Haluan entisen poikaystäväni takaisin

neitonen 5553453

Olen epätoivoinen. Erostamme on nyt noin 3 vuotta. Minulla on jo uusi mies ja olen hänen kanssaan kihloissa. Entisellä miehellänikn on uusi nainen ja hekin ovat kihloissa. Nainen on toiselta paikkakunnalta ja muuttanut nyt viime aikoina samalle paikkakunnalle kuin tämä minun entinen mieheni. Ja minä asun nykyiseni kanssa yhdessä.
Olen siitä pitäen kun erosimme niin miettinyt että olisin kyllä sittenkin halunnut olla oikeasti hänen kanssaan. Olen sanonut asiasta siitä pitäen tekstiviestein ja puheluin ehkä mesen yhteydessä, mutta hän vain sanoo että tahtoo olla nykyisensä kanssa. Minä en voi uskoa sitä. En voi olla hänelle noin vain niin kuin ilmaa.
He menivät kihloihin kun olivat olleet vasta puoli vuotta yhdessä. Minun mielestäni ihan liian vähän aikaa. Kerroin sen hänelle ja lisäsin että he eroavat kuitenkin heti kun ovat kiirehtineet niin. Mies taisi suuttua minulle, varmaan läpällä. : D Mutta sitten kirjoitin että kyllä mä jaksna oottaa sitä niin kauan kun täytyy.
Useimmiten kirjoitan miehelle että kaipaako hän vielä minua. Joka kerta vastaus on ei, mutta tiedän että sisimmässään hän kaipaa! Kuitenkin se uusi hempukka käskee häntä kirjoittamaan ettei kaipaa! Mikä hän on meidän suhteestamme määräämään?
Kerran kysyin että jos voisin tulla tapaamaan häntä. Hän suostui, mutta sanoi että haluaa sitten nähdä vain kaverina. Minä sanoin että olisi kiva keskustella kahdenkeskeisistä asioista.
Mutta homma meni ihan pieleen. Tämän miehen sisko on tämän nykyisen tyttöystävän hyvä kaveri ja hän ilmeisesti tietää viesteistäni miehelle. Hän sanoi minulle heti että unohda suunnitelmat että hän tarkkailee minua ja tämä mies ei ota minua ikimaailmassa takaisin. En ymmärrä näitä ihmisiä! Meillä on todellista rakkautta, tiedän sen!
Yritin halata miestä kun tapasimme rautatieasemalla mutta hän torjui sen. Kaikki olivat jotenkin todella kireitä, hänen vanhempansakin... Ehdotin miehelle uutta tapaamista, mutta hän sanoi että taitaa jättää väliin. Kuitenkin tämä mies tottelee vain tätä uutta muijaansa!
Hän sanoi kerran että voi tulla käymään täällä, mutta sitten hän sanoi että uusi tyttöystäväkin tulee sitten mukaan! Että otti päähän.
Miten voisin saada hänet takaisin? Ei auta mikään. Vaikka kysyn mitä ja kerron että rakastan häntä edelleen niin aina tulee kielteinen vastaus.
Tein virheen kun olimme noin reilun vuoden yhdessä ja lähdin ulkomaille, jossa rakastuin toiseen mieheen ja petin tätä miestä hänen kanssaan. Hänen ei pitänyt saada tietää siitä mutta sitten rakastuin ja tahdoin olla hänen kanssaan. Nyt en enää tahdokkaan vaan haluan tämän entisen mieheni!
Kuulin jotain juttuja tältä mieheltä että hän kertoo nykyiselle miehelleni tästä jos en lopeta, mutta en usko sitä. Miehen nykyinen nainen on kuulemma masentunut näistä viesteistä kun pelkää kuulemma menettävänsä miehen! HAHAHAA!
Haluan hänet! Mitä minun pitäisi tehdä?

22

929

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neitonen 5553453

      Lisäksi olen yrittänyt saada häntä syttymään eroottisin viestein. Kun tapasimme, hänellä oli parisänky huoneessaan ja ajattelin että saan sentään nukkua hänen vieressään, mutta hän veti sängyt erilleen. :(
      Miksi hän kieltää rakkautensa minuun?!

    • neitonen 5553453

      Hän alkoi valittamaan minulle siitä kun menin pettämään häntä enkä kertonut hänelle siitä ja sanoin että olen kamalan pahoillani ja antaisin mitä vain jos voisin tehdä asiat toisin. Hän ei sen jälkeen enää vastannut mitään. Voisiko tästä päätellä että hän miettii asioita ja voisi ottaa minut takaisin ja antaa toisen mahdollisuuden että saisin näyttää että oikeasti välitän hänestä?
      Haluaisin nähdä hänet kahden kesken... olisiko siihen mitään mahdollisuuksia? En halua että hänen eukkonsa tulee kuuntelemaan meidän selvittämättömiä asioita... Ja meillä on paljon selvittämättömiä asioita...
      Mikä hän on minulle valittamaan kun itsekkin otti heti uuden ihan liian pian minun jälkeeni. Minä aloin seurustelemaan tämän miehen kanssa kehen ihastuin niin pari kuukautta sen jälkeen kun erosimme tämän elämäni rakkauden kanssa... mutta enää en halua olla kuin tuon toisen kanssa! Sitten siitä neljä kuukautta niin tuo hempukka ja mies alkoivat seurustelemaan!

    • en tajua sua

      Oletko ihan päästäsi vialla ?

      Ensin petit miestä, sitten erositte, hänellä on uusi, SINUA PAREMPI nainen, sinä et vaan ymmärrä sitä. Sitten olet häntä vokotellut takaisin, vaikka olet jo osoittanut miehelle olevasi epäluotettava, petturi, ja nyt olet osoittanut että haluat tehdä hänen elämänsä vaikeaksi uudessa suhteessaan.

      Olet jo menettänyt pelin.

      Sinulla ei ole mitään oikeutta tähän mieheen, sillä uudella naisella on sopimus miehen kanssa yhdessä elämisestä ja kulkemisesta. Sinulla ei ole oikeutta yrittää rikkoa toisen suhdetta !

      Jos todella rakastat miestä, jätät hänet rauhaan.

    • Kaisa Kristallipallo

      Et saa toista mahdollisuutta entisesi kanssa.

    • dfkjgnfejgnig

      Jätä rauhaan!

      • Anonyymi

        ei se ole rakkkautta , vaan pakkomielle. - hellitä jo!


    • heehhehh

      Ihan mahotonta höpöhöpöä, pitihän se lukea kun on joku vaivautunut keksimään ja kirjottamaan. No olin jopa hieman huvittunu mutta en sentään ääneen naurannu eli kohtalainen stoori..

    • totuuden kertoja

      Et voi ikinä rakastaa ketään jos et kunnioita toisten suhdetta. Et edes tiedä rakkaudesta mitään jos haaveilet exästäsi koko ajan. Et edes ansaitse rakkautta etkä ketään koska varmaan pettäisit sitä jossain vaiheessa koska ajattelet vaan exääsi.

    • killipää

      Oletko keskustellut lääkärisi kanssa tästä?
      Onko läheisesi huolissaan sinusta. Minulla on yksi neuvo sinulle.
      mene keväällä joen äärelle pistä kaikki kivet mitä löydät taskuihisi ja kävele päämäärätietoisesti jokeen, loppu on sitten kohtalon käsissä.
      Olen varma että tämä auttaa.
      Jos kuitenkin jos syystä tai toisesta ilmenee ettei joessa ole tarpeeksi vettä.
      Niin silloin voi aina palata sinne tutun neuvovan lääkärin luo, hän auttaa hädässä

    • neitonen 5553453

      En voi tälle tilanteelle mitään, koska olen huomannut että hän on oikeasti se elämäni rakkaus!
      Juttelin hänelle taas yksi päivä mesessä, mutta en voinut oikein sanoa mitään, kun hän kertoi että on sen tyttöystävänsä kanssa. Sanoin sitten hänelle että tekstailen hänelle myöhemmin että saadaan ainakin jutella rauhassa, mutta hän ei niihin viesteihinkään vastannut.
      Nyt sitten on ollut hiljaa pidemmän aikaa, kun kerran tässä mesessä kysyin et joko on ikävä, ja hänen tyttöystävänsä näki sen ja suuttui.
      En usko että minun entinen mieheni pystyy edes kunnolla näyttämään tunteitaan minua kohtaan, kun se nainen on aina siinä vieressä katsomassa.

      • Unohda

        Et suostu hyväksymään tosiasioita. Elämä ei mene niin kuin haluaisit, sinun pitää vain uskoa se. Entinen miehesi on tehnyt ratkaisunsa, eikä sinulla ole sijaa siinä. Älä häiriköi toisten suhdetta!

        Mitä muuten oma miehesi sanoo tuollaisesta - tai sanoisi, jos tietäisi? Tuppautuuko hänen eksänsä teidän väliinne?


    • Ei näin

      Hullu mikä hullu. =)

    • ......

      Harvoin näkee trolliviestejä, joihin on nähty näin paljon vaivaa.

    • kesä kesä

      kuka siellä.. teini pilluko?

    • eroa

      eroa nyt siitä nykysestä miehestäs jos et häntä rakasta. sinkkunakin pärjää ja saisit ne ajatukses vähän kokoon. ei ole mitään mahiksia enää siihen mieheen. mies ajattelee kuinka epäluotettava olet. eihän siitä tulisi ees mitään jos jatkaisi. ei hän enää rakastu suhun yhtä paljon, kun näki jo millainen olet suhteessa. hylkäsit miehen aiemmin, ni tee se nyttenkin ja anna hänen elää elämäänsä ilman sua.

    • karen2

      Halusin vain sanoa kiitos profeetta Osaze kaikki olette tehneet minulle.
      Hän on palannut nyt. Tämä erittäin tehokas loitsu STOP Avioero - ja saan ex poikaystävä takaisin.
      Nimeni on Janine Corollo, Kanadasta. En koskaan uskonut rakkauteen
      loitsuja tai taika kunnes tapasin tämän loitsun pyörän kerran kun menin Afrikkaan
      Tämän vuoden maaliskuussa on Business Summit. Tarkoitin miehen nimi on PROFEETTA Osaze
      Hän on todella tehokas ja voisi auttaa loitsuja tuomaan takaisin yksi on poissa,
      kadonnut, huonosti rakastaja ja taikuutta rahaa loitsu tai tarkentaa hyvää työtä tai
      onnea loitsu. Olen nyt onnellinen & elävä todistus cos mies olisin halunnut
      naimisiin jätti minut 3 viikkoa ennen meidän häät ja elämäni oli ylösalaisin, koska
      meidän
      suhde on ollut päällä 3 vuotta. Olen todella rakasti häntä, mutta hänen äitinsä oli
      meitä vastaan ​​ja hän ei ollut hyvää maksaa työtä. Joten kun tapasin tämän loitsun caster,
      minä
      Kerroin hänelle mitä tapahtui ja selitti tilanteen asioita hänelle. At
      Aluksi en ollut ratkaisematta, skeptinen ja epävarmaa, mutta annoin sille yrittää.
      Ja
      7 päivän Kun palasin Kanadaan, poikaystäväni (nykyisin mieheni) kutsui minua
      itsensä ja tuli luokseni anteeksi että kaikki oli ratkaistu kanssa
      hänen
      äiti ja perhe ja hän sai uuden työpaikan haastatteluun, joten meidän pitäisi mennä naimisiin. Minä
      ei usko sitä cos loitsu pyörän pyysi vain nimeni ja
      poikaystäviä nimi ja halusin häntä tekemään. No olemme onnellisesti naimisissa nyt
      ja odotamme meidän pikku lapsi, ja mieheni sai myös uuden työpaikan
      ja
      elämäämme tuli paljon better.in Jos olet jossakin tilanteessa voit ottaa yhteyttä
      profeetta hänen email: [email protected]
      Kiitos kaikille apuasi profeetta.

      • Unohda

        Tuollaiset on huijarirahastajia. Vain epätoivoiset turvautuu niihin.


    • semmonsta

      Ei luoja! :D Taasko sä rustaat tätä samaa vuodatusta täällä ,tosin vaan vähän muunneltuna. Voisit kirjottaa tästä sun fantasiasta jonkin asteen harlekiini rakkausromaanin

    • tyhmyys huipussaan

      Toivottavasti tuo eks-miehesi hakee sinulle lähestymiskieltoa! Etkö tajua, että hän rakastaa nykyistä tyttöystävääsi. Sanonut sulle sen, eikö mene päähäsi tosiasia? Ethän sä voi noin tyhmä oikeasti olla, ethän? Vai onko sulla ikää 13 v?

    • Anonyymi

      Tarinaani on todennäköisesti samanlainen, mutta löysin kiireellisen ratkaisun entisen poikaystäväni palauttamiseksi takaisin kotiin niin monen vuoden erotuksen jälkeen. Aviomieheni kärsi suhteessa toisen naisen kanssa töissä ja jätti minut. Sain Avioliiton oikeinkirjoituksen casting-ohjelman hengellinen isä, mentori ja parantaja nimeltään Oduduwa. 2 päivää sen jälkeen kun lounas oli kirjoittanut minulle nimensä loitsun takaisin mieheni kotiin luokseni, se oli yllätys, en osaa edes selittää kuinka kaikki tapahtuu, se toimii BABa: n lupauksena.
      Aviomieheni oli aluksi erittäin jämäkkä, mutta aviomieheni Anderson tuli takaisin kotiin pyytämään anteeksi ja pyytämään anteeksi antamista, tänään olemme nyt onnellisempia kuin koskaan.
       En olisi voinut tehdä tätä rakkausloitsun osaa aktivointiin ilman Baba Oduduwan apua. Olisin luopunut ja uskonut, että koska aviomieheni näki jonkun toisen, hän sanoi, että olemme tehneet. Lounastamisen jälkeen Rakkausloitsun, mieheni soittaa minulle matkapuhelimella ja hän palaa takaisin kotiin seuraavana päivänä.
      Olen kiitollinen tälle henkiselle avioliiton parantajalle, joka auttoi minua. Suosittelen häntä kaikille, joilla on avioliitto tai mikä tahansa suhdekriisi, ota nopeasti yhteyttä tähän henkiseen loitsun palauttajaan palatakseen entinen rakkaus.
      tässä on hänen henkilökohtainen sähköpostiosoite: ([email protected])

    • Anonyymi

      Tarinaani on todennäköisesti samanlainen, mutta löysin kiireellisen ratkaisun entisen poikaystäväni palauttamiseksi takaisin kotiin niin monen vuoden erotuksen jälkeen. Aviomieheni kärsi suhteessa toisen naisen kanssa töissä ja jätti minut. Sain Avioliiton oikeinkirjoituksen casting-ohjelman hengellinen isä, mentori ja parantaja nimeltään Oduduwa. 2 päivää sen jälkeen kun lounas oli kirjoittanut minulle nimensä loitsun takaisin mieheni kotiin luokseni, se oli yllätys, en osaa edes selittää kuinka kaikki tapahtuu, se toimii BABa: n lupauksena.
      Aviomieheni oli aluksi erittäin jämäkkä, mutta aviomieheni Anderson tuli takaisin kotiin pyytämään anteeksi ja pyytämään anteeksi antamista, tänään olemme nyt onnellisempia kuin koskaan.
       En olisi voinut tehdä tätä rakkausloitsun osaa aktivointiin ilman Baba Oduduwan apua. Olisin luopunut ja uskonut, että koska aviomieheni näki jonkun toisen, hän sanoi, että olemme tehneet. Lounastamisen jälkeen Rakkausloitsun, mieheni soittaa minulle matkapuhelimella ja hän palaa takaisin kotiin seuraavana päivänä.
      Olen kiitollinen tälle henkiselle avioliiton parantajalle, joka auttoi minua. Suosittelen häntä kaikille, joilla on avioliitto tai mikä tahansa suhdekriisi, ota nopeasti yhteyttä tähän henkiseen loitsun palauttajaan palatakseen entinen rakkaus.
      tässä on hänen henkilökohtainen sähköpostiosoite: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

    • Anonyymi

      Tarinahan on täysi satu.kai sen nyt jokainen tajuaa?:) Mutta tällaisia sekopäitä kyllä on oikeasti ja kannattaa hakea lähestymiskielto näille tapauksille.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      317
      3616
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      55
      1232
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      189
      1187
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe