Mikä blondeissa viehättää?

Brune89

Siispä lyhyesti ja ytimekkäästi: mikä blondeissa viehättää? Miksi blondit ovat niin suosittuja?

Tyttökaverini, joka on nätti ja menevä blondi saa aina miesten huomion kun menemme esimerkiksi juhlimaan kaupungille. Myöskin nykyinen miss Suomi on monen mielestä kaunein missi Suomessa ja pärjää hyvin myös universum kilpailussa.

Mistä siis johtuu blondien suosio?

56

3156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mister 2011,,

      Ei mistään koska ainakaan minua blondit eivät sytytä. Ja nykyinen miss Suomi ei todellakaan ole kaunein missi Suomessa. Jos seuraat missikisoja, siis kansainvälisiä, lähes poikkeuksetta voittaja on brunette tai mustatukkainen, klassinen kaunotar.

      • Anonyymi

        Yep


      • Anonyymi

        Mulla on kokemuksia, lähemmäs kymmenen blondia vuosien varrellla on antanut laatusuikkaria autossa (ikää lähemmäs 40v siksi noita on elämän varrelle mahtunut)
        Ja kyllä se on vahvistanut sitä käsitystä, että aito, kaunis blondi on naismaailman kuningatar.
        Onhan niitä saman harrastuksen piiriin ollut myös tummaverikköjä mutta kyllä blondi on aina blondi...

        On ne ihania, niin ihania!

        Eri on sitten maalaistalon emännät turpeine kiloineen, jotka ovat esim. paikallisen tuppukylän "kanmpaaja-Reijan" käsittelyssä saaneet peroksiidi värjäyksen, hieman kellertävän ja sellainen tupsahtaa pubin baarijakkaralle pienessä tuiskeessa - argh!


    • molmepi parempi

      Kyllä blondit ja brunetet voivat olla molemmat upeita. Aidot blondit ovat harvoin luonnostaan kovin erikoisia, mutta voivat näyttää ehostettuna upeilta. Ennen aitoja blondeja pidettiin eksoottisina ja harvinaisina. Nykyään lähes kuka tahansa voi olla blondi. Suomalaisetkin ovat nykyisin lähemmäs ristiverisiä kuin blondeja.

    • ei väliä värillä

      Itseäni viehättävät kauniit kasvot. Se ovatko hiukset tummat vai vaaleat on yksi lysti. Kaunis on kaunis vaikka violeteissa hiuksissa...

    • värillä ei ole väliä

      Hiusten värillä on se merkitys, että sen on sovittava ihmisen väritykseen. Oikeassa sävyssä ihminen hehkuu ja on parhaimmillaan. Eli jos on vaalea, niin kannattaa korostaa sitä vaaleutta ja jos taas tumma niin tummuutta.

    • Eskoesko
      • fashiondiva

        Näyttääpä yllättävän paljon Satu Tuomistolta vaaleana tuossa kuvassa. Kauniimmalta tosin. :)


    • Jep.....

      Minun milestäni brunetet naiset ovat kyllä suosionsa huipulla tällä hetkellä, blondit ovat jääneet aika lailla varjoon. Tummia pidetään seksikkäämpinä ja ilman meikkiä ovat lähes poikkeuksetta paremman näköisiä kuin vaaleat.

    • Aikuinen mies

      Henkilökohtaisesti en pidä blondeja viehättävänä, vaan olen pitänyt aina enemmän tummista naisista ja pikimustat hiukset kiehtovat kaikkein eniten.. samoin tosin punapäät saavat usein pään kääntymään, mutta blondin vuoksi ei pää käänny.

      Itse kuvittelen blondien "suosion" mm. työyhteisössä selittyvän vain sillä, että he saavat enemmän huomiota näiden blondivitsien yms. myyttien vuoksi ja aika moni näyttää itsekin vetävän sellaista helpon bimbon roolia ja se taas toimii valtaosaan miehistä.. varsinkin ukkomiehistä.

    • jgijeiogjeriojgio

      Blondit ovat mielestäni poikkeuksetta kauniimpia kuin tummaveriköt. Sinänsä harmi, että oikea blondius on tutkitusti "väistyvä" geeni, ja aitojen blondien määrä hupenee sukupolvi sukupolvelta.

      T:aidon blondin mies

      • Anonyymi

        Entäs Bondit?


    • Haloo!

      Aidoissa blondeissa viehättää erityisesti ne valkoiset sian ripset! Ja melkein yhtä paljon kesällä se auringon aiheuttama punakkuus!

      • eloveenaaah

        Mä oon aito blondi, jolla on luonnostaan ruskea/vihreät silmät. Muutenkin omaan ns"latinopiirteet". Ja ripset on kyllä ihan tummat ja pitkät/tuuheet.. Tyhmää yleistää.. aina luullaan että värjään hiukseni..:S


      • eloVenakko
        eloveenaaah kirjoitti:

        Mä oon aito blondi, jolla on luonnostaan ruskea/vihreät silmät. Muutenkin omaan ns"latinopiirteet". Ja ripset on kyllä ihan tummat ja pitkät/tuuheet.. Tyhmää yleistää.. aina luullaan että värjään hiukseni..:S

        eloveenalla on siniset silmät ja sul on pilatut geenit siks sul on ruskeet silmät


    • xcvvxcvcfsd

      No mikä sitten tummissa viehättää?

      Molemmat kivoja, mutta kaunis blondi ehkä miellyttää enemmän silmää nimenomaan sen harvinaisuuden takia.

    • qwetqwetqwt

      Blondit antavat jotenkin viattoman kuvan. Vaaleat hiukset ja usein pakkaukseen lisättynä siniset silmät ja jos haihtuvat ovat vielä kiharatkin niin sitä viattomampaa ilmestystä saa etsiä. Se on tajuttoman houkuttelevaa! Tummat ovat useimmiten vähän tylsät, varsinkin suomalaisten ruskeat hiukset... Plääh. Eivät ne kuitenkaan rumat ole. Vaaleus antaa yleensä hennon, naisellisen ja herkän vaikutelman, mutta kuitenkin ulkokuori useimmiten pettää ;)

    • DefDumb&Blonde

      Näin Darian Darling kertoi asian twitterissä:

      "Gentlemen prefer blondes because pale hair, delicate skin & a vacant expression represents the apex of frailty every man longs to violate."

      "I wanna be a platinum blonde, just like all the sexy stars. Marilyn and Jean, Jayne, Mae and Marlene, they really had fun!" siteeratakseni Debbie Harryä Blondien demobiisissä Platinum Blonde.

      Debbie Harry, Marilyn Monroe, Jayne Mansfield, Jean Harlow, Mae West, Marlene Dietrich, Brigitte Bardot, Cherie Currie, Cyrinda Foxe, Christina Aguilera, Edie Sedgwick, Sharon Tate... To name a few.

      • Paitsi että :)

        Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Christina Aquilera ja Sharon Tate ovat oikeasti tummaverikköjä jotka vaalensivat hiuksiaan ;)


      • DefDumb&Blonde
        Paitsi että :) kirjoitti:

        Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Christina Aquilera ja Sharon Tate ovat oikeasti tummaverikköjä jotka vaalensivat hiuksiaan ;)

        Eivätkö kaikki tee sitä? Debbie Harryllä oli se kuuluisa kaksivärinen tukka 70-luvulla, johon saattoi kuulua runsaasti tummaa juurikasvua. Suurin osa naisista, joita kutsumme blondeiksi, ovat vaalentaneet hiuksensa.


    • Blondit ovat valon sotajoukkoa. Klassiseen hyvyyteen yleensä liitetään myös lapsellisuus, silkka tyhmyys ja muita yhteiskunnallisesti sallittuja negaatioita, ikäänkuin paheita.

    • fiksu blondi

      Voitaisiinko jo vihdoinkin unohtaa tuo väite, että blondit hiukset korreloisivat jotenkin tyhmyyden ja bimbouden kanssa? Tuota ei ole missään tieteellisissä tutkimuksissa todistettu, että hiustenväri määrittelisi henkilön älykkyysosamäärän. Itsekin aitona blondina olen mm. töissä joutunut blondivitsien ja vähättelyn kohteeksi jopa kateellisten(?) naistyökaverien taholta, se ärsyttää. Kuitenkin olen vastuullisissa asiantuntijatehtävissä ja pitkälle kouluttautunut, en mikään stereotyyppinen blondibimbosihteerikkö.

      • meissi

        Moni mies iskee kiinni blondiin ihan pelkästään siksi, että yhdistää blondiuteen helppouden. Oli se sitten totta tai ei, mutta aloite on näin ollen tehty. Usea blondi on värjätty, ja vaikkeivät naiset sitä myönnä, miksipä muuten kuin miehiä miellyttääkseen, antaakseen sen helpon vaikutelman. Jos ei tykkää helppo-sanasta, voi sen tilalle vaihtaa vaikka haluttavan.


      • fiksuko?

        "Kuitenkin olen vastuullisissa asiantuntijatehtävissä ja pitkälle kouluttautunut, en mikään stereotyyppinen blondibimbosihteerikkö."

        Heh. Itsekin sorruit stereotyypittelyyn.


      • fiksu blondi
        fiksuko? kirjoitti:

        "Kuitenkin olen vastuullisissa asiantuntijatehtävissä ja pitkälle kouluttautunut, en mikään stereotyyppinen blondibimbosihteerikkö."

        Heh. Itsekin sorruit stereotyypittelyyn.

        Ai sorruin stereotyypittelyyn, kun kerroin, millaisena meitä blondeja eli myös minua usein pidetään? Itse olen eri mieltä. Minusta tuo stereotypia, kuten monet muutkin stereotypiat, on täysin virheellinen.


    • Blondifani
    • blondi? brunette?

      Aina kun kysytään kumpi on parempi, blondi vai brunette, vastaan jälkimmäisen, koska mielessäni kuvittelen heti Megan Foxin ja Angelina Jolien yms. Mutta annapas olla kun astun ovesta ulos ja näen kadulla kulkevan vaalean naisen... Huh, kyllä siinä pää kääntyy. Vaaleat ovat niin heleitä, raikkaita ja kutsuvia, naisellisen kauniita ja kuten edellinen vastaaja sanoi: enkelimäisiä. Tämä siis oli yleistys (ennen kuin joku ehtii jotain valittaa) mutta täytyy kyllä myöntää että ehkä tykkään blondeista enemmän. Kaunis brunette on kaunis brunette mutta kyllähän se on tavallinen. Tykkään molemmista, punapäistä en tykkää sitten pätkääkään, mutta vaaleat vievät huomioni täysin ja kaunista brunettea on kiva vilkuilla mutta kauniita vaaleita haluaisin vain tuijottaa ja katsella niitä enkelimäisiä piirteitä jotka korostuvat vaaleiden hiuksien myötä. On tummat hiuksetkin parhaimmillaan todella hyvännäköiset mutta niitä näkee niin paljon ja vaaleat houkuttelevat minua todella :)

    • xvcxvcfsdsf

      Jos joku sanoo olevansa kiinnostunut blondeista, voisin veikata, että hän on kiinnostunut siitä vaaleudesta.

    • II

      kaikista kauneimmat on brunetteja. ehkä arkisemmissa blondit on paremman näköisiä kuin tummat. tosin ei mun mielestä.

    • rooveer

      Menkää nyt hoitoon !!! Ei voi olla tommosia tyyppejä jotka valitsee hiusten värin peruusteella ,,,onko kaunis vai ruma ??? Onko tosiaan noi tyhmää porukkaa täälä ? Ja tyhmiä löytyy ,,,on sitten valkonen tai musta ! Voi v....u,,ei voi kun nauraa,terv,yks tyhmä blondi ! :)

    • jea rait

      ja sitten heräsit.

    • öhewtöthewo

      Vaaleat on jännittävämmän näköisiä, jos kasvot ovat keskitasoiset tai sitä paremmat. Jos naama on ruma, siinä ei auta vaaleus eikä tummuus. Jos ajatellaan vain hiuksia, niin vaaleat on kauniimman ja seksikkäämmän näköiset. Tummat on tylsät eivätkä herätä mielenkiintoa (ja edelleen puhun siis pelkistä hiuksista) Hiuksista ei kuitenkaan voi sanoa onko henkilö kaunis tai seksikäs. On kauniita brunetteja ja kauniita blondeja sekä päinvastoin. Pelkistä hiuksista pidän enemmän vaaleista.

    • bruneineineinei

      Brunet ovat kauniimpia ja usein vaaleahiuksiset pilaavat hiuksensa värjäyttämällä ne kellertäviksi peroksidiblondeiksi. Blondi on kaunis hiuksineen niin kauan, kuin hiukset näyttävät luonnollisen vaaleilta ilman sitä pisunkeltaista tai valkoista hahtuvaa pään päällä.

      Eräällä ihastuksellani oli tummanruskeat pitkät hiukset ja tosi kauniit siniset silmät. Tummat hiukset ja ruskeat silmät ovat usein ihailtuja ainakin monien kavereiden mielestä, mutta omasta mielestä se on yhtä tylsää kuin blondi sinisillä silmillä.

    • 16+4

      ihan niinkuin suurin osa (suomessa!) bruneteista ei värjäisi hiuksiaan?? Jos hiusvärejä ei oltaisi keksitty, koko pohjoiseurooppa olisi maantieharmaita hiirulaisia täynnä. Ja silloin vain aidot platina-blondit ja aidot syvän brunetet erottuisivat edukseen. Mutta kun nyt niin aina puututaan siihen purkkiväriin niin ärsyttää kun minunkin synnynnäisiä blondeja luullaan värjätyksi. Näitä "asiantuntijoita" tulee varsinkin baareissa vastaan pätemään "sä et varmaan ole aito blondi, sunlaisia on nykyään ihan liikaa".

      Mutta tosiaan se kauneus ei riipu hiustenväristä. Ja kun vertaillaan vaaleita ja tummia kansainvälisesti niin ne kauneimmiksi rankatuthan ovat nimenomaan MUSTA-hiuksisia. Esim. Eva Longoria, Beyonce, JLo, Miss Universumit, Kim Kardashian...kaikki ovat myöhemmin vain värjänneet ja vaalentaneet hiuksiaan. Eli harva on täydellisen ruskeahiuksinenkaan.

    • mielipide vain

      No, kattelin tänään vähän enemmän että minkälaisia hiuksia naisilla on. Paljon siellä oli sellasia ruskeita, en ole ennen huomannutkaan että vähän tämän tyylinen on tosi yleinen https://lh4.googleusercontent.com/-MGPwNNwJ8YE/TW_hL-zJWlI/AAAAAAAAA0Y/k5igZUV3tEM/IMG_6939.JPG Tuo taitaa olla ainakin omaan silmääni niin 'perusväri' että ei sen kummempia ajatuksia herätä. Ihan siistit ja laitettuina mukavan näköiset. Sitten oli tälläsiä vaaleita hiuksia http://4.bp.blogspot.com/_CGIJgA67Hko/SdZKFqAdMzI/AAAAAAAAKZ8/ki_neJelmWo/s400/Hiukset.jpg Tykkään tuosta väristä. Peittoaa tummat/ruskeat hiukset mennen tullen. Kivan raikkaat ja seksikkäät. http://www.marieclaire.com/cm/marieclaire/images/DF/summer-hair-medium-new.jpg Tuossa vielä toinen kuva vaaleista kauniista hiuksista. Toinen mistä tykkään on sitten ihan musta, pikimusta. http://www.style-hair-magazine.com/images/natural-shiny-black-hair-21313879.jpg toinen kuva http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2009/Oct/10/1340/black_3.jpg

      Näin ollen mielestäni vaaleat ja täysin mustat pitkät hiukset ovat seksikkäämmät kuin punaiset tai ruskeat.

    • blondi vs. tumma

      Blondit voivat parhaimmillaan olla todella upeita hyvin meikattuina ja kauniisti puettuina. Vaaleita hiuksia vasten musta kajaali saa silmät näyttämään intensiiviseltä, ja yökerhon valossa blondi yleensä pomppaa ensimmäisenä silmään. Yleensä blondit kuitenkin näyttävät jotenkin suttuiselta varsinkin, jos meikkaavat liikaa. Blondit syyllistyvätkin usein brunetteja enemmän ylimeikkaukseen.

      Tummat naiset taas ovat usein luonnostaan hyvin kauniita. Ei tarvita ripsivärejä, kulmavärejä ym. kommervinkkejä, koska värit ovat tulleet kasvoille synnyinlahjana. Tumma nainenkin voi laittautua upeasti ja kasvot kestävät tummaa ja näyttävää meikkiäkin. Maailman upeimmat kaunottaret ovat aina tummaverikköjä.

    • Tummasenollapitää

      Kyllä se tumma vain voittaa koska luonnontilassa ei ole niin valju. Tummat silmät ovat mielestäni hyvin kauniit.

    • blondeblondeja nam

      Kattokaa nyt sitä Karjalan kunnailla olevaa "Hannaa" siis sehän on aivan hiton syötävän näkönen

    • djdhgjhdf

      Kyse on yksinkertaisesti vain mieltymyksistä. Blondeissa viehättää se, että he ovat blondeja hiusväriltään - that's it. Aivan samoin kuin jotkut ovat lääpällään punapäihin ja toiset brunetteihin, jotkut hullaantuu sinisistä silmistä, toiset ruskeista. Makuasioista ei voi kiistellä vai miten se nyt meni.

    • pirpana*

      Minua huvitti ihan tosissaan kun juttelin poikaystäväni kanssa ulkonäöstäni (hän aloitti! :D), olen mielestäni ihan perussievä ja kiva tyttö. Mutta poikaystäväni sanoi että hänenkin kaveripiirissään ollaan sitä mieltä että olen kuulemma todella hyvännäköinen, ja kun kysyin miksi, hän vastasi ensimmäisenä "no ku sulla on nuo vaaleet hiukset!".

      Hiukseni ovat siis luonnostaan vaaleat, hirmu vahvat, ja yltävät puoleen väliin selkää. Ne myös kihartuu luonnostaan mukavasti laineille. Ja kun muuten olen aika hoikka niin tukkani todella varastaa huomion.

      Eli veikkaan että jos joku blondiino vetää huomiota hiustensa värin perusteella niin ne on muutenkin jotenkin huomattavat, paksut tai pitkät tai hauskasti leikatut tai muuten näkyvät. Olin ehkä itekin vähän yllättynyt että tukkaani kiinnitetään huomiota, toki siis itsekin siitä tykkään mutta en ole vaaleudesta pitänyt koskaan mitään numeroa kun satun vaan olemaan luonnostaan. Jotkut tykkää, jotkut ei. Sama kuin joku ihastuisi kauniin ruskeisiin silmiin.

      • blond är bättre

        Ruskeet silmät ei ole kauniit. Ne eivät ole uniikit kuten siniset. Samoin blondeus on uniikkia siksi ne ovat kauniit! Tämä kiitos evoluutiion


      • Anonyymi
        blond är bättre kirjoitti:

        Ruskeet silmät ei ole kauniit. Ne eivät ole uniikit kuten siniset. Samoin blondeus on uniikkia siksi ne ovat kauniit! Tämä kiitos evoluutiion

        Sinä et ole kaunis ja olet rumempi kuin tummat, hahhah


    • mossqito

      No, on noita luonnonvaaleita kaunottariakin. Esim Katy Perry, tunnettu tumma tukkainen on luonnostaan vaalea.

      http://www.google.fi/imgres?q=katy perry blonde&hl=fi&gbv=2&biw=1366&bih=638&tbm=isch&tbnid=AP-VVllbmcVUNM:&imgrefurl=http://www.fashionassistance.net/2011/07/katy-perry-luce-melena-rubia-en-el.html&docid=Cc-zLh8xO3qfqM&imgurl=http://1.bp.blogspot.com/-6u0sUnJ5Aao/Ti3TiXQau_I/AAAAAAAAY_Y/UDNMFByaLlE/s1600/blonde-katy-perry.jpg&w=430&h=300&ei=9qqaTtiGI873sgbWucz-Aw&zoom=1&iact=hc&vpx=467&vpy=147&dur=1526&hovh=187&hovw=269&tx=149&ty=92&sig=101986337858780083688&page=1&tbnh=119&tbnw=170&start=0&ndsp=24&ved=1t:...

      http://www.purepeople.com/media/katy-perry-ado-et-blonde_m168499

      ei se ole se hiusten väri, vaan ne piirteet, mitkä tekee naisesta kauniin.

    • stysytsty

      Vaaleat hiukset ovat naisellisemmat kuin ruskeat. Erilaiset, hennot, kauniit ja naiselliset, siinä syy minkä vuoksi pidän vaaleista enemmän. Yleensä.

      • Anonyymi

        Ja ohuet liirut, sen unohdit


    • Retkuilija
    • simply clever

      Hyvä kasvatuksen saanut mies on jo pienestä pitäen kaurapuuroo syödessä ihaillut sitä pöydällä olevaa Elovena pakettia.

    • ewrwr

      naama ihmisessä viehättää. hiustenväri sivuseikka.

    • feromonigeeni

      Feromoneilla lienee iso osuus asiassa.
      Jos kysymyksessä on sinisilmäinen luomu blondi niin se viehätys tulee geeneissä: EYCL1, EYCL2 ja EYCL3 sekä (mm. ASIP, MATP, TYR, OCA2 ja MC1R). Erityisesti geeni SLC24A5.
      Ikävä kyllä tuo on väistyvä blondigeeni (värikalvon melaniinipitoisuus blondilla) joten laji on kuolemassa sukupuuttoon.

    • Anonyymi

      Taitaa olla ap:n omassa päässä toi blondi sitten sun pitää vain olla blondien kanssa tuskin se muita kiinnostaa vai oletko sä joukkosielu? Hyppäätkö rotkoon kun muutkin hyppää?

    • Anonyymi

      Blondit on parhaita sängyssä. Ja muutenkin iloluontoista porukkaa.

    • Anonyymi

      No ei sitten mikään. Punapäät kyllä kääntää varmimmin pään.
      Blondiini joka on ruskettanut naamansa jollain vippaskonstilla, ja vielä maalannut huulensa samaan sävyyn on yksinkertaisesti yöks!
      Esimerkkinä vaikka Marita Taavitsainen...

    • Anonyymi

      Ihanuus. Se niissä viehättää.

      • Anonyymi

        Tummat hiukset paljon kauniimmat ja ihanammat


    • Anonyymi

      BLONDI POLKKATUKKA KELLÄTAHANSA ON IHAN JEPA

    • Anonyymi

      Hyväperseinen, pienirintainen aito blondi erottuvalla vyötäröllä ja suurilla silmillä.

      Mitä muuta voisi enää toivoa?
      (No okei sopivan hävytöntä mielenlaatua....)

      Näistähän on jo kuluneita vitsejäkin: "Miksi kutsutaan blondia, joka värjää hiuksensa tummiksi?"

      -"Tekoälyksi"

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1947
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1669
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      15
      1618
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1517
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1475
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1357
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      650
      1271
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      17
      1203
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      10
      1158
    Aihe