Afrikkalainen vaimo ja suomalainen mies

Afrikan tähti

Onko vastaavia paikalla, minkälaisia kokemuksia. Ei taida löytyä kovin montaa paria. Itse olen törmännyt kivaan nigerialaiseen naiseen ja olemme suunnittelemassa yhteistä taivalta, kaikki on siis vasta aluillaan. Vastauksia toivotaan.

53

6674

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Afrikan Sarvi

      Afrikan tytöt ovat ihan mukavia ja olen itsekkin harkinnut vakavampaa suhdetta sieltäpäin.4-5 vuotta eri mustan Afrikan maissa asuneena tiedän vähän mistä puhun.
      Sääli vain että miespuoliset Afrikan edustajat ovat pilanneet naistenkin maineen.
      Ilman naisia musta Afrikka olisi vieläkin huonommassa jamassa.

    • Ystäväpariskuntia

      Tunnen muutaman tällaisen parin. Yksi pareista on läheisiä perheystäviä ja olemme kummeja toistemme lapsille, Tämä pariskunta on ollut yhdessä lähes 10 vuotta ja heillä on 3 lasta. Onnellinen ja tasapainoinen pariskunta ja ihanat lapset.

    • J.H-A

      Jätä vaan väliin. Tulee ongelmia.

    • joopa juu..

      miksi tulisi ongelmia? eikö niitä voi tulla jokaises parisuhteessa..rotuun katsomatta? minun ja varmasti monen muunkin mielestä voi.

      • bagofballs

        Suomi on maa täynnä ongelmia!

        Tuo "rotuun katsomatta" on aika sinisilmäisesti sanottu
        Kannattaa vain hyväksyä se totuus että tällä hetkellä suomi on täynnä rasisteja,
        oman turvallisuuden tähden pyydän miettimään,
        tai muuttamaan ystävällisempään maahan

        Ainakin itelle nää kylmät lumiset talvet potkii jo kiville


    • afrikan tähti

      En ole ihan satavarma omista motiiveistani, voihan olla eksoottisuudellakin jotakin tekemistä, mutta lopulta toivon tästä tulevan jotakin. Toistaiseksi ei ole ollut ongelmaa sen enempää kuin suomineitojenkaan kanssa.

    • afrosexy

      En tiedä, mutta mustat naiset on hyvännäköisiä, seksikkäitä, rennonoloisia, down to earth -ihmisiä, tottakai on myös muita...

    • Joukossa helmiäkin

      Kyllä voit hyvän kumppanin löytää, mutta ole varovainen. Onnistumisprosentti alhaisempi kuin jos ottaisit valkoisen naisen. Sen kauniin kuoren ja seksikkyyden alla kun monesti on rahanahne ja kiero nainen. Afrikkalaisnaiset osaavat kyllä pyöritää suomimiestä, siitä voitte olla varmoja. Suurin osa haluaa lopulta rinnalleen "veljen", Euroopalaiselta on kiva saada oleskelulupa ja statusta. Tiedän mistä puhun.

      • kylkyktj

        Niin, onnistumisen mahdollisuudet ovat varmaan parhaat jos "nigerialainen nainen" on syntynyt ja elänyt koko ikänsä Suomessa. Silloin parilla on yhteinen kieli ja naisen motiviina ei ole päästä pakoon köyhyyttä aaltopelti majasta.


      • Anonyymi

        totta, sillä törmäsimme tällaiseen kuumaan neitoseen ja päädyin avioliittoon. se oli lyhyt onni sillä sitten alkoi mustaa miestä jousta kylässä ja aina tuolloin minä lapsen kera jouduimme poistumaan. Heille hän kokkasi ja oli kuin hunajaa, mutta muutoin ruoanlaitto jäi minulle jos lapsemme ja minä halusimme syödä.
        erosimme kun hän löysi nuoremman ulkomaalaisen kaverin jonka kanssa hän suunnitteli yhteistä eloa (mies ei tiennyt siitä), mutta tällä oli jo toinen nainen katsottuna. noin kuukausi ennen avioeron tuloa oikeuden vahvistamaksi hän halusi takaisin yhteen. sanoin 'ei kiitos ' jo aiemmin kokemani perusteella. Siitä alkoi kosto ja sitä on nyt jatkunut 11v ja lopusta ei ole tietoa. yhteinen lapsi on ollut suurin kärsiä niin fyysisesti kuin henkisesti.
        Enää en koske edes 2m kepillä afrikkalaiseen naiseen. Mutta näitä löytyy ympäri maailmaa sillä missä on hyvää siellä paha on vahdissa.


    • Afrikan tähti

      Tämä tapaamani nainen taas kivenkovaa väittää ettei halua ikinä rinnalleen "veljeä", koska on kuulemma niin huonoja kokemuksia, enkä yhtään ihmettele. Suomalainen mies kumppanina hakkaa Afrikan jepen 6-0 mennen tullen. Afrikkalainen mies kun on uskoton, laiska, väkivaltainen,....

      • Mie ite, mie mie mie

        Aika itsekästä lisääntyä vaan jotta näkis "omat piirteensä" lapsissa. Voi jumala*ta ihmisten typeryys jaksaa vieläkin järkyttää.


      • Tietäjä''

        Yhden tutun vaari on niksu (akat.koul.), lapsenlapsella on vaalea tukka ja siniset silmät, eipä uskoisi että on afrikan verta. Isovanhemmat ovat edelleen yhdessä, olleet ainakin 40v.


      • Musta tuntuu

        Voi hyvånen aika mitä eugenististä rasismipaskaa!

        Mulla on 2 tyttöä ghanalaisen naisen kanssa. Kyllä heti tunnistaa omikseen.


    • linjat auki

      Tiedän perheen jossa äiti afrikasta ja isä suomalainen.Lapsi on hyvin vahvasti perinyt äitinsä piirteet koska dominoivat piirteethän ne periytyvät noin yleisestikin.Isältä juuri se vaaleampi ihonväri.Luonteessa näkyy isää jnkv.
      Erilainen ulkonäkö on aiheuttanut kiusaamista ja nimittelyä.Jos ei päivittäin niin ainakin viikottain.Todella ikävä asia mutta tästähän ei taida saada puhua koska sen olemassaolon kieltävät jo vanhemmatkin.

      • Takas kouluun

        Nyt et ole kuunnellut biologian tunnilla yhtään.


      • Anonyymi

        Afrikkalaiset ja uralin takaa tulevat ovat samaa, joten näyttävätkin ihan samalta


    • Se menee juuri näin

      Olet suhteen alussa ja eksoottisuus kiehtoo niin kuin itsekin sanoit. Odota pari vuotta, niin alkaa paljastua yhtä ja toista. Afrikkalaiset naiset ovat minunkin mielestä laskelmoivia, ja saavat statusta kun heillä on valkoinen mies. Statuksen myötä kohoaa elintaso, ja sitä afrikkalainen nainen toki haluaa. Varaudu kuitenkin siihen, että naisen takia ystäväpiirisi muuttuu ja saatat joutua luopumaan monesta tärkeästä asiasta. Jos käy ilmi että seurustelet afrikkalaisten kanssa, sinä tavallaan syrjäydyt suomalaisesta yhteiskunnasta.

      Työpaikallasi aletaan juoruilla suhteestasi, etkä voi kovinkaan avoimesti edes puhua kumppanista, koska sitä ei tulla ymmärtämään. Sitten kun tulee lapsia, tormäät siihen että heitä kiusataan. Lisäksi nainen alkaa lypsää sinulta rahaa sukulaisilleen Afrikkaan, joten varaudu olemaan maksajan roolissa. Vähitellen alkaa sukua tuppaantua Suomeen, ja vuosikymmenen päästä sinulla on ympärilläsi afrikkalaisia lapsia, isovanhempia, veljiä ja sisaria, joille sitten hommat töitä, kumpania tai edes joatin sosiaaliapua.

      Sinuna lopettaisin suhteen alkuunsa.

      • linjat auki

        Tajusin nyt vasta kun sen luin."saavat statusta kun heillä on valkoinen mies".
        Totta.Ainakin naamakirjaan tämä vaimo on saanut nimenomaan miehen kavereita.
        Työpaikan,ei vakituisen,sai juuri miehen melkoisen suurella avustuksella,koska naisella ei ko.alalle ole koulutusta.Harrastukset eivät ole yhteisiä,enkä ole vielä koskaan onnistunut bongaamaan heitä yhdessä kaupungilla.
        En ala spekuloimaan yhteiseloaan,mutta kovin näyttävät erikseen kulkevan.


    • Afrikan tähti

      Lisään vielä, että tämä tapaamani tyttö on töissä mikä oli kyllä kiva yllätys, hänellä on siis vakityöpaikka. On tullut tänne opiskelemaan yliopistoon ja nyt työssä. Kaikinpuolin ihan fiksu tyttö, on tietenkin eri kulttuuritausta kuin minulla ja kyllä sen huomaa, mutta tämä tuntuu vaan ihan ok jutulta. Lapsia hän ei halua ihan heti, vaan haluaa opiskella ja elää vielä ennen perheen perustamista eli sekin tuntuu olevan ihan hyvä juttu.

      • Rentorainer

        Ei kai vaan tahdo vielä vapaana hetken elää suomalaisen duunarin selkänahasta maksamilla verovaroilla?


    • haukotus

      voi vee mitä lässytystä tietämättömien lässytystä ,osa ainakin,itse olen kihloissa ja hyvin menee

    • ajatteleajj

      niinhän se tyttö afrikasta sanoo, mutta ajattelee kyllä ihan muuta. kohta on pamahtanut paksuksi ja sun tehtävä on elättää sitä ja sen perhettä. niihin yliopistokoulutuksiin ei uskoisi. sieltä tullaan muka opiskelemaan, mutta oikeasti hyvin harva oikeasti opiskelee. yliopistolla käyvät lähinnä turisteina.

      älä poika-parka nyt ota tyttöä kovin vakavasti. hänellä on erilainen kulttuuri ja se tausta pysyy. tityt sivistyneet ja eurooppalaiset tavat tulevat vasta kolmannen polven jälkeläisissä, joten kantaäiti afrikasta tulee olemaan ja pysymään afrikkalaisena, vaikka osaisikin syödä eurooppalaista ruokaa ja ajaa autoa.

    • pari juttua

      Mielestäni suhde suomalainen mies ja afrikkalainen nainen voisi toimia. Yritin kehottaa paria afrikkalaista tyttökaveriani ( olen siis itsekin nainen), ottamaan suomalaisen miehen, koska keskiverto moderni suomalaismies ei hakkaa, osallistuu kotitöihin ja ymmärtää jotakin tasa-arvosta. Afrikkalainen nainen taas tekee "naisten töitä" eikä jatkuvasti nalkuta turhasta. Nämä siis yleistyksiä. Nainen voisi yllättyä huomatessaan, kuinka osallistuva suomalainen mies on perhe-elämässä. Mies taas olisi tyytyväinen kun vaimo kokkaisi ja kunnioittaisi aviopariaan. Nämä ovat toki yleistyksiä.

      Luulisi, että varsinkin nämä Länsi-afrikkalaiset, saavat osakseen melko paskaa kohtelua oman maansa miehiltä. He voisivat arvostaa eurooppalaista miestä. Voi tosin olla, että länsiafrikkalaiset naisetkin ovat yhtä kieroja kuin "veljet", ja suhteessa eurooppalaiseen ajattelevat pelkkää hyötymistä ja rahaa. Onhan kulttuuri heissäkin syvällä.

      Kannattaa tutustua ihmiseen, ja kyllä, nämä kaksi länsi-afrikkalaista tyttökaveriani ovat täällä korkeakoulussa, joten eivät ne kaikki tule väärennetyillä papereilla suoraan jostain savimajoista. Valitettavasti he sanoivat, ettei suomimies voisi vähempää kiinnostaa... ihmettelin vähän tätä vastausta, suomalaiset miehet, miksi ette lähesty naisia rohkeammin !

      • niiiih

        Yleensä nuo tulee väärennetyillä todistuksilla "opiskelemaan" Suomeen.


    • hjklmn

      Yks tuttu mies seurustelee afrikkalaisen naisen kans.
      Mies on pomottaja-tyyppiä vähän joka paikassa,asioiden täytyis sujua aina hänen tavallaan.On vähän laiskanpulskea,teetättää hommia muilla.
      Ja tuokin tyttö juoksee toisen tahtiin....onko paljon vaihtoehtoja...

    • Naimakauppa

      Afrikassa aikoina asuessani oli hämmästyttävää huomata että valkoinen mies perheen tytön kanssa oli eduksi koko suvulle.
      Omankin tyttöystäväni perhe oli moninverroin minua tai sukuani rikkaampi enkä edes yrittänyt esittää rahamiestä.
      Harmitti se itsetunnon puute, vaikka porukka oli koulutettua ja ihan fiksua muuten.

      • hjklmn

        Etua ja statusta...siinäkö syy miksi kestää toisen hyppyytyksen eikä lähde (uskalla?) pois suhteesta? Vai kuinka moni afrikkalainen NAINEN lopettaa suhteen,varsinkin jos toinen on valkoinen mies? Lienee osin kulttuurikysymys.


    • karsu10

      Moi! Ite sattu kohdalle nigerialainen nainen espanjassa nyt on oltu yhdessä 6v joista aviossa 4.5v ja 4v on asuttu suomessa. Vaimo käy koulua saadakseen ammatin ja oppiakseen suomenkielen jota jo puhuu aivan kohtalaisesti. Perhessämme on myös kaksi tytärtä. Emmepä ole kohdaneet mitään isompia ongelmia ja pikku riitoja varmaan tulisi suomalaisenkin kanssa.

    • jakeli6

      Parhaiten onnistuu silloin jos afrikkalainen nainen on asunut Suomessa jo aika pitkän aikaa eikä hingu enää kotimaahansa, ts on juurtunut jo Suomeen. Lisäksi yksi juttu kannattaa muistaa: tätä afrikkalaista naista pitää kyllä rakastaa aivan ehdottomasti, vilpittömästi ja suurella hellyydellä. Sen sijaan jos suhde alkaa rakentua vain ja ainoastaan "lihallisille fantasioille" homma saattaa mennä karille pian. Arki on arki ja arki on usein hyvinkin harmaa.

      Pointti on se, että vastukset tällaiselle liitolle ovat usein suuremmat kuin valtaväestön, siksi myös osapuolten pitää todella pitää toisistaan paljon. Minulla ei kylläkään ole mitään epäilystä etteikö afrikkalainen nainen voisi olla hyvä elämänkumppani suomalaiselle miehelle. Tiedän muutaman pariskunnan tältä suunnalta ja kyllä he ovat ainakin toistaiseksi eläneet hyvin onnellisissa suhteissa. Toivon yhteisen onnen jatkuvan.

    • sorbusonjuoma

      Tuosta hyväksikäytöstä. Kyllähän suominainenkin ajattelee omaa hyvää naidessaan tittelin ja koulutuksen omaavan miehen. Aika moni nainen on valmis naimaan vaikka minkälaisen pedonperseen näköisen ukon, jos taustalla on hyvä koulutus ja hyvät tulot. Jos siis afrikkalainen nainen ajattelee statustaan naidessaan valkoisen miehen, niin miten hän eroaa samoin ajattelevasta suominaisesta, haloo !!! Loppujenlopuksi naimakauppa on ihan oikeasti kauppaa, jossa toiselle esitetään omia resursseja ja unelmia. Ok olen kyyninen, mutta uskon silti myös rakkauteen. Sitten vielä tuosta eksotiikan nälästä, eikö se ole ihan biologinen faktakin, että erilaisuus kiinnostaa ja taustallahan on omien geenien levittäminen mahdollisimman laajalle (sisäsiittoisuushan tunnetusti tylsistyttää ja tapaa yhteisön).

      • OutoTeoria

        "Sitten vielä tuosta eksotiikan nälästä, eikö se ole ihan biologinen faktakin, että erilaisuus kiinnostaa"

        En ole ainakaan itse törmännyt tämmöiseen. Paremminkin jollakin tapaa samanlainen kiinnostaa. Enpä oikein osaa kuvitella tilannetta, että omat lapseni olisivat kikkarapäisiä.


    • ksll

      Naimakaupasta tosiaankin on usein kyse. Siinähän jopa omaisuuskin otetaan haltuun, ja jaetaan sitten jos ero tulee. Ihan järjetön järjestelmä!
      Musta nainen ei useinkaan tuo yhteiseen kotiin suoranaista varallisuutta mukanaan, mutta auttaa varmaan kerryttämään varallisuutta mm. huolehtimalla hyvin kodista, tekemällä riokaa, siivoamalla ja huolehtii hyvin usein myös moitteettomasti muutenkin perheestään. Tosin, ei ole mitään takuita, että juuri AP:n tarkoittama musta nainen olisi tällainen nainen. Kysehän voi olla vaikka minkälaisesta pyryharakasta, jota suomalaisissakin naisissa löytyy.

      Kannattaa siis pitää tunteet vielä hallinnassa ja lopettaa kaikenlainen unelmointi. Realistinen pitää olla ja katsoa onko suhteella tulevaisuutta.

    • Onnea suhteeseen!

      Kyllähän tuollaisiakin pareja on, ei tosin niin paljoa kuin mitä toisin päin.

      Ja miksi tuollainen suhde ei voisi onnistua? Ihmisistähän se riippuu, eikä ihonväristä!

      • Jorge Satakunnasta

        Hyvä kommentti. Näinhän se on. Realismi on myös paikallaan. Haihattelijat ja fantasiojat eivät pitemmän päälle pärjää.


      • Aasinajaja

        Afrikkalainen nainen on ihan ok, ainakin jos on asunut suomessa , ja osaa kieltä edes auttavasti, itse olen törmännyt siihen että itsetunto on heillä aika huono, heti jos tulee ongelmaa on syy että "olen musta" kaikki on meitä vastaan ja jne.Järkeviä he kyllä ovat ja myös ahkeria. (välillä iskee laiskuus) Yhteisö kyllä katsoo aina kieroon, mutta sen voin kokemuksesta sanoa että Aasialainen on paljon paljon huonompi, melkein yhtä huono kuin Suomineito. Mutta tämä on vain minun kokemukseni, eikä sitä pidä yleistää!!!


    • H.P. Tuulos

      Tässä tilastotietoa jenkeistä:

      Tarkka tilasto USA:sta - eri etnisten ryhmien avioliittojen avioerotodennäköisyydet (mitä suurempi luku sitä suurempi todennäköisyys avioeroon)

      http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1741-3729.2008.00491.x/pdf

      1. Aasialainen mies/aasialainen vaimo 0,45 (kestävin liitto)
      2. Valkoinen mies/afroamerikkalainen vaimo 0,56 (!!!!!!!!)
      3. Valkoinen latinomies/valkoinen latinonainen 0,65
      4. Valkoinen mies/valkoinen latinonainen 0,95
      5. Valkoinen mies/valkoinen nainen 1,00
      6. Valkoinen mies/aasialainen nainen 1,04
      7. Afroamerikkalainen mies/afroamerikkalainen nainen 1,08
      8. Valkoinen latinomies/ valkoinen nainen 1,14
      9. Aasialainen mies/valkoinen nainen 1,60
      10. Afroamerikkalainen mies/valkoinen nainen 2,08 (eniten eroja)

      -valkoisten naisten liitot eri rotuisten kanssa (mustat, aasialaiset) ovat aikamoisia fiaskoja. Sen sijaan valkoisten miesten liitot mustien naisten kanssa ovat maan kestävimpiä noiden tilastojen perusteella.

      • hdfhgjdhfg

        Tuo tutkimus on siinä mielessä hanurista, että afrikkalaista alkuperää olevat omaavat aimoannoksen valkoista verta, joten vertailu aitoon afrikasta tulleeseen on pikkaisen vaikeaa tuon pohjalta. Jos taassen verrattaisiin puhtaasti eri kansallisuuksien mukaan tuota, voisi tilasto heittää härän pyllyä ja vieläkö otetaan mukaan eri uskontokunnat, niin noh...Tilastosi on outo.


      • H.P. Tuulos
        hdfhgjdhfg kirjoitti:

        Tuo tutkimus on siinä mielessä hanurista, että afrikkalaista alkuperää olevat omaavat aimoannoksen valkoista verta, joten vertailu aitoon afrikasta tulleeseen on pikkaisen vaikeaa tuon pohjalta. Jos taassen verrattaisiin puhtaasti eri kansallisuuksien mukaan tuota, voisi tilasto heittää härän pyllyä ja vieläkö otetaan mukaan eri uskontokunnat, niin noh...Tilastosi on outo.

        Samaisen tutkimuksen mukaan afrikkalaisnaisten ja valkoisten amerikkalaismiesten avioliitot kestävät paremmin kuin valkoisten keskinäiset liitot. Näin ollen tilanne ei muutu oleellisesti siitä onko nainen afrikkalaista syntyperää vai afroamerikkalainen. Erikoista on myös se että afrikkalaisnaiset avioituvat afrikkalaismiestä todennäköisemmin valkoisen amerikkalaisen kanssa.

        "For instance, female immigrants of African descent are more likely to marry U.S.-born Caucasians than are their male counterparts."

        http://en.wikipedia.org/wiki/Interracial_marriage_in_the_United_States


      • joopasijoo

        Siis tutkimuksessa puhutaan afroamerikkalaisista,ei afrikkalaisista.Siinä on vissi ero.


      • H.P. Tuulos
        joopasijoo kirjoitti:

        Siis tutkimuksessa puhutaan afroamerikkalaisista,ei afrikkalaisista.Siinä on vissi ero.

        Väärin. Tutkimuksessa ei tehdä eroa onko afroamerikkalainen syntynyt Afrikassa tai USA:ssa. Tutkimuksissa itseasiassa näkyi myös se, että afrikkalaiset naiset avioituivat USA:ssa afroamerikkalaisia (USA:ssa syntyneitä) mustia naisia yleisemmin.

        USA:ssa luokittelu "afroamerikkalainen" tarkoittaa kaikkia niitä mustia ovat he syntyneet sitten missä tahansa. Jopa afrolatinotkin luokiteltiin tähän samaan ryhmään. Yrität ilmiselvästi rakentaa teoriaa jolla suljettaisiin afrikkalaiset naiset pois tästä "menestyskertomuksesta". He kuitenkin ovat osana koko laajaa afroamerikkalaisten ryhmää.

        Tutkimuksessa Afrikassa syntyneiden naisten taipumus Afrikassa syntyneitä miehiä useammin avioitua valkoisen amerikkalaisen kanssa oli kiinnostava. Haastattelututkimuksissa paljastui myös se miten tärkeäksi Afrikassa syntyneet naiset kokivat miehen rauhallisuuden ja sen ettei nämä käyttäytyneet väkivaltaisesti.


    • sivusta seurannut

      Uskaltaako afrikkalainen nainen lähteä suhteesta suomalaisen,valkoisen miehen kans,jos rakastuukin toiseen tai suhde ei ns.toimi? Kestetäänkö ja sinnitelläänkö vaikka menis kuinka huonosti? Pelätäänkö yksin jäämistä ja (miehen tuoman) tuttavapiirin ja statuksen menetystä?

      Ei taida kukaan ao.uskaltaa vastata muuta kuin "rakastan miestäni",vai miten?

    • afrikkalainen nainen

      Ihana lukea positiivisia kommenteja länsi-afrikalaisista naisista. Negatiivisiakin oli, mut niitäkin on hyvää olla joskus. Mä oon suhteessa suomalaisen miehen kanssa, ollut 6vuotta.. meillä on 1 poika ja toinen muksu tulossa. Mä sekä mies käydään töissä ja meillä on yhteinen omistusasunto. Kaikilla on ennakkoluuloja, mä pelkäsin eniten et paljastuu känni ääliö, joka haluaa vetää lärvit joka vkloppu baarissa, mut kiitos luoja sainkin vaan perus hiljainen suomainen mies. Meillei ole sen kummenpia ongelmia ollut. Mies tietää hyvin mun kultuurista ja mitä kaikee siihen kuuluu. Onneks mies oli kans tullut semmosesta perheestä, joissa pidetään yhtä ja ollaan tekemisissä vanhempiin ja sisaruksiin niin meillä synkäsi vielä paremmin. Joillakin voi olla huonoja kokemuksia tummista naisista, mut voin takaa sitä et suurin osa meistä on kyllä luotettavia, hyviä tulevia housewifes, kunnioitetaan miestä ja arvostetaan sitä mitä on. Ei ole helpoa ulkomaalaisena ja tumma afrikkalaisena saada vakituista työpaikka suomessa, mutta töissä käyviä ovat ahkeroita siihen. Enkä usko et monilla vain taka-ajatuksia tai rahaa ois se tärkeintä. Monet sattuu rakastuu niihin sinisiin silmiin (kuten minä) ja tosiaan yllättyy kun näkee paljon mies osalistuu kotitöihin ja antaa naiselle vapautta, Suurin osaa tahtoo hyvää kestävää suhdetta. Kunnon tumma nainen on ylpeä, kunnioittaa itsensä ja halua kans tulla kunnioitetuksi.

      Toivon kaikee hyvää teille ;) ja Onnellista aikaa Afrikan beibis kanssa!

    • Mikä ettei

      Jänniä kommentteja, joista osa räikeän ahdasmielisiä ja ennakkoluuloisia. Afrikkalainen nainen osaa aivan samalla tahalla huijata miestä tai olla rahan perässä kuin suomalainenkin nainen, joten aika omituista syyttää että tämä olisi jotenkin afrikkalaisten naisten ominaisuus. Afrikkalainen nainen
      osaa pitää miehestä huolta, ja on luonnostaan sovitteleva. Hän hoitaa kodin, perheen ja käy usein töissä, eikä istu jalat pöydällä siideripullo kädessä.


      Ehkä negatiiviset kommentit voi johtua siinä että osa suomalaisista miehistä on usein nössöjä ja nauttivat että ovat tossun alla, josta myös suomalainen nainen nauttii. Afrikkalainen nainen ei tällaista nössömiestä katsele, vaan usein menettää kunnioituksen tällaista miestä kohtaan. Usein ne jotka valittavat ulkomaalaisista naisista ovat niitä, jotka harvoin saavat mitään naisia Suomesta, tai jos saavat niin kamalan syöjättären, ja kun tällainen ressukka toivoo sitten kaunista ulkomaalaista naista en yhtään ihmettelekään että mies pystyy "hurmata" vain niitä, jotka saavat suhteesta jonkinäköistä taloudellista
      hyötyä. Ainahan nainen haluaa samanlaisen miehen kuin hän itse on, niin tai sitten paremman kun oman maansa
      miehen.

      Onnea vaan suhteeseen! Nigerialaiset naiset ovat ylväitä ja kauniita. Paskapuheista on turha välittää.

    • woyager

      Voin suoraan kertoa että älä jatka suhdetta ! tulee isoja ongelmia

    • woyager

      tottakai on poikkeuksia mutta.....

    • Nössömies

      Mites afrikkalaiset naiset suhtautuu suomalaiseen työttömään mieheen, omaisuutta kyllä on, ettei ole niin väliä, vaikkei töitä olekaan.
      Mahdollisesti lukeutuuko nössömieheksi afrikkalaisen naisen silmissä, jos ei ole töissä?
      Afrikkalaisia naisia näkee aina välillä, kun Lidlissä käy ostoksilla ja on niitä tosi nättejä, nuoria ja hoikkia afrikkalaisnaisia, mutten ole uskaltanut lähteä lähestymään, senverran nössöjä tässä ollaan.
      Tänään huomasin pitkästä aikaa tosi kauniin afrikkalaisen naisen, enkä tietenkään uskaltanut lähestyä ja se oli varmaan siinä sitten, tuskin siihen naiseen koskaan enää tulee törmäämään, vaatisi enemmän tuuria, kuin lottovotto, sinällään harmittaa tai no, kai asia jonkun ajan kuluttua unohtuu.

      • aasianhihhulille

        No kerros nyt mielisairas aasianhihhuli missä Suomen kaupungin kirjastossa on poke ovella? Ai niin, varmaan siellä tuppukylässä, jossa sinäkin vietät suurimman osan aikaa elukoiden kanssa. On näköjään tullut tarkemminkin tarkastettua sianpillu.

        Miten se olikaan: olit kahdesti ollut naimissa, yhteensä yli 18 vuotta ja olet vasta n. kolmekymppinen sälli? Laskujesi mukaan provoilija LörtsyJaana, olet mennyt naimisiin jo 12- vuotiaana. Miten selität tämän. Et ole kertonut vieläkään mitä se siittä tarkoittaa.


      • sairastakesääsulle

        Kyllä sinä sairas aasianhihhuli jaksat räksyttää. En muuten viitsinyt lukea räksytystäsi loppuun asti, on sen verran sairaan ihmisen vuodatusta. Alussa kiteytit juuri omaa elämääsi, sulla ei ole sitä eikä tule olemaankaan. Olet työtön luuseri, jonka sosiaaliset taidot hukassa olleet koko elämäsi ajan. Ei ole ollut vanhempia opastamassa poika parkaa elämän koulussa. Nyt sitten ylilihava raukka parka provosoi ja elää keskustelupalstojen avulla. Riekkuu monella eri keskustelupalstoilla puhumassa paskoo ja haukkumassa suomalaisia naisia. Olet vielä kaiken kukkuraksi niin tyhmäkin vielä, että paljastat itsesi. Tyhmyyden lisäksi et tajua lukemaasi tekstiä puoliakaan, ja teet omia kehitelmiä sen vääristymän mukaan. Matkit myös minun kirjoituksiani, koska aivokapasiteettisi ei riitä muuhun. Olet jäänyt valheesta kiinni aika mojovasti, joten sinun juttujasi ei kukaan usko. Kehittelet kaikenlaisia persoonia itsellesi ja ilmeisesti kuvitteletkin olevasi joku niistä. Sellaista se on kun sairastuu henkisesti vakavasti. Vakavia ongelmia yleensä tuollaisilla yksinäisillä väliinputoaja miehillä Suomessa. Sääliksi käy hölmöläistä.
        Huvitti tuo kivitalojuttukin. Et sen vertaa tarkemmin lukenut, että asun kivitalossa mieheni kanssa Helsingin keskustassa, mutta missä vaiheessa kerroin, että kokonainen kivitalo on minun? Kivestä rakennetussa talossa voi asua muutenkin. Kerroin myös, että juttuja ei enää löydy muuta kuin digitaalisessa muodossa kirjastoissa ja ne pitää itse käydä selaamassa lehti/päivä/vuosi kerrallaan. Arvaa lähdenkö siihen hommaan:-))) No En. Olet vaan niin vitun tyhmä jätkä, että sun kanssasi menee ikuisuus, kun pitää rautalangasta vääntää. Toivoton paranoidi skitso olet. Muuten en jaksa jauhaa kanssasi yhtään enempää, mutta aina tulee takaisin, kun suominaista huoritellaan ja haukutaan, sen lupaan. Koitahan saada se sairas nuppisi kuntoon!


    • ChinaDragon

      Alkuperäiseen viestiin viitaten on Afrikka suuri mantere josta löytyy monenlaista ajatusmaailmaa ja elämän tavoitetta.
      Suomeen tulleet naiset jotka haluavat pitää yhteyttä suomalaiseen mieheen ovat hiukan epänormaaleja, samoin mitä sieltä saapuneet miehet.

      Jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä siitä mitä kirjoitin.

      Suomalainen voi mennä Afrikkaan ja löytää sopivan ja aidon naisen vain jos hän viettää monta vuotta ilman että edes ajattelee pariutumista. Elämässä pätee ne hyvin yksinkertaiset säännöt. Mene ja näe, koe kunnes sydän jyskyttää jonkun henkilön kanssa enemmän mitä muiden.

      Helvetin yksinkertaista!

      Se, jos joku kertoo miten Afrikan naiset ovat ihania on pelkkää sontaa.
      Sieltä kun löytyy ne samat 99 ei sopivaa sadasta, ihan samoin mitä suomalaisista naisista.

      Kysymys onkin ajasta ja tilanteesta, sitä ei voi itse määrätä.
      Voi voi. Ne jotka ottavat sen ensimmäisen ovat kai tosi onnekkaista tai totaalisia idioottisia luusereita jotka eivät voi edes verrata "kunnollisia" kumppaneita kyseisen valinnan kanssa koska kunnollisia verrantoja ei ole johtuen siitä omasta "tasosta".

    • Peluri69

      Älkää viitsikö, kaikki naiset on ihon väristä lukuunottanatta laskelmoivia hyväksikäyttäjiä jos annat niille siihen mahdollisuuden. Nainen ei voi lypsää sulta penniäkään rahaa ellet itse niitä sille anna. Seurustelkaa jos hyödyt on suuremmat kuin haitat, ja jos nainen alkaa käydä ärsyttäväksi niin peli poikki, ja etsimään sellaista joka on oikeista syistä kiinnostunut.

    • HessuHessu

      Kannattaa varoa yleistyksiä tässäkin keskustelussa.
      Itselläni hyviä kokemuksia kahdesta sala-suhteesta - toinen Kamerunilaiseen ja toinen Nigerialaiseen naiseen.
      Nautin etnisten erojen tuomasta vaihtelusta ja jännityksestä.

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      352
      3972
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1739
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1305
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      196
      1259
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe