korut miehellä

mie vaan

Mitä mieltä olette siitä, jos mies pitää koruja? Siis, jos vihkisormusta ei lasketa, vaan muita sormuksia, kaulakoruja, korviksia, jne...?

31

5693

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miesten korut

      Kaula- ja korvakorut ovat naisten koruja. Tulee mieleen että tuossa on joku sateekaarityyppi, jos mies käyttää esim. hametta, tai tuollaisia naisten koruja.

      Miesten koruja ovat mansettinapit, solmioneula ja tuollainen kukkapidike:
      http://www.keikari.com/blogi/tussie-mussie/
      Kannattaa pukeutua aina riittävän hyvin, että voisi käyttää koruja.

    • ketä kiinnostaa?

      En yhtään mitään mieltä.

      Ja edellisen käsitys miehestä on todella kapea. Kaikki eivät ole pukumiehiä.

      Jos miehellä on koruja, hän on todennäköisemmin "rock" kuin sateenkaarilipun heiluttaja. Mielestäni korut eivät ole homoilla mitenkään yleisiä, ei ainakaan yhtä yleisiä kuin kalju ja maastokuviohousut...:P

    • tyylikäs ROCK tyyli

      "Jos miehellä on koruja, hän on todennäköisemmin "rock" "

      Meneeköhän sinulla "rock" ja "hop" sekaisin? Ei se sinänsä haittaa kun ei nuorisomuodista tarvitsekaan olla perillä, mutta joitakin perusasioita on hyvä tietää edes rock pukeutumisesta.

      Varsinkin jos on 50-luvun tyylisesti ROCK ja käyttää tyylikästä drape-takkia, raflaavaa kauluspaitaa ja spittareita jne. niin kyllä asiaan kuuluu myös miesten kukkapidike siihen drape-takkiin ja mansettinapit, ja kaulassa tyylikäs bolo. Ei rusetteja tai solmioita tai varsinkaan hoppari blingbling ketjuja.

      • ...........

        "Rock" on kyllä enemmän kuin 50-luvun rock 'n roll. Korun kuuluvat samaan ilmiöön kuin lävistykset ja tatuoinnit.


    • xy

      Mies voi käyttää koruja kunhan kantaa korunsa pää pystyssä. Korujen pitää myös sopia miehen tyyliin. Keikarin ohjeiden mukaiseen tyyliin pukeutuvien mielipide on hirveän kapea tänä päivänä, sillä muitakin tyylisuuntia miesten pukeutumisessa on.

    • mister tii

      I pity the fool who doesn't carry gold!

    • Minna-Maaria

      Eikös tuo liene ennemminkin identiteettikysymys kuin sukupuoleen liittyvä asia?

    • jotain6

      Kyllä minusta voi mies koruja pitää. Kaulaketju ilman muuta ok, samoin
      muutkin sormukset kuin vihkisormus (ei nyt joka sormessa). Sellainen
      pieni korvakorukin menettelee.
      Ei se suuri määrä ole naisellekaan aina kaunistus. "Joulukuuset" on
      ihan eri juttu, kuin tyylikäs korujen kantaja.

    • EIVÄT SOVI HETEROMIEHILLE. HINTIT PITÄKÖÖN
      MITÄ LYSTÄÄ. OKSETAVAN NÄKÖISTÄ MM. PAKSUT
      KULTAKETJUT KULKEVAT MACHOMIEHET.
      KORVAKORUT ON JA TULEE OLEMAAN NAISTEN ASIA,
      EI HETERO NIITÄ, MINÄ AINAKAAN IKINÄ LAITTAISI.

      • Anonyymi

        kuules hessu, veikkaan että olet itse joko sellanen 70 luvulla syntynyt paskakasa tai 11v "vihaan homoja" tyyppi.
        Mutta koruissa ei ole mitään homoa sen enempää kuin tatuoinneissa.
        ps. en oo homo vaan tyylikäs


      • Anonyymi

        Yhellä miehellä helmiet ja siinä jokin outo eiupus ja rannehelminauha. Sit sillä miesystävä kauempana jonka luona lomailee, vaikuttaa vähän hlmppelilta en voi sietää tollasii.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhellä miehellä helmiet ja siinä jokin outo eiupus ja rannehelminauha. Sit sillä miesystävä kauempana jonka luona lomailee, vaikuttaa vähän hlmppelilta en voi sietää tollasii.

        Hupsista tarkotin outo riipus ja homppelilta


    • 12+19

      Toisille sopii, toisille ei. Kaulakoru on OK kaikille, sekin tosin tilanteesta riippuvainen. Sormukset, OK, mutta ei tosiaankaan kahta enempää (jos toinen vihkisormus). Lävistyksetkin menettelee, riippuen henkilön omasta tyylistä, mutta ei niitäkään saa tietysti olla liikaa. Solmioneula on must, jos on pukumiehiä.

    • Aika helvetin tyhmiä kommenteja idiooteilta. Kaula ja korva korut olivat yleisiä antiikin aikoina eniten juuri miehillä. Mitä ihmettä te nykyajan homot tiedätte miehenä olemisesta, kun ette ole nähneet mitään vielä. Se on toinen asia jos käytät noloja bling bling koruja jotka ovat teräksestä ym ja painavat vähän yli kilon. Jos joku sanoo sulle muuta niin tiedä, että aina on ollut vallitseva marttyyri kulttuuri jossa joku, jossain, jonain aikana päätti että hänen oma tiensä on oikea ja vain hänen. Vain koska jollakulla on pieni penis ja päätti kasvattaa itsetuntoaan olemalla idiootti ei tarkoita, että hän oli oikeassa.

      • älä unohda hametta

        Antiikin aikoina myös miehet pukeutuivat kaapuihin ja hameisiin, kun ei housuja ollut siihen aikaan vielä keksitty. Joten jos naisten koruja käyttää, on loogista pukeutua myös hameeseen.


      • Pläää
        älä unohda hametta kirjoitti:

        Antiikin aikoina myös miehet pukeutuivat kaapuihin ja hameisiin, kun ei housuja ollut siihen aikaan vielä keksitty. Joten jos naisten koruja käyttää, on loogista pukeutua myös hameeseen.

        Mitäs jos käyttää miestenkoruja ja miestenhametta?


    • 3+9

      Kyllähän ne korvikset ovat hintin merkki, ei siitä pääse mihinkään.
      On vaan järkyn näköistä kun jollain nuijalla on kaiken maailman renkuloita korvissa, yäk,.

      • jaha..

        Missähän korvessa näin vielä ajatellaan? Kyllä camo-housut on hintin merkki.


    • Housut ovat olleet olemassa ainakin vuodesta 15 000 ennen ajanlaskun alkua. Näitä "Hameita" kai ymmärrät, että käytettiin toisissa kulttuureissa ja kaapuja muissa? Tiedät kai, että joka ajalla on omat edistyksensä? Kai ymmärrät tämän asian? Kaulakoru ei tee miestä homoa saati naista. Sen käyttämisessä ei ole mitään epäloogista. Kokeile itsekkin niin voi olla, että pidät siitä sen sijaan, että tuhlaisit kaiken alkoholiin nähtävästi tai jos et osta sitä korua niin nyt jumalauta askel askelen eteen ja kirjastoon historia osastolle! Kultakoru voi myös olla matkavakuutuksena aina. Olen pelastunut monta kertaa hädästä myymällä/panttaamalla kaulassani ollutta kultaa. Sitäpaitsi kaikki täällä palstalla notkuilevat ihmiset: Olkaa hyvä ja menkää sanomaan niille kaikille sadalle raksatyöntekijälle jotka kannattavat teidän sossupersettäne, että he ovat naisia koska kannattelevat kultaista/hopeista suomileijonaa ym. koruja.

    • Martti 26v.

      Minun kihlattuni, Marko, käyttää korviksia ja joitain rannekenkaitakin. Mä oon alkanut epäillä että hän on ho-mo, mutt en ole suoraan viitsinyt kysyä.

      • No way

        Enpäs käytä. Itse käytät.


    • 4578989

      kyllä minusta mies voi pitää ketjukoruja kaulassa. esim. omalle avopuolisolleni ostin viime jouluna panssariketjun, jossa on suomileijona riipus. ja kyllä on pitänyt viihteelle mennessä kaulassaan.

      • Anonyymi

        Ymmärrän kaulaketjun ja ranneketjun vielä mut jos helminauhat kaulassa ja ranteessa niin ei sovimutta . Vaan jos se on homppeleitten merkki toisille sellasille niin uskaltaa lähestyy seuranhaku mielessä toista samoin suuntautunutta.


    • ihan jees on

      Totta kai miehetkin voivat käyttää koruja. Jos katsoo vaikkapa hard rock ja heavy bändejä, niin monella miehellä on isoja kantasormuksia, korvikset molemmissa korvissa, kettinkejä, rannerenkaita jne. Esimerkiksi Hurriganesin Remu Aaltosellakin on paljon koruja eikä taatusti ole neitimäinen. Myös hip hop ja breakdance-piireissä on paljon isoja näyttäviä koruja.

      Samoin on paljon esim. futisstaroja, joilla on korvikset esim. Christiano Ronaldo ja David Beckham.

      Mielestäni korut kuuluvat nuorten miesten pukeutumiseen. He kehtaavat pukeutua vaaleanpunaiseen paitaan, pillifarkkuihin ja koruihin, jos niin haluavat.

    • korua kouraan

      korut mun mun mielestä pukee miestä mutta vain sormukset, kaulakorut ja rannekorut. korvakorut HYI!

    • Jösses

      On kyllä niin metsästä joidenkin ahdasmielisten kommentit täällä. Korut todellakin ovat jokaisen omaan identiteettiin liittyviä asioita ja mielestäni kuka tahansa voi käyttää ihan mitä koruja lystää. Olisi ollut hienoa nähdä tilanne jossa joku palstan junteista menee haukkumaan 1700- luvun merirosvoa tai sotilasta hintiksi koska tällä on korvakorut. :)

    • paska maa

      Edelleen hämmästyn suomalaisten kateudesta. Te vitun sossupummit yksinhuoltajaäidit täällä itkette, jos ihmisellä on koruja??? mitä vitun väliä tarkoitusperästä huolimatta on jos toinen kantaa koruja. miksi olla kateellinen, jos toisella on rahaa? menkää duuniin, opiskelkaa, taivoitelkaa unelmia. keskityykää itteenne, älkää muihin.. vitun idiootit!!!!!

      • Paskanmaan asukki

        Asiaa puhut.


    • Kaulakoruista

      Niin miehillä kuin naisillakin (es. urheilupiireissä, urheilijana tiedän) on tullut vähän muotiin pitää kaulakorussa ristiä, vaikka onkin ns. normiuskovainen, käy kirkossa kun on häät tai hautajaiset.

    • Anonyymi

      Katsokaapa Kari Tapiota aikanaan, kyllä oli korua vaikka sitten minkälaista. Eikä todellakaan ollut mikään hinttari. Suomalaisen heteromiehen huipentuma ja ikoni!

      • Anonyymi

        Just niin! Upeat kultakorut ja mikä ääni!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      374
      3361
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      164
      1386
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1208
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1092
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      774
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      772
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      747
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      719
    Aihe