FINNISH AUTOLINE???? MItä mieltä olette?

Auto amerikasta

kovasti kiinnostaa tuottaa auto heidän kautta.
Ois kiva saada tietoa, onko kokemuksia?
Kaikki käy, hyvät ja huonotkin.

Nettiautossakin ilmoittaa autoista.

Kiitos jo etukäteen!!

9

2375

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vääräfoorumi

      www.overdrive.fi ja käytä hakua..

    • AVal

      Moi,

      Ostin auton (SL560) ko firmasta viime syksynä eli noin vuosi sitten. Auto tuli viimein vuodenvaiheen aikoihin ja oli kuvatun kaltainen eli kaikin puolin hyvä peli. Tosin huoltokirjaa ei koskaan näkynyt, vaikka sen piti tulla. Toisaalta auton historiasta papereita (vakuutus, remppa, huolto yms) tuli oikeastaan koko historia ajalta. Kokemuksia siis on, joista pääsääntöisesti kaikki hyviä, joskin minun tuli olla myyjään yhteydessä ts hän (Juha) ei ole kovin innokas olemaan yhteydessä tänne.

      Tiivistettynä se mitä haluat lukea: Jos ostan jenkeistä toisen auton ostan sen Juhan (ts Finnish Autolinen) kautta. Sain sen mitä halusin ja seuraavalla kerralla osaan malttaa ostosta sen 2-4 kk ennen kuin auto on Suomessa.

    • Vesku S

      Minullakin on vain myönteistä kerrottavaa. Ostin 2010 Juhalta Mersun, ja se tuli asianmukaisesti perille muutaman kuukauden odottelun jälkeen ja hyväkuntoisena. Kannattaa olla kärsivällinen; auton matka jenkeistä Suomeen on hidas, luultavasti lähempänä neljää kuin kahta kuukautta. Ylikin neljän kuukauden voi mennä. Saattaa olla järkevää toimia niin, että saa auton käyttöönsä sulan maan aikana.

    • Vesa Juhani

      Hei, Juha Saukkosen autoliikkeestä saamani kokemukset ovat yksinomaan muönteisiä. Sain häneltä ison Mercedeksen (450 SEL); ei ole ruosteen pilkkua missään. Kaksi kesää olen sillä kohta ajanut täyteen. Eipä ole Mercedes oikutellut eikä tielle jättänyt (toisin kuin Saksasta aikoinaan (2001) ostamani MB 300 SEL, joka on useasti pettänyt etupäässä sähkövikojen vuoksi. - Toinen, Kaliforniasta Juhalta tilaamani Mercedes on kohta menossa tulllattavaksi ja sitten piakkoin kilpiin ja ajoon. - Terveiset ja parhaat suositukset.

      Juhani
      Kouvola

      • eu - usa

        >> Eipä ole Mercedes oikutellut eikä tielle jättänyt (toisin kuin Saksasta aikoinaan (2001) ostamani MB 300 SEL, joka on useasti pettänyt etupäässä sähkövikojen vuoksi.

        Miten jonkin tietyn MB:n ( mallin ) sähköviat ovat sidonnaisia välittäjään tai hankintamaahan?

        Eikös tuollaiset murheet ole pikemminkin yksilö- ja automallikohtaisia, joita hyväkään auton tuntija ei välttämättä pysty havaitsemaan muutoin hyväkuntoista autoa tutukiessaan ja ostopäätöksen tehdessään.

        Miksi _e u r o o p p a l a i n e n_ auto Jenkeistä kalliine rahtikuluineen? Eikö olisi helpompaa jo standardienkin vuoksi hankkia se jostakin EU-maasta, ellei sitten ole kyse jostakin erityisen vaikeasti löydettävästä keräilyautosta?

        Tokihan jos USA-tuontiin on lopputulemaltaan tyytyväinen, niin se on kaikkein oleellisinta.


    • finnishlinepettymys

      Ei ole hyvää kokemusta. Ei ottanut mitään vastuuta siitä, että ostetussa autossa oli selvästi havaittava vika. Tästä koitui useamman tuhanne vahingot minulle.

      Eli jos auto on sellainen kun pitää palvelu varmasti on hyvä, mutta jos saatte kontissa epämiellytttävänä yllätyksen, on turha kuvitella että FinnishLineAuto hyvittää tästä yhtään mitään.

      • eu - usa

        >> Ei ottanut mitään vastuuta siitä, että ostetussa autossa oli selvästi havaittava vika. Tästä koitui useamman tuhanne vahingot minulle.

        Melko vaikea ottaa kantaa kun vikaa ei ole yksilöity. Kritiikissä tulisi olla täsmällinen.


    • sakeuden huippu

      Voi Vit*u näitä " onko kokemuksia tästä ja tästä -liikkeestä" ja sitten tietenkin haetaan se negatiivinen kokemus ihan itse se kirjoittaen ja mustamaalataan kunniallisia kauppiaita kateuksissaan tai muiden motiivien takia. Tässäkin ketjussa tuo aloittaja esiintyy sitten eri nimimerkillä muutaman viestin jälkeen. kyllä on kateellista sakkia stana

    • Vesku S

      Monet ovat ihmisillä kokemukset auton ostosta JA myynnistä. Pitkän kokemuksen nojalla arvelisin, että on tullut KUMMASTI vaikeaksi löytää autolleen rehellinen OSTAJA. Minulla on nettiautossa ollut kärry ostajalle tarjolla. Ja katso: joku onneton esitti ostotarjouksen haistattelujen kera. Ei sellaiselle surkimukselle viitsi mitään vastata. Juha Saukkoselta olen saanut yhden oikein hyvän Mercedeksen, ja toinen on vastikään tullattu. Joku edellä kyseli jotakin siihen suuntaan, miksi ostaa eurooppalainen auto Valloista. Miksei? - Kukin tapaus on omanlaisensa, enkä itse lähtisi luottamaan yhtään sen enempää Saksassa asuvaan, tuntemattomaan myyjään ja hänen kalustoonsa kuin hänen Amerikassa asuvaan ammatinharjoittajakollegaansa. Jotkut tilaavat Mersuja Japanista, mikä lienee suhteellisen uusi ilmiö, ellen erehdy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7776
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2862
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1835
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1444
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1405
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe