Kokemuksia pretty.com-verkkokaupasta?

höhpret

Olen tilannut ko. verkkokaupasta nyt kolme kertaa meikkejä ja nyt viimeisin poikkesi edellisistä. Tilasin mm. meikkivoiteen (Revlon) ja puuterin (Maybelline) ja molemmat haisivat tosi pahalle..eltaantuneelle. Olivat siis varmasti käyttämättömiä,mutta vaikuttivat kyllä vanhentuneille! Itselläni on ollut kaupasta ostettu samanlainen puuteri,joka ei haissut kyllä samalle. Pakkauskin taisi olla pääasiassa jollain muulla, kun englannin kielellä.

Pitääkö tälläisissä tuotteissa olla parasta ennen-päiväys?Paketeissa oli vaan säilyvyys kuukausissa avaamisen jälkeen,mutta ei mainintaa milloin pitäisi viimeistään avata.

9

4901

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • prettytilaaja

      Minä ottaisin yhteyttä kyseiseen sivustoon. Tuotteita ei ehkä pysty enään vaihtamaan, jos kerran avattuja ovat. Mulle ei oo sieltä tilattuani sattunut mitään tollaista, mutta jos otet yhteyttä sivuun, pystyvät varmaan kertomaan mitä on tehtävissä. Luulisi että jotain korvausta saisit, mutta jos et saa niin oletpahan ainakin valittanut ja jos on useempiakin tälläisiä valituksia tullut, johtaa ne varmasti jonkunmoisiin toimenpiteisiin.

      • ?????????????

        Tottakai voi vaihtaa jos on vanhentuneita. Ei kai sitä avaamatta huomaisi.


    • Kööki

      Itse olen ollut tyytyväinen Pretty.fi:n palveluun. Toimitukset tulevat nopeasti ja tuotteet ovat olleet oikeat. Myöskään maksujen kanssa ei ole ollut ongelmia. Välillä on kuitenkin herännyt epäilys, ovatko tuotteet oikeasti aitoja tai ovatko ne kenties vanhentuneet. Esimerkiksi ostamani Urban Decay -irtoluomivärin kotelon liimaukset olivat irti valmiiksi. Lisäksi luomiväri on tosi kovaa ja sitä pitää laittaa usea kerros saadakseen pigmenttiä. Mitä olen katsonut videoita ja kuvia näistä luomiväreistä, ne ovat yleensä runsaspigmenttisiä ja jopa hieman varisevia eli melko pehmeitä.

      Toinen tuote, mikä herätti epäilykseni, oli Nyxin kallis luomiväripaletti. Luomivärejä ei voi häivyttää ollenkaan, koska ne häipyvät luomelta silloin kokonaan. Koostumus on tosi puuterimainen ja variseva. Kuvissa ja videoissa koostumus vaikuttaa eriltä ja tuota häivytysongelmaa ei näyttäisi olevan. Nyx on kuitenkin halpismerkki muualla, joten laatu ei nyt välttämättä aina ole paras mahdollinen. Omat kokemukseni perustuvat näihin kuviin ja vidoihin enkä ole aiemmin näitä tuotteita ostanut esimerkiksi Nyxin tai Urban Decayn verkkokaupoista, joista ainakin saisi aitoja tuotteita. Minulla ei ole siis todellista vertailukohtaa tuotteisiin enkä voi varmasti sanoa, onko tilaamissani tuotteissa oikeasti vikaa.

      • i love your makeup

        ei niitten välttämättä tarvi olla pehmeitä että ne varisaa.
        ne voi vaan olla puuterimisia luomivärejä eli ne varisee.
        tää keskustelu on aika vanha mutta tilaasin 4 päivää sitten coastal scentsin siveltimet ja maksu ainakin onnistui moitteettomasti.


      • böäää
        i love your makeup kirjoitti:

        ei niitten välttämättä tarvi olla pehmeitä että ne varisaa.
        ne voi vaan olla puuterimisia luomivärejä eli ne varisee.
        tää keskustelu on aika vanha mutta tilaasin 4 päivää sitten coastal scentsin siveltimet ja maksu ainakin onnistui moitteettomasti.

        Itsekin tilasin coastal scentsin 22pc sivellinsetin tuossa 25. Elokuuta ja vieläkään ei ole näkynyt... onko muilla kokemuksia samasta ongelmasta?


    • hdfhdtt

      Kaikkiin muihin tuotteisiin olen ollut tyytyväinen, mutta viimeksi tilaamani ripsiväri oli kyllä melko kuivettunut, joten veikkaan että se oli vanhentunut. Väriä ei siitä oikeen tullut ripsiin ja muutenki oli ihan kuivaa se väri. Ois varmaan pitänyt ottaa yhteyttä, mutta olin sen verran laiska, että pääsi unohtumaan.

    • Aika_hintava_kauppa

      Itse olen tilannut kerran tuolta ja olin kyllä todella tyytyväinen tuotteisiin, niissä ei ollut mitään vikaa. Sillon kyllä jo vaan ihmettelin niitä niiden hintoja ja nyt uudelleen tilausta tehdessäni ihmettelin samaa uudelleen. Googletin kosmetiikkamerkkien omia sivuja ja niin justiinsa, esimerkiksi puuteri minkä aioin tilata perrty.fi verkkokaupasta oli 12€ kalliimpi kun mitä merkin omilla sivuilla.
      Sit aloin karsimaan tätä suhteettoman kallista loppusummaltaan olevaa ostoskoriani ja kas, tajusin pääseväni helpommalla tilaamalla samat tuotteet ulkomailta ja pääsen silti rutkasti halvemmalla postikuluineen päivineen! Kun olisin tän jo ajoissa tajunnut, niin olisin sen edellisenkin tilauksen jättänyt Pretty-kaupasta tekemättä.
      Ei kaikilla oo varaa maksella jo yhtä tuotetta kohti noin paljon ylimäärästä, se on hirveä summa kun tuotteita on enemmän kun se pari hassua!

    • Aika_hintava_kauppa

      *pretty.fi
      oikeinkirjoituskin kärsii tässä järkytyksessä

    • Anonyymi

      Tilasin juuri Tammikuussa Prettyltä Browlift Kitin, kun se oli edullisempi kuin muissa verkkokaupoissa. Paketti tuli muutamassa päivässä perille:) Sain vain yhden näytteen, olisin toivonut enemmän. Hauskat sivut heillä kyllä:D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9209
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3839
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      87
      2690
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2504
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1783
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1612
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe