Karvanen peppu naisella?

vaivaa vähän

Miten voi mukavalle naiselle varovasti sanoa karvasesta pepusta? Kun ajaa muuten kaikki karvansa, mutta puolet pepusta melkein mustassa karvassa. Vie vähän himoja, kun tulee ajatus että onkin mies!

61

6698

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hohh,,

      Kannattaa ehkä totutella realistiseen kuvaan naisista: aikuiset naiset ovat aikuisten oikeesti myös karvaisia.

      • Vaalea hentokarvaine

        Tai vaihtaa vaaleaan: eipä ole noita vaivoja!


      • Anonyymi
        Vaalea hentokarvaine kirjoitti:

        Tai vaihtaa vaaleaan: eipä ole noita vaivoja!

        Höpöhöpö. Vaaleakin voi olla vaikka kuinka karvainen!


    • ööh,

      ala kehumaan niitä karvoja : )

    • gepuka

      ehkä se ei tajua et sillä kasvaa karvaa peessäkin :) kehu vaan et onpa sulla kivat mustat karvat täällä :D

    • minttuiii

      voi kamalaa :D...piti käydä tarkistamassa oma peppu heti peilin kanssa! :)

    • Tee näin:

      Seuraavan kerran kun näet sen perän, niin purskahda sellaiseen hysteeriseen naurukohtaukseen, ja hirnu ja ulise, että "aivan hirveän karvainen perse sulla! Ihan kuin miestä panis!! Sori mutta mä en pysty enää, ei ota eteen... Mitä jos sheivaisit tuon persees?" Kyllä se sitten tajuaa.

      • lsfjölökdsf

        Olen ihan samaa mieltä, noin kun sanot niin nainen varmasti tajuaa, että hänellä on karvainen perse ja ihan varmasti ajaa ne pois. Jos naisella on yhtään itsekunnioitusta niin sinä et tosin enää ole siitä silloin nauttimassa, mutta tehtävähän kuitenkin on suoritettu; nainen ajoi perseensä.


      • Anonyymi
        lsfjölökdsf kirjoitti:

        Olen ihan samaa mieltä, noin kun sanot niin nainen varmasti tajuaa, että hänellä on karvainen perse ja ihan varmasti ajaa ne pois. Jos naisella on yhtään itsekunnioitusta niin sinä et tosin enää ole siitä silloin nauttimassa, mutta tehtävähän kuitenkin on suoritettu; nainen ajoi perseensä.

        Hahaha, mikä sinut saa kuvittelemaan että nainen muka nolona ajelee perseensä?? Ehkö hän haluaa PITÄÄ karvansa ja on ylpeä niistä!


    • vcxvxcsfd

      Ota kiinni karvasta, nyppää se irti ja sano samalla, että sinulla oli joku hius tuossa.

    • Voihan vitsi

      Osta puskatrimmeri joululahjaksi. Tai pumpattava nukke itselles. Naisillakin on karvoja, vaikka pornofilmeissä sitä ei kerrota. Meidän kakka myös haisee kakalle ja pierukin usein.

    • "kannattaa kokeilla"

      Tai sheivaa ite peppus, sääres, kainalos, käsivartes yms. Päivän välein. Tästä ikuisuuteen. Ja pidä sit kans siistinä ku sänki ei tunnu kivalta, eikä näytä.

      Sit voit vikistä tosta lisää.

    • Ällöpylly::

      Onko naisesi türkiläinen? Jos on, niin varmaan käsivarsissakin paksu musta turkki. Yök!

      Mutta itse kysymykseesi; jätäpä tämä keskustelu "vahingossa" auki koneelle. Ehkä naisesi sitten huomaa sen ja tajuaa ;)

      • Anonyymi

        Olet itse YÖK.


    • Kisugrau!234

      Mun miesystävällä on karvainen peppu ja musta se on söpöä kun sitä silittää niin tuntuu pehmoiselta 8-B

      Se on sellainen söpö röllykkäpyllerö, taputeltava tonkiohonkki. Ja sitten jos se on ollut tuhma niin voi leikkiessä "tukistella" aah.

      Se leikkii kauheaa panomiestä mutta jotenkin tuo karvainen perse vie kaiken uskottavuuden...söpöööööööööööööööööööh!

      Rakastan perskarvoja miehellä!

      • k

        Kiitos Kisugrau!234, oli paras viesti, mitä oon lukenu pitkään aikaan täällä, sai mut nauramaan ääneen!


      • Dirty Hairy

        Tuota, perskarvat eivät ole sama asia kuin pakarakarvat.


    • Kisugrau!234

      En edes vitsaillut, mun ukon peba on ihuna. Mut kiitti :)

    • Ei karvojen ajelusta voi sanoa varovasti. Ja vaikka miten lievän ilmaisun asialle löytäisikin, tuntuu se silti toisesta kenkulta. Alle 25-vuotiaalta naiselliselta blondilta lienee epätodennäköisintä löytää häiritsevää peppukarvoitusta, joten sellaista hakuseen. Tai sitten miettii hetken niitä syitä, mitkä ajoivat muodostamaan parisuhteen tuon nykyisen kanssa, ja alkaa taas pitää niitä arvossa :)

      • Anonyymi

        Höpöhöpö. Olen nähnyt niitä karvoja blondeillakin, joten turhaa ylpeilet. Blondius ei muutenkaan ole todellakaan yhtä kuin naisellisuus, eikä karvaisuus edes ole vältti miesmäistä. Se voi olla pelkästään geeneissä eikä siksi kerro välttämättä mitään hormonitasoista!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpöhöpö. Olen nähnyt niitä karvoja blondeillakin, joten turhaa ylpeilet. Blondius ei muutenkaan ole todellakaan yhtä kuin naisellisuus, eikä karvaisuus edes ole vältti miesmäistä. Se voi olla pelkästään geeneissä eikä siksi kerro välttämättä mitään hormonitasoista!

        Jos on aito blondi, niin ne karvat on valkoisia/vaaleita. Sitä tuossa varmaan tarkoitettin. Ne ei vaaleasta ihosta erotu kuten mustat karvat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos on aito blondi, niin ne karvat on valkoisia/vaaleita. Sitä tuossa varmaan tarkoitettin. Ne ei vaaleasta ihosta erotu kuten mustat karvat.

        Mitäh? Mä oon aito blondi ja mun kainalo- ja pimppikarvat on ainakin ruskeita, sori vaan :D näin aina ollu. Mun hiuksetkin on tosin tummentunu, lapsena ne oli paljon vaaleammat, ihan oikeasti blondit, nykyään on vielä blondit mutta jo vähän tummemmat. En silti sanoisi ruskeiksi hiuksiksi todellakaan. Vaaleet edelleen. Et kyl aidollaki blondilla voi olla iha ruskeet karvat muualla.


    • karvapeppu itsekin

      Mitäs jos tarjoat reilusti ajeluapua..sinne on saakelin hankala nähdä ja toimia :D

    • Idioottimaista

      Oletko ajanut omat karvasi AP? Kokeiles itse miten epämiellyttävältä se tuntuu! Aika sairaaksi on maailma mennyt että joka kohtaa pitää itsessä alkaa muuttamaan ja miettimään mikä muita miellyttää ja että jollain saa olla karvoja ja jollain toisella ei. Ehkei naisystäväsi pidä sinun rinta/perse/muna/korva/nenäkarvoistasi? Kai muistat ajella ne ennen kuin toiselta alat vaatimaan ajelua.

    • olutsuoli

      Naiset on semmosia, että kun ne kasvaa tytöstä naiseksi niin niille kasvaa karvoja sinne alapäähän, sääriin, reisiin ja kainaloihin. Joillakin kasvaa karvoja nännien ympärilläkin. Sää tiedät olevas aikuisen naisen kanssa kun sillä on karvoja, lapset ne on karvattomia eikkai sää semmosta halua??? Jos on oikeeasti ihan jumalattoman karvanen, semmosta mustaa karvaa enemmän tai yhtäpaljon ku miehellä, niin sillon voi olla naisella joku häikki hormooneissa, noi etabletit voi tehä tepposia.

    • Naisena voin sanoa että sano ihan reilusti niin kuin asia on. Ei siitä pitäisi pahastua. Mulla on aina ollut alaselässä jonkun verran karvoja, ex-mies siitä jo sanoi ja kun tämä nykyinen suhde kertoi että sulla on karvoja, niin sanoin että niin on, voit ajaa ne pois jos haluat. Ja eikös mies hakenut partakoneensa ja veteli ne pois :).

    • Räyh?

      Itse olen kanssa vähän karvaisempi nainen, mutta ajelen karvat pois. Enpä ole ajatellutkaan pakaroita ajella, intiimialueen tietenkin ajelen edestä ja takaa, mutta pakarat.. Äkkiä tarkistaa peilistä..

      Mä itse haluaisin että oma mies sanoisi suoraan jos karvaisuus häiritsee, koska mistäs hitosta minä sitä muuten voisin tietää. Jos en tähän ikään mennessä ole tajunnut sheivata kannikoita, ni miten sen ykskaks itse tajuaa..? Tottakai asia pitää esittää nätisti, koska tommonen on jo itsessään noloa naisesta. (siis ei kaikista mut yleistäen) Ihan vaikka vaan "ootko koskaan huomannut että sulla on karvainen peppu?" tai "miksi et ajele pakaroita kun ajelet muutkin?"

      • _m_

        >> Enpä ole ajatellutkaan pakaroita ajella, intiimialueen tietenkin ajelen edestä ja takaa, mutta pakarat.. Äkkiä tarkistaa peilistä..

        Pakarakarvat ja anuksen seudun karvoitus ovat kaksi eri asiaa. Tummilla naisilla yleensäkin tuuheampi ja paksumpi karvoitus kuin blondeilla ja pieni nukkakarva naisenkin pakaroissa on ihan nättiä ja kun auringonvalo siivilöityy verhojen lävitse peppunukalle, niin se on ihan sievää.

        Rehoittavan runsas mirrikarvoja muituttava / vastaava pakaroiden välissä anuksen seudussa oleva karvoitus on hieman toinen juttu. Tapauskohtaista.

        Monesti miehilläkin ko. seudun karvat alkaa rehottaa enempi keski-iän hormonimuutosten seurauksen ellei siten muutoin jo ennnenkin. Olettaisi itselleenkin olevan mukavempaa, raikkaampaa ja hygieenisempää jos pakoputken seutu on karvoista melko sileä ja puhdas jolloin peffankin puhtaampi, hygieenisempi normaalitoimintojen jälkeen ja helpompi huolehtia peffan peruspuhtaudesta / hygienisata.

        Myös naisen karvoitus on eroottista ja mieluisaa, joskin sen runsauden suhteen on monia makuja miestä myöten. Yksi saattaa saada mukavia kiksejä runsasaskarvaisista luomunaisista. Toinen taasen voi pitää enempi hieman sileämmästä, lyhennetyistä ja siistityistä intiimialueen karvoituksesta tai osaposliinista. Myös osa naisista pitää siitä, että mies on hieman lyhentänyt ja siistinyt metsikköään / aluskasvillisuuttaan puunrungon ympäristöstä peffaan saakka. Käyhän mies parturissakin ja siisti partansa partatyypistä riippumatta jos sellaisen omaa. Ei se liika / kohtuuton ZetZetTop miehenkään alakerrassa ehkä niin kovin esteettistä ole.


    • akkojako ootte

      No jo on mennyt säälittäväksi räpellykseksi, jos pari karvaa aiheuttaa sen ettei ota eteen. Mitä helvettiä? Ootteko te miehiä olleskaan? Mun puolesta saakin painua hevonkuuseen, jos aletaan kitistä joka hemmetin asiasta.

    • TaunoKano

      Karvojen ajelu ei ole mitään herkkupuuhaa. Ehkä voisit auttaa naista siinä puuhassa?

    • Tavallinen tallaaja

      Eiköhän sekä miehellä että naisella ole niitä pers- tai pakarakarvoja, toisilla vähemmän ja toisilla sitten hieman enemmän, tuuheampia tai harvempia.

      Kait se on peruja noilta esihistoriallisilta ajoilta, ennen vaatteiden ja keskuslämmityksen keksimistä, että ihmisillä pitää olla karvoitusta ettei kuole kylmyyteen?

      Jos sun nainen on muuten ok, niin mitä nyt muutamasta karvasta takapuolessa? Sitten sun kannattaa vasta huolestua, jos naisellas esiintyy karvoitusta tissien välistä kivespusseihin :-).

      Kait noi nykyajan pornofilmit vääristää kuvan? Niissä kun pitää näkyä kaikki, niin tottakai naisen pitää ajaa "karvakolmionsa" veks, että kaikki vaan olis esillä....

    • no niin justiinsa

      Eletään kuitenkin vuotta 2012.

      Ne karva naisella on rumia. Ja siinä säärien/kainaloiden ajelussa menee ehkä 5minuuttia sen päivittäisen suihkun yhteydessä, lutraatte sielä muutenkin puolisen tuntia niin luulis, että voi ton lisä 5minuuttisen sijottaa sinne väliin..

      Siinä vaiheessa kun minun eukkoni kasvattaa karvaa se lähtee menemään. Hiukset ovat poikkeus. Onneksi olen komea ja varakas lääkäri, niin on varaa mistä valita.

      • Anonyymi

        ruma ja möllö törppö siis?


      • Anonyymi

        Kuule SINÄ itse olet ruma! Se on totuus.


      • Anonyymi

        Tuollaiseen ällöttävään en koskisi pitkällä tikullakaan. Etkä sinö olw tosissasi mitään naista etsimässä vaan olet pelkkä hompsukka, kukaan normaali mies muutamasta karvasta pelästy. Hanki selkäranka


      • Anonyymi

        Ai että 5 minuutissa pitäisi selvitä. Kun ajaa sääret, reidet, alakerran, kainalon, pepun, kädet niin siinä ei 5 minuuttia riitä! Ja sänki tuntuu jo seuraavana päiväni niin eikun uudestaan sama ralli. Vihaan olla näiden odotusten takia nainen. Kaiken lisäksi ihoni ärtyy jatkuvasta ajelusta eli tilalle tulee usein näppylää peppuun. Mikään ei ole hyvä.


    • ha haaaaa

      Minäkin uskon, että vuosien yliopistokoulutuksen jälkeen kielioppi ja kirjoitustaidot on tuota luokkaa.

      (vai onx se "ovat"? ite en oo komea, varakas, enkä edes lääkäri)

    • lifemocker

      "voisitko sheivata peppus"

    • Parempi myöhään kuin

      Eikö tuollainen kannattaisi jättää sillensä ja etsiä sellainen nainen, jolla kiertää hormonit kohdallaan. Ainakaan itse en osaisi kuvitella mitään yhteistä elämään karvaisen tai varsinkaan sängikkään naisen kanssa. Ajelua tuskin kukaan jaksaa lopun ikäänsä, vaikka jossakin huumassa muutaman kerran se tekisi.

      • Anonyymi

        Oletko vähän yksinkertainen?? Karvaisuus voi olla ihan vain GEENEISSÄ, eikä kerro yhtään mitään hormoneista. Päältähän sen näkee onko kyseessä naisellinen nainen, vai etkö osaa katsoa??


    • kanjonitäynnäkarvaa

      Eukolla täyspitkä luomu, edessä ja takana. Ehdottomasti karvainen peppu naiselle!

    • kkkaaarvvvaat

      Mites miehen sheivaus? Mites jos on muuten karvanen mutta ei rintakarvoja tai alapääkarvoja. Sehän se naurettavaa on. Kainalokarvatkin ajaa vähän niin ja näin, mutta rinnassa koko ajan ällöttävä sänki. Koko rinnan sheivaus on,säälittävää jos tehdään ollakseen muodikas ja nuorekas. Silloin pitää mennä kunnolliseen karvan poistoon eikä,jättää mitään tyhmää,säkeä.

    • Anonyymi

      No voi äidin kyynel, on varmaan sullakin karvoja pappuvaossa. Niitä tarvii olla sielä, eipähän hikoa eikä hankaa kun kävelee, Ne ovat vähän kuin laakereita sielä estämässä persposkia hiertymästä toisiaan vasten

      • Anonyymi

        Totta puhut, lomareissuun lähtiessä ajelin etu/ pyllyrakokarvatkin pois ja voi sitä tuskaa kun alkoi pyllyrako hiertyä paljon kävellessä.Lähinpään apteekkiin kyselemään kainosti mitä jalkovälin hiertymään voisi laittaa.Sain salvaa vaan pariin päivään ei huvittanut kävellä.Pimppikarvat voi sheivata mut ei enää koskaan pyllyrakokarvoja,ne on rauhoitettu.


    • Anonyymi

      Naisen oma kroppa, hänellä on itsemääräämisoikeus.Kenenkään ei tule muokata kehoaan toisen mieliksi.

      • Anonyymi

        Tottakai itsemääräämisoikeus, samoin miehellä. Jos miestä ällöttää ylenmääräinen karvoitus eikä daami halua tehdä asialle mitään niin mies etsii uuden muijan. Koska itsemääräämisoikeus myös miehellä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tottakai itsemääräämisoikeus, samoin miehellä. Jos miestä ällöttää ylenmääräinen karvoitus eikä daami halua tehdä asialle mitään niin mies etsii uuden muijan. Koska itsemääräämisoikeus myös miehellä

        Miehen ja naisen kannattaa opetella sekä vahaliuskojen käyttö että sokerointi. Toista voi auttaa sellaisissa paikoissa, jonne tämä ei voi itse suorittaa vahausta/sokerointia/sheivausta/nyppimistä. Mitä tummempi nainen, sitä karvaisempi nainen luonnostaan on ja sitä tummemmat ja paksummat karvat eri puolelle kehoa kasvaa. Niitä karvoja kasvaa kaikkialle sekä tummilla että vaaleilla naisillakin, vaikka karvojen väri ja laatu on erilainen.

        Kannattaa kokeilla naisen leukaa ennen ajelua/vahausta/nyppimistä, voit bongata sängen. Oikein parrakkaille naisille voi ostaa vaikka joulu-, syntymä- tai vuosipäivän kunniaksi kunnon trimmerin sitä leukaa varten, jos nyppiminen ei riitä. Voihan mies ja nainen ajella samalla koneella sen kuontalonsa, jos molemmat sattuu olemaan kunnon karvaturreja. ;D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miehen ja naisen kannattaa opetella sekä vahaliuskojen käyttö että sokerointi. Toista voi auttaa sellaisissa paikoissa, jonne tämä ei voi itse suorittaa vahausta/sokerointia/sheivausta/nyppimistä. Mitä tummempi nainen, sitä karvaisempi nainen luonnostaan on ja sitä tummemmat ja paksummat karvat eri puolelle kehoa kasvaa. Niitä karvoja kasvaa kaikkialle sekä tummilla että vaaleilla naisillakin, vaikka karvojen väri ja laatu on erilainen.

        Kannattaa kokeilla naisen leukaa ennen ajelua/vahausta/nyppimistä, voit bongata sängen. Oikein parrakkaille naisille voi ostaa vaikka joulu-, syntymä- tai vuosipäivän kunniaksi kunnon trimmerin sitä leukaa varten, jos nyppiminen ei riitä. Voihan mies ja nainen ajella samalla koneella sen kuontalonsa, jos molemmat sattuu olemaan kunnon karvaturreja. ;D

        "Rakas karvapeppu, tulepa tänne niin vähän rimmaillaan!" ;D


    • Anonyymi

      Persekarvoissa ei ole mitään vikaa!

    • Anonyymi

      Karvaton naisperse on helvetin tylsän näköinen. Pnettaa yhtä paljon ku rupinen ja möykkyinen vanhan papan nenä.

    • Anonyymi

      Naisen karvainen alapää on erittäin seksikästä, jos se kasvillisuus on mustaa.

    • Anonyymi

      Kattosit joskus mihin kätes pujotat, turrihan se....

    • Anonyymi

      Anna mulle jollei kelpaa muu kuin lasipylly

    • Anonyymi

      Vai että vielä pyllykin pitää olla posliini, kuka näihin vaatimuksiin jaksaa mukautua, huokaus....

    • Anonyymi

      TURUN HOVIOIKEUS ei muuttanut käräjäoikeuden tuomiota tapauksessa, jossa vuonna 2000 syntynyt mies raiskasi itselleen entuudestaan tuntemattoman naisen tämän omassa kodissa. Rikos tapahtui Tampereella heinäkuussa 2019.

      Mohamed Ibrahim Hassan tuomittiin aiemmin Pirkanmaan käräjäoikeudessa 2 vuoden ja 4 kuukauden ehdottomaan vankeuteen raiskauksesta. Lisäksi hänet määrättiin maksamaan uhrilleen kärsimyksestä, kivusta ja särystä yhteensä lähes 5 000 euroa. Hovioikeuden valituksessaan mies vaati, että syyte hylätään. Syyttäjä puolestaan vaati tuomion korottamista, mutta käräjäoikeuden tuomio pysyi hovissa ennallaan.

      Oikeusasiakirjoista ilmenee, että parikymppinen mies oli kohdannut uhrinsa tämän asuintalon ovella. Nainen oli menossa kotiinsa vaihtamaan uimapukua, koska hän oli lähdössä uimaan vanhempansa kanssa.

      MIES oli seurannut naista asuntoon, kaatanut hänet lattialle ja raiskannut. Käräjäoikeus huomautti tuomiolauselmassaan, että teko osoitti häikäilemättömyyttä ja piittaamattomuutta toisen ihmisen seksuaalista itsemääräämisoikeutta kohtaan.

      Nainen oli sairautensa vuoksi kykenemätön puolustamaan itseään ja ilmaisemaan tahtoaan. Hän oli sairastanut vaikeahoitoista epilepsiaa varhaislapsuudestaan saakka ja hänen tiedollinen kapasiteettinsa oli merkittävästi alentunut.

      Uhri oli henkisiltä kyvyiltään ja kommunikaatiotavoiltaan lapsen tasoinen, ja sen saattoi tuomion perusteluiden mukaan havaita hänen puheestaan, olemuksestaan ja käytöksestään myös ulkopuolinen henkilö. Mies väitti, ettei hän ollut tällaista huomannut.

      Käräjäoikeuden ratkaisun mukaan rikos oli uhria nöyryyttävä. Miehen katsottiin käyttäneen hyväkseen uhrin psyykkisestä tilasta johtuvaa puolustuskyvyttömyyttä.

      RAISKAUKSEN jälkeen mies oli poistunut asunnolta. Rappukäytävässä häntä vastaan oli tullut naisen vanhempi, joka oli tulossa tarkistamaan, miksi uimareissulle odoteltu tytär oli jäänyt viivyttelemään asunnolle.

      Uhri oli ilmaissut vanhemmilleen, mitä asunnossa oli tapahtunut. Myös DNA-tutkimukset osoittivat naisen joutuneen seksuaalirikoksen uhriksi.

      Käräjäoikeuden tuomion tietyt osat julistettiin erityisen arkaluontoisten seikkojen vuoksi salaiseksi 60 vuodeksi.

    • Anonyymi

      Naisena en kytää naisen karvotuksia onko nitä vai ei? Kokeile kepillä jäätä ja sano aihe henkilölle itselle.Mikä velihousu olet,kun tällä aihe kirjotata? Luletkö hän lukemassa asiasta?

    • Anonyymi

      Pyydä, että saat ottaa kuvan siitä p*rseestä. Sitten yhdessä tiirailette sitä kuvaa ja sanot ohimennen, että "onpas kuvassa karvoja muuten".

    • Anonyymi

      Tiajat saada muiltakin jos oot nii rantuksi tullu että yhet karvat yököttää

    • Anonyymi

      Paras kun ei ajels mitään karvoja niin mitkään karvat ei silloin hyppisi häiritsevästi silmille

    • Anonyymi

      Niitä karvoja kun alkaa kasvamaan joka paikasta kun ikää tulee lisää.. ja se kyllä syö naista! Sano kauniisti asiasta!

    • Anonyymi

      Mustakarvainen nainen on seksikäs, Nk. kusenpolttamat karvat eivät sen sijaan ole.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe