Kokemuksia pretty.com-verkkokaupasta?

höhpret

Olen tilannut ko. verkkokaupasta nyt kolme kertaa meikkejä ja nyt viimeisin poikkesi edellisistä. Tilasin mm. meikkivoiteen (Revlon) ja puuterin (Maybelline) ja molemmat haisivat tosi pahalle..eltaantuneelle. Olivat siis varmasti käyttämättömiä,mutta vaikuttivat kyllä vanhentuneille! Itselläni on ollut kaupasta ostettu samanlainen puuteri,joka ei haissut kyllä samalle. Pakkauskin taisi olla pääasiassa jollain muulla, kun englannin kielellä.

Pitääkö tälläisissä tuotteissa olla parasta ennen-päiväys?Paketeissa oli vaan säilyvyys kuukausissa avaamisen jälkeen,mutta ei mainintaa milloin pitäisi viimeistään avata.

9

4805

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • prettytilaaja

      Minä ottaisin yhteyttä kyseiseen sivustoon. Tuotteita ei ehkä pysty enään vaihtamaan, jos kerran avattuja ovat. Mulle ei oo sieltä tilattuani sattunut mitään tollaista, mutta jos otet yhteyttä sivuun, pystyvät varmaan kertomaan mitä on tehtävissä. Luulisi että jotain korvausta saisit, mutta jos et saa niin oletpahan ainakin valittanut ja jos on useempiakin tälläisiä valituksia tullut, johtaa ne varmasti jonkunmoisiin toimenpiteisiin.

      • ?????????????

        Tottakai voi vaihtaa jos on vanhentuneita. Ei kai sitä avaamatta huomaisi.


    • Kööki

      Itse olen ollut tyytyväinen Pretty.fi:n palveluun. Toimitukset tulevat nopeasti ja tuotteet ovat olleet oikeat. Myöskään maksujen kanssa ei ole ollut ongelmia. Välillä on kuitenkin herännyt epäilys, ovatko tuotteet oikeasti aitoja tai ovatko ne kenties vanhentuneet. Esimerkiksi ostamani Urban Decay -irtoluomivärin kotelon liimaukset olivat irti valmiiksi. Lisäksi luomiväri on tosi kovaa ja sitä pitää laittaa usea kerros saadakseen pigmenttiä. Mitä olen katsonut videoita ja kuvia näistä luomiväreistä, ne ovat yleensä runsaspigmenttisiä ja jopa hieman varisevia eli melko pehmeitä.

      Toinen tuote, mikä herätti epäilykseni, oli Nyxin kallis luomiväripaletti. Luomivärejä ei voi häivyttää ollenkaan, koska ne häipyvät luomelta silloin kokonaan. Koostumus on tosi puuterimainen ja variseva. Kuvissa ja videoissa koostumus vaikuttaa eriltä ja tuota häivytysongelmaa ei näyttäisi olevan. Nyx on kuitenkin halpismerkki muualla, joten laatu ei nyt välttämättä aina ole paras mahdollinen. Omat kokemukseni perustuvat näihin kuviin ja vidoihin enkä ole aiemmin näitä tuotteita ostanut esimerkiksi Nyxin tai Urban Decayn verkkokaupoista, joista ainakin saisi aitoja tuotteita. Minulla ei ole siis todellista vertailukohtaa tuotteisiin enkä voi varmasti sanoa, onko tilaamissani tuotteissa oikeasti vikaa.

      • i love your makeup

        ei niitten välttämättä tarvi olla pehmeitä että ne varisaa.
        ne voi vaan olla puuterimisia luomivärejä eli ne varisee.
        tää keskustelu on aika vanha mutta tilaasin 4 päivää sitten coastal scentsin siveltimet ja maksu ainakin onnistui moitteettomasti.


      • böäää
        i love your makeup kirjoitti:

        ei niitten välttämättä tarvi olla pehmeitä että ne varisaa.
        ne voi vaan olla puuterimisia luomivärejä eli ne varisee.
        tää keskustelu on aika vanha mutta tilaasin 4 päivää sitten coastal scentsin siveltimet ja maksu ainakin onnistui moitteettomasti.

        Itsekin tilasin coastal scentsin 22pc sivellinsetin tuossa 25. Elokuuta ja vieläkään ei ole näkynyt... onko muilla kokemuksia samasta ongelmasta?


    • hdfhdtt

      Kaikkiin muihin tuotteisiin olen ollut tyytyväinen, mutta viimeksi tilaamani ripsiväri oli kyllä melko kuivettunut, joten veikkaan että se oli vanhentunut. Väriä ei siitä oikeen tullut ripsiin ja muutenki oli ihan kuivaa se väri. Ois varmaan pitänyt ottaa yhteyttä, mutta olin sen verran laiska, että pääsi unohtumaan.

    • Aika_hintava_kauppa

      Itse olen tilannut kerran tuolta ja olin kyllä todella tyytyväinen tuotteisiin, niissä ei ollut mitään vikaa. Sillon kyllä jo vaan ihmettelin niitä niiden hintoja ja nyt uudelleen tilausta tehdessäni ihmettelin samaa uudelleen. Googletin kosmetiikkamerkkien omia sivuja ja niin justiinsa, esimerkiksi puuteri minkä aioin tilata perrty.fi verkkokaupasta oli 12€ kalliimpi kun mitä merkin omilla sivuilla.
      Sit aloin karsimaan tätä suhteettoman kallista loppusummaltaan olevaa ostoskoriani ja kas, tajusin pääseväni helpommalla tilaamalla samat tuotteet ulkomailta ja pääsen silti rutkasti halvemmalla postikuluineen päivineen! Kun olisin tän jo ajoissa tajunnut, niin olisin sen edellisenkin tilauksen jättänyt Pretty-kaupasta tekemättä.
      Ei kaikilla oo varaa maksella jo yhtä tuotetta kohti noin paljon ylimäärästä, se on hirveä summa kun tuotteita on enemmän kun se pari hassua!

    • Aika_hintava_kauppa

      *pretty.fi
      oikeinkirjoituskin kärsii tässä järkytyksessä

    • Anonyymi

      Tilasin juuri Tammikuussa Prettyltä Browlift Kitin, kun se oli edullisempi kuin muissa verkkokaupoissa. Paketti tuli muutamassa päivässä perille:) Sain vain yhden näytteen, olisin toivonut enemmän. Hauskat sivut heillä kyllä:D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1932
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1403
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1280
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1275
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1191
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1111
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1065
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. 17
      1025
    Aihe