Mikään duuni ei huvita/huonot palkat

kyllä_vatuttaa

Olen kolmekymppinen mies. Mikään ala ei vaan kiinnosta. Varsinkin tyypilliset duunarihommat on kyllä niin p*rseestä kuin olla vaan voi. Pienellä palkalla saat hikoilla ja osassa hommissa on paikat kovilla. Tuommoista skeidaa pitäisi jaksaa sitten vielä toiset kolmekymmentä vuotta ja ylikin, huh huh. Palkat ovat naurettavia kun selaa mol.fi sivustolta paikkoja. Alkaen 9e/h . Useimmissa on kaupan TES varasto (~1700€/kk - verot). Mitä hommia duunarina ilman koulutusta voisi tehdä? Listaan tähän jotain hommia mitä oon tehny ja mitä olisi mahdollisuus tehdä.

Varastohommat
Kuljetushommat (taksi, paku yms)
Myyjäksi johonki kaupan kassalle tms
Siivous
Rakennusapulainen
Tavaran roudari/muuttomies tms

Ei ole kauheasti valinnan varaa. Eikä ole varaa mennä kouluun kun on velkoja paljon ja elääkin pitää. Oppisopimus paikkoja ei ole. Mitähän tässä pitää tehdä? Ei mikään ihme, että nuoret ei innostu koulun käynnistä. Samoja paska palkkoja saa ammattikoulupapereilla. Joka päivä jatkuva vitutus/masennus ja paikat kipeenä ja tienaat sen 1000-1500€ käteen jolla elämä on yhtä helvettiä. Juuri ja juuri toimeen tulee kun laskee tarkasti pennit ja miettii ostokset valmiiksi ja tinkii kaikesta. Onko tämä oikeeta elämää? Teen tällä hetkellä paskahommia huonolla palkalla vuorotyössä ja luovutan ihan kohta. Ei tämä ole elämää. Orjuuttamista.

10

616

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • natiseepi

      No jos vatuttajaa työnteko vatuttaa, niin se voisi lopettaa sen työnteon. Otat sossusta mitä saat - eli hyvin vähän - ja valitat sitten jostain muusta.
      Rinkka senkään ja Intiaan, sen neuvon annan kaikille jotka uupuvat velkojensa ja työnsä alle. Muutenkin voi elää kun kuvittelemalla, että koulutus - työ - eläke on ainoa tapa putkittaa itsensä. Jos on muija ja mukulat niin ne voi jättää tänne velkoja maksamaan. Loppuu toi kitinä ja ikuinen natina ainakin.

    • oma_valinta..

      Mistä vitusta sulle pitäis maksaa esim. 20 euroo tunti jos et mitään osaa? Opettele joku rakennusalan raskas työ esim. muuraus tai raudoitus. Sitten alkaa palkka luistaa. Urakoissa 25-30 euroo tunti lomarahat.

      "
      Varastohommat
      Kuljetushommat (taksi, paku yms)
      Myyjäksi johonki kaupan kassalle tms
      Siivous
      Rakennusapulainen
      Tavaran roudari/muuttomies tms "

      Nää on ihan luuserihommia. Tuskin 30v "mies" noita joutuu tekemään.. Ihan sun omista kyvyistä kiinni mitä teet ja millaista palkkaa saat.

      Joidenkin vaan täytyy tehdä niitä hommia, mitkä ei muille kelpaa.

      Itsepähän oot valintasi tehnyt. Ole mies ja älä siis valita.

    • pelle

      Et ole yksin! Mulla samat fiilikset ja töissä ahdistaa ja tulee pakokauhu, et pitäs päästä pois ja äkkiä. En sopeudu ku joka paikas ihmisiä vilisee tiellä ja töitäki pitäs vielä tehä...

    • I hate this shit

      Kukapa töitä tekisi jos taloudellinen puoli olisi turvattu, kyllä aika menisi paljon mukavammin omien harrastusten parissa kuin jossain paskaduunissa kärvistelemässä.
      Itse kävin yhden koulun peruskoulun jälkeen mutta se oli väärä ala, v-ttu kun jonnekin piti hakea eikä mikään kiinnostanut oikeasti niin sitten kävi näin. Ihan hukkaan meni se koulu ja suorastaan vahinkoa siitä vain koitui kun aina yritettiin vängätä niihin vääränlaisiin töihin mihin en parin yrityksen jälkeen edes halunnut.
      Nyt olen sitten teollisuusduunarina ja alan olla täysin kypsä koko paskaan. Elämä ei ole ollut mitään muuta kuin pettymyksiä pettymysten perään, pelkkää paskaa kaikki perkele. Palkka ei nouse koskaan vaikka kaikki kustannukset niin tekevät ja pinnaa kiristää, ei ihme että joillain pinna katkeaa ja tapahtuu noita perhesurmia ja muita epätoivoisia tekoja, on alkoholismia jne. kun tässä maassa eläminen on mennyt niin paskaksi kuin olla ja voi!!
      Lyhenisi edes työaika, pääsisi edes pakkolomalle tai jotenkin saisi enemmän vapaa-aikaa niin ei rasittaisi niin paljoa tämä paskaduuni mutta ei, yhä enemmän vaan pitäisi systeemin orjana olla tuottamassa sijoittajanpaskiaisille lisää voittoja!!

    • Ravintola-alallakin

      Työn rankkuus ja heikko palkkaus ovat tulleet monelle yllätyksenä.

      Ravintola-alalla on valtava pula työntekijöistä. Työnantajia edustavasta Matkailu- ja ravintolapalvelut MaRasta arvioidaan, että tilanne alkaa jo olla hankala.
      Suurin pula on kokeista, tarjoilijoista ja vuoropäälliköistä.
      Avoinna on tällä hetkellä tuhansia työpaikkoja.
      https://yle.fi/uutiset/3-9933808

      • 900eur-kk

        900 e/kk – elääkö tällä palkalla?
        https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000001702586.html
        Sama ilmiö toistuu monilla muillakin aloilla- ruokapalvelutyöntekijät, laitosapulaiset, vahtimestarit, siivoojat ja koulunkäyntiavustajat.
        Köyhyysrajalle tulot jäävät helposti myös myyjillä, vartijoilla, tarjoilijoilla ja kokeilla. Palkalla ei tahdo tulla toimeen, varsinkin jos samaan aikaan pitää maksaa pääkaupunkiseudun vuokria tai elättää lapsia.
        Esimerkiksi marketeissa jopa 70–80 prosenttia kaikesta työvoimasta on osa-aikaista.


    • Papermanne

      Vähän samalla fiiliksillä täällä kolmekymppinen mies. Tosin itsellä kolme tutkintoa (jokaisesta myös työkokemusta) joista mikään ei kiinnosta. Velkaa nyt ei ole että voisi lähteä taas opiskelemaan mutta kun mikään ala ei kiinnosta...

      Prkl kun saiski jonku lobotomian tehtyä että pystyä nauttimaan vaikka jostain kassamyyjän duunista. Ahistaa tehä duunia vain sen takia että joskus pääsis eläkkeelle ja työelämästä pois

    • Kikoman

      Myyntiala missä provikat.. Riippuen lafkasta saako peruspalkka, mut kyl muitakin myyntihommia on ku Aku ankan myynti. Niissä voi hyvin saada kunnon palkkaa mikä toki paljon itsestä kiinni. Suosittelee miettimään

    • kansanliikkeelle-tilaus

      Teillä nuoret siis alle 30:set olisi nyt mahdollisuus alkaa osoittamman mieltänne ja järjestäytyä tätä sorto yhteiskuntaa vastaan, koko sonta alkoi silloin kun Suomi liittyi EU:n, jopa sitä ennenkin oli ihan surkeeta mutta nyt on luotu täydet orjatyömarkkinat vuokrafirmoineen kaikkineen ja eipä paljon touhu eroa kommarimaista kun holhotaan ja kytätään mutta palkka on täysin perseestä millä saa vain ruoan ja katon päänsä päälle jos sitäkään ja joutuu hakemaan kelasta loput toimeentuloonsa.

      Suomi on täysin mätä ja epäonnistunut valtio mikä pitää kaataa kansan voimin, korruptio herrat tulisi laittaa linnaan. Äänestäminen ei auta, sekin on jo nähty.

    • NäinhänSeOn

      Suomen köyhyys- tai syrjäytymisuhan alla elävien osuudesta suuri osa selittyy pienituloisuudella: keskimäärin kolme neljästä köyhyys- tai syrjäytymisriskissä olevasta on pienituloisia.
      Suomessa köyhyys- tai syrjäytymisriskissä oli 16,8 prosenttia kotitalousväestöstä, noin 904 000 henkilöä. Tiedot ilmenevät EU:n tulo- ja elinolotilastosta, jossa Suomen tiedot perustuvat Tilastokeskuksen tulonjakotilaston aineistoon.

      Suomessa köyhyys- tai syrjäytymisriskissä 904 000 henkilöä
      26.5.2017 9:50 https://www.kauppalehti.fi/uutiset/uutinen/XvggtHLs

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1957
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1692
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1609
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe