Piereskelevä nainen

pieru is good fun

Olisi mukavaa, jos nainen saattaisi piereslkellä rentoutuneesti seurassani, ja jos voisimme tehdä myös leikkimielisesti toisiamme kiusoitellen erilaisia pierukepposia! Esimerkiksi televisiosta iltauutisia katsellessamme hiljaisia ja pahanhajuisia tuhnuja.Olen yhden tälläisen naisen elämässäni kokenut, ja muistelen häntä vieläkin toisinaan kaiholla!

33

4149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JA_SE_TOIMII

      Joo ja ei tarttis activiaa! En edes ymmärrä mitä tämä "turvotus" on, naisten vaiva. Ei se voi johtua muusta kuin siitä että pidättelee pierua !

    • 3+15

      Joka pierua pidättelee, on sillä muutakin salattavaa.

      Ei kantsii ottaa sellaisia glitterinhuuruisia pintaliitopimatsuja, eihän ne osaa pierrä paskomisesta puhumattakaan.

      Eiköhän se mene niin että alkuunsa suurin osa naisista kainostelee piereskellä, mutta muutama kuukausi kun on tunnettu niin aletaan jo paukuttelemaan.
      Mulla on kaveri joka on aika pulska, tummat lyhyet hiukset ja pierrä turauttelee kuin rekkamies konsanaan melkein missä vain, milloin vain ja nauraa vaan päälle, eikä sillä ole koskaan ollu pulaa miesseurasta.

    • yöäk!

      Ällöttävää - mutta niin suomihuumoria. Mitä haskaa on huonossa käyttäytymisessä, junttiudessa ja siinä, ettei ajattele toisia lainkaan?

      Mutta fetissinsä kullakin....

      • Activia auttaa

        Taidat olla niitä turvotuksesta kärsiviä.


    • Do art, don't fart

      Yäk! Todella ällöttävää. Tiedän toki että kaikki ihmiset ulostavat ja piereskelevät, mutta sen voi tehdä muiden katseilta (sekä korvilta ja hajuaisteilta) salassa weeceen puolella. Tosta aste eteenpäin on varmaan se "2 girls, 1 cup"-ilmiö...
      Mutta toivottavasti aloittaja löytää elämänsä naisen jonka kanssa voi sitten yhdessä piereskellä ja tehdä vaikka hauskoja kakkakepposia!

      • .

        just näin, tosi ällööö! Pieru on ihan perseest! hyi ja yök!


    • mato matala

      Vapaasti piereskelevä nainenhan on hot jos mikä, vaikka ei sitä nyt ihan koko ajan tarvitse päästellä - mistään kilpailusta tai duottelusta nyt puhumattakaan.

      Kaunis naisesi puhkipiereskellyissä farkuissaan, voisiko seksikkäämpää näkyä olla olemassa?

    • wewr45

      Lool ei kaikkea tarvitse ottaa niin vakavasti, kyllä ne naisetkin pieree ja käy huussissa. Pipoa löysemmälle nyt hei ; )

    • prööth

      Kyllä minä piereskelen miehen ja kavereiden lähellä,mutta lähipiiriini,ei kuulukkaan tiukkapipoja.
      Muistan aina,kun pieraisin mieheni ystävän läsnäollessa,hän totesi vain,että nyt olemme jo hyviä ystäviä,kun uskallan päästää ilmoja hänenkin seurassaan :)
      Jos ilmaa pidättelee niin siitähän saa vain mahan kipeäksi. Ja onko mukavaa,vaikka leffaillan aikana,että se tyttöystävä käy 10min välein "vessassa"? Play-pause-play-pause-play-pause....
      Se ei ole kunnon suhde,jos ei voi tehdä niinkin luonnollista asiaa,kuin piereskeleminen. Sama,kuin olisi rautakanki koko ajan perseessä,varsinkin jos on paljon ilmavaivoja. Suosittelen karppausta jos ilmaa on vaivaksi asti,hyvä jos kerran kuukaudessa pieraisee :D Silloin pieru on jo ihme :)

      • Fetissipieru.

        Hyvä hyvä tsemppiä sinulle ja muista piereskellä vaan aina ja kunnolla.Kerrankin täältä löytyy nainen joka sen myöntää nolostumatta!!!


    • ruusuntuoksu+

      En oo tosiaankaan tiukkapipo, mutta mun mielestä on parempi olla pierasematta toisten ihmisten seurassa.
      Vaikka olin avoliitossa 5 vuotta niin tänä aikana mieheltäni pääsi yks paukku kerran vahingossa ja multa ei päässy kertaakaan.
      päästimme pierut yksin vessassa.

      • .....

        Sinähän tarkka olet kun tuon yhden paukun muistat. Mahtoi miehellä vaikea suhde muutenkin piti 5 vuotta pidätellä.


      • piereyleisesti

        Siihen paukkuun liittonne sitten loppuikin ?
        5 vuotta pidättelyä ja sitten ***puff***, ilmat pihalle suhteesta...


      • i like to fart
        piereyleisesti kirjoitti:

        Siihen paukkuun liittonne sitten loppuikin ?
        5 vuotta pidättelyä ja sitten ***puff***, ilmat pihalle suhteesta...

        just niin, onko tommoisia ihmisiä olemassakaan jotka eivät piere puolison kuullen, ei jumalauta voi olla tylsiä ihmisiä..


    • Ilmavaiva fetissi

      Mut kyllä mun mielestä kaikkien naisten pitäisi kerran pieraista ihan julkisesti että ikäänkuin todistaisi sen että minäkin joskus pieraisen.Niinkuin esim.julkkis kaunottarienkin pitäisi kerran pieraista kameran edessä koko suomen kuullen niin sen jälkeen se tavallaaan menettäisi sen tabunsa "ettei kauniit naiset piereskele ikinä!

    • ,8omi76nju

      Joku kirjoitti jossain, et silloin vasta suhde on syvällisellä tasolla, kun molemmat voivat vapautuneesti piereskellä toisen seurassa ja käydä kusella ovi auki. No, ehkä suhteen syvyyteen vaikuttavat enemmän muut asiat, mut kyl siin jotain järkee on....

      • jep jep

        Vaikuttaa todella syvälliseltä. ;-)

        Minusta kyllä suhteen mittari on ihan jokin muu kuin ovi auki vessassa käyminen. Mutta jos se juuri on jollekulle se, olkoon. Sama juttu piereskelyssä. Siinä ei kahden kesken ole mitään, jos se on molemmille ok. Isommassa porukassa se on vain ja ainoastaan moukkamaista ja huonoa käytöstä.

        Yksi tykkää äidistä, toinen tyttärestä ja kolmas tyttären koirasta...


      • o87i6uh5yg4t
        jep jep kirjoitti:

        Vaikuttaa todella syvälliseltä. ;-)

        Minusta kyllä suhteen mittari on ihan jokin muu kuin ovi auki vessassa käyminen. Mutta jos se juuri on jollekulle se, olkoon. Sama juttu piereskelyssä. Siinä ei kahden kesken ole mitään, jos se on molemmille ok. Isommassa porukassa se on vain ja ainoastaan moukkamaista ja huonoa käytöstä.

        Yksi tykkää äidistä, toinen tyttärestä ja kolmas tyttären koirasta...

        Niin, no toisaalta vähän oudolta tuntuu, jos voi harrastaa esim. ruoskimista ja sitomista, mutta ei voi kusta, jos vessan ovi on auki


    • Pröötsis
    • liekinheitinpeppu

      Mikäpä olisi hauskempaa, kuin uutta vuotta juhliessa sohvalla molemmat polttelis pierusoihtuja! Alushousut vaan pois niin ei veluurit palas. ;oD

    • Nasdaq

      Mä en ymmärrä miehiä, jotka pelkäävät noloutta.

      Nolona on ihan lunkkia. Kaikki tyypit loppujen lopuksi kuittaavat asian huumorilla. Sinä et ole edes nähnyt tilaisuutta.


      (reps)

      • Nasdaq

        Varmaan äitinsä pieruja haistellut, ja saanut siitä näpeille.

        Trauma vs. trauma.



        (reps)


    • Pierupanot

      Kepposista en tiedä, mutta joskus on käynyt niin, että nussiessa on naiselta alkanut tulla samaan aikaan "pillupieruja" ja oikeita pieruja työntöjen tahdissa ja se oli täydelliseksi yllätyksekseni aika kiihottavaa. En muuten ole piereskelyn suuria ystäviä, en tosin vierastakaan asiaa, mutta tuossa tilanteessa tuntui mahtavan eläimelliseltä seksiltä, kun ankaran ja hikisen jyystön lomassa naisen joka aukko ääntelehti. :)

    • Nolo..

      Ai saakeli

      Muistan ikuisesti, kun poikaystäväni alkuaikoina suunniteli minulle romantisen
      illan.

      Ensiksi hän teki minulle rentouttavan vaahtokylvyn ja sen jälkeen romantisen illalisen kynttilöineen. Ruoka oli hyvää ja ruuan jälkeen maha oli täynnä.
      Sanoin hänelle kiitos hyvästä ruuasta ja ihanasta illasta, jonka jälkeen aivastin ja samalla pääsi kovaääninen pieru.

      Poikaystävä hörähti nauruun. Että mua hävetti ja olin koko loppuillan aivan punanen. Hän jaksaa vieläkin muistuttaa siitä illasta.

      • vaimomatskua.

        Varmasti tiesi tuosta hetkestä lähtien, että tuosta naisesta kannattaa pitää kiinni.


    • Kokeile

      Hommaa naiselles kunnon flunssa ja anna sen pitkittyä tarpeeksi pitkään, niin että kehittyy poskiontelotulehdus tai keuhkoputkentulehdus joihin lääkäri määrää antibioottikuurin, jonka seurauksena maha menee sekaisin. Seuraa taattua piereskelyä, ripulia eli nautintoa koko rahan edestä.

      • ......

        Helpommalla pääsee kun syöttää palkokasveja.


    • Nolo..

      "Varmasti tiesi tuosta hetkestä lähtien, että tuosta naisesta kannattaa pitää kiinni."

      :D :D Haha

    • University of Farts
    • sandixs

      Piereskelevä nainen on kiihottava.

      • Nuuuuh

        Netissä oli video, jossa kaunis ja hoikka aasialais nainen piereskeli.
        Lopussa oli Jaska Jokusen pehmolelu koira, jonka kuonoon nainen pieraisi useita kertoja.
        Tosi kiihottava tuollainen piereskelevä nainen ja saadapa olla tuo pehmolelu.


    • naisen pierut on kiihottavia

    • ....................

      jos pitää piereskelevistä akoista, niin kannattaa ottaa joku ylipainoinen= paljon syövä läski akka. Heillä on jatkuvasti mahassa/suolistossa sulamassa ja kaasua muodostamassa jotakin pas-kamättö. Tuollaiset tapaukset pierevät paljon, koska huono ruokavalio ja ylensyöminen tehostaa kaasunmuodostusta. että tuollaiset em. huonoitsekuriset tapaukset ovat usein muutenkin vähän hälläväliä asenteella, eli muka rentoja tapauksia ja joku piereminen muiden läsnäollessa ei tuota heille minkäänlaisia nolostumisia jne.

      Jos taas haluaa naisen, joka ei jatkuvasti haise mädäntyneeltä pas_kalta, niin hoikka nainen, jolla ruokavalio kunnossa on oikea valinta. Kyllähän kaikki ihmiset päästävät kaasua, mutta voi miettiä kumpi päästää enemmän: ihminen, joka syö yhden porkkanan päivässä ja juo lasin vettä vs. ylipainoinen läski, joka mättää kaikkea shittiä naamaansa, niin että kädessä on rasitusvamma sen takia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe