Alzheimerin tauti on osoittautumassa aivojen diabetestaudiksi. Vältä siis hiilihydraatteja.
Jos haluaa ehkäistä Alzheimerin taudin syntyä, Vincent Fortanascen mukaan kannattaa harkita hiilihydraattien nauttimisen vähentämistä. Hiilihydraattien liikakäyttö aiheuttaa insuliinipiikin, jolloin aivoissa esiintyvää insuliinia alentava entsyymi joutuu työskentelemään yliteholla poistaakseen kaiken ylettömän insuliinin. Tällöin kyseinen entsyymi ei pysty poistamaan beta-amyloidi proteiinia, mikä puolestaan aiheuttaa Alzheimerin tautia.
Alzheimer = aivojen diabetes
30
497
Vastaukset
- yks toinen kp
Taas yksi syy noudattaa VHH:ta.
Balleriinalla tuo Alzheimer on pahassa vaiheessa. Välttäkää hiilihydraatteja.
- yks toinen kp
Palautetaan mieliin
- yks toinen kp
Muistutetaan taas ettei unohdu
- yks toinen kp
jaahas,
oletkos se aikaan kadonnut serkkupoika ? Harmi, että vanhemmat nimesi samalla nimellä. Aikaan sehän ei haitannut kun oli yli 500 kilometriä väliä. Nyt näyttää olevan väliä, kun netin takia on niin vähän väliä. .)
- yks toinen kp
Aamu on hyvä aloittaa faktoilla
Muistutetaan tästäkin
- puhut p-skaa
Kun juuri on valmistunut tutkimus joka osoittaa että insuliini suojaa Alzheimerin taudilta. Sinä tiedät ihan varmasti tästä tutkimuksesta koska se on ollut älläkin palstalla näkyvissä.
Mutta eihän se että tiedät siitä estä sinua valehtelemasta. Ethän sinä muuta osaakaan. Oikaistaan vähän palstatrollin kirjoituksia.
- heheheeeeeeeeeeeeeee
Johan aloittaja vitsin murjaisi.
- Vincent Fortanasce
Ja taas kerran kirjakauppias. On se varmaan virkaheitoilla lääkäreille helpoin tapa alkaa tekemään rahaa kun kirjoittaa VHH-kirjan, ilmeisesti on tiedossa että VHH-porukkan uppoaa mikä tahansa p-aska jos teksti vain on sellaista mikä tukee runsaan rasvan syöntiä.
Vincent Fortanasce on kirjoittanut ainakin kaksi VHH-kirjaa joita siis on myynnissä Suomessakin. Ettei vain Rasalas-kustantamossa.
En laita linkkejä ettei mene mainostamiseksi. Etsi itse teokset.
(Mattila on taas provikkansa tienannut)Ei minun tarvitse etsiä eikä sinunkaan kunhan vain luet ja perehdyt asoihin etkä hoe tuota typerää mantraasi kirjakauppiaasta.
Palautetaan tämäkin että epäilijät saavat asiallista tietoa.
- asiasta tietävä
Tätäkin tarvitaan
Tätäkin asiaa tarvitaan taas kerran.
- senseätarvitaan
Puhu pukille potaskasi. Tällä palstalla on sitten kummaa porukkaa, oikeita kaikkien tieteiden tohtoreita, joilla on vastaus ja avain mihin vaan kysymykseen. Älkää nyt hyvät ihmiset kaikkeen halpaan menkö. Täällä kun voi päteä tai kuvoitella pätevänsä kuka tahansa onneton tunari, joka tosielämässä voi olla varsinainen.... Maalaisjärkeä pliis, netin jutut on erittäin varovasesti luettavia etenkin silloin, kun ei asiasta ole itselleä asiantuntemusta. Sellaisessa tilanteessa jonkun vakuuttelu jostain asiasta voi mennä täydestä!
Tästä halutaan tietoa.
Varokaa hiilihydraatteja
Palstalla on muutamia joiden suhteen olen huolestunut. Syövät liikaa hiilihydraatteja ja aivoitiminta on häiriintynyt. Alzheimer alkaa.
- öljyä ja vitskua
http://www.nutraingredients.com/Research/Omega-3-and-vitamin-D-may-help-clear-Alzheimer-s-plaques
D-vitamiini ja kalaöljy voivat vähentää plakkeja.
Omega-3 and vitamin D may help clear Alzheimer's plaques - Nurinkurista!
Sangen mielenkiintoista, että aivojen oma polttoaine- glukoosi, olisi Alzheimerin aiheuttaja... Sen jatkuva puute kylläkin aiheuttaa ongelmia. Insuliinipiikistä vain sen verran, että esim. juusto ja naudanliha saa aikaan isomman insuliinipiikin, kuin vaikkapa valkoinen pasta.
- näin on
Viljat sisältävät sokeria (gluteenia). Gluteenin proteeni on lektiini Lektiinit eivät pilkkoudu normaalissa ruoansulatusprosessissa. Tästä seuraa, että suolistoon joutuu suurikokoisia käsittelemättömiä proteiineja.
Lektiinit sitoutuvat ruoansulatuskanavan reseptoreihin ja kulkeutuvat koskemattomina elimistöön.
Elimistö erehtyy helposti pitämään näitä suurikokoisia, koskemattomia proteiinimolekyylejä elimistölle vieraina tunkeilijoina samaan tapaan kuin bakteereita, viruksia ja loisia. Vaikka sitä ei ole mukava ajatella, suolisto ei ole paras paikka hengailla. Suolisto on merkittävä bakteerien ja virusten aiheuttamien tulehduksien lähde, ja immuunijärjestelmä on koko ajan valmiudessa tuhoamaan patogeeneja. WGA ei kulkeudu elimistöön vain koskemattomana, se myös vahingoittaa suoliston seinämää sallien näin muiden proteiinien pääsyn järjestelmään. Mikä tekee tästä ongelmallista? Immuunijärjestelmämme hyökkää näitä vieraita proteiineja vastaan ja valmistaa vasta-aineita tuhotakseen ne. Nämä vasta-aineet ovat erityisen tarkkoja vieraiden proteiinien muodoista. Valitettavasti nämä proteiinit muistuttavat usein elimistömme omia proteiineja.
Jos immuunisolut hyökkäävät WGA:n kimppuun ja tuottavat vasta-aineita (koska elimistö tulkitsee WGA:n bakteeriksi tai virukseksi), nämä vasta-aineet eivät tartu vain WGA:han, vaan ne voivat takertua myös haimasi proteiiniin. Kun WGA:n vasta-aine tarttuu haimaasi, se aiheuttaa immuunireaktion haiman kudosta vastaan. Haimasi vahingoittuu tai tuhoutuu ja sinusta tulee ykköstyypin diabeetikko. Jos tuo proteiini olisi ollut aivojesi myeliinituppi, tuloksena kehittyisi MS-tauti.
http://meripekkanen.com/2010/10/28/miksi-viljat-eivat-sovi-ihmiselle/ - Nurinkurista!
"Viljat sisältävät sokeria (gluteenia)."
Eikö kaikki imeytyvä hiilihydraatti ole elimistölle sokeria? Viljat sisältävät runsaasti hiilihydraattia eli sokeria. Onko tässä jotain epäselvää?
- VP?
kj.mattila kirjoitti:
Eikö kaikki imeytyvä hiilihydraatti ole elimistölle sokeria? Viljat sisältävät runsaasti hiilihydraattia eli sokeria. Onko tässä jotain epäselvää?
Kaikki rasva on elimistölle rasvaa, joka varastoituu vyötärölle.
- -`´-
Kaikki hiilihydraatti, rasva, proteiini ja alkoholi on energiaa joka liikaa nautittuna varastoituu kehoon rasvaksi.
Tätä tarvitaan taas
Tätä avausta tarvitaan taas
- Souvenaid
Souvenaid on kliininen ravintovalmiste varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon. Sitä on käytettävä terveydenhuoltohenkilöstön ohjauksessa. On suositeltavaa käyttää Souvenaidia yksi pullo joka päivä. Valmiste maksaa 4€/pullo eli kuukausihinnaksi tulee 120€.
http://nutriciafi.nutricia.fi/tuotevalikoima/ravintovalmisteet-aikuisille-ja-iaekkaeille/tuotevalikoima/souvenaid/tietoa-souvenaidista
Tuotteen ravintosisältö:
http://souvenaid.com/about#ingredients
EPA (fish oil) 300mg
DHA (fish oil) 1200mg
Phospholipids 106mg
Choline 400mg
UMP (uridine monophosphate) 625mg
Vitamin E 40mg
Vitamin C 80mg
Selenium 60µg
Vitamin B12 3µg
Vitamin B6 1mg
Folic acid 400µg
Omega 3 rasvahappoja (DHA ja EPA) Suomalaisen ravitsemussuosituksen (VRN) mukaan Omega-3 rasvahappoja tulisi saada 1-2 grammaa päivässä eli esim. villiä lohta n. 150 grammaa päivässä. Eli käytännössä kaikkein tulisi syödä laadukkaita Omega-3 rasvahappoja lisäravinteena purkista.
fosfolipidi = rasva
koliini = Koliini on ravintoaine, jolle ei ole päivittäistä saantisuositusta. Hyviä koliinin lähteitä ovat munan keltuainen, naudan maksa ja vehnänalkiot. Kaikki luonnon rasvat sisältävät koliinia jonkin verran fosfatidyylikoliinin muodossa. Elimistössä koliinin tehtävät liittyvät mm. rasvan ja kolesterolin aineenvaihduntaan sekä toimimiseen solukalvojen rakenteissa ja solujen välisessä viestinnässä. Sillä on verenpainetta alentava vaikutus. Koliinin fosforihappojohdannaisia, fosfatideja esiintyy hermoissa ja aivokudoksessa.
uridiinimonofosfaatti = ?
E-vitamiini
E-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, joka koostuu yhdisteistä. Kahdeksan tärkeintä yhdistettä, jotka muodostavat E-vitamiiniperheen, voidaan jakaa kahteen ryhmään: tokoferolit ja tokotrienolit. Kummassakin on alfa-, beta-, gamma- ja delta-aineosat. Alfatokoferoli löydettiin ensimmäisenä ja päällysmerkinnöissä ilmoitettu teho ilmoittaa ainoastaan tämän osan määrän. Suomessa E-vitamiinin virallinen päivän saantisuositus aikuiselle on 10 mg.
Miten tunnistaa synteettinen E -vitamiini?
Luonnollinen E-vitamiini on erittäin kallis raaka-aine, ja siksi sen keinotekoisten versioiden valmistus ja käyttö on aina ollut monille yrityksille varsin kannattavaa. Tämän vuoksi markkinoilla on useita tuotteita, jotka ovat joko 100-prosenttisesti synteettisiä tai synteettisten ja luonnollisten aineiden sekoituksia. Mikäli tuotteessa on oikea tuoteseloste on varsin helppoa päätellä, onko tuote luonnollinen vai synteettinen. Kaikki luonnollinen E-vitamiini ilmoitetaan d-alfatokoferolina. Synteettinen E-vitamiini tulee ilmoittaa tuoteselosteessa dl-alfatokoferolina. Täten ”d” merkitsee luonnollista ja ”dl” synteettistä E-vitamiinia.
Suomalais-ruotsalaisessa tutkimuksessa saatiin selvää näyttöä siitä, että E-vitamiiniperheen kahdeksan erilaista muotoa voivat suojata Alzheimerin taudilta.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24113154
http://www.uef.fi/fi/uef/-/useat-e-vitamiinin-muodot-suojaavat-muistihairioilta
Hyviä lähteitä ovat: kasviöljyt, pähkinät, avokado, siemenet, manteli, vehnänalkioöljy, tumman vihreät kasvikset ja kananmuna.
C-vitamiini:
Uusien tutkimusten mukaan vähimmätarve päivässä on 400mg.
http://personal.inet.fi/koti/remeli/ravinteet.htm#muutama
Seleeni:
Suomessa seleenin virallinen päivän saantisuositus aikuiselle on 50 µg. Seleeniä on lähes kaikessa ruuassa, mutta parapähkinässä sitä on todella paljon, joten 2 parapähkinää päivässä riittää.
B-vitamiinit
B-vitamiinien ryhmään kuuluu 8 varsinaista vitamiinia ja 5 sen kaltaista yhdistettä. Tärkeintä on varmistaa B-vitamiinien saanti laadukkaasta ruuasta. Mahdollinen, mutta harvinainen puute korjataan tilapäisesti B-vitamiineja sisältävällä valmisteella. Ravintolisänä nautitut B-vitamiinit tulisi saada mahdollisimman luonnollisessa muodossa, koska synteettisten B-vitamiinien terveysongelmia ei tiedetä. mm. siemenissä, jyvissä, vihanneksissa ja pähkinöissä on runsaasti kivennäisaineita erityisesti kalsiumia, fosforia, magnesiumia, sinkkiä, seleeniä ja rautaa. Ne sisältävät erityisesti A-, B- ja E-vitamiineja. Niissä on runsaasti tyydyttämättömiä, välttämättömiä rasvahappoja ja lesitiiniä. Monet tärkeät B -vitamiinit eivät imeydy kunnolla ilman fosforia, joka myös on aivojen toiminnalle välttämätön.
http://www.valioravinto.fi/rikas-oluthiivatabletti
D-vitamiinia kyseisessä valmisteessa ei ole ????
Aivoissa on kaikkialla D-vitamiinireseptoreita.
Kyseisessä tuotteessa on ihan normaaleja monipuolisesta ruuasta saatavia ravintoaineita ja saahan niitä lisäravinteena purkistakin hintaan 2-3 €/kuukausi. Eli todella rahastuksen makua. Mutta mitään uuttahan tämä ei lääkebisneksessä ole.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Suomen kansa haluaa Antti Lindtmanista pääministerin
Lindtman on miltei tuplasti suositumpi kuin etunimikaimansa Kaikkonen. Näin kertoo porvarimedian teettämä kysely. http2604596Vain 21% kannattaa Lindtmania pääministeriksi
se on selvästi vähemmän kuin puolueen kannatus, mites nyt noin?1323003Miten löydän sinut
Ja saan sanottua kaiken mitä haluan sinulle kertoa? Ja kuinka kuuntelisit minua sen hetken? Kuinka voin ilmaista sen mit422770Yöllinen autolla kaahari Heinolan seudulla
Asukkaita häiriköivän nuoren herran autokaahaus keskustelu poistettu, onko jokin hyvävelijärjestelmä käytössä ?751749Vaikea tilanne
Hieman kolkuttaa omatuntoa, kun on osoittanut kiinnostusta väärää naista kohtaan. En ymmärrä miten toinen on voinut te1061604Jouluksi miettimistä: kuka tai mikä valmistaa rahan?
Nyt kun on ollut vääntöä rahasta ja eritoten sen vähyydestä, niin olisi syytä uida rahan alkulähteille, eli mistä se syn281493- 551334
- 931245
- 471119
Julkinen sektori on elänyt aivan liian leveästi yli varojensa!
Viimeisen 15 vuoden aikana julkisen puolen palkat ovat nousseet n. 40%, kun taas yksitysellä sektorilla vain n. 20%. En2081116