Smooth-Away, onko joku kokeillut?

tulehtuvat karvatupe

14

1931

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jonku samanlaisen (eri nimellä mutta aivan saman näköiset) sain joskus aikoinaan joululahjaksi, markkinoilta oli ostettu. Itse en tälle menetelmälle lämmennyt. Kovasti yritin sillä aluksi hieroskella, mutta en tiedä sitten oliko tekniikkani väärä vai mitä, mutta ei sillä kovinkaan karvoja lähtenyt. Nopeammin ne karvat lähtevät höylällä jos ei epiloida tahdo...

    • En ostaisi

      Mielestäni tuo kympin tarjouskin on aika kova hinta muutamasta hiekkapaperinpalasta. Ilmoituksen sanamuotokin oli kiinnostava kun puhuttiin tytöistä.

      Kurkkasin samalla muitakin firman tarjouksia. Esimerkiksi näyttävät myyvän samanlaisia hoikentavia alushousuja muutaman euron halvemmalla kuin Tvins telkkarissa mutta Tvinsillä tulee toiset kaupan päälle samaan hintaan.

    • 2+8=

      Ok! Kiitoksia tiedoista... taidanpa jättää väliin tuon ostoksen.

    • ei kantsi

      Luin englanninkielisen nbc toimittajan kokeilu ja ihan humpuukia on. Poistaahan se hyvin vähän karvoja, mutta iho kärsii, poistuvan karvan määrä on minimaalinen ja siihen menee jopa tunti aikaa (yhteen koipeen). Saman lopputuloksen saanee ihan K-Raudan hiekkapaperilla.

    • Krisss

      Mäkin kokeilin. En suosittele! Kokeilin eri tekniikoilla ja eri alueilla, mutta eipä tehonnut. Sama asia kuin ostaisi hiekkapaperia ja sillä kokeilisi.

      • karvakuonolainen

        Samat tulokset täällä, kun ostin vastaavan tuotteen pari vuotta sitten Stockalta. Täysin yhtä tyhjän kanssa, ei lähtenyt karvan karvaa.


    • yksi vaan...

      Kokelin. Sääriin tuo tehoaa mutta kainalot tulevat kipeiksi. Kyllä minulla ihokarvat ihan hyvin lähtivät.

    • mie vaan

      No just kokeilin, säärikarvat lähtevät suht helposti mutta kasvoihin ei tehonnut se pieni hiekkapaperi. Taas kusettettiin meikäläsitä, mutta eihän tuo onneksi kallis ollut!

    • Paskaostos

      Aivan pyllystä koko tuote....kokeilin ja koko setti lensi roskiin. Iho kirveli ihan hitosti. Ja jotain viestiäkin laitoin jo sinne heidän sivuille, mutta eipä se sinne tule näkyviin vaan siellä muutama positiivinen kommentti.....älkää ostako vaikka ei tuo kymppi mikään raha ole nykyään mutta senkin voi laittaa vaikka shaveriin taikka siihen hiekkapaperiin!

      • Pskan möivät

        Tilasin tän jollain CityDealilla ja kokeilin viiksialueelle; lähteehän ne jos tarpeeksi jaksaa hieroa. Iho kyllä tuntui "hierotulta" pitkän aikaa ja tuli mieleen että varmaan ihan tavallisella hiekkapaperilla saa saman efektin. Älkää ostako!!!


    • minäki testasin joskus tuota hiekkapaperihommaa. karvat lähti ja iho oli kuin silkkiä sen jälkeen. seuraavana päivänä jo pukkasi sänkeä, ihan samoin kuin sheivauksenkin jälkeen. iso vaiva ja lyhyt vaikutus. pyh!

      • sokerinkeittäjä

        Riittävästi kun jaksaa hieroa niin lähtee sääristä. Saa samalla hyvän kuivahieronnan/kuorinnan. Mutta mikään pikainen toimenpide ei ole. Ei ala sääret kutista kuten höylän jälkeen, se ehkä positiivisinta..


    • Jasm

      meinasin ostaa mut ilmeisesti ei kannata :D

    • höynäytetty

      Tilasin ja kokeilin kasvojen "hahtuvakarvoihin". Piti jynssätä vaikka ja kuinka kauan ennen kuin karvat edes vähän irtosivat. Iho kirvelee vieläkin. Ihan kauheeta humpuukia! Että pitikin mennä taas halpaan..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe