "Tein eron jälkeen ilmoituksen maahanmuuttoviranomaisille että heittäisivät mokoman ketkun pihalle."

      Sama juttu paitsi että me emme olleet edes naimisissa, en ymmärrä miksi häiriköivät ja piinaavat miehet on niin hankala saada maasta pois? todisteita on varmaan muillakin paljon mutta mikään ei tunnu auttavan, yritin turvautua poliisiin mutta poliisi oli sitä mieltä että miksi yhä välitän kun mies häiriköi kaikin tavoin, siinä tuli jo itku.. mies kavereineen häiritsee jatkuvasti, viimeisenä vaihtoehtona joudun välttelemään tiettyjä paikkoja heidän takia, useilla miehen kavereilla on tyttöystävät mutta silti häiritsevät heille vieraita naisia. Mies maasta pois vai lähdenkö itse maasta pois..

      • ex-lehmä

        Älä vain väistä ja anna periksi, itsekin harkitsin maastamuuttoa ahdingossani.
        Jos teet rikosilmoituksen poliisille niin se menee sitten käräjille. se kestää aikaa ja vaivaa ja saat ehkä uhkailuja sitä ennen. Helpompaa on ehkä hakea lähestymiskieltoa, siihenkin tarvitsee selittää jonkinlaiset perustelut., Lähestymiskiellon voit täyttää ja tulostaa netistä ja kiikuttaa lähimmälle poliisiasemalle allekirjoitettuna. Itse lähetin tekemäni virallisen mallin ensin exälleni ja sanoin että vien sen poliisilaitokselle jollei jätä minua rauhaan. Rauhoitti kummasti.
        Toiseksi noi musut on sitä mieltä että omistavat sinut vielä pitkään eron jälkeenkin. En tiedä mistä se johtuu, heidän kulttuuristaan ehkä.
        Itse olen ollut hyvin hämmentynyt erikoisesta käytöksestä enkä ole osannut toimia kuten normaalisti tekisin. jos joku kohtelisi läheistäni samoin kuin minua hyökkäisin kimppuun kuin raivohullu bullterrieri ja vaatisin lopettamaan, mutta itseäni en ole osannut suojella jostain syystä.
        Ehkä meidän musujen vaimojen ja tyttöystävien pitäisi nousta vastarintaan ja perustaa jonkinlainen tukiryhmä, koska kaikkien kokemukset ovat niin kaavaltaan samanlaisia eivätkä ulkopuoliset pysty auttamaan, varsinkaan viranomaiset.


      • miettikääs
        ex-lehmä kirjoitti:

        Älä vain väistä ja anna periksi, itsekin harkitsin maastamuuttoa ahdingossani.
        Jos teet rikosilmoituksen poliisille niin se menee sitten käräjille. se kestää aikaa ja vaivaa ja saat ehkä uhkailuja sitä ennen. Helpompaa on ehkä hakea lähestymiskieltoa, siihenkin tarvitsee selittää jonkinlaiset perustelut., Lähestymiskiellon voit täyttää ja tulostaa netistä ja kiikuttaa lähimmälle poliisiasemalle allekirjoitettuna. Itse lähetin tekemäni virallisen mallin ensin exälleni ja sanoin että vien sen poliisilaitokselle jollei jätä minua rauhaan. Rauhoitti kummasti.
        Toiseksi noi musut on sitä mieltä että omistavat sinut vielä pitkään eron jälkeenkin. En tiedä mistä se johtuu, heidän kulttuuristaan ehkä.
        Itse olen ollut hyvin hämmentynyt erikoisesta käytöksestä enkä ole osannut toimia kuten normaalisti tekisin. jos joku kohtelisi läheistäni samoin kuin minua hyökkäisin kimppuun kuin raivohullu bullterrieri ja vaatisin lopettamaan, mutta itseäni en ole osannut suojella jostain syystä.
        Ehkä meidän musujen vaimojen ja tyttöystävien pitäisi nousta vastarintaan ja perustaa jonkinlainen tukiryhmä, koska kaikkien kokemukset ovat niin kaavaltaan samanlaisia eivätkä ulkopuoliset pysty auttamaan, varsinkaan viranomaiset.

        Eikä järkevänpää olis pysytellä erossa musumiehistä ja käyttämään järkeä ,niin ei tarvitsesi perustaa tukiryhmiä näiden huijareitten takia.


    • kyselen

      Musujen naisten tukiryhmä? Olisiko tukiryhmän tarkoitus tukea:
      -kestämään huonossa suhteessa
      -erota huonosta suhteesta
      -välttää uutta musu-suhdetta
      -oppia elämään menneisyytensä kanssa

      • ex-lehmä

        tukiryhmän tarkoitus olisi päästä hallitusti eroon mususta, se kun ei ole samanlainen operaatio kuin suomalaisilla miehillä.
        Itselläni ero on kestänyt jo yli vuoden. Parhaimmillaan mies soitellut useita kertoja päivässä, seissyt oven takana pimpotellen jatkuvasti, kiipeilyt parvekkeelta sisään, mustasukkainen vahtiminen.
        Ottamani eron syinä on ollut jatkuva päivittäinen haukkuminen, mm. idiootti, vanha lehmä jne, raiskaaminen jos ei saa seksiä, perhejäsenteni haukkuminen ja mitätöinti, koirani hakkaaminen ja kuristaminen, taloudellinen hyväksikäyttö, voisin jatkaa listaa vaikka miten pitkälle.
        Ongelmana on se etteivät musut osaa lopettaa sanomisella eivätkä viranomaiset tee mitään. Naiset ovat täysin aseettomia näissä tilanteissa. Ja nuo musut löytävät aina uuden uhrin, he eivät lopeta koska saavat tehdä mitä huvittaa kun ovat tänne päässeet. Suomalainen nainen pääsee eroon kusipäisestä suomalaisesta miehestä melko helposti mutta mususta ei, se voi olla vuosien urakka.

        Suomalaiset miehet puolestaan pelkäävät heitä tai naureskelevat naisten tyhmyydelle. Kaikki musut eivät ole pahoja, mutta ne jotka ovat tekevät naisen elämästä helvettiä ja minulla on tuntuma että meitä on jo melko paljon.
        On helppoa vähätellä ongelmia siellä ruudun takana, jos ei ole itse ikinä kokenut mitään vastaavaa perhehelvettiä.


    • Sadbuttrue..

      "Toiseksi noi musut on sitä mieltä että omistavat sinut vielä pitkään eron jälkeenkin. En tiedä mistä se johtuu, heidän kulttuuristaan ehkä.
      Itse olen ollut hyvin hämmentynyt erikoisesta käytöksestä "

      samaa mieltä! olen kyllä ollut useaan otteeseen yhteydessä poliisiin mutta ilmeisesti poliiseilla on muita kiireitä tai eivät välitä kun emme asuneet yhdessä eikä mies ole ollut väkivaltainen paitsi mitä nyt ollut jotain kädestä kiskomisesta ja sellaista, enkä oikeen tiedä koskeeko häntä Suomen lait kerta ei ole oleskelulupaakaan.. Puhelinhäiriköintiä on kanssa ihan jatkuvasti, tänäänkin. Yritän saada numeron vaihdetuksi, vaikka mielestäni se on edelleen väärin että minä joudun maksamaan uuden liittymän sen takia että toinen häiritsee mutta pakko se on, varmaan jo kaikilla exäni kavereilla, sukulaisilla ja puolitutuilla on numeroni mutta soitelkoon niin paljon kun tykkää kohta se ei enää toimi. Toivon että mies jättäisi rauhaan edes ajan kanssa jos ei reagoi mihinkään ja katkaisee välit kaikkiin kavereihin ja puolituttuihinkin jotka tuntee exän? on se kumma miksi tietyt miehet ottavat aina tietyn naisen uhrikseen ja sitten piinaavat kaikin konstein! mikä siinä on niin vaikeaa unohtaa, elää ja antaa toisten elää.. Olen kyllä kuullut että joissain kulttuurissa nainen ei tosiaan voi erota miehestä, mutta eivät he voi täällä elää niin kuin kotimaissaan ja miksi piinata jos on vain seurustellut.. Mies tyrkyttää jatkuvalla syötöllä omia kavereitaankin minulle mutta kumminkin kokee että olen vain hänen omaisuuttaan, tekee sen siis vain siksi että saisi syytellä minua, mutta minä en lähde mihinkään juttuun mukaan enkä enää koskaan tutustu hänen maalaisiin miehiin. En malta odottaa kun tämä lapsellinen yhden miehen show loppuu.

      • ex-lehmä

        noiden musujen päämäärä on kansalaisuuden saaminen, siksi käyttäytyminen on häiriintynyttä piinaamista ja henkistä painostamista.
        Kännykkänumeron vaihto on hyvä aloitus. Itse päätin pitää omani ja enää ei soittele kuin pari kertaa viikossa. erosta siis yli vuosi aikaa.
        uutta parisuhdetta en ole uskaltanut vielä edes harkita, Exä tuli hulluksi jos edes juttelin toisen miehen kanssa ketä ei tuntenut. Ja tosiaan katkaise välit myös exäsi yhteisiin ystäviin, koska kaikki musut ovat kovia juoruilemaan.


      • 2132321

        "enkä oikeen tiedä koskeeko häntä Suomen lait kerta ei ole oleskelulupaakaan."

        Kyllä koskevat.


    • sadbuttrue..

      "Itse päätin pitää omani ja enää ei soittele kuin pari kertaa viikossa. erosta siis yli vuosi aikaa. "

      Minunkin ero tapahtui vuosi sitten mutta yhä vaan mies jaksaa häiritä.. en tiedä mikä tämän miehen päämääränä oli, naimisiin menoa hän ei ehdottanut, mutta oli ja on vieläkin oleskelulupaa vailla. Luultavasti sinunkin kannattaisi vaihtaa numero vai aikooko nuo miehet muuten soitella aina vaan? jos kuvittelevat että se on merkki kiinnostumisesta, jos ei vaihda numeroa? ei niistä tiedä

      "uutta parisuhdetta en ole uskaltanut vielä edes harkita, Exä tuli hulluksi jos edes juttelin toisen miehen kanssa ketä ei tuntenut. "

      Se ei ole exäsi asia soita heti poliisille jos käy uhkailemaan, saat ihan vapaasti tavata ketä huvittaa ja tutustua rauhassa. Itse en uskalla enää tapailla tietyn maalaisia miehiä, exän kaverit ovat kyllä kovasti tyrkyllä ja juuri siksi että saisivat uutta juoruilun aihetta tms. sisältöä elämään.. Ihmettelen vaan kauan se voi viedä aikaa että unohtaa toisen tai että edes älyäisi jättää rauhaan, olen vältellyt miestä emmekä ole kasvokkain törmänneet missään ulkona nyt yli kahteen kuukauteen, silti hän jaksaa aina häiritä.

    • ex-lehmä

      exä on jo käynyt juttelemassa poliisien kanssa, naureskelee vaan niille. Viranomaisista ei ole todellakaan mitään hyötyä. Normaalista suomalaisesta narsistisesta psykopaatista pääsee eroon kyllä alle vuodessa, mutta noista musuista ei. Onneksi yhteydenotot harvenevat kun uusi saalis on tarttunut haaviin. Numeroa en viitsi vaihtaa kun on ollut vuosia käytössä ollut työnumero.

      Me naiset olemme ilmeisesti heille vain kuin karjalaumaa jota pitää paimentaa ja kovistella huonosta käytöksestä. On vain hämmentävää kun kohdellaan niin ala-arvoisesti ilman rangaistusta, oikeat työkalut puolustautumiseen puuttuvat minulta ainakin koska fyysisesti olen heikompi ja viranomaiset eivät auta.

      • Been there...

        Oma ex-ukkoni antoi ymmärtää että MEITÄ ei tarvitse kunnioittaa jos emme kuulu tiettyyn uskonto kastiin eli jos emme käänny muslimeiksi niin meitä ei tarvii kunnioittaa tai kuunnella.

        Halusi kakaroita ajattelin että vielä mukuluitako tälläseen suhteeseen jossa kaikki muutenkin on päin ahteria ei luottamusta ei kunnioitusta joka päivä tapellaan USKONNOSTA ,RAHASTA, VALEHTELUSTA jne joten ei kiitos.

        Loppua kohden se painostamalla painosti että kääntyisin muslimiksi sanoin että mikäs sinä siihen olet puuttumaan jos Jumala on minut luonnut tälläseksi :-D meni turpakinni aikas äkkiä lol

        En kääntynyt enkä todellakaan käänny kun en muutenkaan kuulu mihinkään uskontokuntaan tai kastiin niin miksi sitten muslimiksi haluisin? En osaa itse löytää siitä uskonnosta yhtään mitään hyvää ja koska se arabi kulttuuri on sidoksissa koraaniin niin ei vaan löydy mitään hyvää sieltäkään naisten kannalta ikävä kyllä.


    • taitaa olla provo

      Suomalaista ja ulkomaalaista Suomessa koskevat samat lait. Jos toinen ihminen uhkaa henkeäsi, voit tehdä ilmoituksen poliisille ja hakea lähestymiskieltoa. ihan sama onko Suomalainen tai ulkomaalainen.

      Asiaan puututaan kun kyseessä on siis TODELLINEN uhka. Se että toinen soittelee kännykkään tai käy soittelemassa ovikelloa, ei vielä tarkoita että henkeäsi uhataan. Se että sinua kohdellaan ala-arvoisesti ei ole kiellettyä laissa. Ihmetyttää vain miksi annat sen tapahtua? Väkivaltaan ja hengen uhkaamiseen viranomaiset puuttuvat.

      Useissa liittymissä puheluihin saa eston.

    • ex-lehmä

      poliisi vaatii näyttöä, jota on vaikea täyttää toteen kun on sana sanaa vastaan. Poliisi sanoi itse minulle niin kun kävin tekemässä ilmoituksen.
      Minua on henkisesti alistettu, uhattu tappaa, kuristettu, raiskattu ja riepoteltu suhteemme ajan, mutta käräjille en aio lähteä.
      Viranomaiset puuttuvat asiaan vasta kun naisella on näkyviä ruhjeita useamman kerran. Näitä ei siis enää tapahdu, joten olen antanut asian olla ja nuolen itse omat haavani.
      Liittymääni en ole saanut estoa päälle vain yhdelle numerolle, pidän puhelintani äänettömänä ja öisin pois päältä.

    • apua ongelmiin

      Yksi ruhje riittää ja siitä lääkärin todistus. Todiste uhkauksesta voi olla jonkun lähiomaisen todistus keskustelustanne tai äänitys. Nykyisisssä puhelimissa on äänitys toiminto.

      Perheväkivalta on valitettavan yleistä suomessa ja tukiryhmiä löytyy. Turvakoti voi myös auttaa, jos tunnet olosi uhatuksi.

      http://www.paakaupunginturvakoti.fi/
      https://www.turvakoti.net/site/

    • sadbuttrue..

      "exä on jo käynyt juttelemassa poliisien kanssa, naureskelee vaan niille."

      joo sama täällä, exä naureskelee vaan kaikille ja ottaa kaikki asiat vitsinä vaikka olen tehnyt exästäni ja hänen kavereistaan jo useita ilmoituksia kun kaiken lisäksi ilmeisesti levittävät/käyttävät myös huumeita. Olen aiemminkin (mutta vain tapaillut tarkoittaen 1-2 treffit) musumiehiä ja useat on jääneet roikkumaan, ei kukaan kumminkaan näin pahasti kun tämä yksi yleensä riittää pari viikkoa niin luovuttavat..

      "poliisi vaatii näyttöä, jota on vaikea täyttää toteen kun on sana sanaa vastaan. Poliisi sanoi itse minulle niin kun kävin tekemässä ilmoituksen."

      Sama täällä näyttöä on vaikea kerätä, mitä jos säästät kaikki puhelut ja viestit ja näytät ne sitten poliisille siinä olisi todiste? tai yritä äänittää miehen puhe seuraavan kerran? suosittelen kyllä tekemään asialle jotain! kuulostaa tosi hirveältä, ikävää että tilanne on päässyt noin pahaksi, omalla kohdalla ollut vain henkistä väkivaltaa ja kädestä repimistä tms..

      "Liittymääni en ole saanut estoa päälle vain yhdelle numerolle, pidän puhelintani äänettömänä ja öisin pois päältä. "

      Ota yhteyttä operaattoriin ja kysy sitä kautta saisitko eston tietylle numerolle?
      se kyllä maksaa jonkin verran mutta siten et joutuisi vaihtamaan numeroa, vaikka se onkin väärin että pahasti loukattu ihminen joutuu maksamaan että saisi olla rauhassa ei varmaan muu auta.. Jos mies käy ovellasi niin muuta tai lähde vaikka matkalle, saat muuta ajateltavaa ja pääset pois miehen vainoamisen alta..

    • kksakkkskkkkskks

      Mikä teitä musujen naisia yhdistää? Olette helposti vietävissä eikä teillä ole tervettä itsetuntoa jäljellä!
      Vaihtakaa hyvät ihmiset liittymää, ei se niin kummoista ole. Vaihtakaa lukot asuntoon. Vaihtakaa reitit joita kuljette ja vältelkää niitä yhteisiä musu-kavereita. Jos on pakko puhua, niin älkää hyvät ihmiset puhuko muusta kun säästä tai hinnoista tms. neutraalista. Älkää kyselkö kenenkään kuulumisia, ja jos alkavat niitä selittää, niin keksikää joku kiire kokoukseen etc. Kyllä ne siitä vähitellen tajuaa ettette halua olla tekemisissä.
      Musu-ukko löytää kyllä uuden, ja luultavasti sillä on jo. Piinaaminen voi olla jonkinasteista pakkomiellettä kontrolloida, ja joskus on hyvä keskustella neutraalisti mutta kylmään sävyyn. Kyllä se ukko vähitellen asettuu.
      Suututtaa ei kuitenkaan ketään kannata, koska siitä ei hyvää seuraa.
      Paras konsti minkä minä keksin, oli aina pyytää rahaa musulta kun se soitti tai olin tarvitsevinani remontti apua etc. Kyllä ne lähtee aika nopeasti kun työstä vihjaisee.

    • ex-lehmä

      Ensinnäkin työnumero on pakko pitää, sen saa numerotiedustelusta joten turha vaihtaa. Remonttiapuun tulee aina kun tarvitsen.
      todistajia ei ole, muutama todistaja pelkää henkensä edestä ja on katkaissut välinsä minuun tyystin koska heitäkin on uhkailtu.
      mies tulee välillä yöllä pimpottamaan ovikelloa, jolloin koira saa kauhean raivarin - pakko päästää sisään naapurirauhan takia. ulko-ovet ovat siis muutoin lukossa eikä lukkoja ole tarvi vaihtaa.(kiipeää tuuletusparvekkeen kautta käytävään)
      ja niitä toisia naisia on ollut koko ajan, sekin on tiedossa kun kakkonen sai lapsen juuri.

      Olen irtisanonut ystävyyssuhteeni kaikkiin musujen naisiin ja heidän miehiinsä myös. joten oletettavissa on että ensi vuonna olisin viimeistään kuivilla tai sitten vankilassa taottuani pesäpallomailalla musun päähän suomalaista 'tervettä itsetuntoa'.

      • 432432

        "Remonttiapuun tulee aina kun tarvitsen."

        Siis hetkinen: haluat häirikkömiehestä eroon, mutta pyydät sitä auttamaan remontissa? Ymmärsinkö oikein? Jokin tässä nyt ei oikein stemmaa.


    • gylli

      Häirikkö miehiltä remonttiavun pyytäminen kuulostaa hyvältä idealta. Soittelisit miehelle yötä päivää ja pyytäisi apua ja rahaa. Exmiehen sukulaisille kertoisit, että olet saanut " kauhean sukupuolitaudin" tai olet raskaana ja isäksi ehdokkaita on monta miestä.
      Ex mokumies häpeäisi silmät päästänsä ja jättäisi sinut rauhaan.
      Voisit myös kertoa kääntyneesi Jehovan todistajaksi ... ja tehtäväsi on pelastaa exmies sukulaisineen samaan uskoon. Ainakin itse käyttäisin mielikuvitusta ja pitäisin hauskaa häirikön kustannuksella.

    • sadbuttrue..

      Suosittelen että vähintäänkin muuttaisit pois, ei tuo miehen käytös ole yhtään normaalia! Osta prepaid ja käytä välillä eri numeroa, ainakin mies tajuaa ettet sitten ole aina tavoitettavissa.
      Oletko ottanut migriin yhteyttä? oletko kertonut miehen käytöksestä myös miehen sukulaisille?

      "Mikä teitä musujen naisia yhdistää? Olette helposti vietävissä eikä teillä ole tervettä itsetuntoa jäljellä! Vaihtakaa hyvät ihmiset liittymää, ei se niin kummoista ole. Vaihtakaa lukot asuntoon. Vaihtakaa reitit joita kuljette ja vältelkää niitä yhteisiä musu-kavereita. Jos on pakko puhua, niin älkää hyvät ihmiset puhuko muusta kun säästä tai hinnoista tms. neutraalista."

      Osittain samaa mieltä, osittain eri. Itse ainakin olen vahva nainen enkä siedä minkäänlaista kontrollointia tai ahdistelua! numeron/liittymän olen vaihtamassa se ei vaan tapahdu hetkessä koska se maksaa (olen edelleen sitä mieltä ettei häirinnän uhrin kuuluisi maksaa siitä että saisi olla rauhassa) ja toinen asia on se kun liittymä ei ole omalla nimelläni se hieman hankaloittaa vaihtamista.. Reittejä joilla kuljen en voi vaihtaa, joudun käymään sekä työasioihin että muuhun liittyvissä asioissa paikassa jossa mies liikkuu päivittäin.. Toki olen yrittänyt olla liikkumatta samoihin aikoihin samoissa paikoissa enkä mene samoihin paikkoihin samaan aikaan etenkään yksin tai alkaa heti ahdistaa, monessa paikassa kumminkin liikkuu vartijoita yms. niin ihan hyvin voi huutaa vaikka vartijan apuun.

      Jos tälle linjalle lähdetään että naisen pitäisi häiritsijän takia vaihtaa reitit, asunto, työ tai mitä kaikkea niin eihän se ole oikein, kyllä maassa pitää oppia elämään maan tavoilla, elää ja antaa toisten elää.

    • lKSCFHJSLÖ

      Musumiehestä pääsee kyllä eroon jos haluaa. Usein vaan taitaa olla niin, että musu on jo traumatisoinut naisen niin, ettei tämä enää uskalla/ osaa suojella itseään.
      Mielikuvitus vaan käyttöön kun musua häädetään. Tosiaankin alkakaa pyytämään rahaa ja kaikenlaisia palveluksia. Soittakaa jatkuvasti ja häiritkää keskellä yötä, koska olisi sitä ja tätä tehtävää. Lisäksi voitte alkaa käyttäytyä "oudosti", jolloin musu lähtee lipettiin alta aikayksikön.
      Kyllä musukin ymmärtää milloin ei enää hyödy teistä, ja osaa itse paeta paikalta.
      Liikkuminen samoilla paikoilla voi olla kiusallista kun saattaa törmätä, mutta asennetta peliin. Ei siitä kannata masentua, mutta itse kyllä vaihtaisin kuökureitit ja ystävät.

    • eijaksa...

      "Musumiehestä pääsee kyllä eroon jos haluaa. Usein vaan taitaa olla niin, että musu on jo traumatisoinut naisen niin, ettei tämä enää uskalla/ osaa suojella itseään. Mielikuvitus vaan käyttöön kun musua häädetään. Tosiaankin alkakaa pyytämään rahaa ja kaikenlaisia palveluksia. Soittakaa jatkuvasti ja häiritkää keskellä yötä, koska olisi sitä ja tätä tehtävää. Lisäksi voitte alkaa käyttäytyä "oudosti", jolloin musu lähtee lipettiin alta aikayksikön."

      Ei pidä paikkaansa, itse en ainakaan ole missään tekemisissä exäni kanssa mutta hän aina lähettää kavereitaan yrittämään iskeä minua että saisi jälleen uutta draamaa aikaan.. eli jos ei muuten hyödy niin yrittää hyötyä noin että saisi lisää puhuttavaa selän takana, ei se onnistu mutta aina hän yrittää vaan.. Olen yrittänyt jo kaikkea, huutaminen tai vastaamattomuus eli mykkänä oleminenkaan ei tehoa, oikeastaan kaikki mitä teen on kuin ilmaa vaan, sillä tämä exä kyllä keksii aina uudet keinot häiritä ja jos ei itse löydä minua ja pääse juttusille niin lähettää minulle vieraita kavereitaan.. hän tietää ettei voi hyötyä minusta nyt niin että saisi oleskeluluvan mutta ehkä hän kuvittelee että hänen kaverinsa voisivat hyötyä vaikka ei se niin mene mutta tuo on piinaamista, sen olen nyt oppinut ettei ilmeisesti sitkeimmistä häiriköistä pääse koskaan eroon voi olisinpa tiennyt sen heti vuosi sitten..

      Niin että olisi hyvä tietää miten oikein pääsen hänestä ja hänen kaverilaumastaan eroon? muuten kuin vaihtamalla paikkakuntaa tai maata.

      • eijaksa..

        ..niin ja tuo rahan pyytaminen/usein soittelu ei todellakaan tehoa päinvastoin se vain innostaa tuommoista häirikkömiestä lisää! ja silloin hän saa tuntea itsensä "tärkeäksi". On parempi jättää täysin huomiotta, mutta kun sekään ei tunnu tajuavan


      • You have 2 earn it
        eijaksa.. kirjoitti:

        ..niin ja tuo rahan pyytaminen/usein soittelu ei todellakaan tehoa päinvastoin se vain innostaa tuommoista häirikkömiestä lisää! ja silloin hän saa tuntea itsensä "tärkeäksi". On parempi jättää täysin huomiotta, mutta kun sekään ei tunnu tajuavan

        Itse tein sellattii että aina kun ukko soitti eron jälkeen niin painoin punasta luurin kuvaa ja sen eron jälkeen kun se tuli voimaan niin otin uuden puhelin nron (helpompaa kun on prepaid) sen jälkeen alko pommitus e-maillilla.

        Ei auttanut sekään vaikka kuin tuli love love ja i miss you and all that crap sanoin vain että homman nimi on että sä et ole mua rakastanut etkä tule rakastamaan muuta kuin itseäsi.

        Sanoin et mene nyt sinne Algeriaan mene ny hakee sieltä uus akka/ukko (en oikeen tienny kumpaan tiimiin se kuului) ittelles sanoin että kyllä sieltä niit akkoja/ukkoja löytyy kuhan tarpeeksi rahaa löytyy (se meinas sillon kun oltiin naimisissa että hän saa akan kun akan) sit sain myöntämään mitä en koskaan pystynyt todistamaan mutta aina oli sellanen ilkeä nalkutus takaraivossa että HÄN OLI PETTÄNYT.

        That was it blokkasin tyypin kaikista paikoista asuu onneksi about 400km päässä niin ei ihan heti tule häritsemään :-)

        Yhden jutun huomasin omasta ukostani sen että se puhu luottamuksesta TODELLA paljon että SUN PITÄÄ LUOTTAA MINUUN ,USKOA MINUA TRUST/LOYALTY HAS TO BE EAREND That's my CREDO THESE DAYS :-)

        Luottamus ja lojaaliluus on ANSAITTAVA se on mun uskon tunnustus tänäpäivänä.


    • Suoratar

      Anteeksi,mistä maasta miehesi tulee?

    • Mistä maasta hän tulee?

    • eijaksa..

      tänään taas kurdi exäni soitteli yms. kokeilin nyt tuota täällä ehdotettua rahan kerjäämistä, sekä ärsyttämistä mutta kun mikään ei tehoa päinvastoin mies sanoi heti olevansa valmis antamaan pari sataa euroa, huoh mieluummin vaikka itse maksaisin että pääsisin mokomasta pettäjästä eroon mutta kun ei niin ei.. olen kokeillut myös alkaa ryhtyä/esittää rasistista hänen kansallisuutta kohtaan mutta kun sekään ei tehoa niin ei sitten mikään..
      Joo meillä oli sama juttu exä koko ajan puhui että minun pitää (täytyy) uskoa häntä! vaikka mikään ei ollut totta ja en tiedä miten usein hän uuden naisen sai mutta ainakin yksi ennätys oli kaksi samalle päivälle.. Hän ei vaan tajua tehneensä virheitä eikä näe itsessään vikoja kuten yleensä nuo miehet ajattelee että naisen pitää sietää kaikki vaan ja naisen pitää olla hyvä mutta miehet saa tehdä mitä lystää joo ei se nykypäivänä niin mene ja miten voi muka rakastaa jos "rakastaa" samaan aikaan muitakin ja mitä ne sellaiset "kaverit" on joiden kanssa on seksiä.. haluaisin vaan elää rauhassa ilman exää ja hänen kaverilaumaansa, mutta kun ei edes suututtaminen tehoa.

      • Koklaa piruttain :-)

        Onko sulla mies puolisia sukulaisia (esim serkku jota se ei ole nähnyt) tai kamuja?? Jos sulla on niin tee näin tepastele kaupungilla sun "uuden ukkos" kanssa kaikkien nähtävillä asut sen kanssa vaik muutaman viikon sen pitäis tepsiä.


    • I've been there b 4

      Olen huomannut että tälle palstalle kirjoittelevat naiset jotka ovat olle ulkkiksen kanssa naimisissa niin yksi piirre joka paistaa läpi (niin kun minun ex-miehessäni) on että kaikki ukot ovat olleet narsisteja itsekeskeisiä omaa napaa tuijottavia paskakasoja.

      Paljon lupauksia mutta ei mitään aitoa jos naisen pitää kerjäämäällä kerjää et voitko antaa suukon voitko halata voitko näyttää edes jotain tunteita niin se on ollu aivan kamala asia.

      Tuntuu siltä että näillä ukoilla on sellanen mentaaliteetti että kaikki on kultaa mikä killtää suomalaiset arvostavat aivan eri asioita kuin ulkkikset meillä arvostetaan rehellisyyttä avoimuutta tunteiden NÄYTTÄMISTÄ siellä irak iran saudit pohjois afrikka jne.

      Ukot tuntuu olevan aika löyhiä noiden moraali käsitysten kanssa he ei tunnu jakavan meidän kulttuuriin perustuvia käsityksiä mutta kumminkin kovalla kiireellä pitää Suomeen päästä.

      Olen sanonut monelle ulkkikselle että Suomi ei ole mikään paratiisi samalla tavalla täällä on duunia tehtävä kuin muuallakin ei sada kultaa taivaalta ei ole kadut tehty kullasta ja mikään ei ole ilmaista.

      Itse olen eron jälkeen paljon onnellisempi ja täytyy sanoa että tämän kokemuksen jälkeen olen PALJON viisaampi ja pysyn mielelläni sinkkuna kuin olen naimissa tyypin kanssa joka ei viis veisaa yhteisistä pelisäännöistä joka koko aika valehtelee suoraan naamaapäin.

      Ei kuuntele mitä sulla on sanottavaa kun on itse täydellisyys ei ota vastuuta mistään kaikki pitäis tarjoilla suoraan eteen kuin manulle illallinen kuulostaako tutulta??

      Joten sinä jos luet tätä palstaa ja olet menossa naimisiin ja pieni pieni ääni sanoo vähänkin että älä mene niin kuuntele sitä ääntä siellä sisälläsi se ei koskaan johda sinua harhaan toivon vain että olisin kuunnellut omaani joka suorastaan kirkui että kuuntele minua.

      Kun on rakastunut niin sitä pientä ääntä siellä sisällä ei halua kuunnella sitä pistää sen vaan sen joko jännityksen/hermostuneisuuden/hulluuden piikkiin mutta pliis kuuntele sitä ääntä se ei turhaan sinulle siellä sisälläsi puhu.

    • kittii kiitti kiitti

      mihin aloittaja meni, mitä kuuluu, saitko apua viranomaisilta?
      Tule kertomaan, voit auttaa meitä muita.......kiitos

    • eijaksa..

      "Onko sulla mies puolisia sukulaisia (esim serkku jota se ei ole nähnyt) tai kamuja?? Jos sulla on niin tee näin tepastele kaupungilla sun "uuden ukkos" kanssa kaikkien nähtävillä asut sen kanssa vaik muutaman viikon sen pitäis tepsiä. "

      Ei ole ja en usko sen auttavan sillä tapailin jo yhdessä vaiheessa toisia miehiä niin että exä sai tietää mutta sillä ei ollut mitään merkitystä hän kai ajattelee että koska on itsekin pettänyt, tai en tiedä ajatteleeko yhtään mitään mutta ainakin niin että minä olen hänen omaisuutta mutta en ala tottelemaan enkä kuuntele enää mitään.. Juuri vähän aika sitten exäni yksi kaveri tuli ehdottamaan että voisimme mennä kahville tiettyyn paikkaan jossa exäni käy, en suostunut ja meni hetki niin sain selville että se uutena esittäytynyt mies oli myös niitä exäni kavereita! oikein hakemalla hakevat kaikenlaisia suhdesotkuja ja draamaa, haluavat sotkea kaiken ja pilata kaikkien suhteet valheilla ja pettämisellä.. Minäkin olen (kaikesta huolimatta) nyt eron jälkeen paljon onnellisempi ihminen. Enää kukaan ei voi määrätä tekemisiä tai kysellä jatkuvalla syötöllä menemisiä nyt se olen minä joka ns. määrää kaapin paikan eikä tarvitse kertoa yhtään kellekään mitä teen tai en tee, mutta sekös sellaista narsistista machomiestä ärsyttääkin kun ei voi ahdistaa naista nurkkaan..

    • 4 ever is along time

      eijaksa... Juu siinäpä se juuri on kun ne haluaa kontrolloida tekemisiä sun sanoja ketä tapaat ja ketä et oma ukkoni halusi mun heivaavan mun naiskamut pois kuvioista sanoin vaan et mikäs sinä olet mulle sanomaan ketä mä saan kamuina pitää ja ketä ei sanoin myös että mun kamut on ollu mun elämässä ennen sua ja tulee olemaan sun jälkeenkin.

      Hän oli mustasukkainen naisista ok no olisin tajunut jos olivat olleet miehiä mutta kaipa se yritti taas sitä kontrolli hommaa ja kun se ei tepsiny niin se alkoi painostaa uskonnosta et pitäisi kääntyä muslimiksi.

      Sanoin että en käänny hra sanoi että sit me ei voida olla yhdessä sanoin et kas kun sä sit menit naimisiin mun kanssa jos se uskonnosta on kiinni sanoin päin naamaa että niin paprujen takia sä tänne olet tullut et minun takia.


      Kivenkovaa jaksoi väitää ei ei kun sun takia alko menee pikkuhiljaa jo maku koko avioliitosta aina riitelemistä jostain asiasta kaikki mitä mä tein ei ollut hyväksi oli se muona tai siivoaminen tai pyykkien peseminen.

      Itse ei tehnyt tikkua ristiin kaikki olisi pitänyt tuoda eteen kuin manulle illallinen (hyvin itse keskeinen tyyppi 36v) se on kait kun ukkoja passataan siellä kulttuurissa ja meillä miehet opetetaan tekee hommat itse niin ei tarvitse passata.

      Mulla tulikin tuosta mieleen kun kirjoitit että (uutena esittäytynyt mies oli myös niitä exäni kavereita! oikein hakemalla hakevat kaikenlaisia suhdesotkuja ja draamaa) se on sitä kontrollia juuri että vakoillaan kamun avulla ex-muijaa että jos vielä on mahdollisuus vähänkin et saisi jalan oven väliin.

      Mun eron jälkeen se yritti mun kamujen avulla vakoilla mua mutta sanoin kamuille että sitä ei tarvitse ottaa meseen tai facebookkiin niin eivät ottaneet jäi poika lehdille soittelemaan kun homman nimi on että ensi toukokuussa se joutuu lähtemään varmaankin kun ei ne enään uusi sitä visaa.

      Hra tuli tänne perhesitellä ja sitä ei enään ole jollei ole jo löytänyt jotakuta muuta sitten mut se taas ei ole minun murheeni ONNEKSI :-)

      Ei muuta kuin tsemppiä kaikille naisille joita on höynäytetty (niin kuin minuakin) muistakaa ladies meressä on paljon kaloja ei kun saalille :-D

      • 34344

        "muistakaa ladies meressä on paljon kaloja ei kun saalille :-D "

        Mut kun ongelma on juuri siinä, että nämä "ladies" ovat niitä saaliita, eivät saalistajia. Sama kuin kehottaisi silakkaa lähtemaan haukijahtiin.


    • Not 4 me

      Itse tiedän kun oon tietokoneita kasaillut että tiedot pysyy silti kiintolevyllä vaikka ne kuinka tietokoneelta poistetaan on joitakin ohjemia joilla ne saa esiin mitä on poistettu.

      Muslimin kanssa pitäis itse kääntyä muslimiksi että niitä tajuaisi itse en lähtenyt tähän leikkiin kun ei ole uskontoa ollenkaan niin miksi sitten haluisin sellasen jossa nainen on se alta vastaaja koko aika.

    • kiitti kiitti kiitti

      aloittaja?

    • helpp

      "Itse tiedän kun oon tietokoneita kasaillut että tiedot pysyy silti kiintolevyllä vaikka ne kuinka tietokoneelta poistetaan on joitakin ohjemia joilla ne saa esiin mitä on poistettu."

      Mikä ohjelma? tarvitsisin erään tiedon, menin juuri pari päivää sitten poistamaan fbstä viestin jota tarvitsen nyt todisteeksi..

      • ???

        Todisteeksi? Ketä / mitä varten?


      • ........

    • OmShantiShivaShakti

      Tuolla rasismi-palstalla pidettiin kerran muslimin kanssa seurustelevaa naista "pilaantuneen lihana". Laitan vastineeni kyseiseen kirjoitukseen myös tänne, jonka myötä lähettelen jaksamista:


      Saanen olla jonkin verran eri mieltä. Mikäli pidät ex-muslimia, tai naista joka on seurustellut muslimimiehen kanssa pilaantunena lihana, niin mikä tekee sinusta yhtään muslimimiestä paremman?

      Muslimithan nimenomaan pitävät naista pilaantuneena lihana (ainakin kuukautisten aikaan, tai jos ovat "kevytkenkäisiä" tai ajattelevat omilla aivoillaan, tai joutuvat raiskatuksi, tai ajavat autoa... you name it!)

      Islam on nimittäin sen verran naisia halveeraava ja väheksyvä elämänkatsomus, etten suvaitsisisi kenenkään ei-muslimin olevan tätä mieltä yhdestäkään naisesta.

      Naisia täytyy suojella, ja heitä tulee todellakin kannustaa katkaisemaan kaikki välinsä islamiin ja muslimimiehiin. Mikäli halveksumme ex-musliminaisia, tai muslimien kanssa tekemissä olleita, saatamme ajaa heidät takaisin muslimimiesten luo.

      Minulle "kelpaavat" henkilökohtaisesti kaikki naiset jotka luopuvat islamista ja muslimeista. Rohkeuden ja päättäväisyyden ei koskaan pitäisi jäädä palkitsematta. Mielelläni näkisin ei-muslimeiden suojelevan kaikkia totuuden nähneitä naisia muslimiterrorilta.

      Olethan kanssani samaa mieltä, Najis, että KAIKKI MAAILMAN NAISET tarvitsevat suojelua, tukea ja turvaa umpihulluja ideologioita vastaan? Olethan, pliis? :)

    • väsynythelpottunut

      Taisi kiinan nainen lopultakin saada mun kurdiukon kaadettua, oli ukolla kynnen jäljet selässä, mutta mistään ne ei ole kuulemma tulleet. Kauan jaksoi suomiukon muija jahdata, kai nyt sai palkkionsa.
      Siinä kun pitää .

    • Hoh-hoijjjjakkkkaaa

      Kaukana jo ollaan alkuperäisen viestistä.
      Itse arvostan sitä, että nainen sai sitkeydellään ukon kiinni petoksesta. Näitä pettureita on aivan liian paljon, a naiset eivät heitä halua narauttaa. Onhan se mukavampaa jos nainen saa pitää ukkonsa - vaikka vain muodollisesti.

    • totuudentorvivaan

      "Näitä pettureita on aivan liian paljon, a naiset eivät heitä halua narauttaa."

      itse olen narauttanut exän lisäksi koko hänen kaverijoukkonsa osa tosin pakeni kaikenkarvaisia tekosiaan ulkomaille ja aion jatkossakin toimia lainkuuliaisena totuudentorvena ja pysyä muille naisille lojaalina, ei pidä sääliä yhtään anovan spanielin ilmeen vetäviä pettureita ja kurdien suhderulettia, se kyllä jatkaa pyörimistään kuin pitsataikina miesten käsissä niin kauan kun pelinappulanaisia riittää, vaan kuka haluaa enää hyrränä pyöritykseen...

    • Anonyymi

      Olen pahoillani puolestasi, että jouduit törkeän vilpin kohteeksi. Anteeksi antamatonta tuollainen toisen tunteilla pelaaminen!
      Toivottavasti petturi joutui maasta ulos. En voi ymmärtää, ettei toisilla ole mitään moraalia, vaan päämäärään on päästävä keinoja kaihtamatta.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe